<3

Galet vad konstigt väder de varit idag.. Men jag och T har haft en lugn dag.. Gick upp vid 10 slöa och spela tv spel. :) Käak för mycket mat vi 16 tiden så hamna i mat koma så fick bli en powernap till 18 :) Tog tag i mig själv så gick hem till mor och far och tjata en sväng fick mera jobb av kära far som vanligt hi hi.. Så i morgon när jag vaknat blir de hem dit och måla båten.. Underbart att pappa skaffat sig en båt. Blir vädret som dem lova så ska vi ut på sjön på söndag. Nice nice..

Idag var de även min spring dag men fasen var har lusten tagit vägen?! men älsklingen lyckades iaf få ut mig och när jag väl joggar då känns de skit bra :D

Nu sitter jag här hemma själv då T jobbar natt....

Får nog nörda lite tv spel :P


Borde inte få ha blogg

Jag är riktigt dålig på att blogga nu men de är väl så när de är sommar. :)

Livet leker iaf. Jag trivs så jäkla bra här i långed!! Saknar inte Göteborg ett endaste dugg.. Har haft underbara veckor här hemma iaf.. Tiden går ju så jäkla fort bara vill ju hinna med så mycket men jag har bestämt mig för att inte stressa hinner jag göra en del av de jag vill så är de ju bara bra.. De blir ju iaf PINK i slutet på juli :D

Har pratat med min chef idag och jag har fått mera jobb :) skulle inte börja fören vecka 28 men nu blir de redan nästa vecka kanske att de blir något denna veckan med.. Sen blir de eventuellt att jobba helger med.. Gött eller!!!! Detta bara för att de brann på den fabriken jag städar för ca 2 veckorsedan som behöver dem mera städ. Och jag grinar inte för de.. Hihi.. Är ju ett så pass soft jobb med bra betalt så de ska bara bli gött att tjäna pengar så en kanske kan komma iväg på en sista minuten i höst! Eller va säger du mika. ;)


Idag håller jag mig inne fast de  är jätte härligt ute men kände för att baka och då ville T ha bullar så snäll som jag är så bakar jag nu bullar.. Just nu jäser degen. :P

Men nu vet ni iaf att jag lever :P


jag dör av trötthet!!

Efter denna veckan kommer jag vara dö.. Jag ska sova så sjukt länge varje dag och bara njuta för just nu tar min systerson dö på mig.. Fattar inte varför han inte sover längre på morgonen nu har vi ändå varit här  hos mormor och morfar sedan torsdag. Idag vakna han 5.20 jippy va skoj, vägra somna om med men han fick snällt sitta kvar i sin säng och läsa böcker för sig själv. Medans jag försökte sova inte så lätt dock.. Så när klockan slog 7 gick vi ner och ungen är ju för fasiken hur pigg som helst.. Gahh..

Men men snart är de väl söndag hoppas jag så jag blir ledig. Fast tror de blir bättre redan från torsdag då vi åker till gbg så han sover i sin säng i eget rum.. Jag tror faktiskt jag ska sova i soffan här hos mor och far i natt..

Idag ska vi och emma cykla ut och hälsa på älgarna. Vi har tur med vädret iaf klarblå himel underbart. Så blir till att sola när vi kommit hem.. :)

Va ute och sprang igår de gick så där, kan inte vila tre dagar i rad de är alltför länge.. Sprang hem till mig och T så duscha och fixa käka. Färskpotatis med bacon och gräddfil. Gudomligt gott. :) Men de kändes helt fel att behöva åka till mor och far vid 00 tiden. :(

Ne  nu ska jag ge ungen frulle!!!

Bilder kommer i eftermiddag :)


hos mor och far!!

ujuj va trött jag är.. Dennis vakna nämligen 6,50 så var bara att gå upp å se glad ut :P

gick dock och la mig 9.20-10 underbart gött va de. Vi gick till den gula lekparken fika och lekta skoj skoj ;)

nu ligger ungen och sover middag jag ligger nere i soffan och slöar.. Galet att en blir så trött att gå upp tidigt :)

vid 14 blir de att åka ut till nettan med emma och dennis om han är vaken då..

guud va rolig blogg jag har haha...  Ska iaf hem till mig och T sen och hänga där en stund och samla ny energi :P

snälla sol kom fram, saknar dig!!

 



på väg till gula lekparek :P



Killen som älskar rutschkanor :)



Jag va tvungen att leka lite ja med ;)


Göteborg tur och retur!

Va dagarna går fort. Usch.. Redan gått mer än en vecka på lovet.. Vill verkligen inte att denna sommaren ska ta slut!!

Idag har jag inte gjort så mycket mer än åkt bil haha.. Jag och Tommy åkte till göteborg vid 12 då jag skulle hämta Dennis. Så min så snälla man följde med mig fast han jobbat natt och jobbar natt nu.. Jo jag vet han är helt fantastisk ;)

va en del köer och skit på väg till gbg annars gick de smidigt. Åkte väl från gbg igen vid 15 och dennis somna med en gång. Så blev en rätt lugn resa.. Va hemma igen strax efter 17 då vi stanna och käka också..

Så nu ska jag passa dennis i tio dagar. Fast får så klart hjälp av mor och far iaf nu under helgen då dem är lediga. Blir lite konstigt för mig nu under dessa dagar då jag åter igen får bo hos mor och far, men de funkar ju.. Segt att ha kläder och grejor över allt men de är ju bara tio dagar de handlar om. ;) Men inatt är jag hemma hos mig och T iaf.. Fast han jobbar men jag har varit ute och sprungit sen kolla på lost säsong 4 är jag på nu.. Så har jag ju världensbästa mamma som sa att jag inte behövde sova hos dem inatt. :)

Imorgon ska jag mamma och dennis iväg till kusten, blir att fönstershoppa käka LANGOS och besöka så många lekparker med rutschbanor som möjligt då detta är dennis bästa intresse och de enda han tjatar om haha.. Ska ju dock vara piss väder men men.. De struntar vi i.. ;)

Imorgon är de även många som tar studenten som tur är har jag ingen nära som går ur så slipper allt sånt mas.. haha..

ne nu ska jag kolla på scooby doo ;)

Tråk väder

Då va de onsdag då.. Hm va ska man hitta på idag tro?! Har precis käkat frulle sov till elva idag med mycket nice..

Vet inte om jag ska ta och måla lite idag kanske.. Ute r de ju tråkväder och typ 15 grader så kanske är prefekt väder att måla i?! :) Jag ska iaf ut och springa idag för de blev de ju inget av igår.. ska även hem till mor och far och släppa ut katten.
Blir nog en lugn dag idag blandat med lite träning skulle jag tro..

Imorgon åker jag till göteborg för att hämta hit dennis ska passa han i tio dagar medans hans päron ska till medelhavet som han säger haha.. Segt att åka denna jäkla vägen bara men, jag hoppas inte de blir fint väder i morgoon för då dör jag. Hatar att sitta i bilen när de är varmt och fint väder då ska en bättre på brännan ju. Hihi..

Nee har nog inte så mkt mera att skriva...

Svimmat..

Tjaa.. Oj vilken dag detta blev. Inte alls som jag hade tänkt mig men.. Vi vakna vi 11 de va nice.. Så jag käka frulle sen åkte jag med emma till bengtsfors. De var där de hände jag svimma inne på vårdcentralen.. Helt galet aldrig hänt mig förut och vet inte varför de hände heller, för kaninte vara blodsockerfall för jag hade jämnt käkat en glass och den höjer väl blodsockeret om nått eller?! Va rätt obehaligt faktiskt, dunka i huvudet ordentligt i väggen me.. Haha.. illa illa..

Så de va bara att åka hem och lägga sig i soffan och sova blandat med att glo på tvn..

nee nu ringde emma.. Så får snacka med henne.. ;)

Snart har sju dagar gått av sommarlovet!!

Jag bara njuter av livet just nu.. Jag bor med mitt hjärta i långed jag har sommarlov och hitills har vädret varit helt underbart!!!!

De är så skönt att inte behöva tänka på något skolarbete eller vilken tid en ska gå upp.. Gött som tusan är de iaf..

I lördags hade jag en helt underbar dag med emma och nettan!! Faan va jag älskar er!! Jag och emma böra festa vid 11.30 typ satt på hennes altan och spela kort mamma kristina var med och spela kort med.. Sen kom moster birgitta och då bar de iväg upp till fotbollen då herrarna hade match.. Då var vi så där lagom goa under fötterna :D
När vi sedan kom hem vid 17 tiden så kom även nettan!! De va så sjukt underbart att se henne igen, saknat!! Så nu grilla vi körv och herregud va jag käka haha.. Sen tjöta vi och spela lite fylle spel. Mycket trevligt, Johan rickey och emelie kom även förbi en sväng.. Sedan kom vår chaffis i form av emmas bror.. Vi åkte mot håbol vid 21.30 kanske klockan hann bli tillslut.. Där spelade torgny melins! Och shit va skoj de var, längesedan en ute kväll var så här rolig.. Gött sköj att bugga. Hihi.. Så de får de bli mera av.. Va la hemma vid 2.30 kanske..

Igår va jag faktiskt inte bakis alls knappt trött ens. Så jag och älsklingen hade en riktigt mysig dag. Såna dagar gillar vi.. <3


Va har jag gjort idag då jo varit hos mor och far där jag målar för fullt.. Nu är strax hela carporten klar de blir den efter morgondagens stryckning iaf. Sen myste jag lite med HD hitta en fästing skräll.. Jag hittar en på han varje gång jag kommer hemhem.. Suck jäkla skit medel de där som dem gör rekalm om..

Jag drog ut på en riktigt go springtur förut på 5km och de gick galet bra så de va gött.. Blev en härlig dusch efter de som följdes av en helt gudomligt god middag!! Nu sitter jag i soffan och väntar på att min kära man ska komma hem. Han jobbar eftermiddag så är la hemma om lite mer än en timme!!

Så blir att slappa i soffan en stund för blev sjukt mätt nu haha..

jeje allt jag hade att babbla om för nu.. ;)

 

 


RSS 2.0