Korpen!

Godkväll folket!

Inte blivir mycket bloggande här inte! Hehe är för att jag är lite lat.. :)

Har inte hänt så mycket mer än att jag var till åmål idag med mor, callo och dennis jag köpte en del skol grejer som block, pennor mm. Bra ha saker, blev  även ett par skor på rean, shit va skog jag har nu alltså  haha!!

Imorgon ska jag en sväng till bengtsfors med emma göra lite ärenden!

Jo en mycket rolig grej som hänt är att jag och syster ska spela korpen i bowling nu till våren hihi svin kul ju! Börjar den 12/1 så spelar man varannan vecka kommer bli svin kul ! Hihi! Vårat namn är TOP MODELS
Ha ha värsta bra!! :)

Idag är de prison break!! :D


Handla!

Godmorgon! Idag blir de nog till att åka och kolla in mellandags rean tror jag hihi. Vi vet inte var vi ska åka än men blir väl trollhättan, karlstad eller uddevalla haha.
Nu ska jag käka frulle alltså en macka med julskinka och senap mumma a love!!

Annars är allt bra!

Party

Hejsan!
Ja då var julen över då inte för att jag haft någon jul känlsa alls men nu behöver jag ju inte leta fram den heller då den är över haha. Men jag hade iaf en bra dag igår, lite annorlunda jul detta året dels för att dennis börjar bli större och sen för att de är sjukstuga här i huset, då callo och emir kom hit med en massa baciller. Suck men jag är den enda osm inte blivit dålig ÄNNU! Men jag gör mitt bästa för att hålla mig undan, haha. Just nu ligger alla upp i ett rum och ser på tvn medans jag sitter nera i tv rummet och ser haha, för jag vägrar bli sjuk! Jag ska även iväg en stund senare ska upp och se på badminton sen bara hem hit och käka sen ska jag hem till emma där festen börjar! :D Idag har jag en mycket bra anledning till att festa som aldrig förr då jag ska ta dö på alla baciller om jag har några i mig! haha!!

Hoppas ni haft en trevlig jul!

Jag är super nöjd med alla mina julklappar!!!

Dan före dopparedagen!

Jaha ja då var de bara en dag kvar tills tomten kommer hehe..

Har inte mycket att skriva vill jag säga, skinkan står iaf på spisen och kokar. :)

Ikväll blir de bingolotto för hela slanten iaf.trevligt trevligt!! :)

Nordby!

Idag har de varit en hel dag med emma! :) Vi åkte vid 10.30 ungefär och kom hem nu typ hehe.. Har varit en mycket trevlig dag och jag hitta lite smått och gott de gjorde även emma! Så blev en lyckad dag tycker jag!

Idag eller snarare ikväll kommer syster och emir hit också trevligt trevligt så imorgon är vi samlade allihop. =)

Idag är de prison break!! I love!!

ändrade planer

Ja så har jag då planerat om hela dagen, då mor och far ska åka till göteborg och hämta dennis då han nu börjat bli frisk men hans päron börjar bli sämre så då får dennis komma hit till oss så han inte blir mera sjuk..

Så då ska jag ta och baka här hemma, hehe, förhoppningsvis kommer emma vakna till liv med så hon kan vara med att baka! :)

Men vi ska iaf en tur till tomteparaden!

ha de!

Godmorgon söndag!

Idag blev de att lite mera sömn hehe. Vakna vid 08.30 så var ju helt okey!

Idag har jag lite planerat ska färga mors hår, leka med emma om hon även idag vaknar till liv i rätt tid haha. Sen ska vi nog ta en kik på tomteparaden jag, mor och emma. Men de var väl de jag hade tänkt göra idag en helt okey söndag!

Sitter nere i tv rummet med pappa han kollar som vanligt på någon skit film norsk drit. Hehe!!

Ha en bra söndag!

vinterstudion!

ja nu börjar de äntligen jag är helt kär i dessa vinter sporter!

Men idag blir de inte att se hela dagen för tänkte att vid 12 tiden får jag åka och handla åt farfar sedan när emma vaknar till liv åker vi till kings. :)

Gahh va varmt de är här! Pappa eldar som en galning i spisen hehe!!!

Konstigt att jag inte är trött då jag la mig vid 01.15 och vakna exakt 04.54 och har inte sovit sen dess, men har ju sovit ca 12h varje dag hela veckan så jag har la lite att ta av haha!

Gud vilket konstigt inlägg haha

I långed!

Godmorgon ja för nu är de verkligen morgon en tidig sådan men jag har faktiskt varit vaken sedan 06.00 typ.

Lite om gårdagen, på jobbet var de såå lugnt alltså har aldrig varit så lite folk helt sjukt så vi bara stod och skratta typ för att de var så lite så då fick jag sluta 14.00 istället och de var ju jätte bra så kom jag iväg tidigare. Tur var de för oj va mörkt de blev fort men jag var iaf hemma jämnt innan 17.00 då var de bara att hoppa in i duschen och fixa sig inför julfesten den var mycket trevlig god mat trevlig sällskap och roliga lekar! :)
Var hemma vid 01.00 då jag slapp gå så passa på att åka hem redan då. Så idag mår jag faktiskt som vanligt. Mycket skönt!



Dagen idag blir till att en början kolla på kära vinterstudion sedan ska jag till farfar en sväng, sen tror jag minsan de får bli en pizza från kings då jag är ensam här "hemma" för mor ska till trollhättan med farmor och pappa ska till kusten med crister så a hehe..


Otroligt skönt att ha semester nu fram till 4januari! jag ska njuta!!

Ha en bra dag!

God eftermiddag Torsdag!

1 Dag kvar att jobba underbart!! Åhh ska bli såå skönt att vara ledig ska verkligen njuta!

Nu har jag packat färigt allt så väntar bara på att syster ska komma så vi kan slänga in de i bilen. :) Sen ska jag ringa gymet också får jag inte glöma. Hehe..

Annars ska jag bara slöa resten av dagen då jag nyss diskade ocksåså finns inga måsten kvar nu skönt!

Åh i morgon är de julfest ska bli såå kul hihi.. Längtar!

Dagen på jobbet gick faktiskt fort fast att de inte var alls mycket folk nog lugnaste dagen på länge faktiskt men på nått konstigt och bra sätt så gick dagen iaf hihi..

Ne måste ringa gymet nu!

Ha en bra eftermiddag!

Barnvakt!

Så där då har dennis somnat och jag ska snart kolla på room service, fast callooch emir kommer ju snart hem så blir snart hemfärd för mig med.

Helt sjukt att jag känner mig trött nu, jag som sov i 12h haha..Men bara bra då jag inte tykcer om att vara vaken länge haha..

Var hyfsat segt idag på jobbet med. Så himmla underbart att de bara är två jobb dagar kvar börjar bli rätt less på de nu sä här i slut tampen hehe. Men är ju för att de är så lite folk som kommer.

Imorgon måste jag till gymet och pausa mitt kort sen kommer callo till mig i morgon då vi ska packa in allt som jag ska ha med mig på fredag så jag bara kan "springa" hit efter jobbet och äka iväg, hehe...

Annars bara bra!
Inte så mycket att säga!



Tack själv mini kusinen för kortet!! Puss


Godmorgon Onsdag!

Ojoj vad jag sovit inatt haha. Gick och la mig vid 20.10 för min plan var att se på äntligen hemma i sängen, men redan efter 5min kännde jag hur trött jag var så jag somna typ 20.30 haha. Som tur va så sov jag rättlänge nu på morgonen iaf vakna 08.30 så blir ju 12h de haha. Men de är skönta tt ta en 12h natt ibland hehe.

Åhh igår fick jag mina första julkort fick 4st hihi va roligt! :)

Onsdag idag alltså, brukar vaar en rätt lugn dag på jobbet de, sen ska jag hem till syster eftre jobbet då de är sista träningen för dennis päron. :) Callo ska även hjälpa mig med csn för känner att de vill jag verkligen inte trycka på någon fel kanpp de vore ju lite jobbigt. :)


Nu blir de ingen mera träning för mig detta året så i morgon ska jag frysa mitt kort är ju ondödigt att ta dagar från de när jag ändå inte kan träna där nu. Men ska inte vila helt  för de får allt bli lite promenader iaf. :)



Ha en bra dag!


Tisdag!

Så där då var jag hemma i min lya igen då. Hehe.. Ojoj vad vi baka igår alltså helt sjukt hehe.. Men gott och fint blev de, smaka inte på allt men ändå. :)

Idag på jobbet gick de la så där var lite mera folk idag men inte så jätte mycket men dagen gick och nu är den ju snart förbi. Haha...


Till mina kära vänner på läroverket!
Va roligt att höra från er! Jag har tänkt höra av mig men vet ju inte riktigt vart jag sak vända mig för att få tag på er! Hihi. Mycket kul att ni fortfarande läser min blogg. Jag tänker på er mycket, och saknar er massor!
Jo jag ska läsa till förskolelärare och börjar plugga den 19:e januari! Så är snart, men känner mig väldigt nöjd med detta beslut!
Ni får ha en god jul och gott nytt år!
Ska försöka komma och hälsa på till våren!

Jo Elsa, fick du någon choklad ask på posten!? Hihi!
Kram på er!



Åhh vad skönt jag känner mig jätte trött! Så känns som jag kommer somna rätt fort ikväll iaf! Hehe!!


Baka baka baka

Ojoj vad vi har bakat idag, Pepparkakor, marsipannougatrulltårta,marsipan bollar, pepparkakskola, knäck, pepparmintkyssar, foudge, chokladkola, tryfflar. De var nog allt,haha.. Så nu har vi jätte mycket att ge bort till jul!
hehe, bilder kommer här nedan!




På den sista bilden får ni fundera på vem de är?! :)

Godmorgon Måndag!

Herregud va de ska vara svårt att somna nu för tiden då. Igår fick jag panik nör jag inte kunde somna jag gäspa och gäspa men inte att de gick att somna för de. Så till slut gick jag och sätte på i soffan sätte på Räddningspatrulen hehe tänkte att nu borde jag somna om jag sätter på denna barnfilmsom jag set så många gånger men icke eftre ett tag stängde jag av och hitta nått på tvn att se på och sen till slut somna jag. När klockn var 04.00 vakna jag i soffan så då gick jag upp och la mig i sängen hehe..

Hoppas jag kan somna i kväll då jag ska sova hos syster men de tror jag för idag är de ju fullfart hela dagen först jobba sen ska jag och syster baka baka!!! Roligt!!

Piss väder är de ute åhh va tråkigt de är kan de inte komma lite snö nu snälla!!!

Ha en bra dag!!

fyra dagar kvar.!

Huvudvärk

Ahh jag drog på mig detta precis innan jag skulle gå och träna. Så var lite jobbigt på vattengympan idag då vi var i den varma bassängen så gjorde ju inte väkern bättre om man säger så. Men nu har jag drucjit mycket vatten och tog även en ibumetin. Var faktiskt väldigt längesedan jag hade ont i huvet så.

Nu väntar jag bara på att one tree hill ska börja alltså 18.00 :)

Ska nog ta och ringa mamma nu! :D


Gårdagens ljus!

Så här mysigt hade jag de igår kväll. :)



Fint va, blev lite konstiga blider men hehe..


Så här fin har blomman jag fick av mamma blivit nu!




Godmorgon söndag!

14december 2006 fick jag mitt körkort de betyder alltså att idag har jag haft de i 2 år helt sjukt var tog dem två åren vägen kommer fortfarande ihåg precis hur jag körde på min uppkörning mm hehe.. Men idag går alltså min prövotid ut! Skönt haha!!



Vakna tidigt idag redan 08.00 men igår somna jag iaf direkt jag la mig vid 23 tiden så de var ju skönt, känndes bra att vakna tidigt idag med då jag förhoppningsvis somnar i tid i kväll vet inte vad som hänt jag som alltid brukar somna direkt jag lägger mig har nu drabbas av samma sak som min kära kusin hehe.. Tror de är för att de är så myckets om ska hända framöver så man tänker en del hehe..

Nu blir de iaf snart vinterstudion i några timmar. :D Har redan käkat frulle, dagens middag idag blir fläskfile madde special med stekt potatis mumma de. Hehe. Sen blir de träning 14.40.
Ikväll blir de min underbara tv kväll med one tree hill och gossip girl! Hihi..

Mörkt är de ute också man skulle kunna tro att klockan är mitti natten!


Imorgon får jag äntligen träffa Dennis igen hehe då han och hans mamma varit på äventyr under helgen. Jag förstår verkligen inte hur jag kunde bo så långt ifrån Dennis och hans päron förut! Jag skulle aldrig aldrig klara av de nu, de finns inte i mina tankar att bo ca 5h bil väg ifrån dem. Hehe.  Jag älskar helt enkelt att vara moster! :)


Snart

hehe snart börjar ju svensson sevnsson. För att få tiden att gå så tände jag massor av levande ljus tog kort på detta dem kommer i morgon, sen gjorde jag något väldigt kul Haha. Jag sätte fast en massa magneter på kylskåpet nu vet såna med ord på hehe. Under hela tiden har jag lyssnat på julmusik! Mys!!!




Tråk tråk

Nu har jag tråkigt finns ju inte nått att se på tvn, inget att kolla på här på nätet heller.. Blä blä.. Kan klockan bli 21.30 så svensson svensson börja snälla!!


Blir en hel del grejer som ska med hemhem på fredag. Tre påsar med julklappar, en väska med kläder och en påse med mina stövlar plus lite kläder i där med, en del dricka. :) Datorn, en påse till emma och min fina blomma jag fått av mamma som snart kommer blomma ut då vill jag ju kunna se den. hehe. Eller kanske är de inte så mycket iaf hehe. Men känns som de är mycket men va gör de jag har ju en hel bil för mig själv hehe..

Nu kom jag på nått som jag kan göra tar dock bara 5min jag måste ju ställa in mina "timrar" vet inte hur de stavas, iaf så mina ljusstakar i fönstren lysser några timmar om dagen då jag är borta ser ju lite trevligare ut om inte annat!


Lyssnar på nickelback nu älskar!!!!

Ne gud vilket onödigt inlägg haha. Men som sagt jag har nada att göra då blir de så. :P

Min Lucia

Oj va dagen sprungit iväg, fast jag har ju grejat en del så är väl inte så konstigt.
*handlat i eriksberg
*pratat med mor
*pratat med far
*pratat med syster
*kollat på vinterstudion
*sovit en liten stund
*dammsugit
*packat
*slått in julklappar
*ätit
*surfat
*tvättat
*och nu sitter jag här igen, ska snart se på landet runt sen blir de ju så klart svensson svensson och brottskod försvunnen innan de blir sängen.

Imorgon ja då är de en liten speciell dag. Hihi De får ni reda på i morgon.
Morgondagen kommer bli lugn då jag inte har något planerat förutom ett vattengympa pass vid 14.40 så blir nog en hel dag i soffan framför vinterstudion hehe..


Ne nu ska jag titta på landet runt!

Jaa

Jaa vilken tur jag hade nu var inne och kolla bokningen för mina träningspass och nu fans de en plats över till morgondagens vattengympa så den boka jag dirket, skönt då blir de lite träning i helgen iaf. :)

I förmiddags gick jag till eriksberg och inhanlda sista julklapparna och gick även till systemet och inhandla lite gott hoppas jag iaf då jag köpte några olika julcidrar. Var jätte härligt och fint väder när jag gick solen sken och himlen var blå men när jag kom hem så mulna de på och sen dess har de varit helt grått. :( Var riktigt kallt med fast att jag hade mycket kläder på mig. :)

Tvätt tid om ca 2h men har inte så mycket att tvätta så blir bara en omgång och de är skönt! Är ju mina jobbtröjor som är de viktigaste därför jag måste tvätta! När jag tvättat klart ska jag nog packa ihop lite grejer som jag ska ha med mig på fredag då veckan är rätt fullspäckad så lika bra att göra de när jag har tid. :) Använder ju ändå bara jobbtröjor och jeans under veckorna och de är något jag INTE går i på helgen. Hehe..


Lucia

Godmorgon lördag och lucia.!

Ojoj va svårt de var att somna igår kväll, ligger och tänker föör mycket! Men vid 2 tiden somna jag iaf. Vakna vid 08.50 och de var ju tur så jag inte sov bort hela dagen hehe.

Ska snart ta på mig kläder och gå till eriksberg ser ut som att de är jääte kallt ute men solen lyser lite iaf så de är ju bra!

Är ju även Vinterstudion hela dagen idag! *Glad* Men nu är de alpint och nja jag tycker nog de är roligare med längd och skidskytte så därför ska jag passa på att gå under tiden de är alpint hehe..

Ne nu ska jag ta på mig kläder!!

Hoppas ni får en trevlig lucia!

Underbara underbara helg!

Åhh va denna helgen är välkommen! Hehe. Är rätt trött på att jobba nu men är väl för att ledigheten ligger så nära! :) Bara en vecka kvar nu! Tänk om en vecka är jag i full gång och festar haha. Vem vet jag kanske är full med haha.. :D

Dagen idag har varit mycket märklig då de börjarde JÄTTE segt! Sen kom de en del folk, men vid 12.45 typ var de dött igen men då hände något som jag inte kan skriva här men stämmningen blev väldigt konstig hos oss alla i personalen jätte konstig blev man även jag var en mycket märklig dag helt enkelt. Men vid 15.00 hade vi alla börjat fått tillbaka vår vanliga stämmning. Så 16.00 var after worken igång. Dagen har gått lite halv segt må jag säga men nu är jag iaf hemma! Sitter i pyjamasen och har beställt hem en pizza hehe kan ju inte bli bättre!

Något som är störande är att alla mina träningsbokningar har försvunnit så passet i morgon och på söndag är nu fullbokade så då blir de ju ingen träning för mig i helgen iaf. :(  Men får ta och promenera mera under helgen istället.

Sen är de mindre träningspass till veckan med då dem redan börjat med julgrejs så de blir ett core pass på tisdag sen fick de blir varmvattengympa på torsdag sen fanns de inget mera som passade mig! Lite tråkigt men, så i långed blir de till att promenera som träning. :)

Åhh va fredags kvällarna är tråkig tv dag då jag inte kollar på idol och på spåret känns lite för vuxet haha.. Men men får surfa runt lite så blir de säkert idol som står på iaf. :)

Jo idag fick jag brev fråb skolan så den 19:e januari ska jag infinna mig i aulan 09.00-13.00 ska bli mycket spännande!
Hihi!!

Ne nu får ni ha en trevlig kväll!!!

Godmorgon Fredag!

Åhh vad skönt äntligen fredag!
Men innan jag tar helg har jag en 8h dag farmför mig inte så skönt men men. De blir ju pengar till slut! Efter idag har jag ju bara 5dagars arbete kvar innan jag går på min jul ledighet såå underbart ska de bli!

Jag har som sagt mycket att göra under helgen! Köpa dem sista julklapparna, inhandla lite dricka, träna, tvätta och sist men inte misnt titta på vinter studion! :D

Ne nu måste jag borsta tänderna och sminka mig!

Hoppas ni får en trevlig fredag!!

Träning

Så där ja nu sitter jag här ny tränad och ny duschad. :)

Ska kolla på du är vad du äter nu sen ska jag läsa i min skvaller tidning. Sen blir de tidig säng för mig då de är en lång dag på jobbet i morgon!!


Natti natti!

Rött

Så där då var torsdagen över också då. Härligt bara en 8h dag kvar sen är de helg!! Gudars va skönt! Har dock en massa att göra under helgen men bara trevligt.

Var en del att göra idag på jobbet iaf mellan 12-13 men sen dör de ut igen. Men den timmen gick fort iaf..  När jag gick hem så var e inget vitt kvar på backen. :( Tråkigt, jag som vill ha snö.... Hehe..

Nu har även våran korridor blivit röd istället för vit/orange. Mycket trevligare fast blev lite mörkare men.

Åhh vad jag älskar, Nickelback, Takida och Pink!! Är de enda jag lyssnar på nu om de inte blir julmusik då!


Snö!

Godmorgon Torsdag!

Jippy idag snöar de här. :) De kom lite igår med vid 14 tiden men inget som la sig. Och nu när jag vakna så snöar deigen fast tror inte detta lägger sig heller men kul att se lite snö iaf.

Ja så var de alltså torsdaga idag då. Det betyder vatten/cykel/box klockan 18.00 idag. Hihi. Är ännu roligare att träna nu då jag börjar se lite resultat på min kropp. :D För jag har börjat strunta i vågen nu då jag tränar så mycket får jag ju muskler och dem väger ju mera än fett så jag har int evägt mig på a jag vet int ehur länge. Hehe..

Får nog bli till att diska idag igen när jag kommer hem hehe.. Blir lätt så att jag inte orkar diska direkt jag använt tex en tallrik. hehe.. Sen tror jag även att jag ska köpa mig en tidning och lite natur godis efter jobbet idag som jag kan mysa med efter träningen då de inte är nått på tvn idag. Hihi

Ne dags att göra sig i ordning!

Hemma igen

Skulle ju titta på room service men då jag missa början så skiter jag i de kollar på reprisen istället!
Så nu sitter jag och lyssnar på julmusik då får iaf jag en jäkla julkänsla! :D Mysigt mysigt. De är ju faktiskt bara 14 dagar kvar sjukt!

Hm, ja så mycket mera har jag inte att säga er hehe..

Blir iaf greys anatomy om en halvtimme! Sen blir de sängen då jag är super trött känns direkt när man vaknar en timme tidigare!

Ha en bra kväll!!



Blev barnvakt iaf

Ja dagen blev inte som planerad fast de gör inget!  Blev ingen träning utan istället blev de så att jag pasa dennis iaf. :) Så vi har busat på som bara den även käkat lite äpple och  två clementiner hehe.. Nu sover han sen en 15min tillbaka ungefär. Så nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli 20.00 så roomservice börjar för just nu är de ju inte ett dritt på tvn som vanligt..

Eftersom de inte blev någon träning idag fick jag boka ett core pass på lördag. :)

Herregud redan torsdag imorgon helt sjukt.. Snart fredag igen och jag jobbar en lång dag!!

Tidigt

Godmorgon onsdag!
Idag vakna jag innan klockan ringde de var längesedan jag gjorde de. Vakna redan 08.20 men låg kvar i sängen till 08.50 ungefär, hade på rivstart tänkte jag kanske somnar om men så hör jag några gubbar ute i korridorren tror de är dem som ska måla om och greja här i huset. Så de var bara att gå upp klä på sig och käka frulle. Så nu kan jag sitta här i soffan i en timme utan att behöva stressa eller liknande. Inte för att jag stressar dem andra dagarna men.

Idag blir de ingen passning av Dennis då hans päron inte ska träna, så då passar jag på att träna istället hehe.. Så blir vattenpass 1 idag mellan 16.15-17.00.

Känner i magen idag att jag träna core igår hehe. Härligt.. :)

Hoppas på en bra dag på jobbet idag också.

Ha en bra dag!!!

Träning träning!

Så där ja då var dagens träning avklarad då. :) Ett mycket skönt pass, är så skönt när man känner hur man skakar i hela kroppen typ hehe.. Men nu efter träninge känns de såå skönt!

Så nu blir de att käka kvällsmat om en stund de blir havreringar med yoghurt. :) Kanske kanske ett knäckebröd. Hihi..

Ha en bra kväll!

Sorligt att de idag är säsongs avslutning av Desperate Housewives, fast ändå skönt då man inte vill se på tv varje kväll under julen.. :)

Lite mera idag

Mm idag var de lite mera att göra på jobbet så tiden gick lite fortare.

Nu har jag iaf diskat hehe.

Blir träning klockan 18.00.

Mörkt och trist är de ute med. Blä blä..

Nee inget viktigt att skriva här inte..

Godmorgon Tisdag!

Godmorgon, då var de tisdag morgob idag då. De ser ut att vara väldigt väldigt kallt ute brrr.. De regnar inte iaf inte än hehe. Men himlen är rätt mörk så de blir väl säkert regn senare idag.

Dagens träning är core. Jobbigt jobbigt men härligt härligt. Hehe..

När jag kommer hem från jobbet idag får de bli till att diska då min disk har en tendens att växa! Haha..

Åhh va prison break är bra! Jag kan vara jätte trött när de börjar men när de är slut är jag jätte pigg! Åh nu måste jag vänta en hel vecka till nästa avsnitt.

Dags att borsta tänderna..

Ha en bra dag!

Sötaste ungen i stan!

Idag har Dennis valt ut sin nyårs outfit! :D




Här springer han runt i pyjamasen :)





Är han inte bara för söt. Hihi..

Mycket att längta till nu. :)

Åh jag har så mycket planerat nu framöver så de är ju inte sant. haha.
De börjar redan till helgen då ska jag på lördag handla dem sista julklapparna har typ 2st kvar och vet vad jag ska köpa så. :) Har även tvätt tid på lördag mellan 16-19 inte nått att längta till men haha. Sen ska jag även till systemet och köpa lite nödvändigheter, haha.. Sen nästa måndag då ska jag sova hos syster så då ska vi julbaka igen haha men denna gången ska d einte ätas upp utan tas med hem till mor och far. :) Men de jag längtar till mest är ju såklart den 19 december då åkre jag hemhem, slutar 15.00 så åker direkt efter jobbet, väl hemhemma så har jag blivit bjuden på en julfest! Ska bli så kul!
Sen längtar jag till den 22december då jag och emma ska på tur. haha.. Sen såklart den 24 känner på mig att de kommer bli en underbar jul! 25 december är också en dag jag längatr efter för då blir de party med mina underbara vänner kommer också bli hur kul som helst! Sen bara att få vara hemhemma ska bli så otroligt skönt och gott! Träffa alla vänner och Farfar!
Nyår har jag inget planerat tänkte här med familjen först om vi ska hitta på nått då, annars blir de säkert fest! :) Så idag fick jag ju ett nytt datum att längta till 19januari betyder skol start! Mycket nu alltså haha...

Åhh de ska bli så roligt att gå ut nu också då jag dels väger betydligt mindre än förra julen, men sen också för att jag har köpt nya fest kläder som jag är så sjukt nöjd över. Behöver inte gå i samma gamla party kläder längre, utan nu kan jag ha nya varje fest iaf dem festerna som är planerade. Nice nice!

Ja som ni märker sitter jag och drömmer mig bort. Detta är de enda jag går och tänker på om dagarna att just den dagen ska komma som jag längtar till så. Jag har ju sådan tur att tiden går så fasligt fort nu för tiden. Det tycker jag är jätte bra men den får gärna stanna upp lite vid den 19:e december då behöver de inte gå såå himla fort längre. Hihi..



Åh nu har jag inget att göra fram till 22.00 då prison break börjar inte ett drit på tvn heller. Blä blä.. Trött är jag också vilken skräll! Haha...

Imorgon är de ingen god mat på jobbet heller så då får de bli att käka knäcke bröd igen då, är nog tredje veckan som de inte är god mat alltså en dag i veckan är de inte god mat. För annars är de alltid såå god mat idag käka jag kycklingfile med ris och currysås mumma!! :)

Ne jag får väl surfa runt i ca 40min då. hehe!!!

WOW

Hihihi... Jag blev antagen till skolan! :D Kom in på de jag valde som nummer 2 och reserv nummer 24 på de första jag valde. Men va faan jag kom in och alla dem tre programmen jag valde är lika intressanta. Men har jag tur kommer jag in på de första jag valde med. De får jag reda på vid nästa antagningsbeskedet. Men jag är iaf mycket glad över detta då jag inte hade några förväntningar alls. Hihi.. Så den 19 januari blir de skola för min del.

Och jag vet att de är några som inte tycker jag ska plugga men de skiter jag i. För jag gör vad jag vill. Jag tänker liksom inte jobba på whoopsi resten av mitt liv, aldrig med den lönen. Kommer ju få mera pengar via csn än vad jag får i lön så..
Man måste liksom ha en utbildning i dagens läge de är bara så.

Ne nu ska jag vara glad åt att jag kom in och strunta i dem som inte tycker som jag. :)




Ojoj va jag kämpa idag på vattengympan blev helt slut men åhh så skönt de var. Tyvärr var de sista gången nu för denna terminen. Lite dåligt tycker jag att de redan var sista men får hoppas att de finns nått att träna nästa vecka. :)



Rätt okey dag

Nja de var ju inte så värst mycket att göra på jobbet idag men de rulla på rätt bra ändå är den första och sista timmen som går segast.. Är rädd för att de kommer va mindre och mindre för varje dag vi närmar oss julen. Tyvärr..

Åhh vilket piss väder de är var ju kolsvart redan när jag gick hem från jobbet kul!! Inte!! Nu har de börjat regnat igen också fy fy fy vad tråkigt de är!!

Träningen idag är klockan 17 så är ju en timme kvar tills jag behöver gå. Fram tills dess blir de nog att slappa framför tvn, hehe..

Idag är de PRISON BREAK, ÄLSKAR HAHA..

Godmorgon måndag

Åhh så skönt jag sovit i natt. La mig vid 21.30 och vakna 09.20 hihi.. För har nu mera ställt klockan på 9.30 istället för 09.10 då jag alltid blir klar så snabbt då kan man ju lika väl passa på att sova 20min extra. Mycket skönt är de iaf.
Vädret idag ser inte så roligt ut då deär mörkt och kallt blir säkert regn strax..

Idag blir de vattengympa pass 2, härligt härligt...

Hoppas på en bra måndag på jobbet med mera folk än vanligt då måndagar brukar vara rätt sega..

Ne nu ska jag ta och bortsa tänderna.

Ha en bra dag..

Tuff dag men rolig

Ja jag trodde ju inte att denna dagen skulle bli så bra och rolig som den blev. Då jag inte alls var sugen på att jobba när jag gick från syster vid 11.40 åhh vad jag bara ville hem och sova. Så kom jag till jobbet och de var helt dött jippy tänkte jag. Men sen vid 13 drog de igång, jag har idag gjort 45st hamburgare med bröd haha.. Då vi hade 4 eller om de var 5st kalas de var sjukt mycket barn hela tiden haha. Men dagen gick jätt efort då jag hade att göra hela tiden när de första kalaste bowlat klart skulle dem käka och då kom nästa kalas som bowla under tiden sen när dem käka kom nästa ja osv osv. Så de var nått att göra hela tiden mycket ovanligt för att vara där haha.. Så har sprungit och duka av duka på laga mat haha. Men dem 5½h jag jobba gick fort som bara den. Så var mycket skönt :)
Nu har jag precis duschat då jag blev rätt svett på jobbet hehe..

De blir nog en tidig kväll ikväll då de inte finns nått att se på tvn så blir väl att sitta här med datan en stund sen blir de sängen. Men är så tråkigt nu när jag inte har något att läsa. :(

Imorgon redan måndag sjukt sjukt..

Hoppas ni haft en trevlig helg!!

brottskod eller sova?!

Ja de är frågan jag är jätte trött så borde ju gå och lägga mig men nu är de ju bara 15min kvar tills de börjar fast ser jag på de är de en timma tills jag kan lägga mig hehe.. Nee de får nog bli till att lägga sig och sova..:)

Natti natti

Dagens shopping

Hade lite tråkigt här då de inte är nått bra på tvn så prova mina nya inköp ihop och ojoj va nöjd jag är. :) Lite dåliga bilder pga av mobilkamera...



Spets thigts :)





Det är en massa glitter på denna tröjan, hjärtan i glitter och ordet hugs är helt i glitter :)



Orka bara ta på mig en stövel haha

Jag är iaf super nöjd med denna outfit. :)

Gott!!

Nu ringde chefen jag börjar inte fören 12 imorgon  GOTT!!!!

Mätt

Oj va fort denna dagen har gått, jag gick till syster direkt i morse när jag var vaken och klar haha.. Så var här runt 10 tiden. Kolla  på vinterstudion medans callo och dennis tog sig en powernap jag halv sov väl också kan jag erkänna haha.. När dem vaknat åkte jag och hämta kina mat jag var såå sugen på de så de var mycket gott åt upp de jag hade kvar nyss så nu är jag proppmätt :)

När vi käkat åkte vi till backaplan jag fick de jag skulle plus lite till hehe.. Blev två tights och en snygg tröja/tunika. Hihi..

Callo och Emir åkte vid 17.30 Dennis somna ca 18.30 så nu sitter jag här i soffan mätt och go.Haha..

Imorgon blir de som sagt jobb från 9 redan uhhh tidigt tidigt haha.. Men men.. Hoppas på att de inte blir hela dagen man ska jobba så man kommer hem med 16 iaf.Men de märks..

Nu ska jag kolla klart på landet runt...

Äntligen helg!

Åhh så skönt med helg..
Var en lika seg dag idag så de gjorde de ju inte bättre att man inte fick gå hem med 15 som jag brukar utan idag var de ju jobb till 19. Sista timmen gicj iaf fort så var ju tur de haha.. Men men nu är jag iaf ledig!! :D

Morgondagen vet jag inte riktigt hur jag ska lägga upp då de är vinterstudion som jag gärna vill se men ska även till backaplan och köpe ett par tights, så hm.. Ska jag gå hem till syster efter vinterstudion eller ska jag gå när jag typ vaknat och är klar.. Svårt detta haha.. Callo och emir ska iaf åka med 17.30 till julbordet så de är ju lugnt.. :)
Aja de ger sig hihi..

Söndag består ju av jobb. Så känns som att denna helgen bara kommer springa förbi.. Fast är bara bra tycker jag då blir de ju fortare 19december haha..

Ne nu ska jag kolla på, på spåret :)


Krångel med internet!!!

Jag blir såå arg när saker inte funkar som de ska. I morse han jag in på en blogg så la internet av suck. Vet int eva de var för fel för när jag kom hem så funka de fortfarande inte iaf inte på den bärbara datorn så nu sitter jag vid den stor. Inget fel på de men så skönt att sitta i soffan haha.. Så jag tror de är den bärbara datorn som är boven i de hela. haha..

Idag har de varit fullt upp hela dagen, dock var de SÅ segt på jobbet inte alls mycket folk och från 14-15 var de högst 10 pers mycket mycket segt så då var de tur att de var bra musik vi spela så man kunde digga med haha..
När jag kom hem tog jag tag i den stora disken, koka upp nu fudge se hur länge den blir kvar i kylen haha.. Den blev iaf bra fast inte smaka på den än men den har stela fint. :) När de var gjort började jag sortera i min garderob då jag är så trött på att de är överfullt haha. Så blev två påsar som jag ska se om min kusin vill ha sen en påse med bara gamla jobb kläder som jag inte vet vad jag ska göra med riktigt. Så duktig har jag varit haha. Sen vid 17.30 gick jag bort till träningen då de var vatten/cykel/bos idag så kul. Så nu sitter jag här rätt mör i kroppen hihi..

Bara för att jag grejat så mycket nu idag är mina fingrar fuckade så jag tappar typ allt de gör ont nu när jag skriver mm. Så nu blir de att smörja smörja... Suck suck..

Imorgon blir de en lång dag 10.30-19 men åhhh så skönt med fredag!!!!

godmorgon

Godmorgon onsdag, ja de är verkligen onsdag redan sjukt!!!
Idag blir de passning av Dennis när häns päron är och tränar.
Gud va bra boken är "emma mias dotter" jag läser och läser fast att jag kan vars åå trött så istället är jag jätte trött när klockan ringer haha.. Fast de försvinner rätt fort. :)
Nu ska jag ta och göra mig i ordning sitter fortfarande i flanelen. Haha..

Ha en bra onsdag!!!

utmanad av lovisa

Regler:
1. Publicera reglerna på din blogg.
2. Svara på de sex 8-sakerna.
3. Meddelade de utmanade på deras bloggar.


8 Favoritprogram
1. Prison Break
2. Gossip Girl
3. Greys Anatomy
4. One Tree Hill
5. Desperate Housewives
6. Ensam mamma söker
7. 2½ Män
8. Sjukhuset

8 Saker jag gjorde igår
1. Jobbade
2. Diska
3. Träna
4. Käkade
5. Kolla på tvn
6. Spelad på datorn
7. Läste bok
8. La mig

8 Saker jag ser fram emot.
1. Helgen
2. 15 December
3. 19 December
4. Softa i långed
5. Julafton med la familja
6. Juldagen med Emma
7. Nyår
8. Framtiden


8 Favorit restauranger
1. Whoopsi daisy så klart, hihi
2. Mammas
3. Min egen mat
4. Äter
5. typ
6. aldrig
7. ute
8. !

8 Saker på min önskelista.
1. Platt tv
2. Mycket snö
3. En härlig tid i långed
4. Bröd rost
5. Skohylla
6. Symaskin
7. En resa!
8. Tränings ställ

8 Personer jag utmanar
1. Emma
2. Sofia
3. Angelica
4. Sandie
5. Mikaela
6.Hmm
7. tror de
8.var alla

core

Så var även tisdagens jobb avklarat, skönt hehe.. En dag närmare helg haha.. Fast jag kommer ju jobba hela helgen med men iaf :P DÅ jag jobbar till 19 på fredag, lördag ska jag passa dennis då hans pärom ska på julbord tfuskit tycker jag då jag är såå sugen på julskinka :) Sen på söndag ska jag ju jobba på bowlingen. :)

Idag var jag bara tvungen att köpa grädde på vägen hem då jag ville göra fudge. hehe. Jag tror de blev lyckat iaf nu står den i kylen på svalning så får jag se hur den är när jag kommer hem från träningen som idag är core. :)

XOXO

2 december

Då får man öppna andra luckan på kalendern om man har någon och självklart har jag en chokladkalender haha.. Köpte en för typ 5kr på ullared. :)

Har precis käka gröt och druckit oboy, mycket gott är väldigt mätt nu..

Ute regnar de så där lite lagom äkligt blä..

Efter jobbet blir de att slöa sen blir de träning vid 18 skönt skönt!!

Ne nu ska jag borsta tänderna!!

Igång igen

Åhh så skönt de var att börja träna igen.. Jag verkligen njöt hela tiden haha..
Så nu sitter jag här ny tränad, ny duschad och ny äten eller va man nu ska kalla de, har precis käka gröt mumma va gott. Som eftrerätt blir de en mycket god clementin. :)

Alltså de är riktigt jobbigt att man akn bli så spel beroende haha. Fast är ju ett bra spel jag spelar då de är ett stavnings spel. haha..

Ne nu klarar jag inte av att skirva mera måste spela. :D

Träning

Fy va mörkt de är ute redan.. Kan de inte komma lite snö så de blir lite ljusare iaf. Skulle ju vara trevligt..

Var en rätt lugn dag på jobbet var ju alltid att göra men inte så man behövde stressa. Hihi..

Vid 18 ska jag träna var visst vattenpass 1 jag hade bokat hehe, inte för att de gör något de ska bara bli skönt då de är i varmvatten basängen. Skönt..

Hm, skulle behöva diska men jag orkar inte hehe,  är verkligen trött, så trött så jag skulle kunna sova. :)

Ne nu måste jag spela haha...

RSS 2.0