Nu åker vi...

Nu åker vi strax mot landvetter.. :) Om ca 30minkommer taxin.. Jeje...

Ni får ha en trevlig vecka här!!!


En oplanerad lördagskväll..

Åh faan de går ju aldrig något bra på tvn nu för tiden!! SÅ funderar på att gå till handlarn och hyra en film åt mig, mor och far för detta funkar ju inte..

Tänkte bara slänga in någon bild från förra fredagen när min kära faster Unne var här..



Jag och pappa.. Vi spela kubb i några timmar och här är de vinnande laget;

Jag, Faster och pappa. Sen är crister med på ett hörn dock inte i vårt lag.. :)


Nee nu ska jag dra ner och hyra film..

xoxo

Tråk väder..

Gött två dagar kvar tills vi åker nu!! :D Här regnar de ju som vanligt, så jag tycker jag är en otroligt snäll dotter idag som körde hem fyrhjulinegn åt pappa från Ed och hem hit himlen var så svart som aldrig förr och de börja även åska. När jag kommit lite mer än halva vägen börja de regna inge små droppar var de vill jag lova. :) Men nu är de gött att 4-hjulingen är hemma igen. :)

Nu tänkte jag att jag skulle vila mig en stund rätt sliten är jag. Böev ju sent igår då jag kolla på flim med emma hos henne så var hemma lite före tolv och de är sent för att vara mig. Men sov iaf till 8 de var inte dåligt hehe.. Då gick jag och dennis ut och tig en morgon promenad blev även att ploka hallon finns gott om dem här, så de blev en väldigt god frukost när vi kom hem.

Ikväll blir de nog lungt kanske se en film lr två..

Imorgon på eftermiddagen åker jag och mamma hem til göteborg för måndag morgon 8.15 kommer taxin och hämtar oss för avfärd till landvetter. :D

Men hinner nog slänga in ett inlägg i morgon med.. :)

Gud va gött en mår nu när jag börjat att jogga, joggar varannan dag och de bara känns så rätt. :)

xoxo

Semester!!!

Jaaa, åhh va jag njuter såå skönt de ska bli med lite ledighet. Speciellt när man ska utomlands, nice nice..

Idag var de lite sorligt på jobbet sista dagen jag och Sofia jobba ihop :`( Hur ska nu detta gå.. Har iaf haft grymt skoj på både frukosten och lunchen så de tackar jag för!! :) <3

Nu är de fullrulle här hemma dennis och callo är här.. Dennis var så goo förut när jag kom hem från jobbet hihi.. Saknat han massor..

Sitter här ny duschad och allt känns så himla bra, varit ut på min joggingrunda idag tog jag in ytterliggare 1min så är nere på 16min nu! Såå nöjd och stolt över mig själv. Så till veckan blir de att springa innan frullen på beachen ;)
Har även hunnit med en promenad till mormor ochh tillbaka. Sen var jag över en sväng till kenny med syster och dennis, kolla in "våra" katter. Dem växer ju för sjutton för varje dag nu.. :)

Ikväll blir de att se på film med emma och äta lite godis/chips va de nu blir.. Nice nice..

xoxo

Somnar snart efter denna dag!!

Gött bara två dagar kvar att jobba sen blir de lite sol och semester, underbart...

Idag har de varit full rulle hela dagen, först jobb och en massa skratt med sofia vad ska jag göra mina två sista jobb veckor utan dig?! :)
När jag kom hem var de bara att byta om och sen åka till bengtsfors för att träffa Ida. Mycket trevligt. Men vi får skärpa oss med att träffas typ 1 gång var 8:e månad.. Hon och Daniel bodde iaf jätte fint värsta mysigt.. Åkte från dem vid 17.30 så nrä jag kom hem var de bara att hoppa i joggingkläderna, idag gick de så himla mycket bättre och lättare förbättrade även min tid med 3min!! Mycket nöjd. Så när man kom hem svettigt och go blev de en skön dusch.. Vid 19.30 gick jag över till Kenny kolla in våra små katter. Dem var hel galna idag hihi.. Faan va skojj jag hade åt Kenny och katterna haha.. Höll på att dö tss. Så nu sitter jag i sängen med ögonlock som väger ton känns de som..

Imorgon blir de fullt upp med, fast de blir en hel dag med mamma.. <3

Ne dags att sova!!


<3<3<3

HD & Dexter!

Nu har jag varit så  där mega dålig på att blogga igen.. Men händer inte så mycket i mitt liv just nu, jag jobbar, ute och går sen blir de att se på tv för att sen sova typ.. :)

Men igår hände de något roligt, jag tog med mor och far till åmåll så köpte jag ett par joggingskor :) När vi kom hem gick jag ut och gick med emma i 85min sen hem och vila en stund för att se ge mig ut och springa i 20min. Åhh va härligt de var.. Kände mig så duktig hihi..
Senare på kvällen gick jag över till Kenny stod och tjata i en timme typ, hans kattungar är ju såå söta och jag har sagt till mor och far att dem får skaffa sig en men dem har varit lite halv förtjusta i de. Men igår vet ni då ni. Hihi. När jag kom hem från kenny hann jag inte mer än innanför dörren så villa mamma och pappa med över till Kenny för att titta.. Så när dem väl fick syn på dem bestämde dem sig rätt snabbt. Så nu kommer de nytillskott i familjen lindquist och inte bara en utan TVÅ! :) Dem ska heta HD " för de blir Dennis Halalkic baklänges var pappas motivering :)" Den andra ska hete Dexter. Hihi.. Ska bli skojj med två katter är ju dock inte mina favvo djur men om jag är med när dem är små kanske jag kan komma gilla dem mera.. :) Dem får dem väl om 2veckor lr något sånt. Hihi..


Ne nu ska jag softa en stund innan jag ska ut och gå med emma!!!

Fin i håret igen.. 11 dagar kvar..

Var tar dagarna vägen?! Tyckte inte de var alls längesedan jag skrev här på bloggen att de var 70dagar kvar till tunisien och nu är de bara 11. SJUKT!!! Kan erkänna att jag börjar bli lite små nervös inför flygresan, då jag lovar att mina öron kommer spricka eller något liknande.. Men i morgon när vi åker och shoppar ska jag shoppa mest inne på apoteket haha.. Ska ta ut min nässpray för mina bihåller sen blir de öronproppar att ha på flyget sen får de bli en flaksa med solkräm haha. Hittar säkert något mer att handla där inne.. Tss.. Men allt annat med resan ska bara bli såå skönt.. Åhh av gött de ska bli, bara ligga i solen eller i vattnet på en madrass och dricka iskalla drinkar.. Nice nice...

Jo glömde ju skriva de förut att igår fyllde ju syster 25 så dår åkte vi ju hem till henne, var även hem en sväng till mig själv men iaf. Syster bjöd på jätte god mat, köttfärspajer sedan en mega god tårta fick med mig en bit hem men den slank ner efter maten förut hihi. De va skönt att vara tillbaka på Hisingen en sväng även om de inte blev så länge.. Dennis var ju bara för rolig, han har lärt sig många nya ord nu.. Så blev ju att man lekte en hel del med han, jag fick inte sätta mig ner jag inte hihi.. Han blev lite lessen när vi skulle åka då han oxå ville med han tog till och med mina slor och gick iväg med hihi.. Men när jag tog tillbaka dem sa han bara NEJ.. Så hämta han sina egna skor och blev jätte glad sätte sig i trappan och villa ha på sig skorna men han skulle ju inte med igår. Så då blev han lite putt hihi..

Kommer bli kul att passa dennis medans hans päron roar sig i Paris. Ska bo hos dennis då från 19-23 augusti. Ojoj va skojj vi kommer ha.. :)

Gahh vilken träningsvärk jag har i benen nu, blev ju en härlig promenad för mig och emma förut och nu känns de vill jag lova.. Men en underbar smärta mera sånt tack...

Nee dags att kolla på tvn.. Hittat kanalen E som jag är helt såld på nu.. Haha.. Just nu är de kendra.. :)

xoxo



Snygg han är.. :)

En hel del bilder från sommaren som gått..



Midsommar...









Så här ska de vara när de är SOMMAR.. Detta vid våran stuga.



Hemma hos Larsson blir man alltid bjuden på GOD mat. Här är de hemmagjorda biffar med kroketter och egen gjord sås.. Mumms.. :)







Från Bengtsforsfestivalen..

 

Jag och Dennis var iväg till en lekpark en dag i juni haha..


De var lite bilder iaf orkar inte lägga upp mera nu. Men nu har jag ju skaffat mig en kamera som funkar så ska försöka få uppp lite mera bilder.. Hihi..

Idag har jag jobbat som vanligt, hade en trevlig frukost med en något stressad sofia, jag hitta henne iaf bland allt papper de var ju tur de. :)  Sen har jag jämnt kommit hem från en tuff promenad med emma runt kopparbol, missbedömde vädret lite och häll på att dö av värme men men så kan de gå haha..

Nu ska jag och mamma färga håret  och fixa lite så man blir snygg igen haha..

Ikväll blir de nog en tur med pappa och fiska en sväng..

Imorgon blir de shopping med emma och anders.. :)

xoxo



söt som få... :D


Rolig dag på jobbet..

Så kul de är på jobbet nu. Hihi.. Sofia är allt för rolig alltså hihi.. Men de är ju bra att man har skojj iaf. Tiden går ju lite fortare då.. Hehe..

Har varit iväg och fiskat med mamma och pappa inte ett napp hade jag.. :( Pappa fick tre abborrar och mamma en äklig brax (stavning) tappa den dock vid ytan och tur var väl de. :)

Nu sitter jag och väntar på att emma ska höra av sig så ska vi ut och gå och ta en fika.. Men hör hon inte av sig snart så somnar jag här.... men men..

Imorgon väntar en jobbig dag först jobba sen iväg hem till gbg för kära syster fyller hela 25 år.. :D Men vi åker bara tur&retur så lite segt så men inte varje dag man fyller 25.. :P

Lite bara lite irriterad blir jag.. Kan ju inte vara såå svårt att fatta. Så jobbigt att behöva tjata om samma sak varje gång.. Suck..

Idag är en sån dag då jag saknar farfar extra mycket.. :( <3


Helgen som gått..

Jaha ja då var de redan måndag igen och jag har börjat min 3vecka på jobbet snart är hälften gjort, sjukt fort går de iaf..

Denna helgen blev så mycket bättre än jag trodde då min söta Daniel kom hit i lördags vid 15 tiden. :) Han kunde dock bara stanna en dag men ändå.. :) Så har haft en trevlig och mysig helg.. <3<3<3

Idag var de då åter dags att gå ner och jobba, tycker inte att de är tråkigt eller jobbigt för fem öre så de känns riktigt bra.. Idag var de ju bara ännu bättre när jag och sofia åt frukost och lunch ihop mycket trevligt.. Sen fick jag även se och prova på sofias jobb hihi.. Skoj skoj.. Så de blir de resten av veckan med och även nästa.. Nice. :)

Nu har jag varit ute och gått med emma underbart är de att gå, skulle lätta kunna gå ut och gå snart igen.. :) De blir väl regn snart dock.. :( De som va så fint i morse.. Men men.. Mamma har kommit hem från syster också så nu är allt som de ska igen. Haha.. :P

Xoxo

Nee nu får de vara nog!!

Nu har jag allvarligt talat tröttnat på detta regnande.. Blä... Idag har de varit väsrt regnat precis hela dagen hur kul är de?!?!
Men jag har iaf försökt gjort de bästa av dagen, blev ju först jobb, sen hem och slöa i en stund innan jag och emma trotsa vädret och tog en härlig promenad.. Sen blev de att käka lite och nu sitter jag här som vanligt i sängen med tvn på och datorn i knät hihi.. Lika trött som vanligt. Såå skönt med fredag i morgon så jag kan få sova längre. För de är så konstigt när jag inte jobbar då vaknar jag mellan 7-7.30 men nu när jag måste gå upp senast 7.30 är jag jätte trött mycket märkligt...

Så vad som händer retsen av dessa 5h som jag kommer orka vara upp vet jag inte.. Skulle vilja ut och gå en sväng till men a får se om emma orkar nu när hon vräkt i sig en massa tacos haha.. Nee men är på tok för trött och frösen för att orka mig ut igen.. Duscha borde jag göra men som vanligt drar jag ut på de för de är såå tråkigt..
Får helt enkelt zappa runt och se om de finns något skojj att titta på.. :)



Sol, regn, sol, regn

Jaha då var snart onsdagen över också då bara två dagar kvar att jobba sen får jag äntligen SOVA!! Jag har varit lika trött idag, suck.. Men jag ligger nog efter med sömn från i helgen så får ta igen de nu denna helg istället..

Idag har jag jobbat, sen åkte jag och mamma till billingen lämna en mobil till pappa och en gädda till Larsson, sen bar de av hem till mormor drack lite saft och åt en munk gott gott.. När jag kom hem igen skulle jag helst av allt baa viljat sova men klockan var för mycket så istället körde jag Emma till järbo då hon skulle till uddevalla och spela beach volleyboll så samåker hon från järbo. Så när jag kom hem från den turen gick jag, mamma ut på en promenad mycket skönt...

Nu sitter jag här upp i sängen och ska se på tv4 fakta.

Egentligen har jag inget vettigt att skriva men min kära pappa blir så lessen på morgon på jobbet när int ejag skriver för då ahr han inget att läsa hihi...

Imorgon blir de först jobb sen ska jag nog sova lite när jag kommer hem för är ensam hemma här då. Mamma ska köra mormor till näl så då kan jag passa på att vila hihi. När Emma kommer hem från frissan så ska vi gå ut och gå så inget regn i morgon tack.. :)

Ihelgen blir jag och pappa själva här hemma då mamma åker hem till syster en sväng ska väl greja med gardiner och blommer tror jag. Vet inte riktigt vad som händer i helgen skulle vilja åka en sväng till bluesen i åmål bara för att titta på folk men a får se.. På söndag blir de iaf att jobba men börjar inte fören 16 så då kan man sova länge på söndag med hihi..

Nu är de bara 19 dagar kvar till Tunisien och 16 dagar tills jag får träffa Daniel. :)

Nee nu ska jag stänga av datorn..

Xoxo

Snart sova tro!?

Det blev ingen promenad förut istället spela jag och mamma yatzy, tror vi spela 4 gånger hihi.. Tror vi vann två gånger var. Så de var ju bra haha.. Pappa är ute och fiskar jag beställde en gädda som jag sedan ska ge till Larsson så ska hon göra gäddburgare har hon sagt så nu hoppas jag att pappa eller crister får upp någon gädda.. Men skulle tro att chansen är liten haha..

Nu har de faktiskt klarnat upp lite här men blir väl snart regn igen iaf..

Nee dags att stänga av datorn nu tror jag hörs i morgon..

Jo jag skulle ju lägga in bilder som jag har på mobilen men självklart glömde jag sladden igen hemma i göteborg.. Suck.. :)


Tisdag...

Ojoj redan tisdag , jag är grymt dålig på att blogga nu men hinner ju typ inte.. Men nu sotter jag här i sängen och surfar runt så då kan jag ju slänga in några rader om vad som händer i mitt liv i kära långed haha..
Jag jobbar för fullt och trivs jätte bra.. Är faktiskt riktigt skönt att gå runt själv och städa.. Tjata med någon där och lite med någon där, sen får man en hel del tid att tänka så är rätt skönt faktiskt.. Idag var de även behagligt värme mässigt.. Då det har varit rena piss vädret här med regn regn och regn.. Men lagom tills jag sluta börja de klarna upp fast kom lite skurar då och då.. När jag hade slutat jobbet och duschat gick jag ner till pizzan där emma bjö mig på en pizza då hon hade vunnit ett present kort på valfri pizza. Men emma äter ju inte pizza lr a bara kanterna och jag äter inte kanterna så då fick jag äta själva pizzan och emma kanter haha.. Sen åkte vi med mamma på en "liten" tur haha sluta med att vi hade åkt runt i ca 2h haha... Efter de tog jag och emma en promenad mycket skönt fast hade varit skönare i andra byxor så tror jag ska ta mig en promenad till här nu snart annars är risken stor att jag somnar här i sängen och de vill jag inte, inte än på någon timme iaf..

Annars rullar livet på, kan säga så mycket som så att jag är glad och lycklig i mitt liv just nu. Får vara med mina underbara vänner och har min mamma och pappa nära mig samtidigt som jag har en helt otrolig pojkvänn dock hemma i göteborg.. Så a mitt liv är så bra de kan bli just nu.. Och snart snart åker ju jag, syster och mamma till TUNISIEN!! Bara 20 dagar kvar!! weeee!!!!!!!!!!!!


xoxox

En helg hemma i underbara göteborg!

Wow vilken underbar helg jag haft.. Sååå kul har jag haft med Larsson, Mika och Daniel..
Kan inte med ord beskriva va skojj vi haft men de var ju lätt den bästa helgen på länge, lätt den roligaste gången på liseberg även fast den nya attraktionen inte funka.. :( Men jag och mika åkte allt allt.. Så sjukt skoj är de hihi..

Nu är man rätt sliten efter en helg i underbara göteborg vi hade mega tur med vädret så igår bättra man på brännan ordentligt dock gick vi ju inte runt i bikini hehe..

Nee tack mina kära vänner och pojke för en mycket mycket lyckad helg som avsultades med en seger i minigolf. :D

Nu blir de att sova strax i morgon börjar en ny vecka med jobb.. :)


Åska..

Ojoj va dagarna springer förbi, men de är bara bra för då är de snart fredag. Hihi..
På jobbet går de jätte bra och jaf tycker de är riktigt skoj.. Så dessa fem veckor som är kvar kommer gå galant.. Kommer bli ännu roligare om två veckor då sofia kommer vara själv på labbet så kan vi ta frukost, lunch ihop hehe.. :)

Idag var de riktigt äklig kluft så blev svett för ingenting så när klockan närma sig 14 så kom de världesn regn och åsk väder, mycket välbehövligt... Men tycker dock den jobbiga luften är kvar än.. Men nu är himmlen iaf klar blå igen så ser ut att bli en härlig dag i morgon då ska jag bättre på min bränna..

Nu blir de snart att lägga sig och läsa, äntligen hittat en bok jag fastnat för. Läste ju ut en bok förra vecka sen har jag börjat på två som inte var något för mig men nu har jag hittat den..


Imorgon blir de även att åka till mellerud och kolla på herrlagsmatchen..


XoXo

RSS 2.0