Tjohoo!!

Onsdag och bara två träningspass kvar av ff! Faan vi är ju för grymma jag och syster som snart klarat av två månader av 12 utan minsta socker!! Wii..
Dock sitter jag kvar här i cellen. Får nyckeln till slottet imorgon och flytten börjar på fredag.. Två dagar kvar att åka bil till jobbet. Hehe..
 
Annars är de som vanligt, jobba äta träna sova haha. Såå händelserikt liv i november!
 
Men min J har ju iaf kommit hem.. ;)
 
 

Åh de var på tiden!

Idag har jag powernapat! Hur underbart, det var på tok förlängesedan jag gjorde de. Nu har jag väl antagligen inte tid för mina 90mins pn höhö!
Nu sitter jag i soffan ny duschad med en god koppkaffe! Väntar på att få hämta J på stationen <3

Vinterstudion och packning!!

Fasen va svårt de ska vara att sitta i soffan och bara slöa och kolla på vinterstudion! Kryper ju i hela kroppen haha. Så har packat två lådor till samtidigt som jag kollar på vinterstudion! Är verkligen en kaoscell nu! Stackars J som får komma hem och de ser ut så här! Haha. Men på onsda får vi nyckeln och kan börja köra bort allt! Vem vet kanske sover första natten i nya lyan/slottet torsda-freda!
En vacker syn! :)

Äh hamna den åt fel håll men får bli så!


Träningsvärk!!

Haha det är de enda jag gör här hemma Patrik. Gör ju inget annat än äter å lagar mat. Men om en vecka har vi diskmaskin ;)

Gaah galen träningsvärk idag i armar och magen! Blev ett tidigt pass på gymmet idag. Redan kl 06.00 var jag där. Riktigt gött att träna innan jobbet! Så när jag kom hem idag runt 17.30 vart jag rastlös direkt. Första dagen denna vecka som jag hann lägga mig på soffan. Fast de va ju inte så skoj haha.
Nu ska jag snart försöka sova så jag "orkar" se på vinterstudion imorgon. höhö!

Inne i den här aldrig hemma perioden igen!

Ja jag kommer ihåg att det var en period typ förra året där jag kände att jag aldrig är hemma. Så är de nu också! Jag klagar inte jag trivs med det. Men visst känns de, samt syns. Igår hann jag iaf diska bort mitt berg, alltid något haha. Annars går de i ett, jobba, träna, fotokurs, kvällsmöten, ärenden i stan osv.. Jag tror de blivit så dessa veckor då J inte är hemma. Så för att tiden ska gå har jag en fullbokad kalender. Och ja snart är de lördag! Inte vilken som helst utan J kommer äntligen hem samt att VINTERSTUDION börjar! Såå underbart! ;)

Låång dag!

Har varit en långdag med lite upp och ner! Startade dagen innan 7 för att hinna till gymmet innan jobbet. Känner mig lite konstig i kroppen så körde lite lugnar idag fast körde alla övningar. Vill inte bli så sjuk som syster. Efter gymmet blev de frulle hos syster, mkt mysigt :) Sen var de jobb fram till 19. Började frysa och må lite illa vid 15 tiden men bota de med kaffe haha. Väl hemma blev de att fixa käk och matlådor! Samt packa om träningsväskan! Blir upp tidigt imorgon också för att hinna med gymmet innan jobbet. Och imorgon är de även dags för fotokursen igen!! :D Ja dagarna rullar på!! Snart är de lördag och min J är hemma igen <3
Nu blir de att sova! Natti!!



Söndag igen och alla de vanliga sysslorna!

Då har mamma åkt hem till Långed igen då. Haft en trevlig helg men den går ju så fort!! Så nu sitter jag här hemma i kaoslyan själv. Men om en vecka är min J här igen!! :D
Nu väntar tvättstugan i några timmar. Blir även träning fast här hemma idag, syster har blivit mega sjuk så då får jag köra själv. Då jag har tvättid hinner jag inte till gymmet. Så blir att starta två maskiner sen en liten joggingtur för att sen köra styrkan här hemma!
Sen får jag la fortsätta packa inför flytten. Det hinns inte med under vardagarna så får köra på nu. Men fasen va mycket det är haha. Hur har allt fått plats här i cellen. Haha.
//Madde

Sliten!

Oj idag har de varit full fart. Gick upp vid sju tiden klockan 8 åkte vi mot Ullared. Vi slappa stå i kö för att komma in, skönt!! Men de var enhel del folk inne hehe. Fast vi var effektiva och satt i bilen kl 13 för färd hem igen. Men vi var alla nöjda å glada. När vi kom hem var de bara att byta om till träningskläder och vidare till gymmet. Börjar kännas nu att det var 17.e träningspasset denna månad :) Efter de hem till syster för en GOD middag! När jag och mamma kom hem blev de att packa två flyttlådor! Nu sitter vi i soffan och kollar på så mkt bättre! Efter de blir de sängen!
/ Madde



Skön känsla!

Nu mår jag verkligen bra! I både kropp och själ! När ska jag förstå att jag alltid mår så här bra när jag tränar regelbundet och inte stressar ihjäl mig!! Veckan har gått fort fast att jag är solo. Men inte så konstig med långa dagar på jobbet och sedan träning efter de. Dock har lyan kommit lite efter hehe. Men men kan inte hinna med allt. Imorgon kommer mamma och hon stannar till söndag! Wii.. Så snart är de lördag den 25.e och min J kommer hem igen! <3
Nu ska jag sova då de blir att träna innan jobbet imorgon!
Natti!!

15Träningspass kvar och 15dagar kvar i cellen!

Såå skön träning idag även om benen är spagettie nu haha. Nu är de bara 15pass kvar på denna omgång av ff! Det går jättebra inte de minsta sug efter socker! hoppas de fortsätter så, kan bli lite svårt under jul kanske hehe. Sen är de ju bara 15Dagar kvar här i cellen!!Snart dags för slottet! Så underbart!
// Madde

Veckan snart slut.

Så var de kväll igen. Tvätten är tvättad och lägenheten städad! Som sig bör en söndag hehe. Så nu ligger jag här ny duschad i en renbäddad säng!!

Det är nått speciellt att lägga sig när de är ny bäddat! :)
Veckan som kommer blir de såklart jobb och massa träning. Kommer bli två dagar denna veckan då jag får träna innan jobbet! Ska bli intressant att se hur dem passen kommer gå hehe.
På fredag när mamma kommer ska vi på bio och se sista Twilight filmen! :D

Söndag morgon!

Godmorgon. Eller näää jag vakna redan 6.30 men vägrade gå upp. Då jag hörde vilket underbart väder vi har idag. Inte okey att vakna av att de regnar! Men nu har jag iaf käkat frulle, men ligger kvar i sängen nu med en koppkaffe och nyhetsmorgon!
Gymmet öppnar 10 idag så kan ligga kvar här en stund till.

Seg dag!!

Fy vilken seg dag! Inte gjort det bättre att jag hela tiden tror de är söndag haha. Vad har jag gjort då, kollat på armagedon, diskat, rensat garderoben, lagat mat och slöat i soffan. Haha träna ju i morse iaf. Galet va fort man vänjer sig att vara två! Känns jätte konstigt att vara själv här hemma! Men de är bara under helgen för på vardagarna är jag ju knappt hemma. Som tur är kommer mamma på fredag, vi ska till ullared på lördag så hoppas mamma stannar till söndag hihi. Så har jag klarat av de ensamma helgerna! Min J har de bra i Thailiand iaf. Har de varmt och skönt.

Försökte beställa lite kort förut men jag vill ha dem svartvita men de gick ju fasiken inte! Grr! Måste fixa de för nu ska jag äntligen få min svartvita vägg i nya lyan! Wii!

Dag 10!

Då har de redan blivit dag 10 på ff! Det går bara bra. Känns lättare denna omgång än va de gjorde i Januari. Är kanske för att jag vet att jag klarar av de. Idag blev de tidig träning så sitter nu ny duschad i soffan och kollar på tv4play. För somnad tiiidigt igår haha! Och jag kommer mest troligt sitta här i soffan hela dagen! :)

I soffan!

Jaa Mika då måste du komma på besök! Hihi. Den är på 70kvm ;)

Nu ligger jag under filten i soffan och tar igen mig efter en minst sagt jobbig dag på jobbet. Sen ett hårt och skönt träningspass! Är ju ensam här hemma nu då J åkt hemhem till Linköping för att imorgon åka till Thailiand! Så är solo nu i 16dagar! Men imorgon kommer D med mig hem så ska vi ha en mysfredag så sover han över här! Kommer bli mys! :)

FF flyter på bra! Inte de minsta sug efter godis! Så känns bara bra!

Lääängtar!

Japp igår blev de klart. Jag och J blir Torslanda bor från och med första December!!! Det känns helt galet bra! Underbar lägenhet och en underbar utsikt! Så nu går jag mest å tänker på hur jag vill inreda den höhö. J har faktiskt gett mig "fria" händer så länge de blir snyggt. Haha!



Gaah är lite nervös för ikväll!

Ojoj ikväll ska jag och J iväg och kolla på en grej. Vet inte vad jag ska känna! hehe. Vill ju men kostar ju lite mera fast sen finns de fler fördelar mindre bensin som går åt både till jobb och gym! Gash! Jaja får se hur de går! :)

November nu då..

Japp idag börjar en ny månad och jag och syster kör FF igen.. Var ju i januari senast så var på tiden nu. Första dagen snart gjord och det känns grymt bra.. Riktigt taggad är jag!
Imorgon efter jobbet blir det att åka hemhem det var bra längesedan jag var hemma nu känner jag. Så ska bli skönt att komma hem till byn en helg. Saknar både mor och far men även HD en himla massa! Så hoppas få sova med sötaste pissen i helgen hihi..
Nu sitter jag hemma hos syster helt själv. Passar huset hehe. Då dem redan är i långed. Och min kära man ska/är på häcken-aik med sin far och en polare. Så då blir man solo hehe.. Hoppas bara jag får sova ordentligt när jag sover själv.. 
Rastlös som få är jag även om jag bara suttit här i soffan i ca en timme.. Finns ju inget på tvn heller.. jeje.. Ska sluta klaga nu hehe..
 
Hoppas ni får en härlig helg!
 
// Madde
 

RSS 2.0