Tuva

Ja nu är stormen TUVA på ingång över oss, suck kan jag bara säga åt det då jag inte vill att det ska blåsa,regna snö eller nått åt det hållet jag vill ha SOMMAR och SOL!! Dem sa på jobbet att det skulle komma snö nämligen, och i morse var det typ -1grad och svin halt på vägen. Jag blir så trött på detta. Hihi.

Min dag har varit underbar bland grovdisk och grönsakerna.. Ha ha.. Var riktigt skönt att göra som man själv vill ocg bestämma lite över det man göra. Dagen gick jätte fort också så det var bra. Är så skönt att slippa diska eller plocka. Då jag gjort detta så mycket redan.. :)

Ikväll börjar Du är vad du äter igen det är roligt att titta på.. Hihi.. Det är tur att det slutar 21.00 då jag är såå trött redan vid 20.00 tiden hihi.. Somnade igår vide 21.30 ungefär och sov hela natten tills 07.15 så då var jag pigg i morse! Är så skönt att kunna sova så mycket ch sedan vara lika trött varje kväll för det finns inget värre än att inte kunna somna. Men i morgon får man kämpa tills nästan 23.00 det är lite jobbigt, fast då sover jag ju desto längre på mrgonen. Fast det fick jag ju inte förra helgen hihi. Men nu hoppas jag på att få sova mina 12h igen denna helg som jag gjorde förrförra helgen. Ha ha. Shit vad jag sover!! :D

Hm jag funderar på om jag ska trotsa stormen TUVA och ta mig en liten promenix iaf, blev ju ingen igår och idag vill jag ut, får se om jag blåser bort när jag ska ut med soperna annars får det bi en tur.. :)

Hoppas ni får en trevlig torsdag!

Kul med lite kommentarer! :D

Till Sofia!!!

Bulgur är en matvara som härstammar från mellanöstern och består av durumvete som förkokats, torkats och krossats. Bulgur liknar couscous men i bulgur bevaras en större del av vetekornen, vilket gör bulgur mer närings- och fiberrikt. Bulgur är ett lättanvänt livsmedel eftersom det går fort att tillaga och är mycket lagringståligt.

image156

Onsdag

Då var det återigrn onsdag, snart denna veckan över oxå :)
I mrogon börjar min vecka i grönsakerna, hihi ska bli roligt att få göra sallad, dressing mm. Ha sitt egna rum och stå i lugn och ro och lyssna på radio. Haha.. Ska bli gött.. :)
Idag blir det tyvärr ingen promenad då det spö regnar och blåser så är inte dirket nått härligt väder att gå i. Men jag är helt slut i kroppen så var nog bara bar det var dåligt väder. :) Det är sjukt hur mycket man går på jobbet varje dag egentligen men har nu tagit mig en härlig varm dusch. :) Så nu sitter man i flanelen hihi härligt härligt!
Idag var det jätte många elever som var sjuka i magsjukan så jag hoppas verkligen att inte jag får denna äkliga sjukdom det vill jag inte, alla på jobbet är typ lite halv krassliga, så det dröjer säkert inte länge fören en annan åker på det med men jag ska iså fall se till att det blir på en helg. Haha. Inte för att man kan styra över det men ändå.. :)
 Idag blir det kassler, bulgur och kokta morötter till middag det ska bli gott.. :)
Jag har nu kommit in i nån slags skrivkramp vet inte riktigt vad jag ska skriva för nått men det kan ju bero på att jag gör samma saker varje dag närstintill :D
Bjuder på en bild! :)
image155

Tisdag!

Då var en dag till förbi. :)
Gick och la mig igår med 20.45 redan och läste en stund seb somna jag typ med 21.10 kasnke ha ha och sov tills kl rongde med 07.30 så var skönt att få sova ut igen. Tss, inget barnskrik här inte:)
Idag har jag varit ute och gått min runda runt ekliden fast åt andra hållet idag :D Sen blev det att göra sig en kopp kaffe :) Vuxen poäng lr!? Hihi. Det var mkt gott iaf.. Hihi.. Och nu hjälper jag emma med att boka biljett hit hon ska följa med mig hem hit den 25 mars då jag åker hem från långed. Ska bli roligt att slippa åka tåg hem själv iaf. Är lite segt att åka tåg i ca 8timmar själv men de går ju de med.. Haha..
Ikväll blir det tvn, först ungamödrar sedna bygglov och efter det i huvudet på gyning..Sen blir det sängen får då är klockan redan 22.00 :) Ha ha är sjukt va tidigt jag lägger mig fast va gör det när jag hinner med allt jag ska.. :)
Ne om jag skulle ta och laga mig lite mat kanske. Idag får det bli kyckling. Mm vad gött. :)
Ha de så bra!!


Tystnad

Då var helgen över och min kära mor och syster har åkt hem igen. Så nu är det en lite jobbig tystnad här i min kära lägenhet. Den tystnad jag precis hade vant mig vid.. :) Men det blir jag igen i morgon typ.. Hihi.. Men det var så trevligt att komma hem från jobbet till någon/några i lägenheten, fast var även skönt idag att komma hem till lugnet :D

Det har varit en otroligt rolig och händelserik lång helg onsdag-måndag orkar inte skriva om allt så lägger istället in bilder från mitt besök!!
Har kört bil igen oxå.. Hihi!

image139image140image141image142image143image144image145image146image147image149image150image151image152image153image148image154

Mycket skratt, tvspel, promenader och handlande han vi med. :D Varit superduper kul!! :D
Fick även fina inflyttongspresenter av syster fick jag en jätte fin blomma, av mamma dukar, blommor, bordstabletter mm. :D

Ja det var denna helgen i lite bilder :)

Ha de!

Helgen!!

Det har varit fukkt upp här eller det är de fortfarande. Hihi.. Kommer att uppdatera om allt som hänt under min mors och systers vistelse i morgon efter jobbet. Kommer även komma upp en hel del bilder!!
Nu ska jag ut och busa med dennis!!
Ha en trevlig söndag!!

TRÖTT

Ja herergud nu somnar jag snart stående la mig vid tio och läste blev trött släkt låg och halv sov till nu typ men tänkte att det är ingen idè att somna riktigt nu för då somnar jag väl aldrig sen. Jag bara väntar och väntar nu borde dem la f*n snart vara här. Ha ha.. Men men den som väntar på nått gott.....

Ojdå va för PV uppe så här sent?! :) Tror jag vet.. Hihi..

Ne nu är det bara att vänta igen då, dom är la här runt kvart över skulle jag tro. Måste ju erkänna att jag inte är sugnas i sverige på att bära bord och skit vid 23.30 tiden en onsdags kväll/natt men vad gör man inte :)

Ha en bra natt!!

Ändrade planer!

Fick ett glädjande besked i morse på jobbet att jag kommer få vara där februari ut :D Sen att jag även ska vara där i morgon så denna månada blir det hela 99h jag jobbat och nästa blir nått runt 83 timmar helt underbart.. Hoppas jag fortsätter att ha denna turen nu.. Hihi..
Sen när jag slutade ringde jag mor för att medela detta, och vet ni vad jo då var hon redan i gbg. :D Så hon och syster och Dennis åker idag redan ha ha.. Så dem åker med 18.00 typ. Så ikväll blir det en sen kväll för mig hur ska jag klara av detta.. Ha ha, då jag brukar lägga mig allt från 21.00 till 22.00 ha ha. Men men jag får la sova tills dem kommer om det blir allt för sent men skulle tro att dem är här med 23.00 tiden hoppas att de inte blir senare iaf. för då kommer jag vara död i morgon på jobbet, :) I morgon är det pannkaker så idag har jag kläkt 220 ägg :D Jätte skojj :P Så imorgon ska jag vara i den lilabaren och då serverar man när det är pannkakor så det ska bli intressant hihi.. Sen så till veckan kommar jag att vara i renseriet från torsad till onsdag då har man hand om grönsakerna bla så då börja jag genast grubbla på vad jag ska hitta på för roligt då man har fria händer där och hitta på vad man vill. om man vill förstås. Och när jag såg att det är min tur till veckan så tänkte jag genast på Larsson så när jag kom hem ringde jag fröken larsson och fråga om hjälp :D Så nu håller lindas hjärna på förfullt för att komma på nått smarrigt åt mig :D Hon är allt bra snäll hon Larsson :D

Ja vad ska man nu hitta på för att få tiden att gå tills besöket kommer, har redan käkat, bäddat åt gästerna mm. Så jag antar att det är bara att sitta här och vänta ha ha..

Ha de!!

Promenix 2

Ja ni läste rätt :D Jag tog mig en eftermiddags promenad med. Hihi, tänkte att jag har ju inte jobbat idag och då går man ju så mycket så det fick bli en 35min promenad till hihi.. :D

Ja det var bara detta jag ville upplysa er om!!



*Moster: Ja visst ser de nice ut. ;) Kommer nog bli jätte nice till våren som du skrev. Ja visst är det ett otroligt vackert fat :D Till helgen kommer muggarna att användas då jag får en kaffebryggare.. :)


promenad bilder!

image133image134image135image136image137image138



Det var riktigt kallt ute idag men solensken så det var ändå härligt att vara ute! :D

Röj :)

Så du har jag varit nere i källarn och flyttat så nu ska väl bordet få plats hoppas jag.. Hihi. Tog även ner tre stolardå så nu har jag bara en ensamen lite stol kvar här uppe hihi. Så här vackert är det i vårat förråd :Dimage128image130

Mycket skit är de där nere.. Hihi.. Och mer lär de väl bli..

Mitt bananfat :D


image127


Denna matta vat det jag dansade på igår ifall det var någon som inte förstod. Hihi..
image131


Nu ska jag ta och käka lunch sen blir det en promenad till lyckeby tror jag kolla lite i affärer och så, :)



Underbart!!!!

Jo jag vet klockan är 09.02 och jag sitter här och skriver det betyder att jag inte jobbar idag, men vet ni det gör mig absolut inget då jag ska vara på Chapmans i morgon igen och sen på torsdag vet jag inte ännu, men sen börjar det roliga :D Jag ska vara på Chapmans från och med den 25 januari till den 15 februari. Undertbart!! :D Så nu vet jag ju vad jag ska göra fram till vecka 8. Är super glad att jag har fått hoppa in för ett längre vikariat. Då vet man att man får en del pengar även i mars, hihi. Får även en helt okey lön i februari. Madde är mycket nöjd. Så därför gör det mig inget att jag är ledig idag.
Så idag tänkte jag bära ner tre av köks stolarna i källarn även göra i ordning så den fjärde och bordet får plats på torsdag då mor och syster kommer med det andra köks bordet. Sen blir det säkert att jag går och plockar, städar lite här med. Hihi.. Sen blir det absolut en långpromenad idag då vädret börjar se allt bättre ut, spricker nog upp när som helst. Ja jag kan väl inte säga att denna dagen kunde börja så mycket bättre. Jag är super nöjd!!!
Lovar att lägga in lite olika bilder från lite allt möjligt senare nu tänkte jag byta om och bege mig till källaren så det bli gjort!!
Ha en underbar tisdag för de har jag! :D

Dansa dansa

Det blev lite tv spelande för mig förut då jag dansa lite. Hihi, Har verkligen ksaa kondition nu har jag kommit fram till. Ha ha men vad gör de.
Nu ska jag lägga mig och koll apå the 4400, grymnt bra serie.
Sen blir det att sova och hoppas på att Carin ringer i morgon vid så där 07.30 tiden vore nice, och säga att jag ska vara på något bra ställe. Skulle var ahelt okey om jag fick städa resten av veckan då jag bara varit i köket änså länge detta år. Fast blir glad för vilket som.
Oj va rolgt med kommentarer.. HIhi.. Många läsare också det är trevligt, hoppas det fortsätter så. :D
Ni får ha en trevlig fortsatt måndag kväll!!

Ha ha, ett gott skratt

Då var det återigen en ny vecka då. Idag var det hur roligt som helst på jobbet hihi. Susanne hon är för rolig hon kan ju inte göra annat än att skratta :D Var en kille där idag med massa skor som man fick prova om man ville så susanne sätte fart och prova ett par vanliga skor typ men det värsta var att dem galppade i mitten :D Hur nu det går tilll hon kunde inte svara på de tyvärr,, ha ha. Var längesen man skratta så mycket hihi.. Det finns som Kerstin sa bara EN Susanne.. Hihi, det har varit en mycket rolig dag..
Har varit ute och gått idag med blev en runda på ca 20 min då syster ringde precis när jag skulle ut så när jag väl kom ut så hade de ju redan blivit mörkt men en liten tur blev det iaf, får bli längre i morgon. *Tycker om min våg* ;)
Ikväll blir det till att kolla klart på the 4400, så jag kan börja kolla på säsong 2 av Prison break hihi.. För kommer ju inte bli nått Prison Break i helgen då jag har besök av mor, syster och dennis.
I morgon vet jag inte var jag kan hamna men hoppas jag hamnar någon stans då jag VILL jobba. :D Men kan ju inte göra nått annat än att hoppas.
Hm nu funderar jag på att spela lite ps2, dansa på mattan eller sjung det är frågan.. Hihi..
Ja nu får jag ta och hitta på nått :P
Ha de så trevligt!!

Fullt hus!!

Ja det kommer det bli från och med torsdag eftermiddag här hs mig. Hihi.. Trevligt trevligt då både mor,syster och Dennis kommer hit!! Mys! :D
Ja det var allt jag ville medela just nu :D
Ha de!!

Söndag

Ojojoj vad jag sover bra nu för tiden.. hihi.. Igår la jag mig vid 22.45 ungefär och sov till 10.45 samma som jag gjorde igår. Hihi. fast jag vakna vid 08.00 och var tvugen att gå på toa så var de igå rmed.. Hihi.. Men är bra att man sover bra.. Hihi..
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, inte så jätte bra väder kallt mulet och lite blåst kanske blir en liten promeni senare fast de är ju söndag så det gör ju inget om man vilar idag :)
Har iaf varit ute lite då jag gick ut med sopperna hihi.
Tror nog det bli en tv dag idag, är ju en del bra på tv idag för en gångs skull.. Haha..
Börja kolla på säsong tre av the 4400 igår det är sjukt bra. :D Så ska nog fortsätta kolla på detta snart.. Hihi..
Kände även när jag vaknade förut att jag var sjukt sugen på pizza, men icke att jag sak äta de, det får vänta tills mor kommer hit de då kan man synda lite. Eller hur mamma?! :)
Har som ni ser  inget vettigt att skriva om idag så vet inte om jag ska skriva nått mera nu eller.?!
Kommer kanske ett senare inlägg :D

*Moster, det låter ju inte allt för roligt med staketet. *

Det är ju inte sant vad....

lite sol kan göra :D Var underbart väder när jag vaknade runt 10.30 himmlen var klar blå och solen lyste och det blåste inte speciellt mycket. Så då steg jag upp käka frulle tog på mig och begav mig ut i det fina vädret var ca 10grader, gick mot lyckeby. Det var otroligt skönt måste jag säga att få se solen man blev på så bra humör så  man gick och små log lite. Hihi. Är så fin väg att gå också så när mamma kommer hit till veckan ska jag allt ta med henne på den turen.. Hihi.. Tog ca 30 min till willys idag då jag går hysfat snabbt iaf. ;) In och handla frukt, youghurt, flingor, kassler, fullkorns skorpor. För att sedan gå ut i det fina vädret igen men då möttes jag av en näst intill kolsvart himmel :( Så länge fck solen lysa idag men men hade sån tur idag att bussen kom när jag precis kom till hållplatsen så då fick det bli buss hem för min kasse vägde en hel del..
Nu när jag kom hem har det även börjat blåsa en del så jag gick som vanligt ut i rätt tid. Haha.
Så nu ska jag snart käka lunch sen ska det bli maraton med prison break. :D Finns inte så mycket annat att göra och eftersom jag redan varit så duktig idag så är jag värd en dag i sängen och kolla på PB :D
 
Hoppas ni inte får en alltför blåsig lördag!!


"Det går neråt" :D

Kommer inte på någon bra rubrik!

Då var det återigen helg då.. :) Känns skönt med helg så man får vila lite. Hihi..
Trivs som bara den på Chapmans, har sån tur att jag ska vara där på måndag med hoppas detta flyt håller i sig så jag får vara mera där än bara måndag till veckan, känns så skönt att man jobbat två fulla veckor nu och är upp i 55h. Underbart.
Sen jag kom hem har jag pratat lite med mor, sen har jag varit ute och gåt min runda osm jag gick i tisdags tar ungefär 30-35min det var så skönt, samtidigt som man hade rix fm i öronen. Gick precis i rätt tid då det börja små regna lite jämnt innan jag kom hem. Sen blev det en härlig dusch för att sedan ha tagit på sig flanellen hihi, men det är ju fredag så va gör de. Nu ska jag snart ta och göra lite käk blir köttfärs och fullkornspasta idag.. Mumma de.. :)
Sen blir det fredags mys framför tvn till Lets dance och lite jordnötter och sodavatten, gotti..
Imorgon ska jag ta mig en promenad till lyckeby för att inhandla nya havreringar och youghurt så då tänkte jag faktiskt gå dit då det inte är å långt som man tror. En härlig promenad faktiskt med cykelbana hela vägen, fast kanske blir bussen hem om det blir tunghandlat men men de ger sig ju, hatar att stå och vänta på bussen i lyckeby då den bara går var 20min och med min tur så missar jag alltid precis bussarna så jag måste vänta i 20min.. Hihi.. Bara det inte regnar för mycket så..
Ne nu skriker magen. :D
ha en trevlig fredagskväll!!

Risgrynsgröt!!!!

Hihi fick jobba idag igen återigen på Chapmans. Nice. Ska dit i morgon med.. Härligt med två fulla veckor..
Idag var det dax att vara i disken, som brukara vara helt okey men inte idag då det var risgrynsgröt som satt fast som fajten på tallrikarna och bestiken, suck tror jag fick köra dem typ 3 gånger hela tiden.. Jobbigt :) Och om inte de vore nog så var ju grovdiskmaskinen sönder och blev idag utbytt det bettyde att jag även fick ta alla bläck mm.. Fy f**n säger jag bara, satt nog ner högst 10min idag inte mer.. Fast dagen gick ju mega fort så var ju bra de.. Hihi..
I morse med halv tio tiden ringde dem även från Oleary`s :) Så skulle dit efter jobbet, så var dör med kvart i tre, snacka om jobb såklart hihi.. Dem skulle höra av isg denna vecka eller nästa veckan.. Så kan ju hoppas man kan få jobba någon helg eller kväll det verka väldigt bra iaf. Men men ska inte hoppas på för mycket.
Hade tänkt mig ut på en promenad idag men såklart börja de regna plus att jag blev såå mätt, hihi.. Så hoppar nog det och tar mig en långpromenad i morgon istället direkt jag kommer hem från jobbet så det inte blir för mörkt heller. Ringde nu till Barnens lekland då jag är mycket mer intresserad för det jobbet än på oleary`s. Så han sa att dem inet hade hunnit gå igenom alla än suck, så sa hon i lördags med men nu skulle han kolla mina papper då jag sa att jag söker andra jobb med fast jag är mest intresserad av detta då fick han lite fart verka de som.Så han sa att om jag tycker det tar lite för långtid igen innan han hör av sig så skulle jag ringa han igen. Så det tänker jag göra om jag inte hört nått under helgen så kommer jag ringa igen på måndag. Dem kommer också behöva extra personal på helgerna och på loven och det passa ju mig perfekt då jag inte jobbar med mitt jobb varken på helgerna eller loven. Så jag hoppas verkligen såå att jag kan få detta extra jobb då jag bor bara 5min därifrån också.. Åhh jag vill. :)
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, ska iaf ta mig ett skönt bad eller en dusch inte bestämmt mig ännu ha ha.. Sen så är det inte ett skit på tvn idag heller så kanske blir lite mera av Prison Break. Hihi, kolla en skiva till igår så¨nu är snart säsong ett avklarad det kommer den iaf att bli över helgen!
Det är helt sjukt att jag och min kära pojkvänn redan varit tillsammans i ett år. Fattar inte var den tiden har tagit vägen. Men har haft ett underbart år med min kära pojkvän/sambo :D Synd bara att han inte är här nu men ett år kanske inte är så mycket att "fira" vad vet jag.. hihi.. Har iaf haft ett toppen år ihop med min pojke, hoppas på ett lika lyckat år till!!! :D
Ja vad ska man nu göra tro, mera än att lyssan på rix fm.. Hihi.. Kanske ska ta och duscha/bada och sen kolla på pb?! Hmm.. Ja vem vet, fast kommer nog sitta fast här framför datorn i någon minut till iaf..Hihi..
Detta får bli allt för mig denna torsdag!!!

Galen busschaffis

Då var det lillördag då.. ;) Gjorde sista dagen på chapmanskolan för denna gången iaf, dem skulle jaga mig om någon blev sjuk igen.. Och det lät ju bra iaf, att dem vill ha tillbaka mig. Var i köket idag det var mycket roligt, jag lagade fisken var en slags gratäng med fisk, thai sås, grönt och ost. Sen fick jag den stor äran att göra i ordning den lilla grytan som moset lagades i de är ju bara en 180liters gryta. Haha.. Tog sin lilla tid men men.. Har lite skrubbsår på armarna efter att skrubbat med sån där stålull lr vad man ska kalla det.
Så nu hoppas jag på att Carin ringer mig i morgon så jag får en full vecka till, skulle var så underbart då jag inte klarar av att bara sitta och glo en hel dag, det är det som helgerna är till för inte vardagarna. För har nu kommit in i en helt underbar tidsrutin då jag lägger mig runt 22.00 senast 22.30 och vaknar utvilad kring 07.00-07.30 och så vill jag fortsätta att ha det, fast på helgerna går jag ju inte upp så tidigt då blir det att kolla på nån film i sängen typ. Men vill inte förstöra denna rytm nu när jag tycker den är perfekt.
Jag var iväg till stan förut och lämnade in mina betyg till O`learys, dock var inte han där som har hand om det men var en annan kille/gubbe som tog hand om det och sa "Kanon Madde, och gjorde tummen upp" :) Så nu är det återigen bara att vänta tills någon hör av sig som jag hoppas att dem gör.
På vägen hem från stan så var det den galna busschaffisen som körde, han kan inte vara gammal högst 25. Han kör iaf som en idiot är livrädd när jag åker med han. Han kör fort som bara den, speciellt över fart hinder då gasar han som aldrig förr, helt galen som sagt.
Idag är det verkligen inte ett drit på tvn, absolut ingenting, så funderar på att kolla på nått avsnitt av PB men det värsta är att jag fastnar så i de och då blir det lätt att det blir några timmar man kollar. Hihi..
Inte är det nått roligt väder idag heller, lite regn och mycket blåst plus att det är kolsvart ute. Så idag han jag inte med någon promenad då det är för mörkt nu en gick ju på stan mm så det får väl vara godkännt då.. Men i morgon får det allt bli en promenad igen.
Ne funderar nu på att ta på mig min underbara flanelpyjamas och lägga mig och kolla på PB, bara jag inte somnar. Haha..
Ja men det var alltför mig denna onsdag den 16 januari!!

Promenad

Det blev en härlig promenad på ca 35min, hade sån tur att det var uppehåll precis under min promenix. :P Är underbart att lyssan på Rix Fm när man är ute och promenerar. Hihi det är det enda som kommer ur mina högtalare nu. RIX FM!! Hihi..

Har sen jag kom hem från promenaden gjort i ordning i köket nu när dem är klara här så nu är det rent och fint där med.. Hihi..

Fick även iväg mitt brev till min brev vän.. Ha ha.. Men det är roligt med brev speciellt när det dimper ner i sin egna brevlåda.

Idag flyttar ju syster med familj in i sitt nya "hus" Både mor och far åkte ner med henne fast pappa åkte hem till långed idag igen fast mamma stannar hos syster för att hjälpa till att packa upp och shoppa allt som behövs. Själv kommer jag inte se det fören den 29/2 lite tråkigt fast tiden går ju så fort nu så vi är väl snart där.. :)

Ja just de ja idag har jag och älsklingen haft denna lägenhet i 3månader. Är sjukt vad fort tiden går redan varit sambo i 3 hela månader.. Hihi.. Och om bara två dagar har jag och min kärapojkvän varit tillsammans i 1år! :D

Hm, nu kommer jag inte på nått mer att skriva! :D Bjuder på en bild på sötisen Dennis :D


Kramp

Då var även tisdagen över, hihi.. Fort det går.
Var underbart i morse igen för vaknade en hel halvtimme innan kl ringde och kände mig helt utvilad. :D Sånt är underbart när det händer tycker jag, speciellt på vardagarna när man måste upp en viss tid.
Vaknade dock i natt av världens kramp i vaden trodde jag skulle dö.. Haha, ville skirka. Efter någon minut gick det äver jag tror till och med att jag han somna innan det försvann.. Tss..

Idag var jag i den lillabaren på jobbet, och idag serverades färgglad korvgryta med potatis, ni ska bara veta vad alla klagade på att det var potatis och inte ris, "men hallå potatis det SKA ju vara ris till detta!" Undra vem som har bestämmt att det måste vara is till det undrar jag.. :P
Ska jobba där i morgon med, troligtvis hela denna veckan med.. Nice!

Jag trodde inte mina ögon när ja kom hem förut spisfläkten mm är redan på plats WOW!! Så här nice blev det!
image125

Värsta bra med ett skåp till :D Blev riktigt nöjd!

Idag blir det en lite promenad när jag smält maten, ska även posta ett brev till min kära kusin ;)
Sen blir det tvn, med bla deal or no deal, bygglov sen ska jag även kolla på premiären av i huvudet på gynning :)  så ser min tisdags eftermiddag och kväll ut. :D

Igår fick jag prata med pojken :D Dem är nu ankrade utan för ...... hur det nu stavas iaf i frankrike. :) Så fick några sms sen prat avi i ca 15min. Känns bra när man iaf kan få ett sms om dagen så man vet att han lever.

Ne får bege mig ut nu innan det blir för mörkt!!



Härligt härligt

Då var det mpndag idag igen du. :) Jobbade på chapmans idag igen då, nice. :D Blev ännu bättre när jag fick reda på att jag ska vara där i morgon med.. Gott nu har jag varit där sen den 7 januari.. I like. :)

Nu har dem varit här och grejat i köket med dock har inte själva fläkten kommit upp än men så här långt har dem kommit!
image124



Nu ska jag snart in i duschen för att sen bege mig ut till Willysoch köpa merafrukt. Sen får manåka in till stan för att lämna av betygen mm till Olearys då det inte öppnar fören 17.00. Sen blir det hem och kolla på idrottsgalan..Det är min dag det.

Var lite svårt att somna igår men tror det var för att jag la mig så pass tidigt och inte var så trött som jag trodde. Men somna innan 00.00 iaf så det va ju bra. Var skönt i morse för vakna innan kl ringde. Det tycker jag är härligt för då är man ju utvilad annars hade man ju inte vaknat. Hihi..

Inte hört nått från pojken än heller.. :´( Men men kommer ett sms när han har mottagning igen så jag får vänta tills dess.. Hihi..

Ne nu får jag ta och ta tag i det jag ska göra.. :D

Ha en underbar måndag!!

Äntligen klar

Ja äntligen är man klar med tvätten underbart!!
Så nu kan man sätta sig i lugnan ro framför tvn. :D

Tvättstugan

Ahh vad mätt jag är, har precis käka lunch som bestod av kyckling, bullgur, gurka och broccoli.. Det var super gott.. :D
Vaknade så klart tidigt idag med samma tid som igår ungefär, så då blev det att göra frulle sen la jag mig i sängen igen och kolla på några avsnitt av PB, är sjukt bra!!! Så blir nog mera av det sen, då jag nog inte kommer kolla på det under veckorna för då är det ju bra tv programm på tvn hihi. Måste ju planera lite så man har nått att se på varje dag.. Tss.. Tv nörd ja visst! :D
Jippy nu börja min tvätt tid om exakt 1h gud va kul måste jag säga.. Har inte bestämmt mig om jag ska ta en promenad idag eller inte då det kommer bli som en långpromenad att gå till tvätt stugan varje timme i ca 7h så a jag får se hur jag gör.
Ska snart börja städa lite också men kommer inte bli så stor storstädnng då det kommer gubbar och ska greja hela veckan så blir nog kanske bara toan denna helg så blir det resten nästa helg när dem är klara för det kommer ju damma som fajten när dem ska greja så tycker det känns rätt onödigt!

Annars vet jag inte vad som händer mera idag, blir en skön slappar dag. :)

Prata med pojken igår då han hade lite svenskmottagning det var nice även om det bara var i ca 15min. Nu vet jag inte när jag kan prata med han igen eller ens få ett sms, fick i morse då dem var utanför danmark dem är på väg till frankrike men dem kommer inte få komma in till kaj fören typ torsdag så det är lite segt han trodde han kunde ringa igen om en vecka.. :(


Ne nu får det nog bli ett pb till innan tvätten :P

Tupplur

Var ner till barnens lekland förut och dem hade inte hunnit kolla på några ansökningar då dem hade haft många sjuka men skulle göra detta till veckan och hon tyckte det var bra att jag kom förbi igen.
Hitta även på ams att dem slkte 4personer till O`lareys så då var jag snabb att skicka till dem funderar på att ta en tur till stan i morgon om jag vaknar i normaltid och lämna in mina betyg mm. Men då måste jag vakna typ samma tid som idag då tvätt tiden börjar 14.00 och jag måste börja precis då för att hinna klart med allt. :D

Efter jag varit på leklandet blev det middag kassler med bullgur och gurka såå gott. :D
Sen råka jag somna med ca 13.45 och vakna igen med 17.00 hihi.. Men det var skönt :)

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra men blir väl att kolla om det kommit in några intressant lyor i kalmar sen ska jag kolla på högskolan igen, fuderar nämligen på att bara ta någon kurs där om jag hittar nått av intresse. :) Sen får det bli ett rågbröd med lax till kvällsmat.. Mumma.
Jag förstårinte hur kolayrat vatten kan va så himla gott för jag tycker vattnet här smakar blä. :) Men sen vi fick soda streamen så är det ljuvligt. Hihi.. Men vad gör det om man dricker det då det bara är vatten..

Tack PV vet att jag är duktig, iaf när jag vill. Hihi


Julen ut!

Då har man bytt alla gardiner lampor sängkläder mm det tog mig ca 2 timmar. Kom på det medans jag höll på att jag tar och dammar och suger i morgon när jag ändå håller på att springa fram och tillbaka till tvättstugan.
Det blev riktigt bra i alla rummen Nöjd! Speciellt sovrummet blev riktigt bra! I själva köket gjorde jag inte så mycket mer än att diska då det kommer gubbar hit nu till veckan och ska installera en köks fläkt så det för blir nästa helgs projekt de.HIhi.

Här kommer lite bilder på hur det blev! image112image113

image114image115image116

image117image118

image119
Tyvärr inte rätt duk på bordet då den ligger i tvätten men den kommer på i morgon.


Var bara tvungen att ta kort på mina blommor som jag fick av mamma när jag flyttade de var dem endast skott. Titta så dem har växt!
image120image121image122image123

Mycket nöjd är jag!

Nu ska jag promenera till leklandet och hoppas på det bäst!
Nu vill jag ha lite kommentarer då det varit tort med det de sista. :P


Städning

Det blev 2 avsnitt av PB igår, det är grymnt bra måste jag säga! :D Är en del gubbar som ser lite läskiga ut men jag hade inga marddrömmar så.. Hihi.

Vaknade alltför tidigt idag suck.. Vakna 09.20 jag som ville sova till typ 12.30 hihi.. Men kanske bara var bra så man inte ställer om dygnen. Har nu ätit en väldigt god frulle! Den kommer jag stå mig länge på.

Jag skulle väl egentligen inte sitta här då jag ska städa och diska men jag har ju hela dagen på mig fast är ju gott att bli klart så tidigt som möjligt. Så jag får nog börja med disken först sen blir det att göra om i sovrummet hoppas det bli som jag vill. Tss, sen blir det en promenad till Barnens lekland, hoppas på det bästa!

Ha en trevlig lördag! Kommer bilder senare!

M/S Nordön

Nu ringde nyss pojken och berätta att han äntligen var på båten! Efter en hel dag med resor och förseningar så var han äntligen där han skulle. Han har egen toa och dusch till och med två sängar.. :D Så han var nöjd med sin hytt iaf. Jobbigt var det att åter igen behöva prata så här mycket i telefon med sin älskling, Men inget man kan göra åt tyvärr. Vet ju att jag har han här hemma igen för ett bra tag framöver från och med vecka 17 senast! Det är ju ändå vecka 2 nu snart 3. :P Dem är nu på väg mot frankrike så han kommer väl inte kunna ringa eller sms nu på någon dag sen är det ju svin dyrt att ringa och smsa från frankrike så jag sa till han att det är bättre han mailar så jag vet att han lever om det inte blir mottagning på några dagar.


Just de jag jag var till barnens lekland förut efter jobbet för tänkte fråga om min ansökan var av intresse men då var inte chefen där så hon sa till mig att komma tillbaka i morgon så de ska jag göra i morgon passar bra med en liten promenad mitt i allt städ. :)

Då var årets första Lets Dance över då, hihi. Karl-Petter såg ju för rolig ut, Hihi..

Ne nu ska jag titta på nått avsnitt av PB innan jag somnar!

Gott med helg!

Ja då var denna veckan också över då går ju sjukt fort detta redan inne i vecka 3 till veckan, men men. Då kommer dem hit och sätter upp en köks fläkt de ska bli nice. :D Hoppas bara jag får jobba hela nästa vecka med då det låter som a jag vet inte vad när dem borrar och har sig hihi.. Men ska ifa jobba på måndag på Chapmasskolan sa dem idag så är nice att vara på samma ställe så länge så man kommer in i det lixom.. :D

Idag åkte min kära pojkvän, :( Vet att dessa 4månader låter såå länge men jag vet att det kommer gå så fort kasnke är dem två första veckorn som kommer gå lite segt och så men sen har jag nog kommit in i en vardag som passar mig. Kommer ju få besök och åka på besök ned så kommer nog gå fin fint. Fast kommer ju sakna Karl som bara den!

Det är såå skönt att det är helg, min nacke och rygg behöver en vila känner jag inte för att de blir så mycket vila men iaf.. Hihi..  Så i morgon åker julen ut! SKÖNt hihi. Ska bli mys att gör om lite och så har ju set framför mig hur jga vill ha det i varje rum så ska bli intressant lägger nog upp bilder på detta i morgon lr söndag!!

Igår hörde jag för första gången EMD dem tre idolerna ni vet som bildat "band" Det var la helt okey. Hihi..

Ikväll börjar nog mitt PB maraton hihi då jag inte kollat på det sen juldagen har saknat de så men nu har jag dem tvp första säsongerna att ta mig igenom Härligt sen har jag även säsong 3 av the 4400 LOVE!! Hihi..

Hoppas ni får en mysig fredags kväll det ska jag iaf ha!!

Jobb hela veckan!!!

SÅ j*vla gött blir kvar på chapmansskolan hela denna veckan. :D Så blir en 30h vecka för mig härligt!!

Usch känner mig inte alls bra men det skiter jag i för nu är det bara två arbetsdagar kvar på denna veckan sen kan jag ligga i sängen hela helgen om jag vill, fast det vill jag ju inte men jag kan.. :D

Älsklingen är fortfarande kvar :D Åker nog tyvärr i morgon..

Nu har jag massa saker planerat det är nice :D  Mamma kommer hit och hälsar på mig den 24-28 januari det ska bli mys att ha mamma här så länge.. :D
Sen den 15 februari kommer Nettan hit och hon stannar tills den 18. Det ska bli riktigt nice att äntligen få träffa henne igen! Då är hon 20 och allt. .:D
Sen den 29februari ska jag till gbg till syster med familj då dem har inflyttnings fest den1mars så åker jag hem hit igen den 2mars. sen så ska jag till lpnged över påsk så då ska jag åka härifrån den 20mars och tillbkas efter alla röda dagar den 25. Så har en hel del planerat och det känns jätte bra för då kommer tiden förhoppningsvis gå lite fortare när jag blir utan min pojke så länge!!

Nu ska vi kolla film!!!

Många tårar!

Igår möblerade jag och pojken om i sovrummet inte så stor förändring men vi flyttade sängen så nu står den brevid fönstret och på så sätt blve rummet lite större inte så trångt att sitta med datorn mm.. Så det blev nice..

Jag höll på att få panik igår när vi satt och pussla då vi nu fått ihop ramen men tror ni inte då att det fattas en bit!! Jag ittaer dne verkligen inte har kollat över allt tror ni jag blev irri då lr?!!? Jaa det blev jag så då la jag ner pusslandet för dagen så spela vi yatzy istället..Hihi, får se när jag orkar fortsätta igen nu inge kul att pussla ett pussel om det fattas en bit. Men den kanske kommer fram om man börjar pussla.. Vem vet! :)

Idag ringde kl 07.35 så jag hann koka ett ägg. :D Sen så började jobbet 08.30 till 14.30 idag var det första gången jag fick röra maten!! Inte fått gjort det på nått annat ställe förut så det var roligt. Sen fick jag skala 10kg lök!! Där av min rubrik!! :D Det kom en del tårar då vill jag lova.. Hihi.. Blir jobb i morgon med så denna veclan blir det minst 18h men hoppas så klart på att få jobba torsdag fredag med men då blir de ju på ett annat ställe.

Karl kanske får åka i morgon redan även om han inte kommer på båten fören på torsdag då den kanske är där tidigt på torsdag morgon då är det inte så roligt att åka härifrån med 04.00 typ så har han en polare där han ska på båten som han kan sova hos ifall det skulle bli så men vet inget än..

det var allt från mig!!!

Chapmansskolan!

Då var min semester tid över för denna gång. :D Det var så otroligt skönt att Carin ringde i morse då jag var orolig att det inte skulle bli nått denna veckan men det blev det. :D Är nu på ett gymnasie i stan som heter Chapmansskolan, ska vara där tom onsdag så blir 18h minst denna veckan härligt att det börjar rulla på direkt. :D
Älsklingen har inte fått fart i väg ut på sjön än då hans båt inte får komma till kaj i Riga ännu så nu är det prel den 9/1. Så klart jag tycler det är roligt att han inte åkt än men jag vet ju att han vill vara ute så mycket som möjligt då man annars får rest praktik och det är ju inte så roligt. Plus att jag ändå jobbar nu åker hemifrån 08.00 och är hemma 15.00 så ses man ju ändå inte såå jätte mycket men ändå skönt att han är kvar i några dagar till .. :)
Nettan skicka till mig igår och vill komma på besök och det får hon mer än gärna då jag inte träffat henne sen studenten då jag saknar min "kärring" ;) Så hon ksa kolla på biljetter nu då det blir såå mycket billigare att boka i god tid. :D

Igår var vi ute på promenad igen blev en tur bland lite hus för en gång skull blev dock bara en 30min promenad men vi gick ju såå långt dagen innan plus att det såg ut så här på vägen! image110

pusslandet går lite så där nu alltså.. :D Vi har nu kommit in i en Yatzy fas istället då det blir minst 3 spel varje dag.. Hihi.. :D image111

Där ser ni en liten liten del av pusslet med.. :) Har kommpit längre än vad de syns på den lille bilden. .:P
Idag har det varit två el killar här med dem fick upp lysröret under skåpen i köket så nu är det fläkten kvar gött att man jobbar så man slipper vara här när dem grejar :D


Ne nu ska jag gå och få revance på yatzy! :D

Långpromenad

Idag har jag lämnat mitt cv till barnens lekland, tjejen jag lämnade det till verkade glad och posetiv att jag var intresserad :D Så nu håller jag tummen på att få jobba nått där.. :)
Idag har jag och älsklingen varit såå duktiga då vi varit ute och gått ca 11km minst då vi gick till lyckeby sen på hem vägen gick vi en annan väg, i skogen och lite överallt.. Hihi de var roligt så vi gick med 13.00 hemifrån och var hemm igen 15.40 då var vi bara inne på öb en sväng och kolla pussel. Sen nr vi kom hem blev det ett bad då det blåser som f*n här. Så ikväll kommer man nog sova gott :D Gjorde jag i natt också vi la oss med 00.00 ungefär och vakna med 10.30 härligt :D
Har även idag hunnit med lite pusel.. Hihi.. Det ä så avkopplande och roligt. :D
Ikväll blir det mys framför tvn med popcorn :D Lite pussel med skulle jag tro.. :P

Ha en trevlig lördag kväll!!

Kvarterskrogen!

Dagen började med en rejäl frukost med 09.00 två grova bröd med lax och ett kokt ägg.. Mumma!! Åkte mot lyckeby med 10.19 var framme i så god tid så jag tog en tripp till öb hittade jätte många pussel :D Så de fick bli ett med 1000 bitar för endast 35:- så nu har jag och älsklingen pusslat ca 2h :) kommit en bit iaf. så de börjar likna nått :D Detta är min nya hobbey förstår ni, det blev det eftersom vi köpte pussel till svärmor så satt vi hos dem och började pussla en kväll sen blev det en dag mm.. :) så var tvungen att köpa ett.. En del är ju så fina så man kan hänga upp dem sen. Kommer in bild på mitt pusslande i veckan. :D
Jo iaf när kl var ca 10.45 gick jag till lyckans kvarterskrog för att prov jobba. :D Dem var jätte trevliga och det verka som ett helt okey jobb, men dem har ju redan en tjej som är där och prov jobbar som var där i söndags med så skulle hon vara där i kväll så om hon klarar av detta utmärkt så kommer hon få jobbet annars skulle Acko höra av sig till mig så skulle jag få prova jobba en gång till, skulle ja få detta jobb så kommer jag att jobba mån,tis och lördag 10.5h dagen, alltså 31.5h i veckan det skulle ju passa mig perfa för då skulle jag kunna ha kvar jobbet på kommunen onsdag,torsdag och fredag. :D Men då ska de ju till att jag ska få jobba där med.. :D Men hoppas kan man alltid göra! I morgon ska jag även lämna in mitt cv till barnens lekland som öppnats här på kungsmarkens centrum ca 5min från mig det har precis öppnat och dem serverar mat mm så det skulle ju vara riktigt nice att få jobb där alltså! :D Så nu börjas det med att söka jobb igen inte för att jag inte trivs på kommunen utan mer för attha en fast inkomst. Jag fick en glad överraskning när jag kolla mitt lönepapper då jag alltid trott jag fick 96:-/h men jag får 103:-/h :) så de var ju nice därför jag fick mera denna månad :D

Idag har vi även varit ute på en promenad till marieberg och tillbaka ca 2,6km :) Visst är vi duktiga i morgon ska vi ta en låång promenad till öb och tillbaka :D

Ha en fortsatt trevlig helg!!


Nyår!!

Ja då var det den 3:e januari idag då! Tjejerna åkte hem idag med ca 10.30, har haft skit kul med er här :) Och tack så jätte mycket för bestiklåderna och diskstället var ju precis vad vi behävde! :D Vi var ute på nyår då blev det piraten mycket trevligt, sen 1januari tog vi det lungt men bev nån öl och cider til kortspelen och ps2 spelandet. :D Sen blev det även utgång igår hihi.. Det blev piraten även då men igår var det inget inträde första halvtimmen så där hade vi lite flyt.. :P Hade skit skoj igår med även om det inte var mycket folk ute med tjata med en del roliga människor.. Hihi..
Blev hyfsat sent igår haha.. Har idag varit och stor handlat så nu ska jag väl klara mig  en månad tror jag. Blev bara nyttig mat som kyckling, fullkorns pasta, makrill, tonfisk, morötter, broccoli mm.. Kände mig väldigt duktig! :D SÅ idag har jag och pojkvännen käkat lasange med fullkorns plattor köttfärsen inehöll morötter och till det blev det gurka och broccoli mycket gott får jag säga! :D

När vi var ivägoch handla lämna jag in mitt cv mm till en kvarterskrog som jag såg på ams som sökte servitris/Äservitör så jag åkte dit med det men en del förhoppningar men när jag kom in sa hon bakom disken att dem hade en tjej där nu på prov så jag bara jaja, men hon ville iaf ha mina pappaer. Och efter ca 2h ringde mobilen och det var därifårn och dem var intresserade skulle tro att det är för att jag läst servering a och b plus att jag har läst alkoholhantering för det sa han när han ringde mig:D Så i morgon kl 11.00 ska jag dit och prata jobb sa han.. :D Så nu hoppas jag på det bästa! Det stod att man kommer få jobba minst 20-25 tim/veckan så jag hoppas verkligen på detta och även på att det blir mera timmar.. typ 30 i veckan skulle vara perfa:D

Lägger in lite bilder från nyår och nån från jul helgen!!

image99Älsklingen och mika sjunger!
image100Pojkvännen tar i för fullt :D
image101Linda försöker rocka med gurran ;)
image102Mikas tur att rocka :P

image103Pojken
image104Innan utgång!

image105Linda rockar som aldrig för. :D
image107Linda sjunger med sig själv! ;)
image108Sötungen själv!! <3

image109avslutar med in bild på våran vackra julgran!! :P

Hoppas hoppas jag skriver här i morgon att jag fått jobb!! :D
Ha en fortsatt trevlig början på det nya året!!

2008!

ja då var det nya året här! Vi kom hem hit igår ca 16,00 då började vi med att packa upp allt sen blev det en mycket god middag! Sen fortsätte festen med både kareoke,dans och gitarr spel kommer blider på detta men vill inte sitta här och skriva nu när jag har gäster så kommer upp någongång till helgen då kommer jag även att starta uppmitt bloggande ordentligt igen etfer allt julfirande mm! Så håll ut :)


RSS 2.0