ursäkta!

har inte uppdaterat sedan julafton då jag haft fullt upp och sen är mor och fars internet inte de snabbaste i vrlden men kommer bli som vanligt igen från och med den 1 januari då jag befinner mig hemma igen, åker hem med killen, mika, larsson och martin nu på måndag då vi ska "fira" nyår hos mig och killen!! NIce!!

Ha de bra så skrivs vi nästa år :D

Julafton!!

Nu är det jul igen. :D Min julaftons morgon började redan 07.00 då jag gick upp för att se sista delen av julkalender. :P Öppnade även det jag hade fått i stru,pan. Det var en jätte fin ring, flanelpyjamas och lite godis. :D Sen blev det frukost och en hel del bus med Dennis. Mysigt!! Sen fickd et bli en liten power nap i ca 40 min framför tvn. :) Nu har jag precis duschat och fått på mig mina julkläder som består av klittriga leggings/strumpbyxor och en svart hängsleklänning. :) Har inte orkat borsta håret än då det är blött och äkligt hatar blött hår. Så jag tänkte att jag kunde passa på att skriva här medans det torkar.
Om en stund kommer farmor och kent hit en liten sväng sen blir det den efterlängtade julmaten!! Mumma!!

Tyvärr kommer inga bilder komma upp fören vid nyår då mor och fars dator inte är den bästa.. Ha ha.. Men det kommer.. :P


Ha en jätte bra jul alla!!

Tandläkarn vänersborg

Då är det en dag närmare jul, hihi. Det går fort nu. Fast att det är så grått och trist ute.. Idag har det varit en låång dag, var i vänersborg med 13.30 tiden ungefär för att fixa min tråd på baksidan av två tänder detta tog mig endast en kvart att åtgärda sen var det bara tt sätta sig i bilen igen men jag och älsklingen åkte till överby för vi skulle käka tacos på konsum restaurangen men tror ni inte på f*n att det var julbuffe istället här hade vi varit såå sugna på tacos och längatat efter det hela resan så fans det inte.. Suck men det fick bli kebab tallrik till killen och jag tog skinksnitzel.. Det var ju så klart jätte gott men när man är riktigt sugen på nått så bli rman besviken när det inte finns men mne. Så kan det vara ibland. :) Hem resan var inte alls kul jag fick lämna över ratten till killen då jag inte såg ett skit genom rutan då den är helt kass sen var det mörkt dimma och duggregn killen såg inte så mycket han heller men mer än mig så det var en jobbig resa hem men hem kom vi iaf. :)
Har varit uppe och spelat lite badminton ikväll med spela bara en match då jag inte var så sugen på det men det var rätt skoj men kännde inte riktigt för det men men.. :)
I morgon blir det en resa igen fast till trollhättan med mor då jag lovat att hjälpa henne då vi ska handla all julmat mm.. Så tänkte vara snäll och hjälpa till. :D Sen i morgon eftermiddag/kväll ska jag äntligen färga mitt hår och klippa mig lite då min snälla kusin ska fixa mitt hår igen då det nu är i stort behov av det. :)
Sen på lördag ska jag resa igen ha ha.. men denna gången med killen och hans familj till uddevalla då vi ska inhandla dem sista julklapparna. :D Får ju min första lön i morgon som var på mycket mera än vad jag hade räknat med :D Såå glad blev jag när jag såg att jag kommer få ca 1500 mer än jag hade räknat med.. Nice!!

Nu ska jag ta och lägga mig och läsa liza markulnds livstid!!
Ha de!!

Julbord

Nu ska jag snart kolla på julkalender då jag inte orkade upp 07.15 i morse.. hihi..
Idag var det julbord med dagbarnen och guud så gott det vra. blev sjukt mätt..Men gott var det.
Har även varit i åmål idag med älsklingen svärfar och gustav. Mycket trevligt, köpte två julklappar.. :)
Nu har jag och mor bakat pepparkakor.. Mumms.. Var dock lite svårt att få dem fina d dem gick i sönder då man lyfte dem från bordet till plåten men men dem ska ju ändå bara ätas upp. :D

I morgon ska jag till vbg gud vad tråkigt men men är ju illa tvungen kommer la ta ca % min hos tandläkarn sen är man klar och ska hem igen det som är det tråkigaste. Men men..

Ne nu ska jag kolla julkalendern..
Ha de

Mormor59.blogg.se

Ja nu har min kära mor fixat blogg, lr jag har hjälpt henne.. :D Besök den gärna på mormor59.blogg.se

Långed

Igår började jag och pojekn våran resa klockan 08.00 då vi tog bussen till tågstationen där tåget avgick 08.50. Vårat tåg blev så klart försenat till gbg med ca 30min men vi hann iaf att träffa syster och dennis. Även att käka, blev en taco buffe mycket mycket gott :D Sen var det bara att hoppa på nästa tåg som tog oss till mellerud där svärmor väntade på oss och tog oss till flaterud. :D Tjata lite där gjorde i ordning i rummet sen bar det av igen då jag och pojken ställt upp på att hämnta killens lillebror, min kusin och hans tjej i gbg då dem varit på konsert så ca 22.00 bar det iväg igen :) Var utanför skandinavium precis i rätt tid så hoppa folket in så bra det iväg till långed igen. 03.00 kom vi i säng.. Hihi.. Blev en himla massa mil den dagen men var en mycket rolig dag tillsammans med min kära pojke.

Idag åkte jag och far till bäckefors för att jag skulle lämna blod för första gången kl 11.00 var min tid men kom inte ut från rummet fören 11.55 Haha.. Snack aom att far var lite små irri. :D Men då detta var min första gång så blev jag lite för mycket yr så jag fick ligga i sängen ett tag. :) Sen när det var dax att resa sig så blev jag yr och blek igen så jag fick inte gå men efter 55 låånga minuter fick jag lämna rummet.. Hihi.. Men nu har jag ju gjort en god gärning. :P

Nu ikväll har jag varit med mor och monica och handlat inför julbordet som är med dagbarnen i morgon.. :D Så imorgon blir det lek hela dagen och mycket god mat då jag har längtat efter denna jul mat!!!

Nu borde snart älsklingen komma hit, blir nog at man ser en film fast kommer snart somna känns de som då jag inte sovit så mycket på två nätter!!

Tavlor

Nu är det söndag eftermiddag och den första maskinen är i, så nu väntar några timmars springade i trapporna flr att tvätt.. Hihi.. Sen ska de packas, diksa och dammsuga lite. :) Idag fick vi äntligen upp våra tavlor igen. .:D

Sen måste jag även kolla på tre avsnitt av julkalendern som jag inte hunnit med än.. Hi hi. Så i morgon bli rdet till att gå upp 07.00 då julkalendern börjar 07.15 :) Sen väntar en såå rolig tåg resa, fast kommer ju bli roligare a åka nu när man har pojken med sig. Sen så ska de bli såå roligt att träffa callo och dennis i morgon med. :D


Blir ett kort inlägg idag men måste fixa lite nu..

Ha de

Bonde söker fru!!

Idag har jag och älsklingen en riktig slappar dag.. :) Det är såå skönt. :) Jag har haft bonde söker fru marato då dem visa det från 11.30 till 17.55 på fyran.. Hihi.. Och det blir det i morgon med men då slutar det 15.50. Fast i morgon blir det ju inte bara till att slappa för ska städa, packa och tvätta. :D

Pratade med syster förut med eller har jag gjort två gånger idag med ;) Hon och Dennis ska iaf möta upp oss på stationen på måndag så ska dem med oss och käka.. Nice att få träffa busungen igen.. :D Och syster med så klart.. Tss..

Ne nu ska jag spöa skiten ur pojken på fifa 07 :D


Ha en trevlig lördags kväll!!

God natt

Hm, störande när men kommenterar utan namn. :D För då måste man gissa sig fram och det är jobbigt.. Hihi..

Nu är Madde såå trött så ögonen går i kors typ.. Ha ha..
Orka bara hålla mig vaken till 22 men va gör de nu när man har semester. Ha ha.. Gillar att säga det. Tss.. :D
Blir till att lägga sig och lyssna på älskade RIX FM!!

Killen sitter och kolla på stardust, ingen film för mig de inte!!

Hoppas ni haft en bra fredag det har iaf jag!!


Ett år!!

Då var det fredag och man fick helg även semester ha ha.. :) Det har varit en rolig vecka på backens förskola, hoppas man får vara där något mer då jag tycker det är rätt skönta tt arbeta själv eller vad man ska kalla det. ;)Sen jag kom hem med ca 14.00 så har jag och älsklingen kollat på tv jag tog mig även en lite lur runt 16.00 till 17.00 ;) Så nu är jag pigg igen och hoppas kunna hålla mig vaken till iaf minst 23.00 ha ha. Men det är tufft att gå upp 06.20 en hel vecka när man inte är van med det. :)
Denna helgen kommer bli mega lugn ska packa, städa och tvätta alla kläder. Så det är rent och fint när vi kommer tillbaka den 31. :D Sen blir de tåg resa till långed på måndag morgon.
Det är en sak jag känner redan nu att jag kommer sakna såå mycket här hemma och det är inget mindre än RIX FM, specielt rix morgon zoo, det har förgyllt mina tidiga morna denna veckan, gjort så jag skrattat när jag tex städa toaletterna. :P Men jag får väl lyssn på datan om det blir för jobbugt.. Tss..

Idag är det precis ett år sen jag fick mitt efterlängtade körkort, kan inte förstå att jag redan haft det i ett år då det känns som jag gick på körskolan för ca 2 månadersen men det känns även som det kanske var en månadsen jag tog studenten men det är ju f*n ett halv år sen. Ne jag hänger verkligen inte med tiden alltså.. :D

Nu ska jag sätta mig i soffan igen med pojkvännen och kolla på deal or no deal som har blivit lite favorit här det senaste. :)

Ha en trevlig fredag!!

ännu mera tidsfördriv :D

Sök efter dessa namn på www.google.se och ta den första bilden. Jag behöver väll inte säga att man inte ska fuska ;)

1. Ditt namn
2.Ditt efternamn
3.Din gata
4.Namnet på han/hon du gillar
5.Efternamnet på han/hon du gillar
6.kommunen du bor i
7.namnet på den person du pratade med sist
8.Din ålder
9.sista du åt idag
10.färgen på tröjan du har på dej



1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Lucia

Har dock inte märkt av att de varit lucia idag mer än att dem sjöng på RIX FM i morse då. Ha ha. Sen hade några bran på sig lite glitter och så men annars har de kännts som vilgen dag som helst.
Då gör man sista dagen i morgon då känns skönt att det är helg igen fas har gått sjuukt fort, börjar kännas i kroppen nu att mna gått upp 06.20 varje dag det tar ju en vecka eller två innan man blir van men nu ska jag ju ha låång ledigt. :D Två veckor minst iaf har sagt till Carin att jag är tillbaka i stan den 31 så hon skrev upp att jag var tillgänglig från och med den 2/1 så det är ju nice. :D

Nu ska ni få se på nått roligt :D image86Älsklingen har fixat detta åt mig plus ca 25 toa rullar till det är 12 st som ni ser där sen är det 10st disktrasor som jag redan fått ca 7st sen är det två diskborstar som jag oxå har fått mera innan så har väl typ 10st såna oxå, 4liter diskmedel, mm. Så nu ska jag väl inte behöva köpa något utav detta medans pojken är på sjön skulle jag tro. Toan är helt fulla av toapappaer typ. ha ha. Men jag klagar inte då det är mycket pengar vi tjänar in på detta.. Hihi..








Här är då den lilla tvn. :D Som jag nu är "barnvakt" till, i ca 4 månader.. NICE!!
image85


Nu har vi fått två julkort ett från mor och far och ett från Dennis. :D Roligt att man hinner få några innan man åker till långed, fast jag vet ju dock inte om vi kommer få några mer men man hoppas juh. :)

Här bjuder jag på en bild från mitt jobb denna veckan där jag tillbringar den mesta tiden på dagen :Dimage87Är det inte vackert. Ha ha..

Nu tror jag minsan att pepparkaksdegen ropade på mig! Ha dè

Jippy!

Ja nu sitter jag med min bit pepparkaka i handen.. Mumms.. :)
Sen har jag en till glad nyhet :) Älsklingen är på väg till Nisse för att dem ska bära hit tvn :D Jej gott med STOR tv. :D Tar kort på den i morgon så ni får se den.. Hihi.. Härligt med en HD-klar tv med.. Hihi..
Nu ska jag fortsätta käka pepparkaka.. :P

Varubeställning

Nu har halva veckan gått och jag tycker att det går såå himla fort. Iaf jag trivs bra på jobbet som jag har denna veckan är skönt när man är själv och får göra allt i sin egen takt bara man är klar till 14.00 :) Och jag ligger före den tidsplaneringen varje dag. Hihi.. Idag gjorde jag min första varu beställning till både gläntan pch backens förskola så de var en hel del grejer jag var lite bervös innan då jag aldrig gjort detta förut. Men när jag väl hade fått ihop våran lista på vad som skulle beställas känndes de lite bättre. Hihi. Så när kl blev 13.00 sätte jag mig på min stol i köket framför telefonen och vänta på att de skulle ringa då menigo eller va nu företaget hette skulle ringa upp mig mellan 13.00-13.30 jag hade tur hon ringde mig typ med tio över så jag slapp sitta och vänta så länge ha ha. Det var Annelie jag pratade med så grymnt trevlig person tänk om alla "försäljare" kunde vara sån. Då skulle då inte jag vara nervös för att ringa och beställa något iaf, hon var så trevlig hjälpsma och förstående då jag inte visste riktigt allt. Vi skrattade till och med. Haha. Inte vanligt att jag gör de iaf med en försäljare. Men det gick kanon när beställningen var klar berömde hon mig och sa att dett agick ju kanon du var jätte duktig. Då sken jag upp ska ni veta.. Ha ha..

Nu sitter jag här framför datorn igen och ska snart kolla jul kalendern men jag är såå sugen på pepparkaksdeg så de är sjukt!! :D Hoppas hoppas pojken köper med det hem!
Idag blir det kött och mos till middag då jag inte vill handla någon form av mat när vi ska vara hemmifrån i två veckor för vi har mat i frysen såde räcker till söndag så blir frysen tom helt perfekt eller vad säger ni!?

Imorgon är de lucia, då blir de pepparkakor och lussebullar på jobbet.. Smaskigt! :D

Ne detta var nog allt för mig idag! Hoppas nu haft en trevlig onsdag!!

Tidsfördriv

Har du pojkvän/flickvän? Ja
Är du kär? Ja
Hur tidigt stiger du upp? 06.20 denna veckan :D
Vem/vilka vet mest om dig? Syster
Gillar du att slåss? Nej
Vad ska du göra ikväll?Kolla på tvn
Har du utländska föräldrar? Mm finsk mamma ;)
Var har du ont? Ryggen&Nacken
Är du bra på att måla? Nej
Vem kramade du senast? Karl
Vad längtar du till? Julen
Sparare eller slösare? Både och.
Bio eller promenad? Bio
Är du kittlig? Lite
Rädd för insekter? Nej
Anser du att du är stark? Ja självklart. :)
Nämn något som gjorde dig glad igår: När jag fick reda på att jag ska jobba hela veckan.
Vad gjorde du kl 8 i morse? Började min andra arbetstimme
Vad har du druckit idag? Vatten och Päron dryck
Vad var det senaste du åt? Köttfärsås och pasta
Vad var det senaste du köpte? Frimärken
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nja
Favoritklädsel? Mjukis byxor ;)
Vad gör dig glad just nu? Musiken som strömar ur mina högtalare
Höger- eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: Sliten
Sommarplaner: Sola och bada
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Flyga
Gillar du att sjunga? Nja så där. ;)
Vad längtar du mest efter just nu? Pojkvännen


Tagen från http://mariaholgersson.blogg.se  :P

Julkort

Då har man jobbat en dag till på förskolan, idag blev de lite bättre eftersom jag började 07.00 så jag hann städa allt innan jag började i köket tog ungefär 2½h att städa allt då har jag räknat med tvätten. Sen blev de till att ställa sig i köket hade inte så mkt att göra i början då diskmedlet till maskinen tog slut och folket visste inte var de fanns mer så jag sprang runt över allt men fans inte så en i personalen kom äntligen med det då var kl ca 10.00.. Helt sjukt men men. Var ingen god mat idag då det var kot fisk och minut potatis med sås. Men jag käka fisken iaf.

Så nu har jag lagt köttfärs på tining så ska ta och göra mig en god köttfärsås med fullkorns patsa den.. Mumma de!!
Idag kommer inte min kära pojkvän hem förens sent då dem idag skulle ha  någon slags avslutningsmiddag typ 3 rätters nere på basen den skulle börja med 18.00 18.30 någon gång där. Så är tur det är tisdag idag då har jag nått att kolla på, på tvn Hihi.

Ska springa ner till affären snart med och köpa frimärken till våra julkort är fan sjukt detta med frimärken dem kostar mer än själva julkorten. Märkligt.. Men man skickar ju inte post på posten så ofta nu så då får de väl gå.. :P

Idag är de säsongsavsluting på DH :( Vad ska man nu kolla på på tisdagar..


Backasförskola

Då var snart måndagen över då, och det betyder att denna veckan också snart är över ha ha.. För jag tycker de går såå fort.
Har varit iväg och jobbat idag i spandelstorp på ett ny öppnat dagis eller nu mera kallat förskola. Var både kök och städ. Mycket trevlig personla och söta barn. :) Idag började jag inte före 09.00 och sluta 14.00 men i morgon börjar jag 07.00-14.00 det kommer troligtvis att bli hela veckan. Det är vad vi alla tror iaf. :) Det som var lite roligt här var att personalen var lite yngre så de kändes bra. :P Så ska bli trevligt att vara där resten av veckan. Härligt med 7h dagar med så man får in lite pengar i januari med då detta kommer bli min sista jobbar vecka detta året. För om en vecka så har jag och älsklingen precis kommit fram till mellerud. Ska bli trevligt att komma till långed igen. :)

Nu ska jag nog snart ta och kolla på julkalendern för har ju missat tre avsnitt nu då jag inte kollade i helgen så får ta igen detta nu. Sen blir det att laga mat iadg blir det bacon och pasta som killen beställt så snäll som jag är så gör jag det. Hihi..

Har fått mig en rejäl promenad idag med, för när jag klav av bussen i lyckeby åkte den buss jag skulle byta med precis och jag orkade inte vänta i 20min utan jag började gå, gick ungefär i 30min plus att jag fick gå en bra bit från bussen till jobbet i morse och efter jobbet med så kan nu säg att jag varit ut eoch gått i ca 1h Det kännsbra tror jag ska göra så resten av veckan med då jag alltid kommer missa den bussen precis då är det bättre att gå lite..

Jaha nu är de så där mega mörkt ute igen.. Suck.. Kan det inte komma lite snö iaf så det ljusnar lite..

En hel helg som moster

Nu har jag äntligen "fått" varit moster i en hel helg och de har varit såå roligt.. Kom till göteborg ca 13.30 då var redan syster och Dennis redan där så det va bara att hoppa in i bilen. Då gick färden mot Mc donken då syster ville ha nått litet att äta innan julbordet så de blev 6st kyckling bitar för min del. Sen var de att busa och gosa med Dennis innan Mamma och Emir kom med 16.00 ca. Sedan med typ 17.15 drog syster och Emir på julbord då var de bara jag mamma och Dennis kvar vi tjata, mata D, busa med D sen tjata viännu lite till. Sen var de ju höjd punkten på kvällen IDOL finalen det var såå kul att titta på idol med mamma igen då min kära pojkvän inte varit en av fansen till idol.. Hihi. Vi slängde iväg någon röst på Marie då hon var/är våran favorit. Det var såå gött att hon vann!!!
Sen var det bara att hoppa i säng då D hade sovit från 19.00 förstod vi att han snart skulle vakna och så rätt vi hade. Han vakna ca 30 min efter vi lagt oss.. Då fick mormor hoppa ur sängen och mata sen sov han till 04.30 sedan vakna han 08.30 tror jag klockan var. Han var så snäll mot moster och mormor hela dagen.
Callo och Emir kom med 12.00 någon gång då bestämmde vi oss för att åka till kållered istället för lisebergs marknan då det va lite osäkert väder och såå kallt. Så mamma sprang runt i alla affärer för att inhandla lite mera julklappar jag fick vara förste chaffis på vagnen. Hihi Så stolt vet ni.. :D
Lördags kvällen började med en utsökt middag lagad av kocken Emir.!! :) Men jag fick slänga i mig maten då D blev mega hungrig och Callo sa till Dennis att moster kommer så jag hade ju inget annat val än att fort käka upp för att göra i ordning Dennis mat. Hann inte ens dricka nått och då maten va hyfsat stark blev de en lite jobbig matning.. Hihi men va gör de när man är en sån stolt moster. :P
Sen blev de mys i soffan farmör svnesson svensson Mm..
Idag söndag gjorde vi inte så mkt hjälpt etill att bära ut alla systers julklappar till mors bil sen åkte hon hem med 12.00. Jag callo och Dennis myste i soffan, blev lite extra mys med Dennis då jag snart skulle åka hem. Callo körde mig till tåget med 14.00 och 14.50 gick mitt tåg. Kom hem till min kära pojkvän som stod och laga mat till mig med 20.00..

Oj oj blev ett långt inlägg.. :P

Kankse lägger in någon bild under morgon dagen för orkar inte det nu.!!

Ha de så bra!!


.....

Pepparkakor - Lussebullar
Skumtomtar - Knäck
Ischoklad - Marsipan 
Köttbullar - Prinskorvar
Julkorv - Julskinka
Lax -
Sill 
Paradis - Alladin
Sylta - Pastej
Glögg - Julmust
Rödbetssallad -
Dopp i grytan 
Ris a la malta - Risgrynsgröt
Äppelmos - Senap

Nu tar jag helg

Ja nu har jag tagit helg, skönt.. Hihi.. Känns riktigt bra nu när man har jobbat drygt tre-fyra veckor i rad det är underbart..

Hoppas  hoppas jag får vara mera på tullskolan, det beror ju helt på om någon är sjuk snart igen. Hihi..

Nu ska jag snart packa lite, ska bli såå kul att träffa syster å Dennis, mamma och emir. Kommer nog bli en mysig helg tror jag. :D Ska försöka att komma ihåg de jag ska ha med mig. Hihi. Callo skulle ha någon film mamma någon gardin. Sen ska jag ta med mig dem julklapparna jag köpt så jag slipper de den 17, ska även ta med mig lite kläder så jag slipper konka på de nästa gång. HIhi..

Nu är jag rätt gött sliten i nacken känner jag så innan jag ska börja packa lite ska jag lägga mig 5min i sängen å sträcka på mig..

Mumma idag bli de kyckling som min favorit kille ska göra. Önska mig detta igår så i morse ringde älsklingen och sa att han kunde göra de.. Love...

Ett kort inlägg men måste vila lite..

Mörkt

Vilket jäla skit väder det är nu alltås. Man kan ju inte bli annat än deprimerad. Men har iaf haft roligt på jobbet. Är ett underbart ställe att jobba på. Och dem är såå nöjda med mig. *Stolt* Så ska bli kul att jobba där i morgon med.
Gunilla sa de förut att om någon blir sjuk här igen så vill vi ha dig, om du vill förstås. :) Ja de vill jag gärna. Hihi.

Nu sitter man här i mörkret har ju tänt i fönsterna sen tända jag lite stearin ljus med.. Mysigt.. :) Väntar nu på att älsklingen ska komma hem. Undra vad de blir för mat idag, då jag sa till pojken att han får betsämma men han vill att jag ska göra de men jag har noll fantasi just nu så jag vet verkligen inte. Men men de ger sig väl va de blir för mat..


Undra när vi ska orka få upp alla tavlorna igen.. Puh.. Men måste göras innan den 17/12 då jag vill att de ska vara fint på nyår, plus att tavlorna ligger på typ alla stolar och på köks bordet och tar plats.. tss.

Hm det har hänt nått med Älsklingens ena blomma som han köpte, den minsta va dem han köpte den mår inte bra. Vet inte varför den blivit så här, bladen har blivit gula och torkar ihop och ramlar av. Vad kan detta bero på!?!

Ja just ja detta har jag glömnt att berätta. Mitt buss kort gick ju ut 23november eller när de nu var. Jag skulle då fylla på mitt kort. Det jag hade var ett så kallat 2 zons kort och kostade 530:- för 30 dagar. När jag skulle ladda om mitt kort stoppa jag ner det i läsaren gav buss chaffören denna gång endast 350:- då jag nu bara villa ha ett 1 zons kort. Men till min stora förvåning blev det åter igen laddat som ett 2 zons kort fast att jag bara ladda med 350:- Haha. Jag tror man måste få ett helt nytt kort om man bara vi ha ett 1 zons kort men jag hade tur denna gång, buss chaffören kollade aldrig på kvittot så ingen blev ju gladare än jag. Så detta måste jag prova igen. Ha ha är ju inte mitt fel om dem inte kolla ordentligt. :D


Julkalendern

Nu är man hem kommen från jobbet. Var nog lätt det bästa stället jag varit på då det var en sån super trevlig personal. Kände mig verkligen välkommen och de känndes skönt. Jag ska jobba där resten av veckan dock inte fredag då eftersom jag har tagit "ledigt" då. För du ska jag ju till Dennis. :D Men hrligt att jag får jobba måndag-torsdag iaf då jag bara ska vara kvar här nästa vecka så då hoppas jag på jobb hela den veckan också så jag får ihop lite timmar nu i december så jag får lite pengar i januari iaf. Men de ska jag nog få hoppas jag. Det blir ju ca 18 timmar denna veckan så vore ju nice med mins 20 timmar nästa vecka med. Hihi

Måste säga ett STORT grattis till Nettan som ÄNTLIGEN har skaffat körkort och idag klarade hon de!!! GRATTIS!!

Just de ja, julkalendern va det jag tänkte på ja. Hihi den är faktiskt helt okey fats jag bara sett två avsnitt men ska se gårdagens och dagens avsnitt senare. Har planerat att inte missa ett enda. Hihi..

Oj vad jag kommer ha att göra den veckan jag kommer hemhem. Första ska man iväg och lämna blod den 18, sen den 19 är julbord med dagbarnen "love" :P sen den 20 då ska man iväg te vänersbors för att besöka tandläkarn då en tråd har låsnat bakom mina tänder. Sen den 21 får jag min första lön :D då har jag och älsklingen bestämmt att vi ska åka och köpa dem sista julklapparna, blir nog troligen till uddevalla då jag dagen innan har varit i vänersborg, Och jag hatar den vägen till vänersborg/trollhättan då jag åkte den några miljoner gånger känns de som. Haha..

Ne nu ska jag kolla upp om de finns någon biljett hem från gbg på söndag. Men lutar nog åt att de blir en sista minuten men vill verkligen inte ha ett tåg med typ 4 byten på de orkar jag inte med..


Tullskolan

Jaa, telefonen ringde idag :D kändes som att den inte skulle göra de men de gjorde den som tur var :P Idag blir de på ett nytt ställe som heter Tullskolan ligger på väg in mot centrum. Börjar 09.30 till 15.00 eller 15.30 Carin visste inte riktigt de än.. Och har jag tur så blir de jobb där i morgon med då det är en som är sjuk. Kan ju alltid hoppas :)

Var skönt att få sova till 08.15 iaf för är lika trött idag vet int eva detta beror på älsklingen är lika trött han fast han går ju upp vid 07.00 men ändå igår la vi oss 22.00 så jag fattar inte varför men är säkert för att de är så mörkt och trist ute.

Ne nu ska jag käka nått innan jag ska ge mig iväg.!!!


Spandelstorp.

Igår var de en riktig slappar dag. Hihi. Jag och killen satt mest farmför tvn kolla lite film, käka tacos. Så de var en super mysig söndag även om man var lite sliten från lördagens bravader.. Hihi..

Så idag borde jag väl vara utvilad. Hade ställt kl på 09.40 då jag ska jobba idag börjar vid 11.00 och min buss går 10.19 men jag trodde aldrig att jag skulle osva så länge d jag vakna till när älsklingen gick i morse men somna om gjorde jag visst. Hihi känndes som jag kunde sova i typ tv timmar till Hihi. Är inte helt frisk än lite ont i huve, halsen sen rinner de lite i näsan än. Så får kanske hoppa friskis idag med då jag inte vill bli sämre. Är nog bäst så, så får jag se om jag orkar mig dit på onsdag är inte direkt sugen på de. Är ju så förbannat mörkt hela tiden nu så jag känner inte för nått.. Suck!!

Tack så jätte mycket för hjälpen med min sida. www.mariaholgersson.blogg.se

Nu måste jag göra mig i ordning..

Ojsan

Oj vad min blogg har varit läs värd idag. Ca 90 sidvisningar och ca 20 unika besökare. :)


Fick goda nyheter förut två stycken faktiskt. Den första var att killen kommer snart hem dem kom i land ca 19.30 och inte 21.00 som erik sa. :D
Sen har jag pratat med Larsson och hon har oxå bokat biljett!! :D Härligt nu väntar vi bra på nettan :D

Ne nu ska jag ta meii en cider! :P

Tvspel

Ja nu var de slut med tv spelande för idag verka de som. Oskar, Olsen, Erik och Rikard var de som kom med 15.00 tiden. Vi spelade Buzz där jag kom som en stolt 2:a :D Sedan blev de lite Fifa där jag bara spelade mot Olsen och vann med hela 6-0 haha.. :P
Men nu gick pojkarna hem för att göra sig i ordning men jag var välkommen bort till dem sen. Så jag tror jag drar bort till dem sen till Nisse tror jag de blir då.. För jag är ju inte heller klar än på långa vägar de enda jag gjort är att duscha så blir ju inte än på minst 1½ som jag drar mig bortåt. Karl och Co kommer visst inte förens med 21.00 eller då är båten här sen ska dem ta sig från färjeterminalen hit upp så blir la säkert inte fören 22.00 men men. Slipper ju sitta här hemma helt själv och förfest iaf och de är ju bra. :D

Det är lite roligt att de bara är killar här hihi. Finns en tjej Gabriella men har jag inte set så mycket av men jag tycker nästan det är bättre med killkompisar blir inte så mycket skit snack då som de blir med tjejer. ha ha..

Ne nu ska jag kolla om de händer nått kul på piraten ikväll. :D

Ha de!!

Regn&Mörkt

när ska detta väder sluta!?!!?! Det kan väl iaf komma snö istället för detta eviga regn?!
Idag fick man då tända alla lampor ca 13.30 helt sjukt ju. Sen fick de även bli lite stearinljus. Mysigt..

Hm, funderar på när jag ska ringa Oskar lr om han får ringa själv?! :) Fr mig får dem gärna komma hit redan nu om dem vill. :) Fast tror jag ska spela lite fotboll nu innan jag hör av mig till folket då jag måste vinna över oskar. Ha ha..


Mor: Ja du jag vet inte idag spö regnar de här verkligen spö regnar de.



Ha ha vad roligt nu ringde oskar. så nu han jag ju fan inte tjuv träna. :)

Bilder

Här kommer lite bilder på vårat "nya" hem som de nu känns som för nu känns de verkligen som att det är vårat hem. När de är vi som fått valt vad som ska vara på väggarna mm.. :) Bjuder även på lite jul stämming. :)

image78Detta är då den gröna tapeten som vi har i hallen syns lite dåligt då det är väldigt dåligt ljus idag,

image79Ja så här blev de i köket med ljusstaken och allt. :)

image80Denna tapet har vi nu i kök/tvrum.Den blänker lite silver när de kommer ljus på den.

image81Det ena fönstret i tvrummet. Kolla in mitt fynd av gardiner med. :P

image82
Här är de andra fönster i tv rummet. :)

image83Här är de en blå tapet i sovrummet syns kanske inte så mkt men. :P

image84En bild på min dansande tomte! Hihi.

Jag är grymnt nöjd med tapeterna iaf. Även med mitt julpynt. :) Även om de inte är så mycket så är de alltid nått. :)

Hoppas på lite kommentarer nu på vad ni tycker.

RSS 2.0