Har jag inte gjort på länge..

Godkväll, ja då börjar äntligen denna dagen gå mot sitt slut skönt, då den varit väldigt lång tycker jag men är nog bara för att jag kunnat gå ut och gått en gång då det varit piss väder!! REGN!!

Men iaf de blev en promenad till amireln. När jag kom in på expert vända jag med en gång haha.. Va sjukt mycket folk så dett amed stegräknarn får vänta till veckan så får pappa hjälpa mig med den. :) Hade iaf sån tur att fisk bilen var med willys även idag. Hehe.. Så blev två mummsiga makrill filèr :) Så käka en förut så tänkte jag att jag skulle ta en till kvällsfika. Hihi. Vet ju dock inte va man ska äta till dem men. Tycker dem är goda att äta som dem är. :P

image246

Har nu ett favvorit plagg att strosa runt i. Hihi. Fick det av pappa när jag var i långed! Det är denna vackra sak!

image245

Hehe så härlig att gå runt i med pyjamas byxor till ;) Tack pappa! :D

Ja nu ikväll har jag gjort nått som jag inte gjort på såå länge! Hihi. Jag har tage massa kort på mig själv haha.. :P Ni kan få se några som jag blev rätt nöjd med! :)

image248
image249image250

Hihi så kul har jag haft de ikväll haha..!

Hoppas ni får en trevlig lördags kväll!!

Morrn morrn

Fy vad tidigt man ska vakna när man är ledig då. Hihi. Och idag var de inte alls lika kul att vakna när de är såå grått och trist ute. Blä... Känns som att detta kan bli en väldigt lång dag!! Blä.. :)
Finns inte ett skit att titta på, på tvn heller. Nu har jag redan ugglat här farmför datorn i över timma redan så nu börjar de med bli tråkigt. Och om inte detta vore nog så gick ju självklart stegräknan sönder igår eller den dog iaf så måste till expert eller liknande senare och hoppas på att de bara är batteriet som är slut, suck. Så senare får de bli en promenad till amiralen tänkte köpa lite makrill med om nu fiskbilen är där idag när de är helg kommer inte ihåg om den är där på helgerna men de är den säkert inte, bara för att det ska jävlas med mig. Haha.. Vilket glatt inlägg. Men det blir så när inte solen tittar fram. tss..
Funderar på om jag ska se på filmen flood nu kanske och hoppas på att kanske somna i en timme eller två. Haha..
Mm så får de bli! Hoppas ni får en trevlig lördag, skriver mera senare!!

Dagens!

image244

Idag blev det kassler med bulgur, broccoli, gurka och lite lite ost över så de inte skulle bli så tort! Mycket gott var de iaf. Hihi..

Nu är klockan snart 17.30 och det är fredag kväll. Känns så konstigt att jag fortfarande är ledig. Hihi, har varit de i en vecka och en dag idag så de känns lite märkligt. Nu vill jag att de ska bli måndag så jag får börja jobba igen saknar de. Hihi..

Blev en till promenad förut på ca 30 min. Just nu är jag uppe i 9899steg. Hihi så hoppas på att komma upp i minst 10000 idag med. :) Funderar på om jag ska ta och dansa lite på min matta var ett tag sen nu men har inte kopplat in spelet än sen jag hade med det till gbg haha.. Sen känner jag mig inte helt hundra ont i halsen och lite snuvig, så kanske helt enkelt blir så att jag lägger mig och läser i stället haha.. :)

Senare blir de finalen i lets dance, jag håller på tina. :)
Hoppas ni får en trevli fredags kväll!!

Underbar förmiddag!

Min dag startade 06.45 då jag vaknade. Blev lite sur då för att klockan var så lite och jag så pigg. Men mitt humör ändrades fort när jag kolla ut och såg det vackra vädret idag igen!! Underbart. Så det blev att sätta på radion och koka lite kaffe. Drack två koppar kaffe för att sen ge mig ut på en morgon promenad, det blev en helt ny tur jag gick idag den tog mig 45min att gå så helt lagom. :) Ute var de så skönt hoppas detta håller i sig nu så de verkligen blir vår nu.
När jag kom hem hade klockan hunnit bli 08.30 så då var de dags för frulle, som vanligt blev det ett päron, havreringar och lite youghurt. Mumma.
Så nu har jag suttit här med datorn och slappat ett bra tag. Även betsällt lite kläder från ellos. Hihi. Tycket jag var värd de, Hihi
Även pratat med syster så nu har vi varit duktiga och deklarerat eller hur man nu stavar de.. Blev otroligt glad när jag fick veta hur mycket jag får tillbaka. Haha.. Jag kommer blir rik!! Mohhaha.. :P
Så var tvungen att ringa pappa och skryta tss..
Nu har klockan redan hunnit bli 11.30 så ska ta och gå ut med soperna och köpa ett frimärke så jag kan posta mitt brev till Bahnhof för att säga upp mitt internet.. Sen blir de nog lunch efter de. Tror jag skulle behöva sov lite middag idag om jag ska orka se hela lets dance haha.. Men idag var de bara 25min imellan så de ska jag väl klara av hoppas jag.
Får nog även bli en till promenad idag när de är så härligt väder!!
Hoppas ni får en trevlig helg!!

Emma: Jag hade med super kul när du var här, inte så konstigt tycker jag dock. Hihi.. Fats inte nöjd med de du gjorde i gbg men jag har ju ingen talan.. tss..!! Ses snart igen!!

Min dag

Då är snart torsdagen över då. :)
Har hunnit med väldigt mycket idag tycker jag hihi..
Började med att diska upp den STOORA disken haha.. Efter det blev det till att stryka gardiner och fy f*n va tråkigt de är att stryka men behövdes ju. Hihi och fint blev de när de blev klart med. :P
Sen blev det en promenad till amiralen för att köpa batteri och grillad kyckling.. Mumma..
Nu har jag suttit med datorn ett tag kollat runt lite, nu funderar jag på om jag ska ta mig en promenad till eller om jag ska lägga mig i soffan hihi.. Om man kollar ut nu skulle man kunna tro att klockan typ är 14.00. :P Härligt att de börjar bli ljusare. Hihi..
Kommer lite bilder på de jag gjort idag då. :P

Ja just de jag kör ju med steg räknare nu med sätte på mig den vid 07.00 och nu 17.30 har jag gått 12740steg. Grymnt nöjd med detta och då är ju inte ens dagen över riktigt än. Hihi..


image237

Blev så mörka bilder men hoppas ni ser iaf, detta är då i sovrummet med dem nya fina gardinerna jag fick av mor! :)

image238
image239image240

Så fint blev de i tvrummet mycket ljusare. Jag är nöjd! :)

image241

Även köks delen blev lite ljusare när jag tog bort den stora duken. :)

image242

Mumma min goda middag. Grillad kyckling och matvete! Även några skivor gurka haha..:P

image243

Så här fint väder är det här fortfarande idag.. Härligt härligt!!


Ojoj inte mycket bloggande här inte!

Ja det blev visst inget bloggande hos mor och far, hade fullt upp hela tiden och kännde inte för att sitta med datorn och slösa massa tid med de när jag inte hade varit hemma på så länge.. :) Så ina fem dagar spenderades med promenader, besök hos mormor och hos farfar sen mycket mycket bus med Dennis även lite kortspel han vi med. Sen blev det nog lite för mycket god påsk mat och påsk godis :) Men jag var ute och gick minst 40min varje dag vissa dagar blev det två promenixar :) Den roligaste var nog på fredags morgonen då jag och pappa begav oss ut. Det hade snö som bara den under natten så var sjukt mycket snö då på morgonen och vi gick innan frukost så plogbilarna hade inte hunnit ploga där vi gick hihi.. Men skoj var de.. :)
Blir inte så mycket att skriva idag men jag tänkte visa in resa med bilder då jag försökt använda min kamera så mycket som möjligt :) Kommer även bilder från dagarna då emma varit här! Hon åkte hem idag för en timme sedan så nu är jag själv igen! Hihi. Jag följde henne till tåget sen gick jag hem från stan för det är helt underbart väder här! :) Det tog precis en timme från stan!! :D

image204

Resans första dag! :)

image205

tåget :D

image208

Detta mötes man av på fredags morgonen :D

image209

Bus ungen Dennis!

image210

Detta fina pulka gjorde pappa till Dennis! :)

image212

Min älskade syster så snygg.. Hihi! :)

image213

Syster och Dennis busar i sängen! :)

image214

Vackert väder!

image215

Ja mycket snö det var de! :)

image216

Dennis i sin snygga gåstol :)

image217

Pappa och Dennis

image218

Inte en enda fågel var hungrig bara för att jag skulle ta kort :)

image219

Mamma och Dennis, så söt när han badar i diskhon.. Hihi

image220

Bada bada..

image221

Dennis äter gröt :)

image222

Snö snö snö

image223

Dennis leker i gymet!

image224

Mor och far slappar framför tvn. :)

image225

Pappa och dennis gosar!

image226

Tisdas morgonen innan jag skulle till åmål för att åka mot karlskrona! :)

image227

Emma på tåget mot gbg till att börja med!! Hihi

image228

Tidningar måste man ha när man ska åka tåg, nu är vi på tåget från gbg mot karlskrona!

image229

Mycket folk var de i växjö, haha

image230

Emma är trött på att sitta still nu hihi.. Men nu rullar vi in i karlskrona iaf :D

image231

Vackert väder hade vi när vi kom fram iaf och ingen snö underbart!! :D

image232

Emma beställde tacos på kvällen så ja då fick det bli en syndar dag till hihi!

image233

Underbar onsdags morgon!

image235

Vi tog oss en shopping runda på onsdagen så detta blev mina inköp. Mest nöjd med mina nya brillor!! Som jag ska försöka hålla hela haha..

image236

Igår fick de vara nog med synder så middagen igår blev kassler, matvete och gurka. Hihi. Emma käka makaroner och köttbullar! :)

Nu ska jag ta och sätta upp nya gardiner här hemma fick ett par blå jätte fina av mamma som ska upp i sovrummet sen köpte jag mig ett par när jag var i långed som ska hängas upp i tv rummet bilder kommer senare idag!!

Hoppas ni får en kanon dag!!


Ja alltid är de något!






Ont

Jag kan typ inte skriva så ont gör de i mitt finger så blir bara ett kort inlägg.

Ny har min långledighet börjat!!! Härligt!!!

Nästa inlägg blir från långed hoppas på att mitt finger läker.

Ha de så bra så länge!!

Härliga måndag

Äntligen är snart måndagen över haha.. Ne men idag trodde jag aldrig dagen skulle ta slut på jobbet va grymnt mycket att göra mm. Men de gick de med.. hihi..

Har nog varit de mest märkligaste vädret på länge iaf. Haha.. I morse va de som vanligt lite grått sen helt plötsligt börja de snöa för att sen gå över till en klar blå himmel och en massa olika fåglar som skrek haha. Sen nästa gång jag kolla ut så snöa de stoora flingor för att sen återigen bli klarblå himmel haha.. Mycket märkligt detta men som tur är har inte snön lagt sig riktigt då det är för mildt här och de tycker jag är bra. Men dem sa på jobbet att de kanske skulle bli 2-5cm men de vill inte jag!! Nu ska de ju bli vår. Haha.. Men i långed var de visst mycket snö så de kanske blir så att man åker på en liten vinter semester på torsdag då haha.. :)

Idag blev dagens promenad till willys som vanligt på måndagar typ haha.. Va tvungen att ha mera youghurt så jag klarar mig tills tordag morgon :) Sen blev de även en låda med vindruvor!! Ahh så gott!! Så de ska jag frosa i framför tvn senare. hihi..

Jag blir galen på mina fingrar snart på min högrahand med så klart Det är pekochlång fingret som är helt cp ser ut som självsprickor men gör inte så ont sen ser dem helt urtorckade ut fast att jag smörjer ofta ser även brännskadade ut. Så gör lite ont när jag skriver nu tex. Sen som att inte de var nog att typ två fingrar va "ur" funktion så sprack ett blodskärl på ringfingret precis när jag skulle börja städa på jobbet!! Suck så då hade jag bara tummen och lilfingret kvar att använda på min högra hand haha.. Men tycker de är märkligt att de spricker blodskärl på mig för det gör det rätt så ofta och alltid på samma finger det gör ju så djävulsont dirket me, sen får man ett vacker blåmärke i nån dag. Suck.. Ingen som vet varför dem spricker!!!

Jaja de är tur jag har lite lång ledigt snart men de värsta är att jag ska diska i morgon så mina fingrar blir väl bara värre fast jag har handskar. Menmen!

image202

Så mycket av snön är de som ligger kvar. :)


image203

Måndags godis! :)

Söndag del två :)

Ja då var snart söndagen över också.
Vilken tur det är att det är såå stora tvättmaskiner här jag kyckades få ihop endast 4 maskiner men då var dem knökfulla hihi.. Så höll "bara" på från 14.00 till 17.00 helt okey ändå. Hihi.
Resten av dagen har jag typ bara spenderat framför datorn och tvn som jag brukar när de är söndag har ju även varit ute och gått så klart.. :) Undra ja hur många trapp steg jag har gått idag haha.. Så lite extra träning har de blivit idag nice de.

Nu kommer snart pojkvännen hem om de går enligt planerna så kommer han hem tidigare än beräknat, inte blir jag lessen för de. Hihi Så kommer verkligen bli fullt hus här ett tag då syster, mamma och dennis kommer på besök med! :D Var tvungen att ringa mamma förut och höra så dem kommer iaf och de skulle dem sa hon så då blev jag mycket glad igen blev lite rädd där ett tag att dem skulle stanna kvar hemma men nu vet jag att dem kommer iaf!! ;)
Jag är nu lite långt fram i tiden igen men de är jag ju alltid. Haha.. Killen kommer hem allt från 29mars till 1 april där någon gång. Så kommer mor, syster och dennis den 4april då hoppas vi på lite bättre väder än sist dem va här så vi kan gå ut och inte behöva blåsa bort! Haha..

Ja nu är de heller inte långt kvar tills jag kommer hem till byn heller haha.. Ska bli nice de att vara med familjen ett tag. :)
Har såklart redan massa saker inbokade så de känns som om tiden kommer springa förbi dem dagar jag ska vara i långed, men så är de väl. :) Har ju lova kusinen att följa med henne till ridskolan så de blir de på fredag ska bli roligt att komma dit igen va ju ett bra tag sen jag var där.! Sen kommer de bli att åka och hälsa på Farfar och mormor. Farfar blev så glad härom dagen när jag prata med han och sa att nu kommer jag om ca en vecka "var en vecka då" han blev så glad så.. hihi..

Konstigt inlägg detta blev men är lite halv trött så där. Hihi..
Boken jag köpte förra veckan är skit bra men de värsta är att jag typ inte vill läsa i den nu för då har jag inget att läsa på tåget till gbg. Hihi. Den heter iaf mossvikenfruar absolut värd sina 49kr. haha..

Ahh roligt med kommentare!

Sofia: Nja vet inte om jag känner för att städa mera nu! :)

Moster: Ja nu städar jag ju bara upp min egen skit om man säger så hihi. Men nu är de ju Karls tur att stor städa nästa gång haha.. Ses snart!

Pappa: ojojoj ni ska allt få se att jag hinner med hur mycket jag än kollar på tvn. Hihi!!

Del ett

Söndag idag då härligt härligt inte.. Haha.. Vakna med 07.30 inte så nice men jag slog på ett avsnitt av gossip girl så jag fick ligga kvar i sängen ett tag iaf hihi.. Så med halv nio steg jag upp och börjde städa, diska, sortera tvätten och bytte sängkläder. Så jag är precis färdig med allt detta nu, känns såå skönt att ha städa klart redan så slipper man de senare idag. hihi.. För resten av min söndag kommer tillbringas i trapphuset haha.. För kommer springa där en hel del när jag ska till tvätt stugan. Men har en liten paus i allt nu då rjag inte har tvätt tid fören 14.00 så jag funderar på om jag ska ta en promenad eller om jag bara ska slöa nu tills nästa del av söndagen börjar men jag antar att det blir en promenad för klarar inte av att sitta still om jag inte gått en sväng först haha.
Tänkte bjuda på lite bilder från mitt nu rena hem.. Hihi.. :)

image195

image196

image198

image199

image200

image201

Lång dag!

Vakna tidigt iadg redan 07:45 suck, men men så är de.. Gick på toa, ställde mig på vågen blev sååå glad haha. La mig igen men orka inte ligga kvar så tog på mig och redan 08.05 var jag ute på min promenad idag. Sen när jag kom hem blev det att käka frulle sen kolla på skidsport på tvn hela dan, somna kanske en 40min i soffan behövdes om jag ska orka vara vaken till efter tio idag haha..
Ska även synda lite idag till den enorma melodifestivalen haha.. Så köpte lite blandat godis förut så blir de nog en cider till de hihi. Men jag måste ju få mysa till de lite här i min ensamhet haha.

Shit va ont i röven jag har idag efter min cykel tur haha.. Känns att jag inte cyklat på ett tag men de ska de bli ändring på.. :)

Ja de var väl vad som hänt med mig och mitt liv idag hihi..
Imorgon är de tvätt och städ dag! Jippy :( :P

Ha en trevlig lördag!!

Cykel

Ja då var det fredag igen, härliga fredag. :) Idag var de lungt på jobbet var i köket idag och de som serverades idag var ärtsoppa då det är pi dagen idag alltså 3,14 så det var mattelärarens förslag för em firar eller va man nu ska kalla det den dagen idag eftersom det är den 14 mars och allt haha. Så idag var det pisoup och pitabröd. :) Dock inte så populärt bland eleverna så vart drygt idag men dagen tog slut ändå hihi..

Åhh va trött jag blir på detta skit väder när ska den riktiga våren komma?! Men idag så bestämmde jag mig för att cykla istället för att gå. :) Var lite lite kallt för att cykla än men det gick jag böev så där "kall i halsen" som amanda skulle sagt ;) Men shit va jobbigt de var haha, jag är sån så jag måste cykla så fort jag bara kan och helst ska vill jag stå upp hela tiden med. Ahh va skit trött när jag kom hem igen haha.. Men de var skönt. :) Så det får bli lite mera cykel turer framöver men måste skaffa cykelpump först för tror de var lite luft i däcket. :P Funderar på att börja cykla till jobbet sen lite längre fram. Jag och kerstin prata om de på jobbet härom dagen för hon tänkte hon skulle börja med de snart och hon bor lite längre bort än mig. För är faktiskt inte så  himla långt att cykla till jobbet så om det kan börja bli lite varmare så ska jag allt prova de.. :)

Ja va ska jag nu hitta på idag denna härliga fredag :) Blir som vanligt att bara slappa nu på eftermiddagen/kvällen blir att se på lets dance hoppas jag inte somnar denna gång haha.. Förra veckan somna jag innan utröstningen men som tur va vakna jag till precis innan någon åkte ut haha.. :P Men kan inte hjälpa att jag är trött.. :) Ska bli skönt med lite lång ledigt till veckan.. :)

Ha en trevlig fredag!

Märkligt väder!

Så var det onsdag eftermiddag då. Härligt härligt att dagarna går så det snart blir sommar. Hihi..
Idag har det varit mycket märklig väder, i morse spö regna de sen på förmiddagen när man jobba då kom solen fram så fint så men sen när man sluta och kom hem då börja det regna och blåsa igen suck. Men jag strunta i det och gick ner med lite skräp sen tog jag mig en promenad, och nu helt plötsligt när jag gått och tänt över allt för att himlen var helt kolsvart för ca 5min sedan nu är himlen helt blå igen mycket märkligt detta måste jag säga.. Men men så är de!

Åhh jag måste vara så otroligt grym på att göra mat, haha.. Idag gjorde jag något som jag aldrig gjort förut heller aldrig hört talas om. Hihi så jag kallar det för Maddes gratäng, haha.. Som består av bulgur, kassler, bacon, lite matlagningsgrädde och lite ost. Var super gott och detta kom jag på helt själv haha.

image193image194


Blev grymnt mätt på det med så ikväll blir det bara en apelsin eller banan. :)

Allerig, suck

Ja fy f*n säger jag bara för att ha allergi.. :( Vakna 04.00 i morse av panik då jag inte fick upp ögonen då dem var helt igen varade. Så fick skynda till toan för att tvätta bort de hatar att inte få upp ögonen.. Så när jag sedan vaknade igen vanlig tid :) Så var de samma sak igen stod väl misnt 10min på toan för att få bort allt var, ögonen är helt röd sprängda näsan rinner och jag nyser konstant.. Kliar otroligt mycket i ögonen med men försöker att inte klia så mycket.. Efter en tid går det värsta över men det kliar än och ögonen är fortfarande röda. Dem blev helt förskräkta på jobbet idag tycket så synd om mig. :) Jag är ju tyvärr van vid detta men är alltid jobbigaste i början på "säsongen" Här är det inte pollen som är värst än utan här är det hasseln som håller på att blomma ut. Sen kommer pollen säkert lagom till att det andra börjar avta skulle ju inte förvåna mig.men men så är det!

Annars har det varit en helt okey dag, fixat så jag kan komma till begravningen, då jag har så långt vik är det bara för mig att lämna in en ledighets ansökan så jag skulle få två dagar eftersom det tar typ en dag att resa. Så det känndes skönt att få veta de.

Så nu blir det en del resande för mig, men gör mig inget då det är helt okey att åka tåg. Om jag nu får åka tåg det ska man ju aldrig vara säker på dock. :)

Ne nu ska jag kolla på nyheterna och se om det hänt nått spännande..
Ha de!!

Ny dag, nya tag!

Ja då var det måndag igen, inte en vanlig måndag för mig dock.
Jag mår hyfsat bra, det kommer i perioder men det är väl inte så konstigt, då jag miste min morfar igår bara så där. :(
När nogåt sånt här händer så börjar man att tänka på att allt kan hända så himla fort utan att man ens är medveten om det. Det tycker jag är de jobbigaste att det bara kan hända precis när som helst. Så det gäller att ta vara på sitt liv och umgås med sina nära och kära så mycket man kan.


Idag på jobbet har det varit rätt stressigt, har ju hand om stora baren på måndagar så är en hel del att göra. Men i morgon är det disken det är skönt.. :)
Vädret idag blev bättre än jag trodde har redan varit ute på min promenad då det såg lite oroligt ut i horisonten men än så länge så lyser solen på mig. :)
Ikväll blir det att skippa sjukhuset för att kolla på kockduellen istället se om det är nått att ha denna gång. Sen blir det anna phil.
Måste även läsa ut min bok med är i slutet nu och den är grymnt spännande, jag köpte mig en bok igår på bok rean som jag är sugen att börja i. Hihi..

Hur kunde jag glömma!?

Ja jag såg detta nu hur har jag kunnat missa att berätta för er att jag har fått förlängt på chapmanskolan har jobba ända till 1 Juni helt underbart är de!! Så nu vet ni de haha!!

Promenader och längdskidor

Lördag och underbart väder!!
Vaknade med 08.45 gick dirket upp och tog på mig kläder för att bege mig ut på en morgon promenad innan frukost. Blev en tur på 30min känndes jätte skönt att gå så direkt på morgonen då vakna man till ordentligt hihi.. Sen blev det frukost framför tvn för att titta på damernas 3mil efter det tog jag mig en förmiddags promenad även denna på ca 30min är så himla underbart väder här idag känns verkligen som att våren är på väg.. Underbart..
Just nu håller herrarnas 5mil på gång men fick ta en liten paus från tvn för att sätta mig här lite haha..
Min lördag kommer bestå mycket av tv, då jag nu kollar/kollat på längdskidor sen blir det lite från innomhus vm i friidrotten sen ska jag kolla på kustbevakarna sedan så ska det låta då jag inte kan kolla på det på fredagar för att sedan avsluta min lördag med andra chansen hihi.. Men jag är ju inte förslappad för de då jag är ute och går hihi. Men är så skönt att bara ta de lungt tycker jag. Hihi..
Nu får jag nog gå ut till tvn igen och fortsätta kolla på 5milen hihi..
Ha en trevlig lördag!!

Syndat!!

Äntligen helg!! Fast veckan har gått såå fort men är såå skönt att det är helg igen och denna helgen kommer bara bli lugn. Ska bara göra de jag känner flr och inte ett skit mer. Haha..

 Idag på jobbet var jag i köket och dagens mat var bostongrateneradkassler med mos, så mitt jobb blev att skiva kassler så jag stod och skiva och skiva från 08.30 till 11.30 haha.. Jag han inte ens med förmiddags fikat som består av två knäcke bröd och en koppkaffe så jag kännde mig rätt trött med 12.00 när jag kom på att jag inte druckit nått kaffe hihi.. Dagen gick iaf jätte fort så de va skönt. När man sluta så försvann solen och istället möttes man av en grå himmel och regn när man gick ut. Suck.
Jag hoppa av bussen med Willys i stan, första gången jag var inne i den affären i stan och shit va krånglig den va haha. Men hitta de jag skulle sen gick jag några busshållplatser för att sen åka hem. Var hemma med 15.20 det var då jag synda och det var såå gott!! Jga har aldrig kännt den känslan förut MMMM va gott de var!! Det jag synda var;

image192

Åhh det var så gott mycket bättre än pizza och godis.. För er som inte ser va det är så är det köttbulle smörgås med ketchup.. Såå gott!!
Haha jag är störd jag vet! :)


Ja vad ska man mer säga tro.. Hm.. :P

Ikväll blir det lets dance igen äntligen då jag missa förra veckan.. Sen blir de nog sängen skulle jag tro!!

Ni får ha en trevlig fredag!!

Lillagubben: Hm vem kan nu detta vara har ju två att väja på :) Fast den jag tror mest på skulle mer heta den lite större gubben haha.. Skojja bara. Är det min kära fbkare?! Hm.. Skriv namn nästa gång blir ju så nyfiken!! :)

Johanna: Med pirater och skit menar jag pirater du vet som är ute på sjön och rövar. :)

Härligt härligt

Jaha då var första tisdagen i mars över då. Hihi.. Är helt underbart väder idag. Var dock 5minus i morse men gör inte så mycket när solen lyser redan när man går upp och fortsätter med det hela dagen! :)
Blev en promenad runt Sunnadal idag på ca 40min var så skönt att känna lite värme från solen och över allt s¨g jag blommor. Men så klart så hade jag glömt kameran så ni kunde fått lite bildbevis. hihi..

Nu är min kära pojkvän i Frankrike igen. :) Sen ska dem vidare mot algeriet eller hur de stavas, där är de typ pirater och massa skit så får hoppas den resan går bra! Dem får inte lämna båten under hela vistelsen då det är massa knepigt folk där. Och dem kan ju bli kvar i typ 3 veckor kul att sitta instäng i en båt då, inte men men. Efter den resan blir det nog att han kommer hem beror ju som sagt på hur länge dem blir kvar där. Men nu är de typ 4 veckor kvar tills han kommer hem igen! :) Ska bli roligt att ha han hemma igen! HAr absolut inte tycket det varait jobbigt att vara själv men som när man till exempel ska käka mat det är ju så himla mycket roligare och trevligare att göra om man har sällskap maten smakar bättre då tycker jag hihi..

Resten av dagen blir det nog till att slappa otroligt trött är jag fortfarande från helgen, inte vet jag hur jag kan vara de när jag sov i 10h från söndag till måndag och 9½h i natt men men. :)
Tv tablån för ikväll är sjukhuset, bygglov och sedan house! :)

Helgen/Vår

Ja nu var man då hemma igen efter en helg i gbg. :) Åkte med 08.50 då tåget gick härifrån, dagen började inte så bra då det var ett stort växel fel i lessebo så det blev buss hela vägen från emmaboda så otroligt segt men men jag kom fram ca en timme senare än beräknat, då kom Callo och hämnta mig sen bar det iväg mot landvetter för att hämnta jannicke. Sen blev det en tidig kväll då jag hade en otrolig huvudvärk. Lördagen började lugnt satt i köket och tjata i nån timme sen drog jag och cia in till stan för att cia skulle akut shoppa haha, men det gick bra de med. Väl hemma hos syster igen började festen lite smått. Va en jätte bra kväll med trevliga folk mm. Så hade jätte kul, även om jag inte var så säker på att packa ner gittarren till play stationet haha. Fan va pinsamt! Men men sånt som händer. :P
Så igår gick mitt tåg från stationen i gbg 10.50 men då var de en i personalen som blivit sjuk utan att medela detta så då blrv vi 20min försenade sen så när vi väl kommit iväg så kom vi till borås då fortfarande 20min sena så vi fick invänta ett tåg där så då blev vi istället 40min sena så då missa jag och en hel del mer folk tåget i alvesta som jag skulle byta till men vet ni va då blev det buss från alvetsa och hit hem istället fan va nice! INTE! Men men så jag var hemma ca en timme försent även igår trodde jag skulle få krup på sj ahh.. Men men..

Idag har jag jobbat igen, skönt! :) Idag började schemat om så idag har jag varit i stora baren, skönt att ha det på måndag istället för fredag då de är det jobbigaste stället att vara på tycker jag. Hihi.. Finns vissa skolungdomar som är otroligt jobbig! Men men jag står på mig bara! Ha ha..
När jag kom hem från jobbet bytte jag om till promenad kläder och begav mig mot Lyckeby och Willys så nu har jag handla för minst två veckor iaf. Hihi.. Köpte mycket frukt idag och då springer pengarna iväg men men. :)
Snart ska jag hoppa in i duschen efter det blir det att slappa framför tvn då det idag är sjukhuset och anna phil! :)

Jo när jag vara ute och gick såg jag så mycket blommor alla olika sorter så tog kort på en blomma iaf. Så ni inte tror jag ljuger hihi.. :) Skönt att man ser lite skymntar av våren!! Underbart!! :)




image190
image191

RSS 2.0