Så gött, nu kör vi på...

Åh nu känner jag mig så nöjd. Har varit ute på en 4km löptur. Trotts skit väder! Åhh de va så gött dock blev mina lår iskalla haha.. Så nu jäkla ska jag köra på men löpningen. Jag vet ju att jag tycker det är skoj att springa så bara att köra på. Eller hur haha.. Nu ska resten av dagen spenderas i soffan..

En ny hobby kanske? ;)

Ja kanske har jag och syster hittat en ny och rolig hobby. Hihi.. Igår bakade vi vår första sockerpasta tårta! Hihi och de ver riktigt skoj. Vi gjorde psatan helt själva från grunden. Tyvärr fanns de bara grön karamell färg på ica igår så den blev väl inte jätte rolig. Men vi hade skoj och VI och Dennis tyckte den var jättegod!





På lördag blir det att baka en till tårta.. ;)

Söndag och alla dagens sysslor!

Varför lyckas jag alltid med att spara allt de tråkiga som måste göras till söndagarna.? Dagen har kännts jättelång men ändå har den gått fort. Jag började iaf dagen med en promenad innan frulle. Underbart väder så de blev turen upp på berget. Blev dock bara 25min jag var ute men jag blev så himla hungrig haha..

Tog lite kort på vägen upp till toppen!



Mitt vackre hus ;)

När jag kom hem blev de en efterlängtad frulle!

Sen var de dags för alla måsten. Började med berget till disk  "när ska jag lära mig att sluta bygga berg?!"
Efter de blev de att dammsuga och moppa golven. För att sedan börja springa upp och ner till tvättstugan. Jag hann med att hoppa in i duschen också. Precis när alla måste var klara kom syster och Ida på fika! En liten tradition vi har nu på söndagar. Mycket trevligt.
Dem åkte hem vid 17 tiden.
Jag kännde för en promenad så det fick de bli. Solen var fortfarande uppe så jag fick ju passa på. Blev en jätte skön promenad på 54min jag hann 5.81km så rätt bra tempo hade jag iaf. Jag gick en tur som jag aldrig gått förut och den var perfekt bara ett trafik ljus på hela rundan. Lite märkligt att jag inte gått där förut då jag ju nu snart har bott här i 4år haha.. 

Nu ligger jag i soffan och ska se på Sofias änglar!  

En erfarenhet rikare!!

Då är de snart helg igen då! Gött!!

Galet va man blir trött i huvudet när man kommer hem efter vfun. Men inte så konstigt så mycket som jag har i huvudet nu.. Men men. Skoj när de händer nått haha..


Idag var jag iväg på en liten grej. Och mjo de gick bra och var skoj att vara med om detta haha.. Mer lär de ju bli kan jag lova haha.. Ne jag bara flummar nu så lika bra att sluta skriva.. ;)

Wii nu händer de grejer i mitt liv vill jag lova!!

Ja nu börjar de ta fart här.. Nu på torsdag och på tisdag nästa vecka hihi. Mer vill jag inte skriva nu. Annars då, har ju vfu nu och de är fullt upp jag är helt slut när jag kommer hem. När klockan ringde imorse kännde jag bara för att sova vidare men de gick ju inte. Min snälle far upplyste mig om att jag "bara" har 45år kvar att jobba haha. Tack för de! Jag har de iaf bra på vfun gör allt och lite till känns de som. Men det är ju vad denna sista vfu period går ut på. Jag tycker ju de är kul så de funkar. Lite jobbigt dock att jag nu börjat ta med mig "jobbet" hem. ;) Nu väntar sängen!

EN mycket trevlig lördag!

Igår hade jag en kanon dag även om vädret var kasst! Det kom ett gäng från långed hit till stan. Så vid tolv tiden mötte jag upp dem på stationen så åkte vi ut till kviberg där dem skulle bo men även spela beachvolley. I den nya stora hallen. Det var riktigt fräscht där med bar. Så där va vi från 14-16 sen begav vi oss till "hemmet" där de var dags för årsmöte. Sen åkte vi hela vägen till eriksberg för att käka och bowla. Riktigt skoj och jag fick till en bra serie också. Härligt haha.. Jag valde att gå hem efter detta dels för att jag varot så sjuk i veckan men även för att jag just nu passar Ida. Ingen hit att vara bakis då haha. Fast lite drack jag allt men inte så att jag blev full och heller inte bakis! Gött! Så jag traskade hemåt där vid 23 tiden tog ca 15min hem och de var faktiskt riktigt gött ute då så blev en härlig kvällspromenad.

Så ja en mycket trevlig och rolig dag/kväll var de igår!

Nu sover Ida så jag slöar i soffan samt tvättar..

Imorgon är de vfu igen skojskoj. Dock inte så skoj att jag imorgon går 12h men men va gör man inte haha..

Helg!

Ja då var de helg igen och jag har äntligen blivit frisk! Det dröjer nog inte länge tills jag blir sjuk igen för på måndag börjar vfu:n igen.. Men de är bara att kämpa på. Är ju verkligen inne på slut tampen nu. Helt galet att vi i torsdags hade vårt sista litteratursem! Det känns helt galet, haha..

Idag fick jag ett mycket trevligt samtal, så nu är de lite pirrigt. Hihi...

Ne har inget vettigt att skriva här...

Attans, de var ju på kvantum jag skulle hängt på idag. Haha..

Jaa skit också. Idag skulle jag ju tillbringat hela dagen på Ica Kvantum, då dem idag hade singeldag typ. haha. Är ju snällt att dem tänker på oss singlar på alla hjärtans dag. Jag skulle handla lite mera frukt när jag kom från Torslanda så sladda in på kvantum och ja då ser jag de en stor skylt att är man singel så kan man träffa någon här idag kanske vid Fruktavdelningen lr vid kyldisken, mm ja ni fattar haha.. Sen när jag skulle betala så ja då valde jag rätt kassa. För idag hade dem en singelkassa haha.. Känndes liiite pinsamt att stå där men haha. ;)
Det roliga var att de stod en gubbe framför mig så hör jag bara en tant som ropar neej du är ju inte singel vi är ju gifta!! Haha stackars gubben blev helt förstörd och upprepade flera gånger att han valt fel kassa och inte såg att de stod singelkassa!! Haha..

Ja de är nått speciellt med Kvantum, kanske är de där jag kommer möta min drömprins. Då kille som hjälpte mig med sjävscanings grejen la in en rolig sak. Haha detta var för ett tag sedan men när man drar kortet och tar den där scan grejen så står de " Välkommen Madde :-) " haha på ica maxi står de " Välkommen Madeleine" Det roliga med dde hela är att när jag skrev in mig på detta så skrev jag Madeleine ja då det är vad jag heter.. ;) Det värsta är att jag inte kommer ihåg hur killen i förbutik såg ut.. Attans..

Ojoj flum inlägg men de va skoj att uppleva de iaf. Synd bara att jag inte åkte ner till Ica tidigare.. haha..


Jobbiga dagar!!

Ja fy bubblan för att vara sjuk!! Troligen influensan jag har och de är riktigt segt. Det bara slog till i torsdags när jag satt i bilen på väg till långed. Sen har de bara fortsätt.. Åkte hem hit i lördags så var hemma vid 13 tiden och då var jag verkligen helt slut så den dagen låg jag i soffan under två filtar och fullt med kläder på mig.. Igår var likadan soffan hela dagen under två filtar! Syster och Ida kom förbi en lite sväng dem hade med sig mc flurry så de va snällt hihi.. Annars lever jag på ibumetin, otrivin nässpray mentol samt frukt. Jag äter frukter och hoppas att bli friskare fortare haha.. Men de är verkligen ingen bra tajming på att vara sjuk nu då det är mycket i skoaln denna veckan! Men vad trodde jag efter en vecka på Vfun men ungar som hostar, nyser och snorar dagarna i ända.. Så nu hinner jag väl precis bli frisk innan jag ska ut på vfu igen. Menmen så är de..

I fredags var jag hos tandläkarn och fy faan va dyrt de är!!! Jäkla skit! Haha.. Sen att jag har ett hål i en jäkla visdomstand! Gaah hur störande är inte de då! Jag fick en ny tid för att laga denna jäkla skit tand men jag ringde nu i morse och ändrade tid och att jag istället vill dra ut tandjäkeln. För stor ide att lägga massa pengar på att laga en tand som inte behövs. Ne ut med den! Haha..

Så nu blir de till att börja jobba igen som en tok så jag har råd att gå till tandläkarn haha..

Ne nu ska jag pälsa på mig och strax bege mig till skolan!

Så härlig lördag!!

Mmm idag har jag haft en soft dag! Startade dagen med en koppkaffe innan jag gick ut på en 40mins promenad!
När jag kom hem blev de en god frukost sen slappa jag framför tvn till 13 tiden då kom syster och vi åkte iväg å shoppa lite! Så mycket roligare och trevligare att stå i dem olika provhyttarna nu.. haha.

Jag shoppade dessa två tröjor!





Nöjd, så nu har jag två nya jeans samt två nya tröjor!

Nee nú ska jag se på den vidundliga melodifestivalen.. ;)

Torsdag den 2 februari!

Ojoj vad jag har gjort mycket idag.
Jag började dagen med en koppkaffe framför tvn där jag såklart såg på våra bästa år.. Haha.




Vid 7.15 gick jag ut och gick en morgonpromenad i ca 30 min. de var riktigt härligt och uppfriskande.



Sen var de dags för skolan där dagen började med en föreälsning....



Det va inte den roliagste föreälsningen så jag och Matilda gick och shoppa istället haha.. Fick mig två par jeans, i en storlek mindre än jag brukar!! Glad!!



Ja och nu har jag precis fikat!!



Nu ska jag fixa med alla mina papper och mitt cv som jag ska lämna in till en förskola på måndag!!

Har haft en bra dag som bara blivit bättre och bättre!!

Lycklig!!

Åh vad underbart att komma hem från en seg och långdag i skolan när jag mötts av att min senaste hemtenta hade kommit! Jag är godkännd!! Åh de känns alltid så jäkla skönt! Sen händer de även lite saker ang jobb. Så ja de går bra nu!! Så nu ska jag dra till ica och köpa en vaniljmunk för att fira. Det är jag bara så värd!! Jag är lycklig!!

Mina före och efter bilder!!

Här kommer mina bilder, förebilderna är tagna sista december 2011 och eftrebilderna 30 januari 2012. :)
-3kg -14cm "övernaveln" -14 slag i minuten vilopulsen :)

Kolla in mitt ansiktet på efter bilden haha jag bara älskar den! Helt nyvaken haha!! ;)


Nästa torsdag..

Åker jag och Dennis till långed. Jag ska nämligen till tandläkarn nästa fredag.. Buhuu va jag inte längtar.. Har inte varit där på snart 3år haha.. Kommer bli dyrt!! Eller kan jag ha sån tur att mina tänder är utmärkta!

Vi kommer iaf stanna till på lördag då jag har en hel del att plugga och de blir inte gjort om jag är i långed. Men på fredag ska vi åka till ed och discobowla. Dennis blev glad när jag sa att jag bokat en bana till oss och att mormor och morfar ska åka med. Han blev dock lite orolig efter att han hade fått ett utbrott och callo fråga han " tror du madde vill ha med dig till långed om du håller på så här?" När han lugnat sig sa han typ " madde om man har bokat en bana då måste man spela. För du har bokat en bana va?" Haha han blev änna lite orolig att jag inte vill ha med han haha.. Sötungen.. Och igår när jag skulle åka hem så sa han "nej de får du inte, mamma visst älskar vi madde?" Thii.. Fick dock ett litet vagt svar från callo mohahaa.. Fast de vet jag ju att hon älskar mig för hon ville inte heller att jag skulle åka hem.. haha.. ;)

Ja som ni märker har jag inget vettigt för mig så sitter och svammlar här på bloggen.. Igentligen borrde jag läsa lite till inför i morgon men de är ju inte lika roligt som att ha tråkigt.. Tss..

Jo just de jag måste återigen beröma min postgubbe haha.. Han är ju bara för go alltså som alltid ringer på när jag beställt något som är för stort att få in i brevinkastet. Då ger han mig de direkt i handen istället för att släng in en avi, alltså jag slipper ta mig till posten och hämta ut de. Tror de är tredje gången de händer nu.. Jag får nog baka lite muffins och ge han nästa gång jag ser han som tack. haha..

Nee nu får jag sluta med de här svammlet!!



Saknar denna hårboll!!

Ännu en dag med sol!!

Det är så skönt med sol! Känner sig betydligt piggare då. Jag har varit ute på en promenad blev 3.6km idag. Mycket härligt, så nu har jag laddat  upp med mera solenergi. Hihi.. Jag har även pluggat inför semenariet som är imorgon samt varit ute på min vfu plats! Man hinner mycket när man går upp i tid haha..

Jag har funderat på detta med att lägga upp mina före och efter bilder. Men jag får inte till de så jag får dem brevid varann i likadan storlek så ni får vänta lite så får jag be syster om hjälp. Tss.. Jag bara älskar min min på efter kortet haha.. Mega nyvaken haha.. Sweet!!

Bjuder på en bild från igår!



På väg till dagis! :P

RSS 2.0