Vem ska jag nu blogga för.....

Nu när inte pappa kan/får läsa min blogg på jobbet längre va ju typ bara för han jag blogga hihi.. Men kanske att de finns någon nyfiken där ute som vill veta va jag göra haha..

Nu är de ju så underbart att jag blivit sjuk igen.. Suck.. Men idag gick jag iaf till läkaren för att Tommy tvinga mig till de haha.. Fick världens bästa läkare iaf kan jag ju säga han kan inte varit över 27, haha. Men han var grym och så var han svensk också inte för att jag har något emot utländska läkare men de är lute lättare att berätta va jag har problem med och jag fattar mycket lättre vad han säger ju så är de ju. Han skynda på som bara den då de bara var 45min tills jag skulle vara i skolan bara de var super snällt. Jag fick ta tempen och ett prova senka eller hur de nu stavas. Men de såg bra ut iaf men han var lite orolig över att jag så ofta har bihåleinflamation och även att jag har konstant ont i mina bihåler för de har jag ju kommer knappt ihåg hur de känns utan denna smärta. Så han skicka en remis till öron/näsa/hals så nu ska jag in och göra en CT alltså en röntgen av ansiktet för att se om de är typ någon polyp eller något med mina slemhinnor i bihålerna. Känns skit bra att komma få komma iväg och göra detta på riktigt nu för pallar inte med detta längre. Jag fick inget pencelin utan fick min älskade nässpray :D Sen kommer han ringa min om ca 8 dar för att kolla hur läget är. Ja jag sa ju att detta va en grym läkare. Jag hann i tid till semenariet med så de va ju bra. :)

Så idag har vi suttit i basgruppen och fixat med våran gestaltning känns grymt bra att vi fick klart så mycket som vi fick idag och vi kunde gå hem 14.30 nice.. Så imorgon är de först musik 10.30-12 sen handledning 12-13 sen lunch och efter de kör vi igång att träna våran gestaltning. Nice de. Gött att de redan är onsdag i morgon med veckorna går bara fortare och fortare helt sjukt ju. :)

På fredag blir de att åka till långed igen ;) Denna gången till tommy. <3

Åh de är så skoj nu att josse och hennes kille äntligen fått en lägenhet här i stan. Jag och hanna kommer bo där haha.. Ne då men ett eget rum vore ju inte fel.. Tss.. Är glad för deras skull så snart blir de inflyttningsfest :)

Ja nu fick jag ner några rader igen... Jag gillar inte att vara sjuk ju, så segt att vara så trött och frysa hela tiden men men jag gör mitt bästa för att friskna till. :)

xoxo

Kommentarer
Postat av: mikaela

:).. va gött att du fått en riktig läkare och att du får göra den rötgen :) hoppas på det bästa gumman <3

2009-10-14 @ 09:58:20
URL: http://mikkan4.blogg.se/
Postat av: cia

Jag läser ju ;)

2009-10-14 @ 12:04:06
URL: http://ciajanson.blogg.se/
Postat av: Sofia

Jag läser också :)

2009-10-14 @ 13:08:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0