Promenad

Det blev en härlig promenad på ca 35min, hade sån tur att det var uppehåll precis under min promenix. :P Är underbart att lyssan på Rix Fm när man är ute och promenerar. Hihi det är det enda som kommer ur mina högtalare nu. RIX FM!! Hihi..

Har sen jag kom hem från promenaden gjort i ordning i köket nu när dem är klara här så nu är det rent och fint där med.. Hihi..

Fick även iväg mitt brev till min brev vän.. Ha ha.. Men det är roligt med brev speciellt när det dimper ner i sin egna brevlåda.

Idag flyttar ju syster med familj in i sitt nya "hus" Både mor och far åkte ner med henne fast pappa åkte hem till långed idag igen fast mamma stannar hos syster för att hjälpa till att packa upp och shoppa allt som behövs. Själv kommer jag inte se det fören den 29/2 lite tråkigt fast tiden går ju så fort nu så vi är väl snart där.. :)

Ja just de ja idag har jag och älsklingen haft denna lägenhet i 3månader. Är sjukt vad fort tiden går redan varit sambo i 3 hela månader.. Hihi.. Och om bara två dagar har jag och min kärapojkvän varit tillsammans i 1år! :D

Hm, nu kommer jag inte på nått mer att skriva! :D Bjuder på en bild på sötisen Dennis :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0