Åhh så bra jag mår..

Fatta va gott de var att komma ut från träningen och ute är de klar blåhimmel och varmt!!



Hm.. jag som  skulle läsa idag gick inte riktigt som jag tänkt men. Haha.. Då jag blev såå trött vid 14 tiden att jag somna sen vakna jag inte fören 16.30 hehe.. Men har en hel del sömn att ta igen så ingen fara så men pluggandet hamna ju lite åt sidan men är lugnt.. Har än så länge läst ca 40sidor men är en jätte svår bok att läsa så tar sådan tid för mig, tyvärr.. Men jag ska  allt komma igenom den..

Här min kära kusin ska du få se va min underbara goda frulle är för något, dock har jag gottat till den med färska jordgubbar nu med! Gahh ge mig morgon nu så jag får käka de igen haha..



Det är alltså Yoghurt, 1 päron, 5st jordgubbar och havre ringar!! Skulle kunna leva på detta!! :D

MIn träning idag har gått jätte bra. Jag börja dagen med en promenad på 20min innan frulle, sedan blev de vattengympa i 50min, för att sen avsluta dagen med 25min core! Coren idag gick super bra, så känns mycket bra i kroppen nu!

Nu ska jag glo på tv resten av kvällen!!

Imorgon är de skola mellan 9-16 japp en hel dag.. Fast mellan 13-16 är de föreläsning om ADHD det ska bli mycket intressant!!

Härligt att vara tillbaka!!

Godmorgon. Så skönt att vara ledig idag.. Hehe.. Men helt ledig är jag ju inte då jag måste läsa en hel del sidor i en bok till i morgon då vi har seminarium. Men mellan läsningarna ska jag träna. För jag har som jag såg att syster också skrivit dock har jag inte kommit på något mål ännu för mig men vi kan väl säga att jag med ska gå ner 10kg till dennis 2års dag bara för att ha ett mål. Men jag är sjukt på detta nu. Har som sagt börjat käka min "riktiga" frulle igen och de känns skit bra och är såå gott fortfarande, har även köpt kassler. Ja ni läste rätt haha.. Har typ inte käkat de sen jag bodde i karlskrona då jag åt de en hel del sådant. Men då jag vet va bra de är så kommer jag käka de iaf..
Nu måste jag sätta mig och läsa i en timme eller två då jag vid 11 ska på vattengympa..

Ha de så bra..

Godmorgon Måndag!

Nu sitte jag hemma hos syster hon är dock i skolan. :) Klockan ringde vid 7 jag ver inte ett dugg trött.. Skönt. Ute är de fint väder då blir man ännu  piggare. Så jag käka en god frulle. Tillbaka till min goda frulle som jag levde på i karlskrona. :D Sen gick jag hit till syster så jag var här vid lite före 8. Jag och dennis åker in mor stan vid 12 tiden sen för att möta upp syster så är de min tur att sitta i skolan mellan 13-16. Efter de ska jag växla tillbaka mina pengar, sen är de ju även korpen idag skoj skoj..

Ne nu ska jag leka med dennis!!

Vardag igen!

Så där då var man tillbaka till verkligheten igen då. Hihi.. Var och kollade på syster idag när hon bowlade åkte redan vid 9 tiden då åkte även mika hem med tåget..
Kom hem vid 12 tiden då handla jag mat var väl hemma vid 12.30. Men inte att jag fick vila då inte utan vid 13 var de dags att tvätta. Blev färdig vid 15 tiden med tvätten så de var gott.. Nu sitter jag i soffan och väntar på att greys ska börja då jag missa detta i onsdags.

Har en härlig vecka framför mig med få dagar i skolan även korta dagar. Skönt..

Imorgon går jag mellan 13-16 men ska passa dennis på förmiddagen, de ska bli roligt då jag inte lekt med han på länge nu ju hehe.. han var ju med på bowlingen men inte samma sak. Hihi..

Har underbart väder här i sköna göteborg! Underbart!

Vår Köpenhamntripp i bild&text

Dag 1 (onsdag)

Vakna upp hemma i göteborg till strålande sol men minusgrader. Vi tog oss en härlig morgon promenad på ca 2h runt slättadamm.. Handlade färdkost på vägen. Väl hemma blev de våfflor till lunch syster kom även förbi på lunch. Trevligt trevligt.. Sen blev de att slappa i soffan glo på tvn, lira lite gitarr hero sen blev de att duscha. Vid 16.15 börja vi röra på oss.. Gahh vår resa skulle börja!!! Vid 17.27 börja tåget att rulla!! Resan gick jätte bra tiden bara flög iväg och de börja mörkna ute. Vi passera, varberg, falkenberg, hässleholm, lund, malmö, katsrup och till sist rulla vi in i köpenhamn. Vi åkte ju även "under" bron hehe de var en upplevelse även om de var kol svart ute. Men vi såg ju malmö jätte bra då eftersom hela staden lös! Coolt, fort gick de med vi var över i danmark på 5min men då åkte vi x2000 också. Hitta till hotellet direkt vi är ju bara så grymma. Så vi checka in vid 21.15 vi bor på andra våningen rum 212. Det är inget stort rum men de är mysigt och väldigt fräscht! När vi hade kollat läget var de dags att sova. Slog på tvn och till vår stora förvåning finns 4.an jeje!! Haha.. Natti!!


Utsikt från vårt rum.



Dag 2 (torsdag)

Efter en halv bra natt vakna vi vid 08.00 dock varit vaken lite hela tiden från 06.45. Vår dåliga natt beror på att vi endast har en kudde var! Är en jätte go kudde i dun men problemet är att hur mycket man än "bullar" upp den så blir den platt som en pannkaka när man lägger huvudet på. Så vi ska fixa oss varsin till kudde innan vi lägger oss ikväll! Men iaf vi vakna upp till klar blå himmel! Underbart! Vid 08.30 gick vi ner och käka frulle, helt okey buffè med många olika bröd och pålägg, yoghurt, juice, ägg. Ja ni vet de vanlig men självklart winerbröd med. Men de käka vi inget. Nu sitter jag i min säng och mika är inne och duschar eller ne nu ljuger jag hon kom precis ut. Hihi.. Tyvärr kostar Internet även de som finns på rummet, kostar 49dkk för 24h så vi får se om vi köper de i morgon kanske för tyvärr såg de ut att bli sämre väder men a annars kommer detta upp på bloggen på lördag! Ne nu är de dags för mig att göra mig klar så väntar en dag full med äventyr här i staden.. Återkommer i eftermiddag!

Klockan 16.45

God eftermiddag!

Ojoj vilken dag vi haft. Solen sken men ack så kallt speciellt när de blåser så som de gör..

Vi har iaf gått runt i hela Köpenhamn känns de som haha.. Hitta en del roliga affärer dock ingen spritbutik. Hoppas att hitta denna i morgon. Men har köpt lite dricka iaf och även köpt en present till Dennis (madde). J Nere vid hamnen tog vi oss en varm choklad de var både välbehövlig och skönt. Nu har vi precis kommit hem vi är hur trötta och slitna som helst så ska bli skönt att slappa resten av dagen nu, spela lite kort och kolla på tvn. Vid 18.00 kommer vi få varsin kudde till haha.. Underbart!! Vi käka på Jensens Böfhouse nyss åhh guuud va det är gott där och billigt. Madde käka 150grams kycklingfilè med stekt potatis och beasås, en liten coca cola sen en dessert efter de som var mjukglass buffè så fick ta hur mycket man ville med sås och strössel av alla dess slag. Allt detta för endats 100DKK helt okey tycker vi! Då blev vi sjukt mätta. Imorgon blir de troligen att käka på hard rock cafè lite senare på kvällen då.. Nu har de tyvärr börjat regna här men hoppas på att de inte gör de i morgon då de inte är så kul att gå ute då. För finns typ inga köpcentrum här förutom ett som vi var inne i idag. Det heter Illum. Det är ett köpcentrum på 5våningar  en del av dem märken som fanns var Fillipa K, Ralph lauren, Gucci, j.lindeberg, med mera! De var allstå hur jäkla stort som helst men också väldigt väldigt dyrt då de endast var märkes kläder.. En av våningarna var endast dam kläder, en avdelning med bara barnkläder ja ni skulle vårt med! Sjukt stort är de enda vi kan säga!!

Ne nu ska vi spela kort!

21.30 God natt!!








Dag 3 (fredag)

07.00 jippy god morgon! Varför ska man vakna så tidigt helt otroligt. Men men ... Vid 08.00 gick vi ner och käka frulle lika gott idag, ägget var verkligen helt perfekt mmm va gott. Nu sitter vi här och "kollar" på nyhetsmorgon och spelar lite kort. Vädret är inte på topp men än så länge regnar de inte. Vi ska väl ge oss ut vid 10 tiden. Ska tillbaka till de enorma varuhuset då mika ska slå till på en klänning! Sen ska vi leta upp en spritbutik haha.. Återkommer i eftermiddag!

09.55 gick vi ut på dagens promenad. Var mycket varmare idag men lite mindre sol. Gick på lite andra gator idag men vi kom iaf fram till Illum idag tog vi hissen värsta coola runda hissen med glas så vi såg ut de var rätt fränt så vi tog även den ner sedan är ju ändå 5våningar. Tyvärr hitta inte Mika något som föll henne i smaken idag heller, så vi gick ut då börja de tyvärr att små regna. Vi köpte oss en varsin pölse med bröd som lunch. Sen strosa vi runt mera. Gick runt hela tivolit, var inne i den största gina tricot vi någonsin sett på 3våningar! Va inne i en affär som heter new yorker som också var på 3 stora våningar med sjukt mycket kläder. Madde hitta en svart kofta med rosa hjärtan och Mika en rosa tunika/tshirt. Sen blev de även lite rolig dricka!! Vi kom hem vid 13.30 helt slut idag igen haha.. Precis när vi kom in så börja de hagla, så vi hade tur!! Blir inte att vi käkar på hard rock utan de blir böfhous idag igen hehe.. Var såå gott sen är de mjukglass buffèn som lockar mest!! Nu ska vi slappa lite sen är de dags att ta en dusch innan vi ger oss iväg och käkar!!

15.15 var vi färdiga för att gå och käka! Blev som sagt på samma ställe som igår men idag käka vi en 190grams biff med stekt potatis och sås mmm så sjukt gott och mättande, blev så klart mjukglass till efterrätt.. Våran servitör var lite mysko.. Först prata han sån bred danska att mika inte fatta ett skit haha men när han sedan kom tillbaka prata han flyttande svenska! Mycket märkligt tyckte vi. Hehe.. Nu ska vi ha en liten kortspels tävling då klockan bara är 17.00. Madde sitter redan i flanellen mycket skönt! Sen blir de att se på lets dance finalen! 22.00 God natt!








Dag 4 (lördag)

06.45 wow älska fiskmåsar! NEJ! Mika vakna av detta, då den dumma fisk måsen ville käka upp hennes röda pölse som vi hade i vårt "kyl skåp" tyvärr hann hon inte rädda dessa, men lyckades då väcka mig med.. Men är ju alltid härligt att vara upp i tid! Vid 08.00 drog vi ner och käka våran sista frulle. Och ojoj vad vi åt, 3st mackor, 2st glas juice, 1ägg, flingor med fil och sedan lyxade vi till det med 1½ winerbröd var! Haha! Upp och packa/duscha slappa på rummet. Vid 10.30 checka ut, drog till stationen som var överfull med a-lagare och duvor! Sätte oss och spela lite kort handla lite färd kost. Satt typ 1½h på perrongen och vänta på vårat tåg! Men duvorna underhöll oss!! 12.57 jeje vi rullar ut från stationen, nu har vi bättre sikt och ser när vi åker "under" bron. Efter 20min var vi redan i sverge!! JEJE!! Hade en rolig tåg resa hem emd mycket kortspel! 16.25 framme i göteborg, underbart väder. Nu har vi inte käkat sedan frukosten så nu hoppa vi av vid backa plan, för att käka på flintstone! Ohhh va gott de va, kebab tallrik och grillspett med pommes, underbart! Blev även en tur till coop för att handla lite snacks till kvällen. Nu ska vi bara slappa i soffan efter en mycket rolig tripp!



"kylen"






// Madde & Mika


Fullt upp idag, skoj skoj!

Men åhh varför ska jag vakna såhär tidigt när jag kan sova hur länge jag vill!!! Gahh.. Men men. Fick panik när jag gick upp och kolla på mobilen då hade syster smsat vid 06.20 att de var snöstorm ute!! Jag skynda mig att dra upp persienerna men jag kunde ta de lugnt de hade slutat snöa, de fanns ingen snö på marken och himlen börjar bli klarblå, puh!!!

Får se kanske blir en promenad innan jag sätter igång med allt de beror på om solen kommer snart...

Skola

Oj va märkligt de känndes att vara i skolan igen hehe.. Men våran gestaltning gick bra hehe de var roligt.. :) Kom hem vid 16.30 och oj va tiden flög iväg efter de. Har iaf fått lite gjort, käkat mat, diskat och fixa lite cv:n.

Imorgon har jag verkligen fullt upp!! De ska dammsugas och fixas lite här hemma, lämna in lite cv:n ang sommarjobb, sedan växla lite pengar blir att växla ändå då jag hört med lite folk och enligt dem var de inte så många affärer som tar kort i köpenhamn låter märkligt tycker jag men lika bra att vara på den säkra sidan, sen ska jag väl hinna käka lite med.. Vid 16.30 kommer mika så då ska jag möta henne vid stationen då ska även biljetterna hämtas ut så de är klart till onsdagen!
Hoppas på fint väder i morgon nu då när jag ska vara ute nästan hela dagen!

Sen ska jag även packa de sista i morgon med!!

Ne nu blir de att slappa framför tvn...

Skönt att vakna till sol!!

Mmm sovit mycket bättre i natt sen att jag lyckades sova till 9 är ju ännu bättre.. Annars vaknar jag typ alltid vid 7. hehe..

Så sjukt underbart väder ute med, solen lysser rätt in i mitt fönster, underbart!!

Mår lite bättre idag iaf just nu brukar alltid bli lite värre när man vaknat till och börjat göra lite saker. Har en hel del planerat idag, ska in till skolan vid 11.45 innan de ska jag posta ett brev, ta ut pengar, köpa busskort, självklart ta på mig och göra mig i ordning. Just nu känns de som jag orkar varar kvar i skolan till 16 för skulle ju vara så skoj att se va dem andra hittat på för roligt i gestaltningen.. Sen blir de hem och göra mat och diska wow va skojj.. haha..

Imorgon kommer mika hit skoj skoj... Hihi..

xoxo

Vill ha nästa söndag nu...

Gahh va one tree hill och gossip girl är bra.. haha.. Vill se nästa avsnitt nu nu.. Haha..

Hur mår jag nu då så här på kvällen, inte så bra. Känns osm jag inte vaknat riktigt än. Va ju iväg och spela korpen förut gick nja inte jätte bra men ett poäng tog vi ju men. Jag skyller på att jag är sjuk för kändes inte alls bra..
Har bara ätit litelite kräm och lite ägg och bacon idag men efter jag käkat kändes de som jag skulle spy.. :(
Kulkul att vara sjuk nu.. Tur att jag kan vila näsan hela dagen i morgon och hela tisdagen..
De märkliga är att jag inte känner mig trött, kanske är för att jag inte kännt mig riktigt vaken än också dock haha.. Sov ju även lite då och då fram till 15.00 med men a..

Åh längtar tills onsdag sen längtar jag till den 9/3 gahh köra fyrhjuling hihi.. :D

Men allvarligt måste LINDA ROSING vara med i alla sjuka program.. Blir så trött på denna människa..

Stackars min "röd" näsa... :P

De är inte sant....

Godmorgon..

Åhh jag blir så trött, nu är jag mega förkyld längesedan jag var så här förkyld.. *suck*  Hoppas jag blir bättre till onsdag inte så kul att vara så dålig på min och mikas tripp fast iof så spelar de ingen roll hur sjuk jag än är då så kommer vi iaf ha skit kul hihi!! Bara två dagar kvar till mika kommer hit mys mys..

Idag blir de en lugn dag framför vinterstudion, fast mellan 16-17 ska jag och syster spela våran framflyttade korpen match.. Skoj!!! Hoppas vi iaf får nått poäng.. :)

Var är solen idag då? Nu har man blivit så van att se den hela dagarna men idag är de jämn grått.. Blä...

Imorgon är de skola då mellan 11.45-16.00 fast får se om jag stannar så länge. För vi ska ha gestaltning min grupp har valt att spela upp som en teater och vi är första gruppen så när vi gjort klart ska vi bara sitta och kolla på dem andra men är jag så här dplig åker jag hem efter att vi spelat upp våran.. Men de ger sig i morgon. Sen ska jag inte tillbaka till skolan fören den 30 mars hihi..

De är ju helt sjukt att de snart är april var tar dagarna vägen? Snart har jag redan gått en hel termin.. SJUKT!! Bara sex terminer kvar sen.. ;)

XOXO

Tokar!

Om ni nu ser något så är de min kära far och crister som är dem orangea prickarna nära de öppna vattnet.


Man blir så glad!

Visst blir man de när solen visar sig hela dagarna!
Jag och dennis har redan varit ut på promenad vi gick hemmifrån 09.07 och var tillbaka här 11.07 hehe de kallar jag bra tajmat haha.. Kolla mig i spegeln nyss och oj redan fått färg! Underbart! Hihi.

nu är de mindre än en vecka kvar tills jag och mika ska på tripp hihi ska bli så himmla skoj att komma iväg en sväng. Hoppas vi får sånt här väder de vore ju underbart!!

Nu ska jag kolla på skidskytte!!

Skön promenad!

åh de var skönt att gå en sväng.. dock omna dennis vi som skulle mata änderna men jag fick göra de själv hihi.. Tog en del fina kort..







Så här glad blir man när man vaknar hemma precis lagom till lunchen. :)


Underbara sol!

Man blir så himla mycket gladare och piggare av lite sol! :)

Just nu sitter jag och syster i soffan med varsin dator i knät och dennis springer runt som en galning.

Min dag ser ut som följer gå ut och gå med dennis hem göra käk sen blir de att skiva färdigt arbetet ska bli klar idag är min tanke!

Ha en bra dag!!


Gransknings seminarium!

Godkväll!!

Oj vilken fin och härlig dag vi haft idag, riktigt vår väder! Hoppas de håller i sig för hade tänkt gå en lång promenad med dennis i morgon då callo ska tentaplugga.

Idag var jag i skolan vi hade granskning av vårat arbete. Och oj de gick ju äver förväntan. Så är jätte glad över de! Jag var på helt rätt spår men skulle bara gå ännu mer om dem olika teorierna jag hade nu bara varit mjuk som en blåsippe blomma som min lärare utrykte sig haha.. Se de ska jag fixa i morgon tänkte jag lär inte ta dirket lång tid då jag vet vad jag ska skriva typ. :) Så a jag känner mig väldigt glad och lättad! Hihi..

Ne nu blir de snart dags att flytta upp till sängen och se på tvn hehe..

Godkväll!!

"bor" hos syster och dennis!

Åh vad gött att vara ledig idag då jag har en tuff vecka framför mig haha.. Går endast i skolan i morgon mellan 9-10.30 haha, vi ska dock va kvar en stund i morgon och gå igenom våran pjäs så kan säga att jag kanske kommervara där till 12 då haha.

Här i hildedal har de varit full fart igår möblera vi om här i köket sen städa vi och tvätta i massor herregud va tvätt säger jag bara haha..

Nu är callo i skolan till elva typ sen vid 12 ska jag iväg och träna body vive är de som gäller idag får ge de en chans till. hihi.. Blir tyvärr ingen korpen för oss idag då dennis inte har någon som kan passa han eftersom han käkar pencelin så är de ju inte så smart att ta ut han på kvällen. Men vi ska spela denna match någon gång i veckan istället..

Slänger in lite bilder!






I fredags hemma hos mig!



Dags att flytta tvätten till tummlaren. :)

Wow annorlunda natt!!

Åhh shit säger jag vilken natt jag och dennis fick. han va så glad och snäll här igår kväll somna så snällt vid 19.00. Sa inte ett ljud i från sig så länge jag kolla på tvn men direkt jag stängde av och la mig vid 21.30 då börja han att gny och små grina sånt där jobbigt grin trodde de var för att han var lite tät i näsan ochlåg på mage så la han på rygg sen gjorde han så ca en gång i halv timmen låg på mage gnydde jag vända han till rygg han somna osv..Men sen vid 02.30 börja de värsta han små grina hela tiden ville inte sova i sin säng la han i min funka i ca 30min sen prova jag hans säng igen ne de gick absolut inte nu ställde han sig upp och grina med så då la jag han i soffan jag la mig också där sjukt trött var jag då var klockan närmare 04.30 sätte på tvn de funka i en halv timme som allt annat jag provat. :) Vid 05.00 fråga jag om han ville ha gröt då fick jag ett glatt svar och han skratta "äntligen" åt upp alltihop. tänkte då ja nu somnar han men nej då nu blev han ännu värre och verkligen grinade hördes att de var ett ons grinande men visste ju inte var han hade ont. Så vid 06.30 fick jag ringa och väcka syster så kom hon och hämta han jag var så trött så jag med grina haha..

Så somna jag vid 08.00-10.00 sen gick jag till hallen och kolla när syster spela match då fick jag reda på att dennis höll på att grina än dock hade han sovit ca 2.5h så dem åkte till sjukan när syster kom hem från bowlingen. Jag var hemma vid 12.30 somna väl vid 13.00 och vakna vid 14. hehe.. Sen rungde syster då har dennis återigen fått öroninflamation och halsfluss så inte så konstogt att killen var ledsen..

Så de var en annorlunda natt haha.. Men men så de kan gå ibland..


Men resten av helgen ser ut att bli väldigt trevlig då jag ska bo hos syster nu ett tag då emir ska iväg på kurs och dem åker redan ikväll så blir att se på melodifestivalen ikväll faktsikt ska de bli trevligt när man har sällskap :D

Åh herregud vilka goda vindruvor jag köpt! :) Sitter här och njuter av dem nu! hihi..


slänger kanske in  lite bilder senare!

Nu tar jag helg!! Lite längre sådan!

Åhh nu är jag klar med skrivandet för denna gång, ska bli intressant på tisdag och se vad mycket fel man gjort haha.. Men de känns bra iaf men a har ju som sagt aldrig gjort något sådant här innan men men nu ska jag inte tänka mer på detta fören tidigast måndag då jag ska gå igenom mikaelas arbetet och skriva ner på ett pappaer typ kritik och så. Så nu kopplar vi bort hjärnan från skolan. haha

Ja som vanligt vaknar jag ju tidigt.. Suck fast får väl erkänna att jag lägger mig rätt tidigt igår va inte klockan mer än 21.30 men de var för att de var torsdag alltid extrem trött på torsdagar. :P
Nu ska jag surfa lite sen blir de frulle efter de ska jag ta tag i städandet, blä.. :) vid 11 blir de vattengympa skönt!! Dock känns de inte så kul att behöva gå ut i detta vädret men va f*n måste ju ut..

Får se vad som händer efter träningen syster är ju ledig idag med så kanske att vi hittar på något de v

Men åhhh sluta snöa!!!

Kan man bli mer irriterade eller!! Igår var de rena våren här i göteborg men idag är de verkligen vinter!! Blää.. De börja snöa vid 12.30 och de snöar än tror jag haha.. Ligger iaf snö på marken och de suger är väl slask lagom till i morgon.. Men kul för alla barn som får leka ut lite men iaf..

Var is kolan mellan 12.14 idag vi blev färdiga med våran gestaltning så de känns bra så på tisdag ska vi spela upp den bara för oss själva för att träna. sen den 23mars har vi redovisning av den för hela klassen, och tre lärare. Kommer bli skojj tror jag hehe.. Så känns bra att vi blev klara med den dirket då de ibland kan vara lite svårt att vara 6st i en grupp många olika viljor. Men vi är ju en sådan MEGA bra basgrupp så är ju inge problem haha..

Har skrivit en del på arbetet idag med är klar typ behöver bara ca 6 meningar till så är jag klar. Men just dessa är svåra att få ner. Men jag vet att jag jobbar bäst dirket på morgonen så jag hoppas jag får ner dem sista i morgon när jag vaknat så kan jag ta helg sen!! Underbart!!!

Ne nu ska jag se på tvn, så stolt över mig själv att jag inte ser på tvn när jag sitter hemma här själv utan att jag faktiskt pluggar! :D

Redan torsdag?!?!

Gahh var tar dagarna vägen?? Denna veckan har ju gått såå fort.. Men jag har ju fått väldigt mycket gjort måste jag säga..

Min mage åh min mage vilken härlig härlig träningsvärk jag har i den nu hihi, igår på core passet var de jobbigt vill jag lova då jag redan hade lite träningsvärk haha.. Men otroligt skönt att kommit igång med träningen igen. Idag är de vila de behövs också. Sen i morgon är de vattengympa som står på schemat.

Vakna 07.20 första gången idag och jag bara nej!!! varför ska man vakna så tidigt när man inte behöver gå upp?? Ska ju inte vara i skolan förren 12.. Men men jag låg kvar till kvart i åtta ungefär. Sedan dess har jag suttit här och pluggat. Känns riktigt bra nu alltså. Har bara en halv sida kvar att skriva och de ska vara om etiskt perspektiv sparat de svåraste till sist hehe.. Men har ju till i morgon 16.00 på mig så.. Hoppas jag hinner. Men annars känns de faktiskt oväntat bra men vet ju inte om allt är korrekt de får jag reda på, på tisdag när de är granskning.. Men hoppas på att de mesta är rätt iaf haha..

Imorgon är de alltså fredag och de betyder helg! Ska ju inte in till skolan i morgon så de är skönt, har en hel del att göra. Först ska arbetet bli klart sen är de vattengympa vid 11-12 sen måste jag städa STÄDA! För de ser ut som hej kom och hjälp mig inte stökigt men dammigt som a jag vet inte vad!! Dennis ska sova här fredag till lördag med mysigt.. På lördag är de bowling för syster så ska la kolla på de, sen vet jag inte vad som händer resten av helgen bara ta de lugnt och inte tänka på skolan för fem öre!!

Jo ska gå och söka lite sommarjobb hade jag tänkt, sökte ett igår och de verka bra tyckte jag dem undra om jag kunnde tänka mig jobba timmar med nu på helger och så. Så de lät bra tyckte jag väntar bara på att hon ska ringa nu med då.. :)

Ne dags att ta upp de riktiga skrivandet, min plan är att sitta till 10.00 för att sen fixa lunchen som ska ätas i skolan se gå till vagnen!!

Ha en bra dag!!!

Lika som bär!



Hannahs hund!



Dennis!

Nu är frågan ser ni likheten!!

haha..
Ojoj va vi pluggar.. :)

Biblioteket!

Godmorgon. Nu sitter jag i skolan på biblan och väntar på Hannah. Hoppas man får ner några rader iaf skulle vara så skönt att typ känna sig klar idag redan så kan man i morgon och på fredag bara granska lite själv och se om man hittar något fel mm.. Men men de ger sig ju..

ojoj vilken god träningsvärk jag har haha.. Känns skönt i magen detta.. :) Kommer kännas ännu goare i kväll eller i morgon efter dagen träning haha..

Ne nu ska jag börja skriva lite på arbetet..


GÖTT

Vilken dag jag har haft.. Mycket stolt över mig själv..

Pluggandet har gått rätt bra iaf fick till lite mera innan jag gick iväg på sista träningen för dagen.. Så en del rader har jag fått ner men om de är rätt är en annan fråga.. Haha

Min dag har sett ut så här.
08.00 frukost
08.30plugga
10.00 "rast"
10.40 motions sim
11.00 vattengympa
12.00 lunch
12.50 tv tid
14.00  plugga
16.00 fruktstund
16.15 mera plugg
18.00 core
18.30 middag omelett med bacom
19.00 min kväll startar framför tvn och datorn.
22.00 läggdags.

Helt okey dag.. :) Har alltså varit iväg två gånger och tränat idag. Mycket skönare att träna på dagen nu träna jag ju dock core mellan 18.00-18.25 men de är ju inte sent direkt..

Imorgon blir de att åka in till skolan vid 9 tiden och möta upp Hannah så ska vi plugga en stund. Sen blir de hem, käka och träna. Ska troligen hämta Dennis hos hans dagmamma i morgon också :D Roligt roligt.. Passar han i morgon på kvällen med då päronen har träning. Hihi..

Skönt de är att träna igen, hoppas jag får hålla mig frisk nu så jag kan träna på som jag vill!!


 

Tränat, käkat åter till pluggandet

Oj va skönt de var att träna igen.. :) Kul med ett nytt program också!

Nu har jag käkat så är dags att ta upp pluggandet igen tills de blir avbrott för nästa träningspaus!




Kyckling, matvete och broccoli!

Plugga plugga!!

God förmiddag!

Idag är de en plugg och tränar dag! Tänkte sova länge men nej då då ringer min kära far 07.55 har inte ljudet på men den ligger i soffan och vibrerar så vaknar självklart av detta. Kunde inte somna om du jag såklart var nyfiken på vem som ville mig något eftersom mamma, pappa och callo visste att jag inte hade något nu på morgonen, men min kära fars minne är bra men kort haha..Gjorde självklart inget att jag komm upp i tid för då får jag ju mer atid åt att plugga. Har suttit och pluggat nu sedan 08.30 ungefär har läst lite artiklar som jag inte gjort innan, även fått ner någon mera rad. Är så frustrerande att man inte bara kan sitta och skriva utan de kommer typ en menning då och då som man får skriva ner!



Så här ser de numera ut på mitt köksbord och kommer så göra tills fredagen den 13:e 16.00 då det första utkastete ska skickas. Puhh..

Ne nu ska jag iväg på vattengympa för att skingra mina tankar lite granna..

Men först får de bli att diska lite!


Kort dag

Var bara i skolan mellan 12-13 stor idè not.. Men men fick ju svar på någon fråga kanske... :)

Tänkte slänga in några bilder från helgen..



Mamma nyss hemkommen från en morgonpromenad!



pappa gör sig klar för våran fisketur!



Crister!



Pappa!




Mina fiskar. :) Kan säga att dem smaka sjukt gott!!! :D



Mat måste man ju ha! Crister är förstekock. :) Bacon ägg för er som inte ser :)

Samma tid varje dag...

Godmorgon..

Alltså de är konstigt detta när jag är hemma ja då vaknar jag alltid vid 4 tiden och är kissnödig. Men här hemma hos mamma och pappa då vaknar jag alltid klockan 7 har gjort de varje dag denna helg mycket märkligt. Jag är en sådan person som inte kan somna om så himmla lätt iaf inte vid 7 tiden jag får så konstigt ont i magen då när jag ligger och försöker somna om. Jo jag vet låter jätte konstigt men de är helt sant. Haha...

Idag åker vi alltså hem igen då efter en trevlig helg. Dennis har varit så snäll skrattat hela tiden. Han är för rolig han, han har hittat ett nytt ställe brevid tvn ner i tv rummet som han backar in till sen står han där och leker pajas. Antar att han ställer sig där för att alla  ska se han. Roligt är de iaf.. :)
Vi åker vid 08.30 ungefär då de kom så mycket snö igår så man får ta de vackert på vägen. Ska lämna dennis hos sin dagmamma vid 11 tiden sen ska jag till skolan 12.

Måste handla idag efter skolan också helt tomt i kylen och ingen frukt har jag heller..

Hörs senare i eftermiddag!!

Det snöar och snöar!

Jaha då var snart denna helgen förbi också då. Men har varit en helg full av olika aktiviteter!
Igår var jag ute med far och crister och pimpla. Var ute från 9-12 de räckte för mig.. Hihi. Jag fick första nappet och även första fisken!! WOW!! Jag fick tillslut två stycken innan jag gav upp med frysna tår. Men jag kom iaf två i våran interna tävling. Hihi.. Sen blev de att slappa men tog mig även en sväng med pappas nya leksak, nämligen en fyrhjuling hihi.. Ojoj va skojj de var/är.
Blev tvn resten av kvällen farmor och kent kom även förbi en sväng.

Idag vaknar man till att de snöar stora fina flingor. Synd de inte är december då.. :) Har pluggat en hel del idag har fått en del skrivet iaf rätt svå uppgift är ju inte bara så att man kan sitta och skriva i flera timmar utan de kommer upp i huvudet lite då och då. Så då får jag skriva ner de. Men de är inte lätt!! Men hoppas de går bra..
Blev en tur med fyrhjulingen förut med men hjälmen imma igen för mig samtidigt som de snöar så var lite svårt då hehe. Men fick ut den själv från garaget och så duktig som jag är haha..

Imorgon är de skola 12-16 men tror inte vi håller på till 16 men vi har tid till de iaf då vi nu ska få info om valwebben va de finns för kurser att välja.. Hoppas jag hittar någon rolig kurs som jag kan ha min 6:e termin. :)

Bilder kommer i morgon!!!

Mor&Far

Sådär ja nu är jag hemma hos mor och far. Ligger nu i sängen min härliga underbara säng. Den är ju bara bäst haha.. Inget fel på den i min lägenhet heller men! :) Kom hit vid 13.30 mest slappat, kört lite ny bil och ojoj vilken skön och go bil att köra.. :)

Imorgon blir de ingen sov morgon inte.. Upp 08.00 då vi ska vara hos crister 09.00 för att bege oss ut på isen och pimpla jävlar va arg jag blir om jag inte får någon fisk.. ;)
Sen på eftermiddagen blir de att köra lite fyrhjuling hihi kommer bli as kul haha..



Åhh får verkligen panik över mitt arbete som ska vara klart om en vecka!!!! Får så ont i magen!! Men ska be mamma kolla på de jag gjort hitils om de ser okey ut eller inte.. Sen hoppas jag att hannah kan komma till skolan på onsdag så vi kan sitta ihop och skriva hela dagen!!!!


Nu blir de att se på samantha och försöka att inte tänka för mycket på min uppgift

Sov gott!!

Panik!!

Då var man tillbaka i skolan igen då. Känndes bra och framför allt roligt att träffa alla igen..Men fy bubblan vilken panik och stress man får varje varje gång vi pratar om examinations uppgiften.Gahh. Den ska ju skickas in den 25mars men den ska vara klar fredagen den 13 alltså nästa fredag! PANIK! För då ska vi ha gransknings seminarium så jag ska kolla på mikaelas och hanna ska kolla på mitt osv. Detta ska vi göra tisdagen den 17mars så man har helgen på sig att kolla på den andras arbete och se  om man hittar något att fråga efter.. Så datorn får följa med hem till mor och far imorgon blir ingen plugg fri helg här inte.. Fast ska bara sitta lite då och då för åker faktiskt hemhem för att fiska framförallt..

Passar denna pajas nu.



Men just nu sover han.Nu märks de att han börjar bli frisk iaf för oj va glad han är hihi..
Vi åkte hem till mig förut då käka vi falukorv och makaroner tror detta är en stor favorit för han satt och klappa händerna och skratta hela tiden plus att han käka upp allt och de var ingen liten portion. Hehe..

Så här kan man somna om man är sjuk..



Han var på väg ner för soffan när han plötsligt somna. :) Så han låg på min arm så i ca 1½h haha..

Min nya fina tröja, mycket nöjd!






Så för er som rapporetera jag ska enbart umgås med min pappa och mamma självklart dennis med då men,under denna helg!

Sista dagen

Då var sista dagen på vfu:n gjord för denna gången då.. Har haft de jätte bra men ska bli skönt att komma tillbaka till skolan igen tycker jag..

Sitter hemma hos dennis nu är ju onsdag som ni alla vet och då tränar hans päron.. Va en sväng på backaplan förut och ojojoj va mycket vår fint de kommit in. Jag köpte mig en svart lite längre tröja med vita stjärnor bild kommer..

Imorgon blir de allatså skola mellan 9-12 callo och dennis kommer till skolan så får jag ta dennis och callo får studera lite hehe.. Ska bli spännande att åka vagn "spårvagn" första gången med dennis hehe.. Vi får gå dirket hem hit till dennis och hämta bilen för att sedan åka hem till mig och packa in de som  ska med på fredag för har blivit lite ändring så jag kör hem istället för att åka tåg plus att dennis följer med mig. Han kära päron firar ju dels 3år på fredag så. hihi..

Så min fredag ser ut som följer skola mellan 9-11 möta upp callo och dennis på torget callo åker till skolan jag och dennis åker till mamma/mormor pappa/morfar skönt skönt!!

Längtar till lördag då jag ska med pappa och crister ut och fiska ska bli skönt att koppla av lite så i naturen haha..

XOXO

Köpenhamn!!

Jaha då var de så att jag har bihåleinflamation! Jippy!! Haha så nu käkar jag kåvepenin mm så gott haha.. Men nu hoppas jag på att bli frisk.. Men de kommer jag nog allt att bli för till helgen ska jag ju få andas frisk skogsluft haha.. Åker hemhem på fredag och kommer tillbaka hit på måndag förmiddag. Så nu hoppas jag på fint väder på lördag då kommer den tillbringas på isen ihop med far och crister. Jag ska då visa dem hur man fiskar och då menar jag inte yngel utan stora härliga fiskar :)

Idag har jag och Mika bokat en lite resa.. jeje. Faan va kul vi ska ha!! Vi ska åka till köpenhamn i fyra dagar och tre nätter.. Hihi. Har bokat tåg och hotell redan tss.. Så detta kommer bli en sjuhelsikes resa! haha.. Tur de är snart så man inte behöver längta så mycket.. De värsta är att vi åker samma dag som min examinationsuppgift ska in de gör ju inget så för vi åker ju på kvällen men jag börjar bli sjukt stressad över denna uppgift.. gahh.. Satt lite förut och skrev ner de jag har skrivit på mina raster en bra början tycker jag men bara en början de ska bli minst 4 sidor men hoppas de kommer flyta på när man väl kommer in i de.. Ska sitta på skolan en hel del med detta har jag bestämmt för sitter man hemma är chansen stor att de inte blir av..
Prata med Hannah förut så vi sa att vi ska sitta i typ bibblan och så då vi båda har bärbara datorer tror de är lite lättare att sitta med någon..

Nu blir de snart att se på tvn hela kvällen. En underbar tv kväll.. :) Unga mödrar, 2½män, halv åtta hos mig, bygglov och sist men absolut inte minst desperate housewives Lovley night!! haha.. faan va tv nörd jag är!!

Jippy!!

Idag har de varit en tung dag. Mår absolut inte bra, så imorgon blir de en sväng till vårdcentralen. För nu har jag gått med detta sedan förra söndagen och de blir ju bara värre tyvärr. Så i morgon blir de att göra av med lite pengar.. :(

Vfu:n idag har gått jätte bra, imorgon är de studiedag på skolan så kommer vara lite föreläsningar och så tror jag.. Men går bara till 14.30 så de är skönt..

Men min eftermiddag har varit jätte bra, jag kom hem vid 17.40 käka lite krämoch mackor sedan kom syster och hämta upp mig vid 18.00
När vi kom till halln hade vi en hel hejar klack för oss själva haha.. Åh shit va bra de gick idag med de "nya" klotet och allt. Trodde aldrig vi skulle vinna men vi vann med 4-2 wow!! :) Det gick jätte bra över förväntan för mig så jag är mycket nöjd..
Men nu får jag stå mitt kast då de känns som näsan sprängs snart på mig!!

Ne nu ska jag slappa i soffan!!

Grått och trist

Godmorgon.. Fy vilket tråkigt väder de är idag då.. Hlet grått ute, tur jag inte ska vara ute idag då haha.. Men får nog bli att promenera hem från syster i eftermiddag.

Min tand den värker än, fast de hjälpte med värktablett igår men vill ju inte käka för många sådana så får ta de till kvällen så jag får sova iaf.

Nu går ju vasaloppet för fullt på tvn jag har självklart på de men kollar väl inte jätte mycket kankse. :)

Ha en trevlig söndag!!

RSS 2.0