Jag och en stor kaffe!

Sitter i skolan och väntar på att tiden ska gå. Nissarna som skulle in i min lägenhet å greje ugår. Hann aldrig detta pga sjukdom... suck! Höll jag mig borta hela dagen och såg framemot en lugn och skön morgon idag. Då vi inte ska ses fören efter tio. Fast här sitter jag i cafet på skolan... Gick hemmifrån vid 8.30 jag kommer bli galen om dem inte fixar de dem ska idag!! Som tur är har jag en stor mugg gott kaffe som sällskap. Haha

Regn, åska och så lite blixtar!

Åh va härligt att vakna upp till detta väder.. Nu har de dock slutat och det ser ut som solen är på väg fram! Härligt..

Idag då iaf ska vi ha vår andra träffa med handledarn. Får vi se hur detta går..

Ikväll ska jag, syster och Emelie ut och käka samt gå på bio! Det ska bli skoj, hoppas på god mat och bra film. Hihi..

Tisdag och ännu en dag i biblioteket..

Japp nu sitter vi här igen. Haha. Tog lite sovmorgon idag fast jag var ändå tvungen att gå upp samma tid för de ska ju komma några nissar och fixa med tvn lr va de nu va.. Så jag fick ju kila iväg vid 7.30 tiden.. Nu kom iaf Matilda så nu är de bara att köra igång hehe..

Seg joggingtur!

Det fick bli en tur i spåret i Torslanda igår eftermiddag. Vädret var helt underbart och jag hade på mig på tok för mycket kläder hehe.. Tyvärr kände jag av ljumskarna efter 4km så de fick bli att powerwalka den sista kilometern. Jag måste, måste tänka på att att inte ta för stora steg för då är de kört.. Men jag får väl vara nöjd med dessa 4km iaf. Bättre än inget..


Godmorgon måndag!!

Åh det var riktigt jobbigt att somna igår. Kan bero på allt kaffe jag drack hos Elisabeth hehe.. Så är inte piggast i stan idag om man säger så. Men nu sitter vi iaf i skolan på biblioteket. Får se om vi får nått gjort idag, känns lite halv dant men det är för att vi har träff med vår handledare på onsdag och då känns de lite dumt att göra för mycket som han ändå inte hinner läsa igenom. Hehe.. Men men de ger sig vi behöver ju absolut inte stressa iaf.


Idag tror jag det får bli en joggingtur upp och ner för berget.. :)

En kanon söndag!!

Åhh vilken bra dag jag haft idag. thii.. Varit med Elisabeth och ja de är allt mycket gott att äta och mycket skratt! Haha..
Nu är jag dock mega mätt och rätt trött så får bli sängen strax!

Mysmongo!

Japp nu ska jag bli mysmongo. Hehe.. Det som behövs är



och själv ska man se ut så här



Klar!!

:D

Ändrade planer..

Japp nu blir det att åka ut till syster och käkat grillat! Mumms.. :) Dock kommer de la ta ett år att åka dit då det har blivit en vattenläcka som gjort sönder större delen av vägens om jag annars åker. Jippy va ovnaligt om jag hamnar i bil köer haha.. :)


Oj sol..

Åh va skönt idag tog jag en ordentlig sovmorgon.. Gick inte upp fören vid 10.40 skönt!
Så blev jag riktigt chockad då jag kollade ut och solen skiner. Det trodde jag inte.

Nu har jag iaf diskat upp detta jäkla diskberg, samt varit till affärn och fyllt på kylen lite!

Tänkte snart ge mig ut på en promenad innan jag ska ta tag i städningen här. Hade tänkt att spribga idag men jag vakna vid halv tre i natt av värdens allergi chock. Nös och näsan rann plus att halsen blev helt tjock av slem.. Va var de liksom mitt i natten.. aja så jag får ta en längre promenad idag istället..




Dennis fick göra en egen tårta igår. Han var rätt nöjd kan jag ju säga haha.. :P

Så sjukt j*vla nöjd!!

Åhh va nöjd jag är med håret! Även om jag var på salongen från 9.15-13.10 haha. Så blev de så bra och Arlinda är grym! Även hela salongen är bra, så goa och snälla människor där! Så ska ni klippa er i Göteborg rekomenderar jag starkt salong nobless!!

Så här såg jag ut innan jag åkte iväg imorse;





Galet långt och ingen rolig färg på det!

Efter lite träsmak där bak och x-antal timmar i frisörstolen blev de så här bra!! Dock blir de inte riktigt helt rättvisa bilder blir inte riktigt som de är i verkligheten.









Ja som sagt blir inte riktigt rättvisa bilder men de rakade är i lila och de längre är i en rödton. Dock har jag en underton som är brun/mörkbrun. Galet nöjd!! Och min älskade streck är tillbaka! I lööve it! :)

Va bara tvungen att slänga in de här kortet med hehe


Försovning!

Nu sitter jag i soffan på salongen med en ljuvlig kopp kaffe i handen. Min kära frisör har försovit sig. Men hon är på ingång så de är lugnt. Jag var ju här tre minuter innan så jag var ute i goood tid haha. Åh jag är faktiskt lite nervös denna gången. Inte för klippningen för de blir alltid lika bra men vad vi ska köra på för färgning och de resultatet. ;) Spännande!!

Äntligen fredag!

Skönt att det är fredag idag! För nu ska jag strax iväg till frisören. Ska bli så skönt att fixa håret. För de är galet va fort mitt hår växer!! Idag slår jag även till med kreativ färgning! Ska bli intressant att se hur de blir. Annars blir de nog en rätt lugn å skön helg. Någon fika ska jag nog klämma in ;)

Nu är den här!!

Ja nu har vi fixat oss en blogg. Jag och syster. Så är ni nyfikna på vad vi pysslar med några dagar i veckan så klicka in här; www.systrarnastartor.blogg.se :D

Dagens träningspass!

Pjuu, de var inte lätt att jogga idag.. Jag sprang en ny runda ute i Torslanda, det var en jättefin runda i skogen. Dock inte så smart att springa bland alla älskade björkar denna årstid men de gick. Det blev 4.6km idag och det känns riktigt gött att ha gjort de. :) Nu blir de vila i morgon och en ny runda på torsdag.

Nu blir det soffan resten av dagen! :)


Nu får de vara nog..

Japp nu måste jag börja ta tag i träningen igen.. Så idag efter att syster och Ida varit här så gav jag mig ut på en jogging tur. Blev bara 20min idag men jag måste börja nån stans. :) Och de var så skönt så jag blir irriterad på mig själv att jag inte ger mig ut oftare men nu nu ska de bli ändring på de.. Om jag skriver de här så måst ejag ju verkligen hålla de jag lovar haha..
Vädret var perfekt för en jogging tur och mina nya shorts är ju inte bara snygga itan sköna och håller mina kära ljumskar varma. Toppen! :)


195hp!!!

Gött!! Nu har jag samlat ihop 195hp av mina 210hp! Känns ju alla tiders hihi.. Klarade kursen på avancerad nivå galant! Gudars så jag är bra. Haha.

Annars då ja vi skriver å skriver å skriver på vår kära c-uppsats! Så känner inte för att sätta mig här och skriva när jag väl kommer hem och är ledig. Sitter tillräkligt framför datorn. Men det går bra, vi hade en liten svaka igår men de tog vi igen idag och ojoj så vi skrev. haha.. Imorgon är de på`t igen bara. Så ska vi allt kamma hem dem sista 15hp också!

Det var allt för idag. Tjopptjopp!!

RSS 2.0