Vfu

Tjopp..

Nu har ja då vfu igen och de är grymt skönt!! Dock är de redan onsdag så bara en och en halv vecka kvar här. Men men.. Jag njuter av tiden jag har här..

Annars leker livet jag mår jättebra och de känns underbart!!

Idag ska jag även in till stan en sväng efter praktiken då jag ska möta Anna för att shoppa lite jag ska iaf in på systemet och saluhallen.. :) För ¨på fredag blir de party party, i långed.. Ska blir riktigt skoj och jag känner mig pepp som tusan..

Fast att dricka nu känns lite dumt då jag ju tränar så mkt nu inför vår ruset men men jag får ligga i som tusan nästa vecka oxå för vår ruset är ju redan den 10maj

Nee nu ska jag sluta sitta här.. :)


Saknar my lööve!!

<3

Nothing looks quiet the same
I see people and places in a new light again
There’s a grace ascendent to a broken sky
Now I know, there’s a reason why
I feel so alive

Cause tonight,there’s a new love in town
Waking emotion, I thought I’d never find
Yes tonight how you turned it around
I wanna tell the whole world
There’s a new love in town

It's been a strange kind of low
Always held my head up high
Little did I know
That my rose-tinted reality
Would soon fall apart
Just by holding you gently
There’s a hope in my heart
I'm out of the dark

So tonight there’s a new love in town
Waking emotion, I thought I’d never find
Yes tonight, how you turn it around
I want to tell the whole world
There’s a new love in town

And everyone I met has made me what I am today
And every choice I made has led me here today
And every time I see your face
I find my way

guitar solo

Yes tonight there’s a new love in town
It's waking emotions thought lord I never thought I'd find
Yes tonight how you turned it around
I wanna tell the whole world
There’s a new love in town
There’s a new love in town

Onsdag onsdag snart helg igen :D

Va är de för skumt väder idag?! svin kallt blåst sol regn hagel sol blåst snö regn hagel.. a skumt detta haha..
Just nu sitter jag hemma hos syster men bara jag och dennis här han sover dock.. När jag kommer hem har jag en härlig tvätt som väntar på mig guud va skoj va haha.. Men men nått att göra iaf när jag tvättat klart blir de att träna vet inte om jag ska trotsa de märkliga vädret och ta en joggingtur lr om jag drar till gymmet och springer på löpbandet,. de ger sig...

nee orkar inte skriva mera nu

Skit :D

Jag har blivit utmanad av Emma



Regler:

1. Publicera reglerna på din blogg
2. Svara på de sex 4-sakerna
3. Meddela de utmanade på deras bloggar

4 favoritprogram
1. DH
2. Greys
3. One tree hill
4. Lost

4 saker jag gjorde igår

1. Åkte tåg
2. Handla
3. Tränade
4. Va i skolan

4 saker jag ser fram emot

1. Helgen
2. Sommaren
3. Framtiden
4. Ikväll

4 favoritrestauranger
1. Jensens böfhouse
2.Whoopsi Daisy
3.Sicilia
4. Mammas kök

4 saker på min önskelista
1. En underbar sommar
2. Ny söt sommarklänning
3. Få vara frisk
4. ....

4 personer jag utmanar
1. Johanna
2. Nettan
3. Susanna
4. Hm.. ??

Vilken underbar helg jag haft!

Så ja då var denna helgen förbi också då.. Galet att de redan gått elva dagar i april.. Fattar lixom inte men men.. Kanske inte meningen att jag ska de haha..

Har haft en kanon helg verkligen! det var ju första helgen på länge som jag var kvar här hemma i gbg så de känns bra att de var bra haha..
Igår hade jag en jätte mysig kväll/natt med anna och elisabeth vi käka god mat och massa choklad haha.. kolla på film och bara tjöta de var mycket trevligt vill jag lova!! Så de ska vi absolut göra om snart!! Dem åkte inte hem fören vid 1.30 haha jag var ju som vanligt inte trött så jag kolla på ett avsnitt av lost innan jag la mig vid 3 tiden. Vakna dock lite för tidigt i morse tyckte jag redan 9.30 men jag stanna i sängen och kolla på lost skräll haha.. men vid 11.30 tog jag tag i dagn och åkte hem till josefine en sväng så vi satt ute i solen och tjata från 12.30-15 typ mycket trevligt. Samt att jag fått färg!!! Jag älskart!! :D
När jag kom hem käka jag och kolla på lost men de blev även en powernap mellan 16-19 haha.. Har typ inte vaknat än fast jag varit ute på en joggingtur samt duschat men men.. Har tre avsnitt kvar av lost så ska se dem nu sen får jag la se när jag somnar. Börjar ju inte fören 13 i morgon så är ju lugnt. :) Blir att stanna kvar i skolan i morgon och kolla på SMASK en klasskamrat som ska vara med så då ska vi kolla på detta.. Trevligt trevligt!!!

Ne nu blir de att fixa smoothi sedan lost!!!

Som sagt haft en mkt trevlig helg umgås med folk jag gillar!!! :D


<3


Oj va fint de är här

Då var de lördag en lördag som jag steg upp väldigt tidigt för att hänga med syster och dennis till barnmässan. 8.10 ringde klockan ojoj va trött jag vart haha.. Det var en trevlig tur vi var iväg på de finns allt bra mycket onödiga saker haha..

Var hemma lite innan 12 då sätte jag igång med städningen och de va inte en dag förtidigt kan jag medela!! Faan pinsamt att de var så längesedan jag städa ordentligt :/ Nu har jag t.o.m bäddat upp sängen så de ser okey ut här hemma för vid 18 tiden kommer anna och elisabeth hir så ska vi käka nått gott samt kolla på film. Mysigt mysigt.

Imorgon blir de nog att se klart på säsong 2 av lost har två skivor kvar så. :) Sen får de bli lite träning i morgon med antingen ett pass på gymmet eller en springtur!

Ne nu ska jag ringa mami!

Träningsvärl Allan!!!

Jag har aldrig i hela mitt liv haft en sådan här träningsvärk.. Men faan va gött de är!! Fast att jag knappt kan gå eller sätta mig ner haha.. Men jag njuter.. Kroppen har fått sig en ordentlig genom körare och de gillas!!
Så de blev en vilo dag idag men bara vardagsmotion fast kunde inte hålla mig riktigt så fick bli en kvällspromenad på ca 30min men faan de känndes haha..

Idag va de bara en föreläsning i skolan jag var med på halva sen fick jag dra hem för att tvätta. Jippy.. Men nu är all skit tvättad för denna gång. Så tröttsamt när de finns så lite tvätt tider..

Har såklart blivit en del lost tittande idag med.. Får bli ett lr två avsnitt innan jag ska sova med sedan tror jag.
Har lite ångest ang morgondagen då min kära man som sagt smittat mig med att sova lääänge!! :) Imorse blev jag väckt 8.00 av folk utanför blev skit sur och va skit trött men kände att jag inte kunde somna om så på  med ett lost avsnitt och så käka jag frulle.. Men som tur va efter 40min lost så somna jag om och vakna när klockan ringde 12.00 gött.. Fast mindre gött nu då jag måste upp vid 9.30 i morgon och inte alls är trött nu.. I vanliga fall skulle jag vara svin trött nu men icke nu kan jag vara uppe till 1-2 utan problem. Men jag är rätt nöjd med de iaf för shit va de är gött att sova länge på morgonen. Hihi.. Så de är tur de är fredag i morgon så kan jag sova i länge i tre dagar sen för börjar inte fören 13 på måndag. :)

Ojoj va jag babblar om allt och inget ha ha.


Jag måste iaf säga att jag mår sjukt bra nu!!! Vet inte va de var för depp period jag var inne i veckan innan påsk samt påsk veckan. Men nu mår jag som vanligt och njuter av livet haha.!!!

Skola i morgon alltså rytmik hela dagen nice! 10.30-14.30 sen blir de att hämta busungen på dagis troligen passa han på kvällen med om päronen hans ska ut och käka.. <3

8.e april är snart över och våren är verkligen på väg!! I love it!!!



Saknar my lööve

underbart väder!

Så skönt de är att vara ledig även om de är en onsdag. Jag har fått mycket gjort idag, 30mins promenad innan frulle sedan ett härligt body pump pass samt en långpromenad för att hämta D på dagis. Jag är mycket nöjd över dagen så här långt.. Gött att solen kom fram till slut med så blir nog att gå hem från dennis sen med. Så kommer jag sova skönt inatt.. Jag och Dennis tog en snabb sväng till media markt då jag köpte säsong 2 av lost då jag såg klart på första igår. Så senare ikväll blir de att glo på tvn de blir både lost och greys anatomy.. Har sovmorgon i morgon som tur är går bara i skolan 13.30-16 gött gött..


Va bara lite träning och sol så var en på bättre humör! :D

Saknar min bättre hälft som tusan dock.. Men men 9 kvar :P


Känslig eller!!

Shiiit de är redan april.. Var tog mars vägen då?!

Idag hade vi kursitro för nya kursen gestaltningsformer 2 och de ser ut att bli en rolig kurs. :) Mycket praktiskt och de gillar vi hihi.. Så på torsdag drar de igång med en föreläsning tror ja de va.. Så är ledig i morgon. De är nice!

Imorgon är jag alltså ledig då ska jag sova lääänge för de är nått jag börjat med nu.. Tror de är min kära T som smittat mig med detta.. fast jag tycker de är skönt så haha.. Så länge jag inte börjar tidigt i skolan så haha.. Vill inte ens tänka på hur trött jag kommer vara när jag måste upp med 7 tiden då jag är trött som ett as när klockan ringer 10.30 haha..
Det blir iaf ett pass på gymmet i morgon sedan ska jag hämta D på dagis vid 14 tiden.. Kanske kanske de blir en tur till mediamarkt ;)

Ang min rubrik så är de helt sjukt va känslig jag är.. Tårarna kan lixom bara komma när som helst.. helt galet.. Men vet att jag inte är själv om detta så då känns de ju lite bättre.. De är helt enkelt något som går nu haha.. Jobbigt är de iaf.. :P

Nu blir de strax att kolla på DHW sen blir de att kolla klart på lost inte mkt kvar nu! På säsong 1 alltså haha..


10

RSS 2.0