Flyttdax!

Ja då var de åter igen dax att flytta då. :) Precis en månad sedan jag kom hem till kära långed haha. I morgon ska jag och mamma till min nya hemstad göteborg med dem flesta grejorna är typ bara 5 låder kvar och mina blommor. :) men de åker jag ner med på onsdag igen hade jag tänkt mig och kommer då stanna tills söndag då mor och far och herr och fru palm är i stan :) För måste ju vara i mitt nya hem lite nu i juli iaf när jag betalt hyra och allt men blir lite resor fram och tillbaka då jag ska till karlstad den 8juli för den 9 juli är de rix fm sen tillbaka till långed den 10juli sen troligen ner igen den 11juli hihi. sen är de ju dansbands veckan i sunne den 23-27 juli men sen blir de göteborg för hela slanten. :P
Idag har jag iaf skickat in 4st jobbansökningar så hoppas på de bästa nu!! Vill så gärna ha ett av dem jobben.
Men men annars får de la bli på någon restaurang eller cafe så länge ett jobb måste jag ju ha.

I morgon blir de även lite köp igen, suck va pengar de går åt haha. :P Men är ju saker jag måste ha nu så de är en tvbänk, skrivbord och en rumsavdelare. :P

Jaja så blir de.

Nu kommer de snart in lite bilder mm när jag får upp min dator i lägenheten med fast först måste jag ju fixa bredband men de ger sig ni får stå ut. :P

Ha de!

fortfarande i göteborg!

Jao så blev de jag blev kvar här över helgen med. :) Så igår va jag och syster och titta på fotboll när kusin patrik spelade. :) Vi hämta även upp kusin tomas på stationen. De var en rolig och trebllig kväll. Tyvärr förlora ifk åmål matchen men.

så i morgon åker jag hem till mor och far igen men vet ej hur länge jag blir där då jag nu har fått lägenhet här i göteborg. :D Får den på tisdag!! Så glad!! Hihi. Så nu blir de till att flytta lite grejer igen haha. :P

Kommer bli så nice i min lya hihi:P

Nu ska jag kolla runt lite innan jag ska ner och busa med Dennis :)

dåligt dåligt

ja det är så dåligt med uppdatering nu så de är inte klokt. :P Men de blir så när man har saker att göra om dagarna. för nu har de ju inte varit direkt fint väder fast nu ikväll är de jätte fint!
Är hemma hos syster och Emir, kom hit i tisdags då callo skulle ha sin bil hit igen hihi. Åker dock hem i morgon då mor och far kommer och hämtar mig. :)
Idag har vi varit och shoppat. :) Blev två tröjor och två jeans äntligen haha. :)
Sen har vi städat här idag med, igår var på lek och bus landet med ilean och hans päron. Trevligt trevligt.

Ahh har hitta 4st jobb jag ska söka nu hoppas på de bästa!!

Nu blir de strax fotboll!!

vikt tävling avsultad!!

-12KG sedan 1januari!!!!
Detta betyder att jag vann 1500kr!!! :D

Madde mycket glad och nöjd!!

Karlstad!

Så där då var man i karlstad!!
Åkte igår med 16.00 tiden de första stoppet blev i billingen där linda hoppa på sen blev nästa stop långserud där vi hämta upp louise! Sen körde vi mot bergevik där vi mötte upp mika och sen handla vi all mat mm! Så nu sitter vi här med köks bordet och ska käka frulle så nu ska jag sluta skriva! :)
Ha de!

Ved

Ja idag har jag rallat ved. :)jag har kört 10 kärror med ved och sedan stapla upp 22st. :) Är så fint i förrådet nu fat är ju massor kvar att göra men har paus nu så blir nog mera rallning senare!
Idag är de inge höjdar väder har de ju inte varit på ett par dagar heller så. Hoppas de blir fint på fredan iaf!

Bilder

Ja jag hitta mera bilder i bloggen :)

Här är från när jag och mamma åkte från karlskrona mot långed så stanna vi och käka på vägen!

 


 

Emma ute och går!
 

Bilder!

Så där nu kommer lite bilder upp iaf.
Detta är från mor och fars nya husvagns ställe! :)





Så lite bilder på dennis. :)









Så de var lite av mina bilder senare kommer de från när jag och mamma åkte från karlskrona sedan från när jag mamma och pappa följde med herr och fru palm till hamburgsund men de kommer. :)

Nu ska jag mor och dennis ut och gå!


Ny vecka!

Ojoj va veckorna rullar på. I helgen har de hänt en hel del blev inte så himla lugn helg som jag hade tänkt mig. för i lördgas åkte jag med mor och far och herr och fru Palm till kusten, Hamburgssund. Sä där tillbringa vi hela lördagen och nästa hela söndagen var hemma igår med 18.00. Det var mycket trevligt där i deras stuga vi grilla, klättra i berg haha. promenera och spela kubb. Det kommer bilder senare idag de lovar jag för då ska jag ju till syster för att hämnta Dennis!'

Nu verkar de som om vädret börjar svalna av lite grann, är "bara" 18 grader nu haha. Men sen så sa dem på vädret att de skulle bli regn i morgon. Okey de behövs men när de väl börjar regna så slutar de ju aldrog. Men de får vi hoppas de gör nu att de bara regnar i morgon. :)

Nu är midssommar färdi bokad. haha. Kommer bli grymnt kul med mika, louise och larsson. :) Nice nice!

Ne här kan jag inte sitta hela dagen ska ut och gå med mor nu, är ju bara drygt två veckor kvar till invägning men de går fortfarande neråt för mig! :D

Ha de!

konstiga blogg

Ja nu blev inte de inlägget jag skrev igår upplagt men de kom fram nu vet ej vad som hände!
Nu har jag precis kommit hem från en promenad med mor, va tvungen att gå till bankomaten så då passa jag på att ta en rätt lång promenad. :) Vädret är fortfarande kanon! Så idag blir de åter en dag ute i de fina vädret!
Blir nog själv här hemma idag med då mor och far ska ut till husvagnen "sommarstugan" eller va man nu ska kalla de. haha. :)

Ne nu ska jag ner och se va dem gör!

Ha en trevlig national dag! :D


Varma sommardag!

Det underbara vädret håller i sig. Var lite för varmt ett tag idag när jag var i bengtsfors är ju inte så kul att åk abil när de är så här fint väder men var ju tvungen att ge ut lite roser till några studenter. Hihi.
Men  imorgon blir de inget bil åkande iaf då blir de en hel dag i långed först en sväng till min moster för att lämna lite kläder till min kära kusin sen ska vi upp och kolla på fotboll! :)
Helt sjukt detta att jag imorgon redan varit här i en vecka var tar tiden vägen!?!? Jag hänger inte med snart är de midsommar och allt. Jaja vi har ju iaf fint väder! :)

Nu ska jag ner och käka kvällsmat!

Bilder kommer tyvärr inte förens på måndag då jag får låna systers dator en snabbis då mina sladd till kameran visst var nerpackad i en annan kartong än jag kom ihåg. :)


Ha de!

Dålig uppdatering

Men de beror på att jag har haft fullt upp alla dagar och sen att de är så underbart väder!
Idag har jag varit med emma hela dagen! Vi tog premiär turen till kusten! Grebbestad, och kolla i äffarer och käka langos de va lite roligt när vi kolla på öppetiderna för langos boden då stod det onsdag 4juni 12.00-.... Och vi var där onsdag den 4juni 12.03 haha. Så vi fick iaf färska varor, haha det va sjukt gott!!! :) Sen har vi spela lite biljard sedan med 18.00 gick vi upp till skolan för att kolla på avslutningen, shit va alla barn växer fort jag hinner verkligen inte med alltså. :)
Nu har jag precis packat upp mina kläder så nu ligger dem återigen i min STORA garderob dock har mamma lite gradiner mm i halva men de räcker till iaf. Hihi..
Vet att jag lova bilder i förra inlägget men har inte orkat lagt in dem än sen sitter jag med fel dator igen så ska se om jag har tid och ork till detta i morgon. :) För i morgon tar dem studenten så ska åka med 12.00 till bengtsfors först för att hämnta roserna sen ska jag och emma ta en fika så går strömmkulle ut med 14.30 sen efter de bär de av mot åmål då dem går ut 17.00 eller om de är 16.30 men iaf så de bilr en hel dag i morgon med. haha. Men sen blir de lungt i helgen då blir de bara som jag vet just nu fotboll på fredag äntligen får jag gå och kolla på fotboll igen. :) Men får bli en lugn helg då jag och mamma ska hämta hem busungen dennis på måndag igen. Hihi. Saknar han redan och syster med så klart nu får jag sova helt själv i rummet. :( :)

Hoppas ni haft en bra dag!!
Nu ska jag slappa framför tvn. :)

Tillbaka i byn!

Godmorgon!
Nu har de inte blivit mycket bloggande under helgen de beror på att jag tillbringar hela dagarna ute då de är helt underbart väder!
Kom iaf till byn i fredags natt 01.00 de var skönt att vakna i långed när man vakna och visste att man inte behövde åka bil. hehe.

I lördags blev de en promenad ner till farfar med syster och Dennis. Skönt att träffa farfar, ska väl ner igen nu i veckan med syster för han ville spela kort :)
Sen blev de bara att slappa i solen resten av lördagen.
Igår var de fika som stod på schemat så jag åkte till bengtsfors med 11.00 träffa mika och ellenor på parkeringen så gick vi vidare mor kickis cafe, där vi mötte upp emma. Ida var även där så de blev en mycket trevlig fika med en massa tjat. Hehe. Var dock lite varmt att sitta där då jag nu har blivit lite "van" att de ska blåsa hela tiden :D Men de gör de ju inte här haha.
Idag ska jag, mor, syster och Dennis ut på en tur, först ska vi alla tre lämna blod med 10.00 sedan ska jag en sväng förbi norebyn sedan ska  vi till bengtsfors jag ska beställa lite roser, sedan ska vi hälsa på hos mormor sen blir de hem och sola lite till! :D
Får även bli en promenad idag! Höra med emma om hon är sugen på en promenix! :P

Bilder kommer snart då jag nu sitter med fel data!

Ne nu ska jag ner och busa lite! Ha de!

RSS 2.0