total lycka!!

Var inne på maxi nu och jag hitta PEPPARKAKSDEG! Fatta vilken lycka! :D Så nu blir att frossa i detta tillsammans med syster. Såklart köpte jag julmust också! ;)

90min på vårdcentralen!

Ja jag fick ta tag i denn ajäkla huvudvärk nu. Så imorse åkte jag till vårdcentralen, var en hel del folk där men hade med mig min bok så de gick ingen nöd på mig. Haha.. Tyvärr jobbar inte "min" läkare där längre. :( haha.. Men jag dem tog prover på mig så ska dem höra av sig om det är någon avvikande när dem får resultaten. Dem snodde ett rör med blod av mig där dem ska kolla zenkat, kalciumvärdet samt min ämnesomsättning då jag har lite högre puls än normalt. Mot huvudet fick ajag så länge lite starkar tabletter än vanlig alvedon/ipren.. Så efter jag käka tog jag en tablett. Kan ju inte säga att jag inte har någon huvudvärk alls men den är lite mindre smärtsam just nu iaf. Aja får hoppas de ger sig snartt iaf och vänta på provsvaren..

Syster bjöd mig på lunch när jag var klar hos läkarn, blev mat från whoopsi daisy. Mumms.. Jag tog peppariff med stektpotatis och rödvinssås.. Vi käka här hemma hos mig. Så nu har dem sett till att jag fått en massa disk igen haha..

Jag har även skrivit klart tentan.. Vet inte vad jag ska känna ang de, inget jag orkar tänka på nu igentligen jag har gjort mitt bästa så...

Nee nu tror jag minsann jag ska ta en lite powernap.. ;)

Ingen bra vecka..

Det har varit tyst här inne på bloggen men de är för att jag inte haft den bästa veckan om man säger så. Jag har haft konstant huvudvärk hela veckan och i onsdagen var nog jobbigast speciellt på kvällen. Trodde mina ögon skulle ploppa ur! De va fruktansvärt! Men jag har iaf lyckas fått ihop tentan. Har fått skriva tagit paus skrivit tagit paus osv. Har varit rätt tufft faktiskt! Men nu har jag bara lite fin slipning kvar på den sen får jag vara nöjd.. Bara att hoppas på de bäst!

Idag har jag bara låge i soffan, läst en mycket bra bok, ätit ordentligt även om inte apptiten finns. Så jag har haft kontroll över huvudvärken... Om jag har de imorgon när jag vaknar så är jag väl illa tvunegn att gå till läkarn....

Igår strunta jag i huvuddet haha. Jag och mamma åkte till Ullared!! Vi stod i kö 1h 35min för att få komma in i affärn haha helt jäkla galet! Men jag hitta mycket av de jag skulle ha så jag blev iaf nöjd med shoppingen!




Resultatet, jaaa jag vet jag är tidigt ute men gött att vara i tid ibland.. :P




Så nu har jag bara några få julklappar kvar att fixa :)

Ne nu ska jag återgå till liggläge..





Pluggandet går trögt!!

Blää idag har jag inte haft någon motivation alls.. Fast har ändå skrivit på tentan så har fått till en sida till.. Just sidantalet känns inte så jobbigt med denna hemtenta heller inte de vi ska referera till utan jag känner att de är sjukt jobbigt att ge exempel och ta från sin egen erfarenhet. Lite jobbigt med tanke på att vi inte haft någon vfu under denna kurs och jag inte kan relatera till min egen skolgång men men.. Det ska väl gå de här med hoppas jag..

Här är den älskade bok högen som bara ropar på mig hela hela tiden haha..


Lite bilder från helgen och idag!







;)

Idag tog jag med Dennis till lek och buslandet vi var där mellan 10-12.15. Jag blev helt svett haha så de fick även bli dagens träningspass. Det va riktigt skoj att vara där då Dennis vågar mera nu, vi åkte och klättrade över allt. Det var en perfekt tid att vara där då vi var ensamma hela tiden utom sista 30min typ. Vi käkade även lunch där. Så jag hoppas ongen är nöjd med dagen. :)
Bjuder på lite bilder då..









<3

Bowling och fest!

Ilördags va de dags att fira Emma lite som fyllde under veckan.. Vi var ett gäng på åtta pers som drog till ed för att bowla och käka tacobuffe. Det va riktigt skoj och härliga människor som var med. När vi kom hem till långed igen fick de bli en sväng till puben men där va de ju sten dött.. Så våran chafför kom med en utmärkt ide. Vi åkte till tanumsstrand för att lyssna och dansa till Arvingarna. Vi anlände vid 23 tiden och de var en hel del folk där i alla åldrar. Det var riktigt skoj, jag och Emma fick dansa en hel del. När Nettan kom och dansa med oss blev hon utskrattad av Emma haha. Så stackarn försvänn lika fort som hon kom upp på dansgolvet.. Tss. Men de var iaf riktigt skoj och huuundra årsedan jag var ute på nått sånt. Jag kom väl hem vid 3 tiden skulle åkt på efterfest men jag var alldelse för trött. Så jag åkte hem och la mig. Vakna som vanligt tidigt, fattar inte varför jag alltid gör de när jag festat. Men jag gick ner till pappa och tjöta lite och drack vatten innan jag gick upp ch la mig igen. Då somna jag och vakna igen vid 12 tiden. Mycket bättre haha.. Jag och mamma åkte sedan mot gbg vid 14.30 ungefär. Jag var fortfarande galet trött så mamma fick köra. När vi kom hit fick de bli en sväng till Kvantum innan jag la mig halft död i soffan.

Men som sagt de var en väldigt lyckad kväll, men de lär dröja tills jag festar igen. :P


Hemtenta va de ja..

Denna veckan kommer handla om att träna och plugga.. Då vi har en hemtenta som ska vara inne nästa torsdag. Jag har skrivit en del idag och känner att det får räcka för dagen. Det är en tenta som ska vara mellan 3-6sidor och jag har i nuläget fått ihop en sida och jag har en hel del kvar att skriva. Men jag vet att de kommer gå bra. haha.. Har lagt upp en pluggplan så om jag följer den så ska jag vara klar på torsdag. Det vore riktigt gött då har jag en vecka på mig att kontroll läsa den så jag känner mig nöjd vid inlämningen.

Annars har jag hunnit med att köra ut syster och victoria till landvetter då dem ska till tyskland på typ klassresa. Så ska hämta dem på torsdag kväll igen..

Men nu ska jag slappa framför tvn, de är jag värd. Tss..

Helg!

Nu är de helg igen och jag ska i eftermiddag åka hem till långed.. Ska inte jobba denna helgen men kära Emma fyllde ju år igår så imorgon ska vi till ed för att bowla och käka mat! Kommer bli skoj!!

Just nu passar jag Dennis och Ida. Ida sover och Dennis ser på djungelhjul. Jag har precis skalat potatis för det blir köttbullar och mos med kokta morötter till lunch idag. Mumms..

Bye bye...


Vilket härligt väder vi har här idag!!



Himlen öppna sig när vi gick ut från gymmet. Helt galet var de. Så när jag kom hem och parkerade fick jag vänta på att de skulle lugna sig lite så jag hann springa in utan att bli dyngsur haha..

Idag på gymmet gick de riktigt hårt till haha.. Jag startade som vanligt med 30min på crosstrainern idag körde jag dock på lite hårdare och de både känndes och syndes. Svetten rann som bara den. Men gött va de. Efter de så var de dags för 30min cirkel träning. Syster var även med idag och jag tror hon också gillade detta pass. Idag var även killen som höll i passet helt galen haha. Det är alltsom allt 16 maskiner som vi kör 40sek på varje utan paus mellan bytena sen efter ett varv har vi ca 2min paus så kör vi på igen. Men idag tyckte han att vi även skulle köra 5st upphopp mellan maskinerna för att få upp lite flås som han sa. Haha. Det blev helt sjukt galet jobbigt. Känndes som man både skulle spy och svimma på samma gång. Men samtidigt otroligt gött! Kan säga som så att bilen imma igen kanske så bra och fort..

Imorgon väntar ett cardio energy pass!

Nu ska jag sätta näsan i en kursbok!

See yaa!!

Undertbart!!

Så skönt idag var de skola mellan 13-16 slutade dock 15 men iaf så hade vi redovisning av vår vfu uppgift och jag fick godkännt! Så gött nu är de bara hemtentan kvar som jag redan börjat med.. :)


Maten idag!

Nu har jag kommit igång och käkat riktig frulle igen. Varit lite dålig med de under ett tag men nu jäklar har jag tagit tag i frukossten igen. Och jag står mig riktigt länge på frukosten så de är ju bra.

Idag blev de en banan med vindruvor i vanlijyoughurt toppat med lite kanel! Samt två smörgåsar med kokt ägg!





Till lunch/middag blev de omelett med bacon!



Nu ikväll var jag inte alls hungrig så fick bara bli lite vindruvor!



Så gött att träna på morgonen!

Då var veckans första träning gjord. Idag blev de 30min på crosstrainerna sedan ett cirkelpass på 30min. Det är jag och alla pansionärer som tränar på morgonen haha.. Men dem är så trevliga så..

Så nu har jag hela dagen på mig att plugga plugga och åter plugga. Har börjat lite smått på hemtentan som ska vara klar den 3november så har några dagar på¨min men lika bra att börja när jag har motivation till det.


Nee plugga va de!!

Söndag och alla dessa måsten!!

Idag blev jag väckt 6.10. Det var bara att stiga upp även om jag var galet trött även fast jag la mig vid 21 tiden igår. :)

Jag kom hem vid 11 tiden idag och då var de bara att sätta igång med alla måsten, diska och städa. Självklart hann jag med en powernap på 90min också. Haha.. Nu håller jag på att tvättar alltid lika skoj att springa upp och ner. Eller okey då jag åker hissen haha..

Ser ju lite sliten ut idag måste jag säga.



Och mitt hår de växer å växer men har tänkt låta de växa nu under vinter så får vi se va jag hittar på med de sen..

Nu ska jag springa ner till tvättstugan igen!

Lite av min och Idas dag!

Igår passade jag Ida nästan hela dagen. Då Dennis hängde hos sin farmor så blev de bara jag och Ida. Eftersom de var så fint väder och jag hade mega träningsvärk så gick vi ut och gick i 60min tänkte att jag skulle gå bort träningsvärken haha..

Så här glad va Ida innan vi gick ut. :P



Efter en stund i vagnen börja hon bli lite trött, då ser man så här rolig ut haha..



Och så här snygg va jag haha.. Det blev lite kallt om öronen när vi närma oss havet haha..



Sen bestod dagen av att äta äta och äta haha.. Ida gör typ inget annat än att äta nu för tiden.. :)

Det var iaf en rolig dag ihop med Ida. Var lite märkligt att inte ha Dennis med men de var skönt för mina öron om inte annat haha..!! :)

Wii!!

Nu är examensresan bokad!! :D Hihi..

Blir jag och mamma som åker!! Thii..

Käkat idag!!

Efter träningen blev de en mycket god frulle



Färska hallon, en banan och vindruvor.

Slängde även i lite goda flingor!



Och sedan blandades alltihop med



Resultat!!



Detta är sjukt gott och man blir galet mätt!!

Och nu har jag precis käkat en god middag.
Kycklingspett med potatisgratäng, så drack jag herrljungas päron cider. Mumms va gott!!!





Detta är de enda jag käkat idag då jag ju sov i 2h och missade ett mål haha.. Men jag köpte lite lösgodis på kvantum nu så får smaska lite på de nu under kvällen!! :)

Pluggat och powernapat!

Så där ja ju har jag äntligen fått gjort en uppgift som ska vara klar på tisdag! Skönt att jag inte behöver tänka på den mera. :)

Nu är jag hyfsat nyvaken efter en härlig powernap på 2h haha. I lööve powernap!!

Så nu tror jag de få bli en tur till kvantum och köpa hem nått gott att äta.. Syster läskade med att dem skulle käka kyck´ling och potatisgratäng.. Mumms.. Så jag får ta mig en tur. :)


Snart svämmar de över!!!

Gaah min tvättkorg bara växer och växer!! Tur jag har tvätt tid på söndag! Men jag undrar varför tvättar jag alltid på söndagar haha!!!


Dagens träning!

Sitter ny duschad i soffan och allt känns riktigt bra. Jag har nu förståt att träning är ett måste för att jag ska funka. Den senaste tiden har jag varit rätt depp och trött.. Men nu, nu känns allt kanon! Så mer träning ska de bli!

Idag blev de 30min på crosstrainern och sedan ett pass som var i 30min som heter cirkel. Då vi är i ett rum med 12st gymmaskiner så kör man 40sek på alla maskinerna! Det va svin skoj. Frågan är bara om jag kommer ta mig ur sängen imorgon. Haha. Då detta var en total genomkörare av hela kroppen!


Wiii...

Yes!! Träningspasset va grymt kul! Och en blev härligt svett och fick en ordentlig puls! Så detta passet får de bli på torsdagar.. Men nästa gång ska pulsband och klocka med så jag kan kolla hur pulsen ligger! Nu blir de att försöka varva ner för att sen lägga mig. Imorgon väntar en ny dag med ett träningspass på morgonen och plugg på eftermiddagen.

på gymmet

Nu sitter jag på gymmet och väntar på syster. Jag har värmt upp lite med 10min påcrosstrainern och nu väntar ett helt nytt pass för min del. Ska bli spännande att se. cardio energy heter de och håller på i 45min. Hoppas på att bli svett och go! Jag borde vara full av energi då de blev en härlig powernap på nästan 2h idag också! :) Hörs senare med va jag tycker om passet. :)

Powernap!!

Idag var de upp tidigt igen för att åka ut till Torslanda för att passa Dennis och Ida!
När Ida sov en lur på förmiddagen pysslade jjag och Dennis med detta;




En till Dennis blev de. Thii..

Efter lunchen så gick vi ut då de var så fint väder idag så besökte två av lekparkerna i området!

Och där skulle de såklart gungas!! :)



Det har varit en bra fast mycket jobbig dag. Då Ida som aldrig brukar gnälla har gnällt galet mycket och de blir rätt jobbigt efter ett tag. Så när syster kom hem vid 13 tiden sprang jag typ ut till min bil haha.. Så när jag kom hem blev de en powernap på 2h och som jag var värd den!! haha..

Men efter powernapen så var de bara att fixa till sig för att åka in till stan och passa M! Så idag har de varit mycket barn haha.. Det gick jätte bra med M fast jag inte varit där sen i slutet på Maj! Kom hem för ca 30min sedan så nu ska jag varva ner lite innan de blir till att sova för att imorgon åka till Torslanda igen och passa D och I! Hoppas på en gladare bebis i morgon ;)
Ja jag säger de igen jag lär ju vara världens bästa moster haha..

Imorgon blir de inte att träna cirkel passet utan jag och syster ska träna ett annat pass cardio någontin haha. Ett 45min pass.. Hoppas de är bra!!

Ne nu ska jag inta ryggläge!!

Tränat!!

Tjopp..

Idag har jag varit en sväng på mitt nya gym. :) Idag blev de 30min på crosstrainern och 20min på löpbandet. Åhh så gött de är.. Har verkligen saknat gymmet! På torsdag ska jag köra ett pass son heter cirkel det är ett pass som man kör i 30min och de är med gymmaskiner så de ska bli intressant att se. :) Hoppas de är bra för de är ett galet stort gym så kan inte med alla maskiner men med detta pass ska jag väl lära mig några av dem jag aldrig provat. :)

Så nu sitter jag i soffan ny duschad och har nyss käkat grilladkyckling! Mumms!!


Blir inte mycket mera idag än att slöa framför tvn.

Imorgon väntar en ny förmiddag ihop med Dennis och Ida. Sen på eftermiddagen ska jag jobba och passa M! Så fullt upp här som vanligt. Haha..

Plugga måste jag göra också men de får jag startat med på torsdagkväll!! ;)


Jobba jobba jobba..

Då var en ny vecka här och jag är betydligt piggare nu. Så skönt att de bara satt i en knapp vecka. :)

I helgen har jag bara jobbat. Men de är skoj vi var ett skönt gäng som jobbade i helgen så då går de betydligt fortare. :) Var lite segt att åka hem igår dock, regnet bara öste ner och det ble mörkt rätt fort. Men hem kom jag vid 19 tiden.



Idag har jag passat Dennis och Ida. Vi åkte till gymmet vid 10 tiden. Då de finns barnpassning på detta gym så fick vi prova på det. Det gick kanon bra så de va skönt. :) Jag tränade bara i 20min dels för att D och I inte hade varit på Gymini förut och dels för att jag var sjuk förra veckan. Men nu har jag fått mersmak så kommer bli en del gym tid denna veckan.. :D

Sen har vi såklart bowlat en hel massa och även lagt pussel! :)






Ne nu ska jag fortsätta läsa inför littsem i morgon!!


Ingen kanon dag direkt..

Idag har de varit en seg dag. Förkylningen är här!!

Jag har varit väldigt trött hela dagen. Lyckades ta en powernap på ca 40min förut iaf, men när jag vakna var jag ännu sämre. Men men, vad hjälper de av att klaga..

Bara jag blir bättre för ska ju jobba hela helgen så!!


Ja detta är verkligen jag idag... :P

Nu har jag tänt lite levande ljus här hemma för att få lite mys känsla! :)



Haha ego hyllan. :p

Jag älskar verkligen tavlan som står mellan ljusen.. Sådana ska jag köpa mer till mitt kommande hem.. :p

Nee nu blir de Adamlive!!

Neeej!

Jag så ju att jag inte har tid att vara sjuk! Mega ont i halsen och hela kroppen! Suck. Men de är väl nått som går tydligen. Hej,Carro! Trevligt att höra i från dig. Allt bra? Ja då ses vi nog, galet att vi är så nära slutet nu.. ;)

Godkväll!!

Nu är de kväll igen.. Var tar dagarna vägen!!

Jag sitter i soffan nu riktigt trött!

Va har jag gjort idag då, jo jag slappa här i soffan till 14 tiden sen åkte jag ut till syster. Vi åkte till Elixia som är ett gym ute i Torslanda. Det slutade med att vi båda kom därifrån med varsitt gymkort. :) Så nu jäkla ska vi få fart på detta med träningen. Kul att kunna träna ihop!




Från fikat igår hemma hos Elisabeth


Ne nu ska jag se på nyheterna!!

Godmorgon

Åh vilket härligt väder vi har idag, eller inte. Mörkt och trist är de. Det gör de inte bättre att jag har galet ont i min hals! Så typiskt då jag känner att motivationen till att träna verkligen finns nu. Ja då blir man sjuk. Mycket gnäll nu, haha. De blir en lugn dag idag, ska läsa lite kurslitteratur iaf. Imorgon ska jag även jobba. Inte i Ed utan här i gbg via nanny .nu! Härligt att de börjar ramla in lite tider där också! Nu ska jag fortsätta slappa vidare i soffan!

Bra helg!

Så då var de söndag igen! Helgen har gått riktigt fort! Igår efter Liseberg blev de lördags mys med mamma. Och idag åkte vi till Ikea en sväng och till netonet så jag fick köpt mig ett skal till mina nya fina mobil . hihi. Jag är helt kär i den! Haha. Nu på eftermiddagen har jag varit hemma hos Elisabeth på fika. riktigt trevligt! Så nu ligger jag i soffan, känner av lite smärta i halsen och de har jag inte alls tid med!! Nu ska jag kurera mig!!

Trött i benen!

Ja nu börjar de kännas i benen att vi varit på Liseberg från 11- till nu. :) just nu står vi i kön till flume ride för typ femte gången. Haha. Men efter denna ska vi åka hem. Mamma överraska mig med att hon kommer idag så vi ska ha lördags mys!! <3


Gött gött!

Så gött de känns nu! Det blev en löptur på 3.25km sen avsluta jag med 20min zumba! :D

Man blir ju riktigt snygg i håret när man blir svett och har mössa. ;)


Godmorgon!

Oj vilken dimma de är ute idag. Får se om jag ser nått när jag ska ut och springa om en liten stund.

Sov helt okey inatt, kanske bara vakna till två gånger.

Ne nu ska träningskläderna på!!


RSS 2.0