Brun..

En dag till med högsommar värme har vi idag, underbart.. Jag vakna vid 9 tiden så vid 9.30 kom syster och dennis och hämta mig. Jag hade ju tvätt tid idag så jag fick tvätta hos syster så jag kunde hänga med dem till slottsskogen. Det var barnvagnsracet där idags om metro ordnat.. Var väldigt mycket barnvagnar haha.. Vi kom dit vid 11 tiden då mötte vi Emir och Glenn så gick vi tipspromenaden hehe, de var skojj.. Även om jag hade flippflopps för typ första gången i år så har några härliga skavsår nu.. Men de hör försommaren till hihi.. Sen bestämmdes de att vi skulle grill korv så jag, syster och dennis tog vagnen/bussen hem medans killarna hade bil och handla på vägen. Man vart helt slut när man kom hem för de är inte normalt att åka kollektiv trafik i denna värme.  Men jag och syster satte oss ute och "tryckte" i nästan 1½h innan vi fick ge upp och gå in. Då höll man på att flyta bort haha.. När dennis vaknat och käkat mat åkte jag och syster till backaplan jag lämna in min mobil så nu har jag återigen min kära motorola.. De är ju lätt den bästa mobilen jag haft om de inte vire för kasst batteri.. Så  kom hem till mig vid 16 tiden. Känner mig riktigt fräsch nu faktiskt, mår så himla mycket bättre när man fått lite färg iaf jag.. Jag lyckades faktiskt få färg på benen idag med, jag vet inte vad som hänt med min kropp jag som alltid blir brun så lätt har helt plötsligt lite svårt med de.. Fast jag bränner mig ju inte iaf så ska vara glad för de. Får helt enkelt börja käka morötter.. ;)

Nu ska jag strax se på gossip girl så kommer Daniel senare också.. Tror vi ska ta oss en tur till ramberget, kan inte bara sitta i soffan och se på tv hela tiden.. ;)

Imorgon är de skola 9-12 sen åker jag hemhem igen. Hoppas hoppas på finte väder hela veckan då kan de faktikst bli så att jag tar mig ett dopp är ju faktiskt juni i morgon. :) Skulle vara så skönt att tillbringa veckan vid stugan. De kan bli så att jag får med mig Dennis i morgon med, men de beror på om jag ska jobba i ed eller inte så de går inte att bestämma innan i morgon men till 90% säkert är de att han och jag ska busa hela nästa vecka eftersom mormor och morfar jobbar..:)

Ne nu börjar de snart.. Hoppas ni haft en underbar söndag!!!

Fisketävling!

Såå skönt väder vi har idag, de gjorde de ju inte sämre att jag spenderade halva dagen uppe vid tjärnet. Dock fick jag inte en enda fisk... Fast fiska typ bara i 30min sen orka jag inte mer så la mig och sola.. Hihi.. Har allt fått lite färg idag, men mitt hår har fått mest färg eller ska man säga mindre har blivit jätte ljust.
Nu sitter jag hemma hos mig igen i min soffa.. Åkte redan vid 13 tiden så var hemma hos syster vid 15 så fixa jag de sista inför redovisningen på måndag så kom hem hit lite innan 17 ungefär..

Ikväll blir de att se robinsson finalen med Daniel. ;)

Ne nu ska jag slö lite i soffan...

Träningsvärk i magen, lär jag ha i morgon.. :)

Åhh herregud vilken eftermiddag/kväll jag haft med pappa och crister. Haha. Har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. :) Vi var upp med tjärnet där de är fiske tävling i morgon körde upp lite stolar och bord mm.. Jag på fyrhjulingen och pappa och crister hade bilen med släp. Var där upp ett tag sen åkte vi hem vid 17.30 typ då var de rätt kallt att köra hjulingn i shorts, foppatofflor och tjocktröja. Väl hemma tyckte jag de skulle bli så skönt med en dusch och sen bara se på tvn under en filt, men nej då icke att de var dags för vila nu. Utan nu hade min kära far fått en JÄTTE bra idè att vi skulle bygga en brygga upp vid tjärnet så vi lasta på ett mega stort "bord" hemmabyggt med jätte breda och tjocka plank. Ett oljefat och lite rep,en motorsåg och sen lite spik.. Det är nu de roliga börjar haha.. Lite svårt att få er att tycka de är skoj om ni inte vet hur pappa och crister är när dem är ihop haha.. Så jävla kul hade jag alltså. De blev ju inte bättre när crister fick sig årets första dopp haha.. Vi var nästan klara med bryggbygget skulle bara slå in två spik till när bryggan slår runt och crister åker i, pappa sitter i en mini båt ute på vattnet och jag står på land. Ja jag säger då då.. Haha.. Jag tog kort hela tiden typ men självklart inte när han var i vattnet får då stod jag dubbelvikt pga allt skratt. Det var inte långt borta att pappa slog runt med mini båten heller ca 10 gånger höll han på att välta.. Ska slänga in lite bilder i morgon när jag är hemma i göteborg igen. Vid ett sånt här tillfälle önska jag att jag ägde en filmkamera hade lätt blivit årets film "hur man bygger en brygg!" Haha.. ska även säga att vi var åter hemma vid 20.30, då var jag mega hungrig!! Så skickar min syster att hon sitter på en jätte bra restaurang och äter såå god mat väntar på rätt 5 av 7!!!! Inte rätt tillfälle att få de smset. :D

Ne nu är de dags att sova upp 8 imorgon för att vinna fisketävlingen, jag åker hem vid 15-16 tiden har jag tänkt. Måste fixa de sista med projektarbetet i morgon innan robinsson tänkte jag men måste låna syster dator för att fixa de..


Tack callo de värmer att jag är välkommen och se de hos er, men hoppas mer på Beundraren. :)


Dagen...

Började dagen med att gåupp 07.45 trött som jag vet inte vad, vakna flera gången under natten alltid så första natten på annat ställe.. Iaf vid 9 var jag i bengtsfors och träffa "Chefen" Det som är helt klart är att jag ska jobba 5veckor sen kan de bli fyra till beror på om dem får tag på den personen som ska jobba de fyra veckorna men får dem inte de så får jag dem fyra veckorna med. Men jag är grymt glad över dessa fem veckor de räcker länge för mig.. Var klar vid 9.40 ungefär då åkte jag dirket till tjärnet som pappa redan var vid så fiska vi en stund gick inte jätte bra men fick två pyttesmå öringar.. Så dem fick åka tillbaka igen.. Sen bar de av hem igen, höll dock på att krocka två gånger första på vägen till bengtsfors kom de en stor fett älg övet vägens en på vägen hem från tjärnet kom ett äckligt rådjur rätt ut i vägen. Puhh..
Stanna inte här hemma så länge då jag och pappa tog oss en tur till åmål, jag köpte mig nämligen de coolaste duschmunstycket som finns, haha. De är ett som lyser neonblått när man vrider på vattnet har redan provat de och de var mycket coolt så nu behöver jag inte ha tänt ljuste på toan när jag ska duscha längar. HAHA..
Vi kom väl hem igen vid 13 tiden kanske, sen dess har jag och pappa varit ute och skjutit lite luftgevär mycket skojj.. Fullt upp hela förmiddagen men haft sjukt skoj då min pappa inte är som alla andra haha!! Nu väntar jag på mamma så ska vi snart käka mat!!

Imorgon är de alltså fisketävling som jag ska försöka vinna, tss.. Blir att jag får låna pappas bil så åker hem i morgon vid 16-17 tiden tänkte jag så jag får se robinsson finalen hemma. Hoppas dock på att inte få se den själv utan med mitt trevlig sällskap som jag har haft hos mig nu några dagar. ;)

Jao de var väl vad jag hunnit med så här långt in på dagen!!
Ute är de underbart väder 23.1 grader i skuggan och de blåser inte alls mycket. Nice nice..


XoXo

Medans potatisen ska koka!

Slänger in lite roliga bilder från förra helgen och idag!




Faster Unne!!



Pappa provar fiske lyckan i björken. Haha... Sjukt rolig bild måste jag säga!!



Introducerar dennis i fisket! :)





Pappa prövar hängmattan..


Ne nu är nog potatisen snart klar!!

Kommer mera sen....

Långed...

Så där ja nu ligger jag i min sköna säng igen då.. Haha. Va inte ens en vecka sedan jag var här sist.

Men nu ska jag ta och sova så jag orkar upp vid 8 tiden i morgon.. Natti natti!!

<3

Överlycklig!!

Ojoj detta måste ju lätt vara den bästa dagen veckan i mitt liv. haha.. Jag har fått sommarjobb hela jäkla sommaren 9veckor de kunde ju inte blivit bättre!!! Sååå glad!! Så nu sitter jag på tåget upp till mor och far för i morgon klockan 9 ska jag träffa mitt nya jobb haha.. Ska lämna lite papper och prata bara men jobbet är redan mitt!! Ska jobba på kåpi I bengtsfors!! Sjukt glad över detta.. :)

Det gör de ju inte bättre att det som gått på denna veckan har varit väldigt bra med. ;)

Idag passa jag ju dennis från 8.15-17.30 ungefär, hade lite panik då jag var hemma 18 och tåget gick 19.20 men de gick bra som tur var.. NU använder jag ju mitt mobilabredband för första gången utomhus hihi.. Funkar fint.. :) Blir kvar i långed tills lördagkväll eller söndag morgon. Sen blir de att åka till långed igen på måndagen efter skolan slutat vid 12 för att jag ska gå brevid några dagar så då får jag göra de tis-tors nästa vecka sen åker jag och mamma till gbg på torsdag kväll för att jag har skola och sista dagen på fredag sen åker jag och mamma hem till långed igen på fredagen tror jag, herregud blir många mil denna veckan men va gör man inte för jobb!!! :)

Sitter väldigt dåligt nu på en pall för tåget är fullt!! så orkar inte skriva mera nu!!!
Jo jag ringde och tjata hål i huve på mika med förut haha.. mycket trevligt.. Tss..


Saknar redan!!!

Oj va jag är duktigt.. Ibland. :)

Mycket har jag fått gjort idag, de känns bra.. Har städat hela lyan så nu är de fint här igen nu tänker jag inte städa något mera förren mamma kommer nästa torsdag, då ska hon hjälpa mig att tvätta mina fönster och sen ska vi städa ordentligt igen för ska ju typ inte vara här på 3 månader.. Fast kommer nog åka ner någon helg eller så om man ska gå på liseberg typ.. :) Core passet idag var helt underbart guud va gött de var att tröttat ut dessa muskler.. Gött, nytt pass på fredag igen. Skönt skönt. Dagens middag blev något så sexigt som falukorv och makaroner, men de höll på att sluta i katastrof för när maten var klar märkte jag att jag typ inte hade någon ketchup. Gaahhh panik!! Så jag fick klippa sönder ketchupflaskan och skrapa ur de allra sista haha, de räckte som tur var. Efter maten städa jag de sista, sen blev de en promenad till i stormen till willys för att köpa ja just ketchup och även fil och lite mera frukt. Så nu är mitt fina änglafruktfat fullt med bananer, päron och äpplepäron.. Mumma!! :)
Så ringde syster om akut hjälp då hon blev kvar längre än väntat i skolan så jag åkte och hämta dennis hos dagmamman, tyvärr såg de ut osm dennis är på g att bli sjuk igen. Stackarn. Callo kom rätt snabbt efter jag hade hämtat han så vi vänta på henne vid bilen då vi inte hade någon nyckel. Sen åkte vi och bytte min kolsyrepatron. Och nu sitter jag här hemma.. :)
Så i morgon blir de nog att jag passar dennis medans syster är i skolan. Det gör mig inte ett dugg, så länge han inte är så där mega mega gnällig med sitt speciella gnäll.. ;) Fast inte för att man dör av de men nästan. Haha..

De är så himla härligt väder ute men de blåser storm... Men solen värmer iaf.. Så de är skönt..

Jag älskar nickelback!!! Åhh alla låtarna är grymma!!! 

Storm?!?

Herre min gud va de blåser ute!
Vakna vid 8 tiden men låg och drog mig en stund sen gick jag ut och gick i 30min och ojoj va de var jobbigt idag för de blåser ju storm ute, så att gå mot denna vind var inte de lättaste..
Nu är jag alltså ledig till på måndag då går jag 9-12 sen är man ledig tis-tor nästa vecka så går jag sista dagen på fredagen den 5.e 8-12 nice nice.. Känns sjukt bra att redan ha klarat av första terminen. Är väldigt nöjd med mitt val av utbildning!

Så vad ska jag hitta på idag nu då när man är ledig och allt, har redan bockat av morgonpromenaden på 30min, käkat frulle och nu bloggar. Sen vid 12 blir de ett core pass, hem och käka, efter de blir de en lite längre promenad till backaplan och byta min kolsyre patron, även köpa lite frukt är galen i frukt nu, de är ju så sjukt gott..Hihi.. Så ser min dag ut. Blir en lugn eftermiddag med tv, dock vet jag inte vad jag ska titta på ikväll. Antingen greys eller de på fyran om min skräddarsydda lillasyster eller varför inte skrälla och se på Champions league finalen. :) De lär ge sig när klockan närmare sig iaf..

Allt för mig nu!!

Kallt...

Åh idag är de jätte kallt här på skolan... Men men.. Snart ska jag få åka hem igen hoppas jag.. Haha.. Beror på hur de går under hanledningstillfället som vi ska ha 13.20 hoppas han tycker de är bra så vi kan få åka hem sen att man är ledig resten av veckan de vore ju föör gott.. :)
Fy va de kändes att de var längesedan man satt i en lektionssal och lyssnade.. Ändå var de ett mycket intressant seminarium..

Ikväll blir de att träna lite blir core i kväll. Ska bli skönt att komma igång igen som sagt.. Jag var ute och gick mina 20min innan frulle idag med då var de jätte nice väder varmt och skönt.. Men nu har de blivit piss väder och här i skolan är de svin kallt.

xoxo

Sommarvärme!

Så gott de är med varmt och soligt väder. Folk blir som galna och hela stan krylla av folk idag när jag var på väg hem vid 13 tiden. Sen var de ju även lönedag idag så de gjorde väl så klart sitt men iaf. Men jag klagar inte är ju såå skönt med sol och värme.
Idag så hade vi projektarbets tid vi satt från 10-12.30 sen var vi klara känn sväldigt bra. Så imorgon är de först seminarium mellan 9-12 sen har vi hanledningstillfälle vi hoppas på att få en tidig tid. Så om de är något vi måste ändra på så gör vi de direkt annars om allt ser bra ut så är vi klara och går inte något mera i skolan denna veckan. Nice nice vore de.. :)

När jag kom hem blev de att käka sen slappa i soffan blev vist att man slumra till en stund. Så vid 15 gick jag hem till syster och hämta min cykel så på vägen hem fick jag sällskap av emir och dennis på deras cykel halva biten hem .:)

Nu ska jag verkligen börja träna igen, åhh så störande att man blir sjuk hela tiden.. Men jag har varit ute och gått i morse innan frulle i ca 20min sen gick jag hem till syster och cykla tillbaka.. Så nu blir de promenad varje morgon innan frulle sen blir de en promenad/cykeltur på minst 60min på eftermiddagen sen får de bli några core pass i veckan också. Nu är de ju bara ca 2veckor som jag ska vara kvar här så ska försöka köra så många core pass som möjligt.. Sen när jag kommer till långed ska jag fortsätta i samma stil dock blir de ju ingen core men allt de andra.. Nu ska jag kunna gå i bikini i tunisien utan att bry mig.. Pepppepp nu!!!

Hemma igen...

Nu är snart denna långhelgen över. Menhar ju typ redan sommarlov känns de som, inte alls mycket kvar nu. Göttgött..
Har iaf aft de mycket trevligt hemhemma i långed, jag kommer ha de såå skönt sommar. Längtar redan, åh vad jag ska sola och bada, fiska och köra fyrhjuling.. Hihi..
Imorgon är de dags för att sitta en stund med projektarbetet igen, har ju inte alls mycket kvar så hoppas vi kommer igång lika bra som förra veckan så kommer vi bli klara i morgon, de innebär att jag får långhelg igen då är jag ledig tor-sön underbart. Hihi..

Igår åkte jag, mamma och pappa upp till ett tjärn och meta, vi hade även med oss korv med bröd som vi grilla senare när callo och dennis kom. Jag hade 4napp men fick bara upp en sen fick mamma även en abborre. Så fören gångs skull blev pappa utan. :) Men de var ju rätt vist då jag ju var med pappa och crister ute hela förmiddagen och körde darg då fick ju inte jag något men dem fick. :P

Nu börjar de känns lite bättre i mina stackars bihåller, har nog aldrig haft så här ont som jag hade denna gången jag känner ju av de ännu men inte alls så mycket..

Ne nu ska jag läsa lite bloggar!!
xoxo

Suck suck..

JAg får väl slänga in ett inlägg nu då för var ju iaf några som kommenterade och tyckte de var skoj att läsa vad som händer i mitt liv haha..
Nu sitter jag iaf hemhemma i långed. Har precis kommit hem från en tur på fyrhjulingen med emma vi åkte upp till tjärnet och fika mysigt  mysigt.. :) I morse var jag med pappa och crister på sjön dem fick varsin gädda men jag fick inget hehe.. Men var skoj iaf fick lite sol på sig också inte fel när man är på sjön. :)

Igår var jag iväg till färgelanda med emma, hennes mamma och moster kolla på fotboll långed vann med 2-0 härligt härligt.

Så i torsdags kväll vid 23 tiden palla jag inte med smärtan längre så jag och mamma åkte till bäckefors så jag fick pencellin och som vanligt var de bihållerna.. Suck.. Fick även en nässpray och örondroppar då jag var väldigt röd i mina öron på väggarna som hon sa. Detta kalas var ju jätte skoj så här helgen innan studiebidraget kommer de gick på 200 hos dr och 350kr på apoteket skoj skoj.. Faan att de ska vara så dyrta att vara sjuk.. Men men..

Ne nu ska jag se om någon vill spela yatzy eller om mamma vill gå med ut och gå, solen skiner och de är varmt skönt skönt!!

Så sjukt tråkigt..

ja de har verkligen blivit tråkigt att blogga, för jag bara skriver och skriver lägger in lite bilder då och då men aldrig får man kommentarer högst 1 i veckan om man har tur.. Då tröttnar iaf jag på att skriva okey jag skriver en hel del för att de är skönt att skriva av sig ibland men tex när jag skrivit att jag klarat någon tenta eller liknande inte ett grattis man får då. Så jag funderar allvarligt på att sluta med detta.. Har ca 30 besökare varje dag men ingen kan lämna ett spår efter sig.. Så nu blir de iaf ett uppehåll här tills tidigast söndag för i morgonåker jag syster och dennis hemhem till mor och far!!
Så vill ni som läser att jag ska fortsätta skriva lite om mitt liv som student skriv de då!

Bra jobbat!

Oj va fort denna dagen gick.. Var på skolan mellan 10-16 vi fick massor gjort så de känns mycket skönt..
Så nu har jag två dagar vfu kvar sen har jag typ sommarlov vi ska ju sitta nån dag till med projekt arbetet men inte så att man måste plugga till de innan. :)

Åhh tror jag har fått bihåleinflamtion igen.. Suck.. Men orkar inte göra något åt de nu.. Får vänta till torsdag i så fall. :)

På onsdag åker jag till långed nice nice.. Än så länge är de bara jag som ska åka men man vet aldrig med min kära syster haha..

Funderar på att plåga mig och min näsa med en promenad var ute 30min innan frullen i morse sen gick jag av en hållplats längre bort på hem vägen. Men de finns ju inget att göra här hemma mer än att dega i soffan.. :) Solen lyser ju och de är varmt så varför inte..

Ha de!!

Dumma dumma näsa...

Oj va min dag blev trevlig.. Jag vaknade med 8 tiden fast jag la mig så sent igår. Vid 99 tog jag på mig och gick till willys för att handla lite. När jag står i kön ringer syster så blir att jag går dit när jag handlat klart.. Dennis var väldigt rolig idag då jag inte fick sitta i soffan utan han kom och tog hårt i mitt finger och drog med mig till hans leksaker så vi spela lite bowling sen rita vi, dels rita vi av hans händer fötter och hela han så han låg ner så rita jag runt han och märkligt nog låg han still. hihi.. Sen vid 14 tiden så åkte dennis och emir hem till hans farfar medans jag följde med syster till fokus. Sen körde hon hem mig jag lämna även min fyllda resväska till henne så slipper jag kånka med den på bussen på onsdag.
När jag kom hem skulle jag prova en ny mat rött honungskyckling med annanas sås men njae.. Inte riktigt min smak för sött och nee de var inte så gott hehe..

Sen har jag tvättat skönt att ha allt rent, har även varit så duktig att jag skrivit klart tentan en hel vecka innan den behöver vara klar. Men känns så gott att ha den gjord nu behöver jag inte läsa eller plugga något mera fören 1septemebr när sommarlovet är slut.. Gott.. Har ju dock detta otroligt roliga projekt arbete kvar, som vi ska jobba med i morgn så i morgon blir de ingen VFU :( Men jag hoppas att vi blir klara i morgon för de vet jag att vi kan bli om nu alla är med på att sitta till 16 som vi sagt.. Men a de vet man aldrig, jag säger de igen jag gillar verkligen inte grupp arbete.. Inte alls min grej. Men men de är något man måste göra så..

Nu ska jag lägga mig i soffan och läsa en skvaller tidning!

Hoppas ni haft en trevlig helg!!

Bilder från dagen

Vill ni se bilder från dagen gå då in HÄR

trött eller!Haha..

Oj va trött jag vart efter middagen idag, det tog på krafterna att vandra i slottsskogen mellan 12-15 men de var jätte skoj och trevligt. Härligt väder och många djur. Även om vissa inte var så himmla söta haha. Hoppas jag kan få lite bilder från syster i morgon så ni kan få se.. :) När vi skulle gå mot bilen blir vi stående ett tag då varvet precis börjat så vi stod och kolla när dem kom springandes sjukt mycket folk ändå stod vi bara i högst 10min så kanske kom 3000st förbi oss av alla tusen som var med! :) Jo iaf när jag käka min lyx middag idag vid 15.30 falukorv med makaroner haha. Så lyckades jag hitta fotboll på tvn och alla som känner mig vet vad som händer då. Jag somnar haha.. Fattar inte att de är så skönt att somna till de, men de är de. Dock sov jag lite längre än väntat somna vid 16 tiden och vakna jämt innan 19 hihi.. Men har lite sömn att ta igen så är lugnt. Nu kanske jag orkar vara upp och kolla på röstningen i denna himla sång tävling.. Är inte alls insatt i den men kan va skoj att se vilken plats operan kommer på haha..

Har även hunnit med att packa hela resväskan full med kläder som ska med till långed på onsdag får ta de lite pö om pö då de blir en del när man ska vara där i 3månader. :) Så får jag ta resten sen när jag åker nästa gång då jag har sommarlov..

Nu har jag även varit så duktig att jag skrivit hälften av tentan som ska vara inne den 25:e men eftersom jag läst klart böckerna och inte har så mycket annat för mig så ska jag skriva klart den denna helg. För vill ju inte sitta med de när jag är i långed till helgen. Då finns de så mycket annat skoj att göra. hihi.. Jag är fortfarande helt chokad över att jag klarade förra tentan fast självklart på ett bra sätt. Detta gör verkligen att man blir mer pepp på att plugga mera mera mera. Trodde verkligen  aldrig att jag ens skulle börja plugga igen och nu älskar jag de. Det är verkligen jätte skoj, sen gör de ju det inte bättre att man får ha en hel del praktik också. Åhh vad jag gillar detta.. Kommer sakna alla goa ungar och personal på onsdag när de är sista dagen.. Men jag kommer ju tillbaka efter sommaren.

Får vi se vad morgondagen har att bjuda på då. Har iaf tvätt tid mellan 16-19 men annars vet jag inte. Blir såklart en eller kanske två promenader beror på hur min förkylning ligger till. Men tror tyvärr de skulle bli sämre väder i morgon. :( Redan nu är de mulet och svart. Men men.. Jag kan vänta på sommaren i någon dag till. Hihi..

Ne nu ska jag ta och skriva lite mera på tentan så kommer jag sova underbart gott i natt..

Ja, va härligt de är med sol!

Godmorgon, fast varit vaken i lite mer än en timme. Var skönt att sova ut lite. De kändes i kroppen igår att man stigit upp 05.20 två dagar i rad.

Har varit ute på min morgon promenad och nyss käkat frulle, massa härlig frukt som banan, vindruvor och jordgubbar men youghurt underbart gott och mättande!

Vid 11.30 kommer syster & co och hämta mig ska följa med dem till slottsskogen, jeje va trevligt har aldrig varit där så ska bli nice. Troligen kommer de ju vara en hel del folk där eftersom de är gbg varvet idag plus att de är underbart väder ute! Men de kommer bli trevligt iaf skönt att komma ut lite!

Med min förkylning/röst går de framåt rösten är inte helt hemma än men nästan. Nu har jag lite jobbig hosta då och då istället. Men sånt man får leva med! :)

Allt för mig!!

JAA!!!

Jaaa va underbart jag fick godkänt på min andra tenta!!! Sjukt skönt detta trodde jag inte! Åh va glad jag är nu!! :)

Annars hur har dagen varit, jo tack bara bra, barnen blir bara goare för varje dag blir mer och mer kramar och pussar. :)

Skönt väder har vi haft också, varmt och skönt och sol så vi har varit ute mycket och gungat..

Slutade redan 13.00 idag då åkte jag direkt hem till callo och dennis då tog jag med mig dennis ut på en promenad så gick vi och handlade lite behövde fylla på mitt frukt förfåd.. Sen på hem vägen tog vi en sväng förbi lekparken!!





Hejsvejs!!

Vill ha sommar och värme nu..

Åhh va jag blir sugen på att sitta ute och grilla och umgås med vänner. Speciellt nu när jag har nya fina kläder haha är som sagt sjukt nöjd kommer nog tillbringa många dagar i dessa kläder.. Här får ni en liten tjuvtit dock dålig kvalitè på korten men så är de när man har en trasig kamera som inte kommit in på lagning än,. :/






:)

...

orkar inte blogga idag..

Har iaf köpt mig en resväska....

Dock har jag inte hittat min röst ännu..

Inte ett skit på tvn idag heller, känns som att klockan ska vara jätte mycket så är den inte ens fem än, segt...

Dagens köp!


Sjukt nöjd med dessa köp. Tror vårens färg för mig är korall/orange vid jul var de ju lilla jag hade på hjärnan haha..
Om ni vill se bättre bilder får ni kika in på h&m lr vänta tills jag kommer förbi er i mina nya fina shorts. Skönt att ha två till par korta shorts med tanke på TUNISIEN!
Ja nu när jag ändå nämnde de ska jag börja med lite nedräkning här på bloggen för de är endast 75dagar kvar. Hihi..

Vem har tagit min röst?!

Får börja med att säga grattis i efterskott till min kära kusin patrik. Kan även svara på din fråga att jag och callo var hos modelhouse här i gbg, så de var fotografen drä som tagit de svartvita kortet. :)

Hm, undra vem som är den skyldige som tagit min röst. Den är iaf borta.. Hihi..

Dagen på min vfu har iaf varit helt perfekt.. Även om barnen inte riktigt hör vad jag säger pga min röst.. :)

Hämta ut min paket från h&m förut med skit snygga shorts och allt passade. Perfa!!

Idag är de min kära farfars födelsedag! Hoppas du haft en bra dag där du nu befinner dig!! Saknar dig en hel massa!!!


Ne nu ska jag käka lite frukt!!


Underbar dag, om de inte hade varit för förkylningen...

Åhh va underbart vi har haft de idag... Varit ute typ hela dagen utan 1h typ.. :) Avdelningen var ju bjuden hem till ett av barnen och hon bodde jätte fint hade en stor tomt som vi var på de var strålande sol och mycket farmt vi var där mellan 9.30-12.00 ungefär helt jäkla underbart.. Barnen lekte jätte bra och de var staket runt gården så vi satt och tjata och sola typ haha.. så nu har jag fått helt okey med färg i ansiktet och vid nyckelbenen då jag inte tog av mig jackan direkt pga av min förkylning men tror nog mina armar fick lite färg med..

När jag sluta åkte jag direkt hem och passa dennis då hans farmor varit där sen jätte tidigt i morse, blev kvar lite längre än väntat som vanligt men så blev man ju bjuden på pizza också.. Hihi..

Ne nu är de DHW!!!

Hoppas min röst är lite bättre i morgon.. :)

Ingen fika...

Ne jag fick ställa in min träff med Emma. Känner mig inte alls så kry.. Så vill inte smitta emma sen är jag nog inte så social heller tänkte jag.. Men hoppas på att ta denna fika så snart som möjligt..
När jag hade medelat emma detta somna jag på stört så har sovit i 40min nu, men känner att jag lätt skulle kunna lägga mig och sova för natten men vill så gärna se sista delen av tonårs liv dock börjar inte de fören 21.30 så risken är rätt stor att jag missar de... Men men..
Nu har jag käkat massa frukt och en och annan halstablett så ska jag nog klara av denna veckan också.. :)






12h

Åhh va jag gillar att "jobba" på förskola!! Jag trivs verkligen jätte bra!! Så skönt att de känns så då vet jag ju att jag valt rätt väg i livet vad gäller utbildning.

Nu har jag snart varit upp i 12h wow.. Har inte ett dugg svårt att komma upp på morgonen vilket underlättar men de är nu vid denna tiden man börjar bli hyfsat trött. Men som tur är ska jag inte sitta här och dega utan jags ka hem till Emma vid 18tiden vi fick ändra så jag kommer hem till henne istället då hennes svärmor skulle komma med lite grejor..

Åhh vad min näsa rinner mina ögon kliar och jag nyser men nu ska jag inte klaga när de äntligen är sol och blå himel.. :)

Har bokat en tandläkartid idag med äntligen har jag fått tummen ur.. Blev dock inte förren 10/6..

Sen när jag kommer hem igen blir de nog att lägga sig direkt imorgon har jag mellan tiden 07.30-16.00 och i morgon ska vi hem till ett barn och grilla och så.. Mysigt, hoppas på fint väder bara...

Ha en bra eftermiddag/kväll!!

Snart blir de sängen...

Tänkte slänga in lite bilder här kommer de söta trollet.. Han har även en svans men den syns inte på denna bilden.. :)



Sen spela vi ju lite bowling med dennis nya bowling bana.. :)


bilden har en kasskavlitè men ni ser ju iaf banan.. Klote kommer tillbaka av sig själv och självklart är de scoring med så man ser va man får för poäng.. Ja jag vet hans päron är lite speciella.. haha..

Här är lite kort på mitt "nya" kök..





efter mycket om och män börjar jag bli rätt nöjd.. Troligen kommer alla plattor bli svarta tillslut. Köper ett kitt varje månad ungefär.. Haha.. men de gör så sjukt mycket att ändra så lite.. :)

Ne nu blir de sängen så jag orkar med alla busungar i morgon..

05.20 stiger vi upp ja!! :D

Trollet

Åh vad skönt de är med en riktig slappar helg ibland.
Igår gjorde jag inte så mycket mer än laga mat/tvätt/sydde och slappa i soffan.. Blev en promenad mitt på dagen också..

Idag har varit lika slapp, vakna 07.30 gick ut och gick, hem och började sy klart trolldräkte till dennis. När jag nästan var klar ringde syster så jag gick bort dit vid 10 tiden och kom hem nu vid 14. Jag sydde klart dräkten han blev ju för söt i den hihi. Sen kolla på vi bowling fast på tvn/datan. Var även iväg och köpte en bowlingbana till dennis så nu kommer han bli proffs. Haha..
Nu har jag precis käkat och ska snart ta tag i dammsugaren och sedan hoppa in i duschen men är rädd för att jag inte kommer komma in i duschen för strax innan läggdags.. Jag hatar verkligen att duscha tycker de är sååå tråkigt drar alltid ut på de. :)

Imorgon är de vfu igen nice nice. Har den tidiga tiden så blir att gå upp 05.20 Jippy.. haha men slutar ju 14 då ska jag göra lite ärenden sen blir de att städa om jag inte orkar de nu för vid 18 tiden kommer emma friberg hit mycket trevligt!! :)

XoXo

Lördag lördag..

Idag har jag en slappar lördag. Skönt!!
Men ändå har jag mycket att göra men ändå inga måsten förutom tvätten men den ska inte tvättas fören 16.00 :)

Idag vaknade jag vid 9 tiden skönt att sova lite längre iaf. Då blev de att gå ut och gå innan det blev frulle.
Skulle sätta mig och sy klart troll dräkten men självklart börjar sy maskinen att krångla.. Suck.. Så då sätte jag mig och skrev rent projektrapporten snart klar med den nu hoppas bara dem i min kära basgrupp blir nöjd med den. ;)

Helt otroligt de regnar inte ute haha. Var till och med blå himmel när jag var ute och gick. Hihi.. Men de blåser som fajten.

Ne nu ska jag glo lite på tvn.. Sen blir det till att käka en god lunch med grillad kyckling och matvete.. Mmm...

ha en trevlig lördagförmiddag!!

Åhh va jag älskar dig....

Nu var de fredag kväll redan blir ingen sen freda kväll för mig inte..

Kan börja att berätta om min såå roliga kväll alltså igårkväll.. När jag la mig vid 21 tiden hörde jag att min "underbara" granne hade fest men var inte så högts å jag lyckades somna. Men vid 22.30 vakna jag av värsta höga musiken jag fick panik!!! Hatar denna mäniska som ska festa mitt i veckan.. Okey festa på men snälla spela inte på mer än den högsta volymen. Så vid 22.45 ringde jag på och sa till som vanligt var de inte hon som bor där som öppna men jag fick iaf tyst på dem. Underbart. Men tog väl ca en timme innan jag lyckades somna om.


NEEJ KOM NÄR NÅGON KNAPP SOM MARKERA HALVA TEXTEN OCH RADERA DE!!! ORKAR INTE SKRIVA OM DE..

Kan bara säga att jag trivs bara mer och mer på mitt dagis och idag har vi bara käkat och käkat..


Natti

Tidigt tidigt..

Hjälp de är redan fredag i morgon!??!? Shit va fort de går..

Idag var jag upp för f*n 05.15 jätte skoj haha.. Ne jag har faktiskt inga problem att ta mig upp på morgonen de är värre framåt 12-14 tiden på dagen då kan jag bli jätte jätte trött.. Men idag fans de ingen tid till att vara trött, var fullt upp på förskolan idag jätte skoj att man får ta lite ansvar och så. :) När jag sluta 14.00 åkte jag och hämta Dennis, idag hade vi ingen bil att ta hem heller ingen vagn. Så vi gick från lokalen till spårvagnen och dennis fick sitta i mitt knä. Han va jätte duktig satt helt stilla och bara kolla. Skönt! :) Sen var de byte till buss sen var vi hemma och då var de bus och bowling som stod på herrns lista haha.. Men han är duktig! Blev kvar där till 18.30 då körde syster hem mig.

Gahh blir tokig på detta vädret nu blev de klar blå himel igen men KLOCKAN 16.00 varför!! Hatar regn! haha..

Blir tidig säng ikväll blir nog redan vid 21 tiden. Imorgon har jag dock sovmorgon till 07.30 kommer dock inte vara hemma fören 17.00 i morgon lite segt men så är de. :)

Nu orkar jag inte skriva mera!!

Inget mera regn nu..

Hm konstigt de här med vädret. Hela natten och hela förmiddagen spö regna de men sen framåt 13 tiden sprack de upp och har sedan dess varit klar blå himel dock en del blåst. Men nu har de varit så här två dagar. Jag skulle gärna att de var tvärtom då vi är ute mellan 09.30-11.00 på förskolan och de är inte så rockigt att vara ute med små barn i spö regn..:) Men men inget man kan styra..

Nu börjar jag bli rätt trött men ska inte sova fören 22 då de är greys idag. :) Eftersom jag inte tog någon powernap hoppas jag på att sova lite bättre inatt.. Ska ju upp 05.15 i morgon wow.. haha.. Men slutar ju 14 imorgon så de är nice. Då ska jag åka och hämta dennis så ska jag busa med han en stund. Sen är de redan fredag.. Var tog den här veckan vägen. På fredag får jag lite sov morgon 08.30-16.30

Har börjat lite på hemtentan nu den är ju inte alls svår då man bara ska skriva vad man själv tycker och tänker och hur man själv skulle vilja göra typ.. Men de gäller att få ihop alla tecken bara.. Haha..

Ne nu ska jag stänga av datan..

Hörs i morgon!!

Dag1

jee va skoj de var på vfu:n idag nu är jag verkligen på rätt plats. Jag har läst massor av böcker bytt lite blöjor, varit ute i spö regn och lekt en massa, super kul. Var ju dock bara en halv dag idag då jag skulle in på vfu möte 13.30.

Hade tänkt att ta en liten powernap när jag kom hem vid 15.30 men nee jag fastna här istället. Man blir så himla konstig i kroppen och huve när man powernapar haha.. Om lite mer än en timme ska jag gå till wiesel och möta syster vi ska in till stan på vip kväll, på Thilda&Melker! Antar att hon kommer köpa en del haha...

Nu har jag pratat med Jadwiga igen ang sommarjobb, de enda hon kan erbjuda är att hon ringer vid behov men hon har ju en del bokningar i sommar på kvällarna så hoppas de bli ännu mer så man får jobba några dagar iaf. De är ju de enda jag har tyvärr.. Är ju skit svårt att få sommarjobb har sökt sjukt mycket både hemhemma och här i göteborg. Men jag är int ensam om detta, väldigt många i klassen som inte heller har något dem har också sökt jätte mycket men de är väl så i dessa tider.. Tur man har lite besparingar. Sen får jag ju tillbaka en del på skatten så jag är inte orolig så. Men de jag ä rmest oroliga för är att jag kommer bli sjukt rastlös.. Hyran kommer jag ju klara av på dem pengarna jag får i maj och skatten.. Så kommer bli till att tillbringa sommaren hemhemma med mamma och pappa. Även en hel del i stugan. De är ju inte fy skam de heller.. :)

Om de nu inte är så att någon av er som läser skulle ha ett jobb åt mig.. :)

 

Ojoj jag och tider haha

Guud vilken tur att jag kolla en extra gång i min kalender innan jag ska lägga mig. Jag börjar ju inte alls 06.30 i morgon utan 07.30 sköönt haha.. Var visst på torsdag jag hade den tidiga tiden hihi.. Skönt med en timmer extra sömn hehe..

Jo jag vet är kass när de gäller tider och så iaf när de är saker som handlar om mig själv.. :)

Tisdag...

Ojoj va denna dagen har gått fort.. Va i skolan mellan 9-14 vi höll på med projektarbetet hela tiden. Så jag ska ta och skriva rent allt på datorn. Får bli i morgon om jag inte är hel död när jag kommer hem.. :)
Sen åkte jag och hämta Dennis, vi tog en sväng hem hit till mig för att sedan dra oss in mot centrum där vänta vi på callo vi vänta och vänta... Då hennes "lektion" drog över med 20!!! minuter så jag va helt svett när hon äntligen kom ut haha.. Men jag och Dennis hade rätt skoj i entren på Bhuset iaf.. :)
Sen fick de bli en korv på 7eleven. Vi var på jakt efter en dräkt till Dennis, en trolldräkt skulle han ha då dem ska klä ut sig till de hos dagmamman till veckan. Men vi hitta ju ingen så vi begav oss till tygaffären och där hitta vi ett jätte bra tyg som vi köpte. Så nu har vi hållt på att fixa denna dräkt i x antal timmar. Jag syr själva dräkten och callo fixa och sydde värsta bra mössan. Nu är de bara att fixa svansen och håret som ska vara på mössan. Sen lite fin lir så är den klar.. :) Sjukt skojj att sy igen alltså måste jag säga.. !!

Nu har jag precis duschat  och sitter och tar de lugnt i soffan.
Imorgon börjar vfu:n igen de ska bli skit skoj men kanske inte lika skoj att gå upp 05.15 hehe men men slutar ju 14 så är ju skönt. Jag går alltså 06.30-14.00 fast imorgon har vi nått skit möte mellan 13.30-15.00 så då ska man åka från torslanda till stan mitt i allt men men..

Dåligt med träning nu de sista men är så sjukt trött hela tiden sen skulle jag tränat idag men blev att sy istället haha.. Men går en hel del varje dag iaf. :)

Ne nu ska jag glo på tvn..


Lite kort..

Jag fick lite kort från helgen iaf dock tagna med mobilen så inte den bästa kvaliten men.. :)


Dennis med sin nya kompis Olle. :)



Sitter i båten och väntar på att kötten på grillen ska bli klar.



Åka trehjuling va skoj, fast va roligast när morfar putta på..



Glad att vara hemma i stan igen, här väntar han och olle på mamma och pappa.. :)



Här är den bara några timmar gammal. Varför de är lite rött över den är för att han var tvungen att raka bort alla håren detta gjordes såklart utan något på... Hade ju ingen rakhyvel med hem till mor och far så.. Aja.. Haha..

Torslanda & powernap!

Nu börjar denna måndagen gå mot sitt slut.. Jag har hunnit med väldigt mycket. Var till Torslanda förut då vid 12 tiden och jag vet att jag kommer stor trivas. Min LLU:ARE har jobbat knappt 1½år så hon är rätt ny lärarare, de känns ju super hon fråga mig om vi läste den och den kursen mm. Så de kommer bli jätte kul! Barnen va söt och go fick ett glatt hej direkt jag kom in sen var den en tjej som börja förfölja mig direkt hihi.. Så dessa 11dagar kommer bli mycket nice! Hoppas på fint väder så man kan vara ute mycket på gården!
Var bara där i ca 30min hade ingen koll alls på när bussen gick hem igen vet bara att den går var 30min och idag hade jag värsta turen precis när jag kom till hållplatsen kom bussen. Skönt... Så jag var hemma med 13 tiden igen..
Då fick de bli att käka kassler med bulgur de var sjukt gott.. Sen gick jag ut i de vackra vädret dock blåser de så där äkligt. Men gick till Eriksberg och kolla läget. Blev att jag köpte en tidning, disktrasor mm..
Så när jag kom hem efter min promenad blev de ju självklart så att jag al mig i soffan och läste i tidningen och whoops så sov jag haha.. Sov ca 1½h hihi.. Skönt skönt..

Har faktiskt pluggat en del också.. Så lite duktig har jag varit!!

Idag är sista dagen med plast på tatton, skönt.. Så nu återstår bara några veckor med smörjning.. :)


Dagensmotion:
70min promenad

Kasst..

Åhh va störande de är att åka in till skolan på föreläsningar som är kassa.. Denna idag handla om hur man hittar bilder och musik på nätet.. Ojoj va svårt haha.. De kan man inte kalla föreläsning tycker jag men men.. Jag gick i pausen så nu sitter jag här hemma precis käka lite lunch knäckebröd med makrill.. Mums.. Ska strax iväg till bussen för att åka till Torslanda och besöka min VFU plats.
När jag kommer hem sen blir de att käka middag sen ska jag ut och gå, tänkte gå ner till eriksberg och kolla in sportoutleten. Längesedan jag var där nu så måste ju kolla lite hihi..

Återkommer i eftermiddag!!!

Hemma i min lya igen då..

Då sitter jag här i soffan med datorn i knät igen då.. Känns alltid lika lustigt när jag kommer hem hit till mitt de är tyst och allt är som förut. Den första timmen känns alltid lika ensam. När man varit omgiven av alla nära och kära i ett par dagar.. Men sen känns allt som vanligt igen.. :)

Imorgon är de back too school igen då.. Har bara en föreläsning i morgon mellan 9-11 efter de ska jag direkt ut till Torslanda för att hälsa på min VFU plats ska vara där klockan tolv. Sen hem och käka och plugga lite tror jag minsan..

Hoppas de inte regnar imorgon bara för då får de bli en lite längre promenad på eftermiddagen.. Ska ju inte vara med på någon vattengympa på ett tag iaf pga av tatton.. Så får bli mera promenader sedan lite andra träningspass blir nog mest core om jag känner mig själv.. Haha..
Jag och mamma har varit ute och gått innan frukost varje dag förutom på fredags morgonen. Vi har inte käkat något godis, jag har druckit en hallonsoda de var på fotbollen. Vi har käkat lite naturgodis de är de enda.. Vi är såå bra haha..

För er som missat va jag gjort för tatto så har jag gjort den på vänstra benet på insidan jämnt över fotknölen, det är kinesiska tecknet för Farfar. Det känns jätte bra att jag har gjort denna, känns på något sätt bättre än de förra då den verkligen betyder något. Synd bara att jag inte kan säga till farfar vad jag gjort. Fast tror nog han vet de iaf, han har sett mig där uppifrån tror jag. :)

Ne nu ska jag läsa söndags bilagan.. :)

De jag hade gjort för att vara den bästa syrran/svägerskan var att jag damsög och skura hela deras hus samt tvätta alla skåpluckor/lådor i köket!! Haha.. Så snäll är jag!

Hade tänkt lägga in lite bilder från valborg men min kamera har självklart pajjat..

Natti natti!!

Back in town!!

Jaha då var man tillbaka i göteborg igen nu då. :) Kom vid 14 tiden då åkte jag och dennis direkt till willys sp handla jag lite mat sen hem till mig in med alla mina grejor sen åkte vi hem till dennis där vi är nu.. Väntar på callo och emir dem kommer väl med 19-19.30 tiden..

Jag måste ju vara världens snällaste syster/svägerska.. Varför jag är detta vill jag inte skriva här än.. :)

Ne nu luktar de bajs dags att byta blöja på dennis.. :)

Dagens motion:
35min promenad innan frullen!!

Jag är super nöjd med mina tatto.. De tog 9min haha.. Gjorde inte ont heller så va skönt haha.. bild kommer...

Redan lördag...

Ojoj va tiden går fort när man är här i långed men hunnit med allt de jag ska plus lite till.. Dock har jag inte åkt någon fyrhjuling än men är så snorig tack vare pollen så kanske inte de bästa att köra de då.. Nu har vi precis kommit hem från mormor.. Väntar på att maten ska bli klar sen ska jag ge mig iväg till Ed ska fixa min tatto idag redan.. :) Jag gjorde en chansning och hörde om han hade någon tid idag och de hade han.. Prefekt!! Sen blir de hem och grilla..

Underbart väder hela tiden men de blåser lite hela tiden dock men men..

¨Hade jätte skojj på valborg mycket roligare än jag trodde kom hem 02.10 så var helt okey hihi.. Spela bowling på nintendo wii och de va ju inte lätt vill jag lova inte alls som riktig bowling hihi.. Men de va skojj..

Ne nu ska jag inte sitta här mera..



Dagensmotion:
Promenad 25min innan frukost
40min promenad

RSS 2.0