Torsdag

Då har jag tagit helg då, skönt! :)
I morgon bär det av mot gbg tåget går 08.50 och så ska jag vara framme 13.20.
 
Idag har det varit underbart väder, blev så glad med en gång jag steg upp och det var ljust ute. Härligt de.

Ska jobba på Chapman även på måndag så troligen blir det hela mars med då som de ser ut nu iaf. Så j*vla skönt. :) Är 14dagar som jag kan jobba i mars så de är såå bra om jag då blir kvar på chapman dem dagarn. Är ju så få för att det är påsklov vecka 13 här sen är jag ju ledig torsdag vecka 12. Men denna månad blev det 15 dagar som jag jobba på chapman då det var sportlov. Så jag är super nöjd med detta. ;) Hoppas så klart på att få vara där treminen ut men ska inte hoppas för mycket. Hihi.

Fick en göad överraskning när jag kom hem förut då bovärden var här. Äntligen. För kranen i köket har läckt så nu skulle ha fixa detta men han var så snäll att jag fick en helt NY kran i stället en mycket bättre och finare. Han trodde inte jag skulle bli nöjd annars haha, så det var roligt. :)

Har precis kollat veckans avsnitt av gossip girl. Ahh va de är bra. :)

Får se om det blir något skrivet i helgen annars så kommer det upp ett inlägg på söndag kväll. Ska även försöka ta lite kort hihi..

Jag får önska er alla en trevlig helg!!


Dagens!

Härligt i morgon tar jag helg, ska bli skönt hihi.. Fast kommer ju inte bli så lugn helg dock men en mycket trevlig och rolig helg hoppas jag på iaf :)

Måste bara berätta en sån sjukt rolig grej som hände på jobbet detta händer rätt så ofta blir många flosker eller vad man nu ska kalla de. Så här var det:
Kerstin säger: I morgon firar jag och min man våran 38:e bröllops dag.
Vi andra säger: Oj så länge :) borde ni ha diplom för.
Kerstin säger: Ja iaf jag som ståt ut med min gubbe så länge :)
Susans säger: Jaha va trevligt, gifte ni er på sommaren eller?!

Alla brister ut i världens gap skratt Susan fattar inget till att börja med! Haha.. Kanske inte låter så roligt men vi hade då sjukt kul på lunchen haha. Hon är bara för rolig susan! :D


Nu i eftre middag blir det till att städa toan sen blir de tv skulle jag tro går inte att gå ut i detta vädret var så nära att jag ramla förut när jag gick från bussen då det blåser sjukt mycke, nästan lite äkligt.
Så jag får ta och vila mig nu så jag klarar helgen hihi..

Ha en trevlig onsdag!

Äkta piss väder!

Hela dagen har det varit helt grått och regnat och blåst som bara den jag blir bara såå trött!!
Så fick bli bussen till elgiganten förut för att köpa/fylla på den tomma kolsyre patronen ville inte gå i detta skit väder mer än jag behövde. Fast på jobbet idag har jag typ gått hela dagen då jag var i plocken idag så har gjort mitt idag tycker jag hihi. Har även lite träningsverk i benen än. Tss.
Fick min lönelapp idag wow säger jag bara haha, grymnt nöjd med denna lön. Nu kan jag ju till och med spara hihi.
Måste ju spara ihop lite så man har tills nästa flytt då vi inte vet hur det kommer bli om det kanske blir en månad med två hyror eller hur det blir men jag tänkte fixa detta så smidigt som möjligt så man slipper två hyror, då det ändå kommer kosta en del, gör det ju alltid när man flyttar har ju dock bara gjort detta en gång men iaf hihi. Sitter ibland och drömmer i soffan tar fram papper och penna ritar upp hur jag vill att lägenheten ska se ut sen skriva till lite saker man vill ha. Jag vill tex ha en dubbelsäng, barskåp och en klädlåda/byrå sen skulle så klart en egen platt tv vara nice. Hihi.. Så därför känns det på nått sätt helt okey att spara när jag vet att de kommer gå till nått som är mitt eget eller till något som blir mitt och karls. Han kommer också så klart att spara. Har även idag skrivit cv och brev mm till ett jobb dem sökte i kalmar var sommarjobb till att börja med från v25-32. Var ett städ jobb på sjukhus, skulle vara perfekt om jag fick nått sånt då det finns chans på förlängt. För måste ju ha ett jobb i sommar om man ska kunna betala sina räkningar.
Hitta en lägenhet jag jätte gärna skulle vilja ha, detta är en trea. Jag är jätte sugen på att ha en trea då man har ett gäst rum som jag vet skulle uppskatas, sen vet jag ju att vi kommer bo i kalmar ett tag iaf som vi känner nu och då kan det vara skönt med nått lite större. Så här ser lyan ut som jag vill ha. :)


image187

Det finns en sån här ledig just nu men det är inflyttning snarast och jag vill att det ska vara inflyttning tidigast mitten på maj men helst början på juni. :D

Åh idag unna jag mig något så otroligt gott, när jag ända var i lyckeby för att köpa kolsyra så gick jag bort till fiske bilen och köpte mig en makrill filè och gud så gott det var. 20kr kosta den och den var absolut värd varenda krona så detta kommer bli något jag kommer äta minst en gång i veckan då jag blev mätt på en sådan! Kolla ser det inte gott ut?!

image188

Ser dock lite ensam ut men visste inte vad jag skulle ta till. :)

Nu sitter jag här ny duschad då man lukta lite fisk haha.
Ikväll blir det till att få skratta igen åt Willy Björkman, hoppas jag iaf haha.. Sen blir det House, sedan sängen.
Natten till idag var mycket lugnare så jag kunde somna när jag ville, så jag läste till 22.00 sen somna jag typ direkt konstigt nog då jag fick fråga när jag kom till jobbet om det hade varit mycket väsen här på stället. Jag bara ne jag har inte hört nått va dådå?! Jo då är det så att eller ni får läsa själva på denna sida tryck på länken, http://www.blt.se/nyheter/blekinge/en-knivskuren-vid-ran(500615).gm
Detta är då i det hus jag bor, men vet ej vilken uppgång. Tycker det är helt sjukt att jag inte hört nått då jag annars hör om någon skriker eller syrener från polis mm hur lätt som helst men som sagt jag sov väl väldigt djupt haha.
Lite läskigt är detta men jag är aldrig ute när det blir mörkt och jag har alltid dörren låst så, så rädd är jag inte. :D

Ja imorgon är det onsdag igen veckorna bara springer fram snart är pojken hemma igen och sommaren kommer ! Hoppas jag iaf, är så sugen på att grilla, spela mini golf, kubb. Ja bara umgås med massa folk i sol och värme!! Lööve! :)

Nu börjar jag få skriv kramp hihi.!!

Ha en trevlig kväll!!


Ahh jag blir så trött!

Idag var det jobb igen underbart att komma till chapman igen hihi.. Vakna med 07.00 så allt var som vanligt kan man säga hihi..
När jag kom hem vid 15.00 tog jag mig lite och käka sen begav jag mig ut i det underbara vädret som vi haft här idag rena vår vädret är jätte många olika blommor som slått ut och grejer. :D Dagen promenad blev till Willys då jag var tvungen at handla youghurt, päron och bananer så jag överlever denna veckan också. Hihi.. Kändes så skänt när jag kom hem sen att jag inte behöver handla nått mera denna veckan, trodde jag ja, För när jag nyss soda strema lite vatten så var tog kolsyran slut!! PANIK!! Så ikväll blir det att snåla på drickat detta betyder att jag måste till lyckeby i morgon igen för att byta ut patronen såå jobbigt!! Men men jag klarar mig ju inte utan den så, känner redan nu att de kommer bli en tuff kväll och morgon i morgon. Ahh. Men jag orkar inte sätta mig på en buss nu. Har två fulla flaskor så. Dagen Världsproblem. Haha..
 Om exakt 6månader får jag besöka systembolaget haha.. Nörd! :P
Ikväll blir det att kolla på Blekingenytt som har premiär ikväll 19.15 hihi, sen blir det sjukhuset för att sedan avsluta kvällen med Anna Phil!
Hoppas på att kunna somna lite tidigare ikväll, igår la jag mig vid 21 läste till 22 ungefär var såå trött precis när jag skulle till och somna så börja dessa j*vla ungar här över mig och skrek, grina, hoppa, en mamma och pappa som skrek ja det var världens liv jag blev så förbannad så de var när jag gick upp och knacka på deras dörr. Men jag lyckades lugna mig haha.. Så ja jag somna inte fören med 00.30. Blir galen när dem håller på så där dem har gjort så nu ett tag men aldrig så mycket som igår. Suck. Så hoppas på en lugnare kväll i kväll!!
Ja de var väl allt för mig!

Trappor

Skönt, nu är jag klar med tvätten inviken och allt. Blev fyra maskiner som jag trodde. Hehe. Så nu sitter jag här ny duschad och väntar på att det ska börja nått bra på tvn, men det dröjer väl tyvärr. Dagen idag har varit rätt seg fast att jag vakna med 10. Blev inte att jag tog någon promenad idag tyckte att det dög att gå ca 320 trapp steg idag haha.. Man motionerar bra när man inte gillar att åka hiss när man ska tvätta. Hihi. Men kände det att jag behövde vila en dag då jag gått minst 70min varje dag i veckan så.
 Tycker det är väldig dålig uppdatering på många bloggar nu förtiden undra vad de beror på. :)
Ne nu ska jag hitta på något roligare tills de börjar på tvn. Ha de!

Vilken tur!!

Åh va det var skönt att vakna i morse och kolla på klockan och den var 10.00 :D Så länge har jag inte sovit på länge så det var såå skönt. Blev dock deppig när jag kolla ut och dte är helt grått. Suck men men. Sen slog det mig att jag skulle behäva tvätta min jobb kläder så gick ner till tvätt stugan i hoppet om att de skulle finnas någon tid idag, inte troligt men. Jag hade sån tur att det fans idag från 14.00. Det trodde jag aldrig men ibland ska man ha tur. :D Så idag kommer jag tvätt men är inte så mycket 4-5 maskiner ungefär härligt att få bort sängkläderna mm sen nettan var här.
Blir nog att jag tar mig en promenix mellan någon av maskinerna. Fast att det är så trist väder men men.. Hihi..
Ja annars blir det nog tvn idag hihi är ju det enda som finns att göra på söndagar haha.. :)
Imorgon blir det till att jobba igen. Härligt har saknat Chapman lite under denna veckan faktiskt hihi. Så i morgon är det att diska som gäller, härligt. Hihi.
Idag blir det kassler och bulgur till middag. Gott de.. Tss.
Ja de var allt för mig just nu! :)

Bra dag

Vakna lite senare idag det va skönt. :) Somna inte fören med 00.00 ungefär vet inte vad som var fel men men.
Idag har jag städa lite här hemma, dammat och dammsugit. Har varit ute på två promenader på ca 35min styck. Blåser fortfarande en hel del så är lite hal kallt men på min förrmiddags promenad var det som vår :) Jätte varmnt i solen så de var skönt.
Annars idag har jag kollat på längdskidor på tvn käka kyckling och fullkornspasta.
Resten av dagen ska jag tillbringa framför tvn. Kollar på, på spåret nu men är lite trökt så hamna här. Hihi..
Jo de är så här kära Syster stjärntorsdag är min alldeles speciella dag. haha. :D Du vet va jag menar. :D

Hm, vet inte vad jag ska skriva mera så.

Ha en trevlig lördag framför tvn och melodifestivalen! :D

Jag är grym!!

Haha, ja det tycker jag faktiskt att jag är. Jag gick ut som jag skrev för ca 40min sedan, när jag slängt soperna började att regna såklart plus att nu hade det börja blåsa ordentligt! Men det strunta jag i! :D Jag gick iaf och kom precis in så blev en 40 min promenad! Underbart! Detta betyder att jag idag har gått samanlagt 110min :D Jag är mycket nöjd med mig själv! Hihi. Allt som allt denna veckan har jag gått; 310min. Hehe.. Och då är det två dagar kvar på veckan. Hihi.. Detta måste firas med en Banan, hihi, kanske blir någon jordnöt med, hihi.
Ojoj idag har det blivit hela 3 inlägg. :)

kallt!!

Så där då har man varit hemma ett tag då. :) Var klar på jobbet redan med 12.40 så då gick jag hem. :D Fast hade ju betalt till 14.00 så helt okey hihi.. Jag gick alltså hem också för tyckte inte de blåste så mycket men när jag kommit halva vägen börja det blåsa på lite mer kom lite då och då. Det var sjukt jobbigt att gå när de blåste som mest hihi.. Tänkte mig ut på en till promenad nu på eftermiddagen för måste ändå ut men soperna så då tänkta jag då kan jag ju lika gärna gå en promenad på 30min. Men just nu känner jag inte för de då det blåser rätt bra, trodde någon var här förut men det är fönstrena som låter av att de blåser snart går väl nått av fönstrena sönder haha.. De vore nått de.. :D
Men får se blir säkert att jag går ut iaf haha. Är ju så skönt när man väl är ute och om inte annat när man kommer hem efter en promenad. :) Känner mig riktigt duktig nu när jag gått minst 40min arje dag denna veckan om inte mer. :) Hoppas de ger resultat i mirgon. Haha. :D
Jag fryser otroligt mycket om mina små händer när jag sitter med datan för länge dem blir sjukt kalla. Mer än dem brukar till och med. Hihi..
Pojkvännen är fortfarande i Marocko var meningen att dem skulle få komma in idag men icke så dem ligger fortfarande och plaskar igen haha.. Har varit där i en vecka i morgon och ännu inte fått av sin last det är ju bra.. Hihi. Men dem har ju haft de varmnt och så fast idag var det regna haha.. Ne nu ska jag inte vara sån. :)
 På måndag börjar vardagen igen :) Ska bli kul att komma till Chapman igen. Jag hoppas såå mycket att jag får vara där i mars med även om jag bara kan jobba 15 dagar i mars så är det bra! Då det är lov och röda dagar så blir det bara att jag kan jobba 15dagar för åker ju till byn "långed" ;) på stjärntorsdagen. Men men den som lever får se helt enkelt. :D
Jo mina nya jobb skor var jätte sköna att ha på sig. Nice!
Ne detta går inte, jag får allt palla mig ut och gå en sväng igen har ju inget bättre för mig, är bara skit på tvn så ja det får bli en promenad eller vem vet kanske blir en flygtur. hihi.
Hoppas ni får en trevlig fredag, det ska jag ha! ;)

Dåligt med kommentarer! :D

Rosenhill

Ja nu sitter jag på jobbet.. Finns inget att göra fören om en timme ca då hon jag hoppat inför redan fixat allt så jag ska bara lägga upp gratängformarna på en eller två vagnar sen ska jag diksa den disk dem kommer in med sen fick jag gå hem. Ha ha vilken lyx.. :) Janet som hon heter som jag hoppat inför sa att jag fickk sätta mig vid datorn om jag ville och ja vad ska jag annars göra här i en timme haha..
Jag trotsade stormen och gick hit till jobbet som ligger ungefär med willys. Blåste inte så mycket som det såg ut att de gjorde så var ju tur de. Hihi.. Hoppas att det inte börjar blåsa mera då jag vill gå hem också. :) Är till och med lite sol ljus här ibland de är ju inte fel. :)
Ikväll blir det som vanligt lets dance efter det blir det säkert att jag går och lägger mig haha.. :)
Jaha nu har jag inte så mycket mera att säga :)
Ha en trevlig förrmiddag!!

Vilket väder!!

Återigen vaknar man tidigt när man får sova hihi.. Men har hunnit med mycket idag så är ju bra. :) bestämmde mig igår att jag skulle baka bullar idag igen då jag hade mjölk över och eftersom jag inte dricker de känndes de ju onödigt att slänga de så jag satte fart och baka idag igen hihi.. Så de luktar fortfarande ljuvligt här. Hihi..
Medans degen jäste kolla jag på filme Junoden var helt okey, handlar om en 16 årig tjej som blir med barn.
 Har även varit ute på en promenad blev till Wills idag igen då jag hade slut på päron hihi. Hade tur att jag gick den tiden jag gick för när jag kom hem börja det att blåsa som bara den igen. Suck säger jag på detta skit väder helt grått hela dagen och så ska det väl fortsätta ett tag.. Blä..!!
Så när jag kom hem blev det en dusch och nu sitter jag här i min kära flanell då jag inte ska göra ett dug mera idag, förutom att göra lite mat men det är ju inte så jobbigt hihi..
Så nu blir det att nörda ett tag framför datorn sen blir det tvn. :D
Imorgon ska jag jobba en sväng igen. Härlgt. Börjar kl10.00.
Nu ska jag fortsätta att nörda här!! :D

Dagens bak!! :D

image185

image186

Fabriksboden

Så var det onsdag igen då. Hihi.
Vaknade som vanligt tidigt i morse igen klockan var endast 08.00 när jag slog upp mina ögon och jag blev lite halv sur då jag nu är ledig kan jag la sova lite längre iaf men icke. Så jag slog på radion och låg kvar is ängen till kvart i nio ungefär. Hade ställt klockan på nio eftersom jag skulle vara hos Carin med halv elva. Men eftersom jag vakna så tidigt blev jag ju självklart färdig tidigare än väntat så jag bestämde mig då för att ta en tidigare buss till stan så jag var i stan ca 40min innan jag skulle träffa Carin så då tog jag mig en promenad runt stan, hamna nere med vattnet såg två ubåtar och lite andra båtar, gick även förbi bilfärjan till aspö för den som intresserar. Haha.. Hos Carin fick jag mina två tshirts även en rek. till fabriksboden för att hämnta ut ett par nya jobbskor. Blev kvar hos Carin ett tag och pratatde om lite allt möjligt, hon är bra trevlig Carin. Hihi..
När jag kom hem blev det att käka lunch som var kyckling och fullkornspasta mycket gott. Kollade färdigt på the 4400 efter lunchen.

Har nu kollat på dem 4avsnitten av gossip girl som gått på tvn och ja det var ju en serie helt i min smak måste jag säga hihi.. Men jag fick ta en paus efter jag set två för då var det dags för att ta en promenad igen blev även idag runt ekliden. Så nu har jag precis kollat klart på gossip girl. Det får bli en helg serie för mig. Eftersom det går samtidigt som bygglov hihi.. Tv nörd jag vet!! :D

Ja det var vad som hänt i mitt liv idag. :)
Hoppas på bättre väder i morgon så man blir lite piggare.. :D

Här kommer bilder på mina nya "snygga" jobb skor haha


image183
image184


Är faktiskt bara storlek 42. Haha..

Ha en trevlig kväll!!

Bakdag!

Ja idag vart jag ju ledig som jag visste hihi.. Kommer vara det resten av veckan förutom på fredag, för Carin ringde mig förut så på fredag blir det jobb från 10.00-14.00 alltid något! Så jag är nöjd med denna sportlovs veckan att jag får ihop 12h iaf så det är nice!
Vakna idag med 08.15 la mig då framför tvn för kunde inte somna om. Ringde mamma en sväng sen med 12.00 gick jag till lyckeby skulle till banken så var jag tvungen att köpa en kavel och bull/muffins formar då jag hade bestämt mig för att baka bullar idag. Hihi. Så när jag kom hem med 13.00 ungefär så sätte jag igång men då helt plötsligt vakna min kära mobil så först ringde syster, sen han jag börjar med degen precis när jag skulle hälla i mjöl så ringde de igen och jag bara men va f**n :) Då var det Crister som ringde så jag fick skriva i mjölet hur många mått jag hade haft i haha.. Var dock trevligt att prata med Crister! :) Sen när jag lagt på där tänkte jag vad skönt nu kan jag börja baka för nu kan det väl inte ringa någon mer men jo då när jag var som kladdigast ringer det IGEN denna gången var det Carin! Haha jag säger då det när man inte har nått att göra då är mobilen sten död men när man har händerna fulla då du börjar den leva! Hihi.. Men sen fick jag iaf baka ifred :) Sätte degen på första jäsningen så efter 40min var de dags att sätta händerna i degen och vilken fin deg säger jag bara helt otroligt bra måste jag säga inte ett dugg kladdig men ändå inte för torr om ni förstår. :) Så började jag kavla och smeta på smör, kanel och socker sen var de dags för 40min jäsning igen, under den tiden passa jag på att ta mig en eftermiddags promenad runt ekliden, den tog mig ca 30min så då var det bara att sätta på ugnen när jag kom hem. Pensla på ägg som var ett jobbigt moment för mig då jag inte äger någon brödpensel men det gick de med. hihi.. Sen blev det bara att jag i rena farten gjorde några choklad muffins också mär jag ändå var i farten och ugnen var igång så det blev två plåtar bullar och en plåt med muffins! Har bara smaka på en bulle en sån där som blevlite misslyckad. Hihi.. Och den var god! :D Får se vad syster och mor och far säger om två veckor då jag tänkte vara så snäll att ge syster några sen ville ju såklart pappa ha när han hörde att jag skulle baka.. Hihi.. Resten åker in i frysen för att ha när man får besök!
 Ja det är vad min dag har beståt av. Så nu ska jag sitta här framför datorn och nörda lite för att sedan bege mig mot soffan. Hihi. Idag är det sjukhuset, bygglov och sedan house. :)
Just de i morgon ska jag in till Carin för att hämnta två tshirts då jag bara har två och en är sönder. :) Sen ska jag även hämnta ut ett par nya jobb skor då jag nu har träskor och i dem kan jag inte ha mina inlägg och jag har börjat känna av i både knän och ryggen nu att jag inte går i dem varje dag så då skull ejag självklart få ett par skor istället sa Carin så de va ju nice! Ska vara hos Carin 10.30, om inte skorna väger för mycket funderar jag på att gå hem från stan. :) Men det beror också på vädret då det inte såg alltför lovande ut igår på nyheterna men men. Idag har det varit en underbar dag iaf med ca 8plus och klar blå himmel och näst intill vindstilla så det har varit nice!!
 Jag bjuder på lite bilder från mitt bak!! :D

image175

Perfekt deg! Enligt mig då! :)


image176image177image178image179image180image181

Nå vad tycker ni ser det inte gott ut?! :)


Mamma kolla vad den växt sen du var här! Har jag inte gröna fingrar så säg! :D


image182


Ny vecka nya tag!

Då var det måndag igen, och nettan är åter igen i långed, iaf snart :D Vi hade en väldigt lugn helg. Med föör mycket onyttigheter :) Blev en pizza på lördagen och lite godis. Fast vi gick ju faktiskt till lyckeby på fredagen, så lite duktiga var vi allt. Hihi.. Hoppas att Nettan hade lite kul iaf. :)
Idag har jag varit i Rödeby och jobbat från 07.00-15.30 var helt okey men Chapmans är ju bäst. Hihi..
Denna veckan blir det nog lungt med jobb, pratade med Carin förut och då hade hon inget. Men tycker det ska bli skönt att vara "ledig" i veckan då jag vet att jag har jobb nästa vecka. Då kan jag reparera skadan efter pizzan och godiset. Haha. Ne men då kan jag nujta lite mera av det vackra vädret fast kommer säkert regna resten av veckan bara för det. :)
Blir även att kolla på gossip girl i veckan och se om det är nått att ha. Sen har jag även den sista skivan av the 4400 att kolla klart på så jag har allt att göra om det blir dåligt väder :D
Är så jobbigt att veta att Karl är i Marocko nu och har ca 25 grader det är fusk tycker jag. Hihi. Fast är ju roligt för han att få lite sol och värme!
Nu är det redan den 18 februari och snart är även denna månaden slut, hänger inte riktigt med :) Men det är skönt för vi kommer ju närmare värmen även här i sverige! :)
Idag får det bli ett bad med skrubb då jag fått föör många avlägsna släktingar på besök. Haha, konstigt nog bara på den vänstra ansikts halvan :) Mycket märkligt!
Om 9 dagar är det lön och jag är så nyfiken på vad mycket det kan bli :)

Min tvtablå för ikväll ser ut så här!
  • Sjukhuset
  • Anna phil
  • Csi Ny
Om jag orkar se på csi vill säga annars blir det att lägga sig och läsa i livstil innan man ska blunda.
Tänkte besöka biblan här i stan under veckan så jag har nått att läsa tex när jag ska åka tåget till syster! Eftersom jag har läst hälften i den bok jag håller på med så kommer den snart vara slut! :)

Nu får det snart bli ett bad :)

Nu har systers blogg äntligen kommit igång igen så nu är det bara att börja besöka den flitigt igen! :D http://www.callo84.blogg.se

Här kommer en ur gullig bild på Dennis som nu har hittat sina fötter! :D

image173

Helgen!

Har inte skrivit här underhelgen då jag har besök av nettan. Men nu kan jag passa på då hon fortfarande sover hihi. Vi har bara tagit det lungt i hlegen i fredags tov vi en promenad till lyckeby och sen blev det lets dance på kvällen! Igår mådde inte någon av oss så där jätte bra kände oss förkylda så vi gick inte ut och festa igår jag kände absolut inte flr det så istället blev det mys framför tvn med melodifestivael och sedan se upp för dårarna.. Hihi. Spela även lite yatzy i pauserna. Jag vann!! hihi..
Idag ska vi ut och promenera efter frukosten får se var vi hamnar! :) Sen blir det tv i eftermiddag! Jag kommer nog lägga mig tidigt då jag ska upp i morgon innen 06.00 blä!!! Vill inte men vad gör man inte för lite pengar! Suck. Men är helt säker på att vi kommer få en  trevlig dag! :D
Har ju syndat mycket denna helg så nu blir det en hård vecka :P

Mikaela: Har fått bordet och stolarna av callo! :D

Pappa: Hihi ne blir ingen sådan bild!! :D

Ne nu ska jag käka frulle!! Ha de!!

<3<3<3<3<3<3<3<3<3DAG<3<3<3<3<3<3<3<3

Alla hjärtans dag idag, det är väl trevligt. Inte för att jag "firar" det men fick iaf två kort :) Och på jobbet fick vi en päronbeskvi, den var god men shit va illa jag mått sen jag käka den, nu börjar det försvinna men förut jag trodde jag skulle få spy är nog för att min kropp inte är van att käka sånt nu. Hihi.. Är ju bra på ett sätt men ne fy inget mer sött för mig nu! Kanske att det blir en pizza nu i helgen när nettan är här käka pizza senast då mamma och callo är här! Tänkte köra på att bara äta pizza när man har besök allstå en pizza vid varje besök. Hihi. Men nått godis blir det nog inte under helgen är mycket bättre med jordnötter! :D
 Underbart väder idag med redan innan 08.00 var det klar blå himmel och sol sken! Kommer blid på detta! Men ändå när jag kom hem så kände jag absolut inte för att gå ut och gå mycket märkligt, så jag bestämmde mig för att ta en vilo dag brukar ju ha vilo dag på onsdagar men var ju ute i 45min igår så då hoppas jag promenaden idag. Jag går ändå så sjukt mycket på jobbet så jag överlever nog detta haha.. Så istället har jag städa lyan bytt köksduk och bäddat åt nettan! :) Mycket nöjd med resultatet! Hihi.. Tycker det är jätte roligt att greja så här! Kanske att ni kommer se detta på min otroligt seriösa bäddning på gästsägen haha.. Jag vet jag är lite knäpp men tycker om när det är fint ju! :D
Ska även nu ta och kolla på nätet om jag kan hitta nått snyggt tyg eller fuskskin som jag kan köpa till matsals stolarna då jag får krupp på dem snart haha..
 Sen ska jag även se om jag hinner läsa lite i "livstid" är ju så trött på kvällarna när jag lägger mig så då orkar jag inte läsa mer än någon sida även fast det är såå spännande. Hihi..
 Vad som är på dumburken idag för mig är, sjukhuset, du är vad du äter och sedan premiären på fyran kl 21.00 med allison från greys anatomy, är smyg premiär där idag typ. Efter det blir det sängen för att vakna upp på sista jobbar dagen! Härligt med fredag i morgon igen, tyckte inte det var så länge sen det var fredag men hihi..
Nu ska jag leta upp nått nice tyg!
 Här kommer lite bilder!

image169

Med den nya duken jag fick av mor! Blev väldigt snyggt!! :D


image170

Min seriösa bäddning till nettans säng! Haha..

image171

Så såg det ut när jag käka frulle i morse! Underbart!!

image172

Jag och Mika på piraten!!



Ha de!

Livat!

Dagen idag har varit underbar än så länge! Vaknade inte ne enda gång inatt, fick en liten chock när jag vakna och kolla på klockan och den var 07.15 så det var skönt att sova en hel natt utan att vakna, på jobbet har det varit som vanligt, sen blev dagen bara bättre när man kolla ut och himmlen är helt klar blå och solen skiner som aldrig förr.
Så när jag kom hem tog jag mig två kncäkebröd med makrill på sen begav jag mig ut i det underbara vädret. Tog en helt ny tur idag och den tog mig 45min så det var skönt. Kändes som om jag kunde gå hur länge som helst idag, tänk vad lite sol kan göra!
 Hade fått två alla hjärtansdag kort idag när jag kom hem :D Ett från mor&far och ett från farmor&kent. Trevligt. Hihi
Ikväll börjar äntligen Greys anatomy igen som jag längtat!! Hihi. Sen är det ju även room service! Så jag har fullt upp ikväll haha..
 Imorgon ska jag ta och städa lite så det är fint när nettan kommer hihi.. Hon kommer hit på fredag strax efter 15.00, ska bli roligt med lite besök, vet inte riktigt vad vi ska hitta på i helgen men det ger sig nog!
 Nu är Karl på väg mot marocko, där ska han vara i ca 5dagar fuskigt tycker jag för där är det ju sol och varmt! Hihi.. Men men man kan inte få allt, jag har ju sol nu iaf så nu är det bara sommarvärmen man väntar på! :)
Ja då var det torsdag imorgon igen och snart en vecka till förbi ojojoj säger jag bara. Hihi..
Nu ska jag se om det kommit in några nya intressanta jobb i kalmar!
Hoppas ni med haft en sådan här underbar dag!!

Mår bra!

Då var det tisdag eftermiddag! :) HAr idag hunnit med att jobba :) gått till willys, handlat lite mat, pratat med mor och syster och nu sitter jag här och slöar hihi.. Men ska snart flytta ut mig till soffan och sätta mig under filten då jag fryser som bara den om mina händer och fötter är ju inget ovanligt att dem är kalla men idag fryser jag även om dem :P
Fick ett glädjande besked förut på jobbet Carin ringde jämnt innan jag sluta och jag kommer vara på Chapmans februari ut. Härligt!! Sen nu till veckan är det ju sportlov här då är jag ju inte på Chapmans men på måndag har jag jobb iaf i Rödeby på en förskola ska både städa och vara i köket. Börjar redan med 07.00 till 15.30 så blir hela 8½h så det är mycket nice! Hoppas på att det kommer upp något mer jobb under sportlovet men skulle inte klaga om jag fick vara ledig torsdag och fredag med hihi så man kan vila. Haha.. Men det ger sig. Men är jätte glad över att veta att man har hela februari säkrad. Så då blir det även en helt okey lön i mars med.. Och det är nice tycker jag! :)
Nu måste jag springa och ta ut kycklingen ur ugnen. Tänkte ta mig ett pita bröd med lite kycklingröra i.. Mumms tror jag det kommer bli! :) Sen blir det tv resten av kvällen för mig! Hoppas på att få upp värmen!
Ha en trevlig Tisdag kväll!!

Ny vecka

Orkade inte skriva något igår då jag hade en pyjamas dag. Kände mig inte riktigr kry så åg framför tvn hela dagen sov lite från och till. Så det var en skön söndag på ett sätt men inte på ett annat då jag inte mådde så bra. Men idag mådde jag mycket bättre när jag vaknade så det va skönt. Idag var det min tur att stå i disken gick bra, lite segt i början men sen rulla det på. :) Efter jobbet blev det inte hem färd som jag trodde utan då fråga Jenny en arbets "kompis" mig om jag ville följa med till ridskolan då hennes dotter skulle börja där idag för första gången och jenny är rädd för hästar och då jag berättat att jag ridit i x antal år så undra hon om jag kunde hänga med och det gjorde jag. Var där i ca 2h var j*vligt kallt som det alltid är i ridhus så jag kolla bara första halvtimmen på lektionen men det var nice. Men var helt slut och frysen när jag kom hem.. Burr..
 Det var då väldigt vad alla "gammlingar" ser dåligt nu för tiden. :) Men nu har jag gjort vad jag kan, vet att endel har svårt att se, läsa rött men jag vill ha det så. Iaf ett tag till. Hihi.. Så ni får nöja er med den STORA texten så länge.. Hihi..
Har fått lite order från min kära syster att lägga in lite nya bilder på busungen Dennis då hon inte har tillgång till internet just nu! Så här kommer allt från att börja käka "mat" till att busa i "ormgropen" på öppnaförskolan!

image160 I sin nya snygga frilla! :)

image162 Banan är gott!! Vet ni det fick han smaka första gången hos Moster! :D

image163 Detta är lillkillens snygga rum! :D

image164 Mmmm ge mig fortare!! :)

image165Mumms

image166 Tugga på saker är gott! Kolla in dem snygga färgerna på bodyn! Han vet redan vad som är rätt! Ha ha



image167 På öppnaförskolan i ormgropen, tror det är med Tristans mamma och någon mer. :P

Ja detta var allt för mig idag. Som ni ser är klockan mycket för att vara mig, så nu ska jag lägga mig och läsa lite i Livstid av Liza Marklund börja i förrgår så nu är jag på g. :P

Ha de så bra!!



Glad

Glad? Nej det var jag inte när jag vaknade i morse då klockan bara var 08.00 men jag tog tag i en tidning och läste ett tag sen så somna jag om och vakna igen med kvart i elva det var skönt! :)  Men sen jag gick upp så har det kliat i mitt öga och näsan har runnit hela tiden vet inte va de är för fel..
 Blir inte att jag åker och simmar idag då min tvättid börjar med 14.00 så vill jag inte behöva tänka på klockan i badhuset så åker dit i morgon istället så får det bli en längre promenad idag istället! Då det ser ut som om vädrettillåter det med. Det trodde jag inte när jag kolla ut med 08.00 då såg det ut som himmlen ramlat ner men nu börjar det spricka upp och ljusna. :) Ja så min dag ser ut som fäljer, promenad, tvätta och melodifestivalen! :)
En någorlunda lugn lördag iaf. Hihi. Får ju passa på att vila denna helgen för nästa helg kommer Nettan hit då blir det väl fullt upp skulle jag tro.. :)
Ne nu ska jag sätta mig och kolla på skidskyttet!!

Så bra då pappa att du nu kan se vad jag skriver!!!


Fattiga riddare!

Då var det fredag igen då. Härligt. Hihi.. Ikväll blir det som vanligt lets dance.
Idag på jobbet har jag ståt och delat ut tacobröd dem mjuka haha det var såå roligt. Men som tur var kom Elsa ut precis när det kom som mest folk så då överlämnade jag det till henne så fick jag springa och hämnta mera tallrikar, mat, bestik mm så det var skönt att man slapp stå där ute hela dagen själv. Men dagen idag har varit väldigt dryg är väldigt ovanligt att jag tycker tiden går sakta på jobbet men idag gjorde den det. Tror det beror på att det är så lite folk och käkar vet som sagt inte vad som hänt med folket.
 När jag slutade jobbet tog jag bussen direkt till ÖB för att köpa shampo och balsam till mor sen gick jag till Willys för att köpa lite apelsiner som otroligt nog bara kosta 7kr/kg billigt! :) köpte även lite mera youghurt, sen köpte jag sakerna jag behövde för att kunna göra fattiga riddare! Så det käka jag för en stund sen det är såå otroligt gott! Så enkelt men så gott! Var så längesen jag käka det så det var mumma vill jag lova. Dock inte så nyttigt men det är ju fredag idag så då fick det ju gå. Haha.. :)
 Nu har min kära pojkvän redan varit ute i en månad, tiden går så otroligt fort. :) Just nu är han i frankrike! :)
 
Så nu hoppas jag att min kära far ser vad jag skriver så jag slipper höra de något mera :D
Inte för att jag tycker det är så snyggt med så STOR text men vad gör man inte för sina kära päron. Hihi..!

Har kollat lite jobb i kalmar nu under veckan dem söker mycket sommarjobbare som servitris så ska nog skicka in dit då man har chans att få jobba kvar även efter sommaren. Men så slog det mig förut när jag låg och vila att jag inte kollat upp ikea så det gjorde jag nyss och dem sökte personal till kalmar undersommaren bla så dit skicka jag nyss mitt CV. För jag vill gärna ha ett jobb när jag flyttar till kalmar så man inte sitter där igen som jag gjorde när jag flytta hit fast det har ju löst sig alldeles utmärkt så det hoppas jag att det gör i kalmar med! :)

Ne nu ska jag ta och mysa ner mig i tvsoffan! :D
Ha en trevlig helg!

Olika formmer har betydelse!

Ja formen som makrillfilè i tomatsås ligger i har betydelse, det finns ju runda och rektangulära sådana. Dem innehåller båda två 125g i varje burk men så kolla jag på dem två olika och såg då att i den runda var det mindre fett men mera kolhydrater även mindre makrll och mera tomatsås, än var det var i den rektangulära ändå är det samma företag som säljer detta dem ser exakt lika dana ut bara att den ena är rund och den andra rektangulär. Jag blev bara så paff när jag upptäkte detta. Undra varför det är så!? Någon som vet kanske?!
 

Ja då var det torsdag eftermiddag då snart fredag igen ha ha. Har varit mycket lugnt på jobbet idag är nog många elever borta då det är så få som kommer och äter men men i morgon kommer det säkert komma skit många bara för att jag ska stå i den stora baren och inte nog med det så är det bröd i morgon med då måste man stå och hålla vakt så dem inte tar mera än det antalet dem får är såå jobbigt men. :) Så imorgon har jag en vecka kvar på chapmans sen får vi se var jag hamnar. :) Hoppas ju dock på februari ut men det ger sig det med. :)
 Har varit ute på en lång promenad idag var ute i ca 50 min men då jag gick jag otroligt fort nästan så man springer haha.. Tog först rundan runt ekliden sen så fortsatta jag in på den rundan jag gick i måndags. Vet inte riktigt hur jag ska beskriva hur långt det kan vara men skulle tro det är som från musta till långbron och tillbaka något sånt kanske lite längre. Men jag är iaf glad att jag kom ut idag då det inte var alltför bra väder men helt okey regna inte iaf och det var ju tur.!
 Ikväll blir det att kolla på Du är vad du äter! Alltid lika roligt att kolla på. :)

Mamma: Vi måste hitta nått nice tyg som jag kan ha på stolarna blir galen när jag ser det där varje dag :)

PV: Jo det kanske vore något men har inte en sådan lång antennsladd vet du :) Är nog bara bra jag inte har en tv på sovrummet så jag somnar i tid. :) Du vet jag har en tv soffa jag! :D


Orkar inte!

Orkar inte skriva nått värre idag! Är trött lite svullen i munnen på grund av att min visdom är på väg.
Sen är jag såå trött på mig själv hur jag kan vara sååå dum! Men jag hoppas att jag överdriver och att min chans fortfarande finns kvar!! För jag verka ju var den första dem ringde då jag skulle ha denna helgen!! Ja det är leklandet jag pratar om! Men men.. Hoppas inerligt att han ringer i mrogon annars kommer jag göra det!!!
AHHHHHHHHHH!!

GOD NATT!!

Mormor59.blogg.se

Till PV:Nej jag har ju ingen tv i sovrummet väldigt jobbigt för mig det vet du.. Haha. :)

Besök nu min kära mors blogg så hon inte tappar lusten att skriva. Hihi..


Förbannad!!

När jag kom hem från jobbet höll jag på att gå i taket då det såg ut som en strom hade varit inne i min lägenhet!! Blommor i sängen, lampos på golven, gardiner ihop knytna! Jag blev helt galen slängde av mig min ryggsäk och gick ner en våning, då dem igår och idag håller på med ventilationen här. Så jag fråga dem två killarna om dem var färdiga här uppe och det var dem, så då fråga jag om man lämnar en lägenhet så?! Då sa den ena killen att oj det glömde nog ventilations gubben. Jaha tänkte jag hur faan kan man GLÖMA att ställa iordning efter sig i en lägenhet?! Så jag fort iväg bort till bovärden och som tur var var han där denna gången. Och han blev lika arg som mig och ringde genast upp företaget som är här och grejar så han skulle skicka hit någon som skulle göra iordning. Så när jag ca 10min senare kommer hem vem tror ni inte då är här och grejar?! Jo killarna som jag frågade som skyllde ifrån sig på någon annan, och hur jag vet att dem skyllde i från sig är så lätt eftersom allt står nu precis som det gjorde när jag lämna det i morse hur fan skulle dem kunna veta detta om inte DEM var här inne och gjort detta. Märkligt eller vad säger ni!! Men nu har jag fått i mig lite mat och lugnat ner mig. Haha.. Jag som hade planerat att cykla till amiralen för att köpa mig något gott då det är fettisdagen och jag tycker inte om semlor så mycket men det kände jag inte alls för när jag kom hem till detta men jag gick till servicebutiken iaf och köpte mig en dammsugare så jag får nått nu är det faktiskt är fettisdagen hihi.. Ja dett avar min tisdag haha.. På jobbet idag var det väldigt lugnt ca 150 ungar mindre än de brukar så det måste varit något idag som dem vart i väg på. Men dagen sprang iväg iaf så var helt okey. I morgon gör jag sista dagen i renseriet, sjukt att jag redan varit där i en vecka. :) Nu är jag även inne på min näst sista vecka på chapmans om jag inte har sån tur att jag får sista veckan i februari me då. Det hade varit nice.. Känns som det kommer bli jobbigt att fara runt på oika skolor nu igen haha. Nu har jag ju blivit så hemma på chapmans hoppas på att få nått längre vik på någon annan skola nu istället då hade varit trevligt. Hihi. Men tror inte jag behöver oroa mig om jobb iaf då Carin haft det tufft nu några veckor då det inte finns vikarier så det räcker till allas ställen som behöver så är sjukt många som är sjuka.
 Ikväll blir det tvn för hela slanten startar min tv tid 19.00 och avslutar den 22.00 :) För idag börjar ju House!! Äntligen lite bra att kolla på igen :) Men då måste jag hålla mig vaken i en timme längre än jag brukar! Haha.
Ne nu får det vara färdi skrivit för idag!!

Måndag

Idag känner jag mig mycket mycket bättre, fast när jag vakna kännde jag mig lite halv kass men blev bättre när jag kom till jobbet. Och jag blev bara bättre och bättre under dagens gång. Jag tror det beror på att vi äntligen haft sol här idag :) Varit en jätte fin dag. så när jag kom hem drack jag lite vatten sen begav jag mig ut dirket då jag ville gå i sol. :) Idag tog jag mig en ny runda som även den tpg ca 35min i mitt tempo vill jag lägga till :D Det var underbart att vara ute i friska luften med sol och ca 5grader. :) Så nu mår jag perfekt hihi.
Gick jätte bra idag på jobbet också. :) Va inte direkt myclet disk men hade nått att göra nästan hela dagen iaf så det var nice. I morgon kommer jag ha fullt upp då det är kålpudding på onsdag ska jag förbereda kålen et inte exakt hu mycket med 7säckar iaf vet inte hur mycket det är i en säck men mycket kan jag tänka mig iaf. :) Då ska jag skölja och skiva kålen, det kommer nog bli såå "roligt" Hihi.
Vet inte vad jag ska göra nu i eftermiddag, ska snart duscha sen blir det väl att man sitter med datorn ett tag vet inte om det är något bra på tvn idag mer än unga mödrar och sjukhuset. Men det ger sig väl.. Hihi.
Åh fick värsta minnen tillbaka förut när jag stod och skala morötter då dem spelade massa gammla låter från min och Fordinas tid. Fick värsta längtan av att köra bil och spela HÖG musik och glida runt i min kära Fordina. Haha jag vet jag är störd. Haha. Men jag tyckte om min bil. :)

Inte så pigg

Ne känner mig inte helt okey i kroppen, bara inte någon dum influensa är på väg på besök hos mig det vill jag inte ha.. Men kännt mig almänt seg hela dagen, har även tyckt att denna dagen har gått ovanligt långsamt. Fast vakna ju med 08.00 men ändå, Tog min en liten powernap med 11.00 till 13.00 ungefär sen ringde syster. Blev sedan att man åkte till ÖB för att skaffa pärm hitta en svart en :) Och när jag kommer ur affären har jag så klart min vanliga tur och ser bussen åka förbi! En stor SUCK kommer från mig, det jobbigaste med allt var att det är söndag och då går bussarna bara varje halvtimme och jag kände verkligen inte för att stå där och frysa och vänta så länge så jag ryckte upp mig och lyfte det ena benet före det andra och börja så smått gå hemmåt. Det var otroligt jobbigt då det blåste som bara den och sen var de ju så klart motvind men jag kämpade och kom hem en bra stund innan bussen så när jag klev innanför dörren kände jag den där härliga känslan som jag brukar känna när man tex varit ute och sprungit det är så otroligt härligt efteråt. Så ja det belv en promenix idag iaf. :)
 Nu väntar jag på att en annan del av köping ska börja! Dem är ju för gooa där. :) Sen blir det raka vägen ner i sägen och känner jag mig själv rätt så kommer jag somna innan jag ens nått kudden. Ha ha..
Hoppas bara jag känner mig piggare mm i morgon vill som sagt inte bli sjuk!!!
 Men tror att jag vet en bov till att jag känner mig som jag gör är att min "kära" visdomstand är på väg upp och det pulserar som bara den i tandköttet så kan nog var alite därför jag är lite seg. Men man vet ju aldrig. :)
 Undrar jag hur det går för http://mormor59.blogg.se Om det blir något skrivet där eller inte vet att det var på väg i morse men tror något gick galet på vägen .. Hihi.. Hoppas iaf på uppdatering nu lite oftare. :D

Nu blir det soffan ett tag till!!

Efter ett tag så..

Ja jag gjorde mig färdig för att åka mot stan och simhallen kommer till simhallen ca 10.15 och då öppnar inte själva simhallen fören 12.00. Orka! :) Men jag tog en buss hem igen, laga lite lunch som du fick bli kyckling och pasta. Så åkte jag åter igen in mot stan med ca 11.50 och denna gången fick jag simma hihi. Var gratis för mig så det va nice.. :D Började lite lugnt nu så här första gången på ett tag så blev bara 1000 meter men alltid en början. Så detta kommer bli min nya lördags aktivitet. :) Kostar mig inte ett öre heller en mycket bra grej att göra.. :D Efter mitt simmande blev det en tur på stan, hittade en bh för endast 50kr då det var mycket rea. :D Så nu har jag äntligen köpt de som jag varit i stort behov av mycket länge. Sen blev det även ett linne :D Lägger in bild på detta längre ner.
Vädret är helt otroligt nog strålande sol med klar blå himmel, men tro inte att det är någon höjdare att vara ute för det. Då det fortfarande blåser dj*vulen ute. Och är svin kallt, tänkte ta ut cykeln och cykla till lyckeby senare men när jag klev av bussen ångrade jag mig med en gång då det är såå kallt. Men man vet aldirg. :) Fast kanske tar det i morgon då jag inte har något planerat har ju redan varit duktig idag med både sim och promenad på stan :D
Ja detta var min lördag så här långt in på dagen.. :) Resten av dagen kommer nog spenderas framför tvn och datorn. :) Det är jag värd! :Dimage158
Det blår linnet köpte jag förra helgen när mor och syster var här!

image159
Så här vackert och fint ser de ut ute idag från mitt fönster tyvärr kan jag ju inte fota kylan och blåsten :D



image157
Blomma jag fick av syster. ! :)

Tidigt

Idag vaknade jag föör tidigt. Hihi redan 08.30 :) Men har ju ändå sovit i 10h så var ju helt okey haha.. När jag kollade ut var det lite sol men nu är den redan borta så var inte mycket man fick se av den idag. :(
Har bestämmt att det bli simhallen idag så ska snart packa väskan och bege mig iväg. Ska bli härligt. Hoppas bara inte det är för mycket folk är ju lördag så är väl stor risk att det är många barnfamiljer där men men.
Sen efter badet blir det nog en tur på stan, bara kika runt lite. Hihi. Måste köpa en pärm och plastfickor som jag ska sätta in mina lönepapper i mm. Måste ju ha lite ordning på grejerna. :) Sen kanske man tar sig en lunch på stan funderar på att prova caspian baguette. Ja nu får jag ta och packa och göra mig i ordning så jag kommer iväg. :D
Ha en trevlig lördag!

Simhall

Funderar på att åka och simma i morgon, kanske skulle vara nått om vädret är för dåligt. =) Komemr inte ihåg men tror det var så att jag fick sima gratis en gång i veckan eftersom jag jobbar inom kommunen men det finns ju två bad hus här och jag hittar inte lappen, men det ger sig ju i morgon sen kan det ju inte vars å dyrt att bada heller tycker jag :) Bara för att jag kom på detta så kommer det vara strålande fint väder i morgn. Ha ha.. Ne jag tror detta får bli helgens aktivitet både lördag och söndag :D Kommer nog bli utmärkt, bara jag hittar mina badkläder. Hihi.
 Nu blir det tvn och lite jordnötter, ;)

1 februari

Helg igen då, det är skönt så jag får sova ytterligare lite mera ha ha.. :D Ikväll blir det ju "sent" ;) för idag är det Let`s dance, så blir en myskväll i sffan med popcorn tror jag det får bli. Eller kanske jordnötter vem vet. Hihi..
 Dagen idag har varit bra även den, flytter på bra på jobbet nu, hittar mera och vet mera vad jag ska göra så man slipper fråga hela tiden. Så det känns bara bättre och bättre för varje dag. :D Men nu är det bara två veckor kvar som jag vet helt säkert. Kan få sista veckan i februari med om jag har tur och det hoppas jag att jag har. Hihi..
 Efter jobbet idag tog jag en liten omväg till bussen tänkte gå på stan lite men blev inte som jag tänkt mig :( För precis när jag gick utanför dörren så börjar de regna/snö och blåsa utav h*lvete men jag gick iaf en omväg för tänkte att det blir ju ingen promenad idag heller för man tar sig ju knappt framåt så gick kanske i 20 min förut och det var jobbigt att gå i motvind.. :) När jag kom hem så tog jag fram dansmattan så dansade lite så blev lite motion idag iaf. Hihi.. Men i mrogon när jag vaknar vill jag att det ska vara solsken och blå himmel så ska jag med en gång ta på mig och gå till lyckeby och tillbaka!! Så vill jag ha min morgon i morgon. Hihi. Men det ger sig väl om det blir så i vilket fall som helst så SKA jag gå till lyckeby direkt efter frukosten. :)
 Nu blir det snart omelette med kassler och morötter innan man sätter sig och degar framför tvn, inte för att det är nått bra på den än men iaf. Ute är det redan kolsvart, jag som trodde det skulle börja bli ljusare nu ju men icke.
Värker lite i min "små" fötter idag dem tycker inte om att gå i "trä" skor hela dagarna utan inläggen. Men jag kan tyvärr inte göra nått åt det ju.
 Kanske ska ta och kolla på dem sista vasnitten av the 4400 som jag har kvar tills det börjar något bra på tvn. ;)
Ne nu kurrar magen!
Hoppas ni får en trevlig helg, med fint väder!!

RSS 2.0