Dag 2 - Min första kärlek

Oj, men de måste väl ha varit killen jag blev ihop med när jag gick i sexan som bodde i bäckefors. Vill inte nämna något namn.. Det var jag och nettan som skaffa oss varsin kille från bäckefors haha.. Så där hängde vi en hel del och gick på disco, där dem körde tävlingar och den som vann skulle hångla haha..

Det var även under denna perioden jag prata sjukt mycket i telefon, då prata vi ofta tre stycken på en gång. Haha.. Jag bjöd även in nettan, sebbe, nima, lisa, jonas och henrik till mig när de var tomteparaden så de var under den kvällen jag blev ihop med en av dessa killar. Tss. Ojoj de var tider de, när man satt i sängen och typ inte våga säga något eller röra sig. Kommer så väl ihåg när vi var i bäckefors hemma hos lisa så var min kille även med där så tyckte nettan och lisa att vi skulla pussas haha.. men vi våga inte när dem var med, så dem fick gå ut från rummet, fast vi våga inte iaf utan bara satt och kolla på varann.. haha. Ojoj så rädd en var på den tiden..
 Har för mig att vi var ihop i typ 6månader eller nått.. Kanske inte min största kärlek men absolut min första, för inte viste man bättre på den tiden.. haha..

Mina pissenissar ;)



HD i sin fina reflexväst som jag köpte till han nu när de är så mörkt ute. :) Han har på sig den och är så duktig :)



Inte lätt att plugga inte, Olga ska ju såklart vara med överallt. ;)


Bullmamma?! ;)

Oj vilken dag de varit idag.. Kännde mig så nöjd när jag åkte hem från skolan idaf, då jag fått lärt mig mycket och idag har vi räknat matte, matte på F nivå!! :D De ska läras i tid matte F i förskolan haha.. Ne men vi får räkna detta för att vi ska förstå va svårt de kan vara för barn att lära sig matte när dem inte har en aning om hur de funkar. :) Men de var bara skoj att räkna, vi var riktigt duktiga. ;)

Idag hämta jag Dennis på dagis. När vi kom hem så baka vi bullar då syster blev lite ledsen i ögat när inte tommy bjö på några bullar som jag baka till han haha.. Så snäll som jag är så fixa jag 56bullar till henne och jag fick nog MVG tror jag haha.. alltid skoj att baka när de uppskattas. Som tack fick jag kinamat.. Mumms va de var gott!!

Men nu sitter jag hemma, imorgon är jag ledig så jäkla gött haha.. Är inget annat än ledig. tss.. Så imorgon blir de äntligen att besöka mitt kära gym igen! Som jag längtat.. Ska även hämta Dennis på dagis i morgon igen, och då får man stanna kvar och pyssla med barnet. Samt att jag ska ta med mig fika, tur jag baka idag då. Hihi.. Så imorgon ska jag och dennis fixa lite julklappar till hans päron ;)




Den duktige bagarn.. :)

Just de jag måste ju säga att jag gjorde bullarna utan recept, haha de säger va mycket bullar jag bakat de senaste halv året typ.. ;P

Dag 1 -Presentera mig själv

Okey då ska jag se om jag kan fixa dessa 30dagar med tema bloggande.

Idag är första dagen och då ska jag alltså presentera mig själv, okey då kör vi.

Jag heter Madeleine Michaela Lindquist är 22år, 174cm, "särbo" ;) , Moster, syster, dotter . Bor i Göteborg på sköna Hisingen i en mysig liten etta på hela 25kvm. Men den passar mig perfekt.

Jag är en glad och positiv tjej som gillar att få pyssla med olika hemma saker, tror att hemmafru skulle vara de perfekta "jobbet" för mig haha.. Gillar att baka och laga mat, göra de fint och mysigt hemma.

Pluggar till förskolelärare och i januari har jag redan läst 2år!! Att de blev just förskolelärare är väl inget som överrasskar någon i min omgivning då jag alltid gillat barn och dem flesta barn gillar mig haha.. Så nu har jag 1½år kvar så får vi se var jag hamnar efter de.. Huvudsaken är att jag har ett jobb..

Nu när de är vinter är de bästa jag vet att ligga framför tvn hela helgen och kolla på vinterstudion, älskar att kolla på dessa sporter. Haha.. Det är de bästa jag vet med vintern just vinterstudion.

Träna är även något som jag gillar att göra på min fritid.

Annars tror jag att jag är en snäll och glad tjej som är rätt lätt att ha att göra med. För jag har iaf många goa vänner och en underbar familj runt mig..


Kanske skulle ge mig på detta!?

Har sett på lite olika bloggar jag brukar kika in på att det pågår ett ”30-dagars tema bloggande”.

Tyckte att det verkade roligt att varje dag ha ett tema att hålla sig till och skriva om…

Så det tänkte jag ta och haka på..

Ungefär som de där böckerna man hade i skolan förut, kanske finns nu också vad vet jag, men när jag gick i grundskolan så cirkulerade det ofta en sån där ”mina vänner bok” ( minns ni??? )

Där fick man fylla i och svara på frågor och skriva om sig själv på en hel sida ;-)

Det här 30 dagars tema bloggandet kanske är lite mera utvecklat och något mera ingående, men jag kom i alla fall att tänka på den principen, när jag läste om det här...;-)


Här är de olika dagsteman jag kommer att hålla mig till under 30 dagar.



Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här
saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick




Om du vill använda listan till din blogg också, kopiera gärna!


Hemma i göteborg

Brr fy bubblan va kallt de är ute.. Försöker få upp värmen då jag fick gå hem från affären förut orka stå ute i kylan i mer än 10min och vänta på bussen.. Så fick så vackert gå, skönt att gå såklart men lite kallt och jobbigt med en stor ryggsäck och två påsar med mat.. men nu är jag hemma iaf.

Jag skulle åkt hem redan igår med tåget 15.28 men vi verkar inte leva i 2010 för direkt de kommer snö så tar de totalstopp över allt man kan inte ens ta sig från punkt A till B. Skrämande tycker jag.. Men men.. Så efter lite mer än 2h på tågstationen i ed så fick min kära T komma och hämta mig.. Så fick en extra dag i långed, sp vart ju inte direkt ledsen att tåget inte gick.. Hihi.. Det tog sin lilla tid hem från ed då plogbilarna lös med sin frånvaro.. Jag fattar inte var problemet är men men.. Plogbilen kom iaf vid 01.00 och ploga parkeringen utanför huset sen vi 11.30 kom de en annan plog och ploga vägen.. Pinsamt dåligt.. Jaja.

Idag gick iaf tåget som de skulle eller ja 9min sent till ed sen blev vi 30min sena till gbg då vi hamna bakom ett godståg. Men jag vars å galet trött så jag somna på tåget de har aldrig hänt förut men shit va trött jag var haha.. Så min resa gick rätt fort iaf..

Får se om jag kommer igång med bloggandet nu igen när jag är här hemma.. Kommer vara här i gbg nu tills 17-20 december där nångång åker jag hem till kära långed igen och tillbringar mitt jullov.

Nee nu ska jag nog ta och käka lite rostatbröd så jag får upp värmen..

Fredag hela dagen..

Ojoj idag har de varit fullfart som vanligt..
Åkte med far till åmål vid 12 tiden, haha han är roliga han min far. Tss.. Sen åkte jag med han hem så fixa jag middag till oss och till mor. De blev köttfärsås och spagetti.. Åkte hem hit vid fyra tiden kanske, då sätte jag igång och baka bullar då jag lovat min man detta.. När degen jäste så damsög jag hela lyan, tvätta lite och bytte sängkläder.. Nu är de rent och fint här samt att de luktar nybakta bullar.. Mumms mumms. Jag har dock inte samkat på någon än men jag är galet nöjd med degen denna gången shit va bra den blev haha.. Bullarna ser riktigt goa ut iaf. Får se om jag tar mig nån sen just nu är jag inte sugen konstigt nog..

Nu är jag även helt klar med tentan som ska in på måndag riktigt gött.. Så nu behöver jag inte tänka mer på de..

Mannen jobbar till 22 så  vet inte riktigt vad jag ska hitta på till dess, har precis duschat och nu ligger Olga i mitt knä.. Jag ska ju inte se på idol iaf.. J*vla skit program!!!

Imorgon blir de en hel dag i sporthallen då de är dlik träffen..

Jaja allt för idag!!

Hm…

Nu sitter jag hemma hos mor och far. Tänkte lägga upp en dagens bild men funka visst inte från mobilen?! Och jag vet inte hur man mms in en bild heller?! Ja ja de blir nog snålt med bilder här fram till söndag då jag inte tog med mig min dator hit… hoppas ni överlever ni vet ju hur jag ser ut ha ha. Idag har jag en väldigt bra dag trots att jag blev väckt av kära Olga som inte kunde lägga sig och sova utan skulle leka med mina öronproppar i sovrummet. Ja T snarkar för jäkla mkt vissa nätter så måste ha öronproppar i beredskap ha ha. Men iaf när Olga väl lagt sig på min mage, var T tvungen att klappa henne och då var de kört då sprang hon runt och höll på. Jag blev surare än ätika. Ha ha. Men tillslut somna jag om. Efter typ en timme kom hon igen och pussa oss i ansiktet. Tss.… sen la hon sig på mig på bröstet typ och under täcket. Puh va de blev varmt men där somna hon och jag med hi hi. Så söt så lilla Olga! Jag har varit ute och sprungit i 30min och shit de var jobbigt. När dem inte plogar cykelbanan, ett steg fram och två bak!! Men de var gött när jag äntligen stod i duschen. Hemtentan som vi har att skriva denna veckan går de jättebra med! Skönt skönt. Nee nu ska jag se om mor och far har nån mat som jag kan äta. Ha ha. Xoxo

I långed!

Nu sitter jag i långed, känns mycket bra.

Idag hade vi bara skola mellan 9-11.30 och vi redovisa eller ja vi berätta om våra samanfattningar.. Sen bar de iväg till tågstationen där jag mötte upp Johanna. Tåget gick vid 12.45 var en hel del folk med idag fast att de bara var måndag... Jah har dock trott att de varit fredag hela dagen..  Hihi..
T hämtade oss på stationen så åkte vi hem, här är de mycket mera snö än i stan.. Lite mysigt faktiskt..

Jag är även hunnit hem till mor och far en sväng.. Jag hade nämligen köpt en reflexväst till HD haha.. Så var ju tvungen att prova den.. Den passa utmärkt han gick ut med den och när han kom in var den fortfarande på. Nu kommer han synas i mörkret, om nu mor och far orkar ta på han västen när de börjar bli mörkt. Hihi..

Jag har även varit ute på en 30mins joggingtur, de var galet gött.. Fick ta de lite lugnt på vissa ställen pga snön..

Blir inget jätte roligt inlägg detta dock.. Har inga bilder att slänga in heller, för sitter med T`s dator min lämna jag kvar hemma i stan..

Får se om de kan bli nått roligare inlägg i morgon..

Dag två med shopping.

Idag börja vi vår shopping tur där vi avslutade den igår, vid sko affären. Men idag hade vi bil. Tur var de för idag har de varit riktig kallt och ruttet ute..  Jag fick mig ett par fina och sköna skor, så skönt att skaffat sig ordentliga skor så inte pappa blir galen på mig denna vintern också för att jag går i tygskor. Haha..



Sen shoppa Johanna lite julklappar, jag fick visst också med mig någon julklapp hemma. Hihi.. Vet snart inte vad jag köpt haha..

Sedan tog vi oss en tur till de blå gula varuhuste och fy F*N va folk de var där idag. Fanns typ inga parkeringsplatser... Vi hitta en tillslut längtsbort, så vi gick in och käkade



Tyvärr hittade vi inte de vi skulle ha så då åkte vi hem, trötta som bara den..


detta var de vi såg idag när vi käka, inte lika trevligt som gårdagens underhållning.


Min och Johannas dag!

Ojoj nu är vi lite slitna här.. Varit ute typ hela dagen. Vi började med att åka till Frölunda Torg, men oj OJ va stort de var där nu. Det var för stort för oss vi hitta ju inte alls haha.. Men jag fyndade lite på Gina Tricot, de blev ett par leggings skräll haha, sen blev de även två skit snygga linnen.. Bilder på detta kommer inom kort, när dem sitter på min kropp.. Haha. Så efter att vi irrat färdigt inne på frölunda torg åkte vi in till nordstan, där johanna köpte ett par snygga gula convers. Sen vart vi jätte hungriga så de fick bli tacos och mitt i vår lunch börjar värsta gospelkören dra igång.. Haha..



Göteborgs gospelkör eller något liknande hette dem.. Så vi blev underhållna under hela måltiden, hörde knappt vad vi tänkte men..

Johanna njuter av musiken.. haha..

Maten var väl inte jättegod, köttfärsen smaka inte jätte mycket tyvärr.. Fråga mig inte varför jag tog till min pizzasallad när de var tacos jag käka haha..



Det var galet mycket folk som stod där nere och kolla på kören



När vi käkat klart gick vi ner och johanna köpte en parfym, en skit go parfym som jag med vill ha!!!!
Inte en jättebra bild men den luktar svin gott.. Åhh vad jag vill ha den.. ;)



Vi tog oss sedan till backaplan där jag skulle köpa skor men de gick inte så bra då vi kom in i affären två minuter innan dem stängde så vi blev typ utkastade.. :/ Så de var bara att gå över HELA backaplan igen.

Nu sitter vi och slappar framför tvn..

Imorgon blir de att åka till backaplan igen för att se om jag kan få min några skor då. Vi ska även till ikea och köpa lite ljus till kära mor..

Nee nu ska jag vara lite social igen...

Haft en mycket bra dag iaf. <3


Passa A

Igår passade jag alltså A från 17-22.30 de gick jättebra och han va så snäll så. Vi Laga mat ihop då han ville vara med , de blev kyckling och couscous. A tyckte dock de blev lite starkt då jag krydda med curry.. Haha.. Fast han var allt så duktig å käka upp allt iaf..

Sen tillbringa vi lite tid på golvet och byggde detta;


Sen var de dags för lite bolibompa..

Han somna så sött vid 20 lagom tills idol haha..

Snälla syster hämta mig när jag sluta så vi åkte hem i snökaoset. Syster hade även hämtat upp Johanna på stationen!!

Nu är de helg igen!!

Fy inatt hade jag inte de bästa natten om mansäger så.. Sov knappt alls så jag tog mig friheten att ta sovmorgon idag.. Så när jag lyckades somna vid 7 tiden så sov jag till 10.45 så känner mig lite utvilad iaf..

Jag har varit ute på en joggingtur, de var riktigt kallt och blåsigt men jag är nöjd med dagens träning. Nu blir de att vila i morgon så kör jag på igen på söndag..

Idag ska jag faktiskt jobba hela kvällen från 17-22.30 då jag ska passa lilla A då hans päron vill ut och käka middag samt gå på bio. Självklart ställer jag då upp när dem inte har nån närstående familj i närheten..

Sen kommer även min "mini" kusin Johanna hit idag, hon kommer med tåget 21.40 så snälla syster hämtar henne på stationen så åker dem sedan ut och hämtar mig. För att åka vagn så sent själv en fredag, nej tack!

Så de är fullt upp hela dagen idag med. Härligt..

Imorgon blir de en heldag på stan men johanna.. Vi ska köpa skor iaf vet jag.. Hihi.. Kommer nog bli en kanon helg de här..

På måndag åker jag hem till byn igen, längesedan jag var där nu. Blir där resten av veckan så är gött.. Har dock skolarbete att göra men de ska bara bli kul.

Ne nu är kaffet klart!!

Ha en skön fredag!!

Haft fullt upp hela dagen...

Vilken dag jag haft.. Fullt upp sen jag steg upp ur sängen. Fast rätt skönt för då går dagen lite fortare.. Nu sitter jag iaf ner och tar de lite lugnt.

Dagen har så här långt innehållit, 90 härliga minuter på gymmet som jag delade upp så här 20min crosstrainer 2st olika benövningar 3*15 20min crosstrainer 2st olika benövningar så avsluta jag sedan med 20min crosstrainer. Mycket skön och go träning. Så idag är jag mycket nöjd!

När jag kom hem var de bara att sätta igång med städningen, jag har diskat, dammat, dammsugit och bytt sängkläder. Så nu är de rent och fint här igen. Får se hur lång tid de tar innan allt jäkla damm kommer tillbaka. Det som är den största nackdelen att bo i en ett. När man precis dammat av tex tv bänken för att sedan damma av byrån så är tv bänken lika dammig när man dammat av byrån.. Suck.. Men men jag vet ju iaf att jag har dammat..

Nu väntar jag på att unga mödrar ska börja, idag ska jag väl lyckas orka se hela utan att somna haha.. Sen vet jag inte riktigt vad som händer, plugga lite kankse?

Tänkte visa lite bilder från min stooora lya, hihi..





Min nybäddade säng med mängder av gooa kuddar. :)




Mitt köks bord, med en ny fin duk som jag helt hade glömt bort att jag fått av mor i julklapp :)

Va tycker ni om mina salt och pepparkar?! ;)

Helt galet!!

Ojoj vilken chock jag fick när Emma ringde mig kl 14.25 de var änna tur att jag låg ner anars hade jag nog ramlat haha.. Hon har klarat körkortet och varit på intensivkurs och grejer i två veckor utan att berättat de för någon.. Helt sjut jag fick typ inte fram nått när jag prata med henne, istället blev jag tårögd för blev så jäkla glad för hennes skull.. :D Så grattis igen babe!! Du har lite att köra igen, tss...


<3

Träningsvärk!!

Puuh idag gick de lite segt på gymmet.. Har en mycket härlig träningsvärk i nedre delen av ryggen, de är skönt. Haha.. Men var inte så pigg idag eftre att suttit i skolan mellan 9-12.30 men jag gick iaf till gymmet och körde på så mycket jag orkade de slutade med 20min crosstrainer samt tre olika benövningar alla 3*15 så lite träna jag iaf.. Får köra på hårdare i morgon får då är jag ledig...

Just nu skulle jag verkligen behöva en powernap så kanske får ta mig en liten en.. haha..




Artisten

Brrr idag var de kallt ute… just nu sitter jag på artisten och väntar på resten av gruppen. Skräll att jag är först och i tid. Ha ha. Nu när jag sitter här i cafet så känner jag faktiskt att jag saknar att gå här på artisten. De känns så lugnt och som om de är mera gemenskap här än på pedagogen. Sen är de så mysigt när de sitter folk lite överallt som spelar gitarr eller piano. Men men, nu är min tid på artisten slut bara att gilla läget. Troligen kommer jag att tillbringa resten av min utbildning på pedagogen. Jeje nog babblat.

Pluggat

Nu har jag pluggat lite. Så morgondagen kommer nog gå bra tror jag. Ska ju sitta med bästaste basgruppen och skriva ett referat på två kapitel ur denna boken:

Nu har jag lite ont i magen, hatar att ha ont i magen. :/ så ska nog gå och borsta tänderna och krypa ner under täcket och vänta på att dem desperata fruarna ska börja..



Natti!!


Löpträning!

Åhh så skönt att äntligen kunna vara ute och jogga ordentligt.. Men de känns att jag haft ett låååångt upphåll från springandet, men nu är jag på g igen skönt.. Tänkte köra löpträning en gång i veckan till att börja med så inte mina ljumskar börjar strejka igen. För när jag håller till i långed så finns de inte så mycket annat att välja på än att just löpträna eller jo T har ju en del träningsgrejor så som motionscykel men ja, haha.. Så bara bra att jag vet att ljumskarna håller för lite vanlig löpning igen. För att stå på en crosstrainer är inte alls samma som att springa ute. Till exempel så är de alltid vindstilla inne på gymmet haha..

Så här jäkla snygga är jag när jag är ute och springer. ;)



Peppad innan passet ;)



Haha cp kort.. Men jag älskar denna mössan, fick den på intersport när man var inne och pröva en jacka.. "Tack Syster" ;)



Lite halv sleten. Visst är de såå snyggt med dessa stora hörlurar.. ? Men mina små har ju gått sönder. :/


Klart man kör med träningsbyxor plus shorts. :P



Nöjd efter dagens runda som slutade på 5.14km :) Tiden kan jag dock förbättra men är nöjd då det var första ordentliga rundan på lääänge...

Dagens

Nej de är inte min toalett Sofia, jag tar dessa kort på skolans toalett haha.. Men jag älskar att dem har en sådan STOR spegel bakom toalettstolen! :)



Nu ska jag med syster till Backaplan och kolla in vad hon ska köpa för vagn.. ;)


Utmanad av Emma!

vad kan du inte lämna huset/lägenheten utan?  Kläderna
Vem är du kär i?  Tommy!
Har du på dej strumpor just nu?  Japp
Har du varit på bio under de senaste 5 dagarna? Mm i lördags
Är du varm? Ne inte direkt.. Fryser jämnt!
Vad är det sista du druckit? Multivitamin juice
Vad har du på dej just nu? Mjukis byxor och tjock tröja
Senaste maten du åt? Soppa
Har du köpt några kläder/objekt under senaste veckan? Jopp
Vilket är ditt favoritdjur? Olga & Hd
Din drömsemester? 4veckor på böda sand med min familj, händer kanske om nått år då ;)
värsta skadan du haft? Nageltrång på min högra stortå som inte sluta fören efter en operation och ett stygn :P
Saknar du någon just nu? Ja!!
Vad är ditt hemliga vapen för att locka det motsatta könet? Säger jag de är de inte hemligt längre!
Vilka är dina planer för ikväll?  Träna, plugga och se på tvn..
Nästa resa du ska ta? Åka till långed på måndag <3
Vad vill du veta om framtiden? Hm, inget tror jag.
Bär du någon parfym? Ja idag körde jag på Hugo boss som jag fått av T
Vad lyssnar du på just nu? Trafiken
Samlar du på något? Disk och damm tyvärr
Senaste gången du blev stoppad av en polis? Oj de kommer jag inte ihåg vet att de var i billingen iaf.
Vad står det i det senaste sms:et du fick? Ok men det va en farsdag present va? Puss
Gillar du stark sås? Mm starkt ska de va!
När tog du en dusch senast? Igår efter träningen
Vad gjorde du 00.00 inatt? Nog precis somnat..


Jag utmanar:
Josefine
&
Charlotte
&
Cia


Hur jag hittade motivationen..

Fick några fråger om hur jag gått tillväga med min träning och hur jag hittade motivationen.

Jag fick min motivation tackvare att pappa sa att vi skulle ha en tävling, den som går ner mest till midsommar. Detta sa han alltså till mig under jul och nyårs ledigheten. Den som vid midsommar gått ner mest vann då femhundra kroner från varje person som var med i tävlingen, som var mina föräldrar och min syster. Självklart vann jag, det var ju det som var poängen. Detta var en otrolig morot för mig, så när jag kom hem till Karlskrona var de bara att handla bra och nyttig mat. Den träning jag utförde var endast promenader, när jag jobbade gick jag alltid i minst 60min direkt efter jobbet. På helgerna eller lediga dagar var det promenad innan frukost på minst 45min sedan en promenad senare på dagen på minst 60min.

 Jag var så pass "stark" att jag bara vägde mig på lördagsmorgonen, för väger man sig varje dag är risken stor att man bara blir besviken och tänker f*n ingen idè för de händer inget! Så väg er bara en gång i veckan på morgonen efter att ni varit på toa, samt utan kläder. Mätt er även runt midjan för där märks de snabbt även om de inte syns på vågen. Eller så prövar ni tex ett par jeans som ni vet att ni inte kommer i. Prova dem igen efter ca 4veckor så kommer ni märka resultat.

Jag försökte även att äta ofta fast lite.
Frukost- Havreringar med ett tärnat päron samt vaniljyoughurt 0.5%fett
Mellanmål- 1½knäckebröd med smör 1koppkaffe
Lunch- Varijerat då jag jobbade som mattant under denna period så käka de som serverades men de blev oftast egengjord pizzasallad samt 1 knäckebröd
Mellanmål- Frukt
Middag- Kassler med matvete och broccoli lr Makrilfile med matvete lr grillad kyckling med bulgur lr bacon med fulkornsmakaroner. Detta är dem rätterna jag kommer ihåg nu, jag är ingen grönsaksätare så. :)
Kvällsmat- Smothi med frystabär, 1 banan och vanlijyoughurt.

Det jag försökte tänka på var att inte äta så mycket kolhydrater, jag hade aldrig bröd hemma och ät nästan aldrig detta. Självklart kom godissuget ibland då köpte jag jordnötter eller åt mera frukt. Men de är klart att jag fick mega mega godis sug då gick jag ner till service butiken och köpte typ choklad 3 för 10 eller liknande, för jag vet att om jag blir godissugen och jag försöker lura mig av de eller vad jag ska säga så kommer jag bara äta och köpa ännu mer typ dagen efter. Så därför var de bättre för mig att köpa nått litet när jag väl var godissugen så var de över sen. :)  Jag drack inget annat än vanligt vatten eller vatten som jag själv bubblade i soda streamen, drack även några koppas kaffe i veckan.

Den sista månaden i Karlskrona skippa jag busskortet och cyklade istället till jobbet 5.7 km enkel väg.

Nu äter jag lite annorlunda men försöker fortfarande att inte äta alltför mycket kolhydrater och bröd. Träningen ser även den lite annorlunda ut, då jag nu tränar på gym samt ute och springer. Det som gör att jag har motivationen uppe nu är att jag käner va bra jag mår plus att jag har hittat ett träningssätt som jag tycker är kul och passar mig. Det tror jag är en mycket viktig faktor, att man hittar en träningsform som passar en som person. För att hitta denna träningen man tycker om så måste man våga probva massa olika träningsformer. Jag har tex provat på att gå på olika gruppaktiviteter, bara gymträning, gym plus gruppaktiviteter, bara löpning med mera. Ni måste hitta det som passar er! För om man inte tycker träningen är ROLIG blir de genast mycket svårare att genomföra den. Då hittar man alltid massa ursäkter mm för att tex gå till gymmet!! En sak till är att har man inget att göra på hela dagen om man är ledig tex dra och träna direkt du vaknat då, för då har du hela dagen till annat. Istället för att dra ut på de och tänka jag gör de sen jag ska bara.. Ja så blir de inget tillslut.. Men de är också något som man får testa sig fram till vad som passar en! Även om man inte alls känner för att träna en dag gå och träna iaf för de känns så mycket bättre nr man väl kommit igång med träningen.

 

Jao detta var lite kort om hur de såg ut samt ser ut för mig. Och lite råd till er som känner att ni behövde de!

Lycka till och kör hårt!!

 

 


Svar

Tack för alla kommentarer under inlägget om mitt förra jag ;) De värmer. Det verkar som jag inspirerat en del av mina läsare att dels hitta motivationen och insperationen att börja träna igen. De känns skoj.

Holm: Trevligt att du är här inne och kikar.. :) Härligt att höra att de jag skrivit gjort att du vill börja köra hårt. :) Och ja jag MÅSTE ta mig till skövde snart!! Gaaah.. ;)

H&M

Åhh nu kom de en H&M katalog genom brevinkastet.. Holiday season 2010 åh va mycket fint jag hitta.. Tänk om man kunde vinna en miljon.. De skulle sitta fint de, fast får väl vänta på tomten.. ;)

Jaja jag får väl ta en titt i den igen och drömma mig bort. ;)

Dagens träning.

Idag var de dags att träna på gymmet igen. Det var magen och ryggen som fick sig en genomkörande idag, plus konditionen då men den tränas varje dag.. Kom till gymmet vid 12 tiden det var mest pansionärer som vanligt vid den tiden. Jag blir så glad eller hur jag ska säga när jag ser tanter och gubbar i åldern 70+ som verkligen tränar och kämpar vid dem olika maskinerna.. Blir helt varm i hjärtat..

Min täning idag såg ut så här;
25min crosstrainer


2*35 rygg


3*15 mage


3*15 mage


Så avsluta jag dagens pass med 25min crosstrainer


Mycket nöjd över dagens pass!!

Jag kunde jag kunde!!

Oj oj nu är jag mätt!! Men de var väldigt gott för att vara första gången som jag gör soppa haha..

Den blev väldigt stark och god, det blev dock jätte mycket så nu blir de la soppa resten av veckan haha..

Jag använde mig av detta; Kolrot, morötter, potatis, palsternacka samt lite nöttkött som jag hade i kylen. Jag tärnade allt och la i kokande vatten tillsammans med två grönskasbuljong tärningar, sen salt, svartpeppar och massor av chilli krydda.. Lät de koka i ca 20min. Jag åt även lite nybaktbröd till med smör och ost! Mumms!!



Det värsta är att jag inte tål att skala rotfrukter så blev ett x-antal nysningar och nu sitter jag här med kliande händer och näsa. Men va ska en göra när jag bor själv.. Bara att skala och se glad ut..



Här börja de dofta väldigt gott..



Gött!!

Det matematiska barnet!

Idag hade vi bokdiskussion i skolan det var tre kapitel från boken Det matematiska barnet Det var rätt intressant och jag fick ut lite mer av dessa kapitel. Vi sluta 12 så de var en kort och bra dag. Direkt efter skolan åkte jag till gymmet.. Nu håller jag på att laga mat, idag blir de soppa.. Mmmm va gott de ska bli hoppas jag iaf..

Men återkommer hur soppan blev.. :)

 


Hur kunde jag låta de gå så långt?

Sitter och kollar igenom mina bilder på datorn, så kommer jag till mappen från nyåret i Karlskrona. Jag fattar verkligen inte hur jag kunde låta de gå så långt och att jag inte såg något såg vart de var på väg?! Istället skyllde jag på att jag torktummlat jeansen och dem blivit för små.. Gjorde väl allt för att försöka förneka de för mig själv.
Det är min pappa jag ska tacka för att de gått så bra för mig som de gjort. Vem vet hur de hade gått med mig annars om inte pappa ordnat den tävling som han gjorde, bara för min skull. För att han bryr sig om mig och att jag ska må bra.

Så här såg jag ut innan jag flytta hemifrån;

Inte den bästa bilden men.. Man ser iaf mitt ansikte.

Detta är då jag ca 2månader efter att jag flyttat hemifrån;



Ser ju F*N gravid ut!! Jag kan inte i min vildaste fantasi förstå va de var jag gjorde eller gör de så mycket att må dåligt..??

Jag vill inget hellre än att få tillbaka den kropp jag hade innan jag flyttade. Tycker att jag är på god väg nu. En sak som är J*vligt säker är att jag aldrig aldrig kommer komma tillbaka till den kroppen som jag hade i karlskrona.....

Detta är jag nu;





Så tack pappa, tack för att du var så ärlig mot mig även fast jag blev helt förstörd när du tog upp de! Men nu kan jag inte vara mera tacksam!!! <3


Svårt att välja..

Hm, jag har alltså ingen aning om vad jag ska läsa för nått nästa hösttermin?! Nu när jag inte fick läsa idrott.. Har kollat lite på gu.se men jag hittar inget som jag bara känner att shit de vill jag läsa.. Suck.. Blir ju lite lack när jag vet att denna utbildningen nu är kortad tlll 3år men när jag kom in var den 3½år men nu när jag inte alls vet vad jag vill läsa under ett ½år så kommer ju tanken att jäkla skit att jag måste läsa nått då. Tänk om jag bara kunde skippa de och läsa auo 3 dirket istället men de går ju såklart inte men iaf.. Jag har som sagt ingen aning om vad jag ska läsa och jag måste bestämma mig innan 20 december.. :/

Unstoppable

Igår kom alltså min kärlek hit. Vi bestämde oss för att se på bio jag visste ju en del filmer jag ville se och den vi tillslut kom framtill att vi ville se båda två var Unstoppable den var ju helt okey inte de bästa film vi sett men ja den funka iaf...  Vi köpte med oss lite chips å dipp och även lite saker så vi kunde göra varmamackor på vägen hem från bion. Jag käka inga chips eller någon dipp!! :)

Sen vara de bara massa mys och tjat tills vi somna vid 1-2 tiden. Såå underbart att haft my lööve här!! Vi sov som vanligt läänge imorse tror vi gick upp vid 12 haha.. De är helt galet för när jag sover själv då vaknar jag alltid typ vid 9 tiden men dirket T ligger brevid kan jag tydligen sova hur länge som helst. Fast va gör de då? Inte ett smack!!

 

Så jag har haft en riktigt bra helg med dem jag älskar mest, fredag och halva lördagen med syster och familj sen halva lördagen och halva söndagen med min stora kärlek.. En Fantastisk helg!!

   

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Lussebullar!!

Igår baka jag och syster lussebullar, men vi fick lite problem där i mitten typ när mjölet tog slut haha.. Men E och G fick åka till ica kvantum och fixa detta haha.. Men de tog lite tid så degen börja ju såklart jäsa så de såg ut så här ett tag haha..


Men Dennis var duktig och putta ihop degen så den inte skulle "rinna" över kanten. ;)







Vi fick ta en mat paus i bakandet då serverade syster ungsbakad falukorv med kokt potatis. Mumms..



Tillslut fick vi allt ordning på lussebullarna, jag hann dock inte göra mer än 16st för T kom så vi åkte hem hit till mig!



Så syster var dem goda?!

Vilosöndag?

Puhh, har precis kommit in från en löprunda på 3.8km fast att jag skulle ha en vilodag idag men de gick liksom inte hade för stort tränings sug. :) De var så skönt att vara ute och springa igen och inte någon värk i ljumsken. Jippy!!

Men nu ska jag in i duschen sen ta tag i läsnadet..

Återkommer med lite bilder mm från gårdagens lussebak..

Armar

Halloj härliga lördag!

Idag ringde klockan 8.18 då var de bara att stiga upp och käka frulle sen åka hem till syster där E och Dennis väntade på bilen. Sedan vidare till gymmet. Idag körde jag 20min crosstrainer så gött är de att träna på crosstriner tycker jag då jag hitta ett bra program som jag kör.. Sen var de dags för armarna att träna. Det blev dessa övningar alla 3*15







En mycket go träning var de idag. Men nu blir de till att vila kroppen i morgon. Så kör jag på igen på måndag. :)

Nu ska jag borsta håret sedan bege mig bort till syster för lussebullsbak.

Ha en trevlig lördag!!


Blåser..

Uhh va jag är mätt.. Fick jättegod mat hemma hos syster med familj. Oxfile med potatisgratäng och rödvinsås. Mumms va gott de var.. Men nu är jag galet mätt fortfarande vi åt vid 19.30 så haha..

Nu sitter jag iaf hemma hos mig och väntar på att idol ska börja igen. Sen blir de att försöka sova. För igår kunde jag inte somna så somna vid 3 tiden och de är inte helt okey. Jag ska även upp vid 8.20 i morgon för ska till gymmet och träna plus att jag lånat systers bil och den behöver E och Dennis den så får köra hem bilen till dem. Men de är bara bra för då kommer jag upp i tid och iväg till gymmet. För resten av lördagen ska ju jag och syster baka lussebullar och sen kommer ju min T hit!

Jag har fått två så mysiga blåser på min vänstra hand, dem kommer från att jag tränat på roddmaskinen. Inte alls mysigt så nu blir de inte att träna på den maskinen på ett tag. :/

Nu ska jag borrsta tänderna sedan lägga mig under täcket..

Natti!

Dagens träning..




Haha idag var jag så pepp.. :)

Körde 20min crosstrainer 2000m rodd 20min crostrainer


3*20 sådan här


3*20 sådan här

Sen även en annan ben övning som jag inte fick bild på som jag körde 3*15 på :)

Behöver jag säga att jag var trött.. ;)



Så röd och fin vart jag i fejjan... ;)

Jo jag vet skit tråkigt inlägg men inget bättre för mig ;)

Fullstädigt namn: Madeleine Michaela Lindquist
Födelsedag: 25 augusti
Ögonfärg: Bruna
Hårfärg: Brunett 
Högerhänt/vänsterhänt: Höger

Favorit:
Sport: Hm, träna på gym ;) 
Helgdag: Julafton
Årstid: Sommar 

Har du någonsin:
Varit kär: Ja 
Blivit dissad: De har jag nog...
Sovit utomhus: Jao i tält
Sett en död människa: Ja tyvärr. :(
Retats: Haha ojaa..

This or that
:
Pepsi/cola:
Cola 

Jordgubbar/blåbär: jordgubbar
Tv/film: Tv
Gitarr/trummor: Gitarr
Adidas/nike: Nike

Senaste du:

Skrattade: Det var nog idag.
Grät: Tisdags...
Filmen du såg: Patrioten 
Drog ett skämt: Oj kommer ej ihåg
Sjöng en sång: Förut i duschen. ;)

Har du under den senaste månaden:
Kysst någon: Ja
kramat någon: Ja

Bakat:
 Ja
Viljat dö: Vilken fråga..


Ledig men regnig fredag..

Nu har jag precis hämtat Dennis på dagis. Självklart la han beslag på min mobil direkt så kan tyvärr inte visa er några bilder nu men gör de senare..

Idag har jag varit och tränat och shit vilket pass de blev, körde riktigt hårt såg ut som jag gått in i duschen med kläderna på typ. Härligt svettig med andra ord.. Men jag skriver mer om detta senare när jag har fått in bilderna så jag kan visa er.

Idag är de alltså fredag och jag är ledig otroligt skönt, kommer troligen hänga här hos syster ikväll lite segt att sitta själv en fredagskväll.. Så får se vad vi hittar på kanske käkar någon god middag. Hihi..

Imorgon ska vi baka lussebullar jag, dennis och syster.. Jag tycker inte om lussebullar men de är ju skoj att baka iaf haha. Tommy kommer i morgon någongpng under dagen.. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men, finns några filmer som går på bio nu som jag skulle vilja se iaf. Vet ju dock inte om T vill se någon av dem.

Nu ska jag ta mig en god ölkorv och slappa här i soffan..


Utsikten från min lägenhet i Karlskrona. Måste erkänna att jag saknar denna staden..


Halloj halloj

Idag har de varit fullfart igen.. Skola mellan 9-15, föreläsningen var värdelös, sen hade vi basgruppsarbete och de var rätt skoj plus att min grupp är så skön. Vi var lite övertrötta där mot slutet.. Hihi.. Men skoj har vi ihop iaf de är ju tur de..
Direkt efter skolan blev de ett pass på gymmet, idag blev de 20min crosstrainer 3*15 mage 3*15 armar sen acsluta jag med 10min löpband. Gillar igentligen inte att träna vid 15.30 tiden för de är då allt folk börjar komma till gymmet men men träna gjorde jag iaf. Sen var de bara hem och duscha och fixa lite här hemma.. Innan jag tog bussen till syster där vi montera ihop Dennis nya STORA säng. Syster har väl inte de bästa ögonmåttet haha.. Nu står de på plats och väntar på att Dennis ska sova i den. Just nu är den dock utan resårmadrass den kommer i morgon, ska bli intressant att höra på lördag hur första natten i nya sängen varit. Hihi.. Jag och syster åkte till IKEA för att köpa nytt täcke, kudde, påslakan och lakan. Vi hann även med att käka underbara köttbullar med sås och mos. Jag var ju så snäll och bjöd syster på denna dunder middagen haha.. Hela 48:- för oss båda inkl dricka.. Tss..
Kollad på ROBINSSON hos syster innan jag tog bilen hit hem som nu står på MIN parkeringsplats. Så gött att ha en egen plats för just sådanahär tillfällen. Nice nice..

Ute regnar de fast ´jag är rätt nöjd med de hellre de än snö känner jag..


Imorgon är jag LEDIG så gött med långhelg. Har gått runt hela dagen och trott de varit fredag idag. Så morgondagen består av träning, städning, handling ska även försöka hinna med att plugga lite.. Sen de bästa av all så kommer troligen min bättre hälft hit till mig över helgen. <3

 

nee de var´då väldigt va jag bara babblar.. Inga bilder har jag att bju på idag heller gudars va illa..


Sleten.....

Godkväll. Nu känner jag mig rätt sleten efter typ 12h ute på vift.. Så orkar inte skriva så mycket.. Men vi hade en jätte bra föreläsningn idag iaf. De var skönt.. Sen har jag varit ute och passat A och de gick fin fint.. Blir även att passa han nästa fredag. Trevligt.. :)

Här kommer iaf dagens. Så återkommer jag i morgon!!



 ;)

De var kyligt ute idag så fick ha på sig ordentligt;

Lite snabbt

Kommer uppdatera mera ikväll. Just nu sitter jag på vagn 6 ut till Bergsjön ska ut och passa A för första gången på länge. Men återkommer ikväll. För nu ringer syster :)

Nya skor kanske vore bra..

Brr fy de var inte jätte mysigt att gå till wiesel och handla frukt. Dit vägen blåste de rätt i ansiktet så hemvägen var destobättre.. Så nu är fruktskålen upp fylld, självklart glömde jag köpa frysta hallon så blir ingenn smothii ikväll. Får bli en härlig fruktsallad istället..

Jag har nog kommit fram till att jag måste köpa nya skor.. :/ Mina älskade Kawasaki börjar ramla isär.. Se själva:

 



Ett litet vackert hål. ;)



Lite fina trådar och lite mera hål. :)



Jag fattar inte hur jag alltid kan slita på skorna på de här viset?! Snart kommer jag känna marken, haha..

Jo, ja två av bilderna är tagna över handfatet då de var bäst ljus där!


Idag blir de dagens mat..

Till frukost idag fick de bli en god smothii.
den innehåller; Frystahallon, vanlijglass, en banan och vanlij youghurt. Gott gott.



Till lunch fick de bli lax och matvete lätt och gott!



Till kvällsmat blir de nog en till smothii eller kanske lite fruktsallad, ska iaf ge mig ut i snökaoset för att köpa mer frukt om en stund.


Idag kom du och besökte mig!!!

Det hände något helt galet när jag var på gymmet i förmiddags, jag lyssna på musik i min iphone och musiken var riktigt blandad idag. När de kommer en Westlife låt som heter I`ll See You Again så bara kände jag hur min älskade Farfar kom till mig. De känndes helt galet, jag var inne i värsta flåset samtidgt som jag nästan höll på att börja gråta då låten fick mig att tänka så otroligt mycket på farfar. Jag har hört denna låten massor av gånger sedan farfar lämna oss men nu var första gången som jag fick denna känsla, de var precis som att farfar stod brevid mig och bara var där och var stolt över mig.. Samt att han puscha mig så jag verkligen körde järnet på crosstrainern.

Jag verkligen saknar min farfar så otroligt mycket! Går inte en dag utan att jag tänker på han! Du var min bästa vänn och kommer så alltid att vara!!

Du är så saknad, jag vet att du sitter där upp någonstans och har koll på mig!

Två av mina farbröder och underbara farfar! <3

 

Snart är de två årsedan du lämna oss.. Jag kommer så väl ihåg vårt sista samtal.

Hoppas du har de bra var du än befinner dig!


<3


Känner mig som en ny Madde =)

Nu sitter jag här ny duschad och lyssnar på Bandit Rock.. Tog mig en tur till gymmet vid 11.20 tiden och ojoj va bra de gick på gymmet idag! Så nöjd över mig själv och jag känner inte av något från gårdagens värk i nacken! Jag är bara så glad känner mig även väldigt motiverad till att läsa alla kapitel som jag måste ta mig igenom idag av kurslitteraturen! Hoppas denna känsla jag har i kroppen är här för att stanna.! Tror en del av denna känslan kom när jag stod på crosstrainern och de kom en låt av westlife som fick mig att tänka på min underbara farfar! Men mer om de i ett annat inlägg...

Dagens träningen på gymmet blev:
20min crosstrainer
2000m rodd
20min crosstrainer
3*15 armar

Kännde att jag kanske skulle orkat 20min till på crosstrainern men var så galet svettig så jag kännde mig ändå väldigt nöjd. Plus att magen börja skrika haha..



Så här pepp var jag innan dagens träning. ;)

Nu blir de att käka lunch sedan läsa lite!


Mår mycket bättre!!

Godmorgon. Va skönt de var att vakna och jag känner mig så mycket bättre jämnfört med igår kväll.. Jag var helt hundra på att jag skulle bli sjuk, för efter jag hade käkat den underbara maten så kännde jag mig inte alls bra så la mig ner och kolla på nyheterna i väntan på halv åtta hos mig. Men helt plötsligt vaknar jag och då är klockan 20.10.. Opps.. Men jag somnade iaf vid tolv inatt så de var ju nått som inte riktigt stämde. Jag orkade iaf läsa ett kapitel i det matematiska barnet

Jag orkade inte gå upp 8 i morse, men jag kom på att de är tisdag idag och då har kvartetsvärde även öppet 16-18 så ska gå ner då istället...

 

Är ju inte alltflör roligt väder ute idag alltså :

 



ne nu blir de days ;)


Dagens!



Körde på jeans idag de händer inte alltför ofta nu förtiden. :P

J*vla spis!!

Åhh jag tror jag går i taket snart!!
Var ju ner till kvartertsvärden imorse vid 8!!! För att ugnsluckan inte går att öppna. Så Y sa att de fixar jag underdagen. När jag kommer hem ser jag att han varit här och jag provar att öppna luckan och de funkar, gött tänkte jag då blir de potatisgratäng och grillad kyckling till middag idag..
Ja så börja magen kurra lite så startar ugnen, har gratängen i formen så ska jag öppna och slänga in formen. Men då går fanskapet inte att ÖPPNA, men jag va kul de gick att öppna den en gång skoj!! Stor suck..
Så nu blev de att bara käka kyckling!! Så nu blir de att gå upp 8 för att gå ner till Y igen och nu ska jag faan ha en ny spis detta pallar jag inte med. Kul om jag hade fått in gratängen men sen inte fått ut den de hade vart fint de! Blää säger jag åt detta!!!

 



Ja så här långt kom gratängen!!



Mmm ser de inte gott ut! Jo de var ju gott men lite torrt! Hade varit fint med gratäng till. :/


Föreläsning och en ond nacke!

Ny vecka igen då.. Den startade mycket bra men nu är den inte alls så bra längre, orkar igentligen inte ens skriva här men..

Föreläsningen idag var faktiskt rätt bra fast mot slutet blev den lite ovärd... Fattar inte varför alla föreläsare allrid ska dra ut på tiden? De händer jämnt. Men men. Fick en del anteckningar men vet ju inte vad man ska lägga på minnet då vi inte har en susning av vad tentan kommer handla om? Okey den är inte fören 17 januari men lite hum vill jag ju ändå ha. Får nog slänga iväg ett mail till läraren så jag får någon klarhet i detta..

Sen hade vi workshop den var också rätt skoj, fivk tänka en heldel och de är ju aldrig fel haha.. Men jag fick dra hem tidigare då jag knappt orkar hålla huvudet uppe. :/ Denna nacken alltså ingen som vill byta?! Trodde de skulle bli mycket bättre denna vintern då jag köpt en varm jacka samt att jag har halsduk på mig men icke. Direkt de blir minus grader blir nacken kajcko.. :( Så nu ligger jag i sängen och fixat till kuddarna så dem ligger perfekt har även smörjt in med voltaren och tagit två ibumetin... Så nu blir de ingen zumba ikväll.. Suck..
Hoppas verkligen det blir bättre i morgon så jag kan få träna. Är ledig i från skolan i morgon också så de är gött..

Resten av dagen får jag väl tillbringa här i sängen jaaa va skoj.. :/ Fast nått glatt denna dag är att ugnen är fixad så får bli "lyx" mat idag istället. Potatisgratäng med grillad kyckling... Ingen mat som jag måste stå vid spisen och röra hela tiden iaf.

Ne nu får jag lägga ner datorn. Slänger in en dagens senare...

Det är jobbigt att "förlora" en vänn!!

Nu ligger jag här i soffan igen och tänker en hel massa..

För några dagar sedan fick jag ett mail på facebook, mailet innehöll bara en bild men de räckte..

Bilden jag fick var denna:
 

Denna togs på Böda sand när jag och mikaela var där och gjorde vår praktik på borgholm. Det var alltså när vi gick sista året på gymnasiet. Det var alltid jag och mika och så skulle de också alltid vara. Trodde vi då.
Tyvärr händer de tråkiga saker i livet som iallafall jag inte trodde jag skulle behöva gå igenom. Eller hur man nu ska förklara det. Jag har många underbara vänner som alltid ställer upp om man har de jobbigt eller om man bara vill ha skoj så finns de alltid vännerna där. Men med Mika var då så annorlund vi prata om precis allt, vi behövde inte prata på ett tag men vi visste iallafall vart vi hade varann. När vi prata i telefon var samtalen aldrig under 60min. Vi har prata om de som hänt men jag känner att jag inte bara kan glömma de och köra på som vanligt. Även om de gör så ont i mig. För jag saknar verkligen denna så otroligt snälla, omtänksamma och goa tjej. Det var iallafall så hon var när jag kännde henne.. För nu känns de inte som att jag känner henne längre. Jag vet att hon läser min blogg och jag skriver inte detta för att på något sätt vara elak eller liknande utan jag måste bara få skriva av mig och de är det jag gör här på min blogg..

Så ett råd till er alla, ljug aldrig för era vänner vad de än gäller för sanningen kommar alltid fram och då blir de bara så mycket värre!!

God drink!!

Igår blanda jag en otroligt god drink. 



Jag gjorde på följande sätt:

Mixade frystahallon med äkta vaniljglass och smirnoff rassberry.
Sedan blandade jag detta med hälften hallonsoda hälften sockerdricka..

Den blev ljuvligt god, då de blev så gott med vaniljsmaken. :)

Pröva denna till nästa party..

Söndags middag!

Godkväll...

Då är snart ännu en vecka förbi. Jag avskuta denna veckan rätt bra faktiskt med middag på en turkisk restaurang det var syster som ringde och fråga om jag ville följa med. De va tur jag valde att följa med för min ugn funkar men de går inte att öppna den alltså går de inte att ställa in något i ugnen. Idag skulle jag göra potatisgratäng men de gick ju inte så tur jag åkte med in till stan å käka..
Det var jätte god mat, jag käka biffstek med örtbakad potatis, sen var de nybakt bröd. Mycket gott.. Det blev även beställt dessert, E ville jag skulle prova nått som heter baklava



Här är de.. Det var faktiskt helt okey otroligt mättande, denna smakade pistage.. :)

 

Syster och Dennis käkade detta:



Så tack kära syster med familj för några trevlig timmar denna annars rätt sega söndag!


Idol för mig själv..

Idag är de första gången jag kollar på idol själv, inget mysigt fredagsmys med Emma som även brukar innehålla tacos, godis, sprite/juice och en massa tjat. :) Ne inte idag inte ikväll har jag "kollat" själv. För de blir tyvärr så när jag ser på idol själv här hemma att jag börjar greja med massa annat samtidigt som nu tex nu bloggar jag haha.. Förut slog jag in lite julklappar men självklart tog tejpen slut, suck. Så får fixa ny tejp i morgon kommer troligen också köpa lite mera julklappar i morgon.. Trevligt trevligt..

Andreas Weise
är han jag gillar mest i idol, kan inte riktigt sätta fingret på vad de är med han men nått är de med han iaf. För nått måste de ju vara eftersom jag alltid slänger iväg en röst på han.

I pausen på idol får de nog bli att öppna kurs boken Det matematiska barnet, jaa va skoj att göra en fredagskväll. Men de måste göras så bara att köra på..

 

Xoxo


Nu är de helg.

Puh nu har jag precis sätt ner röven i soffan.. Så nu är helgen här, skönt skönt.. Fixat några julklappar idag nice nice. Kan nu bocka av nått mer namn på listan, mycket trevligt.

Nu ska jag nog ta och kolla på robinsson på tv4 play.

Ha en trevlig helg!!



Så här såg jag ut idag :)

En fredag i november

Godmorgon. För idag har jag haft en godmorgon efter en helt okey natt. Har en underbar träningsvärk i precis hela kroppen. Mmm härliga zumba. Hi hi. Just nu sitter jag på vagnen in till skolan, blev visst en vagn förtidigt men jag var nere hos kvartetsvärden och fixa parkeringsplats. Inte en dag för tidigt ha ha. Så nu alla mina kära vänner med bil nu är de bara att komma! Ha ha. Idag blir de lunch på subway med kära syster en får väl passa på att umgås med henne utanför huset nu för vet aldrig hur länge hon orkar gå. ;) sen ska jag nog åka iväg en sväng och köpa lite julklappar. Har ju bara köpt nio stycken än ha ha. Men jag älskar julen och att ge bort julklappar är ju de bästa! Sen när en är student är de faktiskt rätt bra att köpa julklappar lite då och då annars blir en bankrutt. Ska ju även passa Dennis ikväll då hans päron ska ut och käka! Nu ska jag strax av vagnen och ut i regnet!

Tv4 play

Nu har jag precis kikat på Berg flyttar in på tv4 play. Smidigt å bra att man kan kolla så här på nätet när man vill och de kostar inte ett skvatt.. Perfekt..

Något som är ännu bättre är att jag känner mig trött så ska stäna av datorn och sen ta och stänga mina söta ögon för denna dag..

Imorgon är de fullfart igen en hel massa saker att fixa men bara roliga saker så då går de ju lätt. Vet ju inte hur roliga föreläsningen är dock den är mellan 9-11.30

Sov så gott, så hoppas jag på att jag får en bra natt också!

<3Madde


Zumba!

Åhh va fin min blogg är nu!! Allt tack vare söta Charlotte jag är jätte nöjd så fint de blev!! Tack Tack! :D


Nu sitter jag här efter ett tufft zumba pass. Det var första gången jag provade detta och de var riktigt skoj.. Lite mycket nu första gången innan en kan rörelserna fast de är ju olika pass vid varje tillfälle typ.. Men hon som höll i det idag var riktigt rolig och bra. Så jag ska ge det en chans så ska på ett pass till på lördag. Känns som de kommer kännas en hel del i kroppen i morgon de vore riktigt nice.

Nu blir de att käka kvällsmat, vaniljyoughurt med vindruvor och kanel. Mumma!!


Ska kika på lyxfällan nu!!


Åh så fin blogg jag har.. ;)

Nu känns de lite bättre

SKÖNT med en powernap på 2h de var riktigt välbehövligt kan jag medela. Så nu känner jag mig lit mer levande igen. Nu är de bara att peppa inför träningen som sker i kväll.. Ska bli väldigt intressant att prova på detta pass som jag ska testa. 19.45-20.40 var riktigt längesedan jag tränade så sent haha..

När jag vakna efter min powernap var de kolsvart ute. Denna jäkla höst alltså, fast idag har de varit underbart väder iaf, okey blåst en hel del men solen sken!!

Imorgon är de redan fredag, galet vad veckorna går fort.. Så imorgon blir de lunch på subway med syster sen på kvällen ska jag passa Dennis så blir till att se på idol hos syster i morgon helt själv.. Baaa. haha..

Här gick de undan.

Oj va mötet gick fort. Så nu sitter jag på bussen på väg in till stan.
Turbomötet gick iaf bra, min nuvarande vfu samordnare som de så vackert heter är så mycket bättre än den första jag hade. Så nu ska jag "bara" maila in en blankett till skolan om att jag önskar byta vfu område. Det är inte alltid så lätt sa min samordnare men bara jag har bra argument till varför jag vill byta så hoppas vi på att de löser sig. Vore så skönt att få byta till hemhem.. Men men de ger sig..

Idag börjar alltså den nya kursen som är matte och innebär en salstenta den 17 januari. Jo jag vet långt dit men jag är redan nervös haha.. Kommer bli min första salstenta.. Vi börjar inte fören 12.30 men de är ingen ide att åka hem för att sen gå till vagnen efter ca 30min igen så jag åker direkt in. Ska käka lunch i skolan med Josefine och hennes man Mattias..


Åh så skönt de är att se lite sol och blått på himmlen, de görr mycket för humöret. Så jag kommer  klara av denna dagen med även om jag fått kasst med sömn inatt.. 

Träningen igår känner jag av idag och e är alltid lika skönt med träningsvärk, då vet jag att min träning ger nått.. Var längesedan jag hade träningsvärk i benen efter att jag stått på crosstrainern eller på löpbandet. Så de är otroligt gött att vara tillbaka på gymmet!!

 

På väg.

Godmorgon.. Nu sitter jag på bussen ut till Torslanda för mitt möte med min Vfu handledare. Hoppas på ett bra möte och att de blir som jag vill.

Jag sitter alltså här på bussen, efter ytterliggare en dålig natt.. Vad är problemet, jag fattar inte. När jag var hemhemma så sov jag som en gris hela nätterna och länge på morgonen gick inte upp fören 11.30 och nu när jag är hemma i min lägenhet där jag alltid sovit bra, sover jag som en kratta. Kolla på klockan sista gången 2.30 sen vaknar jag liksom till en gång i timmen/varannan timme. De är verkligen skit jobbigt.. För jag vet att jag inte funkar som jag ska om jag inte får sova minst 8h varje natt.. Men idag efter skolan ska jag hem och ta en powernap för jag vet att när jag var inne i mitt powernaps stimm eller vad vi ska kalla de så sova jag bra på natten med. Även om jag sover på dagen. Något måste jag ju prova iaf för jag pallar inte att ha sömn problem!!!

Återkommer efter mitt möte!


Dennis!!

Idag har jag som sagt vait hemma hos syster en sväng.. Det var ett tag sedan jag var där så Dennis vart glad att jag följde med dem hem förut.. Så vi bowla som vanligt, hehe.. Sen bygde vi äevn en koja som han sedan bowlade under och det var inte bara att slänga på en filt över två stolar utan de var tvungen att vara rätt "lock" som Dennis sa.. Så fick springa runt i huset och leta upp en filt som dög då den första jag bygde med inte dög. Haha.. Sen satte vi oss i soffan och kolla på bowling på youtube.. Ja den killen å boling alltså.. Tss..



Kojan och några av hans käglor..

Ja jag vet kass bild men jag har ju bara min iphone att ta kort med. :(

Laxgryta med ris!

Nu står de och puttrar på min spis. Jag håller på att laga en super god laxgryta med ris. Denna maträtt är super enkel och går hyffsat fort att tillaga.

Du behöver:
2.5dl matlagningsgrädde
2,5dl cream freach
2msk fisk och skaldjurs found
2tsk rödrom
2-3 laxfilèr

Häll i allt utom laxen i en gryta. När det börjat puttra sänker du värmen och lägger i laxen som du tärnat i små bitar. Låt sedan stå och små puttra i ca 20min beroende på om laxen är fryst eller ej.

Jag brukar oftas äta detta med vanligt jasmine ris men matvete funkar bra de med!






Smaklig måltid!! :D

Bilder från dagens oväntade matlagning!

Det var Doris som stod för matlagningen i mitt mini kök, men hon var grym på detta med att laga mat Soppan blev så god, min syster höll på att tappa hakan när hon såg v jag åt och åt. Då varken soppa eller grönsaker är mina favorit men shit alltså detta var gott!! Vi hade gott nybakt bröd och nygrillad kyckling till.
Tyvärr är inte bilderna av bästa kvalite.. :/


   

Kocken! ;)            Dukningen!                   Dennis gick och tjuv åt av brödet!



               

Mmmm va detta var gott!    Mumms mumms..


Det var väl kanske inte helt rätt att dricka julmust till men haha..!!


Koja!

Nu har jag och dennis byggt en koja som han bowlar i. Bowling nörd som han är.. :) Jag är alltså fortfarande kvar här hos dem.. Då syster och hennes man är och skriver kontrakt då dem sålt sitt hus.. Men jag drar mig nog hemmåt direkt dem kommer hem, måste fixa käk så jag har en matlåda i morgon då jag inte kommer få någon sovmorgon fast att jag inte nörjar fören 12.30 men har bokat möte med min vfu-handledare klockan 10 ute i Torslanda.. Suck.. Segt att åka dit ut fast inom en snar framtid flyttar ju syster med familj dit ut så då blir de väl en del åkande ut dit iaf.. Har ju dock haft min praktik där ute i två år men de är så dumt när bussen bara går en gång i halvtimmen sen att de tar en halvtimme dit ut med. Men men nu är de ju ett viktigt möte jag ska på så de är bara att gilla läget..

Ska bli intressant att se hur denna nya kursen kommer se ut som börjar i morgon har ju redan sett schemat men iaf.. Har inte hunnit öppna boken än heller.. Oppss.. :P



Jag och syster för lite mer än ett år sedan tror jag..

Sitter hemma hos syster

Oj va de blåser ute. Denna dagen blev inte som jag tänkt mig men vad gör de då den blev roligare. Jag gick till gymnet i förrmiddags istället och körde 20min på crosstrainern, 10min på löpbandet och 10min cykel samt att jag körde lite styrke träning. Mycket skönt var de och svettig blev jag. Ljumskarna kände jag inte av så de var också väldigt bra. Skulle ut och käka lunch med syster, Doris och Dennis men när vi kommer till stället vi skulle käka på var lunchsoppan slut. Jaha de va ju skoj vart ska vi nu ta vägen? Men vi tog saken i egna händer och hoppa in på kvantum och köpte ingridienser till en soppa som Doris slängde ihop och Ojoj va god den var!! Vi åkte hem till mig och fixa käket hi hi. De kommer mera om detta när jag kommer hem och kan blogga från min dator och inte min iphone. Bilder kommer också då! Nu ska jag bowla med Dennis!

Fy vilken kass natt!!

Godmorgon!

Fy vilken natt jag haft, inte den bästa om man säger så. Vet inte varför jag sovit så dåligt. Tog långtid innan jag ens somna sen vakna jag typ en gång varannan timme.. Så min morgon blev inte alls som jag tänkt mig men men.. Nu är jag iaf rätt så nyvaken och väntar på att Våra bästa år ska börja. Haha..

Sen måste jag faktiskt ta tag i pluggandet och öpnna boken för den nya kursen som börjar i morgon, så jag inte sitter där en dag innan och stress läser... Så om jag börjar läsa om en stund så kan jag med gott samvete följa med syster och C.o ut och äta lunch. Hiihi måste alltid belöna sig själv..

Ska även ta mig bort till gymmet vid 15 tiden tänkte jag. Då ska jag köra på lite hårdare än gårdagen. Jag smörjde in mina ljumskar med voltaren igår kväll i förrebyggande syft. Så de ska nog funka fint idag med hoppas jag..

 

Nu är de dags för lite frulle!!

 



Åhh va jag längtar efter sol och värme!!


Men oj va trevligt!

Haha faan va jag är rolig nu gick jag ju till affären och köpte mig massa gott så kommer jag hem och blir hungrig på mat. Så ja de var ju bara att ta upp mat ur frysen fick bli de jag frös ner i söndags fläskfile och potatisgratäng så när jag hade käkat upp de blev jag så jäkla mätt är mätt ännu,  så jag orka ju ingen pepparkaksdeg för julmusten drack jag till maten. Så nu ligger degen här i kylen och bara väntar på att få bli uppäten, haha.. Typiskt mig att köpa massa gott men sen när jag väl kommer hem så äter jag de inte..

Men julmusten var gudomlig, varför är dricka så mycket godare på glasflaska?!

Nu ska jag nog snart ta och blunda så jag orkar med morgondagen, en ledig onsdag har jag framför mig som kommer innehålla träning, tv, luncha med syster, doris och dennis.. En trevlig onsdag alltså..


Ja just de ang rubriken. Galet många besökare idag, så skoj.. Även många kommentarer, de blir så mycket roligare att blogg då. Thnx!

Natti natti!!

 



Saknar min bättre hälft! <3


Leva livet som Benjamin Button

 

Tänk när man var så här liten då hade man inga bekymmer. Man lekte bara med alla kompisar varje dag, fick all mat serverad, behövde inte städa mer än att plocka upp sina leksaker på rummet då. Inte ens duscha behövde man gör själv utan där stod man i duschen så skrubba nån av päronen en på ryggen och shamponera in håret, men blev torkad när man kom ur duschen och pyjamasen låg framme bara att hoppa i. Man hade alltid tvättade kläder, då behövdes de minnsan inte bokas några tvätt tider inte utan öppna man strumplådan låg de alltid strumpor där. Inte behövde man tänka på hur man såg ut okey håret behövdes ju borstas men då var de bara att luta sig framåt så allt hår kom framför ansiktet för då kunde pappa borsta håret på en. Fråga mig inte varför han inte kunde borsta om de låg som vanligt haha..

Fast å andra sidan hade man allt framför sig med en hel massa år i skolan 13år för att vara exakt. Dessa år har jag ju nu klarat mig igenom. För de jag läser nu på universitete är något jag valt själv men dessa år har gått så fort så snart är jag klar med denna utbildning också. Nu när man är "vuxen" ja då måste man se till att ha mat i kyl och frys alltså gå och handla, laga maten och DISKA disken, sen tvättas inte kläderna sig själv tyvärr och bor man i en etta på 25kvm som jag gör finns de ingen plats för tvättmaskin så de är bara att boka massa tider i tvättstugan så man inte står där en morgon utan strumpor.. Duscha ja de får man också fixa själv nu och de är inte en av mina favorit sysslor om man säger så.. Nu måste man även tänka på hur man ser ut kan inte gå ut och se ut hur som helst. De bästa är ju om en orkar slänga på lite make och borsta håret haha.. Nu kan man inte heller bara glida runt om dagarna och leka mamma, pappa, barn, eller bulleri burken.. Ne för de har man inte tid med..

Nee tänk om man levt livet som Benjamin Button, de skulle vara grejer de. :P

 


Se där ja, hoppsan!

Ja jo okey, jag fick tillslut ge mig ut iaf för att köpa nått gott till tvn ikväll.. Det blev pepparkaksdeg och julmust! MUMMS!! Men jag gick faktiskt till affären och tillbaka för nu var de rätt skönt ute ör de regnar inte utan blåser men inte så mycket så var väldigt behaglit faktiskt.. Så nu kan jag unna mig lite gott ikväll hihi..

Det är faktiskt rätt mysigt med hösten ändå, okey inte detta piss väder men.. Det kommer bli ännu mysigare om mindre än en månad när alla adventsljusstakar och stjärnor kommer upp i alla fönster. Mys!! jag älskar julen!!! :D

Nu ska nog jag tända lite levande ljus här hemma å njuta av min julmust med deg haha..


Dagens

Tänkte slänga ut dagens outfit :P



Gillar speglarna galet mycket på toaletterna på pedagogen. Stora speglar från golv till tak bakom själva toastolen. :)

Så här vacker var jag innan träningen :P



Glömde min vattenflaska idag så var lite jobbigt att träna då jag brukar dricka jätte mkt men men.. Jag körde 20min på löpbandet kändes otroligt gött att få springa igen men tog de samtidigt lite lugnt för ljumskarna är inte helt hundra ännu. Blev även 15min på motionscykeln. Börjar lite smått fast kommer köra varje dag istället nu i två veckor tänkte jag. De kommer inte bli några gruppträningar utan bara i gymmet.. Så får vi se hur de går hihi har ju ett litet mål att nå till jul. Hoppas kunna nå detta de vore väldigt skönt. Så en kan äta upp sig under julhelgen haha..


Nya 15hp :D

Nu är ju super nöjd. För jag har klarat svenska kursen. jippy.. :) Otroligt gött att få detta besked idag då de är så trsit väder ute. Typiskt göteborgs väder, då de regnar från alla jäkla håll.. Så de är ingen ide att ha paraply iaf.
Jag tänkte jag skulle fira lite att jag klarat denna kursen men har inget hemma å fira med och ut vill jag ju helst inte gå. Så nu sitter jag här i soffan ny duschad i mjukiskläder under en filt. Så att gå ut till närmaste affär lockar inte. Firandet får väna tills i morgon då istället haha..

Ne nu måste jag göra lite viktigare saker.

Dagens outfit kommer kanske senare. :)


Saknar dessa krabbater!


HD`s nya favorit plats ute på mammas fin duk ;)



Söta lilla Olga!

De är märkligt de här med mig och katter hade nån sagt att jag skulle gilla katter så här mkt för typ två tre årsedan hade jag bara skrattat åt den personen. Katter var inte mina favoriter om man säger så. Fast jag gillar inte katter idag heller förutom dessa två krabbater. Ser jag en annan katt om jag typ är ute och går får jag den där obehagliga känslan i magen speciellt om den stannar och bara stirrar på mig med sina hemska ögon haha... Men jag är väldigt glad över att jag känner som jag gör ang HD och Olga iaf. Så goa så. :)


En grå och blåsig dag, en riktigt höstdag alltså.

Godmorgon.. Varför vaknar jag alltid så tidigt här hemma när jag kan sova till 11.30 utan problem hemma hos T? Mycket störande, inte för att jag hade kunnat sovit så länge idag då jag börjar 11.30 men till 10 iaf men nej då innan 9 ska en vakna..

Idag är det examination som står på schemat, så idag ska vi ses hela våran basgrupp så ska vi opponera på varann samt att läraren är med. Hoppas på att detta ska gå bra så man slipper kompletteringar eller liknande. För om jag slipper de är de bara till att öppna dem nya kursböckerna och börja läsa redan idag.

Det är verkligen riktigt höstväder ute idag vet dock inte om de är kallt men de räcker att se ut genom fönstret för att bli depp.. :( Min hy gillar inte heller hösten suck..

Ne nu får jag ta och fixa till mig så jag hinner se så mycket som möjligt av days haha..

Ha en bra dag!


3

Nu har jag skaffat mobilt bredband igen.. :) Sa upp mitt i juli men nu var de dags för ett nytt. Denna gången bllev de hos 3 jag täcknade detta internet.. De ska ju vara bäst på de här med mobilbredband så de ska bli intressant och se om de är så bra.. Hittils har de funka kanon. :) Fick tre gratis månader också så kommer ingen räkning innan mars nice nice..

Jag har ju varit ledig idag men jag var så duktig att jag hade ställt klockan iaf. Hihi.. Så gick upp 9.40 då gick jag ut och gick innan frulle mycket skönt. Åkte in till stan vid 12 där jag träffade Anna, vi luncha på böfhouse, mm så gött de är där! :D Sen gick vi i lite affärer Anna köpte en doppresent. Det blir ingen mer träning för mig idag är på tok för trött för att gå bort till gymmet. Så blir en slappis eftermiddag/kväll framför tvn med datorn i knät haha.. Men måste ju ha nått varmt i mmitt knä nu när jag inte har lilla Olga här, hon lägger sig jämnt i mitt knä när jag sitter i soffan hemma hos T. Men nu får jag nöja mig med datorn. haha..

Imorgon är de dags för examination i denna svenska kurs 11.30-14 men de ska allt gå bra tror jag.. Jag tycker dock de är lite svårt att opponera men men.. :) Så på torsdag börjar den nya kursen som är barns grundläggande matematiklärande. De låter väl som en jätte rolig kurs ha ha..

 

Fy va de är trist att de redan börjar bli mörkt ute. :( Nästan bättre att dra ner persienen och tända massa ljus här inne så struntar jag i att de är mörkt ute haha..

 



Mm denna goding drack jag förra måndan samtidigt som jag bakade bullar och bröd. De har ju inte funkat att ladda upp bilder fören nu :)


Baka är riktigt roligt. Längtar eftre att få börja med allt julgodis som ska bakas. För hoppas att syster vill baka julgodis med mig i år igen. ;)

 

xoxo


RSS 2.0