Fullt upp

Såå underbart de va att få sova ut idag, även om jag vakna mitt i natten av världens hemskaste dröm!! Hjärtat slog dubbel slag och jag var livrädd.. :S Jag lyckades som tur va att somna om. Jag vakna vid 10 så de va gött.. Då var de bara att käka frulle sen gick jag iväg för att shoppa julklappar fick tag i en hel del dock några tusen fattigare haha.. Jag kom väl hem vid 14 tiden igen då var de bara att sätta igång med städningen och julpyntet. Nu har jag de såå fint och mysigt här hemma blev mycket bättre än jag trodde. Mys mys.. Klockan 16 var de dags att bege sig till tvättstugan skönt att få bort all tvätt. Så idag har jag verkligen hållt igång men direkt jag satte mig i soffan och andades ut kom rastlösheten smygande. :P Men de blir snart att lägga sig då de är fullt upp i morgon med. Uppstigning 07.15 och 8.00 bär de av mot vänersborg!

Jag saknar min man!!!

Min önskelista!

Tänkte slänga upp lite grejor som jag önskar mig så kanske mor eller syster får några ideèr :)

Träningskläder från stadium!


DHW boxarna s 3-4


Björn borg trosor!

Pandora smycken!


Everest jacka från stadium!



Ut och shoppa med er nu! Jag ska ge mig ut i morgon för att shoppa julklappar! :D


Öppna din dörr....

Nu har redan halva denna veckan också gått. Snart sitter jag i långed igen och de är jul haha.. Fast jag längtar tycker de är så mysigt när hela familjen är samlad, vi äter gott och vi spelar en massa spel på kvällen. :)

Men än är vi inte där, min dag idag började tidigt 06.10 ringde klockan de va kolsvart ute och regn som vanligt. Jag har haft en väldigt bra dag trots allt då jag verkligen älskar min vfu plats för dem på min avdelning är så underbara och goa, så även barnen. :) Jag åkte till backaplan direkt efter jag slutat på bussen prata jag med ida och de var mycket trevligt <3
jo jag åkte då till backaplan då de är den 25:e idag de betyder ju PENGAR haha.. Skulle kolla på lite julklappar men kom bara hem med saker till mig själv suck. men detta är de enda jag ska köpa till mig själv har jag bestämt mig för nu haha.. De blev lite smink och en ny mössa då cubus hade 15% på allt smink och 30% på alla kläder. :) Efter de hämta jag dennis på dagis då han hade tjatat om mig sedan i torsdags hihi callo blir galen på hans tjat om dedde. ;) Men jag bara smälter hihi.. Blev inte kvar länge hos dem då jag var tvungen hem och käka innan jag gick iväg på träning, blev en lugn träning med vattengympa i varmvatten bassänegn men mycket skönt. :)

Åh va morgondagen kommer bli rolig först vfu sedan takida! Gaah va skoj! :)

Ang min rubrik som har jag blivit helt såld på tommy nilsson - öppna din dörr haha typ den enda låten jag lyssnar på hela hela tiden. Och drömmer mig bort :P


xoxo

Hur ska denna veckan sluta...

Okey jag brukar ha mycket att göra om veckorna men denna är npg den värsta på länge, fast de är ju bara roliga saker jag ska göra men åndå.

Igår va de ju korpen och top models vann!! Yes!! :)
Idag var de skola till 12 sedan träning
Imorgon börjar vfu:n igen så kanske de blir att handla lite julklappar och även träna
Torsdag blir de vfu sedan TAKIDA med syster <3
Fredag först vfu sedan blir de att käka ute efter de blir de bio med syster. <3
Lördag blir de att fixa lite mera julklappar och tvätta och även fixa lite här hemma med adventsljusstakar
Söndag troligen borta match med pinpals

Så a detta är min vecka. :P

Tidsfördriv...


1. Vad heter han/hon?
Caroline Christine Lindqvist

2. När är han/hon född?
15 juni 1984

3. Vart bor han/hon?

I göteborg med sambo och barn

4. Bråkar ni ofta?
Aldrig förutom hos mamma och pappa :)

5. Har han/hon vart full någongång?

Ha ha ojaa.. :P

6. Är han/hon kär just nu?
Absolut

7. Vad lyssnar han/hon på för musik?
På bra musik då vi har samma musiksmak :)

8. Är han/hon sparare eller slösare?

Slösare hihi

9. Hur är han/hon som person?
Helt underbar!

10. Kan du hans/hennes mobil nummer?
Självklart

11. Vem umgås han/hon mest med?
Sambon, sonen, mig och en hel del mera..

12. Vad skulle han/hon göra om någon slog dig?
Skydda mig såklart!

13. Vilka är hans/hennes sämsta sidor?
Att hon är så himla lat haha

14. Vilka är hans/hennes bästa sidor?
omtänksam och smart!

15. Kan ni umgås som kompisar?

Ja, vi är ju bästavänner ;)

16. Vad dricker han/hon om hon festar?
Allt för mycket haha. Ne men vin

17. Är han/hon noga med hur hon ser ut?

Beror på vad hon ska göra

18. Är han/hon en player?
Neej!


Vilken måndag..

Så var de en ny vecka igen då, sjukt att de rean är vecka 48.. Jag har snart läst ett år på universitetet helt galet! :)

Dagen började helt underbart fast något trött hihi.. Men de va jag ju inte ensam om, klockan ringde iaf 08.15 så de var bara att stiga upp. Då tåget skulle gå vid 9.28 från ed. Tommy körde mig till ed fast han hade jobbat natt, han är ju bara för snäll! ;) Men när vi väl kom till ed så kom de aldrig något tåg!!! Så när klockan var 09.40 fick jag reda på att de hade hänt något i oslo så tåget skulle inte komma fören 10.20 suck. Så jag gick och satte mig i väntsalen så tommy kunde åka hem och sova. Som vanligt är de inte skoj att säga hej då..
Till slut kom tåget och de rulla iväg mot trollhättan där de blev byte till buss, jag valde en dubbeldäckare lr va de heter och satte mig längtsfram där uppe hihi coolt. Så blev på lite bättre humör då för aldrig åkt en sån tss.. Men trött som bara den var jag. Så när vi äntligen kom fram hit så var de bara att skynda till subway och dirket till skolan. Där väntade 3h bild men vi fick sluta redan efter 2h så de va hur gött som helst. Och tro de eller ej men jag blev riktigt nöjd över en bild jag rita idag vi rita av våra skor och min blev riktigt bra för att var mig hihi..

Hade tänkt att vila en stund nu när jag kom hem innan de är dags att ge sig av till bowlingen men hoppar de och lägger mig tidigt ikväll istället. Det kommer bli en jobbig vecka utan sovmorgon hur ska detta gå haha..
Men Vfu:n börjar på onsdag så de är en kul vecka iaf..

Cia maila korten.. ;)

Vilken härlig dag!

Oj va förvånad man vart när man vakna och de inte regna. Himlen är helt blå och solen skiner så fint och de va faktiskt riktigt härlig temperatur ute också. Mera sånt här väder tack.. Nu får vi lite mer sol timmar här i gbg för igår sa dem på nyheterna att i gbg hade vi haft 3.3h sol i hela november. suck.. :) Men helegen skulle ju bli fin. Så jag får väl ta mig några promenader hemhemma i långed nu under helegen då. Jag sitter iag på tåget nu så gött att ha datorn med sig då går resan mycket fortare, så lyssnar jag såklart på spotify med. :) På stationen var jag ju tvungen att gå till subway!! I lööve subway! så nu är jag mega mätt.

Åh jag känner mig på strålanade humör idag :) Underbart!!

Ne nu ska jag nog ta och luta mig bakåt och vila en stund..

Xoxo

Va ska man hitta på då?!

Ahh gött nu har äntligen huvudvärken min försvunnit haft den sen igår men  nu äntigen är den borta. Nu är jag inte ens trött längre men de finns ju inget att göra har så tråkigt så jag till och med har på paradise hotell.. Haha. illa illa..

Så skönt att de är fredag i morgon, för jag saknar min man!! :)

Kanske ska ta och öva lite på gitarr och djembe läxorna de är nog populärt bland alla här i huset haha..

Ne ska nog va så duktig och läsa lite i kursboken.

Ha de!!

Regn regn regn

Godmorgon. Va underbart de är att vakna av sig själv och höra hur de regnar som bara den ute.. Inte.. Men inte så mycket man kan göra åt de men. Nu kommer de ju vara mörkt hela jäkla dagen då blir man så depp och opepp på allt så de finns ju inte.. :(

Dagen idag är iaf fullspäckad först skola mellan 10.45-15 då blir de att åka direkt till dagis och hämta dennis. När E kommer hem blir de en shoppingtur för mig då jag ska köpa snus till pappa, fixa en present till lilleanton sedan hämta ut mina tågbiljetter. Så kommer väl hem till 18 skulle jag tro då blir de att packa väskan för i morgon åker jag ju till långed! Gahh va kul de ska bli. För denna gången har jag ju verkligen något att göra hela lördagen iaf, då de är dlik-träffen och jag är ju emmas trogna siffervändare hihi.. Senare på lördan ska vi ha en spakväll mys mys.. :)
Ska även hinna med att träffa min kära kusin men de blir i morgon sen vill jag ju gärna hälsa på anton med familj, köra lite fyrhjuling mysa med HD och Dexter, umgås med mamma och pappa. Självklart mysa med tommy. Men eftresom min kära man jobbar hela helgen så måste jag ju ha något att göra när han jobbar/sover. Så jag tror detta kommer bli en kanon helg kommer till ed vid 14.10 sen åker jag hem på måndag morgon 09.28 så  blir en lite längre helg än vanligt. :D Men de är ju bra de för tror inte jag kommer åka till långed något mera nu innan jag får "jullov" för jag har en del att göra kommande helger sen har jag dels inga pengar till de. :P Ska ju troligen jobba någon helg med nu snart med att passa A :)

Åh jag vill börja köpa julklappar nu!!! HAr iaf fått en del idèer på vad jag ska köpa till några men vissa är sjukt svåra att komma på. :P

Nee nu ska jag väl göra mig i ordning för skolan..


Inte bra inte bra, försvinn!!!

Gött nu är dem två jobbigaste dagarna över för denna vecka!
Idag är de ju tisdag och de va skola mellan 9.45-10.45 sedan mellan 13-16 sen var de bara att hoppa på vagnen mot A och hämta han på dagiset. Det gick bra idag också idag sa han faktiskt Madde. :D Stolt hihi.. Nu är de två veckor tills nästa gång men veckorna går ju så fort så snart är vi där igen hihi..

Imorgon är jag alltså "ledig" har dock 200sidor att läsa men de är en intressant bok så de ska nog gå bra. Sen ska jag även träna i morgon blir body pump och core. Ska även hämta Dennis i morgon på dagis! :) Så blir att tillbringa eftermiddagen tidiga kvällen hemma hos familjen lindquist/halalkic :) Som vanligt alltså en onsdag! Hihi

Det är så himla störande att jag fått tillbaka värsta snus suget. Är sugen på snus hela hela tiden de går mig på nerverna va ju f**n två år sedan jag sluta så ska suget komma nu!! gahh.. För efter denna tre dagars fastan som jag gjorde har allt sug på mat och godis försvunnit men istället har detta dumma dumma sug kommit. De är inte alls roligt inte för fem öre!! Så snälla snälla försvinn! Blä!! haha...

Ne nu är de nog dags för mig att lägga mig och läsa några sidor så jag blir klar med boken "den musiska människan" :)

Natti natti!!

Galet trött!!

Vilken bra helg jag haft, i lööve såna här helger!!!

I fredags va jag och mamma på bio 2012 och den va grym så se den!

Lördagen började med att jag plocka ner den stationära datorn då jag ändå inte använder den så mamma och pappa får tillbaka den istället, så snart ska skrivbordet bort och jag ska köpa en byrå och ställa där istället. Men när detta blir vet jag ej troligen när pengarna åtekommer till mitt konto för dem har av ångon konstig anledning bara försvunnit haha.. Vi spenderade hela lördagen hemma hos syster och dennis. Jag och callo var dock iväg och kolla på pinpals men de va ju kasst haha.. Senare gick jag mamma och dennis till bowlinghallen så dennis fick spela och han gjorde sin första strike! Han är grym!! :)
Vid 20.30 kom tommy och vi gick hem till mig i världens piss väder de regna så sjukt mycket och blåste de va kallt och ja fy fan säger jag bara haha.. Va som dränkta katter när vi kom hem hit. Men de va ju romantsikt som tommy sa.. haha..

Igår va de en slapp och skön söndag jag tvätta dock hela förmiddagen, senare drog vi in till stan och kolla på bio vi såg på zoombiland hel galen film haha.. Men den va ju rolig iaf.

Idag har jag då varit i skolan från 9-14.30 hade en så seg föreläsning mellan 13-14.30

Nu är de bara i morgondagen som är jobbig 10.45-16.30 sen blir de att åka direkt för att passa A igen helt sjukt va fort veckorna går. Men resten av veckan är slapp så de är mycket nice.

På fredag sitter jag på tåget hemhem till långed igen. :)

Ne nu ska jag nog ta och vila ögonen lite ;)


In Love!!


Till Cia

Jaja cia jag får la ta och blogga då. :) Men de är ju så tråkigt hehe..

Jag har sjukt mycket att göra varje dag nuför tiden. Fast bara roliga saker såklart men de är en hel massa i skolan, jag har verkligen kommit igång med träningen och de känns sjukt bra, i lööve body pump :) Sen blir de en hel del tid hos syster och dennis. :) Han blir ju bara sötare och sötare för varje dag hihi..
Var ju till långed på snabbvisit förra helgen och de va myys.. Denna helgen kommer bli ännu mysigare för i morgon kommer mamma hit så då blir de att vara här hemma hos syster och dennis på dagen sen på kvällen ska jag och mamma på bio vi ska se på 2012!! :D Myyss!!!
På lördag kommer min kära kille hit oxå och de blir ju inget annat än mys de, hih.. Så detta kommer verkligen bli en bra helg.

Sen blir de en vecka full med plugg och träning sen åker jag till långed fredagen den 19 och stannar där till måndag de ska såklart också bli skij för då är de dlik träffen i badminton hemma i hallen så de ska bli skoj att se. :D


Nee allt för mig

xoxo

veckan blir inte bara galen utan jobbig!

nej nej här får man inga korta skoldagar inte. suck. nu ska vi träffa våran "kära" handledare på onsdag vid 13 tiden så blir man väl kvar i skolan till 15.30 lr liknande, sedan hem till syster och passa dennis. Torsdag blir en pissig dag då vi slutar 12 men ska in till skolan och träna mellan 16-17 okey de är bra att vi ska träna och så på torsdag men lite segt är de även om de är bra att vi har sista träningstiden. då får vi lämna kvar våra grejor och vara dem som redovisar först på fredag. Skräll haha.. Men gött att ha de gjort. Men mellan 12-16 på torsdag har jag josefin, hanna och susanna lite att göra iaf så kommer absolut bli en trevlig dag! :D Även en trevlig kväll då även hanna kommer tillbringa kvällen här hos mig och josefin. Kan ju inte bli bättre. Hihi..
De tråkiga med de hela är att just denna veckan har tommy semester men då ska jag ha mest i skolan suck. Men men kan inte alltid gå som man vill :P Tur jag ska åka till långed TIDIGT på lördag morgon. Så lite mys ska jag allt hinna med mellan allt som ska göras. :P

Har varit och tränat body pump idag mellan 20-21 så därför är jag vaken ännu för jag blir ju pigg efter träningen så är för sent att träna då igentligen men vad gör man om de är enda tiden man kan träna :P

Men får väl försöka att lägga sig iaf har ju inte lyckas kommit igenom boken ännu heller men inte många sidorna kvar nu :P

xoxo


En galen vecka!!

Godmorgon.. Nu är de en ny vecka igen. Denna veckan kommer bli galet rolig.. :) Idag blir de en långdag till 16.30 sen blir de hem och handla mat och diska. sen blir de bodypump senare ikväll.. I morgon vänatr en väldigt långdag från 08.30-19.30 jippy hehe.. Först skola till 16.00 och sedan ska jag ju hämta A på dagiset klcokan 17. Helt sjukt att de redan gått två veckor känns inte alls så. Inte fören på onsdag börjar de lugna ner sig med en kort dag i skolan ska väl troligen sitta kvar en stund för att visa vår gestaltning till vår handledare. Torsdagen är också en kort och skön dag gött.. Då ska även kära Josefin med mig hem och sova över här mycket trevligt. Blir väl att vi går på stan en sväng för att hitta partykkläder till fredagen även en sväng in på systemet! :) Så på fredag är äntligen denna kursen över!! Gud va skönt!! Då är de redovisning hela dagen så efter de blir de hem hit så ska vi göra oss i ordning för på fredag är de dags för klassfest!!! Hoppas och tror att de kommer bli skoj, jag vet att jag kommer ha skoj iaf. :) Så josefin sover även över här fr´ån fredag till lördag. Trevligt trevligt! Lördag morgon kommer nog inte va lika rolig men haha.. Då ska jag åka hemhem med syster och dennis, då syster ska på 25års fest i bästorp och jag ska köra henne dit och hem. Undertiden hon är på festen är jag på tjejkväll i billingen :D söndag blir de att åka hem hit igen.. Herregud jag kommer la vara helt dö på söndag hehe.. Men de är de värt. :P

Jag har alltså en mycket trevlig vecka framför mig!!! :D

Om jag har tur kanske jag får lite mys med tommy med ;)

RSS 2.0