Längtan efter det inre lugnet!

Får jag inte magsår efter denna månaden så lär jag aldrig få de.. Stressar mig igenom allt. Springer till allt kör bil som om jag hade snott den. Glömmer av att gå på toa mm mm..
Men jag vet om de och försöker ta de lugnt. J blir galen på mig och igår när vi käka så åt jag så fort att jag var klar innan J och de händer typ aldrig. Meen nu är de snart helg igen och jag måste försöka att andas och ta de lugnt. Det är dock svårt när de ser ut som de gör i mitt liv nu, med mkt som ska planeras, ett heltidsjobb som tar betydligt mycket mer tid än 40h. Fast samtidigt gillar jag de. Att ha saker att göra men det får väl gå till en gräns. Det värsta med allt är att jag inte har tid till att träna!!! Detta ska jag dock ta tag i på freda!!
 
Annars då, jo bara bra, haha. Jag och J har fått de fint och mysigt här hemma! Allt känns toppen och kärleken flödar haha..
 
Satt och kolla igenom sommarens alla bilder och fasiken va fort sommaren gick. Så nu vill jag planera in nästa sommars solresa iaf. Men vart och med vem... :)
 
Bjuder på lite bilder från sommaren!
 

Här njuter jag iaf av lugnet! Det blev en heldel fisketurer med pappa och pap. :)
Något jag inte saknar från sommaren är alla underbara myggor. Här fick jag troligen någon allergisk reaktion.
Underbart med brunbrända ben. Här på balkongen i bulgarien!
Brun!!! Så snälla låt hösten och vintern gå fort!! :)
 
Nee nu ropar tvätten på mig!
 

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Tusen förlåt att jag glömde bort din dag.. jag skäms nu MYCKET :/... Har vart sjukt mycket på jobbet förra veckan plus att dopet va på lördagen mitt i jobb veckan, hade väl huvvet fullt med annat.. du verkar ha haft en bra dag i alla fall <3 du vet att du e en av mina bättre vänner så jag skäms verkligen och hoppas jag fortfarande e en av dina riktiga vänner =) puss <3

Svar: Hehe ingen fara du. Blev bara lite lessen i öga. :p
Madde

2012-08-31 @ 21:30:26
URL: http://anniemika.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0