Jag har inget liv just nu..

Jag jobbar varje dag skulle jag vilja påstå. Jobbar 6 dagar ledig en, jobbar 5 dagar ledig en, jobbar 7 dagar ledig tre. Osv osv... Mitt schema är fullspäckat.. Så de känns som att jag inte har något liv.. Buhuu.. Men jag har iaf hunnit med att springa några gånger, tränat zumba. badat och fiskat.. Men man är ju inte på topp om man säger så.. Idag jobba jag 7.30-16.30 så nu sitter jag lagom sliten i soffan.. Väntar på att älsklingen ska komma hem med pizza.. Mumms.. De är jag absolut värd idag haha.. Får iaf sovmorgon imorgon då jag jobbar kväll..

Jo i onsdags när jag var ledig åkte jag och Dennis rälsbussen till havåerud, tog en fika där och kollade när några båtar slussade, sen åkte vi rälsbussen hem igen.. De var en mycket uppskattad tur av Dennis iaf.. :)

Ne nu orkar jag inte babbla mera.. Just nu längtar jag bara till den 7 augusti då jag, älsklingen och Dennis ska åka på en minisemester till norrköping/kolmården!!

Ha de så bra!!

En ledig dag!

Tjohoo..

Jag lever men jag ärinte så grym på att skriva här llängre.. Vet aldrig vad jag ska skriva, eller jo de gör jag men jag får aldrig tummen ur.. Haha..

Idag har jag varit ledig, men har inte låge i soffan för de. Utan jag börja dagen med att röka makrill med pappa och crister. Det är så jäkla gött med rökt makrill.. Mumms.. Sen har jag och mamma solat för idag var de äntligen stekar väder igen. Så vi sola väl mellan 13-16 sen bestämde vi oss för att ta en tur till grebbestad och käka langos!!! Gaah de är så jäkla gött jag kan aldrig få nog.. Haha. När vi kom hem blev de att sitta på nya altanen och tjöta.. Jr med fruga kom förbi en sväng så ja de blev en del tjat.. Mohaahaa..

Nu sitter jag i bengtsfors och ska snart ta och köra ett zumba pass.. Har även börjat jogga igen och de går faktiskt riktigt bra. Då tänker jag alltså på mina ljumskar, kanske kanske att jag ska få kunna springa denna sommar de vore så gott om dem kan hålla nu.. Men jag vågar inte ropa hej än.. För att inte slita ut dem direkt så ska jag försöka köra lite zumba varvat med löpträning..

Annars har jag börjat på mitt sommarschema nu så nu är de igång på riktigt.. Pju galet mycket jobb är de men jag tycker de är skoj på jobbet så de ska nog gå bra de här.. Jobbade igår ledig idag så nu väntar sex härliga dagar med jobb innan jag är ledig en hel dag igen... ;) Men de blir skoj den 27/8 när pengarna kommer.. ;)

Ne nu ska jag byta om och zumba lite..


En eftermiddag i en stuga i skogen..

Tjoohoo.. Igår direkt efter jobbet åkte vi mot Svanskog för att hälsa på syster med familj..

Så här kommer lite bilder från dagen. Jag tog mig även årets första dopp.. :)
RSS 2.0