Baka baka baka

Godkväll.
 Min söndag blev fullspäckad den också har avrit en mycket händelserik helg.
Vakna av att klockan ringde 09.25 då var de bara att hoppa in i duschen och göra sig i ordning för att sedan gå iväg till bowlingen där syster spela, laget vann ännu en match. :) Sen gick jag med dem hem var dock bara jag och maria som gick dem andra var så lata att dem åkte bil haha.. Slappa lite i soffan spela lite tv spel sen åkte jag och maria och köpte mat fick bli en pizza idag mumma. Hihi.. Sen började vi att baka massor av saker, pepparkakor, lussekatter, tryfflar, marsipanrulltårta, fudge ja de mest. Hihi de var jätte skoj så vi ska ta och baka igen när vet jag dock inte. Så kom jag hem vid 20.30 är jätte trött men jag ska inte sova än då jag måste spela spela. haha.. De är emirs fel och callos då dem spelar spel på facebook så då börjar jag med me det och då blir man helt inne i de så de går knappt att sluta. Haha..

Imorgon blir de att jobba igen, blir mycket jobb denna veckan då jag även jobbar till 19 på fredag och sedan ska jag ju jobba typ hela dagen på söndag i bowlingen. Blir även att börja träna igen så imorgon blir de vattengympapass 2 får börja lite lugnt. :)

Ne nu måst ejag fortsätta spela, sen bli rde sängen där jag antagligen kommer läsa en stund då jag äntligen fått tag på boken "Emma mias dotter" älskar ju dessa böker eller älska känns ju dumt att säga men jag gillar dessa böker blir helt fast i dem direkt!!



Vill sova nu nu nu

Åh herregud så trött man får vara då, haha. Kommer nog somna innan huvudet når kudden känns de som, men tyvärr får jag ju vänta ett tag då jag har min tvätt i torktummlaren men de är klart snart som tur är..

Hm undra vad man ska hitta på i morgon då mera än att kolla på bowlingen kanske får bli en sväng till backaplan och köpa ett par leggings jag spanat in hihi..

På måndag ska jag äntligen börja träna igen underbart ska de bli, då jag saknat detta. Men nu har jag ju blivit bättre typ frisk äter ju pencelin till torsdag men de kan väl inte göra något även om de gör de så struntar jag i de för nu ska jag träna!!

Sov så gott!!

En liten paus

Puhh, va jobbigt de är att slå in så många paket.. :)
Har även varit ner till tvätt stugan och slängt i två maskiner. Blir två till om ca 30min hade lite tur så dörren var öppen så kunde börja lite innan alltid skönt. hehe..
Har nu två stycket grejer kvar att slå in, mina fngarar gör så ont så ont dem har nog inte sett ut så här illa någon gång. :(
Men men får smörja in sedan.

Fick även reda på idag att jag ska jobba nästa söndag på bowlingen trevligt.. :) Dock inte så trevligt att jag börjar 9 men men haha.. Blir ju lite extra härliga pengar haha..

Ne lika bra att slå in dem sista med..

Nu har jag julfint. :P

Ojoj vilken dag de varit men såå roligt har jag haft. Varit på ullared med mamma tur vi kom dit till öppning då de var sååååå mycket folk när vi pkte hem vid 10.45 helt sjukt mycket folk kö långt bort över parkeringen a helt sjukt. Men jag fick iaf vad jag skull ha och lite till hehe. Vi gick även i sko affärerna på ut sidan och där slog jag till på ett par svarta stövlar mega snygga hehe.. Mamma köpte också ett par skor..
Nu ska ni få se vad fint jag gjort här nu sen jag kom hem vid 16 tiden då jag även varit på bowling idag då emir spela gick bättre idag men ingen vinst än men snart snart... :P

 Äntligen kom min kära hylla upp också. :)



Fint va.. :)

Har nu även bytt till hel blått på toaletten ska bara hitta en snygg blå matta att ha där inne men så länge får den röda ligga där..

 :)


Blir nog även att gå och kolla på syster i morgon med hon spelar redan 10.00 men jag lär nog vara vaken för kommer nog somna direkt jag tvättat klart idag då jag varit vaken sedan 04.15 då jag vakna och inte kunde somna om.. Så nu blir de ingen mer dator ikväll då jag har tvätt tid mellan 19-22 sedan har jag masa med julklappar att slå in.. hehe..






Jo mina nya skor och min nya väska.. :)


Hos syster med päronen

God kväll, nu sitter vi alla i soffan och kollar på färjan. Dennis somna redan vid fem över halv sju.. Hihi..

Ne ska se tvn nu...

Vill inte gå ut!!

Gahh va de regnar vill inte gå ut i detta.. Men är ju illa tvungen men ska vänta tio minuter och se om de ger sig lite kanske... Har iaf bäddat färdigt åt mor och far. Så nu är de bara att lägga sig och sova haha..

Hörs senare...

Äntligen fredag!!

Gomorgon, nu har min sambo lämnat mig. Efter fyra jätte roliga veckor, har varit super kul att haft henne här.. :) Kommer sakna henne lite.. Hihi..

Jippy va kul att de regnar ute gudars va kul. Inte..

Idag är de jobb som vanligt, skänt med fredag, denna fredag jobbar jag bara till 15 då jag sak passa dennis ikväll när hans päron ska ut och käka. Men ikväll får jag ju även sällskap av mor och far mycket trevligt.

Jo gårdagen var helt kaos artad haha.. När cia kom hem till syster med 18 tiden åkte vi mot bäckebol då vi gick in på coop först sen var vi så dumma och gick in på media market som öppnade där igår och shit va folk helt sjukt va folk de var där inne kom typ inte framåt ens.. helt sjukt, men vi fick de vi skulle h. Sen ble de ikea och även där fick vi vad vi skulle ha så de var ju bra. :)
Va hemma med 20 då var de bara att böra fixa till tacos, efter de så börja vi städa och ojoj va fint de blev, hihi..
Så nu är de bara att bäda åt mor och far innan jag går till jobbet så är allt klart sen.. :)

Nu ska jag käka lite frulle!! Ha en bra fredag!!

En dag full med äventyr. haha

Godmorgon, då var de torsdag då och sista natten som sambo..
Idag efter jobbet blir de som vanligt denna veckan att jag ska hem till syster hehe. För vi ska till ikea med cia idag, trevligt trevligt. När jag och cia kommer hem ska vi käka tacos sen ska vi börja städa inte så kul men nödvändigt. För i morgon kommer ju mamma och pappa hit. :) Dem ska sova här hos mig. Så då får de ju vara rent haha.. Ska bli roligt att dem kommer, jag ska ju även vara barnvakt imorgon kväll när dennis päron ska ut och äta.

Sen blir de äntligen lördag, jag och mamma åker till ullared hihi.. Kul kul...

Ute är de mörkt och trist.. Ingen snö här inte, igår var de ju hela 8grader med så höll på att svettas ihjäl när jag gick till jobbet haha..

Hm, verkar som att ingen tyckte min händelse med min kära cykel var rolig eller något sådant då jag inte fått en enda kommentar. :(

Jag är ju för bra alltså..

Nu sitter jag här framför tvn och bloggar hos syster, Dennis sover sen 15min tillbaka bara för att jag är så bra på att få han att sova. :) Jag rockar på de verkligen för nu är de tredje gången som min metod funkar så kan ju bara inte vara en slump. Hihi..

Nu ska jag berätta något väldigt roligt men som igår va rena helvetet. Haha.. När syster körde hem mig och cia sa jag till henne att imorgon "läs idag" tar jag cykeln hem till dig så ställer jag in den i erta förråd och de var ju helt okey.  Så kliver vi ur bilen och som vanligt kollar jag ju bort mot min kära cykel MEN igår stod den inte där jag fick smått panik gick runt och kolla hela cykelstället men den fanns inte. AAAHHH. Jag ringer syster med en gång och hon bara VA NEEJ.. Så typsikt bara för att jag sa att jag skulle flytta den imorgon "läs idag" Men när jag gått runt en stund till ser jag att alla cyklar som står där har en lapp tejpad på sig osm de står " Denna cykel ska inte slängas, ägarens namn och lägenhets nummer" Så jag bara va faan har dem slängt min cykel nu då va är detta!!!!! Jag har då inte fått nån information om detta eller någon lapp. Blev mycket irriterad över detta. Men som tur var fick jag med hjälp av en person tag i min cykel igen så när jag kom hem efter jobbet så stod den där i cykelstället med alla lås hela och fina. Puhh vilken lättnad.. Så nu har jag precis ställt in den i systers och emirs förråd där den står säkert..
Men fatta vilken jävla grej får man verkligen göra så här utan att informera eller slänga ner en lapp i brevinkastet, nu skrattar jag bara åt de men innan va de inte alls kul...

Näst sista natten med min kära sambo idag då, tråkigt kommer de att bli, kommer kännas väldigt tomt på söndag kväll när hon inte kommer tillbaka då blir de inte att ligga och tjata till 01.00-02.00 tiden inte. hehe.. Men vi ska ta vara på dagen i morgon iaf då vi ska till ikea när hon slutat sen ska vi käka tacos och städa när vi kommer hem.

Nu måste jag ringa min mamma och säga va grym jag är på att natta Dennis. haha

Onsdag

Godmorgon då var de redan mitten på denna veckan med då. Ojoj.. Men såå skönt då är de snrt helg igen hehe..

Igår var jag, syster och cia en sväng till backaplan jag handla inget men såg en hel del jag ville ha. :P Men då inte min lön kom in igår kände jag inte för att köpa något bara titta hihi. Men nu när jag kolla mitt konto så har jag fått in mina pengar gott gott mera än jag trodde.. :) Men ska inte handla något fören lördag då jag och mamma ska till ullared, sen får vi se hur mycket pengar man har kvar efter de haha...

Åh va jobbigt de var med detta pencelinet för antingen ska man ta de 1h innnan man käkar något eller så ska man ta de 2h efter man käkat, så nu sitter jag här och har lite ont men kan ju inte ta någon tablett fören 11 de är lite segt men men hellre de än att gå upp en timme tidigare bara för att ta den. :)

Idag blir de att passa Dennis medans hans päron tränar..

Idag ska jag inte gå till jobbet fören tidigats 10.10 då jag alltid kommer så himla tidigt och de är jobbigt tycker jag då man inte har något att göra dem sista 10-15min innan öppning. Får se om jag klarar av de blir alltid lite lätt stressat så där vid 09.45 hehe att jag inte ska hinna mm mm.. Men sitter iaf här i flanelen ännu så de är ju bra haha.. :P


Hemma från doktorn

Ja de vars om jag hade anat, bihålsinflamation de är. Så nu blir de att käka pencelin i 10dagar. kulkul..

Godmorgon

Uhh va tidigt jag är uppe nu.. Men var tvungen då jag skulle ringa vårdcentralen prick 07.45 då de öppnar för jag orkar inte gå med denna värk mera, igår var de katastrof gjorde så sjukt ont va så jag kunde ju knappt gå för de pulsera och dunka för varje steg jag tog... Så nu väntar jag på att dem ska ringa upp dem skulle ringa upp vid 08.30 men hoppas på att dem ringer upp lite tidigare. Men men får se vad som händer, känns dock lite surt att lägga pengar på läkarbesök så här på löne dagen men va ska man göra då...

Efter jobbet blir de att gå hem till syster då vi ska till backaplan när cia slutat och ha en trevlig eftermiddag haha..
Ja just de bion igår var jätte bra, var dock lite jobbigt att de var så många i våran salong, haha.. Vi var endast 6st som kolla på filmen igår, tss.. Så de var riktigt gött. :)

Nu ska jag ta och käka lite så jag har de gjort iaf..

1månad kvar

Godmorgon en kall och härlig måndag är de som väntar. Fy bubblan va kallt de ser ut att vara ute..

Har precis duschat så får nog bli att blåsa håret så de inte fryser hehe.. Ska snart ta och göra mig i ordning är ju dock ca timmen kvar tills jag ska dra mig så kan ju ta de lugnt då de bara är att blåsa håret och borsta tänderan hihi.. Längtar till ikväll då de blir bio trebligt trevligt.. :)

Idag är de ju bara 1månad kvar till julafton helt sjukt, tyckte inte de var längesedan de var midsommar och jag var i karlstad. Men nu är de snart  jul, underbart...

ännu en lång dag.

Ja då var man hemma igen då det blev en mycket lång dag  denna helgen med, men har varit väldigt roligt. Pinpals vann äntligen en match det var den första i eriksberg så de var mycket roligt att se.. Men hemma matchen i lundbyhallen gick inte alls lika bra så den behöver vi inte prata om.. Har även blivit väldigt mycket promenad idag mycket skänt i de härliga vädret men ack så ont jag har i bihålerna nu men men, har fått motion och mycket frisk luft. :) Var en väldigt fin promenad vi gick från eriksberg till lundbyhallen gick längs vattnet hela vägen nästan jätte skönt.. :)

Nu sitter jag men myskläderna och är redo för en tv kväll hihi..

Hoppas ni med haft en trevlig söndag!

En härlig natt

Ahh va gott jag sovit inatt, somna typ med 23 och vakna nu vid 09.30 inte varit vaken en enda gång mycket skönt. Det var bra de för måste vara utvilad inför denna dagen hihi. Om ca 30-40min är de dags att gå till eriksbergshallen med Emir, Dennis och Maria. Tur att de är så härligt väder då vi ska gå hehe. Sen när matchen i eriksberg är klar blir de match i lundbyhallen, så detta blir en hel dag i olika hallar hehe..

När jag kommer hem sen måste jag damma och dammsuga lite, sen börjar min kära tv kväll med one tree hill, goosip girl och sedan ensam mamma söker. Kommer bli en perfekt kväll också.

Sen kommer ju min kära sambo hem hit idag med fast de är typ vid 22 tiden. Det är redan sista veckan för cia de är ju helst sjukt, vi hara bara hunnit med en utav alla grejor vi skulle göra och de var att käka tacos men vi ska ju iaf gå på bio imorgon de ska bli kul aldrig varit på bio här sen var de typ 100år sedan jag var på bio. :)

Nu ska jag ta och göra mig i ordning!!

Ska ta med kameran så får vi se om de blir några kort tagna..

Ha en bra söndag!!!

Tråk eftermiddag

Åhh va segt de är att svensson svensson inte börjar fören 21.30 de är ju inget bra på tvn fram till dess. Har på isdansen men inte så inne i de programmet har mest på de bara för att typ hehe.
Fan fan va jag brände mig förut när jag stekte bacon ni vet när de sprätter upp från stekpannan två härliga märken har jag nu på höger handen vackert vackert...
Blev en lite powernap föut med, jag låg och kolla på bigare eller hur de nu stavas sen orka jag inte hålla ögonen öppna så jag missa såklart mer än halva landet runt men men jag fick mig ca 1h sömn hehe.. Var nog väl behövligt tss... Gör jag något annat än att sova haha..


Åhh längtar så tills den 19.e december då jag åker mot långed, ska bli såå skönt att komma hemhem. Jag kommer då att åka hemhem själv fast kommer iallafall att åka bil då jag får ta systers, de ska bli så skönt de med att få åka en stund helt själv var ett tag sen jag åkte en sån bra bit själv jag tycker de är så gott på nått sätt att åka bil själv, spela så hög och vilken musik som helst utan att någon klagar. Hehe.. Längtar även till julen tror detta kommer bli en väldigt mysig jul. :)

Men först får den 29 november komma då jag och mor ska till ullared hihi.. Syster var där idag och jag blev så sugen när jag såg allt hon hade köpt hehe.

Lördag

Så var de lördag eftermiddag redan då. Ojoj var tar dagarna vägen. Idag var jag iaf barnvakt var borta hos dennis vid 10.45 sen kom callo hem mycket tidigare än väntat så vi hann kolla på emirs bowlingmatch idag med. :) Gick inte så bra men idag var dem mycket nära iaf.
Så imorgon hoppas vi på att callos matcher går bra så man får se en seger iaf hihi fast är allt kul att titta iaf, imorgon är de alltså två matcher att titta på mycket trevligt.

Resten av lördagen ska spenderas i soffan, ska kolla på room service som börjar här snart då jag inte såg de i veckan. Sen blir de att göra lite käk tror de blir bacon och potatis ikväll mumma. :) Ute är de riktigt kallt nu brr.. Mörkt är de redan oxå, men då känns de bra att ligga framför tvn. :)

Nu har jag provat mina julkläder och ojoj va snyggt de blev är sjukt nöjd med dessa kläder kommer nog även blir nyårs kläderna. Hihi..

Äntligen vinterstudion

Jaa jag älskar  vinterstudion.. Är såå skönt att ligga i soffan och softa till vinterstudion, självklart tycker jag att de är intressant att titta på skidor med alpint som längd. :) Missa ju dock förra veckan men i morgon ska jag sitta fast framför tvn eller så mycket som de går då jag ska passa dennis från 10.45.

Nu sitter jag i soffan och slöar efter en rätt hård dag, var riktigt mycket att göra idag på jobbet.
Börjar dock bli lite trötter nu så ska bli skönt att lägga sig om en stund..
Är ju sjukt kallt ute nu, när jag gick i morse var de +- 0 men när jag gick hem från jobbet var de -2 brrrr..


Lite sliten

Godmorgon

Åh så gott de var med tacos igår.. :)

Nu är de fredag och jag jobbar till 19.00 hoppas de kommer en del folk idag då..

Ute skiner solen som aldrig förr fast de  ser väldigt väldigt kallt ut..

Har som ni ser inget vettigt att skriva..

Ha en trevlig fredag

Snart snart

Hehe ja snart får jag käka tacos hihi är såå sugen men cia kommer ju med en del av dem viktigaste sakerna näligen brödet och köttfärsen hehe. Men hon kommer väl om en 30min eller liknande.

Har en del planerat i helgen mycket trevligt. På lördag blir de till att passa Dennis en stund vet inte hur länge men iaf. Sen söndag blir en hel dag med bowling igen kul kul. Men denna gången på hemmaplan mycket bättre så man slipper gå upp så himmla tidigt hihi.. Så jag och Maria ska vara "hejar" klack. Men nu är de ju syster som spelar så ska bli kul att se hur de går men kommer absolut att gå bra de tror jag.
Jag glömde säga att jag och callo var iväg i tisdags och bowla här i eriksberg då de är där callo ska spela en match på söndag så hon ville kolla in hallen lite hehe. De gick såå sjukt bra för mig iaf den första serien där jag till och med slog syster jag fick min bästa serie någonsin fick hela 139. Sjukt nöjd över detta hihi..

Nu ska jag titta på halv åtta hos mig! Så jag blir ännu mer hungrig. :P

tacos

Ja så där ja då var denna dagen över också då.. Härligt härligt med fredag i morgon, fast jobbar ju lång dag men dagarna brukar ju gå fort så hihi..

Känner mig något bättre men de trycker som bara den i bihålerna. De är inte så skönt faktiskt.. Men men har de inte gått över till på måndag får jag väl besöka farbror doktorn kanske..

Shit alltså bara 10 dagar kvar av november var har denna månaden tagit vägen om jag får fråga är ju helt sjukt detta. Ute börjar de redan bli mörkt, suck.

Är själv hemma hela eftermiddagen idag då cia jobbar till 19.15 så funderar på om jag ska ta och sova liet snart. haha. Alltså sova bort min sjukdom, får ju skylla på nått haha..

Så när cia kommer hem blir de tacos mumma.. :)

Skumtomtar

Godmorgon. Sitter här med min frukost skål i handen som innehåller havre ringar, annans och youghurt. Mycket gott..
Mår lite bättre idag näsan rinner inte iaf inte än, kan bero på att jag fick lite nässpray av min kära sambo igår. :) För jag hade sjukt ont bihållerna när jag skulle sova.

Idag redan torsdag ojoj.. Ikväll ska vi käka tacos mumma.. :)

Jag är grym

Åter igen lyckades jag söva dennis på ca minuten jag är ju för bra haha..
Nu ska cia kolla på bonde, callo och emir kommer snart hem från träningen så då åker jag och cia hem till mig för att fortsätta se på bonde och sedan greys anatomy..


HA DE

Jobbigt detta

Mm fy va de är jobbigt att vara sjuk. Har iaf fått sovit inatt då jag somna med en gång jag la mig ner, skönt. Nu värker näsan som bara den och helt röd är den också, :(
Men men de är bara tre dagar kvar att jobba så bara att hålla ut..

Idag blir de att gå hem till syster efter jobbet då dem ska bowla ikväll.

Ne nu börjar näsan att rinna här..

Ha en bra dag!!

Vad är problemet?!

kul kul kul, nu är jag sjuk igen näsan rinner och spränger halsen ömmar som aldrig förr så en härlig huvudvärk på de. Så kul!!
de blir ju inte bättre av att de blåser och spö regnar ute.. Åhh vill bara ligga i sängen men icke.. :(

Syster är lika dålig hon så hon kommer snart och lämnar dennis här en sväng då hon ska till läkaren vid 9 får se va de är för fel på henne är de nått som behövs pencelin till så får jag väl gå till läkarn i eftermiddag jag med...

Men va faan!!!!!!!!!!!!

Nu blir jag såå trött på detta nu är jag typ sjuk igen kännde av de redan på jobbet då näsan började kännas tät, suck.. Och nu känner jag mig inte alls bra igen näsan rinner och huvudet bankar, blä blä..

Men har iaf haft en super mysig kväll här nu med min sambo framför fotbollsgalan. Mysigt!! :)

Är sjukt trött men måste hålla mig vaken till 23 då det ä rprison break idag.. :P

Natti!!!

Måndag

Godmorgon, då har en ny vecka startat då, denna kommer säkerligen gå lika snabbt som alla andra.
Idag lyser faktiskt solen för en gångs skull, fast de ser ut att vara väldigt väldigt kallt ute. Brr...
Här sitter jag med blött hår också då jag duschat så de måste jag nog torka ordentligt innnan jag går ut för vill verkligen inte bli sjuk igen. Tur min sambo har en hårblås. hihi..

Ne ska borsta tänderna nu!!!

Väntar

Ja nu sitter jag och väntar på min sambo, under tiden kollar jag på den patetiska linda rosing som är med i saningens ögonblick herregud säger jag bara kan man få in mera botox i dem läpparna ser ju för jävligt ut!!!

Blir ingen träning imorgon då min kära syster ville hitta på nått imorgon efter jag slutat jobbet..

Natti natti!

Powernap

Hehe blev en lång sådan. Ja jag råka somna vid 15.00 och vakna nu vid 16.15 hehe mycket välbehövligt känner jag. Hitta ju det bästa att sova till också så var ju inte så konstigt att jag sov så länge, nämligen fotboll är ju allsvenskt kval på tv4sport. Det är de absolut bästa att sova till finns inget bättre än att slå på en fotbolls match och bara soman in haha..

Så nu är jag redo för min tv kväll med mackor och oboy härligt härligt!!

Nu är även en fika bokad i veckan äntligen hitta vi en dag haha.. Ska fika med Emma ska bli mycket trevligt...

proppmätt..

Söndag idag igen då hehe..
Dagen börjad något tidigare än vad jag hade förväntat mig då syster ringde med 08.10 och sa att Dennis hade feber så han kunde ju inte följa med ut då så de var bara att ta på sig och borsta tänderna och sen knata iväg hem till syster då hon skulle samlas 09.15. Så jag var hemma hos dem redan 08.40 jag och dennis tog de väldigt lugnt, kolla på tvn och käka lite rostade bröd hihi. Callo kom hem igen vid 11.45 så vid 12 tiden gick jag hemmåt, skulle handla en del på willys så var så glad att solen sken så jag slapp bli piss blöt. Fast var rätt så tungt att bära hem kassen men jag fick allt jag skulle ha så ikväll ska jag mysa med färsk limpa med ost och oboy till detta åhh så gott..

Sitter nu här hur mätt som helst då jag har lagat en ny rätt här hemma idag hihi. Detta var kyckling, nudlar, morötter, brocolii och vattenkastanjer som en wok typ, till detta hade jag även cream freach och koks mjölk och så en massa kryddor. Och de var faktiskt riktigt gott. Så de blev ju lyckat men de blev så himla mycket så har jätte mycket mat kvar men min sambo kommer ju hit i kväll igen så kanske att hon vill ha lite fast i morgon typ. Aja de lär märkas..

Nu sitter jag här i soffan och äter lite pepparkaksdeg som jag köpte förut som lite efter rätt hihi..

I morgon är de jobb igen, hoppas på lite bätter väder i veckan så vi får lite mera folk. Sen blir de även en vecka fylld med  träning, imorgon är de vattengympa medel.

Nu ska jag se om de är nått bra på tvn..

En perfekt julklapp till mig! ;)




Otroligt snygga träningskläder i min pappas favorit matrial faktiskt. Bambu.. Så pappa spring nu till närmaste stadium så har du min julklapp fixad, hihi..

Trött idag!

Ojoj vilken långdag de varit, steg upp med 06.30 tidigt de hehe..Sov inte då bra under natten, så var rätt gött trött men men. Haha ute blåste de och var kol svart.
Men dagen har varit väldigt kul då vi varit i kinna och varberg och kolla på när pinpals spelat matcher, gick inte så bra för dem men iaf, var ju en trevlig dagsutflyk. Men nu är jag sjukt trött så funderar på att sova en stund nu i två timmar typ, så jag orkar med kvällen, vill så gärna se på brottskod försvunnen efter svensson svensson men de tror jag inte att jag kommer orka om jag inte sover en stund nu. För nu finns de ju ändå inget att se på så.. :)

Imorgon blir de ingen sovmorgon heller då jag ska vara i hallen 09.15 för att passa dennis under tiden Callo spelar match, hihi mycket bowling denna helgen. :) Men är ju kul att titta på så. :) Men blir ju inte en hel dag i morgon så är ju ingen fara. :)

Ne nu ska jag vila mig en stund..

Fredag

Nu sitter man här hos syster i soffan med maria brevid sig imellan oss har vi en härlig godis påse.. :)

Var en sjukt seg dag på jobbet idag alla var såå trötta..Hur nu jag kan vara trött som sover så mycket..

Imorgon blir de dock att gå upp tidigt 07.00 för att vara exakt då vi ska till kinna och kolla på bowling.. Så blir nog en lång dag!!

Kusinvitamin: Tack så mycket, ja nu är jag äntligen friks lite lite hosta på kvällen men annars bra!! 

Jo jag fick dennis att somna på 30sek jag är så grym haha.. Jag har mina knep och bra är dem med.. :P

Ne nu ska jag vara lite social.. :)


hur kunde jag glömma?!

Ja hur kunde jag glömma berätta att jag igår äntligen fick mig den efter längtade pepparkaks degen, syster hitta de på konsum. Så vi dela på en deg, jag käka upp den igår kväll när jag kom hem och herregud va gott de var, haha..

Idag blir de dock en nyttigare kvälssmat nämligen clementiner och vindruvor. Clementinerna var super god och billiga på matcenter köpte 7st för endast 3.50. Billigt tycker jag.. :)
Träningen idag gick mycket bra simma 700meter innan de tog ca 22min, hehe.. Passet idag var vatten/cykel/box de som jag tycker är de roligaste passet med den bästa ledaren menså klart så var Erika sjuk idag så vi fick en annan men shit alltså hon var grym vilken himla energi hon hade haha.. Eftersom vi hade en annan ledare idag så var de ju ett annat pass och de var ett väldigt tufft och roligt pass så är mycket nöjd med träningen idag. Så nu känns de så där skönt i kroppen.

Nu blir de att slappa i soffan till ja va ska jag se ida kan inte bestämma om jag ska se på s.o.s gute eller du är vad du äter, vilka problem jag har haha!!

God kväll!!

Sol idag

Var en väldigt konstig känsla att vakna till ljus i morse, då himlen har varit blå hela dagen men de börja så klart att mulna på strax innan 15 är de inte typsikt. :) Tog iaf en liten extra promenad när jag ändå var ute.
Idag blur de träning igen, ska bli skönt att "bada" lite hihi. Tänkte dra bort ca timmen innan jag börjar så man kan simm alite innan idag igen se om jag kanske hinner längre på 15 min denna gången för i måndags han jag simma 500meter på 15min men då var de rätt många som simma också så man kunde inte riktigt bestämma tempot själv. Så idag hoppas jag kunna slå detta.. Hihi..
Annars bli de tv och slappt som vanligt ikväll. Men de är skönt.

Imorgon blir de fullt upp, ska hem till syster direkt efter jobbet en måste jag till backaplan för att köpa ny kolsyre patron ska även prova ett linne/tunika som jag såg för ett par veckor sedan som jag sen dess inte kunnat få bort från mina tankar haha. Sen ska jag passa dennis imorgon när hans päron är ute och äter. I morgon  kommer jag även få sällskap under passningen då maria även ska vara där då hon ska med mig, callo och dennis på äventyr på lördag så vi ska sova hos dem. Då vi ska iväg rätt tidigt skulle jag tro på lördag och kolla på bowling.. Så kommer nog garanterat bli en rolig helg.
På söndag ska jag återigen städa här fan va de ska damma hela tiden är ju sjukt.. Ska även sortera lite kläder lägga bort som jag inte använder nu och liknande..

Idag är de 13november detta tycker jag är helt sjukt nu har snart halva november gått endast en månad kvar till lucia?!?!?!? Jag hänger inte med!! Tur jag redan köpt en del julklappar, och att jag ska till ullared.. Fattar inte var tiden tar vägen men men..

Nu ska jag käka en clementin innan jag drar till träningen..

Äntligen tummen ur!

Ja nu så ska jag lägga in lite kort men snälla kolla bara på håret då jag ser ut som jag vet inte vad, vissa kort tog jag igår efter en tuff träning så tänk på de haha.. :P




Nu har jag även gott loss med hårsprayen haha.




Så där nu blev de många bilder men var ju några dagar sedan jag lovade dem så.. :P

Vilket pass, puh..

Ja så var de onsdag kväll då. Sitter just nu borta  hos syster och passar dennis, han sitter så snällt och leker med en båt hihi..
Jag är  sjukt trött alltså i kroppen shit vilket pass jag var på förut idag träna jag nämligen cykel45min och herremin gud va jobbigt de var jag var helt slut efter endast 5min haha.. Men jag stod ut och kämpa mig igenom hela passet så är sjukt nöjd med de, plus att jag efter detta pass gick hit bort till syster i västa regnovädret.. SÅ idag har jag minst sagt rört på mig. Hihi.. Men i morgon blir de lugnare med vattengympa, inte för att de är lätt men mindre jobbigt hihi.. Känner inte att man blir svettig mm i vattnet.. :)

Jag är så  sjukt nöjd med min nya frilla. Bild kommer när jag får tid idag har jag absolut inte hunnit då jag kom hem 15.15 och börja träna 16.00..

Nu har min sambo lämnat mig återigen, men hon kommer ju tillbaka på söndagkväll. Hihi..

Ha en trevlig kväll..

Tappat örhänge!

Haha, vet ni vad min sambo gjorde för en liten stund sedan jo hon tappa örhänget sitt i toan haha fast att locket var stängt hur lyckas man.. :)
Bild bevis;
 



Haha..

Ang min nya frilla så skulle vi nu fixa till den med spray men upptäkte lite små fel eller vad man ska säga så vi måste fixa till de först innan de dyker upp någon bild här.. Alltså fram med saxen lite igen.. :)

Suck Suck

Varför måste de alltid vara nått som krånglar.. Nu nä rjag hade sjukt mycket att tvätta ja du funka så klart inte torktummlaren så nu har jag klätt in hela lägenheten i kläder och hoppas på att mina jobb kläder hinner torka tills i morgon annars blir de jobbigt.. :)

Imorgon blir de träning mella 16-17 sen blir de troligen så att jag ska passa dennis under tiden hans päron tränar får nog bli så att jag sitter hemma hos dem då så han får lägga sig och sova när han blir trött.

Jo syster kom hit på ett oväntat besök förut och visa upp sin nya fina mobil haha.. Så då blev de bestämmt att jag, callo och dennis ska åka iväg på lördag och kolla på när emir spelar matcher då de var en dubbelmatch så de ska bli trevligt. :)

Nu sitter jag och väntar på min kära sambo. Hihi..

Orkar nog inte lägga in några bilder på frillan idag får bli i morgon lr liknande...

De klippta



Japp så här mycket hår och lite till klipptes igår hihi..
Har nu köpt produkter så senare ikväll kommer min nya frilla upp här. Då jag måste ha hjälp av min sambo nu första gången haha..

Har iaf bara fått bra komplimanger som att jag såg mycket äldre ut och att de var jätt efint så de var ju bara roligt att höra, fast att jag bara haft de som vanligt idag typ men de syns ju iaf haha..

Fy vilket väder de är idag blev piss blöt på vägen hem då jag bara hade regn jacka och inget paraply med mig illa illa. :)
Nu håller jag på att tvätta för fullt så kul.. Inte!!


Nu ska jag spana vidare här.. :P

Ny frilla!

Godmorgon, nu mår mitt lillafinger mycket bättre så nu kan jag skriva igen.. :)

Igår hade vi värsta makeovern här hemma, hihi. Så nu har jag en ny snygg frilla är sååå nöjd. Bilder kommer ikväll då jag inte har några produkter hemma så ska köpa spray efter jobbet idag. Hihi. Ni ska även få se hur mycket hår som kliptes de var sjukt mycket hår.. :P Haha mer säger jag inte. :)

Idag tisdag lika grått och trist som vanligt nu för tiden.. Känner av lite träningsverk i armarna efter träningen igår men de är bara skönt..  Idag blir de tyvärr ingen träning då jag har tvättid och måste tvätta då min tvättkorg är över full så kul.. :)

Annars blir de mest att slöa idag som vanligt haha.. Fast först ska jag ju jobba.. :)

Jävla plattång!!! :)

Ja de är vad jag möts av när jag kom hem från träningen, då jag var såå kisssnödig då ligger denna hemska plattång ivägen jag trodde den inte var på med serrni de var den. Mitt stackars finger.. :( ;)

Men men sånt som händer.. Träningen var iaf rolig såå skönt att komma igång igen värmde upp med att simma 500meter före dagens vattenpass :)

Ne de gör för ont för att skriva måste hålla i en kallflaksa.. :)

Vill inte gå ut!!

Gahh vilket väder de är, blåser som attan himmlen är svart så imellanåt regnar de, inte alls sugen på att gå ut i detta men är ju tvungen.. :)

Igår, gick hemifrån med 11.30 tog svängen in på göfab på vägen hem till callo, var hemma hos dem vi 12 tiden då hade dennis precis somnat. Dem åkte till lerum med 12.30 jag slöa i soffan, dennis vakna vid 13.40 då tog vi på oss utterkläder så åkte vi en snabb sväng till ikea. Shit va folk de var där.. Men jag fick vadjag skulle iaf. Sen var de bara att åka hem och käka, iaf dennis. Sen busa vi hela tiden tills callo och emir kom hem vid 18 tiden. Dem hade med sig pizza :) så blev pizza och en massa naturgodis för mig igår kväll som callo också hade köpt. Gott men jag var såå mätt. Haha. Så jag stanna där tills 21 då jag kollade på alla mina serier. Hihi.. Så de var en hel dag igår, tss..
Sen kom inte min sambo hem fören ja var va klockan jag hade somnat men vakna till lite när hon kom in, för 22.20 satt hon fast på en spårvagn på bron då det var något tekniskt fel så vet inte va klockan hann bli innan hon kom hem, stackarn då hon även gick upp 06.15 i morse. Men men så de kan gå..

Ne nu ska jag borsta tänderna...

Vill ha blå himmel och soool!!

Söndag iadg så, vaknade vid 9 tiden men var väldigt trött fortfarande så jag la mig i soffan och halv sov i en timme till med tvn på. Hihi.. Men nu är jag pigg och sitter här ny duschad och klar för en hel dag med Dennis hihi.
Hoppas bara de inte blir värre väder nu så vi kan ta oss en liten promenad iaf. För när jag vakna var de  ju kolsvart ute de såg inte alls lokande ut för en promenad men men vi får se. Vi ska iaf ta en liten tripp till ikea fats då snor vi systers bil haha. Jag måste ha en grej där som äntligen kommit in, är dock inte till mig utan är en julklapp som jag letat överallt efter som jag äntligen hittade. Så då måste jag köpa den direkt. :P

Idag har jag på mig min nya tunik/klänning i en härligt mörklila färg, till de har jag mina älskade vita leggings..:)


Tänd ett ljus

Så var de lördagkväll herregud va fort de går i morgon är de redan söndag igen. Jag har iaf haft en riktig slappar dag, då min kropp inte vill bli frisk men nu är de bara hostan som är kvar även en aning sinnande näsa så hoppas min slö dag idag har hjälpt lite iaf. Imorgon blir de en toppen dag tror jag. Då jag ska passa Dennis typ hela dagen :D Skoj skoj. Vi ska iaf ut på en långpromenad. Så imorgon kommer jag ha fullt upp. Sedan vid 22 tiden i morgon kommer min kära sambo hem hit igen. Hihi..

Nu sitter jag och kollar på stjärnor på is, har typ aldrig kollat på hela de programmet men de finns ju inget annat att titta på då jag väntar på svensson svensson och de börjar inte fören 21.30 rätt drygt faktiskt, sen ska jag försöka se på brottskod försvunnen efter svensson svensson. Om jag orkar då jag inte sov någon middag idag som jag trodde jag skulle göra men jag börja städa istället hihi.

Fick tända alla mina levande ljus idag igen redan vid 16 tiden då de är sååå mörkt ut nu förtiden, har nog aldrig tagit så här långtid för mig förut att ändra på "dygnet" eller va man ska kalla de efter man ställde om klockan de brukar ju typ bara ta en vecka så är man van men de är inte jag än på långa vägar.


trött!!

Herregud hur kan man vara så himla trött som jag är nu!? Okey de var en lång dag igår men var ju bara 8h jag jobba. Var sjukt trött när jag kom hem igår med så jag hoppa i pyjamasen med en gång la mig i soffan och när klockan vara 20.15 höll jag på att somna men höll mig vaken till 21 då jag la mig och somna typ direkt. Sen vakna jag inte fören 10.05 idag så har ju sovit jättebar dock hostat en del i natt men ändå. Vakna med ömande hals och rinnande näsa fy f*n när sk adetta sluta. Ute är de så grått som de kan bli, dock inte så kallt. Hade ju tänkt mig ut och gå en sväng idag men de får jag spara tills i morgon när jag ska passa Dennis.
Nu är jag liksom så trött så jag lätt skulle kunna somna i soffan igen så därför fick jag flytta mig hit för att jag kan ju inte behöva sova mera tycker jag men.

Ska iaf försöka mig på att städa lite här hemma damma bland annat. hehe..

Oj va roligt med så många besökare, har haft rekord i veckan med hela 37st men är ju lite tråkigt att man inte vet vilka ni är, lämna gärna ett spår efter er bara vilka ni är liksom!!

Fredag lovley!

Godmorgon, då var de redan fredag då. Hehe..
Vakna vid 8tiden idag var rätt trött fortfarande, då jag och min sambo babbla en del igår kväll haha. Men vi somna ju tillslut. ;)
Idag åker hon hemhem och kommer åter hit på söndagkväll!

Fy va tråkigt väder de är idag grått och regn inte alls kul, så de är ju tur jag ska jobba hela dagen. När jag kommer hem i kväll ska jag bara slappa framför tvn sen blir de nog tidigt i säng.

Hoppas på bra väder i morgon iaf så man kan komma ut lite.

Nu ska jag fixa i ordning mig!

Vilken dag puh...

Så nu har jag kommit hem efter en lång men rolig dag. Va dock lite mindre roliga saker som hända de sista men sånt som händer, haha..

orka egentligen inte skriva nu men.

Imorgon blir de en 8h dag sen hem och slöa i soffan, min kära sambo lämnar mig ju här hemma själv i helgen då hon åker hemhem. Jag har inget planerat i helgen förutom att passa dennis en stund på söndag när hans päron ska spela match, jag ska även börja träna och gå på promenad i helgen då jag blivit mycket bättre nu, tror de var för min långa natts sömn i natt från 22-09.00 härligt var de!! :D

Ne nu orkar jag inte mera!!

Passning

Åhh vilken jobbig dag de varit med en jobbig huvudvärk hela dagen har de ännu men inte så farlig. Blev inte som jag planeat idag då jag gick till syster direkt efter jobbet och sitter här än då vi inte orka gå med till hallen så cia kollar på bonde och dennis sover och jag nördar här haha.. Hoppas dem kommer hem innan 21 så jag hinner hem till greys, de får jag ju inte missa!

Ne orkar inte skriva mera nu!!

Men åhhhhhh

Va är detta för sjukdom jag har fått i mig??!?! Igår kväll känndes de jätte bra igen tänkte yes äntligen går deåt rätt håll, men icke, har hostat en del under natten och nunär jag vakna kunde jag inte prata då min hals värkte näsan rinner som aldrig förr och huvudet spränger. FAn va kul!!!! BLÄ!!! När ska jag fåå bli frisk!?!?!?!

Har iaf lite planer för dagen, efter jobbet blir de till att köpa lite vindruvor sedan hem och diska och duscha för att sedan gå till bowlinghallen och möta min sambo. :) Callo och Emir har ju träning idag plus att de var möte i dag så då ska jag se till Dennis under tiden dem har möte.. Sen blir de hem och kolla på greys anatomy!!

Herregud redan onsdag idag, härligt att solen lyser också!

Ne nu måste jag snyta mig!

Hoppas ni mår bra!!!

Julmust men ingen pepparkaksdeg :(

Så var de tisdag kväll då dagarna bara springer förbi som vanligt. Jag har precis kommit hem då jag gick till syster efter jobbet. Åkte med henne till backaplan för att byta och köpa en ny overall.
Vi blev otroligt sugna på pepparkaksdeg men till våran stora sorg så hade dem inte fått in de än på coop. :( Så fick bli enbart julmust. Så vi blev lite små sura haha.. Var ju och är ju sååå sugen på pepparkaksdeg. :)

Ikväll blir de till att slöa i soffan igen. Måste ju försöka bli frisk...

För de blir ju två långa dagar torsdag och fredag..


Blä!!

Nee nu blir jag bara så trött på att vara förkyld, trodde ju attjag var på väg att bli bättre igår ju men icke vaknar med huvudvärk, rinnande näsa och en ond hals. Bläblä! Så får skjuta fram träningen till söndag istället får då SKA jag träna igen!!
Så idag blir de bara till att gå till jobbet, jobba sen kanske köpa flera vindruvor på vägen hem, hem och slöa typ..

På torsdag blir de till att jobba på bowlingen igen, var ju ett bra tag sen sist jag var där och jobba så ska bli roligt. :)

Ute ser de ut som himlen ramlat ner. Sen är de säkert svin kallt ute med. Uhhh..

Nu ska jag ta och käka lite frulle mumma!!

Ha en trevlig dag!!

Mörkt och kallt!!

Fy bubblan va mörkt och kallt de är, var ju redan mörkt när jag kom hem vid 15.15 tiden ju. blä säger jag åt de!!

Ny har precis min kära sambo kommit hem, hon står nu i duschen, kvällen kommer vi spendera i soffan framför tvn då de idag är , färjan, matakuten och prison break. Hihi. Ska även slänga i färg i mitt hår. Så vi har kvällen planerad haha.. :)

Va rätt segt på jobbet idag inte så mycket folk som vanligt men dagen gick ändå fort.. Denna veckan jobbar jag ju länge på fredag ända till 19 haha.. Men de är faktiskt mycket roligt att även jobba kväll ibland.. :)

Imorgon ska jag äntligen träna igen blir ett core pass i morgon så jag får börja lite lugnt. Hihi, ska bli så skönt att börja trän igen..


Tillbaka

Godmorgon!

Nu är jag hemma i göteborg igen efter en trevlig visit i långed. Vi tog de mest lugnt då vi inte är helt friska än, men vi tog oss en sväng till julmässan på baldersnäs där jag hitta en perfekt julklapp. hihi..

Blev även besök hos farfar och igår innan vi åkte hälsa vi på farmor..

Så nu har jag en sambo i ca 4veckor, mycket trevligt. Vi tjata en bra stund när vi lagt oss igår men de var bara roligt känndes som förr haha.. Idag ska vi se om vikan fixa ett tränings kort till cia sen ska vi fäärga mitt hår.. :)

Jag mår inte så jätte bra än, nu har jag fått den där härliga hostan som känns hela vägen ner till lugerna.. Suck sen rinner näsan, men men. Blir till att jobba iaf kan ju inte vara hemma jämt haha..

Nu ska jag käka frulle!!

Ha en bra dag!!

RSS 2.0