Onsdag

Idag mår jag lite bättre men är rätt seg ännu.. Förmiddagen spenderade jag i soffan. Vakna vid 8.20 men la mig i soffan så somna väl igen vid 10 tiden å vakna igen vid 12 så helt kry är jag tyvärr inte. :( Men nu har jag varit ute sedan 14.30 då jag först åkte till sahlgrenska för att få information och göra en läkarundersökning inför en alkoholstudie som jag ska vara med i. :)
Efter de gick jag till M och hans föräldrar. Det är en ny familj som jag ska börja jobba hos. :) Mötet gick jättebra och M var så söt och go. Så ska till dem igen den 2maj så kör igång direkt efter Cypern. Gött gött! :)

Imorgon är de redan sista dagen hemma hos B. :( Galet va dessa fyra veckor har gått fort.. Trivs jättebra med B och hela hennes familj. Men men allt har ett slut tyvärr..

Nu ska jag kolla på mästerkockarna!

Pöss!!

Tre dagar kvar! :D

Nu är de inte långt kvar till cypern och här ligger jag hemma halv död.. :/ Är troligen en blanding av pollen allergi och nån förkyling.. Suck.. Sov jätte dligt inatt och vid 3 fick de blir två ibumetin, vakna helt svett.. Så fick bli att vara hemma idag, så även imorgon.. Blir till att ligga i soffan hela dagen, för vill ju vara betydligt piggare när jag ska sätta mig på planet på fredag.. Jag har iaf orkat diska upp all disk och lagat mat. Nu är de bara de sista som ska packas samt att städa hela lyan så de är fräscht när jag kommer hem hit igen den 1maj :)

Har även läst en hel massa i boken som vi ska ha littsem på,  på fredag. Den är mycket intressant då den handlar om specialpedagogik. De ska jag ju läsa till hösten så den går lätt att läsa.. Ett stort plus. :)

Ja de var ju inte så roligt inlägg detta men så är de ibland, jo blev såklart en powernap på 2h förut också. :)

jag vet jag vet, men jag har inte tid..

Jag vet inte var dagarna tar vägen men jag har tydligen fullt upp.. Kan inte minnas att jag haft så här mycket att göra varje dag som jag haft nu dem senaste veckorna, dagarna består av, plugg, jobb, skola, städning, laga mat, hälsa på syster m, familj, åkt till halden och okey då se på tvn haha.. Men de känns inte som jag är hemma något alls. Helt galet.. Fast de är samtidigt roligt, jag är nog sån som person som gillar att ha något att göra hela tiden.. Men imorgon blir de en dag hemma med att plugga och även börja packa inför cypern resan för aj veckans om kommer är full den också haha. Då blir de att jobba måndag och torsdag, skola på tisdag och fredag, till sjukhuste på onsdag. Sen får jag plugga en heldel samt städa och fixa här hemma så de är fint när vi åker på fredag! :)

I onsdags var jag och Mika i Halden. Vi sökte sommarjobb så lämna in på hm sex dagis tror jag sen lämna mika in på lite affärer med. Alla dagis där var såå fräscha och snygga. Så åhh va jag hoppas att man får nått sommarjobb!! Vill vill.. Kan iaf säga som så att vi typ körde på varenda väg i halden haha..
Här är några bilder från när vi åkte den STORA färjan haha..





Idag har jag varit i Torslanda, mamma är ju här också så blir att hänga där då. :) Vi tog en tur till backaplan. Fy va folk de var där, jag säger de varje gång jag varit där att aldrig mer backaplan. Haha ändå hamnar man där.. Jag köpte mig endast två nya handukar i svart då jag ändrat på badrummet nu till svart och vitt blev apsnyggt.. :)



Jag själv var så här vacker idag haha..




Ida blev hungrig när Callo och Mamma var inne i en affär så fick ge henne lite käk.. :)
Jo igår var jag själv i ca 30min med både Dennis och Ida. Ida var mega hungrig och Dennis jätte törstig men grym moster som man är fixa jag såklart detta.. Hihi.. Lite stolt är jag.. :P




Igår åkte vi även till bushuset och ojoj va jag och dennis leket. Shit jag blev helt svettig ju, över allt var vi. :)


Denna åkte vi x-antal gånger. Så idag är jag lite öm i baken då jag liksom hamna över bollarna och åkte på dem haha..

Nee nu ska jag lägga ner huvudet på kudden här i soffan och glo lite på tvn. :)


Regn regn regn

Buhuu vilket piss väder de är idag. Mörkt och regn.. Men jag har försökt hitta på lite saker att göra iaf, för de första hade vi littsem på nätet idag tycker de har gått riktigt bra och för mig känns de som de var lättare att få ner de jag ville säga med ord istället för att sitta i skolan och prata om de. Så ja jag är helnöjd. Vid 12 tiden åkte jag och mamma till åmål, köpte lite mat å så..
 För imorgon ska jag och Mika till halden!! Så fick ju köpa lite matsäck höhö... Var hemma igen vid 14 tror jag då fick de bli en powernap för detta mörker gör en ju så trött.. Lyckades dock bara sova i 1h men men bättre än inget så för att piggna till fick de bli en dusch sen fixa middag.. Jag skulle kunna tänka mig att vila igen men nee då somnar jag aldrig ikväll och de måste jag för imorgon ringer klockan 06.15 pju, men men. Får verkligen hoppas att vi får napp imorgon. Skulle vara så jäkla gött att få jobba i norge under sommaren!! Åhh jag vill vill vill.. ;)

Imorgon efter halden blir de att åka hem till gbg igen, haha.. Denna gången med bil och mamma.. :) På torsdag är de ytterliggare ett sem på nätet plus att jag ska jobba igen. Saknar faktiskt lilla B nu.. Blir bara att jobba en dag denna veckan.. På fredag är de kort dag i skolan sen är de helg igen!! :D

Nee nu ska jag sluta babbla...


Mumms

Idag gjorde jag riktigt god mat! Panerad torsk och potatis och rödbetor i ugnen.. Mumms mumms.. Som tur va blev de över så de får bli middagen imorgon när jag kommer hem från skolan. :)


De är så tråkigt..

Hmm, nu hatar jag verkligen mina ljumskar! Har precis varit ute på en 1h promenad och har nu svin ont i ljumskarna. :( Ska jag inte ens kunna få gå ut å gå nu.. Hm sjukt tråkigt är de iaf att behöva ha ont direkt efter en rört sig.. Kan inte smörja in mig med voltaren heller då man ju ska skydda sig från solljus nån vecka efter man använt de så de skiter sig ju.. Men men.. Jag får väl helt enkelt lära mig att leva med de.. Kul att inte ens vara 23 och inte få träna som man vill eller för den delen röra sig som man vill..

Nog om elände tänkte slänga in nån bild från gårdagen då jag och Dennis var i långed och kollar på Km i badminton, Dennis fick dessutom vara med och tävla. Ojoj så glad han blev, han vars å modig och skulle göra precis som dem andra och dessutom göra de helt själv jag fick minsan inte hjälpa till eller liknanade.. haha. De var väldigt skoj att se då han brukar bli blyg och lite tillbaka dragen när de är massa nya människor runt han, men inte igår inte. Han var minst av alla då dem andra är typ 8 år eller likanande och tränara badminton minst en gång i veckan så igår var jag en mycket stolt moster! :) Han kom på delad fjärde plats och fick medalj och allt.. Haha..



Här laddar han inför första "grenen" som var att balansera bollen på raket och samtidigt springa runt en liten bana.. :)

Här är de andra grenen där dem skulle skjuta två bollar sedan kaste tre, så var de utlagt en madras med en rockring och en back på som då gav olika poäng.




De var bilderna från "tävliingen" som jag fick med ;) Men självklart finns de en bild på prispalen med :)



Tss, han ser så liten ut.. :)

Han lyckades även tjata till sig lite spel med Emma som han har tjata om så länge haha..



Så de var en lyckad dag uppe i sporthallen.. :) Bilresan hem gick mycket smidigt då han somna i ödskölt och vakna när jag svängde in på deras gata här i göteborg haha. Jag tycker de är lite roligt att de något mer än bowliing som intresserar herrn. :)

RSS 2.0