Vilken dag, helt slut..

Oj vilken dag de varit idag 8.30-17 puh.. Kom hem vid 18 tiden då jag hade lite ärenden att fixa oxå. Så nu skulle jag kunna somna sittandes haha.. Men får allt försöka vara vaken till 22 iaf.. Dagen har varit rolig iaf så är ju tur de..

Nu ska jag bjuda på lite bilder från dagarna som gått...
Börjar med en bild från i torsdag då Ida kom till världen..



Här ligger hon så sött i mitt knä :)


I lördags när jag, mamma och pappa vänta på att syster och hela familjen skulle komma hem tog jag med dem på en långpromenad i Torslanda, var ute i 1h5min hihi härligt!



I söndags började min buggkurs. Ojoj va de var skoj! Så nu är de bugg på söndag som gäller i sju veckor till.. Thii...

Igår måndag då jobbade jag 9-16. Mamma var fortfarande kvar hemma hos syster så jag och B gick ut vid 10 tiden helt underbart väder. Efter ca 3km var vi framme hemma hos syster där mamma, Dennis och Ida var klara för att gå ut med oss. Vi gick till havet upp på klipporna, där njöt vi av vädret, bullar, chokladbollar, frukt och jucie. :) Var så mysigt. Blev en del blåsa såpbubblor för mamma med som B och Dennis försökte nå. :) Jag hade med mig systers systemkamera, lyckades få ihop ca 100kort på våran tur haha.. När vi sedan gick hem tog vi svängen förbi lekparken så kidsen fick leka av sig ännu mera. Mamma fick gå hem med Ida som blev hungrig. Efter en stund gick även vi hem, men inte gick vi in inte, utan vi lekte lite till på Dennis gård. Klockan hann att bli 13 innan vi gick in så jag och B var alltså ute mellan 10-13 ha ha.. Klockan bara sprang iväg och vi bara njöt. :)



Kvällen spenderade jag hemma hos syster med henne och mamma.. Vi käkade god mat och kollade på tvn.. Så åkte hem vid 22 tiden..

Ja som ni märker är de fullt upp här varje dag. Haha..
Imorgon är de jobb som gäller igen 8.30-16 på torsdag skola 9-11.30 fredag jobb 9-15.30 sen sen är de helg. Då ska jag och Dennis åka till långed en liten sväng, lovat han att vi ska kolla på badminton är km där på lördag så då får vi ju åka och kolla på de.. Så ja de blir ingen direkt vilo helg men.. Snart är de den 15 april och då är de semester i två veckor i värmen!! :D

Nu ska jag läsa lite kurslitteratur tror jag, eller så blir de att se mästarnas mästare på play. ;)

Händer så mycket...

Jag vet jag är jättedålig på att uppdatera.. Men jag lovar imorgon när jag kommer hem från skolan så ska jag ta tag i detta... :P


Bjuder på en bild från dagensutflykt så länge. Mer om även denna imorgon!!


Nu är de nära!!

Dagen blev inte alls som planerat.. Jag blev kvar här hemma hos Dennis. Då hans kära mor haft värkar hela dagen.. Så när jag kom hem hit vid halv tre tiden satt hon i fåtöljen och andades haha.. Lite roligt va de att se faktiskt, varje gång hon fick en värk. :) E kom hem vid fyra och efter de gick de fort.. Så lite innan fem åkte dem in då hon hade värkar typ var tredje minut.. När klocka var 18.10 var hon öppen 9cm.. Så de borde ju komma ut nått nu ikväll tycker jag.. ;)

Jag och Dennis har bakat hallonmuffins och nu ligger han och sover..

Så jag sitter här i soffan med mobilen brevid mig och bara väntar på att få ett sms om att jag blivit moster igen. :)

B-uppsatas check!

Idag var de alltså dags för opponering och de gick jättebra och vi blev godkända.. Så gött, men vår grupp är ju grym oxå. haha..

Va hemma redan vid tolv så fick bli att käka lunch sen blev de en powernap på de. Så gött så gött. Vaknade ca 90min senare fast kännde inte för att vakna ville sova MER men då klockan redan var 17.30 så var de la dags att gå upp.. Haha. Tog tag i disken men efter hälften så skar jag mig på en apvass kniv. Suck.. Jag är ju för klumpig.. Men men..

Imorgon är de dags att jobba igen, jag längtar. Ska ju bli bra väder imorgon med så får bli en tur till lekparken! Senare imorgon ska jag passa Dennis en sväng han kommer hit då hans päron ska på nån födabarnkurs eller liknande.. Kan kännas lite sent för dem att gå på  en dag innan BF haha.. Men syster tror hon får gå över.. Jag tycker hon kan trycka ut ongen nu.. ;) Jag har inte riktigt fattat ännu att de ska komma en liten till.. Tänk jag ska bli moster igen, hur underbart är inte de då. En till liten pravel att lära känna och älska. Känns även lite annorlunda att jag denna gången bara kommer bo 30min bort inte över 4timmar bort.. Thii.. Men jag tänker inte tjata och fråga syster nu dem närmaste dagarna om hon tror de är på G, för de vet jag att de redan finns folk till.. Haha..

Nee nu ska jag sluta svammla, glo på tvn istället..

Pöss pöss

Ps, mitt liv är helt underbart just nu! Allt bara flytter på så himla bra! <3 Ds.

Första dagen på jobbet!!

Ujuj va trött jag är nu. Måste vara för att jag varit ute så mycket idag i det helt otroligt underbara vädret. Det blev två härliga promenader på ca 60min var. Dessa promenader gjorde jag tillsammans med B som båda gångerna somnade så sött i vagnen. Dagen har gått kanon bra och B är så söt och go. Så nu har jag sex dagar kvar som är inplanerade iaf hos denna familjen men jag hoppas självklart att jag får stanna kvar och att dem vill ha mera hjälp på eftermiddagarna. För dem är verkligen jätte goa hela familjen.

Imorgon är de opponering som gäller så blir en hel dag på verasandbergsallè eller va de nu heter, haha.


Måndag

Idag var de dags att åter åka till pedagogen för att förbereda opponeringen som är på onsdag. Vi satt mellan 9-15 så vi jobba på rätt bra iaf.. :)

Jag hoppade på bussen ut till torslanda för att hälsa på min nanny familj igen. Då jag imorgon börjar jobba där. Kommer jobba två dagar i veckan med att passa söta B som är 1år. Så ska bli skoj, hoppas på bra väder imorgon så får de bli en långpromenad. :)

Nu sitter jag hemma hos syster med familj i soffan under en filt.. ;) Är rätt trött redan så blir nog en rätt tidig kväll 9-16 jobbar jag imorgon så gäller att vara pigg.. Hihi..

Måste ju bara slänga in en blid på mina nya coola skor, haha.



:)


Wow vilken dag!!!

Ojoj va denna dagen har varit helt fantastisk.. Måste vara för att mitt nya liv började igår då typ allt mitt hår åkte av.. Haha.. Hoppas de fortsätter att gå så här bra då kommer denna våren bli den bästa..

Här är lite bilder från gårdagen.. Hade en väldigt mysig kväll med Lovisa och Cia. :)








Jag är mycket nöjd och glad över mitt nya hår, de kanske inte syns så äl på dessa bilder men de rakade håret är svart och de andra brunt. Ja detta gjorde vi bra helt enkelt.. Thii..

Jo allt bra som hänt idag är att jag fått jobb.. :) Ska jobba imorgon, wii.. På dagis här i långed.. Ska bli riktigt skoj.. Sen ringde Lina från nanny.nu och går allt som de ska har jag fått min första familj att jobba för.. Hihi.. Beror lite på om dem kan vara flexibla med deras tider då mitt schema nästan passa ihop med deras.. Så jag har fått höra så mycket bra om mig idag så vet inte var jag ska ta vägen hihi.. Sen har jag pratat med Mika så nu har vi fixat vår norge tripp den blir till Halden istället för Oslo. Det känns mycket bättre med tanke på vad som hände.. :P Så nu är de bara att hoppas på att få jobb där i sommar..

Så idag kommer jag somna med ett leende på läpparna :D

Fisketävling..

Idag var de fisketävling som stod på schemat.. Inte jättefint väder men de fick gå.. Blev lite kallt i slutet men värmde upp mig i bilen.. Var iaf en mycket trevlig förmiddag på isen med mamma, pappa och massa annat folk. :)

 Kollar så allt är med.. :)

  Pappa<3


 Mamma<3



Borra borra :)


Fiskarna var är ni....??



Underbara väder!

Åh så skönt de är att vakna av att solen skiner och de blir ljust i sorummet!
Så jag gjorde som dem senaste dagarna ut å gick innan frukost, då är de som allra skönast att gå tycker ja. Man går utanför dörren fortfarande med lite sövbös i ögonen.. Hihi..

Tog lite kort på min promenad..







så skönt att snön äntligen börjar försvinna..

My lööve

När jag kom till långed i lördgas fick jag denna super söta blomma av min underbara T :)



<3

orkar fortfarande inte.. :)

Igentligen orkar jag inte blogg men i brist på annat så får jag la slänga in ett lite inlägg.. Jag är iaf i LÅnged nu hemma hos T kom hit igår och kommer stanna här typ två veckor.. Så gött att vara ledig lite nu. De har varit tufft men även väldigt skoj att skriva b-uppsats men de tar på en att sitta i dessa olika cellar med tre andra tjejer alla sitter vi framför varsinna datorer. Ja de blir som sagt lite borta i huvudet av de.. Men nu ska jag njuta av ledigheten hoppas att de kommer fortsätta vara så här fint väder så blir de en del promenader, var ute och gick med mamma i förmiddags de var riktigt sknt men sjukt dåliga vägar här. Men men.. Slänger in lite bilder när jag ändå är igång då haha..






Jag och Dennis igår... :)


Orkar inte

Jag har varken någon lust eller ork till att blogga just nu.. Bara så ni vet..


RSS 2.0