Jobbig natt men sjukt rolig dag!!

Ja fy F*N säger jag bara vilken natt de börja redan vid 22 då det var någon i huset som börja spela musik rätt högt samma som jag brukar höra samma låt hela tiden. Men jag tänkt ejag var så trött så jag skulle kunna somna men inte så fick gå ner och lägga mif i soffan gl lite på tvn och halv sov men dem prata såå högt och spela jätt ehög musik så när klockan var 01.00 fick jag nog då gick jag ut och upptäkte då att de var tjejen brevid mig som hade fest så jag ringde på då hörde jag bhur dem fort stängde av musiken sprang och titta i titthålet på dörren men våga inte öppna. Så var dem tysta i ca 5min så börja de igen precis när jag höll på att somna så när klockan var 01.45 gick jag ut igen och ringde på och så hända samma sak igen så jävla störnade att dem inte våga öppna dörren. Men efter de blev de iaf tyst. Så jag kunde äntligen få sova några timmar. Jag hade inte brytt mig om de var en fredag lr lördag men nu var de onsdag!! Skiter i att de är lilllördag!!!

Så när klockan ringde i morse var jag rätt trött men vakna till när jag tog en dusch.. Jätte härligt väder idag med, så blev en härlig promenad till jobbet!

På jobbet hände en sån roligt grej haha. Jag servera värsta C KÄNDISEN haha.. Kollar ni på ensam mamma söker!? Det var iaf han andreas lr va han nu heter som Anett dejtar han blondinen på 40år från göteborg jag höll på att dö av skratt haha..  Sen flög dagen bara förbi var jätte mycket att göra idag så mellan 11-14 så gick tiden mega fort och jag var helt slut när jag skulle käka men mycket skoj! Idag käka jag Lax med romsås och kot potatis så sjukt gott!! Blev så äkligt mätt så nu kommer jag vara mätt tills i morgon haha..

Nu sitter jag och väntar på att Callo ska komma då vi ska åka och köpa en resesäng hit hem till mig så Dennis kan sova hos mig! :) Ska även köpa ny patron till soda streamen!!!

Ha en trevlig torsdag!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0