Sista september

Härligt att de snart är fredag, för då åker jag äntligen hem till min älskling. Som jag saknar han nu, fy fjortondagar är på tok för långt!!! Tur jag snart kommer vara lite lång ledig si så där 19 dagar lovley!! Idag var jag och Josefine ute i Torslanda på min vfu plats. Är så tråkigt att inte ha längre vfu perioder.  Vi var hemma igen vid 13 så då blev de en så efterlängtad powernap på 150min så underbart. Jag har kommit fram till att jag inte funkar om jag inte får en powernap om dagen på minst 90min. Så ja de är ju bara att ta sig en varje dag. Hi hi.  Om två timmar ska jag till gymmet och göra ett friskvårdstest ska bli så spännande. Hoppas på bra resultat.  Xoxo

Då var de onsdag igen då..

Jag älskar att vara ledig på nonsdagar för då kan jag träna både body pump och core redan vid 11.30. De betyder att jag sedan har hela dagen ledig och kan göra de jag vill och känner för.. Som nu tex, sitter hos syster med dennis brevid mig i soffan som direkt dök på min iphone för att spela bowling.. Men han lär och tränar sig ju faktiskt på att räkna så lite pedagogiskt är de ju faktiskt när han räkna käglorna.. :)

Nu har jag den här härliga träningsvärken i ryggen efter måndagens kettelbells pass. Det är lätt mitt nya favorit pass på gymmet..
Så här ser redskapen ut som används under kettlebells för er som inte vet. :)



Imorgon ska jag göra ett friskvårds test på gymmet med en av instruktörerna. De ska blir mycket intressant att se va de slutar som..

Jag och Josefine ska ut till min vfu plats i morgon och läsa i två böcker var för barnen.. Ska bli kul att göra nått med dem söta kidsen igen.. Kommer bli en lång dag i morgon men de är de värt. Då jag och Josefine lagt upp våra studier på ett utmärkt sätt.. :D

På fredag åker jag äntligen hem till tommy igen!! Ska bli nice!!


Ska förhöra syster på nått när hon kommer hem då hon har tenta på fredag.. Åh så skoj.. :D

Sömnsjuka?!

Då var de måndag igen då. Var i skolan mellan 9-12. Åkte hem kolla igenom posten samt käka. Sen blev de som vanligt en powernap, dagens blev på 2h. Vet inte om jag blivit drabbad av sömnsjuka ha ha. Fast de är gött att sova!!  Klockan 18 är de dags för kettlebell igen. Satan i gatan va skoj de ska bli!!  Xoxo

Somna om

Godmorgon. Dock vakna jag alldeles förtidigt. Men blev väckt av min inte alls braiga dröm. Usch, de var ingen mardröm utan mer en väldigt dålig dröm. Så när jag slog upp ögonen i panik hade jag bara önskat att Tommy låg här brevid så jag hade kunnat krama och pussa sönder han, typ.  Hoppas på att kunna somna om en sväng iaf för har huvudvärk nu. Lite för lite sömn. 

Min fredag!

Så då var fredags kvällen här igen första fredagen på väldigt länge som jag är här hemma i Göteborg. Saknar min T väldigt mycket.  Men kommer få en rolig helg iaf de vet jag. Bästaste mamma och pappa kommer i morgon, så vi hoppas på att de inte regnar för då blir de Liseberg med päronen, syster och Dennis. Sen på kvällen blir de att bjuda syster på manana. Gött gött.  Nu hoppas jag verkligen att ingen tänkt ha fest i huset fast risken är väl jäkligt stor då de är lönehelg :/ hoppas få sova någon timme iaf. Kanske hade varit smartare att sovit över hos syster. Men men. 

:'(

Jag ligger här i sängen och tänker på vad ont de gör att mista en vän som jag trodde jag kände och kunde lita på till 110% jag vet eller trodde iaf att vännen kände och litade på mig till 110% också men tydligen inte.  Det känns otroligt jobbigt att inte kunna ringa upp personen och bara prata om allt både roliga och tråkiga saker! Jag ångrar mig dock inte att jag sagt upp bekantskapen med personen för lögner är de värsta jag vet. Speciellt när man får lögnen rätt upp i ansiktet.  För jag la verkligen ner så mycket tid och kraft på att försöka hjälpa och trösta dig. Att jag ibland försummade mitt egna liv. För jag vill inte att min bästa vän ska må så dåligt eller bli behandlad på de viset. Men tydligen spela de ingen roll. Du verka inte bry dig ett smack!  Jag är så ledsen för att de blev så här men jag vet iaf att jag gjort allt jag kunnat. Så nu kan du sitta där du sitter.  Det kommer ta tid för mig att förstå att en av dem få personerna som har stått mig närmast inte längre gör de och inte finns i mitt liv längre. Men som sagt jag ångrar inte mitt beslut. Så att komma krypande sen är bara att glömma!!  Trodde att flera år av vänskap var värt mer!

Fredag idag då!!

Godmorgon.  Vakna i tid idag. Fast jag ligger ju såklart kvar i sängen. Men blir snart att ta tag i dagen har en del att göra så att säga.  De blev ingen träning igår då jag hade en galen träningsvärk tillochmed i halsen ha ha. Så jag tog mig bara en långpromenad istället. Men de är väll nyttigt att vila kroppen ibland. Idag blir de nog också bara en långpromenad om jag inte kör ett litet pass på systers Wii.  Ikväll ska jag nämligen passa Dennis, var ett tag sedan hans päron kunde gå ut och käka en fredags kväll ;)  Jag väntar på mina kort, iiiii. Ska hämta ut en rulle jag lämna in i måndags. Och nej jag tar inte kort med en stenålders kamera. Men den är förhoppningsvis från min bal. De är ju bara 3årsedan ha ha. Då min morfar tog kort på mig. Så jag hoppas de är rätt rulle. Och att de finns några kort på den.  Ne nu är de frulle som väntar!! 

Skönt att ligga kvar i sängen!

Mmm va de är gött att ligga kvar i sängen! Har iof gått ur sängen för att besöka toan, har även käkat frulle. Ljuvlig youghurt med havreringar, vindruvor toppat med kanel! Mumms!! Idag blir de en lugn förmiddag, ska hämta Dennis på dagis vid 14 tiden. Vi ska hem hit och busa efter. De var ett tag sedan vi var här och lekte nu så. De blir även att träna ikväll såklart, kettlebell idag igen. Nice nice. Ligger här i sängen ock väntar på att våra bästa år ska börja, ha ha!

Blocket

nu har jag lagt upp lite grejor på blocket några av dem skulle varit ute för längesedan men min syster är inte snabbast när de gäller sånt så jag fick ta tag i de själv... Men nu är de bara att hoppas på att en får sålt skiten haha.. :P


<3

Älskar detta!!

Fy bubblan va de är underbart att träna!! Idag när jag gick upp vid 10 tiden trodde jag inte att jag skulle kunna ge allt på Body Pumpen och Core passet som startade vid 11.30 då jag har sån otrolig träningsvärk i ryggen. Men shit va bra de gick.. Jag körde på rejält med vikter på pumpen och på coren bara gav njag allt och bet ihop.. De va så gött när timmen var klar och dagens träning avklarad! Ennunderbar känsla!!

Jag bokade även tid för ett friskvårdstest på gymmet. Då kommer vi kolla min vikt ett typ av konditionstest på motionscykeln samt gå igenom kost och hur man ska lägga upp träningen! Ska bli mycket intressant och se hur jag mår igentligen. Hihi..

Nu sitter jag hemma hos syster dock ingen hemma här men jag ska strax hämta hem dennis från Dagis. :)

Saknar min bättre hälft...




XoXo


tjopp å heej

Ja då va de ju typ hundra år sedan jag skrev igen men nu skyller jag på att jag inte har något internet hemma... Men nu sitter jag hemma hos josefine vi har pluggat. :)

De värsta är att jag har fått värtsa blogg suget nu igen segt att inte ha något internet då.. Men får passa på att blogg när jag är här eller hemma hos syster..

Nu är vi iaf lediga tills på måndag gött fast ändå lite segt.. Jag blir kvar här hemma i gbg denna helgen iaf då T jobbar hela helgen så känns ju lite ondöigt att sitta där å glo då.. Så på fredag blir de att passa dennis och på lpördag blir de liseberg med sketongen och hans mor. :) Senare på lördagskvällen blir de att ta med syster till manâna och käka så j*vla god mat!!! Gött!! :D

Har kommit igång ordentligt med träningen igen med också gött. Pröva ett nytt pass igår Kettlebell heter de de va grymt.. Har en härlig träningsvärk i ryggen idag göttit! :)

Ne jag får väl va lite social med josefine så hörs vi..





Jag lever!

Nu får jag passa på att skriva ett inlägg när jag kände lite blogg lust, för de händer inte alltför ofta.. :P

Skolan ha börjat igen eftre de så goa sommarlovet! Började föra onsdagen och herremin gud säger jag bara vilken slappt schema.. Men jag klagar inte.. hihi..

De tråkiga med denna kurs är att de inte är någon praktik utan bara fältstudier så lite segt då detta är den sista terminen jag kan vara på små groderna men men så är de.. :/

Idag passar jag Dennis vi ska ta oss en tur till ikea för att införskaffa lite levande ljus nu inför höstmörkret. :)

Idag ska jag även börja träna igen, underbart. Men mina ljumskar är inte helt bra än suck.. Så de får bli lite lugn träning nu i form av core och body pump. :)

Min sista lediga vecka njöt jag för fullt i turkiet, alanya.. åhh de va så gött dit vill jag absolut igen.. Sol värme och underbart hav!!! <3



Oj höll på att glöma jag och tommy har ju skaffat katt. Vid namn olga :)


<3


alanya!!


bye bye får se när blogg lusten kommer nästa gång :P