Körprojekt!!

Åhh va underbart de är är att sitta här och skriva detta inlägg då jag nu befinner mig hemma i långed. :D Kóm hit igår vid 22.30

Om vi tar lite om gårdagen så va de skola mellan 9-19.30 då vi bara repa och repa hela dagen. Vid 16 hade vi ett genrep med lite publik och klockan 18 va de för våra nära och kära.. Jag har inte tyckte detta projekt varit de roligaste men den känslan man får när de sitter publik och responsen man får efter med alla applåder och liknande.. Herre min gud ilken underbar känsla. Men nu känns de mycket skönt att de är över och de nu bara är tisdagen kvar i skolan med redovisning mellan 8.30-12 sen blir de SOMMARLOV!!!!!


Har precis varit ute och gått en sväng med emma.. Helt okey väder men ser dock ut som om de mulnar på.. :( I eftermiddag ska jag och dennis cykla bort till min mormor då mamma och hennes syster skulle iväg och köpa morsdag blommor så kan vi ju komma förbi en sväng så blir alla nöjda och glada.. Hoppas bara de inte börjar regna då får vi ta bilen.. Men men...

Sen blir de att grilla hos mor och far ikväll om de inte regnar vill säga..

Just nu sitter min man på motioncykeln haha.. Och här sitter jag och slappar.. Härligt härligt.. ;) Jag ska ut och springa ikväll.. :)


Xoxo

Mycket nu..

Gaah hinner inte med allt jag ska knappt.. Därför de varit tyst här några dagar men när morgondagen är förbi kan jag andas ut och leva som vanligt igen.. Nu har jag iaf packat ner alla kläder och allt annat som ska med hem till långed. Helt galet va grejer de blir men ska ju bo där i tre månader nu så de är klart de blir en del. :) Ska bli mycke nice att bo men T i sommar! :D

Nee hinner inte blogga mer ska ut med lite skräp och fixa väskan inför morgondagen i skolan blir en lååång dag 9-20.. Ojoj..


xoxo

Varför?!

Ja varför är söndagar så jäkla långa och sega?!?!?

Jag vakan vid 8.30 då börja jag städa och diska, packa lite. När klockan närma sig 10 bytte jag om till träningskläder så gick jag till gymmet idag blev de 15min löpband och 30min cykel svetten forsa som vanligt gött gött.. Så va hemma igen vid 11 då tog jag en lång och svalkande dusch.

Glodde lite på tvn och somna väl till en timme skulle jag tro. Vid 14 gick jag ut och gick, tog svängen in på matcenter och fyllde på fruktförrådet. Sedan vidare mot syster ocg hämta mina matlådor de var dock ingen hemma där så gick hem direkt igen.. Och sen då, va tusan ska jag göra?! Jag va la hemma vi 15 igen sen dess har jag käkat kollat på tvn pluggat lite.. Men ahhh va detta suger... Igår när jag hade hur trevligt som helst då jäklar va klockan ticka på men inte idag inte..

Nu vill jag bara att de ska bli kväll så en kan få lägga sig..

Hoppas även på att dessa fyra dagar denna veckan ska springa förbi för jag saknar min man!!!!!!

Lite bilder














Inte sliten väl :P

Herremin gud vilken underbar dag detta varit.. Vi åkte in till slottskogen vid 12 så var la ut filen lite innan 13 skulle jag tro.. Öppna en kall go cider så fika vi lite, sen bar njöt vi av solen och stunden i sig.. Det blev att man åt väldigt mycket typ hela tin och en hel del dricka haha.. Men är de picknik från 13-17.30 så är de haha.. Kycklingsalladen som vi gjort var mycket god.. Hade köpt med oss dem nya sommarcidrarna och dem va riktigt goda allihopa. :)

Sen jag kom hem lite innan 19 så känns de verkligen att man varit ue hela dagen är helt galet trött och man är jätte varm pga all sol.. men jag bara njuter älska såna hära dagar.. :D

Så jag ska ta och lägga mig under täcket så somnar jag när jag somnar.. Imorgon blir de äntligen ett hårt pass på gymet sen blir de att ta tag i lägenheten ser ut som f*n här..



Göteborgs varvet!

Godmorgon, fast jag vakna vid 8... Vet inte va jag har haft för mig i natt för när jag vakna i morse låg jag jätte konstigt och två kuddar låg typ vid fötterna.. Haha..

Snälla snälla sol kom fram.. Nu har jag och syster fixat allt käka och allt annat som ska med till slottis.. Men solen verkar vara lite trött idag tyvärr.. :( Men de är ju varmt så jag ska inte klaga så länge de inte regnar..

Ska försöka ta lite kort idag med så jag kan slänga in dem här.. :)

Ha en trevlig lördag!!!


Äntligen fredag som jag längtat!!!

Åh fy fasiken va gött med helg, för denna veckan har nog varit den värsta i mitt liv.. Helt galet mycket i skolna och långa dagar massa uppgifter mm mm.. Men nu har jag bara fem dagar kvar inna jag får enn välbehövligt sommarlov!!!!

Idag har de varit en mycket bra dag sluta redan tolv för engångs skull :) Så åkte hem till syster och dennis då hon skulle på nått möte. Jag och D gick ut och gick lämna in böcker på biblan, käka mat, hämta min tvätt sen gick vi hem till Dennis igen. Där slängde jag in tvätten sen blev de att slappa i soffan tills syster och E kom hem då åkte vi till kungälv för att handla på city gross. Jag fynda som aldrig förr mat alltså haha.. Kom riktigt billigt undan så de va nice..
 Åkte med dem hem igen och hjälpte till sen åkte jag och syster till forum för att handla de vi inte fick tag på.. Vi sak nämligen ha värsta pickniken i morgon i slottskogen då E ska springa gbg varvet så ska vi hänga där hela dagen och bara äta och dricka verkar de som haha..  Så mkt käka och dricka som vi ska ha med oss så.. Tss.. Hoppas på kanon väder så kommer min lördag bli helt underbar!!

Känns skumt att de är helg och jag inte är med hjärtat.. Men som sagt går i skolan mån-tor sen blir de hem till långed "ja för de kommer vara mitt hem dem närmaste månaderna" för att sen åka tillbaka till gbg på måndag och göra sista skoldagen på tisdag 1 juni, efter de går jag på sommarlov till början av september!!!! UNDERBART!!!!

xoxo

Sol sol sol

Gött som tusan att våren äntligen hittat hit.. De tråkiga är att jag går i skolan hela dagarna men idag har jag iaf varit ue en timme även om de var nu mellan 17.30-18.30 men lite sol fick jag iaf.. Satt uppe på ramberget hur underbart som helst! Jag satt och tjata med Spike mycket trevligt va de. Han är här i stan å jobbar så då får en passa på att ses :)

Nu ligger jag i sängen tvn är på och jag är helt slut i både kropp och huvud :) Lång dag i skolan men vi fick gjort otroligt mycket så de va gött de betyder att vi sluar 12 på fredag gött!!! Drog till gymmet direkt efter skolan körde sten hårt på löpbandet svetten rann så jag trodde jag stod i en dusch en underbar känsla sen varva jag ner på cykeln. :D

Nu är de bara 7 dagar kvar i skolan hur underbart är inte de då?!?! :D
Sen är de bara 8 dagar kvar tills jag åter är med min man :) Som tur är så kommer jag ju att stanna där i tre månader framåt, helt galet underbart! :D


Måndag = 9skol dagar kvar!

Underbart verkligen underbart är mitt liv! Nästan de enda som jag inte är nöjd med just nu är att de är tio dagar tills jag får träffa min man igen. Men annars är allt annat underbart. Har så underbara vänner, skolan går jättebre även om de är mycket som ska göras så har jag/vi koll på läget. Min motivaion ang träningen och kosten är på topp.. Att de kan få vara så här bra ibland. :) Hoppas de håller i sig länge länge... Jag ser bara framå nu då de bara är 9 skoldagar kvar innan de blir ett långt och härligt sommar lov.. Fast shit va  jag kommer sakna alla goa folk i skolan.. :/ Några kommer jag gå med igen men vissa kommer jag inte alls gå med igen kanske inte ens i samma hus :( Men men som tur är finns de mobiler sen går de ju faktiskt att umgås även om man inte går samma kurs :)

Bla bla bla..

Jag har precis käkat korv med pommes mycket gott va de efter ett hårt träningspass som bestod av 20min på löpbandet 20min cykel 1km på roddmaskinen, nöjd!!

Nu ska jag ta och fixa lite skol grejer sen blir de att kolla på tvn...


<3

Big Brother

Ojoj va fort dagarna går.. Ute är de så jäkla tråkigt väder så jag har tagit tag i disken samt damsugit och nu håller jag på med mat. Fläskfile men rotfrukter. Mumms..

Mannen är med B till hm torp tror jag..

Igår va en bra dag. Var med emma hela eftermiddagen vi fikade och tjata sedan kolla vi på fotbollen och herregud långed vann haha.. Gött vare när de va mot bengtsfors.  :P
Tog mig en härlig springtur vid 21.30 de gick jäkligt bra. :D

Ne nu är nog maten klar!!!


<3

I långed!!

Då har den långa ledigheten startat då.. Mycket skönt måste jag säga.. Igår va de riktigt piss väder hela dagen.. Men hade en bra dag i skolan. Dans lektionen va riktigt rolig med bugg och robot dans. :D  Tåget åkte vid 12.45 så va i ed vid 14.10 där hjärtat hämta mig. Blev att ta de lugnt en stund då jag va rätt trött men sen trotsa jag skit vädret och gav mig ut på en 5,5km lång joggingtur. De verkligen spö regna ute. Va gött att få springa på hemma plan..

Idag tog jag sov morgon till 11 de va nice.. Åkte sedan ut till kyrkogårn för att tända ett ljus och lägga en bukett blommor då bästaste farfar fyller år idag!!! <3

Sen blev de en promenad med emma. Mycket mycket trevligt. Ja va hände sen typ tog en powernap kolla på tvn laga mat ja typ.. Haha.. Varit en mycket go dag iaf..

Imorgon blir de fullt upp men en joggingtur smat en halvdag i bengtsfors med emma och även cia. nice!!

Hm inte så mkt mer att säga nu faktiskt.!


So in love!! <3



Saknar dig Farfar!

En bra dag men så låång

Dagen kunde inte startat bättre än den gjorde en mega kram av dennis :)

Iskolan va de också en super bra start på dagen.. Tänk att man kan bli så glad av lite positiv kretik eller beröm kanske man ska kalla de. :D

Idag passa jag A för sista gången innan sommaren iaf, får se hur de blir i höst då hans pappa troligen ska börja plugga.. Men men de ger sig,,

Jag var hemma vid 20.30 hade sett framemot DHW så är de ett jäkla skit avsnitt.. Suck.. :(

Nu är jag väldigt trött så ska nog snart sova.. I morgon är de en kort dag i skolan sedan blir de en tåg resa till Ed där hjärtat hämtar mig. Så väntar en lång helg hemma i långed! Underbart!!

Kommer bli en och anna jogging tur hemma med! Gött!!


Kort inlägg idag men är trött :P

Vår ruset!

Godkväll..

Ojoj vilken dag jag haft.. Inte mått så jätte bra idag då jag haft ont i huvudet en rinnande näsa och en värkande hals men men bara att bita ihop.. Va en lång dag i skolan men så skoj att träffa alla igen. Är en lång dag som väntar i  morgon med. Fast ska la inte klaga när en är lång ledig tor-sön hihi..

Ja idag var de alltså dags för vår ruset, jag kände inte alls för detta när jag kom hem till syster vid 16.30 då jag mådde så dåligt samt att de blåste så jäkla kallt ute.. Men vi åkte in till stan vid 17 tiden så va la i slottsskogen vid 17.45 kanske. Då gick vi runt där i dem olika tälten och käka haha.. Verum hälsofil, ekologiska äpplen samt skit goda kex med leverpastej på mycket gott haha.. Tillslut blev klockan så pass mycket att uppvärmingen börja, kände mig inte alls på topp men musiken till uppvärmingen fick mig på lite bättre humör. Så vid 19.15 var de dags för oss att ge oss av. Faan va skoj de var!!! Jag kom in i ett jätte bra tempo som jag höll hela vägen och kom i mål efter 22min så JÄKLA STOLT!! Jag blev så chockad över att de gick så bra trots att jag inte är helt hundra frisk. Nice nice.. Syster kom in på en bra tid hon med 28min. Vi är så duktiga så.. Blev änna lite sugen på tjejmilen i september i stockholm nu.. Hm..?!

Nee nu ska jag gå upp och lägga mig sover hos syster inatt.. Väntar en lång dag i morgon skola 8.30-16.30 sedan passa A mellan 17-19.45 puh.. Har jag tur är jag hemma precis till DHW

Bilder på "medaljen" kommer inom kort haha..


Natti natti från en mycket stolt Madde!!

Söndag = Tvätt och pluggdag!

Tjing..

Vet inte vad jag lagt till för dålig ovana nu. Men jag vaknar vid 6.15-7.00 käkar frulle sen sätter jag på tvn så pang somnar jag igen. Haha.. Igår vakna jag inte fören 11.40 och idag vakna jag när klockan ringde 9.40. Helt galet tycker jag att de är fast de är ju riktigt gött att somna om men ändå. Haha.. Tyvärr blir de ju inget mer sånt nu på tre dagar då de dags för skola igen..

Idag har jag iaf en tvätt och plugg dag men jag är ju så duktig så redan gjort klart allt som jag skulle göra ang pluggandet. Tvätten är också snart klar så kanske att jag skulle ta tag i städandet av lyan också!? Men de är ju så jäkla tråkigt haha..

   

Måste bara berätta lite om gårdagen. Jag gick hem till syster vid 13 tiden vi hade rätt tråkigt i nån timme innan vi begav oss ut på lite shopping "jag handla inget". När vi kom hem så kom E och Glenn då bestämdes de att vi skulle ha en vin och spelkväll inte mig emot!!
Så syster och E åkte för att handla hem lite gott käk jag och dennis myste i soffan. Dem kom hem med jägtte god mat, mmm.. Sen kom Glenn och hans syster Camilla. Då börja de dricka jag höll mig till fruktsoda. :) Vi börja med att spela plump, behöver jag ens säga vem som vann. ;) Eftre de käka vi "lite" ost, oliver och kex. Gott gott.. För att avsluta med ett sällskapsspel där vi var i lag tjejorna mot killarna behöver jag ens säga vilka som vann ;) Efter detta gick jag till bussen då jag inte ville åka hem för sent klockan var ändå 22.43 när bussen kom.. Jag hade en mycket trevlig dag/kväll.. :) Tack tack..



Nu ska jag avnjuta en god kopp kaffe med kanel!! :D



Saknar mitt <3

En ny sjukdom, nattförkylning!!

Änligen helg!!!! De måste ju betyda att de snart är onsdag och de betyder mot långed ;)

Jag måste bara börja berätta om min natt.. Jag somna as tidigt typ 20.45 så vakna jag igen vid 1 tiden och mådde så himla dåligt värsta huvudväken ont i halsen och en näsa som rann som en kran.. Jag bara neej jag kan inte vara sjuk nu har inte tid. Så jag fick gå upp snyta mig sen tog jag två ipren la mig igen med viste inte hur jag skulle ligga ena stunden varmt andra kallt. Var vaken i minst 2h så jag bestämde mig för att stanna hemma idag. MEN så vaknar jag av klockan 6.28 och allt var borta jag kunde andas genom näsan ingen huvudvärk och ingen värk i halsen! :D Helt galet jag fatta inte ett smack! Så de var ju bara att hoppa upp och bege sig till bussen och sista dagen på vfu:n. Sen dess har jag mått som vanligt helt underbart lite pollen allergi bara men inget annat jobbigt. så jag har helt enkelt haft en ny sjukdom "Natt förkylning" ;)

Ja de var då sista dagen på vfu:n för denna termin kändes inte alls kul.. Kommer sakna alla så mycket men jag ska få träffa alla en sista gång den 18juni så de är ju nice.  Jag fick sluta lie tidigare för jag och syster skulle iväg till shalgrenska och hälsa på och lämna lite filmer till vår farbro Michael.
Vi åke väl därifrån vid 16 tiden.

Jag åkte direkt till gymmet efter de och idag gick de så jäkla bra igen och de var s gött. 25min cykel 25min löpband samt lite mag och arm övningar. Göttmos!!!



Syster ringde precis när jag var klar på gymet så hon kom så åkte jag med henne till backaplan där vi var på jakt eftre en ny cykel hjälm till Dennis.. Vi hitta i sista butiken vi va in i en helt perfekt och jätte söt hjälm till killen.. Han blev så här nöjd..



Nu har jag iaf precis käkat mat tänkte jag skulle glo på tvn resten av kvällen men de finns ju inte ett skit att titta på som vanligt.. Faan slänga ut tvn snart för finns ju aldrig nått att titta på specielt inte på helgerna.. SUCK!!

Prata med min bättre hälft förut, tänk att man kan va på så dåligt humör haha.. ;) Men de är ju tur att jag är glad haha.. <33


Ha en trevlig helg nu och hoppas på bra väder!!

Torsdag 1½dag kvar

Så de har snart dessa två veckor rusat förbi. Rätt skönt på ett vis då är de bara två veckor kvar till SOMMARLOV!!! Ska ju dock jobba 5veckor men jag har ju lov juni-sept så fem veckor gör inget att jag jobbar.. Jag ska ju passa dennis en vecka också men de är ju bara roligt. Hoppas vi får fint väder den veckan då de är i början på juni kanske man inte ska räkna med de, tyvärr.. Men vi kommer rocka iaf jag och Dennis. :D

Ja jag vet är några dagar till lov men faan jag längtar ju som tusan.. Åka till stugan och bara sola och bada käka god mat lyssna på bra musik få en massa härlig brun färg på kroppen kan ju inte bli bättre. :) Sen självklart att få vara nära mina underbara päron, min bättre hälft samt mina underbara kompisar. :)

Tillbaka till nuet kanske.. Haha..

Sitter nu och har rast då bloggar jag haha.. Finns inte så mycket att kolla på på nätet så.. Lika bra att skriva dagens inlägg då så jag bloggar iaf. :P

Idag blir de att åka direkt till gymmet på sportlife när jag slutat.. Och köra slut på min kära kropp de ska bli riktigt gött.. :)

Sen är de fredag i morgon då blir de också att träna direkt efter jag slutat sen vet jag inte riktigt va jag ska göra. Måste ju fixa en present till kära Mika också.. Men hon säger ju inte va hon vill ha.. ;)

Helgen får iaf bli min vilo period denna veckan då jag tränat varje dag, blir troligen att åka med syster med familj till Näs lr va de heter för E och en kompis till han ska springa nått lopp där så då ska vi ha med picknik typ.. Sen söndag blir en tvätt och städ dag samt lite pluggande. :)
Anna ville ju ses också så får se var jag kan få in de nån stans. :P

Sen är de en kort vecka i skolan de är ju underbart! Kortvecka fast med långa dagar dock..

Nee nu orkar jag inte skriva mer!!

Ha de!!

5 <3

:D

Att livet kan kännas så jäkla bra, helt galet detta!!
Så skönt att jag verkligen verkligen kommit igång ordentligt med träningen och även att jag äter ordentligt. Bra jobbat Madde.. Nu vet jag att jag mår mycket bättre bara jag tränar och äter som man ska. De är ju nice.

Idag körde jag på riktigt ordentligt på gymmet med 15min på cykeln sedan 35min intensivt löpande på löpbandet och jäklar va gött de va.. Kände att jag kunde sprungit ännu längre på bandet men de var andra folk som också ville springa och då mitt gym inte är så stort så finns de bara 4st löpband men 35min är jag mycket nöjd över.. I morgon ska jag träna på sportlife de är något större haha så då ska jag springa så länge tills ja stupar haha..

Det är redan torsdag imorgon de betyder att jag bara har två dagar kvar på vfu:n. Mycket tråkigt då de är jätte många barn som ska sluta på min avdelning nu till sommaren och jag kommer sakna dem. Men så är de tyvärr när man är på en småbarns avdelning. troligen kommer de komma en hel massa go och söta barn eftre sommaren som jag kommer få gosa med nästa termin. :)

Ute är de helt underbart nu. Var dock kallt i morse 4grader vid 6.30 men senare på dagen blev de jätte varmt och skönt. Såg några killar som spela fotboll i slottsskogen i baröverkropp de var väl lite väl men varmt va de. :)

Nu ska jag bara slappa resten av kvällen i soffan och glo på tvn. De är jag mer än värd idag. :)

Bara en vecka kvar tills jag får vara med min bättre hälft igen!! :D


Träna träna träna <3

Nu har jag rast igen så då kan jag lika gärna skriva lite här :)

Jag har kommit in i ett sånt härligt träningsflow nu och de är så gött!!

Igår körde jag 20min crosstrainer 20min cykel 15min löpband sedan varva jag de med mag och arm övningar på gymmet.. Jag va så svett så ja kunde vri ur tröjan Gött äre!!!

Idag så blir de om än ett ännu hårdare pass då jag och syster ska träna ihop på sportlife vi börjar med 60min Coreball sedan 50min på gymmet och avslutar med 60min indoorwalking! Gött!!!!

Nu jäklar beach 2010 är jag på  gång... :D

Imorgon ska vi ut på en utflyckt här på förskolan jag, A och T samt åtta stycken barn. Vi ska till naturhistoriska så de ska bli nice aldrig varit där så. :)

Nee nu somnar jag om jag sitter här längre ;)
 
8 <3

Kanske skulle ta och skriva lite?!!

Så nu var de åter måndag igen och redan maj helt galet.. Men mycket skönt för eftre denna veckan på vfu:n har jag bara 12 skol dagar kvar innan de bli SOMMARLOV!!!! Faan va nice!!

I helgen va jag hemma i långed och hade de kanon.. Blev att festa på valborg och de var en mkt trevlig förfest hemma hos emma med mkt gött folk så de va nice.. Vi grilla och faan va jag åt haha.. Men de va tur för hade jag väntat 20min till hade jag lätt blivit för full haha.. Nu blev jag precis lagom..

Vi gav oss iväg för att se på raketeteterna vid 20.30 kanske lr 21 kommer inte ihåg haha.. de va iaf mysigt att stå där och kolla på dem med emma haha <3

Sen va de dags för puben och de va mycket trevligt de med va en trubadur som spela med så de gjorde mkt..Satt och tjata med folk mm.. Min kära man kom ju faktiskt oxå vid typ 23 tiden lr nått.. Så de va ju nice..

Jag åkte hem i en raggar bil men vet ej vem som körde haha.. Men de va tina och greger som villa jag skulle åka med så så blev de... Va hemma vid 1.30 så de va lagom jag vakna dock för tidigt men de gör jag alltid dagen efter gick dock inte upp fören 10 tiden.. Va inte bakfull så de va nice dock jäkligt trött.. Slappa is offan tills de va dags för hjärtat att gå till plan för samling jag gick hem till mor och far.. SÅ kom björn senare så åkte han och jag och emma och hennes mor till mellerud för att kolla på herrlags matchen.. Va la inte den bästa matchen men men 1-1 iaf..

Sen va de bara hem och fixa käk sen somna jag i soffan vid 22 haha.. Men förflyttade mig till sängen vid 23 och vakna inte fören 11.00 söndag morgon otroligt skönt!!! Jag sover så sjukt bra hemma hos hjärtat de gillas då jag ju kommer bo där hela sommaren.. :)

Söndag va seg som vanligt tod mig ett varv runt elljuspåret gick inte så himla bra men jag tog mig runt så nu blir de faan hård träning denna veckan!!! Jag och emma kolla på b-lags matchen och tjata mkt mkt trevligt.. <3

Orka inte göra någon mat så fick synda och käka en pizza... :) Men varit en godis fri helg nästan ;)

Klockan gick allt för fort och helt plötsligt satt jag på tåget hem hit till gbg.. Med en tår i ögat för att behöva åka från hjärtat.. Men får tänka som så att snart är jag låååång ledig.. Men just nu suger de fett!!!!!


Nee nu är nog min rast slut suttit här och flummat om min helg haha.. Inge vettigt att läsa men jag har iaf skrivit något! ;)

Kanske ska ta och gå ut med kidsen i de fina vädret!!

XOXO

9

RSS 2.0