Glad

Så gött klarade mattetentan!! Nu är jag riktigt nöjd över mig sjäv som klarat allt så här långt i utbildningen! :D

Måndags träningen!

20min crosstrainer
3*15 mage
3*15 rygg
30min cykel


Dagens plus min dag



haha ser helt död ut och då har jag ännu inte tränat. Var en hård dag i skolan från 10.15-15...
Det är jobbigt att sitta och lyssna en hel dag..

Men jag åkte till gymmet och träna direkt efter skolan, sen efter träningen åkte jag hem till syster för att hjälpa henne välja tapeter. Blev även bjuden på mat.. När vi kollat in alla tapeter hon hade tagit hem åkte vi ut till huset. Fick lite bestämt och sen tog vi lite olika mått.. Kommer bli grymt där ute i Torslanda.. Så nu har jag inte varit hemma direkt länge men jag har iaf fått ihop mina interjuvfrågorr till morgondagens interjuv med Anna.. Jag ska alltså ut till Torslanda imorgon igen för att hälsa på min kära vfuplats dock bara för en interjuv med Anna..
Ja de var min dag de.. Jo just de vi har även bestämt vad vi ska skriva om i vår b-uppsats.. Känns som vår grupp kommer bli jättebra och att de kommer gå hyffsat bra att skriva ihop detta med dessa tjejer. :) Känns tryggt och bra..

Nee nu ska jag ta tag i dagens bloggläsning. :D


Ännu en helg över

Vilken bra helg jag haft.. Tommy kom hit på förmiddagen i fredags.. Vi tog de rätt lugnt men efter ett tag blev jag så rastlös så drog till gymmet medans T tog en powernap. De var så gött att få träna.. Senare åkte vi till backaplan gick i lite affärer och jag köpte mig byrån från jysk som kommer passa så bra i mitt kommande badrum hihi.. När vi kom hem beställde vi hem pizza så hade vi en mysigfredag med bla lets dance..

Lördagen spenderade vi på stan och i en biosalong.. Vi kollade äntligen på Harry potter och den var bra. Så jobbigt att behöva vänta tills nästa kommer nu dock. Men de var iaf mycket bra fick lite träsmak i slutet men inte så konstigt när filmen är 2h 26min ;) Avslutade lördagen framför tvn..

Så idag sov vi länge, hihi.. Tror klockan hann att bli närmare tolv haha... Som vanligt jag förstår inte kan sov hur längesom helst så länge jag sover brevid T men aldrig om jag sover själv.. ?!

Han åkte hem vid halv två tiden typ och sedan dess har jag försökt att läsa i dessa jäkla kurslitteraturböcker.. Suck sägare jag bara en stor suck, jäkla vetenskap hit och dit..

Det är mycket roligare att kolla runt på nätet efter en ny dator haha.. Får bli till att köpa en ny under veckan de största problemet är om jag ska köpa en rosa eller violett?! ;)

Nee nu får jag stoppa näsan i böckerna igen..

Hoppas ni haft en bra helg för min har varit underbar <3

Dagens träning.

20min crosstrainer
3*15 mage
3*15 rygg
20min cykel


Får vara helt okey då de är fredag.. :P

Nu är den min! :D

Wiii... Nu är den min gudars så gla jag är hihi..


Min dag tillsammans med Dennis!!

Vi kollade på Pinocchio men efter ett tag blev de lite tråkigt att sitta still plus att jag tror att herrn blev lite trött :P



Ligga på mina ben va tydligen roligt..

Han kom även på att man kan "gunga" i min säng haha




Galenpannan..

Jag lagade enlig Dennis jättejättegod mat, de var så avancerat som falukorv och makaroner haha..

Har haft en mysig och rolig dag med busfröt! <3

Till Sofia!

Mmm dem är galet goda så de har visst slinkit ner en hel del. Har varit på besök hos syster varje dag denna veckan typ haha.. ;)

Polly Cupcakes

av Ingrid Eriksson, 13 juli 2008


12 portioner
Normalstora formar, 12 st/plåt

3 ägg
2 1/2 dl socker
1 tsk vaniljsocker
100 g smör
1 dl mjölk
3 1/2 dl mjöl
2 tsk bakpulver
1 kryddmått salt
1 påse Polly

Frosting:
200 g Philadelphiaost
5 dl florsocker (om inte lite mer)
Kolasås på tub (prova dig fram, det ska smaka kola)

Dekoration:
1 Polly på varje Cupcake
Vispa ägg och socker pösigt. Smält smöret och häll i mjölken i det varma smöret. Häll detta över äggen och sockret. Blanda i mjöl, bakpulver och salt.

Använd en muffinsform (finns på Rusta för 39 kr) och sätt muffinsformar i. Detta för att cup caksen ska bli höga och fina och inte flyta ut. Muffinsformar att sätta i finns på Rusta (vita med små rosor på) för 10 kr en hel förpackning.

Innan du sätter in dem i ugnen ringla ner kola sås i varje form samt lägg ner tre polly i varje form. Ta en tesked och tryck ner dem lätt.

Grädda i 175°C i ca 20 min tills de ser lätt gyllenbruna ut i färgen. Låt svalna under bakduk eller frys in snabbt före glasering.

Bred på forstingen, gör de lätt toppiga. Frostingen ska vara som mjukt smör i konsistensen. Absolut inte rinnigt!! Sätt i mer florsocker om det behövs.

Här måste du själv känna av så att det blir lagomt. Kolasåsen späder ju florsockret lite. Lägg på en Polly på varje.



Finns på denna sidan; 

http://www.dagensmuffin.se/show.pl?id=873


Dagens träning.

20min crosstrainer
3*15 mage
3*15 armar
3*15 armar
20min crosstrainer
3*15 armar
3*15 rygg
30min cykel

Så gött att jag verkligen hittat rätt nu.. Tar ca 100min så är perfekt med 5st 100minuterspass i veckan. :D


Åh kan jag inte bara få ett hus!

Var med syster till jysk förut och hitta dessa två saker som jag bara måste ha. Haha, tyvärr upplyste syster mig om att jag bor i 25kvm. Åhhh jag vill slytta till ett hus, ett alldeles eget hus! :)


Hur snygg är inte denna speglen då?!



Och denna i badrummet.. Buhuu va jag vill flytta nu. ;)

Dagens träning.

20min crosstrainer
3*15 rygg
3*15 mage
3*15 ben
20min crosstrainer
3*15 ben
3*15 ben
30min cykel



Idag var de inte alls lika mycket folk på gymmet som den senaste veckan, så folks nyårslöften har nog redan gått åt skogen haha..


Nu dricker jag en mycket god smoothi gjord på 1banan, frysta jordgubbar och hallon, 1 passionsfrukt samt vaniljyoughurt och lite kanel! Så gott!!



Pollykolamuffinsfika!

Idag tog jag mig friheten att åka hem till syster efter skolan för jag var så sugen på en muffins haha..


Dagens!


100minuter på gymmet!

20 min crosstrainer
3*15 mage
3*15 armar
3*15 armar
20 min crosstrainer
3*15 armar
2*10 mage
30min cykel

Så go träning!!


Nu funkar de..

Gick inte att blogga igår när jag kom hem från syster. Jag hade iaf en mysig och trevlig lördagskväll igår. Vi laga god mat iform av hasselbackspotatis, fläskfilègryta samt kokta morötter. Mumma de.. Sen Tryckte jag även i mig en muffins som Dennis hade bakat, kola och pollymuffins var de mycket god. Hihi.. Sen kanske de blev lite gott och blandat med haha. De var ju lördag som sagt haha.. Det fanns ju inte ett skit att se på, på tvn så vi kolla på Aladdin hihi de var längesedan jag såg den, hihi. Jag åkte hem vid 22 tiden.. :)


Två år har nu gått sen du lämnade oss!!



Mamma och pappa var så snälla så dem tände ett ljus från mig också.

Saknar dig, farfar <3

Lördagens träning!

Trots natten orka jag träna hyfsat bra iaf.
Så blev
20min crosstrainer
 3*15 rygg
3*15 mage 
33min på cykeln!


Hoppas på en betydligt bättre natt inatt så blir de hårade träning i morgon!!


Helvetes natten eller ska jag kalla de morgon!

Hade en mycket trevlig kväll igår med Elisabeth. :) Hon åkte hem vid 00.30 och jag la mig vid 1.15 så trött var jag.. MEN 03.00 drar kommer miffot som bor brevid mig hem med sina polare för efterfest! Stor suck! Jag ringer störningsjouren då jag inte pallar att höra på dem plus att dem knackar på min dörr och stör mig!! Störningsjouren kom vid 3.20 folket gick hem vid 3.30 jag andades ut och tänkte gött nu kan jag sova. MEN när klaockan blir runt 4 så kommer alla tillbaka så kör dem igång festen igen. Jag blev så jävla arg, va inte långtifrän att jag gick in med stekpannan för att slå ner alla där inne.. Dum som jag var så ringde jag inte störningsjouren igen utan jag fick kolla på två avsnitt av sjunde himlen. Så äntligen tog festen slut vid 6.00 ja ni läste rätt.

Är hyfstat trött idag om man säger så, jag vakna vid 10 så då var de bara att gå upp för jag skulle ju träna även om jag helst ville somna om. Så nu har jag tränat och käkat lunch så får bli en powernap nu!

Jag verkligen hatar denna människa!!!!

Äntligen helg!!

Ojoj va jag inte är van vid att gå 9-16 dagar. Bortskämd är va en är.. Haha.. Men nu var dessa tre tuffa dagar över och nu väntar en så underbar helg..

Ska om en stund ta på mig och gå till Wiesel för att möta upp Elisabeth. Ikväll blir de tacos mumms va gott hihi..

Men jag återkommer med mera ikväll nu ska jag fixa till lite här hemma så jag kan släppa in Elisabeth utan att skämmas haha..


Dagen

Idag var de riktigt kallt ute.. Brr.. Men de visste inte jag när jag gick ut i mina kawasaki haha..
Dagen har varit bra dock jäkligt lång. Men hänger med härligt folk så då blir dagarna bra.. :) Nu har jag inte varit hemma mer än en kvart kanske.. Gick jättebra att passa A idag med!

Här satt vi i ca 5min innan föreläsningen skulle börja och åh vad vi njöt. :P



<3

 

Efter skolan mötte jag upp en tjötpröpp till Dennis och en tjock syster haha..

Vi käka på subban sen gick vi i lite affärer.

Dennis hängde mest i provrummen haha..



Nu när jag kom hem lyste månen hur starkt som helst precis utanför mitt fönster, kass bild men den får avsluta dagen..


Jobbig dag..

Puh haft en riktigt jobbig dag idag. Mycket tankar och skit.. Men men nu känns de bättre..

Starta den nya kursen idag, vetenskap och grejer ord som jag varken kan uttala eller stava haha.. Men de kommer allt gå fint detta.. Hamna i en bra seminarie grupp med så de är gött..

Åhh om någon måndag blir jag troligen sambo/kombo igen.. Här i gbg va mysigt vi ska ha.. hihi. ;) Hoppas på detta då de var så trevligt sist.. Var ju typ två årsedan nu eller något sånt.. Thii..


Ne nu ska jag lägga mig och kolla på sjunde himlen, snart klar med säsong 2.. Imorgon är de skola 9-16 sen ska jag ut å passa A från 18-21.30
Låång dag väntar alltså!!


Dagens!




Lite flera julklappar!


Dessa fick jag va mamma.

 Dessa örhängen fick jag av pappa.

 Söta pandorasmycken från svärmor.

  Kära syster fick jag dessa av..

 

 


En reklam låt som nu är fast i mitt huvud!!



Här är även hela låten. :)


Hm var jag ledig idga eller hur var de nu..

Shit va jag har grejat idag. Startade dagen med ett pass på gymmet, sen var de dags att sätta igång med att tvätta och oj vad jag tvättat ca 7 maskiner tror jag de blev tillslut, sen har jag diskat, slängt ut massa kartonger och skräp, fixat lunch och middag.. Funderar i skrivandets stund om jag ska orka ta tag i att rensa garderoberna för jag använder inte ens hälften av alla mina kläder. Men de är ju så jäkla tråkigt.. :)

Kvällen ska spenderas i soffan framför tvn och datorn.

Imorgon startar den nya kursen LAU 270, jippy.. :S :P

Dagens träning och mat

Det blev idag 20min crosstrainer 3*15 rygg 3*15 mage 3*15 armar 3*15 armar 20min crosstrainer 3*15mage

Blev ordentligt svett och go idag. :)



Har en helt okey utsikt från gymmet :)




Frukost:

0.5% Vaniljyoughurt 1 apelsin 1 banan några vindruvor 1 passionsfrukt samt toppat med kanel. Blev super gott med passionsfrukt med.

Lunch:

En omelett på två ägg

Middag:

Kassler med matvete och ett stekt ägg

Kvällsmat:

Frysta hallon och jordgubbar med vaniljglass


Hur såg jag ut igår?!

Svarar på en kommentar här om vad de var för matställe. Manâna är ett tapas ställe här i stan. Det är de godaste jag någonsin käkat. De rätter jag käka igår var, Friterade blläckfiskringar, buffalo wings, kycklingspett, vetetortillias med ost. Så drack jag en passion drink till de. Mm va de var gott.. :)



Åhh måste nog fixa mig en kamera, iphonen är ju inte så bra när de är mörkt.. :/

Jag borde även skaffa mig en helkropps spegel hem hit, jag har en hos mor och far men de är lite stor för att ha här men ikea lär väl ha npgon som man typ kan sätta på en dörr eller liknande?!
För igår fick jag ta in en stol på toan och stå på den haha.. :P





Kanske jag skulle passa i glasögon ;)



På Kellys tog jag en glassdrink med melonsmak den var god. :)



Nu ska jag skutta iväg till gymmet!!


Sissel :)



Detta är Sissel och hennes första musikvideo. Visst är hon grym! :D

Powernap!!

Så där ja nu känner jag mig som en ny människa eftre 2h powernap. Hihi.. Dock är ju träningsvärken kvar. Måtte detta sluta snart för aldrog kännt nått sånt här förut. Kan ju hoppas att detta gör så att jag lär mig att stretcha efter träningarna samt att jag kanske inte ska slänga på så mycket vikter på en gång. Haha.. Jaja man lär så länge man lever..

Nu ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig iordning inför kvällen. :D

Nu är de tentafest!! :P

Nu är tentan gjord. Och de känns bra.. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra har nu två dagar där jag inte behöver tänka eller plugga på något.. Underbart!!

Ikväll blir de att käka på Manâna så ska fasta nu haha..

Gymmet är öppet nu igen men jag har fått träningsverk i knävecken. Det är skit jobbigt för kan bara ha benen i en speciel vinkel annars gör de skit ont. Suck.. Så var en rätt jobbig natt inatt om man säger så..
Så dagens träning får helt enkelt bara bli proemaderna som jag går samt situps.. Hoppas jag att de är borta till i morgon så blir de åter gymmet. :)

Ne nu ska jag bara surfa runt och njuta av ledigheten kanske ta en powernap. :D


Nettan!

Jag fick ju inte ta något kort på Nettan idag så slänger in en härlig bild på oss när vi är på väg upp för bergen  Turkiet för att uppleva rafting!! :D

Nettan är också en flitig bloggare :)


Söndagens meny

Frukost:

0.5%vanillyoughurt med en banan en apelsin och lite vindruvor toppat med kanel

Lunch:



Det blev att luncha på subban med Nettan :) Det var längesedan och gott. ;)

Kvällsmat:

En skål med frysta upptinade hallon och jordgubbar med lite vaniljglass..


Några timmar i stan med Nettan

Åkte in till stan vid 11.30 tiden för att träffa Nettan som var i storstan.. Vi gick i lite affärer, gick vilse inne på h&m haha.. Shoppade lite underkläder. Sen käka vi på subban. Mm gott gott.. Satt och tjöta och bara hade de trevligt.. Det blev en trevlig stund i stan, känndes gött att göra något idag inte bara sitta inne och plugga.. Var hemma igen vid 14 så har pluggat i en timme nu. Gått igenom allt igen och de känns bra så hoppas nu att jag klarar av tentan i morgon. Men jag kan ju inte plugga mer än vad jag gjort nu.. Det blir att köra igenom allt igen ikväll innan jag ska sova..

Längtar så tills i morgon, gött att tentan är över efter imorgon och sedan ska vi imorgon kväll till manâna uhhh så gött. Blir nog att gå vidare efter vi käkat med och möta upp lite mera folk och ta en cider eller två för att fira eller sörja.. ;)

Idag ser jag ut så här. :P


Väntar på bussen in till stan. :)



Kanske får bli en liiiten powernap nu ;)


Söndagens träning!

Åh va jag blev arg när jag kom till gymmet vid 10 i morse. Det har regnat in under natten så de var stängt pga vattenskada. Suck suck. Hoppas dem fixar detta under dagen så jag kan få träna ordentligt i morgon!! Men jag åkte hem till syster och cykkla på deras motionscykel i 20min. Så de är vad jag tränat idag, men de får bli 3*15 situps sedan med.. Så får de väl gå för denna gång.. :P

Promenad!!

Det var riktigt gött att gå ut och gå en sväng.. Ibland behöves de bara lite friskluft hihi..

Nu ska jag sätta mig och plugga en stund, köra igenom allt igen och se om de är nått jag inte kan.. Även fast jag inte pluggat på snart två dagar så tänker man ju hela tiden på alla dessa saker en ska kunna så jag har ju pluggat bara att jag inte använt papper och penna.. haha..

Jag kommer byta ut min vanliga kvällsmat mot frysta jordgubbar och vaniljglass, de är ju faktiskt lördag haha..



tog lite kort på min promenad tycker de blev rätt coola för att vara tagna med iphonen. Jag står under en gatulampa därav färgen. :) Jag kan verkligen inte bestäma mig för om jag ska köpa en systenkamera eller inte.. :S







Plugga var de ja..


Dagens mat!

Frukost:

0.5% vaniljyoughurt med en apelsin och lite vindruvor toppat med lite kanel!

Lunch:

Ja jag vet dagens lunch är inte bra men kunde inte med att slänga, så de blev en tredjedels pizzabit som blev över från igår samt en burk pizzasallad

Middag:

Laxgryta med ris

Kvällsmat:

Samma som frukosten!

Dryck:

Jag dricker bara vatten och kaffe!


Min 90 dagars utmaning!!

Nu är de precis 90 dagar till de är dags för Cypern. Så därför har jag bestämt mig för att köra stenhårt dessa 90 dagar så jag kan visa mig i bikini.. Jag tänkte skriva upp här som jag brukar vad jag tränat men även mera vad jag äter bara för att få se svart på vitt för mig själv mest.. Men vet jag att ni ser vad jag äter och hur jag tränar så blir jag mer peppad..

Så nu jäklar ska jag köra på!!!

Dagens träning blev följande;
20min crosstrainer
3*15 rygg
3*15 mage
3*15 ben
20min crosstrainer
Fyra oilka benövningar alla 3*15
De var ett så otroligt gött pass idag.. Så är mycket nöjd över mig själv just nu..

Så här vacker var jag efter dagenspass:





Linnet är förövrigt en julklapp som jag fick av syster. :)




woopwoop

Är lite halv seg nu efter en igentligen för sen powernap.. Men nu börjar ju lets dance så ska väl orka se på de sen får de nog bli att sova..
Troligen blir de inte så seriöst tittande på lets dance då andreas dansar redan som nummer två och de är ju han jag vill se.. haha.. ;)

Så trött...

Ojoj va man blir trött av att köra bil till långed och tillbaka på samma dag.. :/ Men men.. Nu är de gjort iaf.. Kom till långed vid 10.15, 11.00 började begravningen, den höll la på i ca en 1h. Så efter de var de bara att åka hem och mor lagade mat.. Jag tog mig en sväng hem till min man. Han låg och sov du han jobbat natt.. Men var rätt gött att lägga sig ner en stund, stanna bara i ca 30min då maten hos mor var klar.. Men jag är glad över den halvtimmen. ;)

Nu har jag nyss kommit hem och jag är så trött, en powernap skulle sitta fint. Men jag är hungrig också så då kan jag inte sova, slank in på onlinepizza.se och gjorde mig en egen pizza så om ca 37min ska jag har min pizza här haha.. De är ju fredag så då fär jag vara värd denna pizzan.. Har även en pluggfri dag idag känner inte för att sätta mig med de nu..

Resten av kvällen blir till att slöa här framför tvn/datorn och självklart se på lets dance! :D

Imorgon ser dagen ut så här.

Plugga
Träna
Se på skidor
Plugga

ja en helt otroligt roliga och trevlig lördag haha..

Kommer bli bättre på att blogga igen eftre måndagens tenta jag lovar!!!

Cypern

Wiiii.. Har precis bokat resa till Cypern nu!! :D Jag och älsklingen ska åka dit om 93 dagar.. Hihi.. Så glad.. I två veckor också så de blir något nytt för mig.. Bara varit iväg en vecka förut!!
Så nu hoppas jag att de blir varmt och gött där tills dess.. :)

Nu jäklar blir de att ligga i ännu hårdare med träningen!! ;)


Kvällsmat

Mmmm sitter och njuter av en härlig tallrik med vindruvor, apelsin, kanel och 0,5% vaniljyoughurt samt ett glas oboy!!


Dagens träning.

Idag blev de 20min crosstrainer, 3*15 rygg 3*15 mage 3*15 armar 3*15 armar

Jag hade inte mer ro i kroppen. Kännde bara att jag måste hem å plugga så blev inte mer träning än så idag tyvärr.. Men jag är nöjd över den träning jag gjorde iaf.. Kan ju vara bra att börja lite lugnt med.. Kör ju varje dag så.. :)





Måste ju komma iform nu om de blir en tur till Cyper i April kanske.. ;)

6h pluggande..

Aj aj va min rygg och nacke inte mår jättebra nu efter 6h pluggande vid köksbordet men men.. Nu känner jag mig lite lugnar ang tentan. Körde igenom övningstentan vi har fått ut och den jag galant iaf. Nu vet jag ju att tentan på måndag inte alls kommer se ut på detta sättet men iaf.. Jag är glad och nöjd över min dag, att jag kan vara såpass disiplinerad att inte sätta på tvn eller något sådant utan verkligen pluggar. Klart de blir några micropauser imellanåt men de är bara välbehövligt.. Nu tror jag att jag nöjer mig med att läsa för idag..

Kommer en ny dag imorgon och då ska jag in till skolan vid 10 för att gå igenom lite med Sissel och Lisa. Sen vid 12.30-15 är de frågestund ang tentan. Men tror inte jag stannar på den kommer iaf inte stanna till 15 för lovat Dennis att jag ska hämta han på dagis imorgon vid 14 tiden.. Han ville så gärna att jag skulle hämta han så då kan jag ju inte säga nej.. ;)


Godmorgon plugga onsdag!!

Så skönt de var att sova tills jag vaknade, alltså ingen klocka som ringde!! Jag vakna vid 9 så var bara att hoppa upp och bort till köksbordet för att börja dagens pluggande. Så nu har jag pluggat i en timme, så nu blir de en paus för att kolla på Våra bästa år! Efter det blir de ett härligt träningspass borta på gymmet. Sen är jag pigg och alert för en hel dags pluggande! Det är faktiskt roligt att plugga så här intensivt igen fr de snaste året har varit rätt slappt om en säger så. Samtidigt som jag är lite nervös inför detta då de är en TENTA, jag har ju klarat allt hittils så ååååå faan måste klara denna tenta!!

Åtekommer senare när jag behöver en paus!!


Jag fyllde även på min garderob med en del kläder från H&M

Jag är även här super nöjd med alla dessa kläder. Så skönt när man beställer och allt passar så bra. :D














Så nu har jag massa nytt och fint att använda.. Det får bli ett shoppingstopp nu ett tag.. Hihi.. :)

Har ju glömt att visa vad jag beställde för nått..

Dessa tre plagg beställde jag från bubbleroom.. Åhh jag blev helt kär i dem allihop passa perfekt.. :)


Ja jag vet jag är såå svag för leggings. ;)


Denna blir de att ha på begravningen tillsammans med ett par svarta leggings.



Åhh så nöjd jag är då allt som sagt passa hur bra som helst!! :)

Klar för idag..

Nu lägger jag ner pluggandet för idag.. Har suttit sedan 12 med endast en kaffepaus och min bloggpaus förut. Så känner mig riktigt duktig. Känner även att jag nu kan pricka av en del av sakerna som jag nu verkligen kan. Det känns riktigt skönt. Så imorgon blir de att bocka av ännu mera så ska jag nog förhoppningsvis klara av denna tenta på måndag!! Blir att plugga sten hårt varje dag fram till måndag iaf, för är som jag sagt förut min första salstenta och de var ju något årsedan man pluggade till ett prov..
Blir dock inte så mycket pluggande på fredag för då åker jag och syster till långed över dagen, då de är mormors begravning. :( Så den dagen lär de inte bli så mycket pluggande kanske att jag orkar plugga på kvällen när jag kommit hem igen..

Har fått mycket gjort idag..

Ojoj va jag har hållt igång idag.. Var till läkarn med fingret och de var inget att göra åt utan bara att vänta tills nervern växt ut eller läkt ihop igen. De kan ta lite tid då närven bara växer 1mm per dag, så får ha lite dålig känsle i pekfinger ett tag till antar jag.. Efter läkar besöket åkte jag in till stan och gjorde mig av med mitt mobilabredband från 3. Direkt efter de åkte jag till Telia butiken och skaffade mobiltbredband hos dem.. Så nu hoppas jag att jag ska slippa massa problem med dålig internet uppkoppling. När detta var gjort hoppa jag på vagnen hem hit till Hisingen. Äntligen var de dags för ett pass på gymmet igen.. Men oj va folk de var där, varför ska varenda nisse ha som nyårslöfte att dem ska börja träna mera.. haha.. Men om någon vecka är dem snart borta igen mohahhaa.. Jag tog de lite lugnt idag dels för att de visst blev ett tre veckors träningsuppehåll samt att jag har lite hosta kvar. Men jag blev iaf svettigt.. Men nu blir de ett besök på gymmet varje dag utom fredag denna veckan!! Nu har jag pluggat sedan 12 så tog en liten blogg paus nu, för jag kan inte bara sitta i flera timmar och nöta in. Utan nu pausar jag så när jag börjar plugga igen så börjar jag med att se om jag kommer ihåg de jag satt och läst in förut.. Så funkar mitt tentaplugg.. Än så länge känns de lugnt, har ju till måndag på mig att plugga så vore väl F*N om inget fastnar.. :P


Tentapluggskläder ;)

Så här ser mitt köksbord ut nu;


Åh de är så skoj att plugga!! ;)

Lite mera julklappar!

Tänkte visa lite fler fina julklappar som jag fått av kära mor. Passade på att byta duk och gardiner idag och ojoj va fint de blev.. :)





Galet snygga gardiner, en fin löpare och söta ljuslyktor. Ljuslyktorna fick jag reda på att pappa hittat ;)

Sen fick jag fyra underbara ängla tallrikar två djupa och två vanliga. Åh vad jag älskar denna serie!!!




Julkort från Australien!! <3



Idag fick jag julkort från sötaset Linda!! Inte alla som får julkort från Australien!! Tack gumman!! <3


Dagens!





Idag var de dags för en dag i skolan.. Var mycket trevligt att träffa allt folk igen.. :) Slutade vid 15 men hängde med Josse och Charlotte en sväng på stan. Köpte mig två glödlampor då både mina lampor i fönstren gått sönder.. Var ute efter en ny kalender men hitta ingen som föll mig i smaken.. Tyvärr.. 

Så var hemma vid 16.15 tar en stund att gå från vagen nu då de är isgata överallt!! 

Nu väntar alltså en veckas tentaplugg.. Åh vad peppad jag är haha, eller inte.. Fixade iaf så jag inte längre är kurslös efter nästa måndag.. Skönt att de löste sig så lätt.. 

Imorgon får de nog bli en tur till läkarn med mitt finger, suck.. Känner fortfarande inget i toppen på fingret.. Jäkla skit grejer.. Men lika bra att kolla upp de kanske.. 

Ne nu ska jag käka en macka!! 

Fullt ös hela dagen..

Nu är julledigheten slut så nu ska jag ta tag i pluggandet, bloggandet och tränandet igen..  Jag åkte hemåt gbg redan 9 i morse då jag dels inte ville köra när de är mörkt men mest för att jag hade en hel del att fixa idag. Det var riktigt gött att åka den tiden för var typ ingen trafik så de gick finfint att köra. Slog nog ett nytt rekord på att bara åka på motorvägen i 30min haha. Men jag var typ helt själv på vägen då råkar de bli så att de går lite fort haha.. Så jag sladda in på ikeas parkering 10.45 som tur var var de rätt lite folk där med så de gick fort. Sen åkte jag till netonnet för att fixa en sak åt min man, efter de blev de att hämta ut två paket, ladda på mitt busskort samt handla till våfflor som syster skulle bju på, hm ja jo hon stekte dem iaf haha.. Hem för att slänga in alla mina grejer i lyan. F*n va jag hatar att ha mycket att bära när jag är själv och ska upp hit, varenda jäkla dörr går åt fel håll haha.. Var iaf hemma hos syster och Dennis vid 12.15. Dennis fick panik för ha hade pyjamas på sig så fort som attan fivk jag ta på ham kläderna haha sen satt han ett bra tag i mitt knä, sötisen där hade saknat mig. ;)

Käkade våfflor och kolla på skidorna. När de va slut åkte vi till ica kvantum, jag älskar numera ica och tänke dissa coop.. Haha.. När jag kom hem var de bara till att börja packa upp allt, så blev som en ny julaftob, herremingud va grejer jag fått.. :)

Mitt pekfinger som klämdes i bildörren mår inte riktigt bra ännu.. Kan inte strecka ut den helt och har ingen känsel i toppen.. :( Hoppas de blir bra snart för om en vecka är de dags för tenta lite jobbigt att inte kunna skriva då.. :/

Påtal om tentan kanske dags att börja plugga till den nu.. Hm, haha inte mycket pluggande för mig under dessa treveckor, men jag har alltid varit sån som pluggar till prov någon dag innan bara. Men när de är hemtenter och liknande då gör jag klart dem dirket men när de är prov/tenta så blir de inte riktigt så.. Men ska ta tag i detta imorgon efter skolan. Går 9-15 sen är de "ledigt" tills nästa måndag då tentan är.. Så jag är inte direkt stressad.. Har ju varit på alla föreläsningar och jobbat bra på workshopsen så..

Har lita ont i huvudet tror de är för att jag sitter här i min lya igen.. Även om jag nu verkligen har fått ordning och reda här så saknar jag ändå mitt "andra" liv hemma, hemma hos T och Olga..

Jag har verkligen haft de jättebra dessa tre veckor, jag och T har haft de så bra, han har enbart jobbat 4dagar av dessa tre veckor så de har varit skönt att haft han hemma.. Nu är de bara att längta till sommaren och den lååånga ledigheten. Så vi kan leva som våran lilla familj igen. ;)

Ojoj blev ett långt inlägg nu.. Men nu ska jag nog ta och borsta tänderna och lägga mig under täcket...


:(

Nu är de bara en dag kvar här i långed innan jag måste åka hem till mitt igen på söndagmorgon. Har haft de helt underbart här dessa tre veckor. Att få vara nära mannen i mitt liv samt mamma och pappa är de bästa jag vet!! Men men snart är de första juni igen och ett tre månaders sommarlov väntar! Oj vad jag längtar!! Något mera tråkigt som jag har att berätta är att jag idag förförsta gången i mitt liv klämde fingret i en bil dörr. OMG va de gjorde ont visste inte vart jag skulle ta vägen, höger pekfinger. Är inne på tredje värktabletten nu så hoppas kunna sova nu och vakna till en mindre spricka samt en mindre blåfinger :( Natti!!

Olga



Ja här får man inte sitta själv vid datorn inte.. Helst ska hon ligga på halva tangentbordet, sötisen... :P

8.16

Jupp så tidigt ringde min klocka imorse... Det var riktigt segt att gå upp speciellt när T låg brevid och sov som bäst då han kom hem vid 5.30.. Jag har aldrog problem med att gå upp på morgonen förutom om de ligger någon brevid en som sover och inte behöver gå upp.. Iaf jag gick ju upp denna tid för att åka med min pappa till näl..

Så här trött kan man se ut haha..



 

Nu har mannen åkt till jobbet igen. Så blir ännu en kväll sjäklv här hemma, bara jag och Olga..

Då var de måndag igen då...

Bara en vecka kvar tills verkligheten väntar.. Varför går de alltid tiden ch dagarna så fort när jag är här i långed?!
Nu börjar jag äntligen bli frisk har en galet jobbig hosta kvar bara men den är nog snart borta eller så blir de en sån långvarig men men de ger sig jag mår iaf tio gånger bättre än i onsdags och torsdags, för de var verkligen jobbiga dagar vill jag lova.. Hoppas de tar lång tid till nästa förkylning..

Idag har jag haft en lugn och skön dag, tog mig en tur hem till far så åkte vi en sväng till bengtsfors men annars har dagen spenderas mesta dels i soffan, har kollat på både one tree hill och prison break. Älskar att se på bra serier.. Nu åkte älsklingen precis till jobbet, för att jobba natt. Så blir bara jag och Olga här hemma till tidigt i morgon... Blir alltså till att gå och lägga sig själv, buhuu de gillas inte..

Det blir troligen en tidig kväll för mig ikväll för imorgon vid 9 tiden ska jag åka med pappa till näl.. Så blir de väl även ett besök ut till farmor och kent.. Innan vi kör hem mot långed igen.. Så morgondagen blir en hel dag med pappa. <3

Åh min träning den blir så lidande när jag är sjuk men även när jag är här i långed... Men de orkar jag inte tänka på nu.. Utan jag vet att jag kommer köra igång lika hårt och bra som jag gör när ja är hemma i gbg igen.. Men jag saknar de otroligt mycket mitt älskade gym!!! :)


Första lördagen detta året!

Jag är fortfarande sjuk.. Men nu ikväll känns de faktiskt lite bättre, peppar peppar, näsan rinner inte iaf och de är en otrolig lättnad.. Får se hur jag mår imorgon för har jag samma ont i halsen får de allt bli en tur till farbror doktorn för detta orkar jag inte med..

Men vad har jag haft för mig första dagen på 2011 då måntro.. Vaknade vid 10 efter en hemsk morgon med svettningar blandat med att skaka tänder så troligen hade jag feber där på morgonen... Mådde kasst men tog hostmedecin och två ibumetin så orkade jag mig ut för att åka hem till mor och far.. Pappa var ute på isen och fiskade så hade lite egen tid med mamma på förmiddagen, mys... Sen vid 13 tiden kom pappa hem då käka vi så kollade vi på bröderna karlsson. haha vilken störd film. :P Åkte hem vid 16 tiden då mådde jag faktiskt riktigt bra så orkade starat en maskin med tvätt, diksa samt laga mat så de var klart när min hårt arbetande man kom hem vid 17.45 har faktiskt orkat tvättat en maskin till, gött nästan tomt i tvättkorgen nu.. Mannen jobbar 12h förmiddag så han är inte direkt människa denna helg så han gick precis och la sig.. Jag är faktiskt inte alls trött ännu så får bli att slö surfa lite här på nätet...

Så här såg jag ut i dag seg och sjuk.



min stackars näsa är illröd av allt snytande. :( Så idag har jag kört med två papperstussar i näsan hela dagen när jag var hos mor och far. ;P

Jag fick piffa upp mig lite igår på nyårsdagen å allt, var inte så pigg men orkade duscha iaf., ;)


mitt 2010

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Åkte utomlands med en kompis, jobbade ca 17dagar i streck.

2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inget.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Vänner och vänner bekanta iaf

4. Dog någon som stod dig nära? Ja tyvärr.. :(

5. Vilka länder besökte du? Turkiet

6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011?  Hm, ne inte som jag kan komma på nu..

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 25 augusti

8. Vad var din största framgång 2010? Att jag verkligen tog tag i min träning såpass ordentligt.

9. Största misstaget? Ett förhastat beslut

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Avslutade 2010 med att bli mega förkyld :(

11. Bästa köpet? Byrån

12. Vad spenderade du mest pengar på? Hm.. Cafet i skolan :P

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? När jag fick reda på att jag ska bli moster åt en ny knodd

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Rasmus S

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Nja

16. Vad önskar du att du gjort mer? Varit mera med mina underbara vänner hemma i gbg

17. Vad önskar du att du gjort mindre? Tänkt...

18. Blev du kär i år? Ne men kärare ;)

19. Favoritprogram på TV? Ung och bortskämda ha ha

20. Bästa boken du läste i år? Camilla Läckbergs böcker

21. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Var vid detta tillfälle i Turkiet men Nettan och vi åkte på forsränning på min födelsedag, kommer aldrig glömma denna dag :D

22. Något du önskade dig men inte fick? Nej.

23. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Var i Turkiet med nettan, dagen spenderades i en iskal fors, och avslutades med lite shopping..

24. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja absolut

25. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Thigts/Leggings äger väl bara si sådär 20 par haha

26. Vad fick dig att må bra? Min träning

27. Vilken kändis var du mest sugen på? Vet ej

28. Vem saknade du? Min T såklart när jag inte var med han <3

29. De bästa nya människorna du träffade? Hm, har jag träffat några nya haha

30. Planer för 2010?
Leva livet och ta en dag i taget! Precis som förra året. :P


RSS 2.0