Woop woop

Har nu sammanlagt sen jag köpt hem zumba tränat 310min.. Haha.. Å jag bara gillar de mer å mer för varje gång jag tränar de.. Nice..

Nu är alla lektioner avklarade i skolan.. Alla i min klass fick idag sommarlov.. Men inte jag för jag har denna härliga dugga på fredag.. :) Känns inte alltför jobbigt att gör den nu, de kommer säkert gå bra.. Jag sitter här med mina "memory" kort och över.. Haha.. Så de är bara de jag har kvar sen går jag på sommarlov 12.00 på fredag!! Gött!!
Och efter de väntar en mycket rolig helg i Karlstad hemma hos Mikaela! <3

Åh vad glad jag blev nu!

Åh nu såg jag precis att Kerstin från Chapman varit inne å kommenterat! Blev helt varm i hjärtat av att se att hon fortfarande kommer ihåg mig!! :D Så Kerstin nu har du gjort min eftermiddag och kväll mycket bättre!!
Jag måste måste ta tag i och åka å hälsa på er för saknar er alla!! Hihi!! :)

Snart är de sommarlov!!

Ojoj nu springer tiden iväg.. Imorgon är de sista dagen på denna kurs som vi avslutar med gestaltning hela förmiddagen.. Skoj!! :)

Sen har ju jag då duggan på fredag som jag missade då den gick när jag var i Cypern.. Skulle varit galdet gött att redan ha gjort den men men.. Jag känner mig inte direkt stressad.. Pluggar lite då och då så ska nog gå fint hoppas jag.. :)

Måste erkänna att jag längtar otroligt mycket efter detta lov även om de kommer bli en hel del jobb för mig.. Men känner att de ska bli gött att slippa använda huvudet på samma sätt som i skolan.. Sen så underbart att få vara hemhemma i långed hela sommaren också! Nice nice.. Tror detta kommer bli en riktigt rolig sommar!!

Just nu gör jag inte så jätte mycket slö surfar och glor på tvn, för har kommit fram till att jag pluggar bäst efter 22 eller direkt på morgonen så då struntar jag i att plugga nu haha.. Är lite trött med så en powernap skulle sitta fint hehe.. :)


Igår

 

Igår va vi en liten sväng på liseberg.. Blev bara fyra karuseller som vi hann med innan himelen öppnade sig.. Men Dennis var nöjd iaf.. :P


Mycket funderingar, jobbigt att bli vuxen! :P

Idag är en dag med mycket funderingar.. Jag har nu snart bara två terminer kvar på universitetet. Efter de är jag färdigutbildad förskolelärare!! Hjälp bara de skrämmer mig. Men de som snurrar mest i mitt huvud idag är vart ska jag ta vägen när jag är klar. Var vill jag bo var vill jag jobba!?! Jag trivs jättebra här i Göteborg men samtidigt känner jag att de inte är en stad jag vill bosätta mig helt i. Känns inte helt rätt för mig. Har även haft stora funderingar på att flytta hem till lilla Långed igen, men är de verkligen det jag vill? Är jag beredd att bosätta mig där igen? För risken är väl då stor att jag aldrig kommer komma därifrån något mer då, är jag klar redan klar med allt flyttande redan? Jag kommer ändå ”bara ” vara 23 år fyllda när jag är färdigutbildad.. När jag sitter och tänker på vart jag vill bo vart kommer jag trivas etc. Så kommer alltid Karlskrona upp i mina tankar, det är en stad som jag vet att jag trivs i. Men är jag beredd att offra allt som jag måste offra om jag flyttar dit. Närheten till nära och kära? Sen kan jag även känna att Karlstad känns lockande, då mest eftersom Mikaela bor där och jag saknar att ha henne på ett nära avstånd. ;) Åhh faan varför ska de vara så svårt att bli vuxen?! För de är som sagt bara ett år kvar på utbildningen, i mars, april nästa år är de dags att börja söka jobb. Då vore de bra om jag vet var i världen jag vill bo...

För jag tänker även på om jag flyttar hem till Långed igen och får jobb på de dagiset där, då känner man nästintill alla föräldrar. Och de är något som jag inte vill. För de känns på något sätt jobbigt, kan finnas vissa fördomar osv.. Norge har jag även funderat mycket på.. Alltså att jobba där men bo i Långed. Men hm nja jag vet ändå inte, har nästan varit helt säker på att jag ska jobba i Norge typ första halvåret/året när jag blivit klar för att få känna på hur de känns att tjäna pengar! Men fasiken allt handlar inte om pengar. För de kommer innebära en hel del pendlande och de vet jag att man kommer tröttna på.. Puhhh.. Gaah kan inte bara ett kanon jobb hoppa på mig till våren som jag inte kan tacka nej till så bär helt enkelt flytten dit!! ;)

 

Aja de ger sig väl.. Trodde inte de skulle kännas så ”tufft” att snart vara klar i skolan! ;) Men de är väl nu jag börjar inse att jag faktiskt är vuxen och att beslutet om vart jag vill bo kommer bli rätt så avgörande.. Suck. :P

Tur är väl att jag har några månader till på att fundera över detta.. Haha..Kan jag inte bara få bli liten igen!!? :)


Underbara väder!

Idag är de rena sommaren här i göteborg! Varit ute typ hela dagen på vfun.. Underbart..
Det är verkligen jätte skoj att vara ute på vfu igen, nu är de dock bara tre dagar kvar för den här gången.. Veckorna bara flyger fram när man är ute i verksamheten. Idag blev en liten kille jätte ledsen när jag skulle gå hem, känndes allt i hjärtat att behöva gå då. Men samtidigt känndes de ju bra på ett sätt för då vet jag att jag är omtyckt. Hihi..

Hm, funderade på att dra ut på en springtur men de är en hel del pollen kvar i luften och just nu sitter jag här med en snorig näsa. Nyser minst tusen gånger per dag. Suck.. Och nu när de är så fint väder måste ju alla ut å klippa gräset och de gillar inte min näsa.. Suck.. Haha.. Vilka bekymmer.. Så jag körde ett styrkepass här hemma istället med situps och massa armövningar. Fyllde två stycken 1.5l flaskor med vatten så jag fick lite vikter. Funka kanon.. Sen var jag ute å gick en sväng förut dock syndade jag med en mjukglass, fast gillar inte mjukglass längre.. Blir alltid äklad efter jag ätit och orkar aldrig hela.. Så ne en mjukglass per år räcker länge för mig. Haha..

Nu ska jag åka till kvantum och köpa youghurt och banan så får de bli en god smothii till kvällsmat. ;)

På torsdag åker jag hem till långed för en lååång helg.. :)

Ne nu ska jag sluta babbla.. Hoppas ni haft en underbar dag!!


Jag och mika på valborg! Det var förövrigt en riktigt roliga valborg!! :D

RSS 2.0