Dåligt bloggande = fullt upp

Nu är måndagen här alltså en ny vecka och studentlivet börjar igen. Roligt..

Under helgen har linda, mika och nettan varit här vi har haft de mycket trevligt.. Men nu sitter dem på flyget till Cypern.. :) Och jag sitter här hehe.. Men men så är de kan inte vara med över allt..

Idag har jag fullt upp som vanligt gud va gött de är att ha något att göra varje dag. Först skola mellan 9-12 sedan hem till syster och passa dennis till 15.30 typ sen blir de hem till mig och göra mig klar för en joggingtur och sedan vattengympa. Efter de lär jag vara halv död så hihi..

Nee kankse dags att göra sig i ordning inför dagen..

Hoppas ni får en trevlig måndag..

Fredag - Regnet verkligen öser ner!!

Hallåj.. Nu var de fredag då.. Fast känns som söndag typ. Inte riktigt hängt med denna veckan va de varit för dagar typ hehe.

Jag har varit en sväng hos syster och handlat lite frukt, efter att tommy åkte hem vid ett tiden.. Har varit väldigt trevligt med besök iaf. Hoppas på mera sånt.. ;)

Nu är iaf tjejerna på väg hit mika och nettan kommer vid halv fem, fem linda är redan här så vi ska ses vid stationen vid halv fem. Känner dock inte alls för att gå ut nu för regnet verkligen öser ner sjukt tråkigt.. Så blir nog en slapp fredags eftermiddag/kväll här hemma med tjejerna.. Mys de..

Nee fy va mörkt och trist de är nu.. Blir ju bara såå trött och seg nu ju.. Men de ändras nog väldigt snabbt sen när jag har lägenheten full av kakklande tjejer haha..

Wallander- tjuven

Godagens.. Redan torsdag ojoj, nästan så man börjar bli lite nervös inför måndagen..

Vad händer i mitt liv nu då?! Öhh, ja inte mkt hehe.. Fast fick ju dock mycket trevligt besök igår som fortfarande är här.. Hihi.. :) Vi kolla på Wallander igår den var lika bra som dem andra och jag kom på vem som hade gjort vad lr va man säger i mitten a som avnligt alltså.. Tss..

Ikväll blir de att gå på bio, får blir att titta på Harry potter..


JAAAAA, i morgon kommer Larsson, Nettan och Mika jeje, vilket röj de kommer bli.. hihi...
Kylen är ju full i härlig dricka.. :)

Nee om man skulle ta och vara lite social kanske?! ;)

xoxo

En helt vanlig onsdag..

Ojdå nu är de snart helg igen, alltså snart skola.. Hihi..

Sov hos syster inatt som sagt, sover inte alls bra där hehe.. Men men kommer ju sova gott inatt så. Vi gick upp 07.30 callo drog till skolan vid 8. Jag och dennis gjorde oss i ordning för dagis. Så vid 9.30 lämna jag han där så gick jag hem och hämta bilen så åkte jag till netonnet och lämna in min kamera så nu är de äntligen gjort haha.. Tog sin tid hehe.. Sen var de bara hem och slänga i sig en macka och iväg på träning, är såå gött med core pass.. Så kommer nog bli en del core i höst skulle jag tro.
Tog mig en tur till Eriksberg köpte mig äntligen en ny hårborste då jag inte hade några piggar kvar på den andra typ haha.. Jag hade sån tur så de var rea på den med så kosta bara 29.90 istället för 59.90 hihi.. Gick även in på systemet när jag ändå var där så handla inför helgen, fick ju present kort på systemet av syster på 250kr så jag gick bara och plocka i en massa hehe.. Så kommer jag fram till kassan och ska betal ja då gick de på exakt 250kr haha. Rätt bra gjort av mig för gick inte och räkna utan bara tog de jag ville ha typ. Hihi..Så nu har jag väl så jag ska klara mig på lördag haha..

Behövde inte passa dennis nu ikväll för hans mor var för trött för att träna sa hon så då blir jag hemma istället..

Men är rätt säker på att jag kommer få en trevlig och rolig kväll.. ;)

Bye bye


Idag är ingen vanligt dag..

För idag fyller jag 21.. Wow haha... Har haft en jätte bra dag med min sköna familj, bara "mannen" i mitt liv som fattas..

Har iaf haft fullt upp från att jag gick upp. Fick ju även en härlig lön idag så idag har bankkortet gått för varmt haha.. Men man fyller ju bara en gång om året. Har köpt mig en ny dator en rosa liten mini pc, mycket nöjd. Hihi.. Sen en present till mor och far som tack för att jag fått bott där i sommar de blev en ljus blå liten digitalkamera. Sen blev de även en efterlängtad tripp till city gross så nu har jag mat så jag klarar mig i flera månader haha.. Presenterna jag fått idag har varit såå bra, av mor och far fick jag pengar och tomas ledins senaste skiva som jag önskat mig, av syster med familj fick jag present kort på gina, cubus och bolaget. Nice nice, Sen fick jag pengar av farmor och kent. Såå nöjd.. :)


Sen har jag fått många gratulationer så tack alla.. :)


Nu sitter jag hos syster blir att sova här då Emir är i umeå över natten.. Syster börjar även skolan i morgon så jag ska lämna dennis på dagis. Sen har jag fullt upp hela dagen med att lämna in min kamera till att träna och äta typ haha..



Nee nu ska jag surfa runt på min rosa hihi..


xoxo


Måndag...

Då var de en ny vecka igen då. Jag har varit hemma här i göteborg en vecka redan. Shit va fort dagarna går, om en vecka sitter jag i skolan igen. Längtar faktiskt lite. Ska bli så kul och se vad va ska göra de näramste året, när jag kollat på schemat ser de ju mycket lovande ut hihi..

Det var såå skönt att få sova hela natten inatt utan att bli väckte hehe.. Sover betydligt bättre i min egen säng. Men vakna ändå vid 08.15 men utvilad så då var de ju okey. Jag koka mig ett ägg sen gav jag mig ut och sprang ojoj va de kändes att de var några dagar sedan gick lite halv trögt men jag rivstarta med att ta 80trappsteg upp för ramberget hehe. De kändes vill jag lova. Hitta en ny väg att springa igen denna var mycket mysigare än de förra då jag sprang mer i skogen och i parken mm.. Så denna tur tar jag nog flera gånger. Är så skönt att ha lite vägar att välja mellan är rätt tråkigt att springa samma jämnt. :) Jag var ute i 25min lagom så här efter ett litet uppehåll.

Så nu sitter jag här ny duschad hehe.. Blir nog så att jag följer med syster och dennis in till stan en sväng. Callo ska köpa present till Dennis. Jag har faktikst redan köpt present till han. Mycket nöjd över presenten faktiskt hihi..

Jag behöver dock hanlda lite mat eller youghurt så jag kan käka någon kvällsmat och frulle i morgon hehe.. För de är tomt i kyl och frys men är ju för att i morgon ska jag till City Gross. Älskar den affären hehe. Så de är vad jag önskat mig av syster i present att få åka dit hihi..

Sen måste jag verkligen städa här hemma är sjukt hur de kan bli så dammigt när man inte ens är hemma.. Så de får jag sysslesätta mig med ikväll för i morgon kommer ju mor och far hit då får de ju se rent ut haha.. Ska även på vattengympa i eftermiddag ska bli skoj att komma igång med de igen. Hoppas på nya roliga pass..

Åhh i morgon ska jag köpa dator trallalalallaaa.. :)


En mysig dag

Åh va glad jag blev när jag vakna i morse för idag gav dennis mig sovmorgon! Till 08.30 så snäll han är, hihi..

Vi vakna till ett jätte fint väder så blev en morgon promenad hem till mig kolla posten och fick en glad överraskning ang min lön. Nice nice.. :)

När dennis sov middag så blev de så att jag med gjorde de hehe.. Sover så himla dåligt här alltså, är nog för att de är på tok för ljust i sovrummet de finns ingen rullgardin eller likande så blir lite ljust.. Men nu är de en natt kvar sen får jag sova i min sköna säng igen hihi..
De blev iaf en sen middagslur idag vi vakna till vid 14.30 då var de bara att göra sig i ordning så gick vi bort till bowlinghallen då PinPals hade grillkväll typ.. Först va de en timmes bowling sen upp till rambergsparken för grillning och spelning av kubb och frispygolf "hur man nu stavar" Så har aft en jätte mysig eftermiddag, vi kom hem med 19.30 då var de på tiden att borsta dennis gaddar läsa några böcker sedan bums i säng. :)
Och ja jag hamna här hehe.. Men ska nog snart lägga mig och kolla på någon film tror jag..

Imorgon får man middags sällskap mycket trevligt.. De är söta Hanna som kommer hit på lunch/middag.. Ska bli mysigt.. Sen kommer Dennis päron vid 17 tiden..



















----------------------------------------------------------------------------------------------------

Åh vad jag längtar till nästa helg.. Då kommer mina tre favvorit girls.. Vilken helg de kommer bli!! :D




<3<3<3
xoxo

Jag höll va jag lova..

Åhh ja herregud vilken dag!! Har varit ute nästan hela dagen.. Så underbart..

Vi tog oss en ordentlig långpromenad förut härifrån till mig och tillbaka fast vi tog svägen om dammen med, där hade vi en mysig fika stund som avslutades med att dennis mata ankorna för jag var typ livrädd haha.. Tog faktiskt lite kort så ni får se.. :)

















när vi kom hem var Dennis lite slö så vi satte oss i sängen och läste lite.. Tills han fick syn på kameran då villa han "posa" lite, ja på hans vis hehe. Jag ser dock helt cp ut :P







Natti!!

Madde va gör du inne?!?!? Gå ut!!

Halloj... Vilken underar dag vi har här idag.. Ännu lever sommaren kvar, nice.. Men va gör jag då här inne?!
Jo de är så att jag precis kommit in, då jag varit och lämnat Dennis på dagis, idag är första dagen att lämna helt mellan 9.30-12.00 men de går nog bra.. Han lev lite lessen när jag gick men slutar lika fort när han inte ser en längre.. Så jag gick till willys och banken.. Så nu är fikat till pikniken köpt.. Tänkte jag skulle sätta mig ute i solen med en bok men då har inte solen kommit till baksidan ännu för vill inte sitta på framsidan hihi.. Därför sitter jag här inne nu, blir att sätta sig ute när jag hämtat dennis och han sover. Sen när vi käkat efter han vaknat så tar vi oss en sväng till ankorna i dammen så har jag ju köpt fika så kommer allt vara ute mycket idag iaf.. hihi...

Sitter och lyssnar på Ledin nu via spotify som syster lyckas fixa som jag me vill ha!!! :( Men ska fixa de om en vecka när jagköpt mig en mini pc. :) Iaf Ledin spelar ju på liseberg ikväll vore nice att gå dit och lyssna men lite tråkigt själv, okey dennis är ju med men han kommer ju sova i vagnen.. Men men får se hur jag gör..

Xoxo

Rolig dag..

Då är snart första dagen av mina fem dagars passning av dennis över.. Idag har vi varit på inskolningen på dagis var bara där mellan 9-10 men de gick jätte bra.. Sen var de hem leka en stund så blev de lunch sen att sova middag för Dennis inte mig hehe.. När han vakna vid 14 tiden gick vi och mötte Lovisa vid wiesel så tog vi vagnen in till stan för en fika. Va mycket skoj att träffa henne :) vi var hemma igen vid 17 då hade vi även hunnit förbi mig för att kolla posten.. Så de blev till att käka när vi kom hem, även en hel del bowlingspelande haha.. Men de roligaste idag har nog varit badet herregud va galen han är i vattnet skväte ner mig så jag och HELA badrummet var pissblött men kul hade han och ren blev han de som va meningen..Men man blir rätt slö av att bada så blev till att sitta och läsa i nästan en timma tror vi hann igenom 15 böcker Haha.. Så jag bara snart ska vi borsta tänderna och sova för i morgon ska vi till dagis igen. Då hoppa han ner från soffan och upp för trappan för att borsta gaddarna och sedan sova. Självklart efter att läst en bok först hihi.. Så nu ligger han där upp tyst är han iaf vet inte om han somnat ännu.. :)

Vi har haft jätte skönt väder hela dagen hoppas på de samma i morgon så ska vi nog ge oss ut på en piknik eller liknande efter han sovit middag. Blir väl att gå upp till dammen och mata ankorna. Då kan ju vi oxå fika där tycker jag.. :)
Om de är fint väder i morgon också då vill säga..

Blir inte mycket träningen nu inte sån träning jag vill men blir ju iaf minst 1h promenad varje dag.. Här är innan träningen igår..

Underbart väder även då..



taget från mitt fönster..





Man får ju se lite normal ut när man ska iväg och träna bland folk.. Hihi...

bilder

Nu ska jag äntligen få in bilderna från tunisien.. Men nu slänger jag bara in demorkar inte skriva under dem lr liknande..




Nee fyy detta va tråkigt men lagt upp alla bilderna på facebook så ni får titta där.. :)

Dag-Otto fick mig att göra detta. :)

Gudars vilken go träning de var förut ett jätte bra core pass och en härlig löprunda! Nu blir de ju ingen mer träning fören tidigast söndag.. Men de får iaf bli en lååångpromenad varje dag. Tänker inte och vill inte bli stilla sittandes bara för att jag ska passa Dennis..

Oj hoppas nu blev de visst att jag klickade hem Stefan & Krister - Två ägg i högklackat och Snålvatten & Jäkelskap. Allt bara för att Dag Otto är så grym haha.. Så nu kommer jag aldrig ha tråkigt här hemma då är de bara att kolla på dessa tokar haha..

Nu blir de att kika på friidrott sen blir de att lägga sig i rätt tidigt..

Imorgon kommer de komma in en hel drös med bilder bla från tunisien!

Effektiv dag

Vilken härlig dag med solsken vi har här i sköna göteborg. Dock blåser de lite men ska inte klaga nu när solen visar sig iaf hihi..

Blev en liten tur på stan förut med syster och dennis.. Var hemma vid två tiden då hade jag tvätt tid för hade/har sjukt mycket tvätt då jag har så mycket sängkläder som ska tvättas plus två stora filtar och lite vanliga kläder hehe.. Men nu blev jag av med de mesta, blir att tvätta en maskin hos syster nu i veckan näa jag ska bo där. :) Maten som jag åt idag va lika god som igår en härlig blandning av kolhydrater, protein och fett, de gillar jag :) Så nu ska jag bara slappa här i soffan tills klockan börjat närma sig 18 då är de dags för "höstens" första core pass. Efter de 25mins passet blir de att springa den nya rundan ska bli mycket intressant hihi..

Blev lite ändrade tider med dennis dagis så behöver inte sova där i natt utan vi ska vara på dagis 9 i morgon. Men sen kommer jag ju att bo där då bara jag och Dennis hihi..

ne vila va de.. :)

Solsken, va finns de?!

God dag!!

Vilken härlig morgon jag haft. Vakna vid 9 tiden då jag gick jag ut på min morgonpromenad och detta i strålande solsken de hör ju inte till vanligheterna. Sen blev de en härlig frulle mumms.. Nu sitte jag och kolla på friidrott och väntar på att syster ska höra av sig så ska vi åka in till stan.. Nice nice..

Idag blir de en riktig tränar dag, Morgonpromenad 30min, core 25min direkt efter coren blir de att springa den nya rundan.. Gott gott!! 

Blir väl troligen att sova hos syster idag då hon och Emir åkre till landvetter vid 9 tiden i morgon, jag och dennis ska till dagis.. :)

nu ringde syster dags att gå.. Ha en bra dag...

Top models is back!

Har ju glömt att nämna att "top models" är tillbaka i korpen hihi.. De blir alltså korpen även nu i höst. Hoppas de kommer gå lite bättre än i våras. :) Får träna lite mera kanske hihi.. Eller så hoppas jag på att vi inte hamnar i samma svåra grupp igen.. :)

Nu blir de nog snart sängen. Imorgon blir de en sväng in till stan med syster och Dennis vid 11-12 tiden..


Natti

I love färskpotatis!!

Nu var dagen här då dem flesta barn/ungdommar börjar i skolan.. Härligt för dem haha.. Själv har jag sommarlov o två veckor till, underbart!

Oj va väck jag var när klockan ringde i morse 07.15 tog lite tid innan jag fatta va de var fö rnågot som ringde, så fick ja panik att neej nu vaknar mamma eftersom de tog sån tid för mig att stänga av klockan. Men när jag kom ur sängen kom jag på att jag är hemma haha.. Så kan de gå.. Sen var de bara att klä på sig och borsta gaddarna så blev de en promenad till syster.. Dennis vakna vid 08.15 då var de dags för frulle jag käka upp min pizza som blev över från igår dennis käka puffar och blåbär. :) Callo kom hem rätt tidigt redan vid 10 tiden så fixa och dona vi lite.. Gick hem när dem skulle till dagis vid 13.30 tiden ungefär.
Då var de bara att börja med maten dirket jag kom hem, blev såå god mat!! Bacon, kokt ägg med färskpotatis och gräddfil.. Gahh älska färskpotatis!! :)

Nu har jag varit ute och gått i 30min så nu har jag en bättra springrunda att ta i morgon som inte innehåller några tarfikljus och därmed inga stopp.. Vet dock inte hur lång sträckan blir men får mäta den under veckan med en bil.. :)

Nää nu ska jag lägga mig här i soffan och läsa en skvaller tidining tills friidrotten börjar!!

Ha de!!

Första stadsturen gjord..

Godkväll.. Nu sitter jag hemma hos mig igen. Så skönt att vara hemma igen.. Sitter som jag alltid gör här hemma i soffan med datorn i knät och tvn på.. Plus ett glas bubbelvatten kan ju inte bli bättre detta. Hihi..

Vi kom iväg lite efter 10, de var sjukt segt att köra speciellt till uddevalla men stanna där och käka en korv.. :P Sen var de bara att trampa gasen i botten på motorvägen hehe.. Vi vär la här jämt efter tolv då var de bara att bära in allt i lägenheten sen hem till syster men där sa vi typ bara hej så äkte vi iväg och handla. Så nu klarar jag mig till den 25:e då jag ska stor handla. Sen hem till syster igen då vakna dennis, så då fick man sig en mysig kram och puss.. Efter en stund kom Emir hem då blev de att käka pizza mycket gott hehe.. Åkte hem hit vid fyra tiden vinka av mamma sen var de bara att börja packa upp. På med bra musik så gick de också bra dock sjukt tråkigt att packa upp viste inte riktigt var jag skulle börja haha.. Så nu är de som vanligt här hemma och jag njuter av ett rent och fint hem haha. Var klar med allt vid sex tiden då var de bara att byta om för en joggingtur min första i stads miljö. Det gick väl rätt bra men mycket jobbigare iaf mentalt att springa så här bland folk men jag lär väl mig de med.. :) Det blev iaf en runda på 3.8km som tog mig 17min 33sek.

Imorgon blir de att gå upp 07.15 för att infinna mig hos syster och dennis innan 08.15, sen ska jag till banken i morgon och även öpnna mitt träningskort igen så jag kan börja köra lite pass igen. Längtar faktiskt efter core passen dem är så sköna. :)

ne nu ska jag kika efter en bärbar dator som jag ska köpa till mig själv i present haha..

Hem till Hisingen!

Godmorgon.. Idag är sista dagen här hemhemma i långed.. Ska bli så undebart att fåå komma hem till mig igen och få göra som jag vill.. Inte för att de varit några problem här hemma hos mor och far men iaf.. Att få sköta sig själv är nog de bästa.. Vet inte riktigt när vi åker men jag är klar iaf bara vänta på att mamma ska bli klar så åker vi.. Så de blir nog en rätt lugn dag ska dock ut och springa idag tänker inte ändra på mina rutiner.. :) Mer än nödvändigt ska jag väl säga för nu iveckan blir de ju lite speciellt med tanke på att jag ska pass Dennis. Men jag hoppas de går så bra på dagisinskolningen att jag kan lämna han en stund där ons-fre så hinner jag träna medans han är där. :)

Hur ska man sammanfatta denna SOMMAREN då? För jag tycker sommaren är slut nu dels för att jag åker hem och sen för att de är så himla kallt ute riktigt höst väder redan tyvärr.. Men jag har iaf haft ett sommarjobb som jag har gillat och tjänat pengar på. Jag har varit på liseberg, de har blivit en del fester, fotboll, på tok för lite sol och bad. Men jag fick iaf en underbar vecka i tunisien.. Jag har hunnit träffa många av mina underbara vänner som jag är så glad över att jag har.. Så a jag är hel nöjd med denna sommaren även om de vädermässigt nog varit de sämsta jag varit med om men hehe..

Ne nu ska jag jaga på mamma lite så vi kan åka någon gång hehe..

Xoxo


Mycket skratt blev de.. ;)

Brr, shit va kallt de vart ut nu då.. Men vi slapp ju iaf regn på matchen. Så Cia de var riktigt nice väder att kolla på fotboll faktiskt. :) Kom lite regndroppar men inget man tänkte på.. Kan ju säga att detta varit den roliagste eftermiddagen jag haft på länge. Så mycket som jag skrattat eller rättare sagt vi skrattat jag och nettan. Hihi.. Så skoj känns som de var igår vi va typ, inte typ 2år som de tyvärr varit.. Men de tar vi ju igen nu.. Så i morgon blir de nog träningsvärk i magen.. ;) Men de värsta är att magen kommer få träna ännu mera i morgon för då ska jag vara med Larsson, det kommer ju bli minst lika skoj.. Faan va underbara vänner jag har!! :D

Nu försöker jag få upp värmen här innan jag ska sova har flanell pyjamas, duntäcke och en filt.. Plus den bärbara datorn som står i knät.. Så hoppas de blir lite värme snart.. :)

Såå gött att de är sista jobbar dagen i morgon kommer nog städa med ett leende på läpparna hihi..

xoxo

Regn och åska faan va trist..

Nu är de bara en dag kvar att jobba så skönt.. :)

Åh va jag blir less på detta vädret nu regnar de som bara den och åskar. Suck.. Får hoppas att de ger sig snart för jag vill ut på en promenad, sen ska jag ju upp och kolla på fotboll med inte så kul i detta vädret men men den som lever får se..
Det blev iaf väldigt mörkt nu så känns som klockan är 22 typ..

Har inge kul alls att skriva egentligen men haha..

Gick ju bra trots allt..

Nu sitter jag här igen ny duschad och go haha..

Gick faktiskt mycket bra att jogga idag, även om jag hade/har tandvärk.. Blev på 20min idag med så är nöjd..

Så nu vet jag inte vad jag ska göra tycker dagarna nu förtiden går såå sakta fast är väl gött på ett vis men har ju inget att göra känns de som..  Fast igentligen har jag fullt upp varje dag..
Imorgon jobbar jag sen blir de att vara med nettan vi ska käka pizza sen blir de att kolla på div5 fotboll. :) På fredag vet jag inte riktigt va jag ska göra men något lär de ju bli,  kanske en sväng till Larsson om inte har något för sig..
Det blir även till att packa i helgen då jag åker hem till sköna göteborg igen på söndag tror jag de blir om inte lördag.. Sen nästa vecka är de full fart ska passa dennis hela veckan men bara lite på måndag, tisdag men sen blir de 24/7 från onsdag till söndag då hans päron åker till Paris.. Sen 28-30/8 får jag främat av inga mindre än Larsson, Nettan och Mika!! Kommer bli skoj skoj.. :) Så har en del att se framemot sen börjar skolan igen den 1/9 ska också bli mycket roligt..

Men de som jag ser framemot allra mest är den 26/11 då ska jag och kära syster på TAKIDA! Fatta va grymt de kommer vara!! :D

Nu får jag väl gå ner och ta mig något att käka och vara lite social mot päronen..

xoxo

Tack syster.. :)


Lugg.. :)

Snart är onsdagen över då har jag bara två dagar kvar att jobb nice nice.. ;)
Idag var jag till bengtsfors igen då och laga mitt hål gick mycket bättre än jag trodde hade en grym tandläkare.! Efter de åkte jag hem till sjuka cia. Hihi. Hon klippte min lugg då jag nu vågat mig på detta och ojoj va bra de blev hihi.. Blev lika nöjda båda två tror jag hihi.. Sen hjälpte jag cia lite med att flytta lite saker från hennes lya... Nu sitter jag här och ska snart ge mig ut på en joggingtur har dock rätt ont i munnen nu när bedövningen har släppt men de ska inte hindra mig från att jogga..

Slänger in några bilder på mitt nya jag då haha..






Åh neej..

Så skönt att bara ha tre dagar kvar att jobba.. :)

Nu har jag precis kommit hem från bengtsfors var till tandläkarn tyvärr hade jag ett hål. Suck. Men fick tid redan i morgon så är gött men hatar att laga hål inte för att de gör ont utan just ljudet från borrarna mm.. Gahh.. Får ont i magen bara jag tänker på de haha.. Dock väldigt gött att få de gjort nu när jag inte behöver betala något. :)

Äntligen har solen hittat hem igen dagen började väldigt grå och trist sen spö regna de ett tag men nu är de blått och fint igen.. Nice nice.. Så eftre maten blir de nog att gå ut på en promenad..

Skulle ju vart till Cia iadg men stackarn har blivit jätte sjuk.. Inte skoj de... Hoppas hon hinner piggna till denna veckan så vi kan ses iaf. :)


 

3.2km på 20min..

Så där nu är jag inne på sista jobbveckan skönt skönt.. Vädret idag har varit piss, så rätt skönt att jobba men man blir ju så himla seg när de är mörkt och trist hela dagen... Även fast jag var noll motiverad för att jogga idag tog jag mig i kragen och gick ut. Idag på en ny runda som jag mätte till 3.2km detta avklarade jag på 20min så känner mig rätt nöjd med tiden.. Det gick hyfsat lätt bara de att de var så kvavat för precis innan jag var klar börja de mullra som bara den.. Så var väldigt svett när jag var klar. Men så himla skönt..

Imorgon blir de först jobb sen blir de att åka till Bengtsfors för att hämta mina grejor hos ida,ett besök hos tandläkaren och sen hälsa på kära kusin.. :) Får se vad som händer hos cia inte bestämmt de än.. Hihi..

Ja de är väl va som hänt i mitt liv de senaste..

Var ju på kräftkalaset i bengtsfors i helgen med, kul kul.. :)

Sola,åh nej då går vi i moln...

Såå gött med fredag!!! Det är så skönt attt jag bara har en jobb vecka kvar att jobba nu.. Börjar bli riktigt segt nu...

Efter jobbet åkte jag och mor till stugan för at bättra på brännan jag hann läsa ut dalslänningen och käka två smörgåsar så gick solen i moln i ett stort svart moln.. Jeje va kul.. Suck bara att packa ihop och åka hem igen de.. Blä.. Nu har de dock varit klar blått sen vi kom hem typ men nu är både jag och mamma lite sura på solen så vi sitter inne och kollar på film inne på andra filmen nu haha..
Har iaf trvligt sällskap till filmerna nämligen HD och Dexter! Jag börjar klara av de mer och bättre för varje dag, detta med katter. Hehe.. :)

Men dem är sjukt söta se själva..








Söta av.. :) Dem ligger oftas så nära varann.. Bröder som dem är.. hihi..

Här kommer en hel hög med bilder från tunisien en del vackrare än andra haha

Dag 1!


Dag 2


Dag 3!



Meen åhh!! Nu har jag försökt ladda upp dessa bilder itre dagar!! Men denna datorn och internet är helt cp!! Så nu får jag inte upp mera bilder.. Men men detta är ju några iaf har bara 35st kvar att ladda upp.. Suck.. Men får proav senare annars får ni vänta med att se dem tills jag kommer hem till gbg där de går något fortare att ladda upp...


Idag skiner solen och de är jätte härligt ute.. Nu har jag bara 7dagar kvar att jobba underbart!!

Senare ska jag och Emma åka till bäckefors först för att spela lite minigolf och fika sen blir de att kolla på herrlagsmatchen trevligt trevligt..

Har hunnit med min joggingtur idag med. Åhh va skönt de är att vara ute och jogga i skogen.. Har ju bytt ställe att springa på nu.. :)

Xoxo

hallå hallå, banan banan, nice price, price price

Heej!! Då har man kommit tillbaka till Sverige igen då efter en nundebar vecka i värmen.. Vi kom hem igår vid 11 tiden landa vi. Så var rätt sliten igår då vi fick gå upp vid 00.45 för bussen till monastir gick 02.05 lyckades iaf sova två timmar på flyget men annars var de inte så mycket man sov igår.. Men nog om de. Har haft de underbart i solen haft mellan 35-45 grdera varje dag!! God mat och trevligt sällskap. Bilder kommer men orka inte sätta mig vid mors dator nu gör de i morgon istället.. För bilder säger ju mer än tusen ord sägs de ju. ;)

Idag var man då tillbaka på jobbet, är inte alls tråkigt själva jobbet men shtit va tomt de var utan Sofia. :( Kändes jätte konstigt att komma ner till labbet så var hon inte där. Så Sofia du var mycket saknad idag och kommer så vara dem åtta dagar jag har kvar att jobba..

Sen blev de hem och slöa eller om man nu kan de då vi fått hem katterna HD och Dexter hämta hem dem igår hihi.. SÅ söta så.. Var så himla trött vid 15 tiden så då blev de dags att ge sig ut på en joggingtur men idag tog jag fyrhjulingen och åkte ut i skogen vid tjärnen och sprang där istället för är lite tjatigt att springa elljusspåret varje gång. Så blev en skön joggingtur idag härligt härligt..

Ne ny har jag många bloggar att läsa ikapp :)

Ha de!!

RSS 2.0