Biljetter

Ja nu är de mycket med biljetter här tycker jag.. Hihi.. Men nu har jag beställt biljetter hem hit också det blir hemfärd den 31/12 tillsammans med pojken och mika än så länge hoppas även på att Larsson och Nettan hänger på.. :) Vi ska nämligen "fira" nyår här. Så jag och killen och mika passa på att boka biljett idag då den endast kostade 116krgrymnt billigt för att åka tåg helavägen hit. :D Men nu får de allt vara slut med biljett köp ha ha. Men nu har jag så jag kommer te gbg till helgen, så jag kommer hemhem till jul och sen så jag kommer hem på nyår. Perfa!!

Usch va de är tråkigt att tvätta. Ändå var de inte mycket tvtt idag men de tar ju sådan tid.. Hehe. Men hinner bli kklar precis till iol och de är ju tur. Ha ha. Kommer säkert somna i soffan i första reklam pausen. Så trött och sliten jag  är. Hihi. Men i morgon ska jag sova såå länge om jag inte blir väckt av något.

Nu sitter min pojke på färjan till polen :) Men han kommer ju hem om ca 24h. :) Men i morgon ska jag och Oskar ha lite förfest med tv spel. Oskar ringde även förut och fråga om jag ville med och bowla men kände att jag inte orkade med det när jag hållt på hela dan. Men de var snällt av dem att ringa och fråga. :D

Ne nu ska jag snart hämnta de sista av tvätten!!

Aldrig mer!

Ne aldrig mer att jag vill få om tapetserat när mna har alla möbler mm färdigt i rummen. Har varit en tung vecka dels för att jag varit dålig sen för att de set ut som sju svra år här hemma.. Men nu är de äntligen klart! Äntligen! Hihi..
Kommer bilder i morgon då det är för mörkt för att ta kort nu. Fast kl bara är 17.00 Deprimerande. Men men. Gjorde världens kap förut idag iaf fyra panel längder för endast 59:- det är inte dåligt. :D Så dessa hänger nu i tvrummet, blev grymnt bra tillsammans med de nya tapeterna och ängeln och den svarta stjärnan. Hihi är riktigt nöjd med lägenheten nu faktiskt. Kan nog inte bli så mycket bättre nu.. Har även ställt fram mina tomtar, då vi inte ska vara här mer än till den 17 december så är de ju roligt att ha lite julstämming här hemma först innan man ska hemhem. :)

Ne nu ska jag ner och hämnta tvätten.


Just de ja

Ja just de ja igår beställde pojken biljeterna tills vi ska hemhem :) Vi åker mot långeds city den 17/12 08.50 så nu vet nu de allihop. Ha ha

Igår had ejag hela 106 sidvisningar.. Coolt :)

Tidig..

Ja idag blev de åter igen en tidig morgon men idag stanna jag hemma. Då tapetserarn snart är klar. SKÖNT!!

Sen blir de till att börja dammsuga, damma, möblera rätt, upp med gradiner om inte detta vore nog så är de tvätt tid idag med.. Oj oj oj. Det är tur älsklingen slutar 11.30 så han honner hjälpa till med lite iaf. Men de ska nog gå bra. Känner mig lite bättre idag fast näsan rinner än sen har jag haft lite ont i magen lite hela natten.. Känns lite nu med men men.

Ikväll blir de mys med mig själv framför idol mm. Kan inte bestämma mig vad jag ska käka ikväll pizza eller tacos?! Hm.. svårt.. :)


Ja vad tycker ni nu om min "nya" blogg!? Kommer komma lite mera ändringar snart..

Kusin Johanna: Tack så mycket!  ;)

Regn och blåst..

Ja fyvilket väder de är här idag.. Suck, varit mörkt hela dagen med.. Men men, idag har jag varit lte mera vaken än igår men nog sovit minst fyra timmar iaf.. :) Inte för att jag känner mig bättre idag med ska snart lägga mig i ett varmnt bad. Härligt.
Tapetserarn är tyvärr inte helt klar än men han kommer i morgon i högst en timme sen är de klart så de får väl gå de.. Ska inte jobba i morgon heller då carin ringde mig och sa de var bäst att jag vila resten av veckan men fick jobb på måndag :D Dock bara 3h men alltid något nu när de börjar på en ny månad. Ska då vara på spandelstorp där har jag inte varit förut dem har precis öppnat detta kök så de är nytt. Så därför behöver dem hjälp precis när barnen ska käka mellan 11.00- 14.00 Är nog bra att de var ett så pass lätt jobb på måndag då jag kanske fortfarande är lite slö. Så de var ju roligt iaf att jag fick veta detta så pass tidigt.. :D

Fy vad jag inte mår bra, men men blir ju en lung iaf fredag och lördag på dagen då älsklingen ska med klassen på en sån här tur till polen. Är meningen att jag ska med dem ut sen på lördag när dem kommer hem på kvällen men som jag mår nu så ser de ju tyvärr ut som jag får bli hemma. Men de beror helt på hur jag mår i morgon och på lördag morgon. Hoppas jag mår bättre då jag hade såå kul ute förra helgen. :D Men men de ger sig..

Inom en snar farmtd kommer min blogg att ändra utseende då min snälla kompis Maria har lovat att hjälpa mig så mycket som möjligt. Roligt med lite förnying.. Hihi..

Oj vad många sidvisningar jag har haft idag redn uppe i 61! Vad roligt, kan de bero på att ni är nyfikna på hur de blir i lyan?! :D Bilder på detta kommer under helgen!

Ne nu ska de bli ett varmnt bad!!!

Sover, sover och åter sover!

Ja idag kom den sega tapetserarn med 07.15. Så jag gick upp samtidigt som älsklingen med 06.45 följde med han till bussen där jag fick nyckeln av Erik som är så snäll att jag fick vara där idag då det inte går att vara hemma. Blev inget jobb för mig idag då carinaldrig ringde, men de var nog tur för jag mår inte bra vill jag lova. Och de tror jag ni förstår när ni nu får veta vad jag gjort idag. När jag kom hem till Erik med typ 07.20 la jag mig i soffan somna tills10.15 gick på toa la mig igen framför tvn somna igen vakna sedan 11.15 gick hem och hämnta lite mat och alvedon. sen till erik igen käka lite sen la jag mig igen med typ 12.00 sen vakna jag igen med 15.00 så ja jag tror inte jag är i toppform just nu! Så va tur jag inte missa nått jobb idag så har jag tur har jag fått vilat ut lite idag iaf så om carin ringer i morgon kan jag jobba. :D

Ja då är hallen klar då de var ju inte dåligt, :P köket är nu klart typ. sen har han fått upp hela två våder typ i tv rummet. sen är de färdig spacklat i sovrummet så i morgon borde han val f*n vara klar väl.. snälllllla!!!

Nee ska nog vila lite igen!!

Herregud herregud

Ahh va det ser ut här nu.. Mår ju fan dåligt.... Och jag tror jag har fått världens dummaste tapetserare för vem börjar i hallen och går inåt brukar man inte börja längst in och gå utåt. Nej då här ska de se ut som fan själv i vart enda rum.. SUCK!! Han har inte ens gjort klart hallen.. Jobbar fort va!?!
I morgon kommer han 07.00 till 16.00 och då fan om inte både hallen och tv/kök är klart då får jag ju panik...

Ne nu är jag så sur så ska kolla på tv mitt i allt kaos!!!

Dålig.

Mm känner mig absolut inte fräch men har inget annat val än att gå och jobba idag. Eftersom målarn kommer nu på förmiddagen och är kvar hela dagen så var skull ejag då vara här hemma när det ser ut som hej kom och hjälp mig i varje rum nu. Är grymnt trånkt så får se hur målarn klarar av detta men är inte vårat problem då detta skulle vara gjort innan vi flytta in så då får de var trångt. Det har varit en kille här nu iaf med alla grejorna så nu är hela hallen full. Jag förstårverkligen inte var han ska fälla upp tapetbordet tex. Ha ha.. men men de får han lösa bäst han vill men f*n ta han om han river ner nått så de går sönder. Funderar på att ställa in lite saker i köket för tror inte han ska göra nätt där om han inte ka måla den enda väggen där inne då.. Aja då får han la flytta ut skiten igen,
Ahh vad de spränger i huvedet och näsan. Har tagit mig n ipren så hoppas de blir bättre.

Ne nu ska jag ta och borsta tänderna. Är så gött när man jobbar på sunna då man kan ta de lungt på morgonen. :D


Nu händer här grejer

Jaaaa idag ringde äntligen tapetserarn. Och dem kommer i morgon redan så nu hade han visst fått eld i röven  Haha.
Så jag och killen har idag valt ut tapeter blir blått i sovrummet, grönt i hallen och en vit tapet med mönster på som skimmrar lite i sliver i tv/kök. Så de kommer bli så mycket bättre än denna fula tapet Ha ha..
Tur att jag ska jobba i morgon med, för vad skulle jag tage vägen om lägenheten är full av gubbar. Hihi. Men är iaf hemma när dem kommer. Ska jobba på Sunna i morgon med från10.00 till 15.00. Härligt med lite sovmorgon iaf. Så nu är jag uppe i ca 75 timmar.. Härligt de.. Fast tycker inte om detta med -33% i skatt.. Haha.. Men så är de väl att vara vuxen och jobba.. Tss..

Idag fick jag och killen varsin sådan här fin sak av karlskrona kommun!
Är en ficklamapa, måttband och små skruvmejslar i den.. Ha ha
   




Sötungen Dennis! image77





Allt för mig idag!

Helgen!

Ja detta har varit en väldigt bra och mycket rolig helg! :D I fredags satt vi här hemma och drack lite och spela tv spel mycket mycket trevligt.

Sen i lördags åkte vi en sväng till Amiralen och handlade lite sen var de bara att åka hem, började spela lite mera tv spel. Sen gjorde erik och karl maten. Abborre och mos. Men jag käka vama mackor då de bara fans tre abborre filèr. :) Sen så började partyt.. Som denna gång höll till hos oss. :) Detta var även mycket trevligt. Sen med 23.30 drog vi in till stan och piraten. Yee äntligen tog jag mig dit.. Haha.. Ett mycket mycket trevligt uteställe.

Söndagen kan sammanfattas med tre ord. Soffan, Tvn och soffan. Hihi..

Så detta har varit en mycket mycket trevlig helg.

Idag ska jag jobba igen. :D Så nu är jag inne  på min 8:e dag i rad med att få jobba. :D Härligt med lite pengar.


Hm, tror jag är på väg att bli förkyld, ont i huve, halsen och näsan rinner lite. Bara de inte blir värre för hoppas på jobb hela veckan. Men får nog hoppa träningen idag. Suck. Fast får nog den träning här hemma när jag ska diska denna enroma dick som åter igen är här. Fast att det var tomt på disk i lördags eftermiddag.. Suck :)

Je je. Ha de så bra!

Ojojoj

Nu är de så här att jag bara har FUNDERAT på aupair Inte att jag bestämmt något.. Hihi.. Har blivit lite funderingar från mina nära och kära.. Hihi.. Men det är en dröm jag har att få prova på  aupair. så nu är de sagt.. :)

Nu är de helg igen de ska bli skönt då jag jobbat en hel vecka.. hihi.. Har varit mkt trevligt vill jag säga..

Nu ska jag snart in i duschen sen blir de att ta bussen för att hämnat upp martin..


Har inte tid att sitta här mer nu.. Ha de!!


Moster: Okki vad roligt.. Hihi. Då blir de mkt bus i morgon då. Hihi..

Systerster: Inte bli lessen..:) Säger alltid allt till dig.. :P

En hel vecka

Jepp gott äntligen en hel jobbvecka blir de denna veckan.. :)
Idag var jag ute på hästö på en skola och var i köket är bara ett deltids jobb men mycket bättre än inget alls så börjar 08.30 till 12.30 och tiden gick verkligen såå fort idag. Va jätte kul :D Maj-lis är super trevlig.. Så dit ska jag i morgon igen.. Roligt.. Nu börjar man få in lite timmar så man får en hyfsad lön iaf. :P

Har även idag tagigt hand om den enorma disken som jag tänkte killen skulle ta men de hände aldrig och idag orka jag bara inte med att se den längre så nu är den borta har även damsugit golvet.

Sen tog jag meii en härlig promenad i ca 40min runt omkring här.. Skönt att avlasta tankarna lite..
För nu har jag åter igen fått tillbaka suget efter att åka som aupair, rätt sugen på danmark faktiskt. Hittat en hel del bra familjer på ams. Men ska fundera på detta tills januari och då bestämma mig för hur jag vill göra. Kanske skulle kunna åka efter sommarn så jag första kan jobba ihop lite pengar. Ja det är mycket såna tankar i mit lilla huve just nu.. Får se vad som händer och fötter helt enkelt!

Nu ringde nyss killen och sa att han blir senare idag för dem skulle jobba in i morgon så dem slipper gå till skolan i morgon.

I morgon får vi besök från långed med.. Hihi de ska bli trevligt med ett kännt ansikte.
Ska hämnta upp martin på station i morgon med 15.00 tiden någon gång där. Så han inte går vilse här i stor stan.. Ha ha..

Ne nu ska jag vila mig farmför tvn med en varm macka!!

Livet

Så då var ännu en dag äver och i morgon är de redan torsdag detta är ju inte sant. Hihi..
Jobbade ju idag också som ni vet. Så har jobbat 20h bara denna veckan är grymnt nöjd med de. Sen hoppas jag såklart på mera jobb i morgon och på fredag brukar alltid bli jobb i slutet på veckorna. Hihi. Så hoppas på en full vecka med jobb :D

Ikväll blir de en madde kväll hihi.. Är ju som ni säkert alla vet fotboll ikväll men jag tykcte dem spela så kasst i lördags så jag tittar mycket hellre på room service och greys anatomy, så då får min kära kille vandra bort till erik eller nisse vem de blir vet jag inte. Och kolla på fotboll ingen blev ju gladare än killen hihi.. Kanske inte så kul att kolla på fotboll med meii så.. Hihi..

Sov i hela 20min förut efter jobbet och de var så sköönt precis lagom lång tid. Hihi


Dagis

Ja Carin ringde ca 07.10 då var de bara att stiga upp. :) Idag blev de jobb på två dagis först på mariebergsdagis där det var städ i 1½h Och guud va söta barn.. Fick allt en del till att lee. hihi.. Sen va de några små barn som pratade med mig. Hihi.. Saknar att ha småbarn omkring mig har jag märkt!!!
Sen med 09.00 bar de iväg till gullvivan för att städa och vara i köket. Dem får maten färdig så det vara bara att lägga upp maten och sen diska. Suta lite tidigare eftersom jag hade gjort allt som ska göras. Men har betalt till 15.30.. Härligt hihi.. Där var de okså en hel del söta barn. Nora va nog den sötaste sa hej hej och hej då hela tiden när jag gick förbi så då var de ju bara att svara henne och vinka åt henne i fönstrerna.. :P
Ska jobba där i morgon med fast i morgon börjar jag 07.00 så ska jag vara op Gullvivan först och sen efter maten blir det att vara på Mariebergsdagiset.. Dessa dagis ligger på gång avstånd härifrån gullvivan ligger tom här i kungsmarken så de är skönt. Tog cyckeln i morse gör jag nog i morgon med..

Härligt nu har jag fått jobba tor, fre, mån, tis, ons :D Hoppas på jobb torsdag fredag med!  hihi..


Ahh jag saknar barnen hos mamma.. :P Tur att jag och mamma ska vara barnvakt åt dennis den 7december fats han är ju mkt mmindre men ändå.. Hihi..


Friskis&Svettis

Ja då har man jobbat färdigt för idag då. Sluta ju för snart en timme sen. Så har käkat mat falukorv och spagetti. Sen hamna jag visst här.. Hihi.. Ska ta och packa in lite julklappar nu tror jag. Tss.
Fy vad mörkt de var när jag gick ut från skolan fick nästan en chok, så när man kom hem var de bara att tända alla lampor i fönstrerna.

Ska ta och packa väska för ikväll bär de av till friskis igen.. Härligt..

Jippy vad kul med lite kommenatare.. :P


Sunna

Yes!! Blir jobb idag igen.. :) Idag blir de på sunnadal där jag var första gången. Börjar 10.00 till 15.00 blir ju inte så många timmar men alltis något.. Hihi.. Skönt att börja 10.00 och att de är så nära tar ju bara 5 min att gå så..

Cia: Mm jag hittade en del bra mallar oxå. :) Men du varför har du satt lösen på bloggen :( Nu får du ju skicka ditt användarnamn och lösen :D

Oregon: Du ska snart få en inbjudan men de blir efter jul förstår du. Hihi..

Idag blir de även träning igen. Gött de..

Nu ska jag käka lite frulle..

Helgen..

Inte skrivit på hela helgen för inte kännt för att skriva bara. Sen är de så tråkigt att skriva när man aldrig får någon kommentra.

Det blev iaf bowling i fredags vi var ett gäng på 8 pers. Det var riktigt roligt. Blev ett litet stopp på nivå på hem vägen. I går kollade jag och pojken på film, var en sväng in till stan kolla på en till film sen så kolla vi på fotbollen. Och idag har jag städat hela lägenheten medans killen tog hand om maten och tvätten. Så nu  har man ätt gott i en städad lya med rena kläder.. Ha ha..
Blir nog att se en film ikväll också om jag hittar någon bra då jag har fått uppdraget att leta film. Hihi.. Detta har alltså varit en riktig slappar helg som jag och killen haft men de har varit mysigt och skönt.

Tycker inte om detta att de redan är mörkt med 15.00 tiden.. Men blir bättre när man får ställa fram adventstakarna och stjärnorna. Mysigt..


Igår köpte jag julmust och pepparkakor och gud va gott det var.. Mmmmmm..

Ja då var de måndag i morgon igen.. Hoppas på att jag får jobba mins tre dagar iaf, helst jobbar jag ju alla dagar men. Ska be min kära syster så snällt om hon vill hjälpa mig at skriva några cv:n då jag vill ha bra sådana för tänkte lämna in till Nivå och Statt. Nivå verka riktigt nice. Sakar faktiskt lite att servera, för på nått sätt är de roligt fast ett tufft jobb. Men ska höra med syster om hon kan hjälpa mig med det. Hihi..

Nu ska jag kolla om jag hittar någon bra film.. Ha de!


Helg!

Nu känns de skänt med helg när man gått upp så tidigt tvådagra  rad samt jobbat två fulla dagar. Det var lika kul och trevligt idag på jobbet. Så hoppas jag hamnar där mera. Hihi.. Var grymnt trött när jag kom hem förut men de har försvunnit nu fast har ju  halv sovit i soffan i ca 2 timmar så.. Hihi..

Pojken är och tränar nu. Sen blir de middag när han är hemma.
Var även prat på bowling. Det vore mkt nice. I så fall skulle nisse, olssen, karl och jag som skulle iväg bara.. Kommer ju då missa idol men de är ju gospel idag och det är ju ingen favvo. Så då är de hubdra gånger roligare med bowling.

Ne orkar inte skriva mer..

Trött älskling..

Idag ringde klockan 05.40 va lite jobbigt att gå upp delvis för att de är så mörkt ute nu. Fast på ett sätt var de skönt att gå upp oxå när jag visste att jag skulle tjäna pengar. Haha.
Blir samma tid i morgon kanske skulle få sluta med 14.00 sa Carola. Men idag blev de 7½h blir nog samma i morgon. Mycket nice med så många timmar.

Åh min  älskling är eller var så trött idag. Men han får ju skylla sig sjäv hihi.. Han somna här i soffan redan 18.45 men väckte han 19.00 för att säga till han att lägga sig i sängen så 19.30 la han sig i sängen och ca 19.31 sov han. Och nu ligger han och sussar så skönt hör jag. Hihi.. Jag är ju med trött men inte så trött hihi.. Ska iaf titta klart på kustbevakarna.

Hm tycker de blir tråkigare och tråkigare att blogg.. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om.. Sen så får man så otroligt lite kommentarer så då känns de som om jag sitter här och skriver till ingen nytta.. Men ska försöka uppdatera varje gång de händer nått intressant iaf. Om de inte är någon där ute som undrar över nått.

Ha dè

Får inte!

Nej jag får inte bli sjuk. Känner mig helt döven i huve..  Ont i öronen har jag med. Använder ju pannband när jag är ute fast blåser ju så otroligt mycket ue men..Ahh, så nu vet jag inte om jag ska på träningen för i morgon ska jag ju jobba. Fats då spelar de ingen roll hur sjuk jag än skulle vara hade jag åkt och jobbat ändå men är ju onödigt att göra de värre mad att åka och träna.. Tog en panodil nu så får se vad som händer. träningen är ju halv sex. men nu kännse de inte som jag kommer orka med de..Åhh.. Men dagarna går ju så fort så är ju snart måndag igen så jag får träna igen men åh..

Jämjö kyrkskola!

Var ingen telefon som ringde idag heller då blev jag så irriterad så jag sov till 10.00. ha ha..
Då var de bara att göra frulle och sen ta en tur in till stan. Kolla ifall jag skule hitta någon mer julklapp. Jag hitta någr men får fundera lite till.. Men iaf när jag var inne i en affär så ringde Carin :D Då blev jag jublande glaad då jag inte fått jobba nått denna veckan. Så i morgon blir de att stiga upp tidigt min buss går 05.50 för att åka till jämjö och städa. Carola hade ringt Carina och frågat efter mig! *Stolt* Hihi.. Så imorgon blir de ett 8 timmar pass.. Härligt.. Är riktigt soft att städa på den skolan faktiskt, alltid något att göra fast man inte behöver stressa för fem öre. Denna gången ska jag iaf ta med mig egen mat för sist fick jag käka den grymnt äkliga skolmaten.. Men i morgon blir de kassler sallad. Mumma.. :)

Ikväll blir de träning igen de är nice de.. :D

Såg att de är ett dubbel avsnitt av greys idag med.. Lovley!!

Pojken ska nog "ut" en sväng idag sa han iaf. För några i klassen som skulle fira nått.. A jag vet inte men så sa dem.. Hihi,. Men han får ju självklart gå ut idag när jag får ha han för mig själv till helgen hela helgen.. tss.. 

Uhh nu blåser de så där mycket här igen.. Inge vidare.. Men nu ska jag inte ut förren jag sak till bussen.

Nu ska jag göra mat idag blir de kassler och kroketter.. mumms..

Snö..

Snö och snö vet jag ju inte men. Det var något vit som seglade ner från himlen för en liten stund sedan iaf. Inget som la sig men de kom iaf. Hihi..

Ingen Carin som ringd idag. Tyvärr men hoppas hoppas på att få jobba resten av veckan för brukar ju bli att jag få jobba i slutet av veckorna. Så hoppas de håller i sig.  Men jag har allt haft att göra idag åndå. Tog mig en tur till stan åhh vad grejer jag hittade som jag ville ha.. Hihi.. Jätte fin vinter jacka som jag skulle behöva men men. Är bara att vänta på tomnten så kanske man kan köpa den efter. Hihi..

Nu har jag inte så många julklappar kvar att köpa. Fast de är dem svåraste kvar men hihi.. Blir nog att jag får akut handla dem sista detta år då jag får min lön. Men då är jag hemhemma så då får de nog bli en tur till överby eller torp skulle jag tro.

Vad konstigt det börjar kännas nu att inte köra bil.. Tss. Men nu har jag inte gjort de på typ en månad och innan så körde man ju varje dag sen jag fick kortet så börjar kännas lite konstigt nu. Saknar de faktiskt att åka runt och spela hög musik. De är härligt de.. Hihi.. Tänk nu har jag snart haft de i ett år är sjukt detta.


 
Den sötaste killen!
image75

Träning

Jeje va roligt de var.. :D Var lite fundersam till en början då det heter ryggpass.. Men det var ett kanon bra pass.. Man gick igenom hela kroppen så detta kommer jag lätt fortsätta med d jag får göra de helt gratis. De är mycket nice. Så nu blir de iaf träning måndag och onsdag. Jeje..

Hm fotbolls galan inte lka bra som den brukar vara tycker jag. Men men.

Ja detta var en mini uppdatering. :D

Callo: Ja leta upp min båtsman med då. Hihi..

Jo nu har vi åter igen ändrat oss ang julen. Vi orkar inte flänga över allt så vi kör en jul var för sig iaf i år!!



Båtsman

Ja då har man varit ute på Saltön idag med då.. Interjuven gick la så där. Visste ju inte direkt mycket om företaget då deras hemsida inte funkade. Men dem säljer abonemang till företag tele2, telia och telenor. Men men de märks väl om Daniel tyckte jag verka intressant. Då får jag reda på de vecka 48. Men är ju inte så att jag blir såå ledsen om jag inte får de. Hihi. Var ju som sagt bara nått jag sökte direkt jag flytta hit då jag även sökte så mycket mer.
Coop har mailat mig och dem behövde inte någon extra personal just nu men sparade min ansökan ifall de skulle behövas.
Nu hoppas jag att Carin ringer i morgon, för de va ju bra att hon inte ringde idag för hade verkligen inte velat tackat nej till jobb. Men eftersom jag jobbade tre dagar förra veckan och har varit på tre olika skolor och på alla ställen har dem sagt att dem vill ha mig tillbax. Så kan man ju alltid hoppas att någon är sjuk.. Haha.. Speciellt på vedeby skolan där trivs jag bäst.

Har lyssnat på Rix Fm hela dagen och nu på eftermiddagen har dem pratat om maskotar. Då kom jag och tänka på min Båtsman. Jag måste bara få hit han.. Hihi. Får be mamma ta ner han från vinden och ta med han till göteborg när vi ska dit. Haha.. För jag måste ju ha någon att krama när min älskling åter igen ska ut på havet.
Tänk att han snart ska ut igen. Allt från den 19/12 och ca fyra månader framåt. Tycker ju inte de var alls längesedan han åkte ut men de va i augusti.. ha ha.. Men jag hänger inte riktigt med för allt går ju så fort.

Jag kommer att vara barnvakt åt Nisses 37" platt tv när han är ute på sjön.. Hihi. Vilken lyx altså.. Hihi men de som är de värsta är att jag troligtvis kommer tycka att min tv kommer vara så liten när Nisse kommer hem igen. Men men.. :P

Idag ska de bli skönt att åka till friskis eftersom de är ett ryggpass så ska de bli såå skönt då jag har lite mycket ont i min stackars rygg och nacke idag. Inte så konstigt men. Så hoppas detta kommer hjälpa mig lite iaf.

Blev att jag bara köpte julpapper, snöre och två små julklappar förut. Hihi men glömnde så klart etiketterna.. Suck så nu får jag vänta med att slå in dem annars glömmer jag va de var i dem.. Och till vem vilken var. Ha ha..

Usch nu börjar de bli mörkt väldigt fort tycker jag.. Fast då är de ju extra mysigt med levande ljus. Som min sambo tycker jag använder såå flitigt. Hihi..

Ne nu ska jag ta och käka lite melon sen blir de att byta om och börja dricka lite vatten.
Sen blir de mys med pojken framför fotbolls galan.


Kom igen nu kommentera!!!!!!

Handla&Interjuv

Ja idag har jag nått att göra fast att jag inte ska jobba.. hihi.. För kl 15.00 idag ska jag till saltö på interjuv. Vet ju dock inte om jag vill ha detta jobb. Men man får väl åka dit iaf för att höra och se vad han säger.. Är inte farligt iaf. Men innan de tänkte jag att jag skulle gå lite i affärer för att spana efter julklappar.. Hihi va roligt de ska bli :D

Sen ikväll blir de Friskis och svettis för idag ska jag ta en buss 40 min innan den jag tog sist för idag vill jag hinna dit i tid.. Är ryggpass, såg även i fredags på vedeby skolan att de visst bara är ryggpass som vi får gå på gratis för idag måndag är de kl 18.30 och på onsdag är de 17.30 så då var de ju tur i oturen att jag inte kom iväg i onsdag.. Ha ha för då hade jag ändå inte fått utföra de passet eller jo men då hade jag behövt betala..

Idag är de fotbolls galan. De ska bli kul att se.


Cia: Nej de stog inte Zlatan på bussen. Stod bara sverige.. :)

Nu ska jag ta och göra mig i ordning. Ha en trevlig måndag!!

Söndag

Ja då är de söndag igen detta är ju inte sant va fort de går. Men men.

Min kväll igår var helt okey. Satt framför tven till elva sen orka inte min ögon vara öppna längre ven fast jag tog en liten sömn redan 19.30-20.00 ha ha.. Men som jag sa igår va jag ju helt slut. Så i natt har jag ovit såå gott..
Älskingen kom hem hyfsat sent.. Tss.. Men han hade haft roligt iaf.. Så de va ju tur de.. Jag gick upp med 08.45 men min pojke sover ännu.. De får han göra ett tag tll men inte alltför länge.. Hihi.

Idag blir de mest mys.. Ska kolla på room service och greys anatomy med de får jag absolut inte glömma..

Vädret idag blå himel och sol med -4grader.

Bilder!

Pojkens nya tröjor!

Våran smörkniv som vi äntligen köpt. Ha ha

Halkskydd till badkaret!

Min söta pojke i en av sina nya tröjor!

Våran bilutflykt

Våran bilutflykt

Mina otroligt snygga sockerkaka som jag bakat!

Även här en snygg sockerkaka

Folkrace

Folkrace

Den helt otroligt snygga buss vi transporterades i idag lördag! :D

Är den inte snygg så säg!




En hel dag!

Nu är jag helt slut skulle nog lätt kunna somna nu om jag la mig ner i soffan.. Ha ha..
För dagen idag har spenderats med älsklingen, erik, erik, oskar, emanuel och victor. Vi var iväg på folkrace. Shit kul men så himla himla kallt helt sjukt va de blåser kallt i detta samhälle.. Ha ha. Vi åkte la med typ 10.30 och var hemma 16.30 så de var en hel dag.. Har varit super kul.. Bilder kommer speciellt på den snygga buss vi åkte i ha ha..

Nu är älsklingen, oskar och erik nere på el mundo och för festar typ kollar la på fotboll. Dem ringde nyss och tjata att jag skulle komma ner. Men jag är som sagt helt slut. Så killarna får ha sin egna ute kväll i kväll..

Så isället kommer jag spendera min lördags kväll framför tvn då det är svensson svensson sen blir de nog att kolla på freaky friday på fyran tycker den är bra. Men som de känns nu så har jag nog somnat innan den ens börjat.. Ha ha..


Idag har jag och pojken även pratat om hur vi ska göra med julen.. Kom fram till ett bra beslut tycker jag.. Kommer bli lite lite svårt för mig men de ska jag väl klara.. Ha ha. Måste ju bli vuxen någon gång..

Jeje nog om detta, ni får ha en fortsatt trevlig lördag!!!

Shit va jobbigt.

Ja idagblev de jobb igen :D Även idag blev det på vedeby skolan. Så de var roligt att dem villa ha just mig idag igen hihi.. Så blev jobb från 08.00 till 14.30. Härligt nu när man börjar jobba lite mera..Så nu känns de faktiskt gott med helg har ju dock bara jobbat tre dagar denna veckan men jag avslutade med två mycket hårda dagar i disken. För shit va mycket det är att göra där.. Den edna gången jag satt ner va vid en kvart vid tio då de va fika sen en halv timme som var såå skön med 13.00 då de var lunch annars har jag hållt på i ett. De blev värst i slutet då den ordenarie personalen skulle på möte, sen så skulle elin på 50 års kalas så då blev de bara jag och siv kvar plus en enorm disk hög.. Ha ha.. Men de gick ju bra de med. Eftersom jag sitter här ny duschad och bloggar.. HIhi..

Idag har min kära pojke klippt sig de blev så nice. hihi.
Även han som ska stå för matlagningen ikväll.. Kykling med pasta de är ju såå gott.. Erik är även bjuden. För pojkarna ska inte ut idag så då kommer erik hit och hälsar på.. hihi. Dem ska la spela tv.spel och ha sig me dem kan glömma att dem får spela från 20.00 och framåt för då är tvn min.. Ha ha..


Interjuv..

Ja idag ringde en från företaget Nofatel AB. Dit skickade jag en ansökan för ca 1½månadsen och idag ringde daniel. Så på måndag ska jag på interjuv kl 15.00 är dock inte säker på om jag vill eller kommer jobba där då de är ett säljföretag men de beror helt på va de är för lön tider mm. Är de bara provision så tänker jag tacka nej. Då jag tycker och trivs bra med mitt timmanställnings jobb.. Som nu börjar ta fart..
Men nu händer de lite iaf.. Så får se hur de blir på måndag om jag skaffar nytt jobb eller inte..

Ja mamma nu börjar familjelivet ta fart.. Men min kära tv håller jag fortfarande lika kär.. Hihi..

Jeje.. Ha en fortsatt trevlig torsdag!!




Jobb&Tvätt

Jippy, idag blev de jobb igen. Nice.. Började 08.00 till 14.30. Idag var jag i köket på vedeby skolan.. Hur trevliga folk som helst.. Dagen gick jätte fort sen hade jag sån tur att en av "tanterna" fyllde år idag.. Så då blev de tårta.. Mumms.. Hihi. 
Så när man kom hem var de bara att ta itu med tvätten som låg här hemma och väntade på mig. Hihi.. Så nu håller jag på att tvätta för fullt.. Har ju tid till 21.00 så är ju lungt.. Har en enorm disk också som ligger och väntar men vet inte om jag ska orka ta den eller om jag ska låta killen ta den idag för jag tvättar ju ha ha..

Shit de är redan fredag i morgon igen är ju sjukt detta va fort de går.. Är redan en vecka sen mina päron var här men de känns som de var typ i förrgår.. hihi..

Hmm kommer absolut inte på nått att skriva.. Hade jätte mycket jag tänkte jag skulle skriva förut men tappa bort allt. Så detta var allt för nu..

Ha de!

Onsdag...

Idag blev de tyvärr inget jobbande.. Suck.. Men men är ju skönt så att inte behöva gå upp men jag vill få lite pengar så nu vill jag JOBBA.. Så jag sätte mig ner och skrev mera CV:N smatidigt som jag slängde ihop en sockerkaka, super att frysa ner. hihi.. Så med 11.30 stod jag och vänta på bussen. Åkte först till Amiralen lämna mitt CV hos tummetott.. :D Det verka som de var intressant iaf när jag lämna de. Så nu hoppas jag åter igen att de ska ringa i mobilen.. För tyvärr så har ju inte Glitter hört av sig.. Sen så åkte jag in till stan för att lämna på biljard cafet men där fick jag inte ens lämna mina papper för han behövde ingen extra personal sa han. Så då var de bara att gå ut i blåsten igen. Gick till Olles korvbar och de blev en lååång promenad men när jag kom dit så sa dem att jag skulle lämna de till chefen och tror ni inte då att chefen jobba i den andra korvbaren idag uppe med biljard cafet ungefär och då fick de vara idag för så roligt är de inta att gå så långt i värsta blåsten och regnet. Så blir de inget jobb i morgon heller så åker jag in med korvbars CV. hihi.. Men denna tur tog iaf ca två timmar. Och nu är jag så trött så jag skulle kunna somna men icke att de går för vete f*n va de gör i lägenheten breve borrar som bara den kan tro borret kommer ut i vårat sovrum snart.. ha ha.

Gick även bort till bovärden förut men där va de inte en kotte.. Tänkte åter igen fråga om den där j*vla målaren har fått tummen ur än. Sen så gick ju våran ena skiva i kylskåpet sönder härom dan så måste ju få en ny sån.. Så jag får la ta mig en liten tur sen igen då.

Ikväll är de fotboll på tapeten, är pojken som ville se fotboll så då hoppar jag mina serier idag.. :/ :) Kommer ju på söndag igen så är ju lungt. Så då tänkte jag de är ju lillördag då får man nog äta nått riktigt gott ikväll te fotbollen. hihi.. Så de blir fläskfilè och gratäng.. mumma..

Just ja måste lägga in bilderna men har inte installera de än. Måste ner i förådet först och hämnta skivan. Kommer kanske in i kväll då.. hehe..

Nu ska jag ta och käka lunch..
Ha de bäst!!

KOMMENTERA!! :D

Desperate housewive

Då var snart  åter en dag över.. Den har gått mycket mycket fortare än vanligt kan ju bero på att jag jobba idag.. hihi.. Hoppas hoppas på jobb i morgon med.. Får jag inte de ska jag åka in till stan och gå till biljard cafèt och lämna mitt CV även kika in på Glitter om jag inte hörtnått från henne innan.

Ahh jag vill ju börja köpa julklappar ju.. Men men de får vänta ett tag till.. Älska julen..

Nee nu börjar Desperate.. I like!! ;)

Nu är ni allt dåliga på att kommentera.. Så de är bara att skriva en liten rad till mig så jag får nått att läsa när jag ger er nått att läsa.. :D

Jejjj..

Idag blev de jobb.. Ute i Jämjö hehe.. Städ stog på schemat idag.. Och de var riktigt roligt dagen gick jätte fort.. Blev åter fem timmar.. Skulle jobbat där i morgon med men hon jag hoppat in för blev frisk och kommer i morgon de va lite synd för hade jobbat åtta timmar i morgon men men.. Hoppas på ett nytt jobb ställe i morgon.. Så nu har jag precis käkat var svin hungrig eftersom jag inte han käka frukost i morse han bara få med mig en banan. Så de var underbart med lite mat..

Usch vilket skit väder de varit här idag. Men nu börjar de klarna upp lite så de är nice..

Ne nu ska jag ta och spela lite har tyvärr blivit beroende.. Ha ha..

Ha de super!!

Så blev de med det ja..

Ja så mkt träning blev de för mig idag ja.. J*vla skit bussar.. Den kom inte i tid så då han jag inte till friskis så nu är jag lite små irriterad.. Men men jag har ju ått och cyklat idag men nu var jag ju helt inställd på detta. Men sånt är livet får prova på lyckan på onsdag istället..

Nu sitter älsklingen och Mårten och spelar tv- spel..
Jag ska ta och utmana dem strax.. ha ha..

Ha de!!

Önskelista!

  • Diskställ
  • Besticklåda
  • Digitalkamera
  • Spel till PS2 tex
  • Gardiner
  • Pengar
  • Konservöppnare
Ja detta var vad jag kom på just nu. Ordningen har ingenting med vad jag vill ha mest.. :D Hoppas detta var lite till hjälp iaf för vet att tex min kära syster gärna ville veta vd jag önskar mig då hon alltid handlar julklapper i GOD TID Hihi.. Besök henne på callo84.blogg.se

Tur/otur :P

Det blev en cykel tur förut för mina brev som mor och far skickade kom redan idag så då tog jag ut cykelen och drog iväg till posten är ca 2km dit så inte så långt. Men de blev en 4 km cykel tur.. De va hyfsat kallt ute hade iaf vantar på mig. Sen när jag kom hem baka jag en sockerkaka som blev såå fin kommer bild på den senar. Så jag satte mig och skrev ett till brev sen hoppa jag på bussen till städfirman. Lämna in mitt kuver så nu är de bara att vänta på att ytterliga någon ska ringa. ha ha.. Kan lova att alla kommer ringa samtidigt.. Hade värsta oturen för när jag klev ur städfirman åkte min kära buss 1 förbi och nästa gick inte fören 26min efter s jag trotsade regnet och gick hem. Hade ju som tur var min regnjacka på mig. Så idag har man varit dukig cyklat, gått och ikväll blir de friskis. Duktig jag är..


Mm idag blir de stekt korv med pommes.. Gött..

Kommer inte se så mycket av killen idag, han kommer hem med 17.30 och jag ska vara på friskis med 18.30 så jag får ta bussen med 18.00. Sen är jag hemma med typ 20.00 kanske. Så idag blir de bara en kväll med min kära pojkvänn.. Men de går ju bra de med.. Tss


Tyvärr

Ingen mobil som ringde idag. Tyvärr. Jag börjar bli väldigt less på att gå här hemma bara nu.. Men som tur är så har min snälla pappa kopierat mina betyg mm igen så i morgon får jug 11 st nya brev som jag kan lämna ut till ställen. I morgon ska jag lämna till städfirman, öb, rusta och Olles korvbar. Då har jag lämnat ansökningar till ungefär 10 st olika platser och på nått ställe borde jag väl f*n få tycker man iaf. Jag hoppas även på att dem ringer från Glitter nu också hon sa att hon ringer alltfrån 5-7 om jag nu skulle få komma på en interjuv. Så de hoppas jag ju på.

Så var de måndag då och vad ska jag hitta på!? Är inte så lockande att gå ut är mulet och faktiskt nångon minus grad.. burrr.. Men tännke ändå ta mig en liten pomenad, till städfirman fast att jag inte har några papper att lämna kan jag ju gå bort oh kolla läget lixom fråga om dem behöver extra personal för du kommer jag bort i morgon. Så får de nog bli. Blir säkert en sväng till antingen stan eller lyckeby också. Fast då med buss. Ikväll ska jag till Friskis och svettis på ett ryggpass.. Ska bli skönt att komma igång med nått men dock inte så roligt att träna själv skulle jag tro men jag vet ju inte för jag har ldrig tränat något förut helt själv så de ska bli intressant.

Idag tänkte jag även lägga upp min önskelista här på bloggen. Hihi.. Älska julafton.. tss..

Har tyvärr inte fått in bilderna än.. Kommer lovar..

Ha en trevlig måndag

Spelande

Det blev visst utgång igår, va inte planerat så men så blev de iaf. Var förfest hos nisse och co. Sen blev de stan.. Bilder på detta kommer senare då jag inte installerat så jag får in bilderna. Men kommer i morgon..
Idag har jag och älsklingen bara tagit de lungt. Tog oss en tur med bilen förut tog lite fina kort.
Resten va dagen har vi spenderat med varsin dator.. ha ha.. Jag spelade tycoon och pojken spelade Battlefield. Hihi.. Men jag fick ta en paus i spelandet nu för att uppdatera här..

Nu är biljetten bokad och hämntad för min resa till gbg den 7 december. För då ska mamma vara barnvakt åt dennis så då vill jag med vara med på ett hörn.. :)

Imorgon hoppas jag på att min kära mobil ringer så att jag får jobba lite..

I morgon hade jag tänkt att skriva min önskelista här på bloggen. :D För nu är de faktiskt inte så långt kvar till jul.. hihi..

Nu får jag gåut och hjälpa killen med att spela mitt spel de går inte så bra för han.. hihi..

Återkommer med bilder i morgon..

J*vla skit!!!!

Ahhhhh vad störd jag blir.... Jag har suttit och spelat ett spel nu sen jag skrev här sist de är ca 4 timmar sen och nu bara de la av!!! Tror ni jag blev störd!! Ja de blev jag.. ahhh.. Va trött jag blir.. suck...

Men men på ett sätt kanske de var bra för nu tänker jag inte börja spela de igen, nu kommer  ju karl snart med så de var väl bra så men ag hade kunnat fått sparade först.. Snyft..

AHHHHH

handla

Så var de lördag igen veckorna går ju så fort.
Idag har vi hunnit med mycket fast att klockan bara är halv ett. Vi har åter igen fyllt kyl&frys hihi så nu ska vi allt klarar oss fram till jul ha ha. ne men nästan iaf. Köpte även shampoo mm så man inte behöver åka åk handla hela tiden för de är så tråkigt.. Vi passa ju på idag då vi har Mårtens bil, för de är inte så rockigt att åka buss med ca 6 kassar mat mm. Så de va nice att vi hade bil.

Vet inte riktigt vad som händer idag, pojekn är just nu i Lyckeby igen för Nisse har köpt en tv och ville inte ta med den på bussen. Så då fick karl åka och hämnta dem. Sen tror jag att han och Erik ska ner te El mundo och kolla fotboll, united-arsenal. Jag är inte så sugen på att kolla på den matchen så blir nog till att jag stannar hemma. Kanske tar mig en cykel tur nu när jag fårr ner min cykel. Är ju faktiskt fint väder idag med men de blåser som bara den. Men men får se vad som händer jag hamnar nog säkert i soffan farmför tvn. Kom på att EKG går i repris nu med halv två såg inte de sist så tänkte kolla om de är nått att ha.

Har stora funderingar på vad jag ska göra för middag idag, kommer inte på nått alls som jag vill göra.

Kommer in lite bilder senare..

Hihi

Nu har snart hela släkten varit inne och läst. Hihi. Men de är bara roligt att släkt och vänner vill veta vad som händer lilla mig. tss..

Idag på stan så köpte sig älsklingen två par jätte fina tröjor. Jag va inte direkt på shopping humör så jag var bara smakråd idag. Nu håller killen äntligen på att sätta upp taklampan i hallen. hihi.. Bättre sent än aldrig. hhihi..

Blir nog så att jag åker med och släpper av mårten med flyget trevligt att se lite mera av staden. Annars blir de nog bara mys idag är ju idol ju.. hihi. Blir säkert lite tv-spelande i mellan om jag känner oss rätt..

En liten liten uppdat bara..

Ha de!

Mamma&Pappa

Igår med 15.00 tiden kom mor och far hit efter en 6 timmars bilfärd. hihi.. Mamma tvätta två av fönstrerna då jag inte hade grejer till de. Pappa bänka sig farmför tven. Sen med 17.00 kom älsklingen hem så då var de baa för oss att åka in till stan för att hämnta dagens mat som blev pizza.. Mmmmm.. Sen blev de kustbevakarna och medium. Fast jag orka dock inte se klart på de sista så jag gick och la mig i sängen.

Så var man uppe med tuppen idag igen.. hihi.. Fast nu hade jag ju någon att tillbringa min tidiga morgon med.

Mor och far lämnade nyss staden för att åter vända hem till långed city. hihi. Pappa har ju som sgat nyss opererat sig så han mår inte bäst i sverige nu. Så därför blev de en kort visit denna gång.

Idag slutar pojken tidigt som tur är , hihi. Så jag ska nog in till stan när han slutar för han skulle köpa någon tröja så då vill jag så klart hänga på.. tss. Ikväll ska karl köra mårten till flyget så får se om jag följer med eller om jag väntar här beror lite på vilken tid de är han ska köra.

Idag har vi underbart väder igen solen lyser och himmlen är blå, jag funderar på om jag ska ta mig en liten höst promenad innan jag hoppar in i duschen. Nu har jag ju äntligen fått min mobil igen så nu kan jag ta massa kort och lägga upp här.. Bra eller hur.?!


Besök

Så nu har man städa färdigt och ingen disk finns de heller. hihi..
Mamma och pappa kommer idag fast dem åker hem i morgon igen, för pappa har så ont nu efter operationen. Och de förstår jag, men dem kommer på eftrmiddagen någon gång. Så dem kommer nog komma hem innan älsklingen iaf.

Så var de snart helg igen de är ju inte sant va fort veckorna går. Hänger inte riktigt med nu är de ju 1 november tyckte inte de var alls längesedan de var 1 oktober. Men är skönt att de går fort nu så blir de snart jul. hihi..
Blev inget jobb idag heller blir inget denna vecka skulle jag tro om dem nu inte skulle ringa i morgon men skulle inte tro de. Så hoppas på mycket mycket jobb till veckan.

Ska ta mig nått att käka nu.

RSS 2.0