Wow annorlunda natt!!

Åhh shit säger jag vilken natt jag och dennis fick. han va så glad och snäll här igår kväll somna så snällt vid 19.00. Sa inte ett ljud i från sig så länge jag kolla på tvn men direkt jag stängde av och la mig vid 21.30 då börja han att gny och små grina sånt där jobbigt grin trodde de var för att han var lite tät i näsan ochlåg på mage så la han på rygg sen gjorde han så ca en gång i halv timmen låg på mage gnydde jag vända han till rygg han somna osv..Men sen vid 02.30 börja de värsta han små grina hela tiden ville inte sova i sin säng la han i min funka i ca 30min sen prova jag hans säng igen ne de gick absolut inte nu ställde han sig upp och grina med så då la jag han i soffan jag la mig också där sjukt trött var jag då var klockan närmare 04.30 sätte på tvn de funka i en halv timme som allt annat jag provat. :) Vid 05.00 fråga jag om han ville ha gröt då fick jag ett glatt svar och han skratta "äntligen" åt upp alltihop. tänkte då ja nu somnar han men nej då nu blev han ännu värre och verkligen grinade hördes att de var ett ons grinande men visste ju inte var han hade ont. Så vid 06.30 fick jag ringa och väcka syster så kom hon och hämta han jag var så trött så jag med grina haha..

Så somna jag vid 08.00-10.00 sen gick jag till hallen och kolla när syster spela match då fick jag reda på att dennis höll på att grina än dock hade han sovit ca 2.5h så dem åkte till sjukan när syster kom hem från bowlingen. Jag var hemma vid 12.30 somna väl vid 13.00 och vakna vid 14. hehe.. Sen rungde syster då har dennis återigen fått öroninflamation och halsfluss så inte så konstogt att killen var ledsen..

Så de var en annorlunda natt haha.. Men men så de kan gå ibland..


Men resten av helgen ser ut att bli väldigt trevlig då jag ska bo hos syster nu ett tag då emir ska iväg på kurs och dem åker redan ikväll så blir att se på melodifestivalen ikväll faktsikt ska de bli trevligt när man har sällskap :D

Åh herregud vilka goda vindruvor jag köpt! :) Sitter här och njuter av dem nu! hihi..


slänger kanske in  lite bilder senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0