Uppe före tuppen!!

Fy jag är inte alls van att sov själv nu förtiden! Somnar gör jag men vakna 4.40 en lördagmorgon. Ne inte okey... Så har varit vaken ett tag nu redan käkat frulle. haha. Klockan ringer om en timme då de blir buss till Linköping för att möta upp min J. Vi ska vidare till Stockholm. Bo på hotell en natt samt gå på RAW! Ska bli skoj!!

I onsdags var jag in till stan för att fixa naglarna! Super nöjd vart jag. Bilden är inte så bra då färgen inte gör sig helt bra på bilden. Det är en härlig höst färg i mörkrosa/svart glitter typ.


När jag kom hem från jobbet i torsdags stod denna fina bukett på bordet <3

Han är allt bra söt min J!

Jaha ska en hitta på nu då tro!!

Hoppas ni får en bra lördag i kylan!
//Madde

Hes i halsen!!!

När ska min vanliga röst komma tillbaka?! Har ju inte dem bästa förutsättningarna om man säger så. Har lite fel yrke för att vila rösten på dagarna haha. Nu sitter jag hemma hos syster och slappar efter en lång jobbdag med apt.. Så sover här inatt dels för att få sova lite längre imorgon men även för att de är lite överbelagt i cellen just nu haha. Tycker de är nog jobbigt att gå upp när J ligger kvar å sover. Så idag var de lite segt att gå upp kl 6 när de låg en och sov på soffan också hehe!
//Madde





Snart halva veckan gjord!

Dagarna springer förbi. Imorgon är de dags för fotografering. De ska bli skoj hehe. Har idag fått reda på nått skoj! Jag ska läsa en kurs på 7,5hp ja jag vet jag har rdda x-antal hp poäng men jag saknar de faktiskt. Pluggandet alltså att få använda min stackars lilla hjärna till sånt här hehe. Det jag ska läsa är "Att lära barn filma" det verkar vara en riktigt rolig och lärorik kurs gör både mig och barnen. Så på tisdag börjar jag varannan tisdag blir de föreläsning och workshop i stan! Så är kursen klar 22 januari! Ser framemot detta!!
Nu blir de soffan å tv tills ögonen inte vill mera!
Så här snygg kan man vara under en bröllopsmiddag! Haha


Mm så underbart att var förkyld!

Så har du äntligen förskolebacillerna fångat mig! Känner mig mer dö än levande. Menmen bara att kämpa på snart helg igen! höhö!!!

denna goding hitta jag på ica igår! :D

Lite förkylning på g! :/

Tusan oxå gått å blivit förkyld! :/ Försöker bota de med fruktsallad, glass och chokladsås!



En vacker men kall höstdag!

Fyfyfy vilken chock jag fick imorse när jag kom ut till bilen! Jag fick skrapa rutorna! Inte okey 10.e oktober!!
Men de blev en väldigt fin dag iaf. När jag kom hem så gick jag och J ut på en pronenad, blev en sväng upp på berget. Efter de blev de en timme i bowlinghallen. Första serien gick helt okey men sen blev de katastrof!
Nu degar vi i soffan och inväntar efterlyst!

Torsdag imorgon, skönt snart helg
igen!


Bröllop!!

I lördags var de då dags för systers bröllop! Och jag kan bara sammanfatta det kort med att det var så sjukt jäkla fint och helt galet skoj!! Har nog aldrig haft s trevligt och skoj någon gång förut! Det var så kul att jag inte var ett dugg bakis på söndagen fast att jag inte la mig fören 03.00 och alkoholintaget var rätt så bra hehe.. Med både cider, champange, drinkar och shotar hehe.. Så det är ett bra betyg när man inte blir bakis. Eller så blev jag inte det för att jag dansa ur mig alkoholen. För jag och Emelie var på dansgolvet nonstop haha. Jaa fasiken va skoj det var! Skulle lätta vilja göra om det redan nu på lördag hehe.. :)
 
Bjuder på lite bilder dock inget på brudparet hehe..
 
Finaste kidsen!
Mina kära päron var så fina så<3
 
Brudtärnorna med respektive!
 
Som sagt det var ett väldigt lyckat bröllop! Sen att jag fått så mycket beröm för mitt tal tja det värmer hehe..
 
// Madde

RSS 2.0