Sorry för dålig uppdatering!

Men jag har faktist något att skylla på. Jag har haft FULLT upp.
Det börja redan i tisdags då jag och syster åkte och håla på kusin cia i borås. Var där hela dagen så de sluta med att jag sov över hos syster den natten. Sedan på onsdag kom mamma på besök och hon sov då hos mig från onsdag till fredag. Så under dem dagarna hade vi fullt upp med lite allt möjligt. På torsdagen så jobba jag en stund var jätte roligt så hoppas på mera jobb där inom kort. Hihi. Så var de fredag då åkte vi in till stan för dennis skulle bli fotad. Efter de åkte mamma hem och efter en stund kom linda, louise och mikaela hit, vi tjata och kolla på film. Sen blev de lördag och då blev de dags för liseberg ojojoj va roligt de var. Hihi. Hade super kul med er tjejer tack för en trevlig helg!
Så har min vecka sett ut så inte haft mycket tid framför datorn. :) Men nu sitter jag här hemma själv och tar de lugnt för första gången på en dryg vecka hihi. :)

Lägger in bilder på mina fin fin presenter som jag fick av tjejerna.






Detta fick jag. Av linda: Tre jätte söta hello kitty sockar och ett presentkort på H&M
Av louise: Tre par sockar, ett hjärthalsband , coola servetter :) och två ljushållare i orange. Och de bästa av allt våran film haha säger jag bara vilken j*vla film. Tänk att se den om ca 10 år haha.
AV MIka: Två jätte fina durkslag ett stort i svart och ett litet i rött perfekt att ha ett litet när man bara gör mat åt en person, sen såna där gelegrejer man sätter på kaklet som hör till toab som ni ser här över.

Tack så jätte mycket för dem fina grejorna!


Nu ska jag lägg amig och slappa framför tvn.

För skulle tro de blir en lika händelserik vecka den som kommer. :)

20 wow

Ja grattis till mig!! Haha....
Idag har jag köpt nya skor och varit på bolaget haha, kändes som alla kolla på mig när jag gick in. Tss.. Fick ju självklart visa leg och tur var väl de då man väntat så på detta. Så fick mig ett grattis även på bolaget. Hihi.

Det tråkiga med idag är att de inte blev nått jobb idag. :( Så de blir ett nytt försök på torsdag. Åhh varför ska allt krångla när de gäller jobb!! Börjar ärligt fundera på att börja läsa, som min kära syster sa till mig förut. Man verkar ju inte få nått jobb utan någon utbildning nu för tiden så de är väl bara att ta tjuren vid hornen.... Så ska sätta mig ochh kolla lite på detta ang studier nu tänkte jag, de blir ju något inom barn i sådana fall. Det kan väl inte vara så himla tungt eller jobbigt att läsa till tycker jag men vad vet jag! Hihi..

Åh vad glad jag blev för kommenatren från Elsa! Tack så jätte mycket! Saknar er! :)

Tänkte lägga in lite bilder på mina presenter. :)







Som ni kanske förstår så samlar jag på denna ängelserien. :) Har sedan innan 6st kaffekpoppar och lite olika tallrikar och skålar.

Nu ska jag kolla upp detta om studier!

Vilken dag

Oj vilken dag de varit, fullt ös hela tiden. :) Vakna med 8tiden strax efter 8 skickar mamma att dem åkte från långed, så dem var här med tio tiden ungefär. Då fixa pappa mina lampor jag fick presenter mamma börja skala räkor, jag och pappa fick åka till konsum och handla en grej till en lampa. Sedan med 12 tiden kom syster och dennis då fick jag bubbelvatten. :D
Då va de tjo och stim me dennis hihi. Sedan med 13 tiden kom ingemar och pernilla. Sedan med 15.30 tiden åkte folket hem jag åkte  med hem till callo och sa hej då till päronen, min tanke med att följa med hem till syster var att jag skulle gå hem sedan på tidiga kvällen med 18 tiden men icke att jag de fick. Hihi. Då emir jobba läänge idag ville syster ha sällskap så ja så blev de. Och nu sitter jag här precis hemkommen från syster haha. Så blev en rätt lång dag. Men ack så trevlig. Tack så jätte mycket för sällskapet och presenterna.

Det jag fick var: En micro, två kuddar, en lamp skärm och pengar av mor och far, av syster med familj fick jag en finfin "sodastreamer" inte de märket men iaf en som bubblar vatten. :D av ingemar och pernilla fick jag en sjukt fin orkide ska ta kort på den i morgon med en ängelkruka och ett stort runt fika fat även detta i ängelserien, I LIKE hihi. av mormor fick jag pengar och lakan, farmor och kent pengar och sedan av farfar fick jag pengar.

Så imorgon innna jag ska iväg och jobba blir de att köpa ett par skor och även dr atill systemet haha kommer nog kännas sjukt att gå in där och vet att jag får andla precis va jag vill hihi.

Nu är de bara drygt 10min kvar tills jag avslutar min tonår och blir vuxen HAHA

Natti på er!

Trött, trött och trött

Idag har jag varit mycket trött men de kan ju beror på de där folket som höll på att festa här utanför igår först vid 00.15 tiden för att sedan ha efterfest på asfalten/parkeringen vid 02.30 de va så kul så. Man blir trött direkt när sömnem avbryts så där flera gånger under natten. Så inatt hoppas jag på en lugnare natt.

Hos syster förut så blev de några burkar med mat sedan slängde jag även ihop en sats muffins som syster ville ha. :)

Här hemma har jag städat och städat hihi. Är ju så liten lägenhet men ändå tar de ett tag att städa den inte för att jag har massa bröte över allt utan de blir en del att damma av mm. Men nu är de så fint här så förutom allt hår över allt jag fattar inte va hår jag tappar nu för tiden är nästan lite hemskt ska man verkligen tappa så här mycket hår som jag gör!?

Sen har de blivit lite slö tid framför tvn, nu ska jag strax ta mig en dusch sen blir de nog mer slö tid framför tvn skulle kunna gå och lägga mig nu men de är lite väl tidigt hihi.

Ja de var min dag detta!

Städning och storkok.

Se där ja då var de lördag morgon igen då. Helt sjukt va fort denna veckan har gått märkligt detta.
Igår var jag iväg och handla lite på Backaplan då både mor och dennis fyller snart så blev de lite presenter köpt även en del mat så jag inte behöver handla på ett tag igen, härligt. Blev dock väldigt tungt att bära på men jag klaa de med. Va ute i ca 2h så fick min motion igår iaf. Va rätt trött när jag kom hem så de blev en lite powernap i soffan. :)
Sedan med 17.30 tiden åkte jag hem till Callo och Emir för att passa Dennis en stund, han var på strålande humör men ville dock inte sova, så han var vaken när dem kom hem igen hehe. :)
Jag och syster tog en liten sväng till Forum för hon skulle ha snus och jag skulle ta ut pengar. Men mitt visa kort är ju helt cp, de funkar i affärer och i Nordeasbankomater men i nte i Swedbanks bankomaterna mycket märkligt då jag har swedbank då borde de väl iaf funka i deras bankomater, men tydligen inte så får bli ett besök hos banken snart så jag får ett nytt.

Idag på förmiddagen någon gång ska jag hem till syster och hjälpa henne göra ett storkok med mat till Dennis, sen när jag kommer hem igen blir de till att städa här hemma igen. *suck. Den blir dammigt på två sekunder här så roligt, inte!
Men men.
I morgon ska jag ju ha kalas ett så STORT kalas med alla i min släkt! HAHA vilket skämt! :) Men är såå glad för dem som kommer. Dem är, Pappa, Mamma, Callo, Dennis, Ingemar, Pernilla och kanske Nathalie de vet jag ej men iaf. Så då får vi ju plats i min lya iaf.
Pappa och Mamma kommer på förmiddagen någon gång då pappa ska hjälpa mig med mina lampor som inte funkar hihi. Sedan kommer dem andra med 13 tiden, så de blir nog nice.

Så detta är min sista helg som tonåring, haha. På måndag ska jag stå utanför bolaget och ryka i dörren. Haha nej de ska jag inte men jag ska då dit på måndag innan jag ska iväg och jobba med 15. :)

Oj blev ett rätt långt inlägg idag. :)


Dennis



Det flyger alltid massa luftballonger häromkring nu för tiden hihi!

Långed

Då har man varit i långed idag då. Trevligt trevligt.
Mamma hade gjort mat som vi käka typ direkt vi kom sen tog jag och dennis en promenad till Farfar<3 han blev jätte glad då han inte visste att vi var i långed. Hihi. Sen gick vi hem till emma och tjata lite eller a då hade dennis somnat som var hela poängen med att jag gick ut och gick förutom besöket hos farfar då.
Men de var iaf en mycket trevlig tripp :)
Sen jag kom hem med 19 tiden så har jag mest slappat. :)
Har även fått två presenter redan, pengar hehe. sen vann jag hela 50kr på en triss lott! :D
 
Nu börjar hells kitchen igen hej då!!

Kommer inte på någon bra rubrik!

Så blev de en hel dag med syster och dennis idag igen, vi tog oss en tur till sisjön eller va de nu hette för att Callo skulle handla Dennis 1års present sen gick vi runt och kolla lite i lite affärer. Var väl tillbaka hos callo med 15 tiden ungefär då blev de till att slappa i soffan, käka lasange sedan gick vi till bowlinghallen. Var väl där i ca 2timmar innan de var dags att bege sig hemmåt och självklart när jag skulle hem så spö regna de och jag hade ingen regnjacka eller paraply med mig så de var bara att bli blöt. :P Det roliga var att himlen var helt blå men lika förbaskat så regna de. Haha.

Imorgon blir de en tur och retur till Byn "långed" då callo, dennis och dennis farmor ska dit då åker jag självklart med. Hihi. Så ska hälsa på Farfar iaf sen troligen emma med om jag hinner men de tror jag allt hihi. SÅ ska bli lite trevligt med en dags utflykt.

Ne nu ska jag snart lägga mig och sova så jag kommer upp i morgon!!

Natti Natti

Hur de kan växla

Shit också att Stefan missa medaljplats men men inget att göra åt dock, var iaf en spännande final.

Nu sitter jag här och lyssnar på nickelback-rockstar jag är såå kär i den låten just nu!!

Och ute så är de så trist väder tycker de är sjukt att vdret kan växla så fort igår var de som sommar ute och idag är de absolut rena hösten ute- *suck
Jag gick ju självklart ut och gick när de regna som mest, men är man sugen på vindruvor så är man, då spear de ingen roll om regnet öser ner. Hihi.

Blev väldigt besviken på en person förut, men de är väl bara att acceptera tyvärr. Trodde dock att jag "betydde" nått för dig men tydligen inte!!!

Nu ska jag lägga mig framför tvn och kolla när johan wissman ska springa ha de!!


Blå himmel!

Oj vilken chock jag fick i morse när jag kolla ut genom fönstret, himmlen var blå och de blåste inte nått. Då var de bara att hoppa i promenad kläderna och skorna, och det var så skönt ute nästan som sommar värme. Hihi. Jag gick ut med 08.00 och då var de fullt med folk över allt här på gatorna hehe tror alla börja jobba på volvo kl 08.15 tss..
Efter att jag slappat ett tag i soffan så gick jag mot syster då jag skulle med till jsukan igen. Men idag var de sista dagen hehe. Så de blev någon timme ihop med syster idag igen. :) Vet inte hur jag klara av att vara ifrån henne eller dennis när jag bodde i Karlskrona, hihi, nu skulle jag absolut inte klara av att bo så långt ifrån dem.

Har även börjat ordna upp sig så smått med jobb så de känns skönt nu kan jag sova ordentligt utan att ligga och grubbla.

De var allt för idag.

Langos

Då är snart denna veckan förbi då. Har varit en händelserik vecka där jag gjort mycket. Interjuv, mamma på besök tis-tors, varit på sjukan umgåtts mycket mer syster och Dennis <3 mått lite dåligt pga va jobb mm. Men annars varit en mycket rolig vecka! Som avslutades på bästa sätt, med LANGOS, gahh va gott de var. Fast den i grebbestad är nog lite lite godare men som jag längtat så smaka denna ljuvligt.

Imorgon ja då går vi in i en ny vecka, endast en vecka kvar som tonåring, skönt haha.. Vet faktiskt inte vad som kommer hända under veckan, mer än att jag verkligen måste komma igång ordentlig med mina promenader igen detta håller inte. Kommer nog även bli en hel del tv under veckan vet inte om de är så mycket roligt kvar att se på OS förutom höjdhopp och 100mhäck.

Sen blir de väl att fortsätta mitt sökande efter jobb och hoppas på nått resultat snart....

Nu får de bli sängen då jag ska upp i tid i morgon.

Sov gott!!

Ca 6timmar

Så var lördagen över då, och den gick fort fast ändå lite sakt. Sov över hos syster inatt då jag var sjukt trörr redan vid 19 tiden igår så när dem kom hem med 21.30 så tyckte dem jag skulle sova där hehe..
Vakna lite då och då i natt då dennis vakna rätt ofta men somna snabbt igen men jag gick iaf upp med 08.30, la mig hos syster då vi kolla på os. Både hyfsat trötta eftersom vi blev väckat av dennis under hela den tidiga morgonen. Vid 1.30 åkte i mot östrasjukhuset då dennis inte var helt hundra, vi sätt aoss i vänt rummet ca 11.45 och kom ut från sjukhuset ca 18.05 ja ni läste rätt. Haha. SÅ där har vi spenderat våran lördag, vi hade ju iof mycket trevligt men iaf, när de för en gångs skull var blå himmel och ol ute, men va gör man inte för dem små liven. Så när vi kom hem fick de bli burger king som käk, sen åkte jag hem tog mig en skön dusch och ja här sitter jag nu men ska strax lägga mig framför tvn  lär somna och sova otroligt skönt i natt. :)
De var min lördag de!!

Men som sagt haft mycket trevligt med syster och Dennis!!


Natti Natti

Rätt jobbig dag idag

Mm inte varit den gladaste dagen idag men. :( Fick tyvärr inte de jobbet jag var på interjuv på. Och detta gjorde mig rätt ledsen. Då jag börjar tvivla på om jag någonsin kommer få något jobb i denna stad. Så i eftermiddags fick de bli en promenad till arbetsförmedlingen, det var ju absolut ingen höjdare blev typ bara mera lessen där då snubben jag fick prata med var mega negativ. Efter de gick jag hem hit till syster, så nu är jag lite gladare igen :) Då syster pigga upp mig och sa de skulle ordna sig hon ska även ringa några bekanat och höra. Sedan hitta vi ett antal jobb i göteborgsposten som jag nu har sökt så helvete om jag inte får nått!! Snart då de börjar bli tråkigt att inte ha nått jobb eller att inte få några pengar.......

Jeje, passar iaf D nu då Emir och Callo är ute och käkar. Jag fick kina mat jag inte fy skam de .. hihi så har nyss tryckt i mig alltihop haha...
Dennis sover redan då han var såååå trött..
Jag får la gå ner och glo på os tills dem kommer hem!!


Kramis!

Ingen ork

Har inte haft någon ork eller lust att skriva nätt här, då jag haft fullt upp också men iaf. Varit och shoppat med mor och callo nu i två dagar då mamma behövde nya kläder så i tisdags var vi till allum, igår var vi till kungsbacka. Jag köpte mig ett linne igår för hela 19.90 haha, rean gillar vi!

Jag måste måste ha ett par nya skor. tror jag ska slå till med en liten klack. Då jag prova jätte många igår va skit skij hihi.

Nu nu måste jag ner och hämta den sista tvätten skönt att allt är tvättat nu. Igen*

Hoppas hoppas!! Gahhhh!!!

Interjuven!

Vilken dag de blev idag hihi. Känns i kroppen att jag gjort nått idag inte bara slappat haha. Åkte in till stan med 13.15, då jag hade min interjuv vid 14.00. De gick riktigt bra de känns iaf så, var en super mysig skola med ca 430 elever matsalen var så mysig med kakelugnar, de likna mera ett gammalt litet cafè super mysigt alltså. Dem skulle höra av sig redan i slutet på denna veckan om jag får jobbet eller inte. Åhh de skulle vart så roligt att få de, då det tar ca 20min med spårvagn frn mig dit, sen är jobb tiden 09-15. Super bra tider!! Gaahh så snälla håll tummarna för mig! :D

Åkte sedan med syster och handla vid 17, tiden och kom hem nu för en 30min sen typ. Så fick busa lite med Dennis idag med.
Imorgon kommer kära mor hit. Trevligt trevligt hihi.

Ne nu ska jag faktiskt lägga mig och sova!!


Bara två veckor kvar :)

Då var de måndag igen då. Det blev en hel annan måndag än vad jag hade planerat men de gör mg inget då det var något bra som hände. För dem ringde från den skolan jag skulle på interjuv hos och det blev idag iaf fast klockan 14.00. Så idag blir de till att åka lite buss och lite spårvagn hihi. Men ska nog hitta hoppas jag haha.

Så jag får ta tag i städningen när jag kommer hem i eftermiddag istället då jag inte orkar de nu.

Idag är de bara två veckor tills jag fyller år hihihi..

Ja de var la de jag ville säga nu.

Trevlig helg!

Ojoj har mycket att berätt om men orka skriva allt..
Men iaf emma kom i Fredags morse, vi börja festa redan vi 14.00. Oppps. HIhi, vi hade en mycket rolig och trevlig kväll/natt i göteborg. Emma fick ju tex åka taxi för första gången i sitt liv. Haha så hon satt och njöt av turen från stan och hem hit. Ha ha
Sen blev gårdagen väldigt väldigt lugn satt och glodde på tvn hela dagen tog oss även sen powernap från 14-16.30 ca och de beövde vi!
Senare på kvällen kolla vi på den nakna pistolen 2½ som gick på tv4+ den va lite rolig haha. Efter den kom den nakna pistolen 33 1/3, men jag orkade inte kolla på hela den så jag somna någon gång runt 23 skulle jag tro. För att sen bli väckt med 04.45 gahhhh då var de nån i huset som kände för att ha fest och j*vlar va dem spela musik och gapa vet inte hur länge jag låg vaken men minst till 06.00 var sjukt jobbigt, och inte var de någon som gick och sa till dem heller.

Dagen idag började också slappt tills syster ringde med 11.30 då kom hon hit för att lämna av dennis så då passa vi han till mja 14.30 kasnke då jag körde emma till stigs center där erik väntatde på henne så åkte hon hem och jag hem till syster en sväng!

Jag tog mig en lite kvälls promenad med 19.00 tiden var ute i ca 30 min för att jag inte skulle bli blöt för direkt jag kom innanför dörren öppnade sig himlen. *tur*

Imorgon blir de till att städa här hemma igen de är ju sjukt att de kan bli så mycket damm. Sen får de bli en eller kanske två promenader.

På tisdag kommer kära mor hit till stan vet dock inte om hon ska sova här eller hos syster de märks väl!

Nu ska jag se om de är nått från OS på tvn! Ha de

Framflyttad

Ojoj va barn de var på lek och buslandet. Nästan så man får huvevärk av att vara där sånt himla liv borde kunna göra nått så att inte allt ljud hörs så himla väl. Skulle man vart där en hel dag skulle man väl somna på vägen ut av uttmattning haha..
När vi var klara på buslandet åkte vi hem till syster kolla lite på tvn sen tog vi oss en promenad till Eriksberg calllo handla lite mat mm. På vägen hem så gick dem med mig hem en sväng då dennis blev hungrig. Hihi. Sen gick dem väl hem med en 16.00 så de blev en hel dag med syster och dennis idag igen! Lika mysigt och roligt varje gång. :)

Jo när jag var hos callo så ringde dem från de skolan jag ska på interjuv hos på måndag att de blivit förhinder så den blev flyttad till torsdag istället trodde hon men hon skulle ringa mig igen så skulle jag få en exakt tid mm. Lite surt att dem ändra de men men inte mycket jag kan göra åt. Hoppas på att en annan skola ska ringa mig med ju, hade hoppas på det denna veckan men.

Nu blir de att slöa lite farmför tvn :)

Kaffe

Godförmiddag!
Då var torsdagen redan här då, sjukt va fort denna veckan har gått.
Igår så började dagen med att tvätta. Som tur var så hade jag inte så mycket tvätt då de bara blev 4maskiner så de gick ju hyfsat fort, för tycker inte de är så roligt att tvätta.
När jag hade tvättat klart blev de att promenera bort till syster och Dennis, där jag mötes av en väldigt trött och sliten syster hihi. Vi glode på tv och tjata sen blev jag iväg skickad att hämta och köpa pizza. Ja jag åt pizza igår första gången på väldigt länge kommer inte ihåg när jag käka pizza senast så de var väldigt gott. Senare gick vi en sväng till backaplan för att syster skulle handla lite smått och gott. Jag ville bara ha en tröja från Gina men självklart fans den inte längre, gahh.. Får hoppas att den kommer in igen.

Jippy va roligt de vart att titta ut nu jag ser knappt ut då de regnar som bara den, nu kommer de väl aldrig sluta regna känns de som, är hösten redan här?

Som tur är så ringde syster förut och fråga om jag ville med till Buslandet en sväng sen då hon inte orkar eller vill sitta inne och glo längre haha. Så dit ska jag om en stund och leka av mig. Men innan jag ska iväg så har jag laddat upp med två koppar kaffe de är faktiskt väldigt gott blir typ godare och godare för varje gång jag dricker de.

Jag längtar till helgen kommer bli en mycket rolig helg hoppas jag. Emma kommer hit i morgon redan vid 09.15 kommer hon till stan. Hihi ska bli så roligt att umgås med dig en helg. Så i morgon ska vi ut och parta. Jag vet redan att de kommer bli jätte kul. :)

Nu får jag ta och göra mig iordning så jag är klar när dem kommer och hämtar mig!

Ha en trevlig torsdag!!

Kväll!

idag får de nog bli en hyfssad tidig kväll för mig, känner mig lite sliten och trött men tror de kan bero på vädret med men iaf.  I morgon har jag även tvätt tid från 10-13 gudars så roligt hihi. Har som tur är inte så himla mycket tvätt, resten av dagen vet jag inte riktigt vad som händer men skulle tro de blir ett besök hos syster eller liknande haha.

Nu tror jag att jag ska ta och göra kvällen här så jag orkar upp och tvätta!

Sov så gott vänner!

Äntligen!!

Äntligen kom ett sånt samtal jag väntat på!! På måndag kl 09.00 ska jag på en jobbinterjuv :D Så glad hihi.
även om de bara är en interjuv så är de ju iaf ett steg åt rätt håll!!
Det har varit en mycket bra dag på olika sätt, gick bort till syster med tio tiden idag va ju nån dag sen vi sågs nu ju så de va mycket trevigt hihi. Sen skicka Larsson och fråga om hon fick  komma förbi och se hur jag bor. Så när klockan va 14.00 så gick jag bort mot wieselgrensplatsen och mötte upp henne. Så när vi kom hit så kolla vi på film och tjata mycket mycket trevligt!
Jaha nu blev det ändrade planer här för min kväll. :) Nu ringde syster och undra om jag kunde komma bort och passa dennis en stund då dem skulle iväg och kolla på nån båt eller va de var. Så ja snäll Syster/Moster som man är så gör man ju de. :P
Så nu hinner jag inte skriva så mycket mera!!
Ha en trevlig tisdag!!

Att de kan få regna så här mycket!!

Idag har de blivit en riktig slappar dag bara för att de är sånt kasst väder är ju sjukt att de kan regna så mycket sen så blåser de med så de går typ inte att ha nått fönster öppet för då blir de blött. :)
Så nu ska jag lägga mig framför tvn och se om de finns nått att titta på.

Söndag och glömda kort

Vilken härlig söndag jag haft, vakna lite före åtta då jag gick upp käka och gjorde mig i ordning för att gå bort till Emir och Dennis va la där med en halv nio ungefär, busa en stund sen blev de dax för dennis att sova med ca 09.40 då kolla jag på tvn höll på att somna då de vart så tråkigt väder de spö regna så där gött som man somnar till haha. Dennis vakna sen med 11.15 då var de dax för mat, sen kom Emir hem då gick vi till willys jag gick sedan hem när jag handlat klart.
Då blev de att slappa framför datorn en stund tjata med lite folk. La mig sen i soffan framför tvn med ca 14.00 och då somna jag och vakna sen igen med 16.00 haha Och shit va skönt de va att sova en stund hihi när jag vaknat till blev de att göra mat, köttfärsås med spagetti. :)

Kom just på att jag inte lagt upp några bilder från Rix fm festivaeln så måst eju iaf lägga upp en på den bästa!!! :D


Mycket gjort idag!

♥♥♥
Då har lördags kvällen startat då.
Idag har jag fått mycket gjort och de har varit skönt, bakat, diskat, städat, bokat tvätt tid, promenerat och ätit. Slöa framför tvn och datorn. Hehe. En helt okey lördag.
Imorgon blir de till att vara barnvakt en stund på förmiddagen iaf då Emir ringde förut och fråga om jag kunde komma när jag käkat frulle och så. Så då har jag nått att göra på förmiddagen iaf hihi. Sen blir de nog hem och slöa igen känns att man varit ute mycket de senatse alltså ute i värmen och att de tar på kroppen. Så då är de skönt att slöa ibland, fast de vet jag ju inte om jag kan säga att jag gjort idag men.
Shit vilken god mat jag åt förut, matvete med kött, broccoli, gurka och feta ost va såå sjukt gott!! :)
Ne nu ska jag se om de finns nått att se på, på tvn!
Hoppas ni får en trevlig lördagskväll!!


rolig sida

Kolla in denna braiga sida!! http://www.SuperGratis.se/?r=44538

Bakverken och min lya i bilder



Bild 1: Rulltårta, sockerkaka och smulpaj.
Bild 2: Plommonsmulpaj
Bild 3: Banansockerkak
Bild 4: Plommon, banan och choklad rulltårta.



Bak och städ dag!

Idag blir de en bak och städ dag har jag bestämmt mig för. Tog mig en tidig promenad till konsum för att köpa bakplåts papper, så nu ska jag snart sätta igång att baka lite. Tror de blir en sockerkaka med någon rolig smak sen blir de en plommonpaj sedan troligen en rulltårta, jag sak alltså inte äta detta utan ska frysa in de så jag har när jag får besök tex när jag fyller år hihi. Får då hoppas jag att de kommer någon och hälsar på mig. Hihi.
Har även skickat in ytterliggare en jobbansökan idag, nu vet jag inte hur många jobb jag sökt med känns som typ 100st snart haha. Så nu borde väl f*n någon höra av sig snart innan jag får panik!!!

Va skönt de var att vakna i lite svaligare lägenhet idag, är helt jämngrått ute men är faktikst lite skönt men till måndag kan de bli bättre gen tycker jag.

Ne nu ska jag sätta igång med bakningen.

Ha en trevlig lördag!

3 dagars semestern i bilder




Bild 1: Faster ann och faster unne.
Bild 2: Mamma
Bild 3: Ann
Bild 4: Kusin jonatan som sitter i soffan i stolen sitter min ena kusins tjej Angelica.
Bild 5: Angelica och Kusin Jennifer
Bild 6: Pappa och Unnes gubbe Magnus
Bild 7: Jag och Unne!

Ja detta var en del av bilderna går så segt att ladda upp men. :) Tycker dessa bilder säger precis va vi gjorde, Festa och spela kubb. Haha.




Varm och härlig fredag!

Så var vi inne på augusti då, sjukt detta. Hehe. Men nu är de bara 24dagar tills jag bli 20 hihi.
Idag har dev arit soligt och varmt mycket varmt. :) Gick till syster med 09.00 tiden vi tjata och kolla på tvn kolla när dennis bada i polen men sen blev vi utan ider så dågick jag och dennis hem till mig, jag handlade även lite frukt mm på vägen hem då. Efer en timme drygt kom syster så var vi hos mig ett tag sen åkte dem hem med 16.00 typ. i morgon ska syster på brölloop i småland hoopas de är fint väder där då, då bröllopet är utomhus då är de ju inte så nice med regn.
Jag ska baka i morgon, så för mig behöver de inte vara fint väder haha. Behöver ju inte regna bara så man kan gå ut och gå iaf. 
Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra blir väl att kolla på nån film, känner mig redan väldigt trött, men de är nog pga värmen de måste de vara.

Ha en trevlig helg!

RSS 2.0