Mitt projekt!

Något jag vill förändra i de offentliga rummet! :D








Jag är så himla trött på all jävla hundskit så jag skrev en lapp där de står

" Det är aldrig najs att trampa i bajs. Samla en påse lort, så vi får en renare ort!"

samt att jag hängde upp rosa snygga bajspåsar så de bara var att ta.. Tyvärr när jag besökt stället ett dygn senare så var påsarna borta.. Tror tyvärr inte de är så att dem tagit slut och att den sista personen som tog den sista påsen sedan slängde både pinnen och snöret. Haha.. Men men nu har jag iaf genomfört ett projekt :)

Vilken underbar vecka detta blev :)

Åhh nu är jag glad och allt känns lite bättre haha.. För jag kände verkligen inte för tre dagar på hdk 9-17 men blev super glad när jag kom till skolan idag och de är ett roligt projekt vi ska göra. :) Jag är redan klar med mitt typ ska ta en bild till i morgon så nöjd att jag kom på en sak jag vill förändra så fort hihi.. Men detta är ju något jag stört mig på läänge.. Bilder mm kommer i morgon när jag är klar. Då vi ska dokumentera detta digitalt med 2-3 bilder som vi sedan ska redovisa och de ska vi inte göra fören på onsdag mellan 13-16! Idag gick vi mellan 9-11.30 gött och i morgon har man hela dan på sig att utföra projektet men jag fixa detta idag istället så är ledig i morgon hur gött är inte de då!! :D Så blir att ta en underbar sovmorgon sedan ut på en morgonpromenad, hem och käka, sedan hämta dennis på dagis för att sedan passa han då päronen ska ut och käka. :) Så börjar jag ju inte fören 13 på onsdag gött gött. Blir även att åka hemhem till kära långed igen på onsdag! UNDERBART!!

Dagen idag har jag efter skolan hängt med syster mycket trevligt då de va över en vecka sedan sist :) Även varit med dennis. Han va iväg och klippte sig förut han va jätte duktig och han blev så snygg så .. hihi...

Oj på fredag blir de visst att spela badminton skoj skoj :P

Sorry emma men va lite seg igår haha.. Hade jätte skoj hela lördagen med de sköna varpa gänget.. <3

snor bilder av emma på¨oss två haha,

 

 

 

<33


Min underbara vecka är nu över

Jaha då va de söndag igen då. Jag har haft en mkt bra ledig vecka hemma hos hjärtat! Tiden går ju så fort bara.. Så tur de snart är sommarlov hihi.. Fast jag går ju bara tre dagar denna veckan sen blir de långed igen i fem dagar :D

Precis kollat in schemat för nya kursen som börjar nästa tisdag och de känns som ett mycket bra schema. Me like!!

Vet inte va jag ska svamla om mera.. :P

Tatueringarna läker fin fint :D

Tjopp..

Godkväll.. Nu sitter jag ny duschad och fräch haha...

Mannen har åkt till jobbet och jag känner att jag snart kommer somna haha.. Men va gör de ja har ju gjort en hel del idag lr inte :) Men har iaf varit ute på två promenader.. Men jag är ju faktsikt ledig då får man lov till att göra nått.. :)

Slänger in en bild på tatoon :D



betyder mor och far :D

Ny gaddning!

Godmorgon vilken härlig onsdag vi har va.. Eller inte vädret kunde la varit bättre men de regnar inte iaf de är ju bra. :) Jag har varit ute på min morgon promenad nu precis så när jag gick förbi mor och fars hus slank jag in för att sno lite bubbelvatten byta plasten på dem nya. Samt att nörda lite vid datorn då mannen ligger hemma och sover då han ju jobbat natt.. Men jag ska nog snart gå hemåt för att käka frulle. Sen blir de att vänta på att emma ska höra av sig så ska vi ut och gå. ;) Sen vet jag inte vad mer som händer idag slöa framför tvn kanske. Haha.. Jag tycker och känner mig duktig iaf som går ut och går minst 40min innan frulle sedan innan jag lägger mig cyklar jag på träningscykeln i minst 30min. Faan va duktig jag är haha..

Jo igår då va så tatuera jag mig igen. :D Grymt nöjd är jag.. Denna gång blev de kina tecken för mor och far en på var handled nästan högst upp på handleden. Så jag får erkänna att de gjorde lite ont inte jätte ont men de de gjorde ont haha.. Men nu sitter dem där iaf och jag är nöjd!! Nu vill jag bara ta bort plasten och att dem läkt färdigt haha. Men i morgon åker plasten av...

Imorgon ska vi åka till karlstad jag och hjärtat. Vi ska upp och hälsa på mika och erik mycket trevligt ska de bli. Vi ska spela badminton sen blir de la att gå ut och käka typ. Så sover vi över och åker hem på fredag igen. :) Ska bli skoj med en liten minitripp så där. :) Mika är ju så snäll med så vi får låna hennes lys så sover hon hos erik.
<3

Nee kanske ska börja gå hemåt då jag börjar bli lite hungrig på min goda frulle. :P

bilder kommer...


<3

Åby badhus!

Gött nu är snart denna söndagen över. Hihi.. Inte ofta jag vill att de ska bli måndag hihi..

Idag åkte jag med syster m famlij till åby badhus, de va riktigt nice där men ack va mycket folk de var men de funka.. Jag lekte av mig lite och åkte två av vattenruschbanorna hihi.. Man blir helt slut i både huvud och kropp efter ett besök på ett äventyrsbad så när jag kom hem så fixa jag käk sen fick de bli en "liten" powernap haha.. från typ 14-17 haha. de va mycket nice. När jag vakna vart jag jätte sugen på en coca cola så fick ge mig ut och köpa en ute var de underbart väder blev lite rädd att jag sovit i typ en månad haha.. För de va varmt och sol underbart!

Sen har jag inte gjort så mkt mer vettigt idag, läst lite packat lite kollat på tvn lite.. Som en vanlig söndag alltså..

Har en helt underbar träningsvärk i magen! :)

Nu denna veckan som kommer blir de att träna ordentligt med en promenad innan frulle samt minst 30min på träningscykeln innan läggdags. :) Måste tänka på beach 2010 :)

Imorgon är de sista dagen på denna kurs underbart. Då jag inte alls gillat denna kurs. Så är redovisning och opponering som gäller i morgon.. Kommer gå super detta :) Tentan är klar och utskriven så den ska jag lämna in i morgon med så är allt klart och jag kan njuta va min ledighet till fullo!! :D

Nu ska jag nog lägga mig och läsa innan de är dags att blunda!!

<3

Mycket trevlig dag!

Oj vilken trevlig dag jag haft med trevligt sällskap och mycket god mat! Tack<3
Idag var de premiär med att käka grillat mm.. Va gott de är :)

Jag har även tränat idag igen gött som faan..

Dagen i morgon ser ut att bli mkt trevlig den med ska åka med syster och familj till åby och bada.. Hihi värsta roliga badhuset såg de ut att vara hihi.. Så ska bli skoj, hoppas inte mitt hår blir grönt i kloret bara haha. De vore f*n illa :P

Skönt att de är söndag i morgon, känns lite fel att säga så men är ju för att jag bara går i skolan på måndag sen är jag ledig i en vecka! Eftersom jag saknar så många hemhemma så ska de bli mycket skoj att vara hemhemma i några dagar!

Saknar min T jätte mycket <3

Men saknar även denna filur,
 

Även mamma och pappa såklart :)

nee nu ska jag käka lite keso.. :)

Godmorgon lördag!

Ojoj redan den 20.e mars var tog denna månaden vägen!?

Jag har haft en mkt mysig start på denna helg iaf, dennis sov över här hos mig inatt. Så igår käka vi mat, kolla på tvn hade fredags mys. D somna vid 20.30 ungefär jag var också hur trött som helst så stängde av tvn vi 21 tiden. Sen låg jag ett bra tag och läste igenom min blogg börjar från första inlägget ojoj säger jag bara.. Men jag har en hel del kvar att läsa. De jag ångrar när jag läser den nu är att jag inte skrev ut allt som hände och vad jag kände under tiden i karlskrona men jag vet ju men hade varit skönt att ha nerskrivet också men men :)

Dennis vakna vid 6.30 men vi slappa i sängen och kolla på texttvn haha.. Nu käkar vi frulle och kollar på barnprogramet på fyran.

Lika tråkigt väder idag ju. :( Vi som hade tänkt dra ut och grillat eller liknande idag men nej då då är de skit väder..

Vi tänkte ge dennis päron lite sovmorgon :) Då vi inte har någon vagn här så tänkte jag vi skulle gå hem till dem sedan se om dennis orkar gå hela vägen eller om vi får ta bussen sista biten :)

Ha en trevlig lördag folk!!


<3 T <3

Solen kom fram!!

Gött me fredag!! Idag ska jag in till pedagogen så ska vi fortsätta att få fram våran redovisning som vi ska ha på måndag. Eftersom de är fredag idag ska jag lyxa till de med att köpa en god baguette till lunch hihi..

Jobbigt att vakna en timme innan klockan ringer, fast då har jag ju iofs sovit ut. Hihi..

Ute är de piss väder :( grått och regn. :( Men men jag är inte bitter de är fredag!! Och jag kommer ha fredagsmys ikväll med Dennis. <3

Hmmm 30min tills vagnen går ska jag nu hitta på.. :P

Saknar min T<3

Börjar se slutet!!

Nu är de redan torsdag jag vet ite var dagarna tar vägen men fort går de iaf. Nu är de e dag kvar på denna veckan innan de blir helg och den kommer jag tillbringa på pedagoge med min kära basgrupp där vi ska fortsätta med vårt projektarbete som vi ska redovisa på måndag. Ska bli otroligt skönt att ännu en kurs börjar lida mot sitt slut. Jag är klar med allt som ska vara klart tentan är utskriven och väntar på att få hämna i lärarens fack. Jag väntar dock på ett par svar från en interjuv men hoppas få dessa inna måndag..

Veckan har varit bra förutom att jag blev dunder förkyld på tisdagen i skola de bara kom så gårdage va inte rolig men jag klara den haha.. Idag har jag väl mått lite bättre har inte riktigt tid att känna efter heller så. Men ska ta de rätt lugnt i helgen så jag är frisk till på måndag när jag åker hemhem till kära långed och min T <3 samt mor, far och HD såklart :) Ska bli mycket skönt att vara ledig några dagar!

Idag fick jag även reda på av min vfu ledare att mitt bedömingsbesök var godkänt SKÖNT! :)

har bott hos syster sen i tisdags de har varit mkt trevligt som vanligt blev ju dock inte så mkt träning som jag velat men de ska jag ta igen till veckan...

Imorgon kommer Dennis hit till mig så ska han sova över här hos mig. De va längesedan han gjorde de så de ska bli skoj. Vet ju inte hur bra jag kommer sova den natten då han får sova brevid mig nu då resesängen är hos mor och far.. Hihi.. Men de ska bli mysigt :)

Ja de a allt jag hade att babbla om denna gång :P

Tillbaka på artisten!

Då va de måndag igen då.. Jag mår bara bra som tur är.. För igår när jag satt på tåget mådde jag inte alls bra världens huvudvärk och int i halsen men de va bara sömn jag behövde för i morse va huvudvärken nästan helt borta. :) Dock ont i halsen men de kan jag leva med.. Vaknade iaf till otroligt härligt väder, våren är äntligen på väg... De första som stod på mitt schema idag var ett återbesök på sahlgrenska. De gick bra fick den härliga bedövningssprayen i näsan igen som även bedövar halsen hihi. Blev att kika med kamera osc de såg bra ut är dock fortfarande mycket trång men är skapt sådan så inget man kan ändra på men just nu finns de gott om plats så de hoppas vi på att de fortsätter så här.. Sen blev de en tur på stan då de va 90min tills jag börja.. Hade en helt meningslös data lektion på 45min tror gubbarna trodde vi typ va 3år lr liknande.. :) Sen blev de lunch sjukt goda nudlar!! Så va de dags att sätta igång med grupparbetet igen då, gick väl något bättre än väntat. Men som sagt jag glider denna gång haha.. Orka!! :)

Sen blev de en tur till willys, har bestämt att de blir en nudel och fisk vecka denna veckan. Idag blev de stekt abborre och mos sjukt jävla gott!!! :)

Blev ett lugnt pass på gymmet på 20min crosstrainer 20min cykel..

Nu är de bara att slappa i soffan och kolla på tvn..

Imorgon är de en ny dag med grupparbete och möte med kursledarn. Sen blir de att hänga med syster och dennis. Ska även bo hos dem till torsdag.. Nice nice.. :)

Hoppas denna veckan går fort för om en vecka är jag på väg till långed för att stanna där i en hel vecka! Lovley!! :)

Underbart är de!

God kväll.. Vilken underbar dag jag haft. Hade en mycket mysig sista dag på dagis idag. Även om kidsen körde en rejäl konsert sista 20 min innan jga gick men. De va äna lite mysigt att sätta sig på golvet och få fem kids i knät e gillas. :) Men de kändes att gå därifrån dock när jag vet att de är sju veckor till nästa gång. :( Är jag ledig någon dag framöver så lätt att jag ska åka ut och hälsa på för tror inte jag pallar att vara ifrån alla i sju veckor varken kidsen eller personalen på min avdelning. :) 
 
Tågresan hemhem gick kanon, prata med mika första halvtimmen typ. :) Så nu längtar vi lite smått till vecka 12 hihi.. Ska bli mkt nice de. Hihi.. Min kära man hämta mig i ed så åkte vi till kings och käka hamburgetallrik mycket gott.. Sen blev de hem och vila/mys/massage, UNDERBART <3
Sedan åkte jag hem till mor och far då T skulle iväg på träningsmatch. Fick mysa lite med HD saknat han tror han saknat mig med. :) Men nu sitter jag hemma hos T har lite fredags mys med mig själv då T jobbar natt. Kollat på lets dance men är ju solsidan nu sen nyheter innan en får veta vem som åker ut. Idag va de roliga danser iaf. Jag fixa även lite käka även om jag va mega mätt haha.

Fick ett jätte fint ljus idag med av JR där de står mitt namn på och va de betyder typ. Så de lyser så fint på bordet nu. :)

Imorgon vet jag inte va som händer troligen ett besök till stor kusin om de är hemma. Annars blir de nog rätt lugnt tror vi ska ha lördagsmys istället till denna jäkla final i melodifestivalen :) Hörde ryktas om kina mat. :P

Efter lets dance ska jag kolla på bröllopsfotografen! :) Hoppas den är rolig. :)


Ni får ha en trevlig helg!

Älskar T<3

Gött ä de!

Vilken vecka detta har varit men ack va skoj jag haft. :) Men helgen som kommer är väldigt efterlängtad. Ska bli gött att få sova ut.. Men jag har en mysig vfu dag kvar synd att veckorna går så fort när man är på vfu. Har haft de jätte bra som vanligt.. Imorgon är de upp tidigt igen men blir en kort dag så de är lugnt. För vid 12.45 sitter jag på tåget på väg till my lööve!

Idag efter vfu fick de bli ett pass på gymmet mycket nice va de.. Sen blev de även en promenad till posten för att hämta ut mitt paket från nelly som äntligen kom idag. Kläderna va mycket bra så behålla alla tre plaggen haha..

Ne nu orkar jag inte svamla mera, ska borsta gaddarna sen krypa ner i sängen och kolla på tvn för få bli en tidig kväll ikväll då klockan ringer 5.50.....

Hoppas ni får en bra och mysig helg för de ska jag ha! :D

Trött eller!!

Nu sitter jag hemma i sängen ny duschad.. Skönt att vara hemma efter denna långa dag.. Fast haft en väldigt rolig dag så ska inte klaga. Vi har haft underbart väder. Att bara se solen varje dg gör en på så mycket bättre humör. Blev värsta party sugen förut när vi käka mellanmål och så kom de en bra låt på radion haha.. Men de får jag vänta med ett tag till. :) Fast kolla in vädret förut och de ser ut att bli SNÖ på fredag.. Suck suck suck. De får inte snöa då och bli kaos i tågtrafiken då för jag ska hem till hjärtat då. Så ne ingen snö tack!!!

Vet inte va jag ska svammla mera om här.. :)

Kommer ha några sköna veckor framför mig. Nästa vecka blir de tuffaste med skola varje dag troligen långa dagar då vi ska förbereda oss inför redovisningen den 22/3 men efter den redovisningen åker jag hemhem och är ledig hela den veckan NICE sen är de skola mån-tor sen är de påsk och lite lång ledigt igen.. Hihi.. Efter de har jag knappt sju veckor kvar innan jag går på de härligt långa sommarlovet på tre månander. Under dessa sju veckor har jag två veckor vfu. Faan va gött de är att plugga.. Jobbigt jobbigt är de haha..


<3

Bedömingsbesök!

Tjopp.. Sitter här i min ensamhet när alla kids sover haha.. Skönt med denna timmen varje dag när alla sover tycker jag..
Vi har de allt för roligt här alltså sköna folk!!

Idag har jag haft min vfu ledare här som kolla och bedömde mig. Jag tyckte de gick super även min handledare så hoppas man får vara kvar haha.. Eller vad händer om man inte blir godkänd lixom.. :)

Det va väldigt jobbigt att komma ur sägen i morse måste jag säga.. Så trött va ja men de gick tillslut.. Imorgon blir de la ännu värre när klockan ringer redan vid 5.15. Fast i morgon väntar en mycket rolig dag då jag och T ska iväg till stan med fyra kids för vi ska till sjöfartsmuseet samt äta på mcdonken. Nice nice..

Vid 16 blir de att åka ut mot bergsjön och passa A en sväng..

Faan livet leker och jag mår bra!!

Andas i en fyrkant.. Haha..
Älskar detta stället! :D

Ha en bra dag!!

En dag men ont i ryggen och nacken!

Godeftermiddag.. Här sitter jag vid köksbordet och kollar ut genom fönstert och möts av en grå och tråkig dimma.. Men de kan inte alltid vara sol. :P

Dagen har varit mycket bra vill inte att veckan ska ta slut för då är denna vfu period över :( Gillar verkligen min avdelning!! Jag var mycket trött när jag kom hem då jag gick upp 5.45 la mig för att vila men ne de gick inte de tur de kanske. Syster ringde i precis rätt tid då jag hade som tråkigast så i åkte iväg till backaplan och fixa lite saker jag fick äntligt en ny kolsyrepatron. Sen va de bara hem och börja med tvätten jippy. Är ju inte jobbigt men de blir sånt jäkla spring en timme går så jäkla fort när man tvättar. Men nu är de sista i torktumlarn sen ska jag ta mig en härlig dusch och torka mig med en ny tvättad handduk de ni är inte varje dag, haha.. Jag har även fått ner ytterliggare lite mera på tentan, detta är en tenta som iaf inte jag bara kan skriva ner allt på en gång utan de måste lixom växa fram eller va en ska säga, skriver typ en halv sida åt gången så nu har jag en sida kvar att skriva. De ska jag fixa till söndag helst torsdag kväll då jag åker till <3 på fredag. Är ingen panik så då den inte ska vara inne fören 26mars tror jag de är men jag ska lämna in den senast 22mars för sen åker jag hemhem den veckan och bara är ledig och gottar mig haha.. Smart va. :)

Tänkte jag skulle vart iväg och tränat idag men nu strejkar min rygg och nacke, suck.. Ge mig massage någon snälla.. Får vänta tills helgen så kanske jag kan smöra till mig en massage av <3 hihi.. kan ju alltid hoppas iaf..

Imorgon kommer min vfu ledare ut till mig på vfu:n för att bedöma mig. Ska bli mycket skoj ser verkligen frameot detta.. Jag och kidsen har tränat som galningar förra veckan så de ska allt gå bra. Är ju inget man kan säga på förhand med så små barn att allt ska gå som på räls, lite svårt att få 13st 1½åringar att sitta helt stilla och göra precis de dem ska ju.. Haha.. Men vi kommer allt ha skoj i morgon som vi haft på alla andra samlingar.
Direkt efter jag slutat i morgon åker jag ut till bergsjön för att passa A igen. Mys mys.. Dock blir de en lång dag och sedan upp 5.15 på onsdag. Men jag är inte bitter haha..

Ne om jag skulle palla mig ner till tvätten en sista gång då kanske..

Blir en riktig tv kväll ikväll iaf om jag inte somnar ifrån de då vill säga.. Haha..


mkt gammal bild men ge mig de ljusa håret tillbaka snälla. :P



Annars får jag återgå till denna färg.. Se hur länge jag pallar se ut som en mongo i huve. :P

Ha de.

<3

Söndag..

Nu sitter jag är ny duschad i en ren och ny städad lägenhet och klockan har inte slagit tio ännu.. Haha.. Jag vakna ju redan 6.45 så va ju bara att sätta igång med allt som skulle görs dirket inget att vänta på.. ;)

Igår va en mycket rolig dag en dag med syster. Vi börja dagen med att åka till bräckboden i kungälv, kexfabriken alltså.. Jag köpte kex för 70kr medans syster och dennis köpte för 200 haha.. Men de va jätte billigt och bra att köpa på sig lixom. :) Sen tog vi raggen på ikea då dennis skulle få lite nya saker till sitt rum, bla en bokhylla, bord och stolar och en ny klocka. Så käka vi även lunch på ikea köttbullar så klart :) När vi var klara åkte vi hem till syster då de var dags för dennis att sova, jag börja skruva ihop bordet och stolarna. Sen slappa jag och syster en stund tills E kom hem då åkte vi iväg till Freeport i Kungsbacka. Vaa rätt mycket folk där men vi gick i lugnan ro och kolla i typ alla affärer men nee hitta inget direkt men så är de ju alltid när man vill handla. Hihi.. Syster hon handla hon haha.. Jag hitta en fin topp som jag köpte jag köpte mig även ett riktigt silvershampo som bara frisörer har annars för hela 169kr haha jag är fortfarande lite chokad över detta, tss. Men jag hoppas att de funkar nu hon i affären sa att de va mycket populärt så hoppas hoppas. :) Vi åkte hemåt vid 17 tiden blev ett stopp på willys för att köpa grejor till tacosen som jag ville ha.. Hihi... Bjöd lixom in mig själv där. ;)
Så vi var hemma vid 18 tiden typ. Då var de bara att hoppa i träningskläderna så körde jag ett pass på 35min, nice nice wii active är allt bra. :) Sen käka vi tacos och om vi käka haha. Vi blev sååå mätta.. E va snäll och körde hem mig efter maten så var hemma vid 21 tiden ungefär. Då blev de sängen direkt så trött va jag och mätt..
Kollade på brottskod försvunnen som äntligen var tillbaka i rutan.
Dock ringde ju älsklingen mitt i haha.. Men jag hängde allt med i programmet iaf hihi..

Ja som ni förstår hade jag en väldigt trevlig dag igår. Den avslutades på bästa sätt också! :D <3

Så vad ska jag hitta på idag då?! Känner inte för att gå ut iaf så blir en vilodag nu resten av dagen. Ska försöka skriva klart tentan. Blir väl en hel del tv tittande..

Imorgon är de dags för ännu en vecka på vfu:n nice nice.. Har en rätt tuff vecka med tre tidiga tider men de gör inget kan vara nyttigt att gå upp i tid ibland haha..

På fredag åker jag hem till älsklingen!!! <33

Fredagsmys?! :/

Har verkligen inte tid att blogga längre.. Är ute på vfu nu och de är lika skoj som vanligt jag har haft hand om samlingen nu varje dag denna veckan då ja ska ha mitt bedömingsbesök på tisdag hihi. Så förbereder kidsen på vad som komma skall..

Är så sjukt trött på denna snön nu och kylan i morse va de 15 minus fatta lr kul att gå upp 5.40 då.. Inte men men.. Jag hotta upp värmen inne på dagiset sen så dem andra höll på att dö haha..

Varit hos syster och tränat idag körde jag lite extra så blev 45min.. Gött gött.. Blir nog ett pass i morgon med. :)

Åhh va kul de är att ha fredags mys med sig själv. :( Blir mer som fredagsångest haha.. käkar massa god mat och onyttigheter samt tycka lite synd om mig själv haha.. :)

Jag ser ändå framemot denna helg då jag, syster och dennis ska ut på tur :) I morgon blir de kexfabriken i kungälv sedan en sväng till freeport i kungsbacka. Nice nice för jag känner för att shoppa shoppa shoppa.. haha.. :) Sen ska jag se till att bli klar med tentan då jag villl ha den klar senast nästa söndag men har typ bara hälften kvar så de är lugnt. Gött som faan är de..

Nee om jag skulle ta och släng i mig lite godis och dricka cola :)


Saknar T<3

Fredagsmys?! :/

Har verkligen inte tid att blogga längre.. Är ute på vfu nu och de är lika skoj som vanligt jag har haft hand om samlingen nu varje dag denna veckan då ja ska ha mitt bedömingsbesök på tisdag hihi. Så förbereder kidsen på vad som komma skall..

Är så sjukt trött på denna snön nu och kylan i morse va de 15 minus fatta lr kul att gå upp 5.40 då.. Inte men men.. Jag hotta upp värmen inne på dagiset sen så dem andra höll på att dö haha..

Varit hos syster och tränat idag körde jag lite extra så blev 45min.. Gött gött.. Blir nog ett pass i morgon med. :)

Åhh va kul de är att ha fredags mys med sig själv. :( Blir mer som fredagsångest haha.. käkar massa god mat och onyttigheter samt tycka lite synd om mig själv haha.. :)

Jag ser ändå framemot denna helg då jag, syster och dennis ska ut på tur :) I morgon blir de kexfabriken i kungälv sedan en sväng till freeport i kungsbacka. Nice nice för jag känner för att shoppa shoppa shoppa.. haha.. :) Sen ska jag se till att bli klar med tentan då jag villl ha den klar senast nästa söndag men har typ bara hälften kvar så de är lugnt. Gött som faan är de..

Nee om jag skulle ta och släng i mig lite godis och dricka cola :)


Saknar T<3

RSS 2.0