Ingen ström, ingen cykel tur

Godag godag. Idag blev min morgon mycket annorlunda mot va de brukar vara. För när jag stod och borsta tänderna med ca 06.45 så blev de kolsvart, trodde bara de var lampan som gått sönder igen men när jag kollar ut i trapphuset så är de svart som natten där! Strömmen hade allstå gått så då blev jag helt till mig då min cykel står i mitt förråd som är nere i källaren och där är de om än ännu mörkare så jag bestämmde mig för att inte cykla idag då jag helt enkelt var för rädd för att gå in där i mörkret och greja och dona för att få ut cykeln så jag tog fram min mini ficklampa och gick ut i trapphuset så sjukt mörkt då de inte finns några fönster eller likande här. Så vart livrädd när jag halv sprang ner för trapporna. hehe. Så imorse fick de bli att gå till jobbet iställe för som tur va så vakna jag i god tid så jag hann att gå. :) Då jag var/är för snål att betala 20kr/turen med bussen så fick de bli att promenera och ta bussen hem så gick de bara på 20kr. :) Felet som var var följande; 

Tusentals Karlskronabor blev av med strömmen på morgonen.
Trafikljusen på den tungt trafikerade infartsleden fungerade inte.
Felet fanns i ett ställverk som brunnit.

Räddningskåren ryckte under morgonen ut till Ekebacken i Lyckeby. Där hade ett ställverk eller något liknande börjat brinna. Det innebar att tusentals Karlskronabor blev av med strömmen.
Dessutom slocknade trafikljusen på den tungt trafikerade Infartsleden, mitt i morgonrusningen. Inga olyckor har rapporterats.

Men nu är den tillbaka och jag håller på att tvätta just nu. :) Blev bara 2st fulla maskiner så är skönt då tar de bara ca 2h. Så när denna är klar ska jag gå en liten promenad i de härliga vädet jätte varmnt och skönt ute! Men de skulle väl bli regn så jag får passa på nu! :)

Härligt med fredag i morgon! Dock inte lika kul att åka tåg i flera timmar men men de får väl gå de me.

Ha de

Kommentarer
Postat av: ryma

hej gumman de gjorde du rätti sätt upp buss pengen på min räknig du så fixar vi de sen 14 dagar kvar sov gott kram

2008-05-15 @ 23:11:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0