Söndag = Tvätt och pluggdag!

Tjing..

Vet inte vad jag lagt till för dålig ovana nu. Men jag vaknar vid 6.15-7.00 käkar frulle sen sätter jag på tvn så pang somnar jag igen. Haha.. Igår vakna jag inte fören 11.40 och idag vakna jag när klockan ringde 9.40. Helt galet tycker jag att de är fast de är ju riktigt gött att somna om men ändå. Haha.. Tyvärr blir de ju inget mer sånt nu på tre dagar då de dags för skola igen..

Idag har jag iaf en tvätt och plugg dag men jag är ju så duktig så redan gjort klart allt som jag skulle göra ang pluggandet. Tvätten är också snart klar så kanske att jag skulle ta tag i städandet av lyan också!? Men de är ju så jäkla tråkigt haha..

   

Måste bara berätta lite om gårdagen. Jag gick hem till syster vid 13 tiden vi hade rätt tråkigt i nån timme innan vi begav oss ut på lite shopping "jag handla inget". När vi kom hem så kom E och Glenn då bestämdes de att vi skulle ha en vin och spelkväll inte mig emot!!
Så syster och E åkte för att handla hem lite gott käk jag och dennis myste i soffan. Dem kom hem med jägtte god mat, mmm.. Sen kom Glenn och hans syster Camilla. Då börja de dricka jag höll mig till fruktsoda. :) Vi börja med att spela plump, behöver jag ens säga vem som vann. ;) Eftre de käka vi "lite" ost, oliver och kex. Gott gott.. För att avsluta med ett sällskapsspel där vi var i lag tjejorna mot killarna behöver jag ens säga vilka som vann ;) Efter detta gick jag till bussen då jag inte ville åka hem för sent klockan var ändå 22.43 när bussen kom.. Jag hade en mycket trevlig dag/kväll.. :) Tack tack..



Nu ska jag avnjuta en god kopp kaffe med kanel!! :D



Saknar mitt <3

Kommentarer
Postat av: Emma

gött, spöa killarna bara, så de ska va ;) åh du är så jäääkla snygg på den bilden :D

2010-05-09 @ 13:57:41
URL: http://protectedby666.blogg.se/
Postat av: Miriam

Tack för kommentaren! Vad roligt att du hängt med så länge :) Det gör bloggandet så mycket bättre!!

Men du, shit vilket fint hår du har på bilden där!! Hatar själv att blicka tillbaka bilder på mitt förra hår...jag börjar gråta alltså för jag har bara massa tunna strån kvar (kanske får skylla mig själv)



Men som sagt, skitkul att ha dig inne på bloggen!! Massa kramar till dig



/ Miriam

2010-05-09 @ 14:48:50
URL: http://bambissyrra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0