Dagis

Ja Carin ringde ca 07.10 då var de bara att stiga upp. :) Idag blev de jobb på två dagis först på mariebergsdagis där det var städ i 1½h Och guud va söta barn.. Fick allt en del till att lee. hihi.. Sen va de några små barn som pratade med mig. Hihi.. Saknar att ha småbarn omkring mig har jag märkt!!!
Sen med 09.00 bar de iväg till gullvivan för att städa och vara i köket. Dem får maten färdig så det vara bara att lägga upp maten och sen diska. Suta lite tidigare eftersom jag hade gjort allt som ska göras. Men har betalt till 15.30.. Härligt hihi.. Där var de okså en hel del söta barn. Nora va nog den sötaste sa hej hej och hej då hela tiden när jag gick förbi så då var de ju bara att svara henne och vinka åt henne i fönstrerna.. :P
Ska jobba där i morgon med fast i morgon börjar jag 07.00 så ska jag vara op Gullvivan först och sen efter maten blir det att vara på Mariebergsdagiset.. Dessa dagis ligger på gång avstånd härifrån gullvivan ligger tom här i kungsmarken så de är skönt. Tog cyckeln i morse gör jag nog i morgon med..

Härligt nu har jag fått jobba tor, fre, mån, tis, ons :D Hoppas på jobb torsdag fredag med!  hihi..


Ahh jag saknar barnen hos mamma.. :P Tur att jag och mamma ska vara barnvakt åt dennis den 7december fats han är ju mkt mmindre men ändå.. Hihi..


Kommentarer
Postat av: ryma

bara för att tycker om å saknar barn så behöver du inga egna än hi hi k

2007-11-20 @ 19:55:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0