Dag 7 - Min bästa vän

Jag har en hel del vänner och alla är dem helt fantastiksa på olika vis.

Men min bästa vän är en tjej som jag verkligen litar på till 110% och kan berätta allt precis allt för. Vi berättar alltid allt för varandra händer de nått så är de henne jag ringer först och berättar de för och vise versa. Det finns nog inget som vi inte vet om varandra tror jag iaf. Hihi. Vi umgås mycket näst intill varje dag om inte att så pratar vi över telefon minst en gång om dagen. Jag vet att jag alltid kan vända mig till henne om de är något som tynger mig eller om jag bara känner för att prata av mig. Självklart har vi "bråkat" men vi löser de alltid tror aldrig vi varit så arga på varann att vi inte pratat på en hel dag. Vi säger till varandra dirket om de är något som vi stör oss på eller irriterar oss på hos varann och på de viste så blir de aldrig några stora bråk. Jag vet att hon alltid ställer upp för mig och vill mitt bästa och självklart ställer jag upp för henne och vill att hon ska ha de så bra som möjligt. Vi har helt enkelt ett otroligt starkt band till varandra och de är ju inte så konstigt när vi delar kött och blod.

För självklart är de min kära syster jag har som min bästa vän!!! Vad skulle jag gjort utan henne?! Hon är min storasyter och kommer så alltid att vara.

Jag glömmer aldrig den dagen när jag hade opererat in mina stift tänder och jag hade så jäkla ont och fick inte ta några värktabletter på några timmar, så när jag kom hem från sjukan så vart jag så ledsen för de gjorde så jäkla ont. Mamma och pappa sa bara att jag skulle gå upp och lägga mig för att vila. Men jag kunde ju inte de för de gjorde så ont. Då ringer syster till mig och vi pratar och pratar om allt möjligt och vips så var smärtan borta och jag kunde efter samtalet somna en stund. De kallar jag vänskap men även syskonkärlek så klart. Hon ville inte att jag skulle ha ont! <3

Så syster jag är så tacksam för att just jag fick bli din lillasyster :D Älskar dig! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0