Jullov!!

Så himla skönt nu är allt klart som ska vara klart i skolan!! Eller jaa vi har ju en hemtenta som ska vara inne den 17 januari men de struntar vi i just nu haha.. Så nu ska man inte tillbaka till skolan fören den 11 januari ska bli så skönt!!

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska närma sig 16 då ska jag åka iväg och jobba.. Blir en lång passning idag men de ska väl funka de me. Men vem vet kanske somnar jag vid nattningen av M, de hade ju vart fint haha.. Ligga där å sova när M´s päron kommer hem haha..

Just nu njuter jag bara av vetskapen att jag inte behöver använda hjärnan på ett par dagar!!Fyra dagar kvar tills tomten kommer på besök! Mys!!

Äntligen..

Åh idag är äntligen adamlive tillbaka i tv rutan. Även om de bara är mellan 19-20 så är de iaf mer än inget haha.. Har verkligen saknat de på eftermiddagarna.

Nu är de inte mycket kvar som ska fixas i skolan innan jul. Så skönt för de börjar bli lite segt nu. Imorgon blir de googledocs seminarium. Hoppas vi är effektiva så vi blir klara imorgon för då är de jullov redan imorgon eftermiddag!! Gött!!

Imorgon kommer de dock bli en långdag då jag ska jobba 16-24 ska passa M. Ska bli intressant och se hur de går att lägga M imorgon men tror inte de blir några problem haha..

På onsdag ska de bakas massa julgodis med syster och Dennis. Ska även hämta mor i uddevalla på onsdag kväll..

Ne nu måste jag läsa dem sista sidorna inför i morgon!!

Halva veckan hemhemma i långed!

Nu är de söndag igen. Jag har varit hemma i några timmar nu. Var i långed från i onsdags. Mycket trevligt. Jag jobbade torsdag, fredag och lördag. Gött!!

Jag har inte så mycket att skriva så slänger in lite bilder.

Hd ville också spela lite alfapet hahaTill spelet ville han såklart dricka lite glögg. Hihi.Sen när i skulle lägga oss så hade Hd hela sängen för sig själv att välja en plats att sova på men nee varför ligga i sängen, hihi.


När man kan lägga sig i den stooora resväskan haha..

Idag när jag vakna fick man äntligen se lite vitt på backen! :)
Vilken eftermiddag!!

Fy bubblan vilken eftermiddag jag haft!! Jag åkte från syster vid 15.15 det tar ca 13-15min hem. Men idag, idag tog de närmare 4 TIMMAR!! Jag klev innanför dörren 19.05. Jag har aldrig varit med om något liknande. Detta berodde på att Älvsborgsbron var avstängd på grund av stormen! Jag visste inte detta när jag åkte från syster för då hade jag valt en annan väg. Inte för att jag hade någon tid att passa men hade ju inte tänkt mig att spändera fredagseftermiddagen i bilen. Haha. Var sjukt nervös av att få bensin stopp då nålen sjönk galet fort när man kryp kör så där. Jag lyckades smita in på en mack och tankade. Bensinstationen ligger ca 2km från mig och de tog mig 1h att ta mig hem därifrån. haha..

Jag blev riktigt förbannad en gång i bilen då de va ett pucko bakom mig som tuta för att jag inte körde när de var grönt, MEN den gick inte att ta sig fram, för hade jag kört så hade jag blockert vägen för dem som stod på andra sidan korsningen och skulle över den vägen som jag då hade blockerat. Ni ska veta att jag var nära att gå ur bilen och fråga va faan han/hon håller på med! Idiot! Sen jorde de ju inte saken bättre att jag inte hade ätit sen tio tiden.

Så ja nu har jag varit med om detta också. Måtte de ta långt tid till nästa gång jag hamnar i något sådant här!!


Träningen idag

Idag var de powerpase som stod på träningschemat. Idag var de ett nytt pass och de är så sjukt jobbigt men så kul. Är så skönt när man känner att man inte orkar mer men kämpar på iaf.. Härliga tider!! Var dock inte så kul att åka hem sen. Det brukar ta ca 7min hem men idag hade de hänt en olycka så tog ca 45min hem istället inte okey. Men inte så konstigt att de hänt en olyka med tanke på detta vädret! Min lille nissannisse va som en vante att köra. För de blåser sjukt mycket och spö regnar. Sen att de är kolsvart ute gör de ju inte lättare direkt. Men jag kom hem hel iaf..

Idag har kag även haft en redovisning i skolan så nu kan man checka av ännu en sak. Gött!! Så nu börjar ledigheten närma sig. Ska bli skönt med lite julledigt även om vi har en hemtenta att skriva under jul men de vill jag inte tänka på nu haha. Sen blir de ju inte helt ledigt för ska jobba en del. Har redan fått en del dagar som jag ska jobba under jul och nyår!

Emma: ja herregud vet inte hur många jag käkar på en dag haha..

Varför ligga på golvet eller i soffan?!


När man kan ligga på tvbänken mellan två tomtar. Haha.

Här ska ätas!!

Jag är helt såld på clementiner nu.. Dem är ju så goda nu.. Så igår när jag var på Maxi kunde jag inte låta bli att köpa denna låda, bara 2,3kg haha..


Mumms...

En helg med jobb!

I helgen har jag jobbat i ed. Alltid lika kul att få jobba och träffa alla goa gamlingar! Jag har kommit på att jag verkligen gillar att ta hand om människor. Så detta är verkligen ett perfekt extrajobb!! Såklart har jag bott hos mor och far. Fått sovit tillsammans med världens underbaraste katt. Är så mysigt att lägga sig när Hd lägger sig brevid. Han lägger sig först vid fötterna för att sedan under natten komma längre upp och de slutar med att han ligger brevid mig på kudden! <3

RSS 2.0