sool!!

Yee äntligen har solen och värmen kommit.. Hoppas bara de håller i sig.. :) Igår satt jag ute från 9.45-13.15 och idag blev de från 9.45-14 :) Kännde att jag var tvungen att gå in å svalka av mig lite..

Imorgon blir de att jobba igen, har faktiskt jobbat en hel del i juni så de är gött. Får nog en helt okey lön i juli för jobbat storhelgerna som varit nu denna månaden. Nice nice.. Så imorgon blir de jobb 7.30-15 sen åker vi ut till syster med familj osm är i en stuga i skogen haha.. Farmor och Kent kommer även dem.. :)

Jag har lekt lite till med kameran och fått fram detta. ;)
mamma bjöd på god dessert igår kväll..


Lekt med kameran lite.. ;)
Min sommar så här långt!

Började sommarlovet med en lång helg i Karlstad hos Mikaela! Vi hade underbart väder så blev till att sola vid vänern, spela minigolf och kolla på Starboys! Det var en toppen start på lovet! :D

  

Jag har ju även flyttat hem till mor och far igen, alltså bara över sommaren! Så bor nu mera i mitt gammla rum :D


Älskade HD tog sig en lur direkt i min säng, tror han blev glad att jag kom hem.. Hihi

Jag har även hunnit med att klippa mig hos den bästa, nämligen Lovisa! Jag blir alltd lika nöjd! Sen har jag jobbat/gått brevid på mitt sommarjobb och jag gillart skarpt! :)
Har såklart hunnit med att grilla en del och varit på kusten och käka langos.. :)

 

Sen har de blivit en helg i Göteborg med Mikaela. Där var de dasg för ett besök på Liseberg då vi fick sällskap av Dennis dem första timmarna. Och herremin gud va den ungen ville åka haha.. Så de va riktigt skoj! Vi var även på inflyttningsfest hos syster och E!

   

Sen har jag varit i åmål och spela minigolf, varit i Trollhättan och shoppat och käkat god mat, tillsammans med Anders!

Ja sen har jag fått blommor med! :) Då blir man glad thii...ja de var vad jag har hunnit med så här långt.. ;)

Till helgen blir de att fira midsommar i Långed med dem bästa! Kommer bli skoj tror jag!! :)

Hej hej här är jag.. :)

Nu har jag hittat hit igen, haha.. Det har hänt en hel del i mitt liv.. Men bara bra saker så inget att oroa sig för. Igår fick jag reda på min dugga som jag skrev den 3/6 och jag klarade den galant! Så jäkla nöjd!!
Sen har jag även jobbat en hel del, förra veckan jobba jag tis-lör och jag trivs helt galet bra. Jag jobbar på hemtjänsten i ed. Jag börjar mitt schema den 12/7 tills den 21/8 det är alltså 41 dagar och jag kommer jobba 32 av dessa. Haha jag är inte ledig mer än 9 dagar. :) Jag jobbar även helger så ja nu vet ni vad jag kommer göra under sommaren, hihi.. Men som sagt jag trivs jättebra och jag har gjort deligationen så jag får ge medicin! :)

Ja annars då, jag håller till en hel del i bengtsfors nu för tiden haha.. Var till kusten i lördags och spela minigolf och käka langos, mumms.. I söndags var vi i åmål å spela minigolf och tog en fika..

Jag har även hunnit med en filmkväll med Emma i hennes lya! Igår våldgästa jag min kära kusin Cia. Men där var de ingen vila inte för ojoj va hon körde med mig haha.. Har alltid så jäkla skoj med denna knäppa Cia. Tss..

Imorgon åker jag, mamma och Mika till göteborg. Vi ska till liseberg på fredag, hoppas vi överlever atmos fear. ;) På lördag är de inflyttnings fest på nummer 9! De ska bli riktigt skoj!!

Detta blev ett mycket märkligt inlägg men detta är vad jag hunnit med så här långt på sommarlovet!  Ska försöka bättra mig med att skriva här tror jag.. Haha..

Nattinatti!!

RSS 2.0