Flyttdax!!

Ja då var snart torsdagent  över med då. Jag är sjukt trött redan men kan bero på att jag vakna 4 imorse och typ tänkte gå upp men bestämme mig för att försöka somna om så efter ca 40min somna jag om igen och vakna pigg och glad 06.00 :P
Så idag har jag packat ner allt! Så nu finns de inget kvar här, eller de finns ju kvar men ligger ner packat! :D
Så nu är de bara för mitt flyttgäng att bära ut i morgon har ställt de mesta så nära dörren som möjligt så dem slipper bära mer än nödvändigt hihi!
Imorgon blir alltså min sista dag på jobbet! Kommer kännas mycket märkligt! Fast samtidigt skönt! Skönt att komma till "byn" och träffa alla nära och kära när jag vill!
Skönt att de är så himla underbart väder! Ja allt känns skönt nu! :)
Imorgon blir de att städa hela lyan! Har min snälla mor här då som ska hjälpa mig sen på kvällen ska jag och mamma grilla!! Gaaahh va gott!
Nu tror jag att jag ska ta och lägga mig och läsa lite sen somnar jag nog snart hihi.!
Jo en till sak som är skön, är att i morgon blir de buss till jobbet nu ska jag absolut inte cykla mer på ett bra tag haha!!
Ha en trevlig kväll!!

Rolig men något kylig kväll!

Så där då var man hemma från "grillkvällen" Var gott me lite korv blev två stycket för mig. hehe.
Sjukt roliga jobbkompisar jag har, känns lite konstigt att jag bara ska se dem två dagar till sen är de bye bye. :( Men som jag sagt förut ska absolut ner och hälsa på!
Bjuder på lite bilder från kvällen!
Ja just de jag kom två på tipsrundan hade 10rätt av tio möjliga sen va de en utslags fråga man skulle gissa hur många häftstifft de låg i en liten låda. Det var 120st jag gissa 115. :) Så då fick jag välja ett pris haha de ser ni på bilden! :P



Mitt fina prs haha. :P De roligaste var att vi var 7st från jobbet där och alla vi 7 vann haha. :P Så de blev fullpott. Var lite roligt. märkligt att alla hade 10rätt, vi måste vara väldigt allmänbildade. :)

De bjöds på allsång och hel skiten. :) Mycket mycket trevlig kväll!

Nu blir de strax greys anatomy!

:)

KILLEN: Hej

TJEJEN: Äntligen, jag har väntat riktigt länge nu!

KILLEN: Vill du att jag ska gå?

TJEJEN: Nej, var har du fått det ifrån? Bara tanken får mig att må dåligt.

KILLEN: Älskar du mig?

TJEJEN: Självklart, alla tider på dygnet.

KILLEN: Har du bedragit mig någon gång?

TJEJEN: Nej aldrig! Varför frågar du ens?

KILLEN: Vill du kyssa mig?

TJEJEN: Ja, så fort jag får tillfälle till det.

KILLEN: Skulle du någonsin slå mig?

TJEEN: Är du galen? Du känner väl mig?

KILLEN: Kan jag lita på dig?

TJEJEN: Ja älskling..

KILLEN: Älskling..


Läs texten nerifrån och upp.




Underbart väder!

Mmm de underbara vädret fortsätter att hålla i sig såå underbart!!! Och idag ska jag ju iaf vara ute och njuta av de dock efter jobbet men iaf. För idag är de tipspromenad och grillning som står på tur efter jobbet de börjar 18.30. De ska bli roligt, hoppas dock på inte alltför svåra frågor haha. Men men spela roll. :P
Ja nu är de inte långt kvar 3arbetsdagar återstår endast. Nice. :)
Ne har inte tid att sitta här mera!

Frissan!

Oj oj vilken lång dag de blev för mig i stan idag var inte hemma förren 18.30. Inte för att de gjorde så himla mycket men hehe. Satt hos frissan i 2h hehe. Blev nöjd med resultatet, syns lite dåligt på bilderna men. Fick inte till något bra ljus. Så ni får nöja er med de haha. :P
Nu är de strax dags för tv kväll! Älska tisdags kvällarna! :P Först gossip girl sen DH Kan ju inte bli bättre! Haha.
Handla även lite grejer i stan förut :P
Ne har inte tid att skriva mera!! :)


Ingen bra start på veckan.

Fy vilken dag säger jag bara, har kännt mig alldeles konstig hela dagen. Allt har kännts så himla vemodigt på nått sätt.
Men själva dagen på jobbet va ju kul på sitt sätt men när man står där och ska diska så ne vet inte riktigt va de är idag allt känns som sagt vemodigt! Men är väl för att de är mycket som händer i mitt huvud nu kanske vad vet jag!?`
Höll ju faan på att börja grina på banken förut för att jag blev såååå jävla trött på att allt ska krångla. Och då är de nått som inte är som de ska om man ska börja grina inne på banken haha! Jag gjorde de ju inte men de va inte långt ifrån! Haha!
Mina fingarar ser ut som fajten igen nu är dem totalt förstörda men nu är de ju bara 4dagar kvar att jobba men de verker i dem hela tiden de kom igår när jag packa eftersom jag var tvungen att slå in allt i tidningspapper så böev jag väl så torr på fingrarna. Men men ska snart lägga mig framför tvn då får jag smörja in dem!
Så orkar inte skriva mera nu!
Hoppas eran dag varit bättre än min!

DX BALL

Tänkte skriva ett lite roligare inlägg nu hehe. Men tycker denna dagen gått extremt sakta fast att jag haft massa saker att göra. Har tvättat, packat ner typ allt finns inte nått kvar på väggarna nu så de är typ bara gardinerna och dem kläder jag behöver för denna veckans som jag inte packat ner! De är skönt då jag har en hel del saker planerat i veckan. :)
Tog mig även en lite powernap från 13.15-15.30 hehe. Är så skönt att bara sova lite så på dagen har kommit in i gammla vanor då jag efter skolan typ alltid sov "middag" Hehe. Men jag tror de behövs låta hjärnan vila lite. Tss..
Så i morgon går jag in i min sista vecka på jobbet, känns helt sjukt att jag nu bara ska vara här i en vecka till! Kommer sakna livet på "läroverket" en hel del faktiskt! Tror de kommer kännas jätte konstigt att inte gå till jobbet varje dag! Men men jag ska ju som sagt absolut åka hit och hälsa på. :D

Nu har de blivit lite ändrat i planerna ang min hemkomst till långed. :) Jag och mor tar en liten tripp till syster på lördag och sover över där till söndag sen följer callo och dennis med oss hem till långed några dagar då emir ska bort några dagar var menningen jag skulle "bo" hos callo dem dagarna men jag ska ju iväg och lämna blod på måndagen så då fick de bli att hon och dennis får följa med oss! Mysigt att ha dem nära igen. :)

Usch idag har jag inte varit ute mycket bara när jag vart ner till tvätt stugan hehe. Men de har och är jätte fint väder men de blåser så. Sen tyckte jag mina ben var värda en vilo dag idag! För i morgon blir de till att cykla igen!


Jag blev lite glad förut då jag hitta mitt kära spel DX BALL är nog de bästa spelet jag vet haha!!

Hata söndag!!!!

Åhh vilken seg dag säger jag bara!!!


Tvätt tid!

Då var man redan uppe och i full gång! Har redan varit nere och slängt i två maskiner! :) Så ingen sovmorgon här inte, fast jag vakna ju innan klockan ringde men hade jag inte haft tvättid hade jag nog slumrat till igen men men får ta igen de med en power nap senare kankse. haha.
Gick inte så himla bra för mig att titta på shlagern igår haha. Halv somna redan vid låt 10 och sen var jag borta haha. :P Men hörde låtarna ibland iaf för hero hörde jag men halv sov typ. Haha. Men men så kan de gå! Är inte såå intresserad iaf så!

Idag ska jag damsuga lite, packa ner nästintill allt, käka och sen får de bli promenad idag var de nog lite varmare. Men blir så kallt när de blåser så blir nog inget solande idag heller! Har inte tid till de heller så. :P

Nu ska jag ta och käka lite frukost!

Min lördag så här långt

Nu är klockan redan över fem denna dagen har allt gått bra fort tycker jag!
Gick ut och gick med 08.40 i morse, på slutet av min promenad ringde syster så snacka med henne ett bra tag. Stackars lilla Dennis som är lite sjuk. :(
Sen packa jag lite och flytta kartonger ner till källarn mm. Men resten får ja ta i morgon.
Med elva tiden blev de en promenad mot amiralen då jag handlade ägg, dressing och ostbågar att "fira" med ikväll dels för hur mycket jag gått ner men också för att ha nått gott att äta till melodifestivalen om jag ska klara av att vara vaken så länge. haha. Så var hemma igen med halv ett. Då blev de till att börja med maten som idag blev min dunder goa "sallad" Gjorde mycket så jag har till senare idag och i morgon med! De är ju såå gott! :)
Efter maten la jag mig och läste aftonbladet och tog en "liten" powernap på ca 2½h haha från 14.00-16.30. Haha men de var nog bra eftersom jag ska vara vaken till efter tolv ikväll. Så de var nödvändigt! :)
Nu ska jag bjuda på lite bilder från min dag! :D


I morse! :P

Försökte ta en bild som skulle passa som dagens kläder men blev inte helt lyckat. :)

Jag lite cp. Haha. Ville ta kort på mina kläder men gick inte så bra!

Dagens väder!

Här är jag på språng! haha

Såg dessa 4 helikoptrar när jag var ute och gick i morse!



Plockade lite syrener på min promenad hem från amiralen så nu luktar de såå gott här hemma! :D

underbara morgon

Godmorgon!
Idag känner jag att de kommer bli en sån bra lördag! När jag vakna med 07.00 var de redan 10grader och helt fantastiskt väder! Så idag blir de till att gå ut och sola, nice!
Men de bästa av allt var när jag ställde mig på vågen fy f*n va skönt de känns! :D Så gott när de verkligen ger något!! Så glad är jag! :D

Nu ska jag snart äta lite frukost men får vänta med att ut och sola till klockan är iaf 10.00-10.30 hehe.:)

Hoppas ni med får en trevlig lördag!

Slappar eftermiddag!

Åhh vad skönt att de är helg igen! Detta betyder att jag bara har en vecka kvar i staden! :D
Var rätt seg och jobbig dag på jobbet idag allt känndes bara jobbigt på morgonen men sen när klockan närma sig 12.30 så börja de kännas bra igen och att dagen snart skulle vara slut för känndes som klockan stod still idag! Men nu är den slut och jag sitter nu i sängen med datorn som vanligt, opps. :) Men känner mig väldigt trött och sliten i kroppen de tar på en att cykla så mycket varje dag när jag inte cyklat på så långe och har nu avslutat min 3vecka så. :) Sen gör de ju inte saken bättre att jag har motvind var och varannan dag haha.
Har underbart väder blev att cykla hem i shorts och linne idag :) Tog mig en liten liten promenad ner till lekparken och sätte mig och gunga en stund och prata med syster! Funderar nu på att ta en liten powernap. :) Så jag orkar se på tvn ikväll! :)

Imorgon blir de att sola om de är fint väder ska även packa ner lite saker och självklart promenera. :) Inte långt kvar till midsommar nu! Tss..

Ne ska läsa lite nu så kanske jag somnar en liten stund. Haha.. !

Ha en trevlig fredagskväll!

Haha oj va fel de kan bli ibland

Haha kolla nyss på rix fms hemsida för att se va de var för artister i karlstad blir över lycklig när jag ser att Nordman ska vara där! :D Sen upptäcker jag att festivalen inte alls är den 9juni som vi trott utan 9 juli! Haha Fan va fel man kan se ibland men var bara för att mika sa att louise hade sagt att de var den 9juni för hon har ju t.o.m tagit ledigt den dagen haha. Men den är alltså den 9juli! Haha. Lite synd då jag var inställd på att festa snart men men de kommer ju bli lika kul den 9juli! :D
Jeje bara de jag ville! :)

.... kommer inte på någon rubrik...

Oj va jag är trött idag igen. :) Men nu sitter jag redan i sängen med pyjamas på, så idag kommer jag inte tvinga mig själv att vara vaken  till en viss tid utan idag somnar jag när jag somnar. De finns ju ändå inget att se på på tvn idag så då gör d eju inget. haha.
Vädret idag håller fortfarande i sig så härligt och i morgon skulle de bli ännu lite varmare nice! Och i morgon är de fredag igen helt sjukt känns ju inte som de var en vecka senjag åkte till göteborg men i morgon har de redan gått en vecka. Sjukt! Så imorgon blir de nog att sätta sig ute i solen efter jobbet om de nu blir sånt väder som dem lovat. Men de tror jag på. Hehe.

Fy va segt de var på jobbet idag, fick ju f*n gå och leta jobb för att ha något att göra. Sånt är så jobbigt tycker jag! Men i morgon är jag ute i storabaren då har jag mitt där så de ska bli skönt! ;) Tror ju dock inte de kommer komma så många elever då det är fisk i morgon plus att dem ska ha "mösspåtagning" i morgon. Jao jag vet dem är lite kenpiga här i Blekinge, dem tar inte studenten förren den 13/6 men i morgon ska studentmössan på och detta gör dem i någon park sen har dem värsta festen, om inte detta vore nog så "tar" dem studenten i tre dagar här! Helt psyko! Men men haha.

Ja nu har jag bara 6 dagar kvar att jobba sen hoppas jag på lite semester iaf även om jag vill jobba undersommaren så vore de nice att vara ledig hela juni iaf. Men men de lär ju märkas!

Jaha nähe, nu vet jag inte vad jag sak skriva mera direkt!

Har en fråga till min kära kusin Johanna; Vilken tid är din skolavslutning!? :D

Nu ska jag slö kolla på tvn tills nyheterna börjar!
Ha de!


Party of five

Godmorgon!
Vilket härligt väder de är! Helt klar blå himmel och sol, underbart! Hoppas de fortsätter så här resten av veckan nu!

Snart bär de av mot stan igen för åter en dag på jobbet! Idag är jag i köket så blir att koka ris idag tror jag de var iaf. Hehe.

Ne de var alltför mig just nu!
Ha en trevlig torsdag!

Varför så trött för?!

Varför är jag så himla trött hela tiden nu för?! Har varit de sen jag kom hem i söndags kväll jag tror de beror på att jag var vaken till ca 24.00 både fredag och lördag kväll men tycker väl att jag borde ha tagit igen de nu? :)
Är likadant på morgonen jag vaknar ju alltid med ca 05.50 då jag går upp men nu denna veckan då har jag vaknat denna tidenmen knappt orkat öppnat ögonen så har bara kolla på klockan sen somnar jag om lika fort så vaknar jag när klockan ringer med 06.45. Mycket märkligt detta tycker jag, och nu är jag mega trött så har flyttat mig från soffan till sängen har den bärbara i knät. :D
Men jag ska inte sova då jag självklart måste se på Bonde söker fru sen är de ju Greys anatomy efter de så här ska inte sovas förren 22.00 haha. Jag hoppas att jag inte somnar när de är reklam. :)

Nyss var de 30grader i solen! Härligt! Hoppas på ett varmt slut på denna veckan så man kan bättre på färgen lite under helgen! :)

Nu börjar de snart!
Ha de!

Mittiveckan

Har egentligen ingen lust alls att skriva så vet inte varför jag gör de men.
Nu ska jag iaf ut och gå en liten sväng sen blir de att duscha sen slappa frmför tvn är ju bonde söker fru idag och allt haha.

dagens middag!


Goosip girl

Fy vad trött jag är höll på att somna farmför tvn förut runt 17.30 tiden haha. Men jag fick ställa mig och diska så jag vakna till liv. För ikväll blir de ju lite senare då det först är goosip girl 20.00 sedan desperat 21.00 till 22. Jag hoppas jag kommer klara mig att vara vaken haha. :) Var jätte trött i morse med. Beror nog på att de var en sån fullspäkad helg så denna helgen kommer bli lugn skulle ju bli fint väder och varmare igen så då hoppas jag att man kan sitt aute i solen lite sen blir de till att packa ner de sista.
Idag var de segt att cykla fy bubblan va tråkigt de är haha. Men nu har jag ju bara 7dagar kvar att cykla då de bli rbussen sista dagen! Så jag får allt stå ut haha. Men roligt kan jag ju inte säga att de är iaf.
Blev köttfärsås och spagetti till middag idag mycket gott, blev över så de får de bli i morgon med! Efter middagen gick jag ut och gick i de fina vädret var jätte skönt ute och solen sken! Men de har regnat i natt dock har inte jag hört de men de syntes i morse! Jag sover som en stock nu för tiden så! Skönt! Haha!
Ja detta var allt för mig! Nu ska jag snart bege mig ut i tv soffan igen! :P

Ha de!!

En del planerat :)

Nu har jag en del planerat inför sommaren 2008. :D
Först blir de Rix Fm festivalen i Karlstad den 9juni. Sen är midsommar klar.
Sedan blir de dansbands veckan i sunne! Kommer bli så nice sommar iaf dessa tre grejer kommr ju troligvis bli några spontan grejer med men känns skönt att ha lite planerat också! Och de bästa av allt, allt detta ska göras ihop med min kära Mikaela! :D Nice! Hehe.

En liten bild på dagen mat. :) Tåg en vågad chansning och käka ägg efter 18.00 hoppas inte magen säger nått nu inatt har bara kännt av lite än så hoppas inte på något mera!



Bacon omellet med gurka och feta ost mycket gott! :D

Nu ska jag lägga mig och läsa ha de!

Seg Morgon!

Min morgon var väldigt seg kan man lugnt säga. Haha. Vakna med 05.50 men orka verkligen inte gå upp så gick bara på toa sen somna jag typ innan jag hann tillbaka till sängen haha. Så vakna jag igen precis innan klockan ringde med 06.45 :) Kännde mig mega trött tills jag fick i mig frullen! Sen har jag varit pigg :)
Gick till Willys direkt jag kom hem för att köpa lite frukt så nukänns de i mina ben hehe. :)

Tänkte bjuda på lite bilder från helgen inte alls många tyvärr måste bli bättre på att ta kort!


Lokalen där vi höll till under namngivningen!


Dennis vilar inför en fullspäckad dag! :)



Vi! :D


Jag läser dikten!


Dennis, när vi myste igår morse! :)


Helgen!

Sitter nu på tåget på väg mot göteborg, har inget bättre för mig än att "skriva" blogg. Så detta inlägg skrivs den 16/5 kl 20.22. Min tåg resa börja inte så bra då mobilen eller rättare sagt mobilnätet lagt av men de börja nys funka igen som tur va så jag kunde ringa mamma och berätta att jag levde och hur jag ligger till ang tidden. Vi blev ju såklart försenade i Alvesta alltid händer det mig något där. Haha. Vi blev försenade hela 30 min. Nu åker vi från Gnosjö! Hoppas på att föraren kan köra igen lite tid då jag är sjukt trött men går inte att sova nu pga att de är sjukt mycket folk på  tåget och då jag inte har en plats bokad biljett hamnar jag på en skit plats på en sån där utfäld bar stol mot ett fönster sitter dock ingen brevid mig men därimot sitter de två mittemot och glor på mig hela tiden! "panik" Men men va gör man inte för att för att få träffa nära och kära. :)
Kan ju skriva lite om min dag på jobbet också, idag blev jag så j*vla förbannad påen viss person ahh helt sjukt är nog som vi andra kom fram till att denna personen nog fått sig för lite eller inte fått sig nått alls den senaste tiden. Haha. Men annars var dagen bra Margita fyller 55idag med så då blev de tårta tog en pytte liten bit bara för att smaka den aldrig ätit den förut. Margareta tårta hette den, med jätte mycket frukter på. Sussane tycket den såg ut som en tropisk ö! Hehe.
Jo den 28/5 ska jag på "Grillkväll" De är nått med kommunal eller va de nu var så är de tipspromenad mm. Var Kia och Sussane som undra om jag ville med så ja varför inte, de kostar ju inget haha. De är ju de sista jag kan hitta på i Karlskrona med och då är de ju roligt att göra de med dem man jobbat ihop med i ett halv år. :)
Så där ja nu är vi vist i Hestar!
Kom på att jag nog får spara detta jag skriver lite då och då, då jag inte har möjlighet att ha i ström sladden här jag sitter nu.
Hungrig börjar jag bli också inte käka så jätte mycket idag så hoppas syster har nått att erbjuda mitt i natten haha. :)
Börjar även bli lite lite nervös inför i morgon, gahhh.. Men ska nog gå bra bara jag inte börjar stamma haha.
Nu är de 55% av mitt batteri kvar med. :)
Missar talang gör jag också varför finns de inte tv på tågen för?! De skulle ju vart skit bra tycker jag då går tiden mycket fortare och alla är tysta och inte sitter och babblar i telefonerna hela tiden som alltid alla gör på tågen tycker jag! Jag pratar väl med men högst 5min på hela resan finns ju vissa som de ringer till hela hela tiden de är sjukt jobbigt tycker jag! Men men så är de!

På måndag går jag in på min näst sista vecka på jobbet, kommer nog känns väldigt märkligt att inte gå till de jobbet något mer att inte träffa dem goa människorna igen, fast jag har nästan redan nu bestämmt mig för att ta en helg i Karlskrona någon gång i höst och hälsa på dem på "jobbet" Även trevligt att kolla läget i stan igen då, lyxa till sig meillåter de. Får ta en weekend på hotell haha. Det har iaf varit väldigt roligt att jobba på "läroverket" Har lärt mig en hel del och nog mognat som person skulle jag vilja säga, känner att jag vågar lite mera och så, känner mig helt enkelt lite mera vuxen! :D

Mycket tankar de kommer när man sitter så här på ett tåg och har tråkigt haha. Men ni kanske tycker de är kul att läsa. :)
Imorgon får jag iaf se den röda faran för första gången tror faktiskt jag ska ta mig en lite prov tur om pappa tillåter detta, för han och marga åker visst redan med 09.00 från långed city så då har jag ju gott om tid hehe.

Ska bli intressant om mitt val av kläder kommer att godkännas av min kära syster och mor i morgon haha, jag har ju bara de med mig så då får dem säga va dem vill!!

Jaha nu är jag i Limmared de går ju framåt iaf. :) Nu har jag inget mera att skriva om!
Bye bye 16/5 kl 20.42

Heejsan.
Då var det den 18maj klockan 17.41då.
Jag har haft en väldigt trevlig helg med mycket mycket bus med Dennis "mysigt" Även en hel del mys med syster. :D
Igår alltså lördag var de ju självaste namngivningen och vi började redan greja med 10.00, med 12.00 åkte vi in till lokalen jag , mamma, pappa, callo, dennis, cia och marga. Jag fick i uppgift att gå ut och gå med Dennis så han skulle sova en stund så jag var ute i ca 45min, 15.00 var de dags att hälsa folket välkommna, vi hade inte "repa" dirket mycket men jag klara mig och sa inte ett ord fel haha. Callo tyckte iaf jag var duktig så de känndes skönt, var hemma hos syster igen med 18.00 någongång så de var en långdag och de märktes på Dennis. Men jag tyckte de var en lyckad "fest"

Idag då söndag den 18maj jag sitter på bussen på väg hem, jag åkte tåg först till Borås men då det var sjukt mycket folk och jag var mega trött så hoppa jag på en ersättnings buss som stod och vänta i Borås. Har ju ändå inget jag måste hem till ikväll ändå så va gör de om man kommer hem lite senare! Får iaf sitt apå ett riktigt säte och slippa ha någon brevid mig. :)
Åter till min morgon vaknade redan 06.40 av att jag hörde Dennis men gick inte upp fören 07.55ca, då hämnta jag en jätte glad Dennis och vi gick in i gäst rummet och busa lite innan de var dags att gå ner och käka gröt. Efter frukosten busa vi lit etill sen blev vi båda så trötta så vi gick upp och la oss i sängen Dennis somna vid 08.30 jag med men sov knappt en halv timme, sen vakna syster då gick vi ner och käka frulle sen gick vi upp och kolla på talang. Sedan busa vi med Dennis och kolla på tvn tills de var dags för mig att åka med 14.15. Har som sagt haft en väldigt trevlig och mysig helg! Nu är de som tur är bara 3veckor kvar tills jag får se Dennis och syster igen så! :D

Detta blev iaf min längsta blogg men då handlar den  ju om 3dagar!
Nu ska jag se om jag kan sova en stund till här på bussen! Ha de!


Oj oj va segt de gick att åka buss var hemma 20.51 då chaffisen var tvungen att ha 30 min rast mitt upp i allt
! Men men hemma är jag! Nu ska jag lägga mig och sova!
Hoppas ni haft en trevlig helg!

Härliga fredag

Åh så skönt att de är fredag igen. Kommer bli en lång fredag för mig men de är de värt. Får ju träffa Syster, Mamma, Emir och självklart Pjuklarven fast träffar dem väl inte fören i morgon då jag kommer så sent i kväll men Syster och mamma iaf. :D
Konstig väder de är måste jags äga är ca 10 grader såg ut att bli regn men nu har de enda svarta molnet försvunnit så är de helt blått bakom de. Så de är ju nice men är så svårt när man inte vet riktigt va man ska ta på sig men får nog packa ner regn jackan iaf så jag är förbered.

Fick bli vägning idag istället då jag ju inte är hemma i morgon och blev såå glad när jag ställde mig där då det varit lite kämpigt ett tag nu men nu stod dem siffror jag längtat så eftre så nu är jag på gång igen får. Kommer ju dock äta "lyx" mat nu under helgen men får allt ut och gå någon liten tur iaf för åker ju inte hem förren 14.50 på söndagen. :)

Nu måste jag borsta tänderna mm. Ska försöka skriva hos syster om jag får tid till de. För hade ju många besökare igår.

Ha en trevlig fredag och helg!

Ingen ström, ingen cykel tur

Godag godag. Idag blev min morgon mycket annorlunda mot va de brukar vara. För när jag stod och borsta tänderna med ca 06.45 så blev de kolsvart, trodde bara de var lampan som gått sönder igen men när jag kollar ut i trapphuset så är de svart som natten där! Strömmen hade allstå gått så då blev jag helt till mig då min cykel står i mitt förråd som är nere i källaren och där är de om än ännu mörkare så jag bestämmde mig för att inte cykla idag då jag helt enkelt var för rädd för att gå in där i mörkret och greja och dona för att få ut cykeln så jag tog fram min mini ficklampa och gick ut i trapphuset så sjukt mörkt då de inte finns några fönster eller likande här. Så vart livrädd när jag halv sprang ner för trapporna. hehe. Så imorse fick de bli att gå till jobbet iställe för som tur va så vakna jag i god tid så jag hann att gå. :) Då jag var/är för snål att betala 20kr/turen med bussen så fick de bli att promenera och ta bussen hem så gick de bara på 20kr. :) Felet som var var följande; 

Tusentals Karlskronabor blev av med strömmen på morgonen.
Trafikljusen på den tungt trafikerade infartsleden fungerade inte.
Felet fanns i ett ställverk som brunnit.

Räddningskåren ryckte under morgonen ut till Ekebacken i Lyckeby. Där hade ett ställverk eller något liknande börjat brinna. Det innebar att tusentals Karlskronabor blev av med strömmen.
Dessutom slocknade trafikljusen på den tungt trafikerade Infartsleden, mitt i morgonrusningen. Inga olyckor har rapporterats.

Men nu är den tillbaka och jag håller på att tvätta just nu. :) Blev bara 2st fulla maskiner så är skönt då tar de bara ca 2h. Så när denna är klar ska jag gå en liten promenad i de härliga vädet jätte varmnt och skönt ute! Men de skulle väl bli regn så jag får passa på nu! :)

Härligt med fredag i morgon! Dock inte lika kul att åka tåg i flera timmar men men de får väl gå de me.

Ha de

Slö

Ja då var de onsdag igen då, onsdag är inge vidare tycker jag den är där mitt i alltihop men när den väl är över så bara springer veckan förbi. Har varit en rolig dag på jobbet haha. jag blev lite "utsatt" idag kan man väl säga haha. Men roligt va de iaf jag är ju en sån person som förstår skämt och de har dem kommit på på jobbet. Haha. Ja fy vilken dag.
Nu sitter jag i soffan med datan i knät fy på mig haha. Men är så sjukt mätt efter maten jag nyss käka, lasange mmm så gotti! Funderar nu på om jag ska ta mig en lite promenad på ca halvtimmen bara för de finns ju inget att göra men samtidigt är jag väldigt sleten känner mig bara almänt slö är nog bara för att jag längtar så tills fredagen och helgen när man ska få träffa Dennis, syster, mamma och pappa tror jag hehe. :) Börjar dock bli lite nervös inför att läsa dikten men va f*n är ju inte så farligt men har aldrig tycket om att stå framför massa folk och prata men nu står jag ju inte där framme själv som tur är hehe.
Nee de får bli en liten runda runt ekliden nu så jag piggnar till lite, för senare blir de att se på hockeyn sen greys anatomy!

Ha de!

Sol ännu

Godmorgon, var tvungen att sätta mig vid datorn lite då jag redan är klar för avfärd men är förtok för tidigt för de så då måste jag ju göra nått för att tiden ska gå.
Solen skiner idag också men såg inte så bra ut på vädret på tvn inför i morgon och resten av veckan så får njuta så länge de är ljust ute för snart har jag en känsla av att de kan bli några dagar av regn. De får gärna regna bara de inte gör de under den tiden jag cyklar till och från jobbet. Haha.
Idag vet jag inte vad som händer efter jobbet blir väl en promenad sen tv och dator skulle jag tro. hehe.
Får ta och smörja in mina fingrar innan jag drar till jobbet!
Hoppas nu får en bra dag!

Många inlägg haha

Min kära syster ville att jag skulle lägga upp bilder på de jag shoppa igår. :)




Så där så snygg kommer jag bli i sommar haha

Du är vad du äter

Ahh  shit va äkligt och sjukt mycket mat hon käkar/käkat som är med idag och baar 18år. Fy bubblan.




Hihi va trevligt de är med en bärbar dator, fast då sitter man med både tv och dator på de är ju mindre bra haha.
Har lite tråkigt nu då de inte finns nått att se på tvn egentligen har bara på 3:an, är så segt att vänta på att klockan ska bli 21.00. Har ju dock en ny bok att börja läsa. :)

Nu måste jag smörja in mina stackars fingrar.

God eftermiddag

Idag var de en mycket bättre dag på jobbet, var dock väldigt lite elever men så kommer de va denna veckan då dem har nationella  prov och även återläsningsdagar men men. I morgon är de sista dagen för mig i grönsakerna lite tråkigt då jag gillar att vara där inne men så är de. Hihi.
Cykel turen hem idag gick bättre men de blåste ju motvind idag med men inte så himla mycket jag slapp trampa i nedförsbackarna iaf haha.
Har även varit iväg till Willys idag och nu på eftermiddagen var vädret helt underbart för blåste inte alls nu så var så varmnt och skönt! Men de var rätt jobbigt att gå hem med två fulla kassar med ex 3liter youghurt, bananer, köttfärs mm mm så dem var rätt tunga men jag kom hem iaf så nu har jag precis tagit mig en härlig dusch.

Köpte en ny bok med, PS I love you, är den som går på bio nu och den verka riktigt bra. Var tvungen att ha en ny bok för annars hade jag inte haft nått att läsa på tåget till gbg på fredag. :)

Nu ska jag ta och käka lite vindruvor.

Godmorgon!

Jag var ju bara tvungen att prova min bärbara dator nu på morgonen haha. Den funkar utmärkt.
uhh idag vare de kallt när jag steg upp bara 5grader inte mycket de. Men himlen är blå och solen skiner så ska väl inte klaga så men.
Efter jobbet idag ska jag till Willys och handla lite mats å jag har så jag klarar mig tills jag flyttar behöver inte så mycket, men alltid skönt att handla i tid så man slipper springa iväg och handla precis innan de tar slut. :)

Nu ska jag borsta tänderna sen blir de att trampa iväg till jobbet! Hoppas ni får en fin dag!

Utmanad av cia!

Tre namn jag lyssnar till: Madde, Madeleine
Någonting jag tycker om med mig själv:  Hm, att jag vågar prova på olika saker
Någonting jag inte tycker om med mig själv: Att jag vaknar så himla tidigt på morgonen :)
Detta är jag rädd för: Farliga gubbar
Tre saker jag vill ha varje dag: Mat, vatten och fluor tabletter
Tre saker jag absolut inte kan göra: Stå på händer, något som man måste ha bra kordination till :)
Detta tycker jag om att göra: Promenera och umgås med nära och kära!
Detta vill jag göra just nu: Lägga mig i sängen.
Bästa känslan: Vinna, eller när man får beröm
Värsta känslan: Förlora, eller hat
Följande egenskaper ser jag gärna att min partner är/har: Ärlighet
Är jag kär just nu?: Nej
Jag vill gifta mig: Nja, kanske
Följande tre saker vill jag göra innan jag dör: Resa utomlands med kompisar, skaffa en egen familj.
Min käraste ägodel:  Mobilen
Något jag vill ha i present: En soffa
Detta har jag på mig just nu: Lee jeans, svart umbro linne
Favoritkläder: Mjukisar och budweiser tröjan, även dem nya shortsen jag köpte igår. :)
Favoritdjur: Vet ej
Följande musikstilar tilltalar mig mest: De mesta
Då grät jag senast:  Kommer inte ihåg
Stjärntecken: Jungfru
En bok jag gillar: Gömda, Asyl och Mias hemlighet
En film jag gillar: National treasure
TV-program jag gillar:  Oj många de :) Greys anatomy, room sevice mm mm
Favoritdoft: Jenniefer lopez
Detta äter jag gärna: Bacon
Dricker helst: Eget soda streamat vatten
Favoritgodis: Skotte, japp, brejk
Hit vill jag gärna åka på semester: Dit det är varmt
Färg på mina ögon: Bruna
Min längd: I mitt pass står de iaf 174cm
Jag tror på: Inget speciellt
Jag spelar: PS2 :)
Person/er jag beundrar:  Pappa, Mamma och Syster :D
Såhär bor jag: Lägenhet i Karlskrona
Det här tänder mig: -
Det här gör mig avtänd: Påflugna
Favoritfärg:  Rött&Svart
Favoritcitat: -
En hemlighet jag vet. De säger jag inte då är det ju ingen hemlighet längre :)
Den bästa present jag "fått": Fordina av syster. :)
Senast köpta skiva: Oj kommer inte ihåg.
Det jag är mest nöjd med över mitt utseende är: hmm, vaderna
Det jag är missnöjd med: Mitt vänstra öra och mina revben
Udda förmåga/egenskap:  Vet ej
Om jag vore ett djur skulle jag vara: hm!?
Tre personer jag vill ska göra detta test: Oregon, Sofia, Syster

Spänt

Så där då var måndagen den 12 maj över snart med då.
Dagen började rätt segt var väldigt jobbigt att gå upp idag och de vet jag inte när de var senast har alltid hoppat ur sängen direkt jag vaknat men idag låg jag och drog mig från 05.40-06.15 då pappa skicka sms, då var jag tvungen att gå upp för att se va de var fö rväder och tempratur ute. Men när jag väl kom upp slog på tvn och käka frulle piggna jag allt till. De var en konstig spänning på jobbet idag alla var typ jätte slö kändes de som. Sen blev de ju inte bättre av att två personer kom ihop sig och de blev värsta spännngen i köket var lite jobbigt nästan men då tycket jag de var otroligt skönt att vara i grönsakerna så jag hade mitt egna rum hehe. En av konversationerna idag var vill inte nämna några namn så vi säger att dem heter alf och ullda. :) Så här löd de i köket i morse.
Alf var i helvete ska jag få plats med dessa!!!!
Ja ställ dem var faan du vill!!
Okey då för fan!

Haha ja de är inte lätt att jobba i kök jämnt! Tss. Spänningen släåppte väl lite efter våran lunch rast med 13.30 å de höll i sig ett bra tag. Men får hoppas på en bättre dag i morgon. :)

Min cykel färd hem idag var något av de jobbigaste jag varit med om, de blåste så otroligt mycket och självklart hade jag motvind så när jag väl kom till en nerförsbacke så börja de blåsa utav tusan så jag stod still i nerförsbacken jag skojar inte alltså de blåste så mycket så jag kom ingenstans. Sjukt jobbigt var de men bra träning för benen men ändå. Så i morgon vill jag ha medvind tack.

Har inte gjort så mycket mera idag än jobbat, käkat kassler och matvete, pratat med Ida det var mycket trevligt var ju evigheter vi pratades vid i telefon så de var mycket trevligt! Sen var Karl hit en sväng och hjälpte mig med den bärbara datorn så nu funkar den!! :D Så glad nu hehe. Nu kan jag packa ner denna "stora" när jag känner för de! Så nice! Kan även ha med mig den bärbara på tåget på fredag å spela spel med mera. Mycket nice!

Idag var de ju inte ett piss på tvn ju! Suck. Men då får de bli tidigt i säng i stället och läsa lite innan jag somnar, om jag inte fastnar här framför datorn nu vill säga.

Åh mina fingrar som hade blivit så bra sprack upp idag igen, är så lite skinn på ett finger så de lyser helt rött gör rätt ont faktiskt. :( Men är bara att smörja men dem som hade blivit så fina.

Ja just de jag har ju shoppat idag med. En ny bikini och ett par "surf" shorts, i mitt favvo märke WARP alltihop. En trekants bikini och boxertrosor i svart och mörk rosa, shortsen är svarta med ett rosa motiv på sidan, mycket nöjd över detta köp även om de kostade mig en del. Hehe.


Oj mycket onödigt de blev för er att läsa nu! Haha..!


Man ska ha husvagn!

Så där då var jag hemma igen. Var ute i ca 4h idag så har varit här hemma ca 1h redan duschat och pratat med syster. Har bättre på min färg ännu lite mera idag, de va så härligt att ligga på gräset på badstranden, tycker om att höra massa röster och barn som leker då är de nästan så jag somnar när jag ligger och solar, hihi. Så idag fick även ryggen lite färg.

När jag gick där över campingen så kom min saknad av camping livet. Saknar verkligen att "bo" i husvagn, cykla runt på campingen spela spel med familjen, äta köttbiullar med gräddsås och pulver mos! De saknar jag såå mycket. Så husvagn ska då jag skaffa mig när jag blir stor. :)

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu resten av dagen, skulle vilja packa ner resten men är ju lite väl tidigt då det är 19!! dagar kvar hehe.
Kanske får bli till att kolla lite på Prison Break, för går nog inte ut mera idag för vill absolut inte bränna mig så får nog hålla mig inomhus nu Hehe. Och vila upp mig för ännu en veckas jobb och ca 6.2mils cykling. Haha.

Ska nog ta och käka lite! Ha de!

Ännu en dag med SOL!

Underbart!
Nu ska jag snart ge mig ut i solen för att bättra på färgen ännu mer så jag är brun och fin på namngivningen HAHA.
Idag fick de bli ett annat linne då jag inte kan ha sådana ränder på lördag så fick ta något som liknar de jag sak ha på mig så de inte ser helt mongo ut.
Mycket att tänka på nu hehe!
Idag får de iaf bli att sitta i gräset så min kära rumpa får vila lite även om jag satt på en handuk och filt i går så kändes de allt att jag satt på asfalt.

 Ne nu ska jag packa de sista innan jag ger mig ut!
Får se om de blir några bilder idag kan ju vara lite svårt att ta när de är så många andra människor där men får se. :)

Trötter

Så där då var denna ute dagen slut då. Hade jag varit hemhemma hade jag forfarande varit ute men nu är de som de är.
Gick en runda till förut och hamna då på skönstaviks badplats och shit va fint de var där. Så där kommer jag hålla till i morgon var många barn som bada va i hur länge som helst galningarna. Jag hitta en fin klippa att sitta på så imorgon ska jag dit :)
Har fått rejält med färg i dag alltså men jag gick nog in i rättan tid så jag inte hann bränna mig, näsan är lite lite röd men inte mycket. De snyggaste är att jag har fått en sol tatuering av mitt halsband haha.

Åh va de är skönt att sova till fotboll på tvn. Somna ca 15.20 och vakna igen ca 17.10 hehe.

Bjuder på lite bilder kommer mera i morgon!


Min plats i solen :)


Ser ju mega tjock ut men var för jag hade så pösiga kläder på mig :)


Mumma!

Det blir aldrig som man tänkt sig!

Ne de blir de verkligen inte! Jag gick ju som ni vet till LÅNGÖ i mrose med 08.40 där någon gång med en ryggsäck som vägde ton hehe. Var sjukt varmnt men ändå skönt att gå. Men nrä jag kom fram till långö efter ca 70min så hittar jag igen berg att sitta på som Kerstin sagt till mig de enda berget jag såg låg ju ute i havet alltså jag ville ju inte simma hehe. Så efter en tids gående på ön gav jag upp och gick till willys köpte en glass och tohg bussen hem då var klockan redan 10.20 så min förmiddag spenderade jag på min kära tennisplan gick ju helt utmärkt de också även om de inte var de jag planerade från början. Har iaf varit ute i 4h nu kom in jämnt efter 13.00 då jag kände att jag behövde komma bort från solen lite, fick lite ont i huvudet fast att jag drack vatten som en galning när jag sola. Sen så tänkte jag ta de lite vackert så här i början när jag solar så jag inte blir röd iställe för brun hehe. Men färg de har jag då fått vill jag lova hehe.
Kommer in lite bilder från min dag lite senare orkar inte lägga upp dem nu. Jag får lixom lite dåligt samvete när jag sitter inne så här när de är sååå fint ute :) Ska snart ut igen och posta kort till min kära farfar sen tänkte jag gå en tur så är jag ju iaf ute!

Ciao!

Sol dag

Godmorgon! Solen lyser och det är ca 20grader ute redan ! Jippy! Så nu ska jag snart iväg till lång, ska bli så härligt att sitta ute hela dagen, läsa och käka mm. För nu är min "sallad" klar är bara väskan som ska packas med lite böcker filt mm sen beger jag mig av. Får bli till att promenare idag då min rumpa inte orkar sitta på en cykelsadel så den får vila i helgen hihi.
Kameran ligger på laddning så jag kan bjuda på lite härliga bilder när jag kommer hem!
Så ut i solen med er nu så hörs vi senare!!


Helg

Åh så skönt med helg nu. Speciellt när de är så underbart väder!
Har varit ute sen jag kom hem från jobbet idag, gick ut och sätte mig och sola med 15.00 fast inte i busskuren idag, hihi, utan idag blev de på en tennisbana som inte används så jag sätt emig på en påse på asfalt (ont i rumpan) och luta mig mot en stolpe där nätet ska sitta i. Där var de helt underbart att sitta där så där satt jag i 1½h timme idag hade jag även med mig min bok så de var så skönt att sitta där hoppas på att man fått lite färg idag igen. :) Sen med 16.30 fick de bli en promenad till Willys och elgganten då min kolsyre patron var slut, sjukt varmt att gå fast att de var så sent men var även skönt att gå. Så kom jag hem igen strax efter 18.00 så idag har jag iaf varite ute i 3½h om man räknar med min cykel tur hem från jobbet. Kommer nog somna extra gott ikväll nu tror jag.
Min kväll kommer att tillbringas framför tvn då jag ska se talang och berg flyttar in.
Imorgon blir de en hel dag på Långö om nu vädret blir som de är sagt! Så då ska jag ha med mig fika med. Ska göra bacon"sallad" :) Gotti!

Jaha nu har jag bara 15 dagar kvar att jobba här i karlskrona, sen blir de färd mot långed city! Haha..
Skönt, då ska jag grilla de första jag ska göra en mega stor köttbit med potatissallad, för de luktar så gott när man går förbi varje hus härnere på gatan å de bara suger till i magen på mig! :)

Ha en trevlig fredags kväll!!

Första färgen

Haljosan! Här är man pigg och glad. hehe. Blir väl lätt så i dett underbara vädret! Och idag har jag fått min första färg så luvligt haha. Jag är sjuk jag vet ;) Gick ut direkt jag kom hem typ bytte bar om och drack lite vatten sen gick jag och leta upp nått bra ställe där jag kunde sitta och sola och vet ni va jag hamna i en busskur. Men så himla skönt de var där. Hade vindstilla då jag som sagt satt i en kur sen hade jag solen precis framför mig de var så himla skönt sätt där i 1h 45min. Åh va skönt de var så där kommer jag hamna dem närmsta eftermiddagarna nu vill jag lova! Är lite roligt när bussarna kommer varje kvart typ hehe men är bara att vinka förbi dem. :) Är så bra där för är aldrig någon som går på bussen där sen så ligger den synligt från stora vägen så men inte sitter själv någon stans lixom. Så nu har jag hitta mitt favvo ställe. :) Syns på mina armar nu redan! Hihi är så glad när jag får färg! Inte för att jag har svårt att få de men är alltid lika kul första gången!

Åh så gott med fredag i morgon, hehe, denna veckan har gått lika snabbt som alla andra. Kommer bli en kanon helg tror jag om de går enligt mina planer men de tror jag nog. Trevligt trevligt.
I morgon får jag nog ta och städa och diska mm, lite tråkigt men inte haft ork eller tid till de under veckan så då får man bita i de sura och göra massor på en gång! Sånt är livet!!

J*vla A-Kassa säger jag bara, blir så trött kul att få den räkningen men men är bara att se glad ut och betala. Suck!!

Ne nu ska jag ta nått att käka sen blir de tvn.
Hoppas ni haft en trevlig dag!

Ny design

Ja det fick bli en ny design nu också. Tycket den förr avar så mörk och trist nu, vill ha lite ljusare nu när de snart är sommar och allt. hehe. !

Va tycker ni? Ser ni var de står eller?! Haha

Flyttad blogg

Jaha då var min blogg också flyttad till de nya, ser lite annorlunda ut men de ska nog funka fint hoppas jag.
Idag, onsdag har jag jobbat som vanligt, hehe. Idag var jag i plocken de kom sjukt mycket elever och käka direkt när vi öppna tror vi hade haft inne ca 400 redan efter en timme så idag blev man lite svettig då jag står brevid en diskmaskin hela dagen där den är som varmast men de gjorde mig inget då denna dagen gick jätte fort. Sen blev de att sätta sig på cykeln och trampa hemåt, de går bättre och bättre för varje dag har börjat lära mig att inte cykla så himla fort hehe. Var typ bara hemma och byte kläder sen blev de en lång promenad i det vackra vädret till Willys för att inhandla lite frukt och youghurt bland annat. Är så otroligt härligt väder ute så de är ju inte klokt, kolla på mätarn nu den står på 30grader då solen lyser på men ändå klockan är ju snart 20.00. Härligt härligt med värme iaf!
Idag är de inte mycket bra på tvn, inte fören 21.00 då greys börjar,är ju hockey nu men sätter jag mig och kollar på de så somnar jag bara haha..

 Alltså detta är ju helt sjukt det är redan en hel vecka sen som mamma och pappa kom hit, var tar tiden, dagarna vägen!? Jag hinner lixom inte med riktigt! Men de kan gärna gå fort tills 31maj sen kan de gå sakta haha.

Ja de var allt jag hade att medela idag hehe, lämna gärna ett spår efter er så jag vet vilka ni är.

Pappa; Klippa gräs låter ju riktigt kul, hehe men visst kan jag göra de någon gång. :) Hellre de än att vattna alla mammas blommer hon har ute! :D


Glass i en lekpark!

Jao, då var de tisdag eftermiddag redan. Lika härligt väder idag såå skönt! Så idag blev de att ta på sig shortsen innnan jag skulle cykla hem från jobbet, då är de sommarvärme när man kan ha shorts och cykla utan att tycka de är kallt tycker jag.
När jag kom hem idag så fick de bli en liten promenad så gick och köpte en glass sen så gick jag och sätte mig i en lekpark, då fick jag ännu mera sommarkänsla och längtan. Då jag alltid sitter i en lekpark och käkar glass med mina vänner fast idag satt jag ju där själv men iaf. Var även många som klippte gräset idag så de luktade ljuvligt. Åh va de är skönt med värme och sol!

Ska snart börja göra mat, idag blir de bacon och makisar!

Ahh, har bara en skiva kvar av Prison Break nu ju. Hehe, är såå bra. Funderar på om jag ska kolla klart på dem sista avsnitten nu eller om jag ska dra ut på de haha. Men de finns ju inte något annat att titta på fören med 19.00 så de får nog bli att se klart på PB. :D

Ne nu börjar jag bli hungrig!

Ha de!

Måndag och en ny vecka!

Vilket härligt väder det är idag riktigt sommar väder. Så skönt!
Idag var min första dag med att cykla till jobbet! Det gick super bra hehe, var så varmnt och skönt var redan 14grader innan klockan var åtta så. Hehe. Men iaf det tog ca 15min att cykla till jobbet och sträckan är enkel 6.2km :) Så det blir lite över milen jag kommer cykla varje dag, trevligt trevligt.
Vet inte riktigt va jag ska skriva då jag egentligen inte har någon lust att skriva, blir väl så när de inte är någon annan heller som uppdaterar då tappar man lusten. Ska se om de är nått på tvn nu annars blir de att kolla på PB, HAHA.

Hoppas ni har en lika bra och varm dag som jag har!

Prison Break!

Godafton!
Det var tur att jag gav mig iväg på en cykel tur så tidigt som jag gjorde för när jag var på väg hemåt så börja de mulna på men jag fick iaf en jätte härlig tur var ute i 90min cykla till verkö och tillbaka. Var helt slut när jag kom hem, för som jag sagt tidigare så kan jag inte cykla sakta. Var iaf hemma med 10.30 då la jag mig i soffan och slappa framför prison break säsong 2. Ahh de är så sjukt bra så jag såg den första skivan dem fyra första avsnitten men fick ta mig en liten paus nu så jag gick ut och gick ca 30min, så nu är jag ny duschad hihi! Så ska snart lägga mig i soffan igen och kolla mera PB. För i morgon hinner de inte bli så mycket slappt, tänkte cykla till stan i morgon på morgonen om vädret tillåter sen har jag tvättd från 14-21 så då hinner man inte med så mycket mera.

Känndes nästan som om de skulle bli åska när jag var ute nu, för är kolsvarta moln, varmnt och sen tittar solen fram då och då. Men vad vet jag! :)

Några få bilder från min tur i morse, vid verkö!

image311image312image313image314

Nu har dem åkt!

Så där ja då har mor och far lämnat Karlskrona! De har varit mycket trevligt att haft dem här hos mig! Synd bara att dem skulle åka idag när vädret är helt underbart! Strålande sol och blå himmel och nästan vindstilla! Helt underbart! Men men så är de! Vi fick ju en fin promenad igår i solen, har ju inte varit så himmla dåligt väder ändå som tur är!
Idag blir de en cykel dag för mig för nu har jag en sadel igen hihi. Så ska bara skriva klart här sen ska jag ge mig ut på nya äventyr haha!

Lite bilder från igår!

image307

pappa slöar i soffan, som vanligt ;)

image309

Mamma står i köket som vanligt ;)

image310

Dagens underbara väder! :D

Så nu ska jag inte sitta inne mera när solen väntar på mig där ute så nu ska ryggsäcken packas med lite vatten och en bok, vet ju aldrig var man kan hamna! :D

Ha en underbar hm ja just de lördag är de! :D

Snabb grillning!

Hallojsan!
Redan 2maj idag dagarna bara springer förbi.
Igår slog vi rekord i att grilla snabbt haha. Vi hade bestämmt oss sedan länge att vi skulle grilla det var uppehåll så då passa vi på vi åkte till Bastasjö då jag ville att mamma och pappa skulle få se hur de såg ut där uppe, men när vi tände grillen började att regna så vi grilla fort som bara den var nog klara på ca 15min då hade vi fått i oss två korvar var hehe. Men grilla de gjorde vi!
Idag har vi varit en tur på stan, jag skulle kolla på skor men fans ju inte i min storlek som vanligt! Suck så då strunta jag i de blev att pappa fick sig ett bra snygga skor istället och mamma en bikini! Sen käka vi god mat, lövstek med potatisgratäng! Mycket gott, men vet dock inte om jag vill ställa mig på vågen i morgon men! Haha..

Bilder från grillningen;

 image299image300image301image302image303image304image305image306

1maj

Godmorgon, jag har dock varit vaken sen 06.00 :) Jag och pappa kolla på nån skit film men sen vid 07.00 gick vi ut och gick i ca 45min hihi. Nu sitter mamma och pappa där ute och kolla på nån westernfilm lr nått liknande. Vädret är ju inte toppen men inte botten heller hihi. Hörde hur de regna i natt men de får gärna regna på natten bara de inte gör de på dagen, är ju iaf 14grader ute så. :) ja de var lite om min morgon. :)
ha de så trevligt idag på 1maj och allt. :D

RSS 2.0