Bovärd

Idag har jag gjort de jag skulle göra och lite till. hihi.. Åkte in till stan och såklart hitta jag till Friskis med en gång ha ha, men såg när jag kom dit att passet idag är Medel 75min och de kännde jag med en gång att jag inte kommer palla med så börjar på måndga med lite lugnare pass "ryggpass" för att sen även börja på onsdagar på medel. För jag vet att skulle jag gå dit idag skulle jag bli helt dö, och då skulle jag tappa suget efter de helt så därför vill jag börja lite lugnare. Så istället idag då så tog jag mig en härlig höst promenad för idag har vi strålande väder och ca 7 grader. Så jag gick rundan runt husen här, tog kanske 40min, stannade då även till på hem vägen hos bovärden. Och shit va våran bovärd är bra. hihi. Han hade idag IGEN skickat en påminellse till målarn. Så de tyckte jag såklart va bra och traskade vidare hemför att börja med städningen.  Precis när jag skulle till att börja diska ringer de på dörren, där står våran kära bovärd och frågar om han får komma in och kolla hur de ser ut. För enligt målarn så har han varit här och gjort om i Mars. Men de tror varken jag eller bovärden på. Så nu skulle han ringa målarn igen och säga att här ska de bli nytt. :D Då blev jag jätte jätte glad. Roligt att vet att dem håller med en. Så nu hoppas jag på att målarn ringer mig eller killen snart så vi får välja tapeter. hihi..

Så nu har jag dammat, diskat och plockat här hemma. Så i morgon blir de till att dammsuga innan päronen kommer. hihi. Men bara för att jag planerat att jag ska hinna de innan dem kommer så kommer jag säkert få jobba imorgon. ha ha.. Fast de gör mig absolut inget för jag vill JOBBA! tss.

Nu väntar jag bara på att min kära pojke ska komma hem. hihi. Han ska nogbort till Erik senare och kolla på fotboll på tv4 sport för den har inte vi. De är bra att de är fotboll idag för idag är de ju room service och grey`s anatomy. Älska! Så då gör de mig inget om han inte är hemma.


Post..

Jippy, posten kom precis och för första gången fick jag post. :D Ett kort från min Moster&Kusin sen ett från min Farmor. Hihi roligt med post. Tack så mycket för dessa kort. Vet iaf att min moster läser här så därför tackar jag här. hihi.. Ne nu ska jag göra mig iordning för stan.
Idag är de klar blå himmel så då får de bli långkalsonger, kjol och mina stora röd/svarta benvärmare. Nice de.


Grattis!

Ja grattis pappa, hoppas svettshjälmen är bra nu då. :) Och att du inte har alltför ont. Men smärtan glömmer han nog nu när callo med familj kommer och hälsar på. :D

Det jag ska göra idag är att åka och kolla upp var friskis ligger för ditt ska jag ikväll.. Gött att rör på sig lite. hihi.. Sen ska jag även städa här idag. I morgon kommer ju mamma och förhoppningsvis pappa ockxå hit och hälsar på.. Nice de. hihi..

Åker nog in till stan med 12.00 som vanligt. hihi. För då har halva dagen gått typ.. ha ha. För även om jag går jätte lungt och kollar i affärer och sånt så är jag ändå här hemma en timme efter de.. Hur kommer de sig. hihi.

Ne ska göra nått vettigt nu.

Ha de så bra alla..

Blommor

ja de gick ju bra att lämna över mina CV:N till affärerna. Dem var dock trevligast på Ica Maxi och Willys för på Coop va dem så griniga. Men men. Så nu hoppas jag att de behövs extra personal. Hihi.

Åh min älskling var så söt när han kom hem föut då fick jag dessa :D image54Visst har jag en gullig pojkvän.

Detta var en liten liten uppdaterad men Desperet börjar ju nu snart.. Hihi..

Ha de bäst alla läsare för idag just nu är jag upp i 30st. Och det är mycket för mig. hihi..

Älskar min Karl!!


Söker söker...

De blev lite mys igår iaf, men orkade så klart inte kolla klart på hela filmen. Detta med att ställa om klockan gör mig så trött. Fast är ju bra att komma upp i tid men ändå då blir ju dagarna så långa. Fast har ju en del att göra ändå så. För idag gick jag också upp när killen hade gått eller jag gick väl upp med 07.45. Har sedan dess skrivit mera personlighetsbrev för HAND.. Suck de är jobbig.. tss.. Men jag har ju ingen skrivare med patroner i så då får man skriva för hand. Det tar lite tid eftersom de ska bli fint. Ha ha.
Så tänkte dra iväg med 12.00 till Lyckeby för att prova lyckan för att få jobb.. Ska lämna mina CV:N till Willys, Coop och Ica maxi. Så jag hoppas verkkligen att någon av affärerna behöver någon extra personal.
Har kollat klart på Shrek 3 idag med. Hihi den var helt okey.

Nu är de bara två dagar kvar på oktober, de går ju så fort är helt sjukt. Snart är de jul sen poff så blir de midsommar.. ha ha..

Nu ska jag ta tag i disken som ligger

Glitter

Har precis kommit hem från stan. Fy vilket tråkigt väder de är. Regn lite blåst sen så börjar de ju bli så mörkt så fort nu med. Inte alls roligt, men iaf jag besökte Glitter fick direkt prata med Chefen en liten stund. Så nu hoppas jag på att hon hör av sig mellan 5-7 november då skulle jag bli såå glad. image51Det som vore de bästa med att får jobba på glitter är att dem inte va så noga med att man hade kassavana eller inte. För om de nu skulle bli så att jag får jobbet då kommer jag ju ha kassavana efter det och har då större chans att få jobb på större eller andra affärer. hihi..

Blir inget friskis idag jag är så trött så de är sjukt. Kunde inte somna om efter att älsklingen gått i morse tror de beror på att man ändrat tiden. Men sen så kolla jag på shrek 3 :) men somna såklart så då sov jag kanske 40 min. Men är fortfarande jätte jätte trött. Så jag ska börja på friskis på onsdag. :D

Ikväll ska jag och pojken titta på film och mysa. Skulle gjort de igår men de blev så sent sen va vi så trötta med, så idag blir de mys framför tvn.
image52


Ny vecka

Denna veckan är de höst lov här i Karlskrona så kommer kanske inte få jobba nått alls denna veckan om jag har otur. Men jag hoppas fortfarande iaf på minst en dag.
Ska snart dra in till stan, såg att Glitter sökte extra personal så ska dit och lämna mitt CV och hoppas på de bästa.

Annars idag har jag inte gjort så mycket städat klart toan, diskat käkat och pratat med min kära syster i ca 1½H hi hi vi har mycket att prata om vi. tss..

Nu ligger pappa på operationsbordet. Hoppas nu de blir bra. Han och mamma kommer ju hit på torsdag tror jag de va sagt. Trevligt trevligt. Se hur vi bor och så..

Ne nu ska jag göra mig i ordning för att dra till stan, ska även kolla upp var friskis ligger så jag kan börja gå på mina pass. :D

Ha de så bra!!

Inte mycket hemma

Ne idag har de inte varit mycket man varit hemma.. Gick till Eriks lägenhet med 13.00 kanske, där var även Daniel och Jonas. Och fy faan säger jag bara va de såg ut i den lägenheten. Tog lite bilder, men de ser inte så farligt ut som de gjorde i verkligheten. fy säger jag bara.. kolla bara här Detta är köks golvet Erik missade stekpannan igår kväll ha ha.. Var även fullt med kaffe sump på golvet i tv rummet jag säger då de.. Pojkar. ha ha..

Så här snygg kan man även se ut om man heter Daniel ha ha Han är ju bara så söt.. :)

Jag följde med killarna till stan och kolla på fotboll. IFK tog hem SM-Guld så de var bra drag. Men shit va griniga servitriser de finns.. Helt sjukt att man ens kan få jobba som de när man är såå  sur....

Ska bli intressant att se om man får jobba i morgon eller inte. Alla skolor har ju höstlov denna veckan men de har ju inte dagis mm. Så kan ju alltid hoppas att mobilen ringer. Men helst inte allt för tidigt.. hihi.. Annars så får jag börja med städningen har som sagt dargit ut på de.. hihi.. Men i morgon får jag ta ta i det om jag inte ska jobba har ju ändå bott här i två veckor då. Shit va fort dem gått. :) Måste ju vara städat och fint när mina päron kommer. Dem kommer antagligen på torsdag.
I morgon ska min kära pappa operera sig. Hoppas att allt går som de ska.
 
Ne nu får jag ta och göra någon nytta funderar på att steka lite falukorv med makaroner. Nice de..
Ha en fortsatt trevlig söndag!

Fotboll?!

Hm sitter och funderar på om jag ska dra med killarna in till stan och kolla på fotboll. Kan ju faktiskt v skoj.  :) Har precis varit och käkat pizza här i kungsmarken. Jag älsk erik jonas och daniel. Daniel och Jonas åke nyss hem. Lägger in en mega snygg bild på Daniel senare.. haha. Hinner inte skriva mer just nu om jag ska dra med dem in till stan men en liten uppdatering blev de iaf. Ha de bäst!

svensson svensson

Nu var precis älsklingen här en sväng. Dem kom från stan nu efter fotbollen och skulle nu hem till erik och fortsätta festa innan dem åter igen drar till stan..
 Själv så tog jag mig en cider nu. hi hi. Har lite ont i huvet så får lindra smärtan med en cider. ha ha. Ne men alltid gott med e cider när man kolla på tv. Nu börjar snart svensson svensson. De är nice de.. Så man får sig ett litet gott skratt..
 Blev en snabb sväng in till Amiralen förut. Blev lite godis men inte så mkt inte ens käka upp de än och de är ovanligt när de gäller mig men inte käka godis på så länge så har inte direkt de suget då, och de är juh bra. hihi.
Köpte även några hårsnoddar som jag verkligen behövde då min enda tappat alla resår. ha ha så de va jag illa tvungen att köpa. Sen såg jag en såå söt overall till Dennis ahh va söt och va mjuk den var! Så jag var tvungen att ta kort på den till och med. Denna är i str50/52. image47Hade jag haft pengar hade jag köpt de på en gång. Har nog faktiskt aldrig kännt en sånt mjukt tyg förut som de var inne i denna overall.. :D

Här kommer även en bild på vårat vackra hus från en av busshållplatserna :Dimage48

Frukost på sängen

A de fick jag idag av min kära pojkvän.. tss.. Se vad fint han gjort med ägg, två smörgsar å levande ljus. image45De var skönt med frulle på sängen för jag var såå trött i morse vakna med 08.00 gick väl inte upp fören 09.30 men orka inte vara uppe länge så gick och la mig igen med 10.00 så väckte pojken mig igen med 10.45 för då var de dax att åka till stan med Erik och Jonas. Skulle hämnta Daniel som tagit in på hotell inatt ha ha.. Vilken stjärna. hihi.. Va i stan ett bra tag kom hem typ 14.30. Då käka vi sen nu gick pojken över till Erik och co. Ska te stan och kolla på fot boll sen kommer dem nog tillbaka. Sen ska dem ut och göra stan. Jag bestämmde mig i morse när jag vakna att jag inte orka följa med. Orkar inte vara bakfull i morgon sen är de inte så kul när jag "bara" är 19. Ifall dem andra vill in på Nivå eller Statt där de är 20 och 23. Vi försökte juh på Nivå förra helgen men de gick inte så bra så då tänkte jag att dem kan få gå ut utan lilla mig.. Hihi.. Skönt att bara ta de lungt med nu när jag vet att jag kan om jag har tur få jobba hela veckan de vet man ju aldrig då är de bäst att vara utvilad.. hihi..
 Blir nog ingen stor städning idag tar de i morgon istället blev lite sent idag.. Så tar de direkt i morgon ska bli roligt att dammsuga när pojken ligger och är bakfull ha ha..
 Funderar på att dra till Amiralen om en stund köpa nått litet att käka på.. hihi. Har juh köpt sveriges dyraste busskort så då måste jag ju använda de.. Man måste ju ha något att tugga på till svensson svensson.. Hihi.
 Dessa kort är på vårt stora tvrumms fönster som min mor ville se så då fick jag ju lägga ut dem här så hon ser hur de ser ut. :) Om ni undrar varför de ligger ute kort på ett fönster bara.. :) image46

Ha en underbar lördag,

Pizza& idol

Ja då har man gjort sin första dag på jobbet i karlskrona. :D Va ett mycket trevligt ställe med trevligt personal. :D Hitta bilder på personlen i morse men nu är de spårlöst borta jag som tänkte visa er vilka trevliga arbetskompisar jag hade idag men men. Lägger in den så fort jag hittar den igen.. :)
  Ja efter jobbet gick man hem, men efetr bara en lten stund drog jag och killen in te stan han skulle bjuda på mat.. :) Jag var mega hungrig då jag inte hade ätit sen 12.00 klockan va typ 17.00 de jag åt med tolv var lite pulver mos och en liten liten hamburgare så jag va hungrig. Så då fick de blir pizza på pizzabutiken Maestro. Och J*vlar vilken god pizza.. mmm.. Nästan nästan så de var godare än på Sicilia. hihi..
 Ja nu ikväll blir de till att slöa med pojken kolla på idol, sen ska vi nog kika bort te Erik och co. Redlös ska komma på besök denna helg med trevligt trevligt. Fast jag har nog bestämt mig nu. Blir ingen utgång för mig i morgon. Känner verkligen inte för de, så då stannar jag hemma och kollar på tven sen ska jag stor städa. Gott att stor städa när man är själv då är de ingen kille som är "ivägen"  :P
 Så imorgon kommer de nog ett längre inlägg plus lite bilder hade jag tänkt.
 Jo nu har min kära mor hittat hit.. hihi..

Ha de bäst!!


Sunnadalsskolan

Mobilen RINGDE!! 07.45 ringde Carin, jag ska jobba idag.. :) Roligt allt känns nu. hihi... Börjar 10.30 och slutar 15.30. Såklart att de skulle på på en fredag nu bara för att killen slutar 12.00 men va faan.. hihi. Jag får juh jobba.. hihi..
Så nu sitter jag och försöker hitta vägen till sunnadalsskolan de ligger inte alls långt från mig men jag vet ändå inte vilket håll jag ska gå när jag står utanför dörren.. lite jobbigt.. Men jag har juh tid att ta reda på detta.. Men första måste jag få i mig nått att äta..
Raporterar senare ikväll om hur min dag på jobbet var.. :)

Ha de!!

Jobb&Tvätt

Ja de gick jätte bra förut på den så kallade interjuvn.. hihi fick massa papper fick även gå till fisketorget och hämnta ut lite snygga kock kläder, slipper iaf rocken här kör man med t-tröjor. Så fick mig två tröjor två byxom ett ar skor och ett förklädde. Så nu sitter jag bara och väntar på att Carin sk aringa och säga att de finns jobb till mig i morgon. ha ha men de kansk man ka glömma men vore väldigt skönt att få jobba på måndag iaf. Kommer tjäna 96kr/h inte så dåligt ändå som jag trodde.. När man väl får hoppa in så är de oftast från 08.00-14.30 så blir juh en del timmar ändå.. Så jag hoppas hoppas bara att timmarna ska rulla in.. hihi..
Har kollat upp alla bussar med nu och skrivit ner så nu behöver jag inte oroa mig för att inte hitta för varje buss stannasr typ med varje skola så bara man hoppar på rätt buss så blir de inga problem.. hihi.. Känns skönt att de börjar hända lite saker. Nu är de bara min kära far som är orolig.. hihi..

Jippy va kul idag har vi tvättid börjar kl 14.00 så jag får snart dra mig neråt. Vi har fram till 21.00 så jag kommer ta dem första två maskinerna sen får älsklingen ta resten när han kommer hem med 17.30 hihi.. De tycker jag är rättvist.. :D

Ja detta är väl vad som händer för mig idag.. Blir även lite tv ikväll tänker jag om inte killen har några idèer.

Ne jag får ta fram tvätt medlet ocg bege mig ner till tvättstugan.. :)

Ha de bäst!

Fint höst väder..

Ja de är vad vi har här i Karlskrona idag!! Här får ni två bilder på de fina vädret..image43

image44

Lok&Motion

Idag får de bli en snabb tur in till stan igen.. Ska gå och höra va de kostar att träna på Lok&Motion. Finns hur många olik pass som helst. De jag är mest intresserad av är rygg-gympa för personer med smärta i rygg och nacke. De skulle ju passsa perfekt eller hur. Men de kommer la kosta skjortan.. Fast killen sa att han kunde vara med på ett hörn och de va juh snällt hihi..

Sen tänkte jag även kolla upp bemminingshuset. Så jag hittar lättare i morgon.. Om jag hittar de idag vill säga.. Ha ha.. Fick en liten beskrivning men de kommer säkert inte hjälpa, men då kommer jag ta mig i kragen och fråga någon ute på stan. För jag vill absolut ine komma försent i morgon. För då ska jag vara där kl 10.00 på en typ av interjuv.. :D

Ne jag får börja göra mig i ordning om jag ska komma iväg någon gång,..

Hemma

Mm nu är jag hemma igen har varit de ett tag.
Kom te stan me 10.30 ungefär då gick jag och handla lite bakgrejer tänkte baka någondag.. :) Sen var de bara till att börja leta efter dem olika hotellen och de gick inte SÅ bra vill jag säga.. ha ha.. hitta ett av dem 8 jag tänkte besöka..ha ha.. men är inte lätt att hitta så där i en helt ny stad.. men jag tyckte jag hade gåått över allt men tydligen inte så jag la ner de. Men jag hitta iaf länsförsäkringarna av en slump ha ha.. så de fixa jag iaf. :)
Sen kom jag på när jag kom hem att de nog var jag som skull ringa upp Karin. Och va rätt jag hade. För när jag ringde henne så sa hon de att de va bra jag ringde som vi bestämmt.. tss.. Så nu har jag en tid hos henne på torsdag kl 10.00. Hon verkar jätte posetiv ttill mig och dde känns jätte bra. Jag kommer få jobba med både städ och kök eftersom jag har utbildning i detta. Så nu är de bara att hoppas att jag kan få börja på måndag så de kommer in lite pengar på kontot igen.. :)


Idag kommer älsklingen hem med 17.00-17.30 är långa dagar han går nu. Börjar kl 08.00 och slutar typ 16.30-
17.00 varje dag.. Men de är ju därför han är här så. hihi. Jag har lite tråkigt på dagarna bara men nu kommer de juh bara bli i morgon och sen på torsdag ska jag ju till stan igen sen hoppas man juh på jobb på måndag så.. Jag får helt enkelt syselsätta mig med att diska, laga mat och blogga.. hihi.. Idag kommer de bli kasslergratäng var egentligen meningen att pojken skulle göra kyckling idag men tänkte vara lite snäll eftersom han är lite sleten när han kommer hem och jag har juh ändå inget att göra så direkt så då kan jag göra maten idag med..

Tänkte lägga in lite bilder nu på våran "vackra" utsikt.. Haha.
Detta är våran utsikt från tv rummet.. Visst är de vackert ha ha.


Vårat fulla kylskåp :D


Sedan har vi våra vackra palmer som killen har köpt.. :)






  
            KÄRLEK

Stan..

Ja idag ska jag ner te stan för att kolla läget, hittat en hel del hotell som jag tänkte besöka och fråga om jobb, sen kommer jag förmodlingen att gå förbi ett och annat cafè med så då tänkte jag slinka in där för att fråga också.. Hoppas på nått ja iaf.
Idag kan de komma in någon bild om ni har tur.. hihi. För har låna killens mobil så jag kan ta lite kort på min vandring genom stan.

Nu ska jag klä på mig för att sen bege mig ut på jobb jakt..

Ha de bäst!!

O`learys..

mm dit är killen på väg nu, han han att vara hemma i hela en timme.. *snyft* Men de var nån i klassen som bokat bord där för att se aik-göteborg. De va juh ett tag sen dem sågs så då var de bara att låta han gå.. :)


Maten idag blev plattspagetti med baconsås.. Helt okey fast jag va inte så hungrig men fick juh äta lite med pojken iaf..

Ne nu ska jag se om de finns nått att fördröja tiden med tills älsk kommer hem om typ 2½H.

Måndag..

Idag ringde klockan 07.30 då var de bara att stiga upp för att gå ut i kylan.. :)
Så idag har jag varit hurtig.Gick till kommunhälsan och tillbaka. Ca 3.5km enkel väg, så idag tycker jag att jag varit duktig en lång morgon promenad hihi. Jag var frisk som en nötkärna så de va ju också bra. Nu väntar jag bara på att Karin ska ringa från bemmaningen.. Så jag hoppas hoppas att hon ringer redan idag och säger att jag kan börja jobba i morgon.. Har även tänkt att gå till ett städ företag senare idag och fråga om dem kasnke behöver någon extra personal man kan juh inte få mer än ett nej. Men helst av allt vill jag att karin ska ringa..

Har idag pratat med alla mina familjemedlemmar. hihi Min kära far ska idag prova ut ett bar bågar hihi. Inte viset jag att man fick dålig syn direkt man blev morfar.. Ha ha. Har även fått höra Dennis skrika.. hihi. Om du vill se busungen besök min systers blogg på Callo84.blogg.se

Nu ska jag nog ta och laga lite lunch, så jag klarar mig tills pojken kommer  hem med 17.00


Lovar att de snart kommer in lite mera bilder, men har inte min mobil eftersom den varit på lagning och nu befinner sig i långed men ska låna killens mobil senare så kanske ni får se vilket enormt stort hus vi bor i..


Gårdagen..

Igår blev de lite party.. :D Det var jag , älsklingen Ahlgren och Johan som festa här hos oss. Först innan johan kom så spela vi poker och gissa vem som vann alla gångerna?! :) Sen sjöng vi kareokii, dansa på mattan och sporta lite med eye toy sport.. :) De va mkt nice. Men sen kom den här johan och han tycker jag inte om.. hatar sånt folk som bara klagar å klagar. Jag blev såå förbannad men jag höll de för mig själv iaf de värsta jag tänkte.. Ne han vill jag inte träffa igen.. ha ha..
Just nu sitter älsklingen i sängen och spelar settlers, jag sitter här och ahlgren ligger helt dö o soffan.. haha.
Ska nog troligen åka ner te stan sen och kolla läget, blir nog även så att de får bli en pizza idag tror jag.. hihi..

I morgon börjar vardagen igen efter att varit ledig såå länge.. Eller a jag ska juh bara göra en kontroll men hoppas juh på jobb på tisdag..Älsklingen börjar skolan i morgon igen.

Ne nu ska jag kolla på svensson svensson tror jag minsann. :)
Ha en trevlig söndag!

Utgång..

Ja de blir de idag verkar de som.. :)
Ahlgren kom för en stund sen så vi har käka kött och klyftpotatis. Nu sitter killarna och spelar fotboll på ps2.. Så då kan jag juh passa på att blogga.. hihi..
Vet inte var vi kommer hamna ikväll men de ger sig bara de är nått ställe som inte har 20 idag så. För är juh ändå lördag men ahlgren säger att jag kommer komma in så.. :)

Ja va ska man mer säga solen lyser men är lite kallt, annars leker livet. Var inne på arbetsförmedlingen förut sökte lite mera jobb. :) Har även kolla upp lite badminton klubbar och fotbolls klubbar så man har någon aktivitet att utföra här i stan.. hihi..

Ne nu får jag la se till att spöa killarna på fifa.. :)

Ha de bäst!!

Fredagkväll!!

Ja nu var de fredagkväll, hur spännderara man den på bästa sätt? Jo framför tvn för att kolla på idol. :)

Har hunnit med en hel del idag :) Städat hela lägenheten diskat bort all disk,  tejpa fast lite sladdar, även hunnit ringt mormor en sväng.

Imorgon blir de troligtvis utgång. :) Måste juh utforska stan.. Kommer också troligtvis få vårat första besök i morgon. Ahlgren kommer kanske på besök i morgon. Han hade tydligen bott här i karlskrona några år så är han som får visa oss typ.. ha ha. Kommer nog bli nice.. längesen jag va ute med bara älsklingen. :)
 
De känns verkligen i kroppen nu att man hållt på att greja i typ en vecka är grymnt trött varje kväll typ med 21.00 redan.. hihi.. igår somna jag med halv tio la mig bara i sängen och poff så sov jag.. :) Stackars älsklingen fick sitta uppe själv en kväll till.. Men men inget jag kan hjälpa juh :) Men de som är så dumnt när man somnar så tidigt är att jag vaknar SÅ tidigt.. :) Idag gick jag upp 08.00. Fast jag tror bara de är bra för då är jag van vid de när jag ska upp till veckan.. Eller ja iaf på måndag men förhoppningsvis hela veckan. :D Älsklingen ska juh iaf upp tidigt varje morgon.. hihi..

Oj vad många det är som läst min blogg idag igen.. Kommer kanske slå rekord idag!? :)

Ne nu ska jag fortsätta kolla på idol.

Sambolivet..

Nu har man snart levt sambo livet i en vecka.. :) De går än så länge jätte bra inte gått varann på nerverna än.. hihi..
Idag har jag en "stor" hög med disk att diska plus att jag tänkte damsuga lite nu när allt är klart även tejpa lite sladdar som går över golven.. :) Trivs jätte bra i lägenheten, karlskrona som stad verkar väldigt trevlig och lagom stor. Så detta kommer gå kanon tror jag. Bara man inte kommer fästa sig för mkt för ska juh andå bara bo här i 8månader. :)

Tycker de är väldigt kul att jag har så mycket läsare igår hade jag över 50stycken läsare.. Synd att man inte får lika många komentarer men.. :)

Ne nu ska jag gå å ta tag i disken..


Första julklappen..

Ja den är nu införskaffad. hihi..


 Var bara tvungen att köpa den.
Den är till mormor! hihi 

Va bara tvungen....

att lägga in dessa söta bilder på Dennis! :D







Lägenheten!

Ja då var äntligen allt klart. Så skönt!
Bara några kartonger som ska ner i förådet men först måste vi köpa ett hänglås, tror älsklingen skulle göra de sen.
Så nu kan man bara göra vad man vill, är så skönt att bara ta de lungt och vila. Inte behöva bära tunga lådor eller spika upp tavlor.
Så idag när de var våran första dag i våran färdiga lägenhet tog vi oss en långpromenad i de FINA vädret är helt klar blått och solsken ute idag, så vi bestämmde oss för att gå till kommunhälsan, dit ska jag på måndag, så vi passa på att leta upp de idag så slipper jag gå vilse på måndag..hihi..

Idag är de killens tur att laga mat, jag har gjort de två dagar nu. ha ha. Så idag blir de kycklinggryta med pasta.. Mums..

Här kommer lite bilder på våran lägenhet tyvärr kom inte hallen med för där står kartongerna som ska ner i förådet. :P











Fullt upp!

Ja de har vi haft idag igen, fast de har inte gjort nått för här är de värsta pissvädret.. Suck. Men vi har juh som sagt ändå haft fullt upp. Nu har iaf tavlorna kommit upp, älsklingen håller på med hyllorna till garderoben nu. Sen är de bara de tråkiga kvar att packa upp alla kläder.. Suck. Men de måste ju göras men jag har förhandlat med pojken att vi ska sluta greja för idag nu. Vi förkännar en slöeftermiddag/kväll så som vi slitit.
Har även varit en sväng in till Lyckeby idag igen. Idag stor handla vi mat så nu har vi mat så vi klarar oss förhoppningsvis en hel månad. :D
Nu väntar en kladdig kladdkaka med vaniljglass.. Mums..


Bilder kommer in i morgon lovar! För då ska allt vara klart!

Karlskrona!

Ja då var man äntligen här. :D
Nu har de väl börjat se ut som ett hem iaf. :) I morgon blir de sista slit dagen. Bara någon hylla å massa tavlor och någon lampa kvar sen är allt på plats.. :)
Så i morgon ska jag försöka få in lite bilder på våran nya lya. :)
Ne nu ska jag lägga meii så man orkar med de sista som är kvar här i morgon..
Pussar från den nyblivna sambon.. :D

Inlastning!

Ja de är de som händer idag. :)
Hoppas att allt får plats bara så.. :)
Nu ska vi snart åka till bengtsfors med Yvonne och hämta kärran och handla basvaror. :)
Vi hoppas på att vi är klara med allt till 18.00 för vi vill upp å spela badminton en sista gång. Så hoppas hoppas. :)
Men känner jag min far rätt så tar de INTE lång tid här hos oss iaf att få in allt. ovch de är juh här de mesta står så.. :) Ska nog inte bli några problem.. hihi
Ne får göra meii i ordning nu..
Nästa gång kommer de förhoppningsvis bilder på våran lya.. :D


Packning och åter packning!

Ja de är vad jag och pojkvännen gjort dem senaste dagarna.. :P Men de är faktiskt lite kul att packa med.. :D För då känns de verkligen att de är NÄRA :D Ska bli såå roligt att se hur lyan ser ut så.. :D

Just nu är jag och killen hos Martin på besök, Killarna dricker wiskey, jag kolla på idol.. ;)
Nu spelar killarna tv-spel så då passa jag på att sitta här..:)

Natti!!

Fem dagar kvar!

Jaa nu är de bara fem dagar kvar tills vi flyttar.. :D Underbart.
Har i princip packat ner allt, de som återstår är datorn, tvn, tv bänken å lite annat ;P
Men alla kläder å allt från brudkistan är iaf ner packat.. :D
Känns sjukt bra iaf kommer med största sannolikhet att få timmjobb inom kök och städ också.. så de känns gott..

Nu är min kära  pojkvänn på väg till uddevalla med sin moder för att handla blommor.. :D hihi.
Jag och min mor gick till mormor för att hälsa på men va hon hemma eller nee!! suck.

Bara för de så kunde jag inte åka med killen å svärmor för att handla blommor.. :P
Men de fixar dem säkert jätte bra.. :)

I måndags va vi och hälsade på syster å lillkillen.. :) Äntligen fick jag träffa han, hålla han och tillochmed mata han.. :D Eftersom han äter ur flaska så kunde jag mata han.. Å han är bara för söt, bilder på mig å lillkillen kommer snart. .:D


Helg!

Nu är de helg igen så då blir de party ;)
Igår fredag va jag i billingen och kolla på innebandy pojkarna van med hela 6-1 mot ett göteborgs lag.. :P De va roligt att se på innebandy igen.
Idag blir de ed iaf om de blir som jag vill. för just nu ser de j*vligt mörkt ut..
Emmas tur att fixa driver men de har inte gått såå bra men hoppas hon löser de.
Va på marknan idag med mor :P köpte sockar sockar sockar :D
Tio par till mig tio par till syster och tio par till pojkvännen.. :P

Nee får ta mig en cider medans jag väntar på folket.. ;)


Oppss..

Ja nu har de inte blivit myket bloggande sen killen kom hem.. :)
Vi har haft fullt upp hela daarna kan man säga..  Just nu har de varit mkt planering kring flytten hur vi ska få ner allt och så.. Men hoppas att de löser sig iaf..

Sen har de varit mkt badminton även "tant" gympa.. ha ha

På måndag får jag äntligen träffa lillkillen.. :D Och då inte igenom ett fönster.. :D Roligt! Får se om jag hittar nått kul att köpa på eds marknan. :P


Första hyran betald. :)



RSS 2.0