Långed

Nu sitter jag här hemhemma i huset känns mycket bra.. Pappa tvättar bilar mamma är ute och oslar jag sitter här med datorn och dennis sover. Allt är som de ska helt enkelt.
Är jätte fint väder men de blåser mer här än hemma i göteborg hur nu de är möjligt.. Men men.. Glad så länge de inte regnar..
Sitter och väntar på att Linda ska sluta jobbet så ska vi ses, kankse hinner dennis vakna och käka så han kan följa med och gunga.. :)
Ikväll ska jag hem till emma små festa lite så sen blir de att kolla på raketerna..

Jag mamma och dennis har varit i bengtsfors en sväng idag fikat och handlat lite..

Ne nu ska jag ute en stund!!

XOXO


Sista på ett tag?

Ja vem vet kanske blir de mitt sista blogg inlägg på ett tag. Jag ska inte ta med mig datan hem till mor och far. Dem har ju såklart en dator men a iaf. haha.. Blir säkert att jag slinker in och skriver några rader men mer blir de nog inte då jag inte åker dit för att sitta med datorn. :)
Nu har iaf syster godkänt så jag och dennis åker i morgon kväll. Jippy !  Skönt att komma upp lite tidigare blir ju en hel dag extra. Gött..
Ska träffa linda på torsdag! Längtar va på tok förlängesedan vi träffades så torsdag klcokan 13 när hon slutat jobbet ska vi tjata en hel del haha.. Kommer bli mycket trevligt de vet jag..
Sen blir de ju att kolla på raketerna, ville ha med dennis dit men nja 21.30 är väl lite sent för han tyvärr. Så ska troligen hem till emma en stund innan.
Sen 1maj ska jag och dennis kolla på herrlaget när dem spelar hemma mot bäckefors vi ska även ta med oss emma.
Det är de enda jag har planerat.. De känns bra att inte ha för mycket att göra för mest av allt vill man ju vara med mamma och pappa.. Men jag antar att de blir några timmar åp fyrhjulingen också. :)

Ne nu börjar snart DHW

Ha en trevlig helg!!

Kan redan nu skriva morgondagens motion:
25min promenad innan frulle
30min promenad

Natti!!

Då var de en skoldag kvar denna veckan då!

Åh åhåh va jag inte tycker om de vi håller på med i skolan nu..

Själva kursen är jätte rolig ett intressant ämne men detta med projekt arbete ne de är verkligen inte min grej. Speciellt inte när vi är sex stycken i våran grupp. Jag älskar våran basgrupp de är inte de men när de kommer till att sex personer ska komma fram till något som alla är med på och hur vi ska lägga upp de osv osv så blir de alltid en massa mas. Åhh tycker de är sjukt jobbigt! Men men får hoppas att morgon dagens 3h resultera i mer än dagens 3h gjorde annars lär jag få krupp..

Dagens föreläsning va grymt bra. Sånt gillar vi.. :)

Nu sitter jag ny duschad och glad haha.. Är rätt trött idag men tror de beror på att min härlig natt sömn blev lite avbryten då jag typ hoppa upp i taket i natt när en arg mycket arg gubbe skrek - " Nu får ni fan håla käften, jävla mäniskor!! " Detta tror jag han skrek minst 3 gånger han var mycket arg. Tror han skrek ut genom sitt fönster var väl antagligen några som satt ute och höll låda eller likanande. Jag blev iaf mega rädd lät precis som han stod 2cm från mitt öra haha.. Så tog en stund innan jag somna om. Sen ringer klockan 07.10 då jag beger mig ut på en promenad innan frulle!

Imorgon är de först 3h tid till att greja med pb sen är de seminarium mellan 13-16 sedan slutar jag. Då åker jag hem till syster och sedan vidare hemhem till långed för hoppas jag och dennis får de för syster men de tror jag väl. Ska ju ändå passa han imorgon kväll om inte annat då dem tränar så va skulle de göra. Känns så onödigt att sitta där när vi lika väl kan åka mot långed! Eller hur syster!! :D


Dagens motion:
25min promenad innan frulle
30min promenad

Nee fy tycker inte om!

Åh nu har de blivit värsta vädret här börja med att de spöregnar sen börja de även blåsa för att sen även börja blixtra och åska. Jag fick panik som alltid sedan jag flyttade hit så drog ur alla sladdar och tända alla mina levande ljus. Haha.. Tur jag har en bärbar dator.. De tråkigavar att jag satt och plugga och denna bok är helt okey intressant faktiskt men nu ser jag ju knappt vad jag skriver. Så lite svårt att läsa. Men jag struntar i dett aväder snart för 21.20 ska jag se på tonårsliv! Tror jag blev så här "rädd" för åskan och blixten när jag flytta hit för att jag bor så högt upp, ja jag vet lå

lördagen i bilder!










Godmorgon pollen måndag!

Ja de är så roligt att vara allergisk mot pollen jag verkligen älskar de! NOT!

Klockan ringde 07.15 för att jag skulle hinne med min promenad innan frulle, jätte skönt ute dock ingen sol med de är varmt och då är jag nöjd. Mina ögon är ju mindre nöjda men men så är de ju varje vår och kommer antagligen att vara resten av mina vårar med! De jobbigaste är nog att nysa för jag gör de hel hela tiden.

Nu ska jag strax iväg till vagnen har fullt upp idag, förutom skolan då, så ska jag köpa den nya kurslitteraturen, nytt busskort, troligen en sjal om jag hittar någon fin. Sen ska jag väl äntligen åka hem igen hehe då blir de till att duscha och käka samt börja läsa mina troligen jätte roliga böcker haha..

Ne dags att börja göra sig reda för en hel dag på pedagogen!

Läsaläsaläsa

Nu tror jag bestämt att jag ska lägga mig i sängen och läsa. Har kommite en bit över 100 sidor. Skulel vara skönt att ha läst ut boken innan i morgon för då börjar ju nya kursen och de betyder ju ny kurslitteratur att ta sig igenom. Jippy. Not.. Men men.. Känns ju helt sjukt att de bara är en kurs kvar på denna terminen tiden har gått himla fort alltså.

Jag har fått en härlig förkylning blandat med lite pollen jätte skoj så jag nyser ju minst en gång i minuten väldigt jobbigt men de jobbigaste är kliande ögon och en rinnande näsa.. Men men jag ska allt ta mig igenom denna veckan är ju en kort vecka fast ändå lång för mig.
Imorgon 9-16 tisdag 9-15 onsdag 9-16 torsdag 9-12 ojoj långa dagar haha.

På torsdag drar jag och Dennis hemhem till mamma/mormor och pappa/morfar jippy. hihi Dennis är ju för söt när han säger jippy. Räcker att han hör att man säger mormor eller morfar så hör man han säga jippy hihi.. Sötungen!
Så vi blir i långed tor-sön ska bli roligt och skönt. Blir att kolla på raketerna, kolla fotboll sen blir de nog en hel del fyrhjulskörning hihi.. Hoppas på fint väder med så man kan vara ute!!

lägger in bilderna på onsdag när jag är hemma hos syster då de går så himla segt här hos mig att ladda upp så många..

Ne nu ska jag fortsätta att läsa denna otroligt gripande boken!

Hoppas ni haft en bra helg!!

rolig kväll

Oj va skoj de var igår. men jag är på tok för trött för att skriva nu. Desutom tvättar jag idag igen så ska strax springa ner till tvätten, är inte alls bakfull vilket är väldigt skönt bara trött och förkyld. Har hunnit med att kolla på bowling, varit hemma hos syster kollat på robinsson varit ute och gått och nu tvättar jag. Blir nog en lite powernap när tvätten är klar.
Har massor av bilder med orkar inte lägga upp dem just nu!!

Hade iaf jätte skoj igår!! Får vi ju lätt göra om!! :)
Hanna den lilla korvtjuven haha..

Prosit!

Så skönt väder de är.. Man blir så himla mycket piggare och gladare!
Min morgon promenad blev till willys och tillbaka köpte äntligen den bok jag länge tänkt att jag skulle köpa men inte kännt att jag haft tid till att läsa då de är så mycket att läsa i skolan. Okey kanske inte är världs bäst att börja läsa en bok två dagar innan en ny kurs som alltid brukar betyda mycket att läsa men denna är så sjukt bra så kommer ha läst ut den i morgon.
Boken heter 14 år till salu - en skakande svensk historia av caroline engvall. Jag är ju hel såld på sannhistorie böcker som typ gömda och asyl a hela den serien med böcker.. Så nu har jag varit ute i 1½h och solat och läst. Skulle lätt kunna suttit kvar hela dagen men självklart blev jag kissnödig som vanligt men sen var de rätt jobbigt att sitta där. jag skojar inte om jag nös 2gånger i minuten. Rätt dumt val av mig att sitta där i de gul/gröna gräset med en hel del björkar runt mig haha.. Så nu blir de att läsa lite till här i soffan sen ska jag städa undan lite, käka lite, duscha och göra mig i ordning tills tjejerna kommer.. Vem vet kanske en powernap med haha..

Ne åter till boken!!!

..........

Godmorgon! hur underbart är de inte att vakna till detta vädret! När man drar upp persienerna och möts av en helt otrolig värme.. Innan nio på morgonen det är ju helt otroligt skönt!

Nu är jag då vaken på tok för tidigt med tanke på vilken tid jag somna men men nu är de som de är.. Jag ska snart gå ut och gå men ska bara låta ögonen och näsan rinna färdigt. Suck. Är nästan så man är värd en mjukglass idag hihi..

Nee fy va trött jag är. Ska nog upp på berget idag igen och sola underbart..

Sen vid 18 tiden kommer hanna och susanna hit, trevligt trevligt! Sen vid 19 tiden ska vi bege oss bort mot syster & co. Där ska de grillas. Ännu senare blir de att dra in till stan. Kan ju inte bli en mycket bättre dag! Hihi

Ne ska ta på mig nu och gå ut och gå sen blir de frulle för att sedan ge mig ut igen för att sola!

John blund, snälla kom hit!

Åh va jobbigt de är att vara trött men ändå inte komma till ro och somna.. Ligger bara och tänker en massa. Inte för att de är något jobbigt jag tänker på men de blir jobbigt när man vill sova.. Haha..
Men oj va många som varit intresserade av vad jag haft för mig idag hehe..
Ne ska göra ett nytt försök till att sova..

Nee, de blir aldrig som man tänkt sig!

Gud va konstigt de känns, känns inte alls som de är fredag.. Men de är väl säkert bara för att man gått hemma hela veckan.. Väldigt skönt dock. hihi.. Men till veckan blir de tuffare. Haha..

Jo vad har då hänt under min fredag så här 8 månader innan julafton. Börja med att jag var ute och gick, käka frulle sen blev de att börja tvätta, leta upp mitt pass, tvätta mera, kolla tvn, sen var tvätten äntligen klar, jag hade bestämt mig för att åka och shoppa lite innan syster och dennis skulle dyka upp då dem inte skulle komma fören vid tre tiden. Så vid halv tolv drog jag iväg till backa plan och de blev en väldigt lyckad tur. Oj va mycket fint de finns nu! Jag inhandlade detta:



Skinnjacka med huva! :)



En söt topp är lite dåligt med färg på denna bild den är något starkare orange på riktigt!



Jeansleggins :)



Ett par korta jeans shorts!



Tror nog detta blir morgondagens outfit. :)

Så fortsatte min dag, då jag blev klar med min shoppníng så pass snabbt gick jag hem till syster som satt och tenta plugga. Vi ringde mamma och berätta våran överraskning, mer om detta längre ner. vid ett halv två tiden åkte syster och hämta dennis, jag börja göra i ordning vagnen med dricka och blöjor mm. Så när bilen rullar upp på infarten ser jag att de inte är något som stämmer. Ne här ska man inte få åka in till stan och käka på böfhouse inte. De lille dennis återigen blivit sjuk. :( Såg ut som han fått värsta blåtiran... Så callo ringde sjukvårdsupplysningen så var de bara att åka till en vårdcentral. Gick ovanligt fort så efter högst 1½h så var vi på väg mot apoteket då dennis hade både öroninflamation och halsfluss även ett väldigt varigt och svullet öga. Åhh gud va hungriga vi var nu.. Klockan hade hunnit blir lite efter fyra. Så syster ringde emir så han köpte med pizza hem, ojoj va gott de var så hela blev uppäten. :) Sen tog jag och callo oss en snabb tur till backa plan igen. När vi kom tillbaka hem åkte vi alla till city gross. :D Jippy. Haha.. jag fick mig de jag skulle plus lite till, dennis va så duktig i affären han körde min vagn hela tiden hehe.. Blev dock lite tungt i slutet. Kom hem vid halv åtta. Efter en dag som inte alls blev som jag trodde. Men ändå har den varit väldigt rolig! Som alltid när man är med familjen halalkic/lindquist. Hihi..

Jo om min och callos överraskning till mamma. De är ju så att mamma fyller 50 i september och detta ska ju firas ordentligt så jag och callo har bokat en resa till Tunisien åt oss tre som våran present till mamma.. Det enda mamma behöver tänka på är att fixa pass och ha fick pengar med sig. Vi ska bo på ett jätte nice hotell i ett trippelrum med al inclusive eller hur de nu stavas så känns skönt att man inte behöver tänka på att man ska köpa mat för den har ju jag och callo redan betalat liksom. Åh längtar som bara den, de bästa är ju att de inte alls är så långt kvar för vi drar faktiskt redan den 27juli. Jo jag vet mitt i svenska sommaren men då både jag och syster går i skolan så går de inte att lägga de mitt i en termin. Fatta va skoj!! Vi känner oss väldigt nöjda med denna present som vi fixat helt själva till våran kära mor! :D

Oj va långt detta inlägg blev. :)



Dagensmotion:
25min innan frulle
40min promenad

Nu är de verkligen varmt och skönt

Nu ni är de verkligen vår här.. När jag var ute och gick innan frullen så behövde jag inte ha jacka eller något fast att de var innan nio på morgonen helt underbart. Min tanke var ju att sitta ute nu medans jag tvättar men de ville inte mina ögon och näsa. Då denna härliga våren även har med sig något tråkigt som pollen.. Mina ögon dem rinner och rinner och näsan med. Plus att de kliar så jag vet inte vad.. Gahh.. Men men så är de..

När jag tvättat klart ska jag ge mig ut på lite shopping det blir först att stanna till på backaplan dels ska jag handla lite åt mamma men sen måste jag ju bara kolla in min favorit butik där jag alltid köper något haha..

Sen ska de bli gott med lunch/middag på böfhouse. Jag ska även äntligen få följa med familjen Halalkic/lindquist till city gross.. Hehe.. Så ser min fredag ut!!

Hoppas ni får en bra fredag i de härliga vädret!!

Helgen är här!

Oj va trött man blir av vara ute så mycket i solen.. :)
Syster ringde vid 15.40 och undra om jag kunnde hämta Dennis, jag hade ju inget annat för mig så. Hoppa på vagnen och hämta en glad Dennis.. Sätte oss i en kokhet bil!! Var ute en stund och lekte innan Emir kom. Var hemma igen vid 19 tiden typ.. Då var de 16grader underbart.. Hoppas på lika bra väder i morgon då ska jag steka medans tvätten tvättas haha..


Dagens motion:
25min promenad innan frulle
50min promenad i härlig sol!!

Nu ska jag lägga mig sjukt trött.. Ska bli skönt att lägga sig utan att tänka/drömma om tentan haha..

Ledig!!

Gahh va skönt nu är hemtenta klar och jag hoppas att den kommer bli godkänd men är heller inte hela världen om jag får komplettera lite.. Men nu ska jag inte tänka mer på de fören kvällen den 14maj för resultatet får vi veta den 15maj. hehe..

Jag blev färdig runt halv elva tiden så då packa jag ihop lite snabbt och gick ut i de härliga vädret, upp på berget och sätte mig på min favorit plats.. Så varmt och skönt. Tänkte jag skulle sitta i två timmar men efter en timme börja de små blåsa lite kyligt, sen börja även hungern komma. Så packa ihop och gick hem, nu har jag käkat omelett med bacon mycket gott.

Det är så otroligt varmt här i min lya direkt solen är framme då den ligger på mitt fönster hela dagarna. Kommer väl ihåg förra sommaren gick knappt att vara här inne då och kvällarna kunde vara riktigt jobbiga. Men får väl skaffa mig en fläkt om så blir fallet även denna sommaren..

Så nu är jag alltså ledig till måndag. Gud så skönt. Vet inte vad jag ska göra resten av denna dag är dock grymt sugen på att läsa en bra bok. Nu känner jag att jag har tid med då.. :) Så kanske att jag går och köper de.

Morgon dagen är iaf planerad och de kommer bli en mycket trevlig dag. Det börjar med att jag ska tvätta, sen vid två tiden ska jag hämta dennis för att sedan åka mot stan och möta syster där vi ska ta och käka lunch på böfhouse. Sen ska de shoppas, hihi.. Men bara för de lär jag väl inte hitta något de brukar ju vara så tyvärr. Men de hoppas jag ju inte att de blir..

Ne nu ska jag se vad jag ska hitta på..


Godmorgon soliga torsdag!

Oj va ljust de var när jag vakna vid 8 tiden.. Då var de bara att gå upp gå på toa ta på sig och ge sig ut på en promenad. Helt underbart väder blåser inte en milimeter.. Men tyvärr kan man ju inte njuta av de helt fullt idag då jag har lite kvar att göra på tentan men inte så mycket som jag trodde jag skulle ha. Så de känns jätte skönt.. Vore ju skönt att få den klar till lunch tid så kan jag ge mig ut i solen och få lite färg. Men de ger sig.. För den ska bli klar idag för i morgon ska jag först tvätta på morgonen sen ska jag ge mig ut och shoppa måste ha en jacka..

Ne nu ska jag börja skriva på de jag ska skriva på hehe..

Ha en underbar dag i vår solen!!

Godmorgon plugg onsdag!

Ja då var de bara att följa min lista som jag skrev igår då.. :)

  • Promenad innan frulle - check
  • käka frulle - check
  • Plugga - check
  • Dricka smothi (stavning) - hoppa över denna då jag fortfarande var mätt
  • Ett core pass - check
  • plugga - check
  • Käka djungelgryta - check
  • plugga - check
  • hem till dennis, passa han medans päronen tränar/årsmöte -check
  • plugga lite till - check
  • greys anatomi
  • SOVA


Så nu tror jag att jag pluggat färdigt för idag. Det jag har kvar på tentan nu är på den första frågan ca 2000 tecken och på fråga 2 ca 1000tecken.
Men om jag känner mig själv blir de att jag sätter mig med detta när jag kommer hem alltså efter greys anatomi. Tänk va skönt de vore om man blir klar idag.. Inte för att jag ha något planerat imorgon men skulle vara skönt att bara koppla av och inte tänka på denna hemska tenta.. Haha..

Nu har de fina vädret hittat hem igen också. Härligt härligt.. Längtar så till lördag!! Gahh va kul vi kommer ha!! :D

Ontontont har jag i min ena visdomstand.. :( Hade så ont så jag tilloch med fick ta en ibumetin i morse.. Inte skoj..



Dagens motion:
25min promenad innan frulle
25min core
30min promenad

Känndes otroligt skönt på core passet idag härligt hälrigt.. Vill träna mera mera..

Trött trött

Så nu känner jag mig nöjd över dagens skrivande.. Så nu blir de soffan tills 22 då blir de att sova för herregud va trött jag är.. hoppas man kan sova lite längre imorgon nu då..

Morgon dagen ser ut så här
  • Promenad innan frulle
  • käka frulle
  • Plugga
  • Dricka smothi (stavning)
  • Ett core pass
  • plugga
  • Käka djungelgryta
  • plugga
  • hem till dennis, passa han medans päronen tränar/årsmöte
  • plugga lite till
  • greys anatomi
  • SOVA
Någon som vill byta dag haha..


Dagens motion:
20min innan frulle
Har även börjat att gå en hållplats längre bort när jag ska till vagnen men de är mer vardags motion. Men nu vet ni! :)
25min core


Köpte lite godis efter träningen men blää.. Inte ett dugg gott skulle mycket hellre tagit en smothi.. Men så blev de inte nu...

Nu säger jag god natt för idag!!

OMG

Hjälp vilken hemtenta.. Hoppas innerligt att man svara som man ska för detta var ju inte de lättaste jag gjort/ska göra. Men har iaf kommit igång lyckats få ner ca 1600ord än så länge på den första frågan de ska vara mellan 6000-7500ord på vardera fråga. Och de är två frågor man ska svara på.. Ojoj... Jag är så trött så ögonen typ stängs hela tiden så efter core träningen blir de till att köpa litte plugg tilltugg.. Typ 100st power king eller liknande.. Haha..

Ne nu har jag haft tillräkligt med paus på`t igen bara...  suck suck

vilket möte

Åh herregud är helt slut i huvudet efter detta mötet.. De höll på från 10-11.45 helt otroligt vilken människa min samordnare är.. Åhh hatar henne.. Men nu har jag iaf fått bytt till en förskola efter nästan 2h tjat med denna tant.. Gahh.. Får ju huvudvärk!!
Nu sitter jag och försöker ta mig igenom denna otroligt bar boken haha! Bara en timme kvar tills tentan läggs ut.. Ge mig den nu!!
Min plan är iaf att börja på den direkt och sen vid 18.00 ska jag bort och träna core. Sen hem igen fortsätta plugga sen en paus med lite tv. Sen fortsätta ska sitta upp hela natten om de är så.. Måste komma igång med den nu dirket!! Har redan ångest då de känns som den kommer vara jätta svår..

Ne dags att läsa...

Godmorgon godmorgon

Godmorgon tisdag. Jag vaknar lika tidigt som vanligt så roligt. Har iaf varit ute och gått nu har jag precis käkat frulle. Vid nio tiden är de dags att bege sig till vagnen för att åka in på mötet. Hoppas nu innerligt att de går bra för annars blir jag vansing....
Ute är de jätte tråkigt väder, grått och trist fast de är ju bra på ett sätt du kan man sitta inne och plugga utan att längta ut till solen haha..

Ne dags att börja göra sig i ordning kanske...

Ha en bra dag!!

Godnatt

Nu blir de att borsta tänderna och lägga sig och läsa en stund.. Jippy va skoj..

Hoppas på en finare dag i morgon med sol och värme!!

Sov så gott!!

.........

Idag har jag tänkt mycket på farfar. Jag börjar verkligen sakna han nu! Skulle så gärna vilja ringa han och bara prata lite.
En sak som jag funderat på ett tag har jag nu bestämmt mig helt för. Jag ska tattuera mig igen typ precis över fot knölen på vänster ben. De jag ska tatuera är de kinesiska tecknet för farfar.
Emmas snälla bror har hjälpt mig med detta, han har även målat upp den åt mig så slipper dem göra de på tatto studion. Så ska hämta den när jag är i långed vid 1maj.
De känns jäkligt bra att göra denna tattuering faktiskt nu ska jag bara hitta ett bra ställa som kan tattuera mig. Vore ju bra att göra den nu snart innan den starka solen kommer. Borde även fylla i den tatto som jag har då den ser ut att vara 100år typ men den är fatktiskt typ 5-6år redan helt sjukt!!

Ahh de var skönt att skriva av sig lite!


Hm, jag känner igen de här.

Nu är en ny vecka här, en inte helt vanlig vecka dock. Var ju i skolan idag då mellan 9-12, fick en gammal tenta idag och ojoj va de ser svårt ut. Men hoppas bara man kommer igång så tror jag att de kommer gå bra.
När jag slutade idag åkte jag hem till syster fixade lite grejor. ;) Sen åkte vi till backaplan då jag skulle byta min kolsyre patron och syster skulle handla blöjor. Så körde syster hem mig sen, då blev Dennis ledsen. hihi. Han drog in min arm i bilen när jag skulle säga hej då. De känndes ju bra. :)

Börja med maten dirket jag kom hem. Ojoj vilken underbar middag jag åt. Lätt de godaste jag käkat på ja vet inte hur länge!!! Det jag käka hittade jag här det enda jag gjorde var att skippa banen istället tog jag jordnötter. Ahh de va så gott så mmm.. Haha.

Så var de dags att sätta sig och läsa lite i kurslitteraturen som jag fortfarande inte kommit igenom. Suck.. Började läsa 15.00. 15.20 sov jag så gott så gott.. Vaknade inte fören 17.40 ooppss.. Tycker jag känner igen detta att jag somnar när jag ska läsa dessa böcker va kan de bero på.? Hm.. Haha.. Men får bli att läsa nu ikväll istället då, nu borde jag ju orka vara upp lite längre så då är de bara till att läsa, för i morgon 16.00 läggs tentan ut!

Imorgon är jag alltså ledig tills tentan läggs ut, då ska jag in till skolan på ett möte med min otroligt sega vfu samordnare och min trevliga vfu ledare.. Ska vara inne klockan 10 så är ju lugnt. När jag kommer hem blir de till att sova, nej mena läsa såklat. Haha..



Dagensmotion:
50min promenad

Varit lite dåligt med motion nu de senatse men de har inte kännts så frestande att gå till gymet när de är så fint väder ute. Men denna veckan är de full fart som gäller!!

Hoppas de är varmt..

Ja nu är de fina vädret här igen eftre att de var borta halva dagen igår.. Hoppas bara att värmen har kommit tillbaka också..

Har egentligen inte tid att sitta här men är man beroenda så är man, alltså att läsa andra bloggar. Haha..

Nu ska jag borsta tänderna och håret sen ge mig iväg till vagnen. Sista seminariet för denna del kurs!!

Hoppas ni får en bra dag!

Bowling bowling bowling..

Så där nu är jag hemma igen helt slut speciellt i huvudet haha. Först spelade alltså syster såg inte så jätte mycket av den matchen då jag lekte med Dennis istället. Men de gick inte så jätte bra.. Så när den var slut vid 10.45 åkte vi och lämna Dennis hos sin farfar med familj sen åkte vi till Eriksbergshallen för att se PinPals kvala. Det var två otroligt spännande matcher första vann PinPals andra förlora dem så då blev de en serie typ som förlängning. Där förlora tyvärr PinPals med en poäng. Så nu åkte dem ner en serie. Men men va en rolig dag..

Så nu sitter jag här helt slut hela jag. Kommer sova gott i natt..

Tack för alla fina kommentarer från förra inlägget.
Så tråkigt med avundsjuka...


Imorgon blir de skola mellan 9-12

Oj vilken dag..

Så trött jag är nu. ojoj.. Varit en dag full med äventyr. Lyckades sova en timme längre än vanligt wow. Haha.. Sen var de att käka frulle, packa och göra sig i ordning inför dagen. Gick hem till syster vid 09.45 ungefär. Vi begav oss mot stan vid 13 tiden tror jag de var. Va sjukt skoj bara man slappna av.. :)

Vädret är lika underbart hoppas nu de håller i sig då jag bara går i skolan på måndag mellan 9-12 tänk va skönt att få sitta ute i solen resten av veckan då.. Hihi..

Kvällen kommer spenderas här i soffan, kolla på robinsson sen blir de nog att soa då jag är helt slut..

Längtar till i morgon kommer bli en rolig dag med en massa bowling.. Först spelar syster 09.30 sen vid 12 är de a-lagets tur att spela en kval match. Skoj skoj.. Sen blir de hem och läsa lite...

Ne nu ska jag äta lite choklad och jordnötter och dricka upp min iskalla cider gott gott..












Lite av min dag.. :)

07.00

Men va är de med mig. Alltid vaknar jag 07.00... gahh.. Så idag får de bli till att sova middag så kanske jag orkar vara vaken längre och därav sova längre imorgon.. För nu börjar detta bli lite irriterande haha..

Idag är de lika underbart väder, klar blå himmel och sol! Underbart. Så får bli att sitta ute i solen när jag kommer hem från föreläsningen och läsa. Måste läsa läsa idag då de inte kommer hinnas med så mycket under morgon dagen eller söndagen.. Så a får bli en läs dag idag.. Helt okey nu när man kan sitta ute.. :)

Ne nu måste jag käka frulle mega hungrig....

Ha en bra fredag!!!

Lite bilder från långed!



Ute på 4-hjulings tur..



Härligt väder va de också..



En fiske tur hans de ju med också, dock inte ett napp.. Men de var skönt att sitta i en båt ute på vattnet igen. .:) Mer sånt tack!



Ankare!


Å så underbart väder de är idag verkligen vår/sommar väder! Satt ute hela förmiddagen när Dennis sov. Läste i boken med galjjorna på. Inte så smart när jag ser resultatet pannan och näsan har fått jätte fin färg men ser ju ut som jag har galjjorna på mig än haha..

Fy vad jag varit duktig idag, kom hem typ vid tre tiden kommer inte riktigt ihåg men iaf. Vid 15.30 börja jag städa och jag var klar två timmar senare.. puhh.. Men oj va fint de är nu.. :)


Dagensmotion:
30min promenad innan frulle
30min promenad
Plus 2h städ och en massa bus med dennis ;)

Åhh underbart väder!!!

Så skönt att vakna till klar blå himmel och sol!! Vakna som vanligt 07.00 men vägra gå upp så låg och typ halv sov till jämt innan åtta. Då var de bara att gå upp ta på sig och göra sig klar för en förmiddag med Dennis. Tog med mig min frulle så promenaden till syster blev alltså då innan frulle perfekt! Tog på mig lite sol olja i ansiktet vill ha färg nu!! ;)

Nu har Dennis precis somnat och jag väntar på att solen ska ta sig till baksidan av huset då ska jag smörja in mig med mera kokosolja och sätta mig och läsa ut en bok som ska vara klar till på måndag! Kan ju inte bli bättre..

Ikväll blir de att stor städa lägenheten för fy hur de ser ut..

Tack tack Cia och Hannah!
Ja faan va vi är grymma Hannah, har du bestämmt om du ska till danmark/helsingborg nästa helg eller? Annars vore de super kul om du vill med och festa/fira den 24? Du får sova hos mig vet du!! :)

Låååång dag!!

Uhh vilken dag de varit idag. Först worshop, de är ju jätte skoj men väldigt krävande sen var vi i ett svart rum de var svart från golv till tak. Efter de hade vi 50min rast då vi skulle ta oss från artisten till viktoriagatan för att ha seminarium plus att man skulle hinna käka med. Så blev en väldig fart under den korta rasten.. Sen var de då seminarium alla satt typ och sov i dessa tre timmar. De som va de jobbigaste utav allt var att i båda dessa klassrum finns de inga fönster de gör rätt mycket. Man blit sjukt trött..
Men vi stod ut och jag var hemma vid 16.30 bara hem och lämna väskan och ta med plånboken, till willys och hanlda. Sedan hem till syster med familj. Passa dennis, han var go och glad idag. Som alltid hihi.. Nu har jag precis kommit hem..
Väntar på att greys anatomy ska börja, hoppas jag orkar vara vaken haha.. Orka ju bara se de ena avsnittet av dhw igår. opps.. Så får se reprisen.. :)

Imorgon är jag ledig underbart! Hoppas på fint väder, ska passa dennis i morgon på förmiddagen så vore ju toppen om de är bra väder så vi kan vara ute och leka.. :)


Dagensmotion:
40min prom


Men hallå, inte ett enda grattis?!?! Har ju klarat min första tenta som jag någonsin skrivit på universitets nivå, men inte en enda kommentar på de!! Dåligt!!!!

2h desperate housewives

Så nu sitter jag i pyjamasen och är ny duschad. Efter ett hårt träningspass, körde på lite hårdare idag på spiningen även på coren. Härligt härligt..

Dagensmotion:
35min spining
25min core

JAAA

Åhh va skönt godkänd på första tentan!! Underbart!! Nu är de bara att ge järnet på nästa som vi får om en vecka!!

Nu är jag bara hemma och vänder typ kom vid 16.15 och 17.15 är de träning som gäller sitter och häver i mig vatten då jag har/hade lite skallebank.. Men försvinner sakta men säkert nu!

Oj va grejer jag glömde som jag har gjort hemhemma, färga ju håret åhh så bra de blev sen kolla vi även på gammla filmer heter nått speciellt men kommer inte ihåg. Iaf på filmerna var de från när pappa var liten och farfar var ung de var alltså min kära farfars gamla filmer. Åh de va så skoj att se, dock inget ljud. Fast känns som om de hade varit för jobbigt att höra farfars röst. Tycket de var lite jobbigt att se han bara inte jobbigt jobbigt men a ni fattar säkert.. Han var så smal och ståtlig min farfar hihi.. Pappa var också mycket söt på ett ställe tycket callo och även jag att de såg ut som mig hihi..
Men shit vilka kläder dem hade på den tiden vida tajta byxor i alla möjliga färger.. Fats inte farfar då han hade såklart kostym. ;)

Ne mer vatten sen är de dags att ge sig av!!

Tidig morgon!

Jaha då vakna man vid 7 idag igen då, gjort hela påsken typ. Jag börjar ju inte fören 10 idags å kan ligga och slappa i en timme här i soffan rätt skönt iof. Oj va jag var trött igår kväll, när jag hde gått upp och lagt mig så hade jag med tv kontrollen och mobilen då jag vänta ett sms sen tänkte jag ju kolla på tvn en stund till men jag han nog inte mer än att lägga hivudet på kudden så somna jag haha. Så vakna till och hade då mobilen i ena handen ochkontrollen i den andra och tvn stod på haha..

Idag blir de ingen promenad innan frulle då jag tänkte jag skulle sova ut men nej då, sen är jag så hungrig nu så idag får jag hoppa de. Men vad gör de för de går stadigt neråt på vågen, så himla skönt! :D

Ne nu ska jag spana runt lite här..

Ha en bra dag!!

Back in town!

Så nu var man hemma i sköna glteborg igen efter en rolig helg hemma hos mor och far. Har hunnit med väldigt mycket för en gångs skull. Har blandannat kört fyrhjuling, träffat emma, hälsat på mormor, varit ute och gått varje morgon, fiskat, tvättat bilen dock en bil tvätt. :) och varit ute i sommarstugan/husvagnen.
Så har haft en väldigt trevlig påsk...
Kommer snart tillbaka till skogen. ;)

Sen jag kom hem har jag handlat, packat upp och fixat matlådan för i morgon.. Uhh lång dag i morgon i skolan 10-15.30 ;)

Ikväll blir det att spela sista korpen matchen i bowling, sen ska vi börja lira lite badminton, KUL!!!

Dagensmotion
30min promenad innan frulle
3serier bowling

långfredag!

Godag alla kära vänner och ovänner som läser min blogg.. :)
Nu sitter jag hemma hos mor och far i deras nya stora soffa. Mycket skönt. Har precis kommit in eftre att varit med pappa till crister körde såklart fyrhjulingen dit hehe.. Sen har vi plockat fram lite stolar och borde här ute så nu är våren nära vill jag lova..

Senare idag blir de att röka fisk mm va gott. Blir även att käka ägg med haha..

Efter de ska jag ta med mig emma på en tur med fyrhjulingen ska även se om jag kan lura upp syster på den om hon nu vågar och kan haha..

Annars blir de nog rätt soft som de ska vara när man är här på "landet" hihi

Självklart var jag ute och gick innan frulle idag fick med mig mamma också trevligt..

Ha en bra långfredag...

Regn regn men nu är de sol.

Fy vilket piss väder de varit hela dagen, kallt och regn.. Men nu på kvällskvisten sprack de upp så kom solen tillbaka hoppas de stannar här nu med..
Förelsningen idag var hel kass så gick i pausen så var i skolan mellan 10-11 men den var helt värdelös..
Imorgon blir de dock en hel dag 9-15.30 efter de blir de att åka direkt hem till mor och far med syster och dennis. Väl hemhemma hinner jag nog inte mer än slänga in mina grejor så ska jag träffa emma. Vi ska till sussans cafè och ta nån cider då hon hade typ pub där i morgon så kan ju bli trevligt.. :)

Dagens motion:
20min innan frulle!
Är ju som sagt onsdag då är de min "vilo" dag

Puhhh

Skönt skönt min huvudvärk försvann efter en ibumetin och lite vila i soffan. Har nu läst halva häftet som ska vara läst till torsdag men läser klart de nu ikväll då de inte är något DHW då det är denna jäkla hockey, bläblä...

Syster ringde vid 12.15 ungefär och undra om jag ville med till backaplan hade ju inget bättre för migs å gick först hem till dem sen gick vi till backaplan var inte där så länge men självklart han syster allt köpa både ett par byxor och en slipover "stavning" till Dennis, hon är rolig hon.. Hihi..

Nu sitter jag här och försöker varva ner efter en härlig men sjukt jobbig träning. Mitt ansikte var rödare än en tomat haha.. Nu blir de ju ingen mer träning denna veckan förutom mina promenader innan frulle sen får de bli minst en till på dagen hemma i långed!


 Dagens motion:
20min promenad innan frulle
40min promenad
35min spining
25min core



Nejnejnej de är inte sant!

Hm.. Var som jag misstänkte igår, jag är återigen på väg att bli sjuk.... Suck..
Börja ju redan igår med att jag var trött och ont i huvudet. Idag har jag huvudvärk så tog nyss en ibumetin och hoppas att de försvinner, har även börjat hosta en del vakna några gånger inatt av att jag hosta. Får verkligen panik om de är mina bihåller igen för dem har gjort ont ett tag igen. Gahh.. Så tur jag är ledig idag så jag får vila. Tråkiga med de hela är ju att jag inte kan träna.. Suck.. Men gick iaf ut och gick innan frukosten idag, för tänker inte bara sitta nu när jag äntligen kommit igång igen. Så blir troligen ingen träning idag men tar och går ut och går en gång till istället.

Nu har jag precis varit nere och lagt i tvätt tur de är stora maskiner så blev bara två maskiner skönt de då är jag klar typ halv tolv.
Så dagen kommer spenderas i soffan med att läsa har ett kompendie att ta mig igenom.. Men klockan är ju bara tio så kan slöa lite till. haha..


En trött måndag

Vilken konstig måndag de har varit av någon konstig anledning har jag varit rätt trött. Börja redan i skolan, fast när jag väl kom ut piggna jag till. Hämta Dennis hos dagmamman sen hem till han och vänta på syster som kom tidigare än väntat kolla på våra bästa år. Sen gick jag hem, käka mat, la mig i soffan och kolla på tvn och helt plötsligt somna jag. Som tur var ställde jag klockan på 16.25 för hade ju vattengympa 17.00. Men när klockan ringde ojoj va trött jag var skulle nog lätt kunnat sovit till 18 haha. Men jag tog mig allt upp och gick till träningen idag var de Jens som höll i de. Kulkul med nya pass nu!!
Sen jag kom hem har jag mest slappar framför tv och datorn..

Så otroligt gott att vara ledig i morgon.. Dock har jag tvätt tid men är ju inte så jobbigt som de låter haha..

Morgondagen ser alltså ut som så här, tvätta, diska, läsa har en hel del att läsa till torsdag så tänkte ta tag i de redan i morgon. Sen får de bli någon kanske några promenader om de är lika underbart väder som idag. På kvällen blir de träning.



Dagens motion:
40min promenad
50min vattengympa

YES

Shit va gott vågen visade -1.1kg, gott, hoppas mina veckor framöver kommer gå lika bra. hihi..

Idag var de som sagt en kort dag i skolan men rätt segt att ha seminarium 9-12 men men. Nu är jag ju ledig i morgon så är gött..

Solen skiner men de blåser lite lite. Jag har lite ont i huvudet men ska vila här i soffan nu så blir de vattengympa vid 17 tiden..


137

Så var söndagen här. Av någon konstig anledning går alltid mina söndagar så sakta. För jag hinner alltid göra så himla mycket på förrmidagen varje söndag mycket märkligt. Haha.. Men så har de iaf blivit.
Jag kom hem vid 12.30 tiden ungefär mamma körde mig hem då jag hade en del att bära blandannat 15st ägg hehe.. Fick av mamma, så gott med riktiga ägg. ;)

Så nu kommer resten av dagen att spenderas i soffan då jag är rätt trött efter en helg full av ja full av vad då haha. Vi har iaf haft något att göra hele helgen så..

Dagens motion:
40min promenad innan frulle
45min promenad nu på efter middagen. Med baland annat 137trappsteg uppför, då jag gick en runda som börjar med att gå upp för ramberget hihi. Sjukt mycket trappor men de är bara bra. Hihi



Imorgon är de skola mellan 9-12 skönt..

Ne ska se om de finns nått på tvn..

Solsol

Hallå... Blev inget mer skrivande igår då mor kom vid 15 tiden..
Nu sitter vi ute i solen efter att ha varit inne i stan ett par timmar käka även på jensens böfhouse. hehe..Lika gott här  som i denmark. Haha.  Ne orka skriva mer nu när de 'är så skönt ute,,

Ikväll blir de grill premiär!! I Love!! :D

Gårdagens motion.
20min promenad innan frulle
50min vattengympa
40min promenad

Dagens:
40min promenad innan frulle.
3h srads promenad

see yaa

Solen var är du?...

Godmorgon, jag måste ha en inställd klocka i kroppen nu har jag vaknat 07.39 varje dag. Helt otroligt men men. Skönt att komma upp i tid iof. Har nu redan varit ute och gått sedan käka frulle. Nu sitter jag i soffan och tittar på nyhetsmorgon.

Klockan 11 blir de vattengympa, sen hem och käka. Efter de ska jag ge mig ut och handla lite snus, jordnötter ja lite altt möjligt hehe. Sen blir de noh att gå hem till syster och dennis och vänta på mamma.. :)

Ne nu ska jag sätta igång med ett otroligt roligt projekt jag kom på när jag låg i sängen i morse och drog mig.. :)

xoxo

Kommer sova så gott

Godkväll. Nu sitter jag i soffan under filten med datorn i knät som vanligt. Haha. Fryser lite nu då mitt hår är blött och äkligt tycker inte om blött hår!! Men nog om mitt blötta hår.

Denna dagen har varit otroligt seg, vet inte varför men när klockan var 16.00 höll jag på att få panik då jag inte visste vad jag skulle göra och de var två timmar kvar till träningen. Men jag kom till slut på lite saker att göra som att diska och plugga haha.. Så kul har jag haft.
Imorgon därimot har jag en del att göra, men de är bara skoj. Sen kommer ju mamma med vid 14 tiden typ. Kulkul!!

Dagens träning:
20min promenad innan frulle
40min promenad
20min motionssim
50min vattengympa

Så nu hoppas jag kunna sova riktigt gott inatt, fast de gör jag ju typ jämnt men iaf.


Nu börjar min helg

Så där ja då har jag tagit helg nu då mycket gott. Men tyvärr har de börjat mulna på nu och blivit rätt kallt.. De som var så fint och skönt i morse. Hoppas på att de blir bättre i morgon så man kan vara ute mycket.
Idag ska jag inte göra så mycket slappa i soffan är min tanke. Men ska faktiskt iväg och träna i eftermiddag. Då blir de vattengymp, är så mycket roligare med de nu igen då de är nästan nya pass varje gång då dem nu har börjat med rullande schema typ på instruktörerna och de gillar iaf jag. Så ska bli spännande och se va de är för slags pass idag. Har en härlig träningsvärk i magen iaf gör så ont så ont när jag nyser fast gör ont på ett gott sätt. Hehe.

Ne nu ska jag ringa ett samtal och hoppas på lite goda nyheter.

Hörs senare!

Godmorgon Torsdag!

Yes gött lika härligt väder idag. Det är ju bara så underbart. Har varit ute på en promenad redan, käkat min så goda frukost och nu sitter jag här i soffan. Ska strax göra mig i ordning för skolan. Föreläsning mellan 10-12 sen tar ju jag helg. Så skönt med lång helg hihi.. Jag vet denna delkurs är jätte slapp går typ bara tre dagar i veckan hihi..

Imorgon kommer mamma<3 wiii

Ne dags att borsta gaddarna..

Underbar dag!

Idag har de verkligen varit vår! Jätte varmt och skönt underbart.. Min dag blev inte så läng idag iaf, åkte hem vid 13 då de var massa byte av salar med mera som jag inte orka med. Denna föreläsning var ju frivillig med så.. Jag åkte och handla mera jordgubbar, mmm.. Sen vidare för att hämta Dennis hos dagmamman. Sedan dess har jag varit här på hilldedal, då Dennis päron är och tränar som vanligt på onsdagar. Hihi.. Imorgon är de en skön dag har en föreläsning mellan 10-12 sen är de helg kan de bli mera underbart!! :D
På fredag kommer även mamma hit på besök mycket trevligt!!

Onsdagar kommer att vara min vilo dag så länge syster och emir tränar vet ej hur länge de håller på men iaf. Har som sagt inte haft något träningspass idag men istället har jag gått en del, inte för att de varit så länga sträckor men har iaf gått frn vasaviktoriagatan till skolan istället för att ta vagnen, gick även från skolan till nordstan. De är ju så onödigt att ta vagnen dem här  bitarna för går ju fortare att gå hehe. Så lite vardags motion har jag fått idag bara.. Och de nörjer jag mig med då jag träna mycket igår..

Imorgon får jag även träffa hannah igen de var ju inte igår vi hade en föreläsning ihop så ska bli trevligt.. Ska även försöka hinna med en lunch då hon har lektioner efter föreläsningen..

Nee nu ska jag glo på tvn..

RSS 2.0