ont ont ont..

Jaha då var snart lördag över också då.. Men har haft en mycket trevlig dag idag med mamma och dennis.. Gick hem til syster och dennis vid 8.20 ungefär då jag ändå vakna vid 07.30.... Callo åkte vid 9-9.30 sedan kom mamma jämt efter 10. Nu åkte mamma precis hem så blev ju nästan en hel dag med mamma..  :)

Jag har börjat fått sjukt ont i en av mina visdoms tänder.. Buhhhh.. Är de inte de ena är de det andra.. Så kan knappt äta så blir till att käka lite värktabletter igen då suck.. Mamma tyckte jag såg sjuk ut så är nog inte helt frisk då. Men får se på måndag hur jag mår..

Imorgon blir de till att passa Dennis igen hihi.. Då de är systers tur att spela match men jag kände att jag inte pallar att se på någon match denna helgen så jag blir hemma och passa sjuka Dennis. Men idag var han iaf bara gosig, inte skrikit eller gråtit något utan var mest goa kramar jag fick hihi då är de ju helt okey haha..

Måste måste in i duschen med då mitt hår är så fett men åh va de är tråkigt haha.. Trött börjar jag även bli men idag får jag inte sova någon middag då lägger jag mig hellre tidigt.. Såg att de börjar en bra film klockan 18 på femman har ju sett den många gånger men den är så bra så ska se den igen sen är de ju melodi festivalen inte för att jag diggar de så mycket men iaf, sen om jag orkar är de brottskod försvunnen efter de.. Men än så länge är klockan bara 16.20 så är rätt lugnt..

Åh tycker inte om att ha ont i munnen, speciellt inte i visdoms tänderna.. Hoppas de går över snart..

Ha en fortsatt trevlig lördag!!

Morgondagen

Ojoj klockan är över tio och jag är vaken än haha..

Nu är morgondagen planerad också.. Jag orkar inte åka till kungsacka och kolla på pinplas i morgon då dem har dubbel match så kommer man vara där hela dagen och de tror jag inte att jag kommer pala. Så jag stannar hemma och är sjuk ihop med Dennis, vem vet kanske vi ska ge oss på att smitta mamma/mormor också haha.. Callo åker och kollar med glenn..



Syster in aktion förra helgen!! :)



Här är min kära far med alla hans syskon.. Om ni undrar varför alla är svart klädda så är detta efter farfars begravning...

Årets första mjukglass...

Godafton.. Varit otroligt dåligt här på bloggen nu men jag skyller på att jag är sjuk plus att jag är helt slut när jag kommer hem från praktiken...

Men de går iaf jätte bra i torslanda, alla är jätte snälla och så mot mig. Men vet att jag absolut inte vill jobba med så "stora" barn. Det är förskolan som jag vet kommer passa mig bäst. Men nu har jag ju iaf provat på detta.. Och de är jag mycket nöjd med. Nu har jag mån-ons kvar sen är denna vfu period över..

Ja jag är alltså sjuk.. Blä... Igår var jag tvungen att smsa mamma och fråga om de var okey att lägga sig vid 19.15 :) Så igår 19.30 sov jag som en stock och sov hela natten tills klockan ringde 06.45 de första jag tänkte då var va ne inte än.. Haha.. Så helt frisk är jag ju inte, ont i huvudet och öronen.. Är jag inte bättre efter helgen får jag besöka farbror doktorn..

Idag kommer jag faktiskt att skippa lets dance. För att istället se på så ska de låta. Jag tycker som sagt att lets dance blivit lite lång tråkigt så ska se sista halv timmen de tror jag räcker för mig.. :)

När jag kom hem idag vid 15 tiden gick jag till Eriksberg för att dels köpa mera värktabletter men också lite gott till ikväll.. :) På hem vägen gick jag ju förbi triumf och då slank jag in och fick mig en otroligt stor och god mjukglass för endast 5kr!! Såå gott.. Var ju tvungen att passa på då vi idag på efter middagen fick strålande väder här i stan..

Hoppas ni får en trevlig helg jag ska ha de hade jag tänkt blir nog en hel del sömn haha..

Vad har de blivit av mig?!

Så då var andra dagen gjord då. Den bara sprang förbi, vå åkte med 9.10 in till stan för att åka lite skridskor på heden, jag åkta högst 2min haha.. Har helt glömt av hur man åker haha.. Men kidsen tyckte de var skoj. Var tillbaka i skolan vid 13.30 då fick jag fixa några lappar och så till rymden temat som börjar i morgon bla plasta in och skära/klippa. De var rätt skoj faktiskt hehe.. Höll på en hel timme med då så efter de var de bara att sätta sig på bussen och åka hem.
Här hemma behövdes de diskas så de gjorde jag direkt samtidigt som jag koka matvete och gjorde i ordning mat lådan. Sen blev de att duscha, sätte på mig pyjamasen och softa i soffan ja då ringer syster och undra om jag ville med till bowlinghallen då Emir skulle spela lite med sitt nya klot och jag skulle se om mats var där så han kunde fixa mitt klot. Han var där så han börja direkt så nu är de klart. Jag spela då också lite men ojojoj va svårt de var nu med ett riktigt klot dels för att de är sjukt mycket tyngre än dem hall klot jag brukar spela med. Sen att de är ett riktigt inte ett gammalt hallklot haha.. Till slut fick jag ner några käglor inte dåligt haha. Men ska jag använda detta på måndag i korpen får de allt bli att träna typ varje dag.. Så nu ligger de alltså till så här att jag har ett eget klot och en egen väska!! What!! Vad har hänt med mig lixom, jag har blivit en bowling nörd haha.. Men aldrig att jag tänker börja i något lag eller så, riktigt så kul ska vi inte ha. Haha..

Nu blir de iaf att softa i soffan och titta på "halv åtta hos mig" "bygglov" sedan avsluta med "house" om jag orkar vara vaken så länge.. :)


Första dagen

oj vilken lång dag de varit men har varit väldigt kul. Inte alls som jag trodde utan mycket bättre hehe.. Orkar inte skriva nu egentligen å jag mår piss, huvudet spränger lika så näsan och öronen plus att jag måste snyta mig hela tiden.. Blää..
Jag kom iaf hem vid 17.40 typ då fick jag ge mig iväg direkt jag kom hem för att åka till willys då vi i morgon ska åka skridskor på heden hela dagen då ska man ju ha matsäck med sig så blev att köpa mjölk för varm oboy ska jag ha med mig. :) Sedan mackor med prickikorv mumma va gott hihi..
Tyvärr när jag kom hem igen vid 18.15 och skulle ta mig några värktabletter så fans de inga kvar! Panik! Men som tur är så har jag ju världens snällaste syster så hon kom hit med tabletter till mig.. Så nu hoppas jag att de ska släppa snart. För de är inte skönt vill jag lova men men. Efter lite vila orkar jag allt med en hel dag med vilda 9åringar i morgon med.

Nu ska jag se på familjen annorlunda..

Ha de

lite tidsfördriv



HUR VÄL KÄNNER DU DITT SYSKON?

1. Vad heter hon/han?
Caroline Cristin Lindquist

2. När är hon/han född?
15 juli
 
3. Vart bor hon/han?
Hus i hildedal

4. Bråkar ni ofta?
Absolut inte

5. Har hon/han vart full någongång?
O ja.. :)

6. Är hon/han kär just nu?
Jaa

7. Vad lyssnar hon/han på för musik?
Rätt blandat men nu är de nog mycket takida och nickelback

8. Är hon/han sparare eller slösare?
Slösa är ju jag som är spara. :)

9. Hur är hon/han som person?
Mycket snäll och omtänksam

10. Kan du hennes/hans mobilnummer?
Ja!!

11. Vem umgås hon/han mest med?
Sin sambo och son.

12. Vad skulle hon/han göra om någon slog dig?
Slå tillbaka!

13. Vilka är hennes/hans sämsta sidor?
Lite för lat. :9

14. Vilka är hennes/hans bästa sidor?
Oj de är många de.

15. Kan ni umgås som kompisar?
Vi är ju bästa kompisar. Hihi

16. Vad dricker hon/han om hon/han festar?
Tyvärr har hon blivit en vin människa på senare dar.

17. Är hon/han noga med hur hon/han ser ut?
Ibland!

18. Är hon/han en player?
Nej

19. Skyller hon/han på dig när hon/han har gjort något era föräldrar får reda på?
Haha kan hända..

20. hur mycket tycker du om ditt syskon på en skala från 1 - 10?
En solklar 10!

Skön söndag

Så där ja då var snart denna helgen över också då. Herregud va fort de går.. Snart februari över men de är bara bra för då blir de snart vår hoppas jag. För här har ju all den snö som kom igår redan töat bort. :(

Idag vakna jag redan vid 07.40 men jag somna som en stock igår vid 21.30. Så blev att käka lite frulle sen kolla jag på skid skytten kul att de gick så bra för Helena mycket roligare att titta när de går bra för någon svensk. När de var slut kom Emir och Dennis och hämta mig så åkte vi mot strike &co. Där syster &co spela. Gick tyvärr inte så bra men så de kan gå ibland..

Kom hem redan vid 12 tiden så var skönt att vara hemma rätt tidigt, då blev de att lägga sig i soffan och "kolla" på 3milen för herrar. Jag var så glad att jag hann hem och se detta skulle egentligen kolla på sveriges värsta bilförare men de hoppa jag men va tror ni händer? Jo efter kanske bara 15min somna jag och oj va skönt jag sov. Men jag hann se slutet så även här fick vi ju en medalj. Roligt roligt..

Mer idag har jag gjort i ordning matlådan till i morgon som är en sallad ala madde. Alltså matvete, gurka, ägg, feta ost och en del köttbitar. Mumma de.. Sedan hade jag tvätt tid mellan 16-19 men eftersom jag nu haft tvätt tid en del veckor i rad så blev de bara en maskin idag de var nice.

Nu har jag precis kollat på one tree hill och gossip girl. I love!!
Väntar nu på att på spåret ska börja på svt24 börjar klockan nip så en stund kvar.

Hm, nu börjar jag bli inte nervös men spänd kanske man skulle kunna säga på vfu:n i morgon. Ska bli intressant at se hur trött jag kommer vara imorgon när jag kommer hem 17.30 då jag går upp 06.45 blir en ovanligt lång dag för mig. Tur de bara är måndagarna är så långa så blir ju bara två långa dagar för mig. Jeje..

Börjar dock bli förkyld, inte bra. Jag tänker då inte vara hemma en enda dag från vfu:n hur förkyld eller sjuk jag blir för vill inte ha någon rest vfu, de har jag inte tid med.

Ne nu ska jag kika runt lite...

XOXO
 

Hur trött får man bli?

Ojoj vilken lång dag de varit.. Då min kära systerson tyckte de var morgon 06.00 i morse så var de ju bara till att gå upp fast jag låg mest i soffan och han lekte så snällt men är ju inte direkt så att man kan sova.. :) Så de börjar kännas nu kan jag säga, fast att jag somna 20.50 igår haha.. Missa då vilka som åkte ur lets dance och samatha.. :( Men men så går de när man är trött. :)

Idag har de varit fullt upp gick hem till syster vid 10 tiden slappa då i soffan och kolla på vinterstudion sen vid 12.30 gick vi ut och åkte pulka med dennis de var skoj skoj.. Dennis tyckte också de var skoj. ;) Nu snöar de ännu mera så är en hel del på marken nu..
När vi åkt klart gick vi mot bowling hallen där pinpals vann.. Härligt.. :)
Åkte med hem till syster ett tag men nu är jag hemma igen. Nyss duschat för att vakna till lite men vet inte om de hjälpt så mycket haha.. Vill ju se e.m.d i melodifestivalen ju.. Hehe.. Men blir tidigt i säng idag iaf de är en sak som är säkert.

Imorgon blir de bowling igen då är de systers tur att spela, detta är dock på förmiddagen så kan slappa hela eftermiddagen. Hihi..

Ne nu somnar jag.. :)

Ännu mera snö..

Så nu har jag tagit helg så skönt så skönt fast känns inte alls som att de är fredag idag känns mer som typ tisdag eller något.. Men gott med helg. :)
Idag var de bara en föreläsning mellan 9-10.30 så har varit hemma snart i en timme och jag har redan hunnit käka lunch, dammsugit och gjort i ordning dennis säng. :) Så nu sitter jag i soffan och ska titta på skidor.. Härligt härligt..

Blir till att bowla vid 13 tiden sedan med syster. Kulkul..

Ikväll ska jag alltså passa dennis och han får sova här, mysigt.. :)

Åh va de snöar ute nu igen, men de gör mig inget om de får ligga kvar ett tag..

Lite träningsverk har jag allt fått hehe.

Ne nu ska jag kolla på anja...

Snö snö

Oj va skönt de var att träna igen. Även om jag på vägen till träningen hade ont i huvudet nacken och rygg så bara de försvann när jag kom in i rummet gott.. Bodyvive var verkligen något jag kommer göra om. Man använde både matta, gummiband och en gummiboll så de var jätte skoj. Kände mig lite mongo i början då jag inte gillar att se mig i spegeln och så men de försvann efter ett tag. :)

Ute bara de snöar och snöar.. Hoppas de kan få ligga ett tag nu då..


Ahh nu har jag precis käka ägg och bacon mumma va gott de är.. :)

Nu blir de unga mödrar!!

Trött och fryser!

Wow äntligen funkar de att blogga igen försökte ett antal gånger igår men de funka inte då..
Nu är jag iaf hemma igen efter en jobbigt vistelse hemma hos mor och far. Kom hem igår vid 14 tiden kände mig mega bakfull och allmänt seg så blev till att sova en stund till 15.40 sen gick jag hem till syster och passa dennis medans hans päron tränade.
Igår började ju äntligen greys anatomy med gahh de är ju så bra!! :) Somna som en stock vid 22 men ändå när klockan ringde vid 07.45 var jag såå trött, varit och är skit trött än. Fryser gör jag också ska jag behöva ha långkalsonger på mig eller vad! För de är som kallast inne i skolan med de som är så störande men men.. :)

Denna eftermiddag som jag har framför mig består av ett bodyvive pass 16.30-17.25 hoppas de är skoj aldrig provat förut.. Sen blir de hem och lägga sig i soffan och slöa! Ska bli såå skönt!!!

Underbart att bara går mellan 9-10.30 i morgon med. :)


Min dag

Godkväll..

Fullt upp idag som sagt först skola mellan 9-12 helt okey, hem och slänga i sig lite käk samtidigt som jag kolla på våra bästa år ;)
Sen var de till att bege sig till bussen mot torslanda 14.27 hitta till torslandaskolan F-6 i rätt tid hehe. Träffa Peter min handledare, mycket trevlig person måste jag säga så denna vfu:n kommer gå jätte bra känner jag nu. Så nu känner jag mig lugn. Sen åkte jag vidare till stationen och hämta ut min biljett sen hem igen då var klockan redan 17.10 så var bara att sätta sig en stund i soffan sen gick jag till bowlinghallen vid 17.45 och bowlingen vill jag inte prata om.. Fy F***n va dåligt de gick. Bläblä.. Nu ska jag träna minst en gång i veckan blir alltför länge med två veckor i mellan och nu var de ju fyra veckor i mellan sen sist.. Det var ju jag och Grüner som spela idag kan ju inte säga att någon av oss var så där jätte bra, självklart var ju Grüner bättre än mig men ahh.. Bläblä säger jag bara.. Men men får se de från den positiva sidan att jag får mera i handikapp nästa gång..

Jaha nu sitter jag här och känner att jag vill somna nu då jag ska upp 05.30 i morgon men då ni då känner jag mig jätte pigg.. Blä...

Börjar även kännas lite tugnt i bröstet nu för i morgon måste jag ju inse de som jag inte velat inse ännu, nämligen att farfar är borta.. :(

De är iaf fullt absolut fullt hus hos mor och far nu då margona, ulf och mikael också kommit dock bara för att hälsa på och med sig hade dem lena "faster" och hennes söner tror hon hade med sig båda. Det är den enda utav alla som är hemma som jag aldrig träffat. Jag får ju dock se henne först i morgon..

Det som ska bli bäst i morgon är att få träffa Dennis igen, tror vi saknar varann lika mycket.. ;)

Ja alltså i morgon kommer jag till Ed 08.11 om allt går som de ska.. Klockan 11.00 ska jaga vara i bäckefors för att lämna lite blod. 13.00 är jag i kyrkan.. Så även i morgon kommer jag ha att göra.. Skulle vara skönt att få träffa Emma i morgon med. Får kanske ta en promenad när man kommer hem från begravingen med dennis och emma. Tror de kommer behövas..

Ne nu ska jag ta och läsa lite bloggar inte hunnit med de på hela dagen ju.. Sen hoppas jag att jag blir trött så jag somnar..

Hörs igen på onsdag kväll..

Usch va morgon dagen kommer bli jobbig.. :(

 


Söndag!

Tjopp..
Idag vakna jag vid 08.15 blä.. Hehe. Gick inte att somna om idag så vara bara att gå upp eller ne gå ner mena jag haha.. La mig i soffan och kolla på skidskytte vm härligt härligt med ett svenskt vm guld. :) När de var slut tog jag på mig och gick till hilldedal med en milkshake till emir sen hämta jag nägra plagg till syster. Idag är tyvärr inte himlen helt blåmen solen lyste allt lite då och då var en minus när jag var ute så var inte så jätte kallt.. Kom hem kolla på herrernas skidskytte, käka mat hamburgare med pommes. Helt okey men tycker inte någon mat smakar så där jätte gott nu för tiden jo min korvstroganoff då men inte annars.

Ska bara slappa idag känns jätte konstigt att klockan bara är 12.38 och jag hunnit gjort så mycket hehe.. Väntar på att klockan ska bli 13.15 då ska jag se reprisen på svb då jag kolla på du ä rvad du äter i torsdags. Sen blir de att tvätta mellan 16-19 har faktiskt bytt sängkläder idag också, duktig jag är alltså..

Imorgon är de fullt upp hela dagen, har seminarium mellan 9-12 sen vid 15-16 ska jag till torslanda och träffa min vfu handledare, 18.45 är de korpen sen blir de hem och sova då jag ska upp 05.30 på tisdag. Så imorgon är de fullfart hela dagen ska även hämta ut min tåg biljett efter skolan så jag slipper de på tisdag morgon.

Imorgon blir de även fullt hus hemma hos mor och far, syster är ju som sagt där redan och dennis, sen i morgon kommer två av mina fastrar och två av mina farbröder som alla ska sova hos mor och far haha. Sen kommer jag på tisdag morgon så mellan tisdag och onsdag kommer vi alltså vara 9st hemma haha helt sjukt! Därför jag valde att åka tisdag morgon istället för måndag kväll. Ska bli kul att träffa dem alla igen även om dem kommer för en mycket tråkig sak..



gottgott

Varför har jag aldrig gjort korv stroganoff förut, det blev ju super gott hehe.. De bästa var att de räckte till två middagar plus två matlådor. Perfekt. :)

Nu börjar snart melodifestivalen, kan ju hoppas på att de blir bättre än förra veckan..

Hoppas de blir lika fint väder i morgon med, ska då gå hem till syster dock är hon ju inte hemma men emir är de, då hon hade glömt lite grejer som jag får ta med.. Sen har jag även tvätt tid imorgon mellan 16-19 så skönt att ha tvätt tid varje söndag då de inte blir så mycket varje gång. Så i morgon ska jag boka några tider till hihi.. Måste vara ute i god tid. :)

Gahh längtar till måndag då är de korpen igen och äntligen ska jag få spela igen hihi.. Kommer bli skoj, spelar ju inte med syster då hon som sagt inte är hemma men andreas hoppar in igen så de blir kanon. :)

Nu är lantchips påsen öppen och snart slut haha.. De är så sjukt gott.. :)

XOXO

Underbara dag!

Oj vilken skillnad de kan vara från dag till dag. :)
Denna dagen har varit en toppen dag hitills. Vakna vid 08.05 men vägra gå upp så lyckades somna om till 09.40 helt okey hehe.. De som var lite surt igår ikväll va att jag missa sista 5min av samantah who? :( För jag somna ifrån de men men..
Vakna iaf till en underbar dag med klar blå himmel och sol. Underbart så käka lite frulle se drog jag iväg till stan och idag hitta jag massor av kläder som var nått för mig och som passa, men jag köpte bara två grejer hehe. Var ju ute efter något svart till begravningen som sagt och de hitta jag så nu är jag nöjd. :) Köpte även en grej var till mor och far hihi.. Sen blev de att köpa lite vindruvor och ljus till mamma, blev visst en påse med lantchips med haha..
Så var hemma igen vid 12 ungefär då tog jag mig en fruktstund med banan och vindruvor. När jag käkat klart och kollat lite på längdskidor gick jag ut på en underbar 40mins promenad. Åhh va mycket solen gör med ens humör, allt blir så mycket roligare.

Men nu tänker jag stanna i soffan resten av dagen. Ska käka korvstroganoff och ris idag igen tog ju bara ett litet smakprov igår haha..



Denna söta klänning hitta jag igår. :)



Denna hitta jag inne på Zara.



En härlig kofta!

Ingen vidare dag

Nee inte någon jätte bra dag för mig idag. Dels pga att de är så sjukt kallt ute så får jag mega ont i nacken, axlarna och ryggen. Bläblä..
Jag är såååå trött fattar inte varför. Så nu håller jag på att laga korvstroganoff med ris så hoppas på att bli lite piggare. :)

Skriver mera i morgon när jag orkar..

Kalla mig hemmafru..

Godefter middag!
Nu sitter jag här hemma igen vid köksbordet. Kom hem för en halvtimme sedan typ. Jag och dennis har avrit väldigt duktiga idag, vi gick ut och gick 09.50 och kom hem igen vid 11.15 Dennis somna som vanligt på hem vägen och vaknar typ direkt man ställer vagnen men han sov 30min iaf. :) Så var bara att ge han mat när ha vakna sen gjorde jag en dubbelsats med "negerbollar" åt Emir nu när han blir gräsänkling haha.. :) Efter de plocka vi ur diskmaskinen sen tog vi ett tag med dammsugaren skulle bara suga upp lite sesamfrö som råka komma på golvet men de sluta med att jag dammsög hela huset. Sen har vi även packat en del av de som syster och dennis skulle ha med sig. Så ja jag kännde mig verkligen som en hemmafru idag hihi.. Men vi har ju varit otroligt duktiga och klockan är inte mer än 15.15 bra jobbat!!

Men nu sitter jag här själv och syster och dennis är på resande fot, lyllosar.. :P

18.00 idag ska jag på vattengympa hoppas på ett roligt pass för är en ny instruktör idag har blivit lite trött på den andra tjejen då hon aldrig byter pass då lessnar man en del på de, iaf jag.. :)

Sen blir de att slappa i soffan..

Imorgon är de skola mellan 9-12 efter skolan ska jag till backaplan och se om jag hittar något roligt att handla måste ha något speciellt till tisdag..

Underbart väder idag på tal om något annat! haha.. Men väldigt kallt men solen lysser och himlen är blå så ska inte klaga.. :)


Hm, ska jag hitta på denna helgen då tro mer än att sova och plugga lite..??? Tips någon?!

Den mjukaste chokladboll jag någonsin ätit! :D

God dag!
Tro de eller ej men nu sitter jag hemma vid köks bordet haha. Sitter här på tok för sällan så tror minsan jag ska börja sitta här mera. Jag valde att sitta här för att  jag nyss käka en smörgås hehe.. Men är rätt skönt att sitta här och titta ut genom fönstret istället för att sitta i soffan och glo på tvn. :)

Idag var jag i skolan mellan 9-14 hade bara två föreläsningar då den ena vär tråkigare än den andra.. Blää.. :)
Hannah var äntligen tillbaka hihi.. Men nu kommer vi inte ses fören nästa torsdag tror jag de blir då jag är ledig i morgon och hon ledig på fredag och måndag. Sen åker jag ju hemhem på tisdag morgon och är ledig onsdag.. Är ju inte för skojskull jag åker hem kan jag ju lugnt säga. De är ju <3farfar<3 begravning på tisdag. Längtar ju inte kan jag ju säga, gör ont i hela mig när jag tänker på de.. Igår när jag låg i sängen kom jag på mig själv att jag fortfarande inte förståt det än, tänkte till och med ringa han här om dagen men kom på mig själv att nej tyvärr går ju inte de.. :`(

Ska snart bege mig mot hildedal, för ikväll har ju Dennis päron träning. Det blir även till att sova där ikväll då jag ska passa Dennis imorgon mellan 9-12 då jag är ledig känner jag inte för att gå upp tidigare än när jag inte är ledig bara för att ta mig hem till dem så slaggar där istället. :) Hoppas på fint väder imorgon så vi kan ta oss en härlig promenad.. ;)

Åhh jag vill veta när min nästa kusr börjar.. Får kolla upp de på fredag om de går..

Ha de så bra!!

Ang rubriken så käka jag en chokladboll i skolan förut eller hm var de två.. :) Hannah tycket de låt så kul när jag sa att de var den mjukaste jag någonsin ätit.. :P

åhh nej

Fy vilken jobbig dag jag haft.
Har haft en helt otroligt underbar huvudvärk och hals ont hela dagen guus va skojj! INTE! Halsen har jag fortfarande ont i har lite lite ont i huvudet med men med en ibumetin i kroppen är den lite mindre. Suck har inte tid att vara sjuk nu lixom.. Så de är väldigt bra att de är en lugn och fin vecka i skolan.

Idag var de en rolig dag med först seminarium 9-12 då vi hade redovisning det gick jätte bra! :) Sen mellan 13-16 hade vi gestaltning och de var svin kul. hehe.. Gjorde olika lekar som bla följa john mm. Mycke roligt.

Imorgon går jag bara 9-12 skönt. Ska passa dennis när jag slutat, så vi får ta oss en promenad till backa plan då jag måste byta min kolsyre patron. :)

Ligger i soffan nu och slappar i pyjamasen då jag inte inte vill bli sjukare.. Pyjamasen åkte på dirket jag kom innanför dörren. :)

Ahh prison break idag.. :) Om jag inte somnar innan men de hoppas jag inte.

Nu blir de att se på "halv åtta hos mig" sedan "familjen annorlunda"

Hoppas ni är lite piggare än mig!!

Vilken konstig dag

Fyy vilken märklig dag känner mig fortfarande jätte konstig.. Så nu ska jag lägga mig och hoppas jag slipper ligga och tänka en massor.
Ska bli skönt att komma till skolan i morgon så vet jag vad jag ska tänka på iaf haha..

Nee fy för sådana här dagar..

Men fick ju all tvätt tvättad iaf skönt skönt..

Natti natti!!

Känner mig bakfull..

Konstig man känner sig när man går upp så tidigt och när man sover lite längre så där på förmiddagen. Tycker de känns som jag är bakfull. Haha. Men men, klockan är bara 15.00 fast de är skönt iof men skulle jag få gissa hade jag gissat på 18.00 kanske. Nu har jag iaf duschat gjort i ordning den tvätt som ska tvättas och jag har även gjort i ordning matlåda för i morgon.. Otroligt duktig skulle vara ännu duktigare om jag skulle läsa lite också.

I morgon är de en lång dag den enda denna veckan, så går mellan 9-16 i morgon. tisdag mellan 9-12 onsdag 9-14 torsdag ledig och fredag 9-12 en helt okey vecka.. haha..

Ne ska se om jag orkar öppna boken en stund kanske..

Tidigt morgon!

Det var en väldig tur att jag la mig och somna redan vid 21.30 igår kväll. Dennis var super snäll och somna utan ett ord 19.40 ungefär. Så jag "kolla" på melodifestivael och ska jag vara ärlig tycker jag iaf detta fält var katastorf typ bara alkazar "hur de nu svatas" som var någorlunda bra. Annars ver de katastrof.. Hehe

Jo i morse då, dennis tycket vi skulle upp tidigt så jan vakna 05.30 jippy haha.. Men de gick faktiskt bra då har jag ju iaf sovit i 8h hehe.. Jag gick hem med han redan vi 9tiden då hans blöjor tog slut. Gick hem direkt för måste plugga lite idag nu har jag ju vilat tre dagar från att läsa något så. Läste inte alls länge fören jag gav upp, tur jag gick på den föreläsningen. Men boken ska vara klar på tisdag så får läsa mera i kväll och hela eftermiddagen i morgon. :)
Tog mig en välbehövlig powernap istället och vakna för ca 30min sedan så sov väl iaf 1½h så de var skönt. Men känns jätte konstigt att klockan bara är ett haha.

Har tvätt tid idag från 16 så blir till att tvätta lite senare!

Super glad idag börjar både one tree hill och gossip girl!! yey!! :P

Vad blir de för mat?

Oj va denna dagen varit slapp.. Fast jag var faktiskt ute och gick i 40min förut, så dä kännde jag mig väldigt duktig. Måste måset komma igång med träningen igen. Men de tror jag allt att jag ska klara av nu. För till veckan har jag ett rätt soft schema går ofta bara mella 9 och 12 sen är jag även ledig torsdag så nu kan jag ju inte skylla på att jag har fullt upp i skolan haha.. :)

Vid 16.30  ska jag bege mig till bowlinghallen och möta upp syster med familj. Jag stannar nog en liten stund iaf och kollar på denna latjotävling :) Sen ska Dennis följa med mig hem och sova här i natt.. Mysigt!!


blä...

Jaha så mycket sov morgon fick jag, har redan varit uppe i en timme. Suck.. Men men så de kan bli ibland..

Blir till att slappa i soffan hela förmiddagen.. :)

XOXO

Blir aldrig som man tänkt sig!

Nee blev ingen utgång ikväll.. :( Hannah skicka imorse och stackarn har blivit sjuk har feber och är yr så de är bara för henne att vila så hon blir frisk till på måndag.. Bara att ta de någon annan helg. :)

Men jag har haft en trevlig eftermiddag iaf :) Då syster och Emir bjöd hem mig till dem på tacos då dem visste att vi skulle käkat tacos idag hihi.. Dem är allt bra snälla dem. :) Jag gick hem vid halv sju ungefär, så nu ligger jag här i soffan och ska titta på lets dance som precis börjat!!

Imorgon hoppas jag på att få sova lääänge.:)

Ha en bra kväll!!

Hm..

Oj redan torsdag eftermiddag, de betyder ju att de fredag imorgon som betyder att de blir lite festligheter här. Nu blir de dock bara jag och Hannah men va gör de, vet att vi kommer få super kul iaf. hihi..

Idag var de skola mellan 9-12 så efter jag slutat åkte jag och hämta dennis hos dagmamman då callo gick längre i skolan idag. Det var skoj att få hämta han hihi.

Så jag kom hem vid 16 tiden sedan dess har jag fixat matlåda till i morgon, dammat och städa på toan. Nu ska jag bara duscha sen är jag klar men efter som jag tycker att de är såå tråkigt att duscha så gör jag allt för att dra ut på de haha.. Inte så smart då jag inte gillar att sova med blött hår men :P

Ikväll blir de att se på "du är vad du äter" och "lyxfällan"

Såå skönt att inte behöva plugga något idag!


Trött trött..

Shit alltså va trött jag är. haha.. Men har iaf läst 50sidor. Om jag orkar så läser jag nog lite efter bygglov.
Men chansen är nog inte så stor att jag orkar de. Jag brukar ju dock bli pigg när jag väl lagt mig så man vet aldrig. Imorgon måste jag dock gå upp redan vid 07.10 blä blä.. Så jag behöver all sömn jag kan få.

Nu vill faktiskt jag har lite ljusare tider och lite värme tack. Är trött på detta mörker nu, vi har ju iaf haft lite tur och haft lite solsken på dagen men direkt klockan närmare sig 17-17.30 så är de kolsvart ute! Det är inte alls trevligt tycker jag!

Igår fick jag även reda på när farfars begravning är, hade tur ang skolan att jag inte missar något direkt viktigt, sen är jag även ledig dagen efter och de känns väldigt skönt att vara de så man inte dirket kommer tillbaka i skolan, känner att jag behöver lite tid efter. Det kommer bli fullt hus hemma hos mor och far, då mina två fastrara och mina två farbröder ska sova hos dem plus jag, callo och Dennis. Snacka om mycket folk! :P

Rolig dag!

Ja vilken dag jag haft idag! Hihi. Har haft otroligt roligt med Hannah och Henrik idag. De märktes rätt mycket att jag och Hannah var rätt så trötta haha. Så vi blev övertrötta! Längesedan jag skratta så här mycket , fredagen kommer ju bara bli kanon!

Idag har vi bara haft två föreläsningar den första handla om juridik och den sög, såå tråkig var den. Men den andra var sjukt rolig istället de gjorde nog en hel del att den andra föreläsaren var norsk, så då kom de lite roliga ord och meningar från han. :)

Imorgon blir de till att bege sig till torslanda för att prata och träffa våra vfu samordnare och lärare. Även få reda på vilken skola vi ska få vara på var och en.. Så imorgon är de 08.30-13.00 skönt med en kort dag..

resten av denna dagen ska jag bara slappa och läsa lite i "små barns etik" Blir tidig säng ikväll vill jag lova.. Fy va trött jag är.. :)

Men som sagt haft sjukt kul idag, tyvärr får jag ju inte se varken hannah eller henrik fören fredag!! Hoppas vi klarar oss iaf :)

Jo just de vi va ute och gick en sväng runt stan förut med på våran2h rast. sen gick även jag ocg hannah till brunnsparken när vi slutat istället för att ta spårvagnen dit då hannah går på sin buss där. Så de ska vi börja göra varje dag är ju inte alls långt att gå men en nyttigt promenad iaf. :)

Ny vecka nya tag

Så var de redan måndag eftermiddag då. Veckorna går otroligt fort!
Idag var de skola från 9-16 menn när jag väl satt i KH-salen ihop med alla andra för att lära oss om PIM då kommer de farm att just min grupp inte skall ha detta! SUCK så då hade jag slutat 12 men där satt jag i mitten på en gigantisk sal så var bara att snällt sitta kvar till två då jag gick därifår hehe. Lite små störande menmen..

Känner mig helt slut i kroppen, kan de bero på min helg haha.. Just nu håller jag på att koka makaroner som jag ska ha till min lunch i morgon. Ska även in i duschen nu strax. Tänkte ta mig en liten tur till backaplan måste köpa ett litet kollegeblock att ha till vfun bla. Sen är jag sugen på att köpa en tröja jag prova i onsdag men inte köpte hehe..

Blir ingen laserdom idag, så blir att kolla på "mitt" lag idag då det är korpen men jag eller jag och callo hade ju redan fixat en reserv för mig så jag får vara coach idag haha.. :)

Idag är de även prison break!!!!

Jaa till helgen blir de party. :) Blir jag,Hannah och Henrik sen skulle även Henrik se om han kunde ta med en polare! DÅ blir de sing star gitarr hero här först sen blir de bowling innan vi drar in till stan!! Nice nice!!


Hemma efter en annorlunda helg!

Såå nu är jag hemma och sitter i min sköna soffa, haha. Ja denna helgen har varit otroligt krävande eller av jag ska kalla det. Då dennis inte är helt frisk så är han otroligt gnällig och då får jag panik jag blir så trött mm. Haha. Men självklart hade vi roliga stunder med men iaf haha. Så jag kommer nog sova otroligt skönt inatt skulle jag tro hihi..
Nu är jag äntligen klar med mitt referat, puh.. Var ju typ klar i fredags redan men la till lite mera nu så de blev lite längre hehe.. I ugnen har jag några kyckling filèr så när dem är klarar ska jag göra mat låda tills imorgon då de blir kyckling med pasta, dem andra filèrn hamnar i frysen igen med denna gången färdi stekta haha.

Ska även nu försöka mig på att montera min nya byrå jag köpt idag är redan super nöjd även om den ligger i kartongen än hehe. Men vet att de kommer bli mega bra! Så bäst jag börjar nu så jag blir klar idag hah!!

ha de!!

RSS 2.0