Vilken helg!!

ohhh vilken helg jag haft.. :)
 Helgen började med att syster kom och hämta mig efter jobbet då hon ändå hade varit ute och flängt runt. Hon hade köpt två jätte snygga byxor så jag blev så avis.. Hihi. Men snäll som hon är så fick jag iaf låna ett utav paren hihi.. Så snäll så. Sen vi 17 tiden där någon gång tog jag med mig Dennis på en efter middags promenad hit till mig. Han var så snäll här hemma han lekte så snällt med sina leksaker och vi kolla även på lite barnprogarm men han är inte hel intresserad än men pingu var han faktiskt lite intresserad av och satt still iaf i 5min och de är inte dåligt av han. Hihi. Sen när de var laggdags gick de över förväntan då de var en helt ny säng och första gången hos mig medde gick galant. Och han sov hela natten och vakna jämt innan halv åtta.

Lördag: Efter Dennis käkat frulle tog vi en förmiddags tur på ca 30 min. Sedan efter ett tag kom syster hit och hämta oss och vi åkte till Allum. De var jätte många bilar över allt men inte så farligt med folk inne på köpcentrat. Så vi strosa där en stund och syster hitta jätte många fina kläder och sen nä rvi var inne i sista affären säger hon att om jag hittar nått fint så kan hon köpa det till mig. Och gud så glad jag blev då!!! :) Då hitta jag ett par jätte snygga jeans shorts så dem fick de bli!!!

gahh va jobbigt de är att skriva så mycket haha..
 
Sen var de middagsbjuding hos syster sedan blev de även en sån där äkut vii drar ut och festar haha.. Och ojoj va trevlligt vi hade!!! Va lite annorlunda och trevligt att gå ut med syster och emir med deras kompisar men de var mycket trevligt vill ni ha lite mera detaljer får ni besök www.callo84.blogg.se 

Söndagen behöver vi väl inte direkt prata om hahaha.. samma här läs systers blogg!!

Jag orkar faktiskt inte sitta här mera nu då min rygg och nacke säger ifrån idag första gången på väldigt länge men kan bero på att jag jobbat HELA daegn idag först på whoopsi från 10.30-15 sedan på bowlingen från 16.00-20.00 så idag är jag rätt gött sliten i både kropp och själ haha..

Imrogon blir de jobb igen men bara på whoopi sen blir de hem till syster och tvätta lite hihi.. Ska även boka ett vattengympa pass tills på toorsdag åt mig och emma.. Hihi..

Nu får jag slöa framför soffan de är ju ändå idol!!!

Så pappa nu har du lite att läsa i morgon på jobbet iaf! Haha.. Tycker dock att du ska jobba istället för att surfa!!! Tss!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0