LOOOOOOV!!!!

Äntligen kom fredag som jag hade väntat haha.. Hade en jätte mysig eftermiddag i skolan med hanna, susanna och josefin. Kändes lite konstigt att säga hej då och go jul även om de bara är 16 dagar tills vi ses men iaf hihi.
Jag åkte mot långed vid 17 tiden var lite kasst väglag på vissa ställen annars gick de bra. :) Va la hemm vid 19 tiden tror jag..
Jag har redan tappat bort mig i dagarna och vet inte va de är för dag haha.. Är så skönt att inte behöva tänka på de lr när man ska gå upp lr liknande. :)

Idag har jag varit iväg och lämnat blod, gick bra fast gjorde lite ont har ju inte lömnat sedan i februari så då fick de göra ont haha. Efter de körde jag mor till bengtsfors hon skulle ta kort till körkortet bla..

Ute är de mega vinter och pappa är galen på mig att jag inte har ordentligt med kläder lr riktiga skor suck haha...

Jaa de va la typ va jag hade att skriva idag :P

Nu mobil på g med! :D

Stress stress stress, ge mig fredag 16.30 nu snälla!!

Ahh fy fan va jag känner mig mega stressad nu. Detta är nog den värsta vecka på mycket länge.. Men så är de väl alltid i skolan veckan innan lov. Plus att man har massa annat att ör på eftremiddagarna då gör inte skolan de lättare när man slutar 16.30 hela veckan!!! Gahh.. Men men jag försöker tänka att de snart är fredag då ska jag sluta tänka i 16 dagar haha.. fast de kommer ju inte gå när vi har en tenta under jul.. suck.. men men..

kan ju skriva lite kort om helgen också, jag åkte till långed i fredags, när jag kommer "hem" alltså till tommys lägenhet så står de tio rödarosor och en chokladask i form av ett hjärta på köksbordet!! Hur glad blev man inte då!! Så hääääääääär glad hihi!! Han är ju bara för bra han min man. ;) Helgen gick som vanligt i turbo fart på lördan åkte vi till överby och handla lite julklappar sen blev de mys lörda med robinsson och chips och dipp! Söndagen tog vi en låång sovmorgon sen va de middag hos mor och far. Sen va den helgen över och jag var på väg hem hit till göteborg!

Så sen jag kom hem igen så har de bara rullat på i världens fart.. Hade en mycket rolig dag igår efter skolan skulle jag till ikea så då följde hanna och josse med mig så gick vi där sen åkte vi till donken och käka så satt vi la där i lite mer än två timmar och tjata va skit trevligt!! :)
Sen åkte jag med syster med familj till city gross i kungälv.. Va även de mycket trevligt även om jag blev totalmobbad hehe.. Dem ska fasiken inte få några julklappar haha...

Idag passade jag söta A för sista gången detta år. Passade lite längre idag så jag fick lägga han idag och de gick jätte bra. :) Kommer passa han även nästa år så de är nice.. :)

Nee här har jag ju inte tid att sitta.. Får snart ta och lägga mig så jag orkar med morgondagen!!

Det är mycket nu...

Så skönt att de redan är torsdag kväll för då betyder de att fredag snart är här och de betyder MOT Långed och min underbara man! :D Självklart min underbara mamma och pappa med ;)

Idag har de varit fullfart hela dagen skola mellan 8.15-16.00 men de har faktiskt varit en väldigt kul dag förutom vissa folk. Alltså idag var de så nära att jag bara ville skrika rätt ut!! Gaahh höll på att bli galen!!! 
När jag kom hem var de bara att sätta sig och plugga är rätt mycket nu i skolan men jag har de allt under kontroll. Blir faktiskt lite nöjd över mig själv att jag tar tag i sakerna direkt inte drar ut på de. Duktig jag är haha..

Jaa de var väl vad jag hade att säga lr neej skoj bara igår va jag ju till sahlgrenska och de gick mycket bra jag kommer bli kallad till operation i januari februari. Så de känns sjukt bra! De bästa var nog bedövningssprayen jag fick i näsan för efter den blev jag typ frisk haha.. Underbart! tss..

nee nu orkar ja inte skriva mera!!

ha de!!

Hemma och är sjuk.

Så då var jag sjuk igen då jippy. Men denna gången tog jag ett klokt beslut och stanna hemma från skoln även om de betydde att jag missa den nästsista gitarr lektionen. :( Men om jag ska orka med resten av veckan som jag verkligen måste så var de nog bäst att vara hemma idag. Även om de är surt. Morgondagen är även rätt lugn har bara ett seminarium så det ska jag ju klara av även ett besök på sahlgrenska vid 8.30. Men torsdag kommer bli tuff om jag inte blivit bättre då de är 08.15-16.30 men jag får ta de lugnt på rytmiken dem två första timmarna hur nu de ska gå när vi dansar haha.. men men..

Har sovit mestadelen av dagen har även fått i mig lite mat och en massa frukt..

Det blir ingen badminton ikväll för min del då, så tråkigt de är när jag missar en massa träning men men.. Inget jag kan göra något åt..

bye!!


nio dagar kvar till lite jul ledigt!!

Idag var de skola igen hade föreläsning mellan 8.30-12 den var väl rätt bra men är skit jobbigt att sitta i en sådan sal som vi gjorde idag plus att de var jätta kallt. :) Men sen är jag ju typ sjuk igen suck suck. Sov jätte dåligt i natt och när jag vakna rann näsan och halsen värker. Men jag ska väl inte klaga fick ju vara helt frisk i si så där tre veckor. Haha.. Faan hatar mitt dålig imunförsvar förtillfället!! På onsdag ska jag ju till shalgrenska så hoppas få ett problem löst iaf för de vore väldigt skönt!

Idag är de sista matchen i korpen får hoppas på vinst idag med så vi avslutar på topp.. För nästa "säsong" blir de ingen korpen för oss iaf. Då syster ska ha en massa VFU :)

Har vi tur så blir de att sola en sväng innan korpen, då syster behöver de för sina eksem och jag har ju också lykats få typ köldeksem i ansiktet. Men har köpt salva för detta men sola är alltid bra mot just eksem iaf. Så får hoppas de blir av. :)

Nu är de unga mödrar!

bye!!


Vinterstudion!

Äntligen har vinterstudion startat på riktigt igen! Ingen blir gladare än jag för jag älskar detta!!! Hihi..

Nu sover dennis och jag sitter här jag är med jätte trött så får se omjag kanske slumrar till lite senare. Vi har iaf varit ute på ärende i nästa två timmar :) Men nu har jag en ny tv! 32"platt tv nice nice. Dock står den i bilen än den kommer hem till mig i morgon. :) Syster och E åkte vid 9tiden i morse dem kommer hem i morgon på eftremiddagen någon gång skulle jag tro. Vet inte riktigt vad jag och dennis ska göra sen när han vaknar vore kanske lite skönt med en promenad men får se va de är för väder då..

Sova och vinterstudion va de ja :)

Rast

Sitter på förskolan och har rast typ första gången på dessa dagar jag har rast. För jag väljer alltid att gå lite tidigare istället. Men idag behöver jag vara kvar till 16 så då får de blir rast. :)

Förut sprang jag ner till willys och köpte delicatobollar som jag bjöd på hihi men bara för at jag och en till var mega sugna på detta var dessa chokladbollar jätte torra.. Lite tråkigt när man gör sig till och ska vara snäll och bjuda på något som jag hörde dem prata om men men inte mitt fel ju.. :)

Vad händer mer idag då.. Jo direkt när jag slutat blir de att åka hem till syster för att sedan dra iväg och spela lite badminton äntligen va på tok förlängesedan vi gjorde detta men så är de ed sjukdommar och allt.. Sen va de tydligen något möte med föreningen som dem bor i så då blir de väl att jag får passa dennis under tiden dock en sovande skulle jag tro. :P
Så kommer väl hem till 20 eller något kanske då blir de att kolla på tvn och öva de sista på gitarren för i mogron får den fälja med hit så ska jag spela på samlingen hihi.. Skoj skoj. :)

Imorgon är de redan fredag igen helt sjukt... Då får de bli till att träna för resten av helgen ska spenderas med dennis hemma hos han då hans päron ska iväg på bowlingtävlingar.. :) På söndag kommer även pappa och palm hit en sväng dels med nya köksstolar till mig men vi ska även iväg och köpa en ny tv till mig :D

Fullt upp som vanligt.. Nästa vecka är de näst sista veckan i skolan innan lite jul ledigt kommer bli en tuff nästa vecka utan sovmorgon börjar 08.15 lr 08.30 varje dag förutom onsdag då börjar jag 15-16.30 men då ska jag såklart till shalgrenska och vara där 08.30 puhh, aldrig får jag sova haha..

Nee kanske dags att gå tillbaka till dem andra..

Saknar min underbara Tommy!!!

passar d


Tre dagar kvar..

Fy f*n va kallt de är ute nu höll på att dö i morse vid 06.30 brr..
Nu har jag bara tre dagar kvar på vfu:n för detta året. Jag trivs fortfarande bara bättre och bättre personal och barn är ju helt underbara och tydligen verkar dem tycka att jag är lika underbar. :) Kanske kanske att jag hänger med dem ut på fredag men har inte bestämt mig ännu sen beror de på hur min helg kommer se ut.. Men tycker bara de är kul att dem frågat om jag vill med. :)

Idag har jag även jobbat då jag passat A idag greja vi med trolldeg och kolla på julkalenderna som jag tyckte va kass.. Varför gör dem så tråkiga julkalendrar nu för tiden. :(

De jag egentligen skulle skirva här var att jag idag fick reda på min senaste tenta och jag var godkänd!!!! Underbart jag är bäst haha.. Detta firade jag med att shoppa ett par nya jeans! ;)

Ne nu är de DHW!!

RSS 2.0