Vilken underbar helg jag haft!

Så ja då var denna helgen förbi också då.. Galet att de redan gått elva dagar i april.. Fattar lixom inte men men.. Kanske inte meningen att jag ska de haha..

Har haft en kanon helg verkligen! det var ju första helgen på länge som jag var kvar här hemma i gbg så de känns bra att de var bra haha..
Igår hade jag en jätte mysig kväll/natt med anna och elisabeth vi käka god mat och massa choklad haha.. kolla på film och bara tjöta de var mycket trevligt vill jag lova!! Så de ska vi absolut göra om snart!! Dem åkte inte hem fören vid 1.30 haha jag var ju som vanligt inte trött så jag kolla på ett avsnitt av lost innan jag la mig vid 3 tiden. Vakna dock lite för tidigt i morse tyckte jag redan 9.30 men jag stanna i sängen och kolla på lost skräll haha.. men vid 11.30 tog jag tag i dagn och åkte hem till josefine en sväng så vi satt ute i solen och tjata från 12.30-15 typ mycket trevligt. Samt att jag fått färg!!! Jag älskart!! :D
När jag kom hem käka jag och kolla på lost men de blev även en powernap mellan 16-19 haha.. Har typ inte vaknat än fast jag varit ute på en joggingtur samt duschat men men.. Har tre avsnitt kvar av lost så ska se dem nu sen får jag la se när jag somnar. Börjar ju inte fören 13 i morgon så är ju lugnt. :) Blir att stanna kvar i skolan i morgon och kolla på SMASK en klasskamrat som ska vara med så då ska vi kolla på detta.. Trevligt trevligt!!!

Ne nu blir de att fixa smoothi sedan lost!!!

Som sagt haft en mkt trevlig helg umgås med folk jag gillar!!! :D


<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0