Jaa

Jaa vilken tur jag hade nu var inne och kolla bokningen för mina träningspass och nu fans de en plats över till morgondagens vattengympa så den boka jag dirket, skönt då blir de lite träning i helgen iaf. :)

I förmiddags gick jag till eriksberg och inhanlda sista julklapparna och gick även till systemet och inhandla lite gott hoppas jag iaf då jag köpte några olika julcidrar. Var jätte härligt och fint väder när jag gick solen sken och himlen var blå men när jag kom hem så mulna de på och sen dess har de varit helt grått. :( Var riktigt kallt med fast att jag hade mycket kläder på mig. :)

Tvätt tid om ca 2h men har inte så mycket att tvätta så blir bara en omgång och de är skönt! Är ju mina jobbtröjor som är de viktigaste därför jag måste tvätta! När jag tvättat klart ska jag nog packa ihop lite grejer som jag ska ha med mig på fredag då veckan är rätt fullspäckad så lika bra att göra de när jag har tid. :) Använder ju ändå bara jobbtröjor och jeans under veckorna och de är något jag INTE går i på helgen. Hehe..


Kommentarer
Postat av: Sandie

okej va kul :D

2008-12-13 @ 14:49:37
URL: http://swedhik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0