Bovärd

Idag har jag gjort de jag skulle göra och lite till. hihi.. Åkte in till stan och såklart hitta jag till Friskis med en gång ha ha, men såg när jag kom dit att passet idag är Medel 75min och de kännde jag med en gång att jag inte kommer palla med så börjar på måndga med lite lugnare pass "ryggpass" för att sen även börja på onsdagar på medel. För jag vet att skulle jag gå dit idag skulle jag bli helt dö, och då skulle jag tappa suget efter de helt så därför vill jag börja lite lugnare. Så istället idag då så tog jag mig en härlig höst promenad för idag har vi strålande väder och ca 7 grader. Så jag gick rundan runt husen här, tog kanske 40min, stannade då även till på hem vägen hos bovärden. Och shit va våran bovärd är bra. hihi. Han hade idag IGEN skickat en påminellse till målarn. Så de tyckte jag såklart va bra och traskade vidare hemför att börja med städningen.  Precis när jag skulle till att börja diska ringer de på dörren, där står våran kära bovärd och frågar om han får komma in och kolla hur de ser ut. För enligt målarn så har han varit här och gjort om i Mars. Men de tror varken jag eller bovärden på. Så nu skulle han ringa målarn igen och säga att här ska de bli nytt. :D Då blev jag jätte jätte glad. Roligt att vet att dem håller med en. Så nu hoppas jag på att målarn ringer mig eller killen snart så vi får välja tapeter. hihi..

Så nu har jag dammat, diskat och plockat här hemma. Så i morgon blir de till att dammsuga innan päronen kommer. hihi. Men bara för att jag planerat att jag ska hinna de innan dem kommer så kommer jag säkert få jobba imorgon. ha ha.. Fast de gör mig absolut inget för jag vill JOBBA! tss.

Nu väntar jag bara på att min kära pojke ska komma hem. hihi. Han ska nogbort till Erik senare och kolla på fotboll på tv4 sport för den har inte vi. De är bra att de är fotboll idag för idag är de ju room service och grey`s anatomy. Älska! Så då gör de mig inget om han inte är hemma.


Kommentarer
Postat av: Sandie

Nice med att få nya tapeter :D
Va glad att du har en trevlig o bra bovärd lr va de nu heter ;P För oss går det segt.. har tre rum kvar att fixa de lovade innan jul men verkar inte bli så!!
Du får lägga upp bilder på hur de blir sedan! :D puss

2007-11-01 @ 01:45:47
URL: http://swedhik.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0